achtergrond

Geenstijl

LIVE! De horeca-natuur herstelt zich

Bierbestellingen eindelijk weer in volle bloei

Sommigen beweren dat het vijf voor twaalf is voor de zorg maar het is al een jaar lang vijf over twaalf voor de horeca. Daarom komen we vandaag in het midden van de polder uit, met een kouwe pils in de warme voorjaarszon op stipt 12:00 uur. Natuurlijk zijn we daar LIVE BIJ vanaf een hoofdstedelijk terras. Stipt om noen uur gieten we het eerste gerstenat achterin de drooggehoeste kelen. Hoeveel danwel hoe nuchter de vervolgtopics zullen zijn, is vanaf deze plek nog niet te overzien want we volgen vandaag in ieder geval niet het blauwe maar zeker wel het gele lijntje.
UPDATE: 12:00 uur. BARVROUW! Zes IJwit en een frituurmand bruin fruit alstublieft!
Update 12u02: Van Rossem plant de corpulente aars in het terrasrotan en krijgt prompt z'n eerste Amsterdamse duivenflats op de brandschone trui.
Update 12u20: Vijf man over twee tafels, technisch gezien iLlEgAaL maar we hebben 1 theedrinker dus dat valt onder gedoogbeleid.
Update 12u38: Mosterd haakt NU AL AF wegens epische K-Dag Kater. Tegenvaller.
Update 12u57: Tweede ronde besteld, inclusief een rondje broodjes kroket. Mét roomboter.
Update 13u03: Ander terras, gelukkig.
Update 13u22: Godverdomme het genót!

Update 14u29: Het is tijd voor lockdownlympics

Update 15u54 (vertraagd door onduidelijke omstandigheden): De zon laat ons verdomme aardig in de steek en daar zijn we niet op gekleed. Gelukkig zijn er dekentjes van een niet nader te noemen biermerk.
Update 17u33: Het is teringkoud buiten maar we mogen niet naar binnen maar we willen toch niet over 27 minuten al weer weg.
Update 18u16: Terras is dicht. WE WILLEN NIET WEG.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.