achtergrond

Geenstijl

LIVE! Trump v. Biden, First Unpresidential Debate

The Strange Death of America

Een door een pandemie geplaagde supermacht op de rand van een burgeroorlog tussen young suburban white socialists die zich achter een geforceerde zwarte gelijksheidsstrijd verschuilen en capitalist redneck patriots with guns&pick-up trucks die zich op vlag, vaderland en Heiland beroepen, kiest begin november een nieuwe wereldleider.

Twee kandidaten voor die vacature: regerend kampioen Donald "The Donald" Trump (74), een übernarcistische vastgoedmagnaat met een verkruimelend imperium en een grote fanschare loyale blauwe kragen. En Joe "Sleepy Joe" Biden (78), een systeemseniel die na een halve eeuw in het hart van de Amerikaanse politiek nu echt voor verandering gaat zorgen, als de Dems hem tenminste tot 3 november kunstmatig in leven kunnen houden.

De zes onderwerpen zijn bepaald. De voorbeschouwing lees je hier. Biden leidt in de polls, maar niet veel. De kandidaten betreden om 3AM NL tijd de ring voor 6 keer 15 minuten epic rant battles of history. De Val van De Muur en de Sovjet-Unie hadden we 30 jaar geleden ook niet willen missen. De val van het American Exceptionalism willen we ook op het netvlies. GeenStijl is er live bij.

Cheddar popcorn. Nacho dip. Bud Light. It's fight night! Live tweets en bingokaarten na de breek!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Heerlijk. Tucker verkleed als journalist interviewt Hunter Bidens 'zakenpartner' Devon Archer

We hebben een naam Devon Archer nog nooit in welke context dan ook voorbij horen komen, maar hij ziet er precies uit als een Devon Archer

@Spartacus | 03-08-23 | 20:02 | 70 reacties

Mostly peaceful protests in het Stamcafé

Zin om een barkruk te bestormen, een grote pils te bestellen en Nancy Pelosi luid boerend te beledigen

@Van Rossem | 08-01-21 | 22:02 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.