Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

RK Kerk kijkt weg bij geradicaliseerde gekkies

Het ongestileerde gezicht van radicaal rechts

Hallo allemaal. Wat fijn dat je er bent. Vandaag zwaaien we allemaal naar Thomas van Oeffelen en Lars van Osch, twee prominente leden van de radicaal-katholieke Sint Michaëls brigade, die wij leren kennen in Nieuwe Revu, dat de vrolijke vrienden opgeduikeld lijkt te hebben uit dit topic en dit topic op ons favoriete katholieke blog RK Boulevard. Thomas en Lars (die in Nieuwe Revu opeens 'Frank' heet) zijn radicale engnekken die een hekel hebben aan homo's en Joden en vinden dat de rest van de Katholieke Kerk ook wel een beetje meer een hekel mag hebben aan homo's en Joden. Thomas klust daarnaast nog een beetje bij in het Identitair Verzet en Lars plaatst postmoderne waanzinfoto's op zijn facebookpagina (zie na de breek). En nou raadt u nooit wat de Katholieke Kerk Nederland zegt als ze door Nieuwe Revu wordt gevraagd naar dit groepje antisemitische homohaters. Dit dus: "De Katholieke Kerk Nederland blijft ook na herhaaldelijk vragen naar hun standpunt inzake de Sint Michaël Brigade zo vaag mogelijk, in de hoop vooral niets verkeerds te zeggen. ‘We gaan inhoudelijk niet in op de manier waarop deze groep actievoert. In het algemeen geldt wat ons betreft dat we staan voor vrijheid van meningsuiting, en dat iedereen bij het voeren van actie zich aan de wet zou moeten houden en respectvol zou moeten blijven, en geen geweld of andere vormen van agressie zou moeten gebruiken.’" Oftewel: Wir haben es nicht gewusst

Leuke jongen die Frank, eh... Lars

lul

Bonusduiding van ons: Lars gebruikt in deze profielfoto op Facebook de Perzische vlag. U mag nul keer raden waarom. 

Reaguursels

Inloggen

GS haalt over dit onderwerl zeer "respectabele" bronnen aan zeg, zoals Nieuwe Revu en een aantal worldpress blog accounts. Dat kan beter of doe je het erom? Ja, het is een ultra conservatieve katholieke organisatie die zonder geweld haar ultra conservatieve standpunten verdedigt zonder bommen, messen, AK47 in de kast en onthoofdingsfilmpjes. Enfin, lees eens haar eigen bronnen ipv het geroddel van tegenstanders. GS begeeft zich - net zoals ultra links - op het pad van stigmatisering van deze conservatieve beweging: je bent nazi, fascist, etc, etc. We weten het nu onderhand wel.
Feit is dat deze stichting in Nijmegen zelf gewelddadig wordt bejegend door antifa en ander ultra links tuig en ja, politie doet niks...
Tegen abortus zijn en een andere opvatting over homoseksualiteit hebben is geen haat maar een andere mening en als die mening binnen de context van fatsoen wordt geventileerd zou dat zonder problemen mogelijk moeten zijn. Maar ja het is 2020 en bijna gedaan met de vvm. We worden klaargemaakt voor de enige echte opgedrongen progressief-linkse zienswijze op de samenleving. Succes ermee en check it yourself.
www.doorbraak.eu/nachtelijk-bezoek-ho...
cultuurondervuur.nu/sabotage-actie-te...

reactnieuws.net/2019/10/20/cultuur-on...

matrixbluepill | 10-01-20 | 18:03

Ik geloof niet in sprookjes en wijs iedere vorm van religie dan ook af. Het verbaast me echter dat de media wanhopig probeert excessen in het christendom gelijk te schakelen of erger voor te stellen dan islam. Ik denk dat de criminaliteit en uitbarstingen van geweld door christenen significant onder het landelijk gemiddelde ligt. Ik ken ook erg weinig voorbeelden van christenen die zich terwijl ze "God is groot" roepen opblazen in een menigte mensen, willekeurige voorbijgangers de keel doorsnijden of met een vrachtwagen inrijden op een menigte. Over absurde uitdossingen gesproken... Weleens een parade pinguïns en baardmannen op slippers in djellaba een gemiddelde moskee zien binnengaan? Dat ziet er mijns inziens niet minder belachelijk uit. Volgens mij heeft niemand iets te vrezen van deze Sint Michaëls brigade.

Skeptic1970 | 10-01-20 | 15:28 | 1

Dit is ook niet van een gelijke orde dan in islam aan de hand is. Wie dat beweert moet nog veel werken aan de kwaliteit van zijn comedy. Grotesk en bezopen is alles aan geloof in precies die mate dat het serieus wordt genomen. Maar het is een vergissing om mensen die zich belachelijk aanstellen, een inherent aspect van serieuze religiositeit, niet serieus in de gaten te houden. Dat fundamentalisme bij moslims en in islam een onvergelijkbaar veel groter probleem vormt dan in welke religie dan ook wil niet zeggen dat hiervan moet worden weggekeken. Niet overdrijven, noch ontkennen. En het is in eerste instantie een probleem van de katholieken zelf. Ze hebben er ook verreweg het meeste last van.

Mazzelstof | 10-01-20 | 18:11

De enige reden die ik kan bedenken voor de katho-kerk om iets tegen homo’s te hebben is simpelweg dat de gays niet kunnen voldoen aan: “gaat heen en vermenigvuldigt u!” Tenminste, volgens de denkwijze van die tijd.... toen wisten ze nog niet van i.v.f. en sperma-/eiceldonatie (t.b.v. Externe Bevruchting... spermadonatie deden ze altijd al)

RembrandtvanGogh | 10-01-20 | 13:42

Hebben ze al een aanslag gepleegd met een bomgordel? Kelen doorgesneden op straat met machetes? Zo nee, case closed.

Kapitein Stijlvol | 10-01-20 | 12:04
-weggejorist-
honde | 10-01-20 | 10:51

Wat een lulverhaal, "dat iedereen bij het voeren van actie zich aan de wet zou moeten houden"

Schelden in de kerk is niet bij wet verboden, maar je zal wel dringend verzocht worden het pand te verlaten.

klavert | 10-01-20 | 09:55

Niet teveel aandacht aan geven. Die knuppels zitten volop in een identiteitscrisis. Is ook wel moeilijk als je je rk-gezindheid anno 2019 nog serieus wilt nemen na alle schandalen van de afgelopen decennia en de vrijblijvendheid van de progressieve geloofsovertuiging. Evengoed loopt die kerk althans in dit land leeg. Ze kunnen altijd nog Pool worden.

suscrofa | 10-01-20 | 09:51 | 1

Anno 2020, gvd.

suscrofa | 10-01-20 | 09:52

De knapen hebben vast een trauma omdat meneer pastoor hen niet in hun jongenskontje wilde nemen. En slecht opgelet bij de geschiedenislessen, maar katholieke scholen zijn doorgaans niet van de beste kwaliteit.

LJBrinkhorst | 10-01-20 | 09:21 | 1

toevallig zat ik op een katholieke school in een klein dorp. mijn ervaring is dat deze scholen goed zijn (In mijn buurt) en weinig meer te maken hebben met het katholicisme / geloof. bracht mijn wel een goede kennis van geschiedenis en Nederlandse cultuur.

Schepvogel | 10-01-20 | 10:06

Komop GeenStijl. Dit is een stel gekkies. Ze moeten goed in de gaten worden gehouden maar je kan niet de RK kerk verantwoordelijk houden voor iedereen die zomaar iets roept, zeker niet als ze een soort eigen genootschap hebben gesticht.

De vergelijkingen met de islam zijn ook al langsgekomen. Moslims hebben een andersoortig probleem in deze dan katholieken: waar het katholicisme een organisatie heeft, een instituut, heeft de islam dat niet. Dat instituut fungeert dan tegelijkertijd als spreekbuis en als aanspreekpunt bij misstanden. Dat zorgt ervoor dat bij misstanden zoals het jarenlange misbruik, het instituut RK kerk daarop kan worden aangesproken (en ook actie kan ondernemen). Omdat de islam juist geen vergelijkbaar instituut heeft, worden bij misstanden àlle moslims erop aangekeken. Je moet tenslotte ergens terecht met je boosheid na een aanslag. Het ontbreken van een ‘Vaticaan van de islam’ leidt er dus toe dat moslims als groep worden beoordeeld bij religieuze misstanden (en ik kan me best indenken dat dat vervelend is voor de gemiddelde moslim die totaal geen kwaad in de zin heeft). Dat nog afgezien van het karakter van de islam, want zoals bekend biedt dat genoeg aanknopingspunten voor misstanden.

Dat RK Boulevard is trouwens een rare site, wat voor profiel hebben ze eigenlijk? Pro of anti RK? Ik kon het er nog niet uit afleiden.

Braboblanke | 10-01-20 | 09:05 | 1

De katholieke kerk kan wel wat duidelijker stelling nemen wanneer er gevraagd wordt wat hun mening over deze engnekken is. Een beetje in algemene termen blijven hangen impliceert is gewoon slap. Vergelijk het met Ester Ouwehand die niet al te veel woorden wil vuilmaken aan terroristen die Nederlandse bedrijven bezetten.

JanFTE | 10-01-20 | 11:36

Wel een beetje smakeloos, een topic over mensen die lelijke dingen over Joden zeggen met een plaatje van een grote neus afsluiten.

Guusneus | 10-01-20 | 08:57

Maar de katholieke kerk, dat is toch een criminele organisatie. Overigens wel vreemd dat de Capo dei Capi zich niet wat harder uitlaat tegen de haat t.o.v. de mannenliefde van deze twee rakkers, maar goed wie boeit het wat? Juist, de mensen die na een enorme zoektocht weer 2 losers hebben kunnen vinden om te duiden dat alle witte mannen rassisch zijn en homo haters en zo.

Er zijn aanhangers van een andere ideologie die feitelijk hetzelfde roeptoeteren en daarbij ook nog agressief optreden. Die mogen dat dan weer wel van iedereen op Joop en de mensen die ons zouden moeten besturen, want begrijpelijk voor achtergestelde jeugd en zo.

Hou toch op en doe eens lief.

Peerkeoud | 10-01-20 | 08:51

Merkwaardig dan wel dat de GroenLinks stad Utrecht akkoord ging met overname van de Willibrordkerk door de bruinhemden van Pius X. Voorheen werd in deze, op kosten van de gemeenschap gerestaureerde kerk, aardige concerten en culturele voorstellingen gehouden, waarmee de lening van Utrecht kon worden afgelost. Maar de GroenLinkse wethouders gaven de voorkeur aan een smak geld in één keer, daarna kwamen er alleen nog bruinhemden in de Willibrordkerk. Dat GroenLinks dus deze roomse fascisten van kerken voorziet, daar hoor je de oppervlakkige journalisten van NR en GS niet over. Liever zaniken over een RK woordvoerdertje, die één of twee woordjes te weinig zegt

borderlijntje | 10-01-20 | 08:40

Kijk zo ziet de nsb vlag eruit niet de omgekeerde NL vlag die staat voor een noodroep!

David000000007 | 10-01-20 | 08:39

paar niet volgroeide jongens met hoogmoedswaanzin.... ga je nooit meer van horen, ja miss dat ze gepakt waren met een neusje vol poeder of dat ze aan kinderen of dieren hebben gezeten... Deze gasten hebben t aantrekkingsniveau van een blauwe kwal... 0 dus daarom gaat dat groepje ook gewoon keihard failen. Voor Revu is dit een mooi stukje om rechtse normale mensen weer eens met die soort debielen te associëren.

ikworstelengadouchen | 10-01-20 | 08:33

Rechtse terreur? Vlag stel bij een moskee? Nazi's hoor. Gevaarlijke nazi's. Maak mij ernstige zorgen.

HaatbaardKnipper | 10-01-20 | 08:12

Maar ze sissen niet en kunnen rustig langs een strand lopen zonder lastig te worden? Ze overvallen geen kledingwinkels? Ze kopschoppen niet?

Tuinhekje | 10-01-20 | 07:33

Wel koddig die mutsjes. Net alsof ze in het leger zitten! En I.p.v. 1 x. per week naar 1 x per maand met z'n allen boos zijn zegt ook wel iets. Dit is gewoon Koefnoen. Of anders: ga rukken of zo. Doe iets leuks.

Blote Bertus 2000 | 10-01-20 | 07:28

Als gelovigen eens vaker zouden denken "daar wil ik niks mee te maken hebben" in plaats van "daar heb ik niks mee te maken" zouden we misschien wat sneller opschieten.

Mazzelstof | 10-01-20 | 06:59

Varkensvlees eet ik hoor, en goede Spaanse Serrano ham ook, en een levende menselijke foetus met alles erop en eraan in stukjes opknippen lijkt mij om veel redenen nou niet echt een goed idee, maar dit soort gekkies misschien met terugwerkende kracht toch maar wel.

SaintNick | 10-01-20 | 05:29

Elke gek zijn gebrek.
Overigens was Michael Praising een ca 25 jaar gelden pastoor alhier. Niemand blij toen hij promotie maakte. Hield een een preek voor een parkpop event in het park alhier uiteraard.
Over lege flessen drank die buiten de kerk her en der naast de kerk lagen. En condooms, ook dat nog. Hij verzocht een ieder die zijn gerief tegen de kerk haalde dat toch maar elders te doen maar niet tegen de kerk. Vertelde er nog mij dat men beter gewoon in huis aan de slag kon gaan, wel zo veilig en beter de drank kon laten staan.
De condooms, dat was geen probleem. Mooie kerel, dat wel.

Moneytron | 10-01-20 | 04:55

Laat ze toch..... die kinderkens brengen het Kwaad echt niet in de wereld hoorrr..!

grapjasz | 10-01-20 | 04:32

Hup links, wakker worden, uw vijand laat z'n gezicht zien.
Anti joods en niet lief voor anderssexuelen, gelijk booslims.
Gelijke monniken, gelijke k(l)appen?

donkieshot | 10-01-20 | 01:26

Extreemrechts in Nederland: een stel nerds die poseren naast Darth Vader. Ik ril.

6638-12345 | 10-01-20 | 00:27 | 1

Wat jij zegt.

Nathan | 10-01-20 | 09:01

Van Oef... komen toch niet uit jouw nest?...

"en vinden dat de rest van de Katholieke Kerk ook wel een beetje meer een hekel mag hebben aan homo's en Joden." - duurde nog een kleine 20 jaar nadat Hitl0r geruimd was/naar Argentinië vluchtte, maar het Vaticaan had halverwege de jaren '60 die mening net een beetje bijgesteld.

Ga heen en zondig niet meer, snotneus.

PresidenteDeConjovia | 09-01-20 | 21:53

Gelukkig komt dit soort extremisme nooit uit islamitische hoek, want dan zouden we wel eens echt een probleem kunnen hebben.... weet iemand trouwens in welk jaar we leven?

H.Teeuwen | 09-01-20 | 21:38 | 1

Welke tijdrekening volgt u ?

Lt-Kol Kilgore | 10-01-20 | 06:17

Ik wist niet dat Lange Frans bij de luchtmobiele Brigade heeft gezeten.

King of the Oneliner | 09-01-20 | 21:33

Wat een tendentieuze kop zeg. Lees het artikel gewoon.Het Bisdom Roermond wil niets met de groep te maken hebben, Pastoor Mallekotte zou ze net niet de kerk uitzetten, het Bisdom Breda gaat niet verder dan een open gesprek aangaan en de niet bestaande Katholieke Kerk Nederland houdt zich buiten de discussie, alleen al omdat de Bisdommen zelf verantwoordelijk zijn en er wel belangrijker dingen zijn om zich mee bezig te houden.

AlexanderVissers | 09-01-20 | 21:31

Kardinaal van Eijk houdt deze gasten zwaar de hand boven het hoofd. Dit heeft een aantal maal zelfs bijna geleid tot scheuringen binnen RK gemeenschappen in Brabant. It is known.

Phreack | 09-01-20 | 21:30

Fundamentalisten hebben iets met zuiverheid en puriteins, desnoods ten koste van andere mensen. Op een rare manier kan ze dat niet schelen.

kloopindeslootjijook | 09-01-20 | 21:24

Dit artikel had net zo goed op de joop kunnen staan. Wat een onzin zeg, je zou denken dat het ironisch bedoelt is. Is die Ronaldo zo'n iemand van het na-oorlogs verzet?

Tronald_dump | 09-01-20 | 21:21

Het Chi Rho teken op zijn pet, in hoc signo vinces, in dit teken zult gij overwinnen, alsof 'ie als aartsengel Michael, Constantijn de grote bijstaat in de slag bij de Milviusbrug. Een wandelend anachronisme. Hoe word je zo? Hoe kun je nog zo zijn in deze moderne tijd? Is dit een act?

Rest In Privacy | 09-01-20 | 21:11

En wat is het probleem? Ik zie er geen. Zelf ben in geen katholiek, maar dit is prima.

De_Veelvraat | 09-01-20 | 21:10

Die foto, dat noemen we toch een fotofuck.

EmilioEsteves | 09-01-20 | 21:08

Ach, ga nou de kerk niet benaderen op een mediageile standaardmanier. En trouwens, mogen we niet onze eigen mening hebben over huwelijk, homofilie, de reinheid van de Maagd maria en het celibaat? Als je het er niet mee eens bent, zoek dan heil in wat anders, ja.

Troumoetblijcken | 09-01-20 | 21:01 | 6

@Red shirt | 09-01-20 | 21:17: Typisch links geleuter weer. Altijd en eeuwig maar uit blijven maken en drammen over wat iemand anders moet doen ter meerdere eer ende glorie van je linkse kut-kerk. Maar mooi niet dus, want dat maak ik toevallig nog altijd zelf wel uit.

Kinkfactor | 09-01-20 | 21:34

@Tronald_dump | 09-01-20 | 21:23: Je hoepel zelf maar op wanneer het u niet kan behagen. Wie denk u wel niet die u bent om voor mij te bepalen wat ik moet doen?

Red shirt | 09-01-20 | 22:22

@Red shirt | 09-01-20 | 22:22: Wie denk u wel niet die u bent om voor Troumoetblijcken te bepalen wat hij/zij moet doen?

Usumani | 09-01-20 | 23:08
▼ 3 antwoorden verborgen

Iedereen kent wel de film: "A rebel without a cause" met James Dean en de chickie-run met twee auto's die aanstormen op een ravijn, en wie dat het langst durft.
Het is namelijk zo: dat jonge mannen ernstig op zoek zijn naar een doel in hun leven, het liefst waarin zij de heldenrol vertolken.
Jordan Peterson said so.

King of the Oneliner | 09-01-20 | 20:45 | 2

Dus?

niels5142 | 09-01-20 | 21:07

Jordan Peterson is not well.

LiniaalRectaal | 09-01-20 | 21:30

Even kijken...
Doe ze aan potenrammen?
Roepen ze daar ook toe op?
Doet hun aanhang aan potenrammen?
Niet?
Niets van dat al?

Spiritueler zaken dan; metro's opblazen, vliegtuigen kapen, met vrachtwagens over feestjes rijden; popzalen uitroeien; door WTC's heen vliegen, joodse schoolkinderen executeren, willekeurige voorbijgangers met messen te lijf gaan; etc?
Ook niet?

Iets minder bedreigends dan; bejaarden aftuigen, hulpdiensten aanvallen; ongelovige meisjes prostitueren; hele wijken terroriseren; holocaust-onderwijs saboteren, etc?
Ook al niet?

Van een mug een olifant maken oké; kan satirisch zijn.
Maar van een getekende mug 100 kuddes olifanten maken; kom op zeg.
Dit is echt een non-issue.

Dandruff | 09-01-20 | 20:44 | 1

Perfect verwoord.

De Profundus | 10-01-20 | 08:54

En deze aanval op vvm door Elsevier , gaat gepaard met het wegzetten van een normale vlag als de Geuzenvlag in de extremistische hoek.

salonsocialist | 09-01-20 | 20:41 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Ach. Het is bijna weer carnaval. Slaaf!

Gazelle | 09-01-20 | 20:41

Die fringe groepjes zijn altijd wel entertainment. Zo had je vroeger Jenny Goeree, ook zon hardleerse gelovige.

Rest In Privacy | 09-01-20 | 20:37

Wat een onzin stuk. Die jongens doen niets verkeerd, hebben geen enkele wet overtreden. Alles is gewoon vvm. Dit is spijkers op laagwater zoeken.

salonsocialist | 09-01-20 | 20:36 | 9

@Gualtiero | 09-01-20 | 21:12: Hitler heeft de Midden-Europese tijd uitgevonden. Eerder bestond die niet. Goed jongen.

Arkan Sonney | 09-01-20 | 21:27

@Arkan Sonney | 09-01-20 | 21:27:
Ik weet niet helemaal wat je daarmee wilt zeggen.

Gualtiero | 09-01-20 | 21:57

@zwellevertje | 09-01-20 | 20:41: dan is het tijd dat islam ook verboden wordt want dat draagt het nazistisch gedachtegoed uit!

RembrandtvanGogh | 10-01-20 | 13:01
▼ 6 antwoorden verborgen

Je weet gewoon dat de kans dat of Thomas of Lars/Frank pedo is, kleiner is dan de kans dat ze beiden pedo zijn. En God zag dat het goed was.

beldewouten | 09-01-20 | 20:35 | 6

Ja en hij is RUN vergeten typen, zo kan hij tot in de eeuwigheid wachten tot er schot in de zaak komt.

Lt-Kol Kilgore | 10-01-20 | 06:24
▼ 3 antwoorden verborgen

Spencer Davis Group - I'm a Man - With Lyrics

Robert Haynes | 09-01-20 | 20:34 | 1

Keep on Running?

Kinkfactor | 09-01-20 | 21:40

Is er nog iemand over die anno 2020 geboren en getogen Nederlanders die jonger dan vijftig zijn die serieus met religie bezig zijn serieus neemt dan?

zwellevertje | 09-01-20 | 20:34

"Wat fijn dat je er bent. " is een typische katholieke begroetings-zinnetje, een soort hippie versie van God zij met u,
Het staat ook op de winkelwagentjes van AH, oftewel die copywriter was van katholieke huize, en heeft onbewust de pest aan gereformeerden en moslims.
Het zinnetje is vooral in zwang gekomen sinds de oecumene, een soort mix tussen protestant en katholiek door gebrek aan leden.

King of the Oneliner | 09-01-20 | 20:33 | 2

Ik dacht dat het van de luizenmoeder was...

Baron-barry | 10-01-20 | 04:59

Hee... Ik ben godverdomme ook katholiek...! Stigmatiseer niet zo, ik voel me beledigd... Etnische afkomst vernoemen is helemaal niet nodig... Waar kan ik me melden voor mijn slachtofferschap...?!

Nemo_Tenetur | 09-01-20 | 20:27 | 3

Er zijn in Nederland vele gesubsidieerde instanties waar u zich kan melden wanneer u zich gediscrimineerd gevoeld.

ProFail | 09-01-20 | 20:48

Kijk zo is dat! Altijd maar weer godverdomme die katholieke kerk door het slijk halen, beetje meer respect voor het katholiek geloof godverdomme! Amen.

H.Teeuwen | 09-01-20 | 21:18

U stelt uw vraag verkeerd. Niet "Waar kan ik me melden voor mijn slachtofferschap" maar "Waar kan ik me melden voor herstelbetalingen".

Nivelleermarionet | 09-01-20 | 21:31

Ze zijn bang voor de hel, noemen andere katholieken ketters en hebben eigenlijk totaal geen argumenten. Sorry, ik kan deze typetjes niet serieus nemen.

Rest In Privacy | 09-01-20 | 20:27

Gaan zo ook op Jihad??

Petroselinum crispum | 09-01-20 | 20:25 | 2

Kruistocht. Niet jihad. Kruistocht.

LiniaalRectaal | 09-01-20 | 21:16

Ten tijde van Wodan, Donar en Freija zal er waarschijnlijk ook wel moeilijk geneuzeld zijn.

HogeNood | 09-01-20 | 20:24

Bedankt GS voor de interessante linkjes! Ik hoor net een katholieke man zeggen dat dit eigenlijk geen echte katholieken zijn...

Rest In Privacy | 09-01-20 | 20:23

Laat die jongens toch. Er is een veel grotere groep antisemitische homohaters die daadwerkelijk een probleem vormt (en ook streng religieus is)

kapotte_stofzuiger | 09-01-20 | 20:22

Wat had je verwacht bij een kerk, als ze alle gekkies wegsturen is er geen kerk meer.

witwas | 09-01-20 | 20:21

Hoe zit het nu dan? Lees via de link dat hij juist afstand had genomen van dat Identitair Verzet? Of klopt dat niet?

Jan, Leiden | 09-01-20 | 20:21

2 op de 17 miljoen is best weinig. Gelukkig. Hier heeft die kerk weinig mee te maken. Dit zijn gewoon debielen.

Rest In Privacy | 09-01-20 | 20:21 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Als je het artikel leest en wat achtergrondinformatie erbij, dan weet je dat ze niks tegen joden hebben maar enkel vinden dat de katholieke riten van voor het 2e Vaticaanse concilie beter waren. Er wordt gebeden voor de bekering van de Joden. Nou en?
Ze melden ook expliciet geen geweld te willen gebruiken.

du Roi Soleil | 09-01-20 | 20:20

Deze lieden zijn over het algemeen licht verstandelijk beperkt en makkelijk beïnvloedbaar. Bij alle geloven gaat het eigenlijk en feitelijk om indoctrinatie en beïnvloeding van de denkrichting. Aan vrije geesten hebben zij een hekel en zetten ze weg als ongelovigen of afvalligen. Zo opgeruimd staat netjes en er niet meer over praten zo redeneren zij.

De Evangelist | 09-01-20 | 20:20

Het is allemaal de schuld van de pastoor uit hun jeugd.

HoerieHarry | 09-01-20 | 20:19

Van Oeffelen, nu komt het wel erg dichtbij...

Rest In Privacy | 09-01-20 | 20:18 | 1

Ik had ook al zoiets. Waar is-ie trouwens, onze ondernemer?

LiniaalRectaal | 09-01-20 | 21:14

Ooh, wat vreselijk!?!

HogeNood | 09-01-20 | 20:18

Niet benoemen van problemen gaat nog eens heel groot worden.....

pibasso | 09-01-20 | 20:18

Aluh hakbar? Verward wel.

aartvantiemenvanjand | 09-01-20 | 20:16
-weggejorist-
JanBakker | 09-01-20 | 20:14 | 2

Mooi voer voor psychiaters dit. Een katholieke nazi die zich identificeert als Arische Pers of noord Indiër en half Jedi.

Sinterbikske | 09-01-20 | 20:14 | 1

“Once you start down the dark path, forever will it dominate your destiny.”
-Yoda-

I.P standing up | 09-01-20 | 20:20

De katholieke kerk. Het lijkt D66 wel.

L. Vis | 09-01-20 | 20:14 | 1

Niet overdrijven asjeblieft. D66 lijkt nergens op.

harry19612 | 09-01-20 | 20:43

Gna. Dat wordt vast een roep van links om sluiting van de katholieke kerken en scholen. Dit zijn immers gevaarlijke witmensen.

MickeyGouda | 09-01-20 | 20:13

Moet kunnen.

ikbenerweer! | 09-01-20 | 20:13

Hij ziet er maar verward uit moet ik zeggen.

Turbulentie? | 09-01-20 | 20:12

Een beetje, maar precies, zoals de moslimgemeenschap reageert op de 'uitwassen van de islam' dus.
Zelfde modus operandi.

NiCeY | 09-01-20 | 20:11

Gladiator Barbarian Horde Battle Scene

Robert Haynes | 09-01-20 | 20:10

De Katholieke Kerk stelt nooit vragen. Er zijn erg veel nazi's via de rattenlijn vanuit Vaticaanstad verdwenen naar Argentinië.

Ruikbaard | 09-01-20 | 20:10 | 2

Niet zo raar toch?

ikbenerweer! | 09-01-20 | 20:15

Operatie Paperclip.

Nehemia | 09-01-20 | 21:20

Dat zielootje is vást afgekeurd voor een loopbaan bij Defensie... heeft wat te compenseren en heeft een rode baret bij de dump gehaald...

bisbisbis | 09-01-20 | 20:10

Staat hij nou met Deep State op de foto?

Rest In Privacy | 09-01-20 | 20:08

Knap zeg een foto van een radicale blanke... wel fijn dat GS hier aandacht aan besteed en ben trouwens ook wel voor een blanke radicalen quota... want die raken namelijk al heel lang ondergesneeuwd door moslim extremisten en links extremisten... goede actie dus!

Hollandse_blauwe | 09-01-20 | 20:07 | 4

Bij "radicale blanken" denk ik toch meer aan Antifa.
Veel radicaler dan dat krijg je ze niet en erg divers zijn ze evenmin.

happen naar de baas | 10-01-20 | 02:57

@sjef-van-iekel | 09-01-20 | 20:30: Vegas Shooter was anti Trump... en volgens mij geen White Supremacist ofzo.... sowieso zou ik me in dat wespennest van die shooting niet storten als ik u was.... veel losse eindjes en vragen.

ikworstelengadouchen | 10-01-20 | 08:30
▼ 1 antwoord verborgen

De kindertjes genoot men met gesloten ogen, ook een soort wegkijken.

Marcello Christiani | 09-01-20 | 20:03

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl