achtergrond

Geenstijl

Sinterklaas raakt 'vrienden' kwijt na TERREUR

Bedreigen werkt dus. Bedankt KOZP en Dipsaus

Tragisch. De 'vrienden' van Sinterklaas in Den Haag hebben afgehaakt. Na ranzige bedreigingen van de veroordeelde agentenmepper Jerry Afriyie en zijn gewapende kindsoldaten aan het adres van diverse Haagse ondernemingen die de intocht sponsorden, is er geen 'vriend' meer te vinden op de website Sinterklaasindenhaag.nl

Website ging eerder deze week offline. En we weten nu waarom. Alle 'vrienden' zijn foetsie. Bang geworden voor de dreigterreur van KOZP-terroristen olv van de agressieve haatghanees Jerry Afriyie.

We dachten dat het wel mee zou vallen met de guts van de ondernemers uit de stad van Tom Beugelsdijk, Lex Immers, Henk Bres en people's champ Raymond van Barneveld. Maar Hagenezen schijten kennelijk zeven kleuren peop tegenwoordig.

Terreur werkt dus. Bedreigingen werken dus. Bedrijven dreigen met "speciale aandacht" heeft effect. Kan die racistische subsidietrut van Dipsaus wel voor de Eenvandaag-camera's beweren dat het allemaal niet zo bedoeld was. Maar zo was het dus wel bedoeld. 

Dat nota bene Han van der Horst van de extreemlinkse vrouwenhaatsite Joop.nl de ontwikkelingen zorgelijk noemt zegt wel genoeg dunkt ons. 

Speciale aandacht. Je kunt het krijgen, Afriyie.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.