achtergrond

Geenstijl

Verkiezingstijd! Bewindslieden lekker het land in

Wat zijn ze lekker gewoon gebleven

Minister De Jonge is in Rotterdam. Daar verrast minister De Jonge verpleegkundigen met een ontbijt. Sjonge jonge wat is minister De Jonge toch een leuke vent en wat heeft hij het beste met de mensen voor! CDA-mok staat heel tactisch/toevallig precies voor de lens van de camera maar ja.

Minister Schouten is in Nieuw-Vennep. Daar plant minister Schouten een boom. Sjonge jonge wat is minister Schouten toch een leuke vrouw en wat heeft ze het beste met de mensen voor!

Staatssecretaris Visser is in de Achterhoek. Daar spreekt staatssecretaris Visser met Achterhoekse ondernemers en leden van de Achterhoek Board over de 3O samenwerking. Sjonge jonge wat is staatssecretaris Visser toch een leuke vrouw en wat heeft ze het beste met de mensen voor!

Staatssecretaris Keijzer is in Roosendaal. Daar spreekt staatssecretaris Keijzer met ondernemers. Sjonge jonge wat is staatssecretaris Keijzer toch een leuke vrouw en wat heeft ze het beste met de mensen voor!

Staatssecretaris Knops is in Utrecht. Daar spreekt staatssecretaris Knops op een congres. Sjonge jonge wat is staatssecretaris Knops toch een leuke vent en wat heeft hij het beste met de mensen voor!

Staatssecretaris Blokhuis is in Den Haag. Daar huldigt staatssecretaris Blokhuis vaandeldragers van Zorg & Welzijn. Sjonge jonge wat is staatssecretaris Blokhuis toch een leuke vent en wat heeft hij het beste met de mensen voor!

Staatssecretaris Van Veldhoven is in Zoetermeer. Daar wisselt staatssecretaris Van Veldhoven van gedachte over maatschappelijk verantwoord inkopen. Sjonge jonge wat is staatssecretaris Van Veldhuizen toch een leuke vrouw en wat heeft ze het beste met de mensen voor!

Staatssecretaris Keijzer is nog steeds in Roosendaal. Daar legt staatssecretaris Keijzer glasvezel aan. Sjonge jonge wat is staatssecretaris Keijzer toch een leuke vrouw en wat heeft ze het beste met de mensen voor!

Staatssecretaris Keijzer gaat naar 't Harde. Daar spreekt staatssecretaris Keijzer mensen van de Business Club toe. Sjonge jonge wat is staatssecretaris Keijzer toch een leuke vrouw en wat heeft ze het beste met de mensen voor! Hee maar zou het soms verkiezingstijd zijn?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.