Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

10 dingen die wij ook zouden missen als we als jihadbruidje vastzaten in het kalifaat

Jihadmeisje Amber wil terug en mist 'in de rij staan bij de Albert Heijn'.

Dat kalifaat is kennelijk zó peop dat een halfuur wachten op een pakje hagelslag puur een hele belevenis is. Het is de snelkassa van de Albert Heijn hoor, niet de Python. Hier nog wat duiding en hieronder 10 dingen die wij ook heel erg zouden missen, opgesloten in het kalifaat, opgestapelde lijken overal, wifi werkt niet, niks te vreten.

10 - Wegens technisch defect in de file staan voor de Van Brienenoordbrug

Zes keer per week. Maar ja. Wij hebben tenminste auto's, ook al zijn het allemaal van die snoeistille Teslae en Jaguarii I-Pace die om de tig kilometer weer aan zo'n suffe paal elektriciteit moeten slurpen. Wij hebben tenminste bruggen, ook al staan ze de helft van de tijd open wegens technisch defect. Sterker nog, wij hebben tenminste wegdek waar je een beetje fatsoenlijk overheen kunt karren zonder je vering te torpederen. In tegenstelling tot de Belgen trouwens, maar dat is weer een ander verhaal.

9 - Ov-chipkaart vergeten maar je MOET de trein halen

Ja daar sta je dan. Een enkel ticket kopen is een enorme ramp, die automaten staan tegenwoordig sowieso standaard ingesteld op het Engels, kost superveel extra geld. Behulpzame medewerker niet te vinden, alleen zo'n chagrijnige. Shit de trein vertrekt over zes minuten. Oh nee wacht, een kwartier vertraging. Oh nee wacht, er liggen blaadjes op het spoor, de trein rijdt helemaal niet dus je kan weer naar huis. NOU HIER VOOR JE MET JE KALIFAAT. Wij hebben tenminste openbaar vervoer!

8 - Guilt trippen over vliegschaamte

Zoooo jongen, lekker vier jaar vakantiegeld bij elkaar gespaard en een weekje naar Alicante geweest? Met het vliegtuig nog wel? De boel de boel? Vanaf Schiphol? CO2 de lucht in geblazen ja? Columnpje van Bert Wagendorp gemist kennelijk? Kinderen die vechten voor het klimaat lekker in de stront laten zakken ja? Dus jij geeft niks om volgende generaties? Ben je soms fascist?

7 - De wachttijd bij iedere klantenservice aller tijden

"Er zijn vier wachtenden voor u"

Nou dat maakt toch helemaal niks uit jongens, zet ik hem lekker op speakertje en ga ik effe andere dingen doen

*kijkt 22 minuten later op telefoon*

"Er zijn vier wachtenden voor u"

6 - Het hoofd van Rob Jetten

5 - Een wortelkanaalbehandeling bij de tandarts

*Fieuuwww fieuuwwww* vliegen daar de MOAB's van de coalitie ons om de oren? O nee, dat gebeurt niet in Nederland! In Nederland zit je gewoon in de wachtkamer van de tandarts bevend als een rietje te wachten op een bijna-doodervaring in de vorm van een wortelkanaalbehandeling, maar wij hebben tenminste een tandarts. En tandenborstels. En tandpasta.

4 - DWDD kijken

Sjonge jonge jonge wat is die NPO toch een links bolwerk. Wat komen er toch alleen maar linkse mensen bij de NPO. Wat is Marcel Gelauff toch een druif. Heeft Matthijs nou een nieuw kapsel? Is Akyan Ukyöl nu alwéér tafelheer? Hahaha ja grappig man, Yung DWDD. Echt su-per-leuk. *Hete tin in de ogen*

3 - De mening van Peter R. de Vries

Goenavund daar heb je Peter R. de Vries weer. Hebben ze in het kalifaat kabeltelevisie? Hebben ze praatprogramma's waar Peter R. de Vries voor een modaal maandsalaris kan aanschuiven om slap te ouwehoeren? Nee hè? Wat is het toch fijn dat we hier in Nederland van die vrije geesten als Peter R. de Vries hebben. Wat een verrijking voor het land, deze man.

2 - NRC Handelsblad lezen

Haha nee grapje.

1. De Zwarte Pieten Discussie

"Ik mis alles aan Nederland, mijn ouders, mijn broertje. Als je zolang in Syrië hebt geleefd, dan mis je het zelfs dat mensen het altijd hebben over Zwarte Piet. Dat een paar van die Friezen een snelweg blokkeren omdat een stel drampieten uit Amsterdam een kinderfeest willen verzieken en dat alle kranten dan hyperactivistisch een kant kiezen. En dat cowboys en indianen niet meer mogen en dat alle straatnamen weg moeten want racisme. Ja dat mis ik echt. Mensen hier hebben geen normen en waarden, ze zijn zo onbeschoft en asociaal. De tenten, de leefomgeving, het is vies en er zijn ziektes. Er zijn verschillende groepen vrouwen die elkaar aanvallen. Het is onleefbaar, maar we houden onszelf overeind voor de kinderen."

Reaguursels

Inloggen

Simpele maar doeltreffende IS tactiek, gebruikmaken vd slappe linkse politici om IS strijders NL binnen te loodsen. Door dit linkse beleid gaan er doden vallen.
Hadden we maar een leider die dit tuig wel netjes opruimd.

Feroces | 24-02-19 | 15:32

In Nederland benen islam dan elektrische rolstoel met 5 wielen gratis van gemeente soebsiedie .

Minus Richels | 24-02-19 | 05:25
-weggejorist-
wie zal het zeggen | 23-02-19 | 22:19

Het enige waar deze 'dames' (en dan gebruik ik het woord "dame" héél erg losjes!) spijt van hebben, is dat hun Kalifaat in elkaar gedonderd is. Denkt u serieus dat ze ook terug hadden willen komen indien die heilstaat van ze wel de overwinnaar was geweest? Neen, dan zouden ze doorgegaan zijn met de abjecte barbaarsheid waarmee ze in dat gebied hebben huisgehouden. Als je o.a. de verhalen leest van de Yazidi vrouwen/ meisjes, dan kun je alleen maar hartverscheurend huilen om wat die aan regelrechte martelingen, verkrachtingen etc. hebben moeten doorstaan. Meisjes zo jong als 7 werden als seksslaven rond verkocht alsof het om een jointje ging. Meisjes werden de enkels gebroken en aan het bed vastgebonden zodat ze niet konden weglopen voor hun verkrachters. Verdere opsommingen van de ellende zal ik u allen besparen. Niet goed voor de bloeddruk.

En dan zou je de daders hiervan als weg gelopen tieners weer moeten binnen laten met een "niet meer doen hoor!"?! Je hebt het verdomme niet over stiekem een sigaretje roken achter het fietsenhok op school!

Ik ben vanmorgen met gestrekt been in een Twitter discussie met zo'n linkse "ja maar als wij de doodstraf eisen zijn we net zo slecht. Zij hebben óók mensenrechten!" dwaas gesprongen. Hij durfde over een gebrek aan "fatsoen" en "integriteit" bij mensen die ze niet willen terug laten komen te reppen. De stoom kwam mijn shorts uit van woede. Dat misplaatste superioriteitsgevoel van die lui komt me mijlenver de neus uit. Ik heb hem de volgende vragen gesteld:

- "Wat geeft u het recht om met de onschuldige levens van mensen in Europa en elders te spelen door het terug halen van deze monsters, puur en alleen om uw egoïstische morele eigenpijperij te bevredigen? U praat over het verschaffen van menselijkheid aan een groep die van deze menselijkheid zèlf geheel vrijwillig afscheid nam. Die hèt boegbeeld van barbaars- en wreedheid werd waarbij zelfs de kleinsten niet gespaard werden. Wat geeft u dat recht?"

- Zou u na WW 2 de SS-kampbeulen óók clementie hebben verleend? Want daar kun je de koppensnellers van IS nog het best mee vergelijken.

- Bent u bereid persoonlijk garant te staan of aansprakelijk te worden gesteld indien één van die BMO's (Black Moving Object), of één van het hellegebroed dat ze wierpen, zich hier ten lande zou opblazen? Zo nee, waarom niet?

- Wat zegt u tegen de talloze slachtoffers en hun nabestaanden aangaande de menselijkheid die wij daders van dergelijke wandaden zouden moeten tonen. Kregen zij óók die kans op menselijkheid van de IS slachters?

Natuurlijk kwam er geen enkel valide tegenargument, maar vlogen de ad hominems en stromannen je links en rechts om de oren. Ik bemerk dat ik bijzonder weinig geduld meer kan opbrengen voor dergelijke lieden of hun 'argumenten'. Alles in me komt in opstand wanneer zo iemand weer begint te blaten. Want de oneerlijkheid, de belediging, de klap in het gezicht naar álle IS slachtoffers is zó groot dat ik alleen maar ontzettend verontwaardigd kan zijn bij zulk narcisme en een dergelijke stupiditeit. Als laatste heb ik deze persoon de goede raad gegeven eens een spiegel op te zoeken, daar lang en hard in te kijken en zichzelf af te vragen op welk moment precies hij/zij/vreer het Noorden op het morele kompas zó ontzagwekkend kwijt raakte...

Sjefke7807 | 23-02-19 | 17:48 | 6

Denk dat je het simpeler moet zien. Jij kijkt naar emotie en dat is anders dan de wet.
Toevallig ben ik ook tegen de doodstraf. Ben voor mensenrechten. Ik ben er ook voor dat er recht gesproken kan en gaat worden. Misdaden zijn daar gepleegd dus moeten daar voor de rechtbank komen.
Tuig als joran van der sloot word toch ook niet in Nederland berecht? De misdaden door IS gangers gepleegd zijn in het buitenland gepleegd en moeten dus ook daar berecht worden. Dat je dan een kogel kunt krijgen is jammer, zo staat in Singapore ook de doodstraf op drugssmokkel. Afgezien daarvan, protesteerde Nederland ook toen de nazi's ter dood gebracht werden? Toen bestond de doodstraf namelijk ook niet meer in Nederland.
Wat de geproduceerde haatlarven met NL ID betreft, die zullen we terug moeten nemen. Helaas. Die groep is moeilijker want zijn wel geïndoctrineerd maar hebben meestal geen misdaden gepleegd. Wel kun je misschien andere verzorgers benoemen. Je kind meenemen naar oorlogsgebied is wel een dingetje.
Enfin, de westerse wereld is arrogant, lijkt paddo's te nemen voor besluitvorming. Wij bombarderen een souverein land, leveren wapens en kennis aan relioten, staan foei te roepen bij genocide, etc. En om het compleet te maken gaan we ons nu bemoeien met de rechtsspraak in andere landen. Vind je het gek dat we worden uitgelachen....

BootleggersSmurf | 24-02-19 | 06:48

@BootleggersSmurf | 24-02-19 | 06:48: "Wat de geproduceerde haatlarven met NL ID betreft, die zullen we terug moeten nemen. Helaas". Hoe kom je daar nou bij? Die haatlarven horen bij hun misdadige ouders die nog een 2de paspoort hebben. NL paspoort intrekken, 'succes elders, je wilde nadrukkelijk islamitisch leven, ga je gang'. Als dat 'helaas' van je iets betekent dan moet je over een alternatief nadenken en niet de makkelijkste weg kiezen.

eastender | 25-02-19 | 02:31

@ Sjefke7807 Mooi getegeld! #teamSjefke.

eastender | 25-02-19 | 02:32
▼ 3 antwoorden verborgen

Dat interview wekte bij mij geen enkele sympathie. De mannen een kogel, de vrouwen een injectie, de kinderen naar een heropvoedingsinstituut in Syrië.

JvanDeventer | 23-02-19 | 17:47 | 1

Gelijke rechten, de vrouwen dus ook een kogel.

Lt-Kol Kilgore | 24-02-19 | 07:05

De ene na de andere staatsvijand nummer 1 niveau wordt binnen gehaald. En straks janken als het echt lelijk fout gaat. Een regering die deze figuren binnen haalt zit er in ieder geval niet voor het volk dat is wel duidelijk.

sarah1965 | 23-02-19 | 17:15

Het gepamper zou ik zeker missen.

BozePaarseMan | 23-02-19 | 17:12

De helft van je geld aan de Belastingdienst overhandigen, zodat er meer dan genoeg is om jihadbruidjes te pamperen.

medusa324 | 23-02-19 | 16:42

11. Met hoge nood in een NS Sprinter zitten.

Kanarie_Geil | 23-02-19 | 16:14 | 1

Die nog drie kwartier stilstaat naast een weiland zonder dat iemand weet waarom

Pecunia | 23-02-19 | 16:52

Zowel bij radicale moslims-van-huis-uit, als bij de nieuwbakken bekeerlingen, zijn vrouwen vaak nog radicaler & fanatieker dan de mannen.

Al die zwarte kraaien die nu vastzitten in de zandbak waarvoor ze héél overtuigd hebben gekozen, proberen nu medelijden op te wekken via de ruggen van hun kindertjes, maar vooral ook met sociaal & politiek wenselijke uitspraken. Dat laatste is, net als "het is de schuld van een ander", een specialiteit van foute moslims of moslima's die vrezen voor hun hachje (of hun uitkering of verblijfsvergunning).

Zogenaamd spijt betuigen, roepen van "ik heb niks gedaan", of "Ik was er alleen maar om schoon te maken" of "Ik was daar alleen maar om mensen te helpen", doen het altijd goed in deug-kringen bij wie de Novib-kalender op de koelkast hangt.

Alle ellende die moslims veroorzaken of over zichzelf afroepen, is altijd, altijd de schuld van een ander. Het is de moslimse Pavlov-reactie bij uitstek.

Het "Wir haben es nicht gewusst" van 75 jaar geleden steekt hier zelfs maar bleekjes bij af.

Als je, gedreven door je hang naar "spiritualiteit" of je verlangen naar "echte" mannen, vrijwillig kiest voor een onderdrukte rol als "Black Moving Object" (BMO) in de middeleeuwen, zul je de achterlijkheid, het geweld, de ellende en ontberingen van die middeleeuwen moeten accepteren.

Dat heet ook wel "verantwoordelijkheid nemen".
Maar verantwoordelijkheid nemen, dat is nóg weer zoiets dat ze in de moslimwereld niet willen kennen.

Peter Emile | 23-02-19 | 16:12 | 6

Dat soort (jihadbruiden) doet alles over de rug van hun kinderen. Zelfs schuilen voor kogels doen ze achter de rug van hun kinderen

sarah1965 | 23-02-19 | 17:01

@Peter Emile | 23-02-19 | 16:12 |
Ik kan mij alleen maar bij uw tegel aansluiten. Hulde!

*Zak met "plusjes" open trekt en in het rond strooien doet*

Sjefke7807 | 23-02-19 | 17:52

Mon Dieu!

Rest In Privacy | 23-02-19 | 17:58
▼ 3 antwoorden verborgen

Een ander z'n leven en geluk gunnen zouden wij ook missen als we als jihadbruidje vastzaten in het kalifaat. Vrijheid van godsdienst aan een ander gunnen zouden wij ook missen als we als jihadbruidje vastzaten in het kalifaat. Een ander liefde gunnen zouden wij ook missen als we als jihadbruidje vastzaten in het kalifaat. Naastenliefde zouden wij ook missen als we als jihadbruidje vastzaten in het kalifaat. Een leven zonder sexdwang van een verslaafde moordmachine zouden wij ook missen als we als jihadbruidje vastzaten in het kalifaat. Schaamte zouden wij ook missen als we als jihadbruidje vastzaten in het kalifaat. Honger en je kind laten verhongeren zoals Shamina, zouden wij ook missen als we als jihadbruidje vastzaten in het kalifaat. Uitkering, kindergeld, miele, flatscreen, huis, thuis, pappa en mamma, zouden wij ook missen als we als jihadbruidje vastzaten in het kalifaat.

eastender | 23-02-19 | 15:45

Vrouwen kunnen ook liegen, heren politici.
Iedereen wist van het moorddadig en sadistische karakter van IS.
Ze hebben hun rechten verspeeld.

marjen | 23-02-19 | 15:25 | 4

@McMarx | 23-02-19 | 15:29: Ja, ze laten zich leiden door hun "gevoel". En veel feiten voelen nou eenmaal niet goed.

Datum en tijd | 23-02-19 | 15:37

Dit is nauwelijks liegen te noemen. Liegen is de kunst mensen voor de gek te houden die *niet* voor de gek willen worden gehouden. Om in de nonsens van deze overdekte broedmachine te trappen moet je ofwel Darwin-award waardig debiel zijn of echt je best doen om jezelf voor de maf te hebben. Wat dat betreft was die andere knarsetandende terreurteef die met haar hellige kop wegstiefelde aardig geloofwaardiger.

Mazzelstof | 23-02-19 | 16:26

@Mazzelstof | 23-02-19 | 16:26 |
Hoe je ook wend of keert; best wel een prestatie. En dat is er een waarmee je rekening mee moet houden omdat ie van een lange geschiedenis komt die er diep inzit.

Rest In Privacy | 23-02-19 | 17:55
▼ 1 antwoord verborgen

Ik zie kansen voor Albert Heijn. Een filiaal in de woestijn speciaal voor de IS dames... Problem solved.

LostSandWich | 23-02-19 | 15:21 | 1

Zou oom Albert deze lieden achter de kassa willen hebben dan?!?

McSplutter | 23-02-19 | 16:13

11.
Abortus.

Kudtkip | 23-02-19 | 15:14

Om sympathie te kweken heet ze nu ineens Amber K.
Zo zal ze zich vast niet genoemd hebben bij IS.

Opco Engering. | 23-02-19 | 15:13

11. Bij een door filerijden groter uitgevallen tankbeurt verhoogde BTW betalen over zowel accijns als een benzineprijs die volgens Shell hoger moest dan bijvoorbeeld in Luxemburg, omdat hier 'de transportkosten hoger zijn geworden' (door de BTW), terwijl wordt ontkent dat het iets te maken heeft met het in deze tijd nog tevreden houden van aandeelhouders, waaronder de elite met aan de top het rijke koningshuis.

Datum en tijd | 23-02-19 | 15:03

Die kinderen zijn daar toch geworteld...

dr.kweetniks | 23-02-19 | 15:02

Van mij mogen die juffrouwen wel terug komen hoor. Vrouwen zijn heel makkelijk om te programmeren omdat ze tot diep in hun DNA opportunisten zijn (waarvoor, oh juffrouwen, mijn dank overigens). Als ze kinderen hebben: de meisjes mogen mee, de jongens dienen van een rots af ged*n**rt te worden. Een soort van omgekeerd China za'k maar zeggen.

Rest In Privacy | 23-02-19 | 15:02 | 1

het gaat er niet om of je ze kunt "om programmeren". Ze zijn net zo fout als de mannen dus moeten gewoon wegkwijnen in een Koerdisch gevangenkamp voor de rest van hun leven.

pale-blue-dot | 23-02-19 | 17:36

Wel grappig: je belt de klachtenlijn en een half uur lang hoor je "Al onze medewerkers zijn in gesprek."
Kennelijk veel klachten bij die firma.

marjen | 23-02-19 | 14:58

Ja, maar, ze gáán terugkomen. Dat is gewoon een voldongen feit. Het zou absurd zijn, slecht voor de maatschappij, maar toch. Heet gáát gebeuren. En de NL regering gaat daar tijd en moeite in steken. Linksom of rechtsom, op de één of andere manier doen ze toch steeds wat volledig indruist tegen het normale verstand.

de ondode dichter | 23-02-19 | 14:56 | 1

Ze moeten daar berecht en gestraft worden voor de strafbare feiten die ze daar gepleegd hebben. bewijs verzamelen en onderbouwen is vanuit hier onmogelijk. Hier komen ze er vanaf met een fopstrafje van 5 maanden voorwaardelijk.

pale-blue-dot | 23-02-19 | 17:39

Wie zit er achter die enorme push van Moslim nieuws, berichten en promotie.. Wie o Wie wilt Nederland in de ellende storten.

Mark_D_NL | 23-02-19 | 14:55 | 3

Vandaag ook op Nos.nl een artikel pver de vermiste vrouw van koning Hassan.

Is dat een nieuw misdaadfeuilleton met een leipe mocro flavor?

SDI | 23-02-19 | 15:26

Wie wilT?

piloot47 | 23-02-19 | 15:45

Datzelfde vroeg ik mij gisteren ook al af. de afgelopen weken gaat het alleen maar over zielige jihadbruiden en kinderen in kampen, gevangen IS strijders, Engelse jihadbruiden die hier asiel willen aanvragen en overvolle gevangenissen in Koerdistan. We worden door onze overheid voorbereid op de terugkeer van een gigantische groep extremisten en nageslacht. Accijns van de sigaretten halen A.u.b. ! Als ik geneukt word wil ik ook roken.

pale-blue-dot | 23-02-19 | 17:43

100% afgekeurd worden in Groningen.

hier openen | 23-02-19 | 14:54

11 buikspek vreten

SterF... | 23-02-19 | 14:51

Maak er maar een gebbetje van. Straks woont Abu al Hollandiqi alias Hendrik van der Veen of Mohammed Attah naast jullie. Zit zijn zoontje naast uw dochter in de klas. Want dat ga je krijgen als je die hoeren terug laat keren. (De namen zijn fictief. Het had ook een Jesse Klaver of Hans Janmaat kunnen zijn.)

Klappernoot | 23-02-19 | 14:45 | 1

U riep...?

vic_typh | 23-02-19 | 15:14

Na 5 jaar kunnen die kinderen niet naar Nederland, met hun moeder.
Ze zijn totaal versyrischd.
Nederland? Nee bah, dat kun je kinderen niet aandoen.

Ruimedenker | 23-02-19 | 14:44 | 1

Scherp!

mono-culti | 23-02-19 | 14:48

De vraag die niemand stelt: "Je wilt heel graag terug naar Nederland... maar vind je dat je dat verdiend hebt? En zo ja, hoe dan?"

Muxje | 23-02-19 | 14:39 | 3

Wat denkt u dat het antwoord zal zijn? Ja, ik ben totaal over de schreef gegaan, heb me als een heroineprostituee laten volspuiten en sta nog altijd achter het kalifaat, want dat was best goed. Waarom moeten we u in leven laten? Dat zou mijn vraag zijn, voordat ik met zo'n stuk vreten in discussie ga.

Klappernoot | 23-02-19 | 14:53

Momepelt iets van 'Iek heb recht op outkering...'

Atlantis-95 | 23-02-19 | 14:55

Elk normaal denkend mens probeert een oorlogsgebied eerder te ontvluchten dan er naartoe te gaan, zeker met een gezin. Hoe kom je er überhaupt op om daar naartoe te gaan, zeker met een naam als Amber...
Waar wij ons zorgen over moeten blijven maken, is niet alleen de terugkeer, maar vooral hoe kan dit soort ideologie verspreidt worden in Nederland, welke invloed hebben bepaalde moskeeën, turkse zondagsscholen etc in het polariseren van de samenleving. Dat dient aangepakt te worden - weg met de politieke correctheid.

oh nee he | 23-02-19 | 14:34 | 1

Wat dacht je van vriendenkring? Steeds meer hollandse jongeren bekeren

sarah1965 | 23-02-19 | 17:08

11,....10 pakken shit papier kopen bij de Lidl als ze in de aanbieding zijn.

ditotje | 23-02-19 | 14:32 | 2

Steggelen met een 17 jarige meisje achter de klantenservicebalie of je wel of niet 10 cent korting krijgt op een 'bonus' product bij de AH (Achmed Hussein).

Graaf_van_Hogendorp | 23-02-19 | 14:33

www.geenstijl.nl/5146421/leuk-dat-kal...
Oh ja, met een enorme rij van wel-werkenden achter je, die even snel een pakje sigaretten denken te kunnen kopen, op weg naar hun dagdienst.

McSplutter | 23-02-19 | 16:18

Het dagblad Trouw toont zeer veel sympathie voor IS-hoeren die nu terug verlangen naar de veiligheid en welvaart van het westen. Hetzelfde westen dat ze haten en waarom ze naar IS-koppensnellersland zijn vertrokken. Nu de moordenaars zijn verslagen, willen ze terug. Trouw c.s. zou ik als voormalige verzetskrant willen aanraden IS-strijder te vervangen door SS-er en het Kalifaat door Hitler-Duitsland. Er zijn veel overeenkomsten: haat tegenover joden, democratie en westerse normen en waarden, de behoefte om elke vijand te vernietigen zonder genade en het geloof in een wereldrijk bestuurd door een Fuhrer / kalief. Dan valt Trouw meteen door de mand en zie je dat de linksge-indoctrineerde politiekcorrecte hypocriet altijd met twee maten meet. Als IS had gewonnen, waren deze IS hoeren nu aan het feesten en hadden ze gelachen om de afgehakte hoofden die op palen waren gespietst. Nu zijn ze ineens slachtoffer en zielig en Trouw doet mee! Wat een verraderskrant is dat eigenlijk! Een vergiftigd brein genees je niet. Die lieden zijn zeer gevaarlijk als je ze hier naartoe haalt. Als je ze al kunt veroordelen (bewijslast is moeilijk te verzamelen) lopen ze meteen of al spoedig vrij rond. Nederlanders lopen daardoor grote risico's. Er is een verschil met 1945. Duitsland was verslagen en de SS-ers waren niet welkom in NL. Ze gingen in Duitsland wonen en kregen werk of een uitkering. Er bestond geen kans op een wederopstanding van het nazisme. De IS-ers die naar Europa komen, geloven wel nog in de Umma, het grote kalifaat van de islam. Het is niet gelukt in Syrie en Irak maar het kan elders worden gevestigd, bevoorbeeld in Europa:

De hoeder van ’t enige echte Kalifaat
en de verspreider van een heel groot kwaad:

“De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten… Er bestaat geen gematigde of niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is het.” Recep Tayyip Erdoğan

Angélica de Sancé | 23-02-19 | 14:30 | 6

Amen

vic_typh | 23-02-19 | 15:19

Dit , helemaal dit

sarah1965 | 23-02-19 | 17:09

+veel. Fascisme komt op kousenvoeten. Onze voorhoede ontvangt ze met pantoffeltjes. Hun nationalisme geldt Islamitische Staat, hun anti democratische ideeën passen niet bij ons. Maar het messiascomplex is zowat een massapsychotische trend.

eastender | 25-02-19 | 02:47
▼ 3 antwoorden verborgen

Stempt allen en word lid: forumvoordemocratie.nl/word-lid Voor es Paradis Terrenal. Geen potentieel jihadbruidje die er nog over peinst om het kalifaat in de woestijn te zoeken. Voor de enige Nederlander die per dag meer gel in zijn haar flikkert. dan de hele denkfractie bij elkaar: www.youtube.com/watch?v=4hni4OIJXG4

Rest In Privacy | 23-02-19 | 14:28 | 3

Ik spreek geen Latijn, dus ik stem gewoon weer braaf op de PVV. Dan weet ik welk vlees ik in de kuip heb.

Klappernoot | 23-02-19 | 15:09

@Klappernoot | 23-02-19 | 15:09: Als iemand die een spaanstalig filmpje plempte om Italiaanse polenta uit te leggen heb ik geen recht van spreken (al die romaanse talen lijken ook zo godvergeten op elkaar), maar toch. De goede oude tijd dat de KVP het latijns voor ons deed nl.wikipedia.org/wiki/Vulgair_Latijn Pecunia Non Olet. Het enige klassieke adagium dat je als burger maar beter als de sodemieter kunt begrijpen.

Rest In Privacy | 23-02-19 | 15:41

10 Babi pangang halen als je geen zin hebt om te koken
9 Een stroopwafel die boven op je kopje koffie ligt
8 Thuis komen terwijl er een pakje van Ali Express in de brievenbus ligt
7 Hagelslag op je brood
6 Chocolade vlokken op je brood
5 Schepsnoep van de Kruidvat
4 Een frikandellenbroodje in je lunchpauze
3 Winkels die op Zondag open zijn
2 Tieten op TV als de programma’s zijn afgelopen
1 Aan het eind van je geld een stukje maand over houden

Osdorpertje | 23-02-19 | 14:22 | 1

Een warme Hema varkensrookworst op een koude regenachtige dag.

Baron Clappique | 23-02-19 | 14:38

Ze kan gewoon naar Turkije, Saoedie-Arabie of Iran, die noemen zichzelf ook de enige echte opvolger van het Kalifaat.

Mammeloe | 23-02-19 | 14:21

Bij die foto van Matthijs van Nieuwkerk "Goudhaartje waar zijn je 3 beren?". Wat is het soms toch een wijf, die NPO-subsidiemiljonair.

Watching the Wheels | 23-02-19 | 14:19 | 3

Zitten er nou weer allemaal blanken achter Matthijs? Hij snapt toch zelf ook wel dat dat niet kan.

Watching the Wheels | 23-02-19 | 14:22

Ook bijzonder vaag dat die mensen allemaal naar de rug van zo'n kerel zitten te kijken, omdat de kijker dan wat meer te kijken heeft.

Watching the Wheels | 23-02-19 | 14:23

Blonde mannen altijd +1. Nou ja, behalve die geblondeerde Matthijs dan.

medusa324 | 23-02-19 | 16:46

Wanneer ze hier weer terug zijn missen ze ook weer dingen:

1. De wekelijkse steniging
2. De Yaizidi-slaven, voor het huishoudelijk werk
3. Schieten met de AK 47
4. Straffeloos moorden
5. De toespraken van de kalief op het plein voor de moskee
6. De toyota landcruiser, met kenteken NL-MR-01
7. Benzine voor een dubbeltje de liter
8. Weduwe worden en meteen trouwen met de vader van het volgende kind
9. Interviews met alle deugmedia over de zwaarte van je lot als kalifaathoer
10. De vrijheid om een burka te dragen.

Glasgow Argus | 23-02-19 | 14:15 | 1

11. De dagelijkse penetraties in meerdere lichaamsopeningen door Achmed en zijn vrienden.

Baron Clappique | 23-02-19 | 14:56

In dat verhaal onder de link 'mist' van 1 vandaag lees ik tussen de regels de leugen goed door. Die wist heel goed waar ze aan begon, en wat ze te wachten stond. Nou gaat het kalifaal niet door, en heb je alleen nog zand in je kut. Dan is in de rij staan bij de appie met een flesje water en iets anders tegen vaginale droogheid natuurlijk als in een goeie droom. Je hebt hoogverraad gepleegd, en dan ben je op zijn aller-afst. Blijf maar, en als je nog iets goeds wilt doen ga je maar de massagraven ruimen die je cluppie heeft aangelegd. Daarna mag je de straat vegen.

NiCeY | 23-02-19 | 14:09 | 1

U verwoordt het een beetje plat, maar ik ben het met uw strekking eens.

McSplutter | 23-02-19 | 16:24

Amber, je wil niet meer terug, als je naar Shakespeare gaat kun je alleen nog maar naar een gemengd toilet, op ieder 4e poster wordt reclame gemaakt voor temptation-eiland en de hele nacht door praten mensen via tv met overleden, echt je wil daar blijven.

Einde van de Domheid | 23-02-19 | 14:08

De hagelslag puur van Appie Happie is inderdaad de beste. De moeite van het in de rij zeker waard.

VanBukkem | 23-02-19 | 14:07 | 2

Het smaakt inderdaad een stuk beter als 6 jarige kindertjes het bij elkaar gesprokkeld hebben.

Watching the Wheels | 23-02-19 | 14:12

Nee echt niet calebout is vele malen lekkerder, maar bijna niet te koop in het kalifaat albert Hein, dan moet je naar een echte winkel in plaats van de e-nummer grootgrutter

Idiot456 | 23-02-19 | 14:18

Hoe durft die krant te schrijven "in Syrie deel werd van een Belgische gezin". Die lui hebben zichzelf eruit gepleurd, prima ... weg is weg.

Watching the Wheels | 23-02-19 | 14:16

-e

Watching the Wheels | 23-02-19 | 14:16

Alle Nederlandse vrouwen zijn vrijwillig naar het kalifaat gegaan en de rug gekeerd naar ouders en overige familie die smeekte dat ze niet moesten gaan. Ze waren opeens vijand van Nederland waar ongelovige honden varkensvlees eten. Nu er geen kalifaat meer is janken om terug te willen komen als pinguin zonder enige schaamte,berouw, spijt of wat dan ook. Gewoon ver ongelijke zijn dat WIJ daar de schilt aan zijn. Ga naar allah en jank daar.

Breakdance | 23-02-19 | 14:07

Op een of ander roze weblog kunnen zeiken over de Islam.

Balgesjaakt | 23-02-19 | 14:04 | 1

En daar als bekeerde islamiet weer iets van vinden.

sprietatoom | 23-02-19 | 14:53

U bent niet welkom.

kotelet | 23-02-19 | 14:02

Wat staat er dan echt op 2?

Watching the Wheels | 23-02-19 | 14:01 | 2

Reformatorisch Dagblad? Volkskrant? Dagbland van Het Noorden?

paost712 | 23-02-19 | 14:08

Ben je nog maagd en nummer 72 in de rij. Dan is het langer wachten als bij de Albert Hein.

Algodon88 | 23-02-19 | 13:59 | 1

Wanneer je bij nr 72 bent staat er eelt op je eikel.

Lt-Kol Kilgore | 24-02-19 | 07:21

Wat ik zou missen is hoe op de publieke omroep stelselmatig wordt ontkent dat het met islam heeft te maken...... en zij wil terug? Eerst maar eens afscheid nemen van die waanzinreligie lijkt mij.

Datkanjenietmenen | 23-02-19 | 13:59 | 1

Welke religie is geen waanzin?

Algodon88 | 23-02-19 | 14:00

"In elke organisatie zijn er mensen die goede dingen doen en mensen die slechte dingen doen. Ik ga niet de hele organisatie bestempelen als slecht." weet onze Amber nu nog te melden. Nou, dan weet je wat je terug gaat halen. Het is fout gelopen met dat kalifaat. Als het voor haar goed was gelopen, was ze gebleven, vol overtuiging.

Schoorsteenveger | 23-02-19 | 13:57

Met alle sosjale media en internet binnen handbereik gelooft men toch echt niet dat deze figuren niet van te voren wisten in welke neg0rij ze terecht zouden komen?

Ik krijg steeds meer het idee dat al is besloten dat we ze gewoon terug gaan halen en dat de media met een charmeoffensiefje bezig is.

SDI | 23-02-19 | 13:57 | 2

Uiteraard is dat al besloten. Het zijn immers ónze jongens (en meisjes). De geesten moeten er nog een beetje rijp voor gemaakt worden, maar reken maar dat deze lui met een jaartje allemaal een huis en een uitkering in Nederlandje hebben. Gewoon omdat het kan, en omdat het moet!

HoogToontje | 23-02-19 | 14:04

Het moet er alleen nog ingemasseerd worden en de media doen dat wel even voor hun vriendjes in Den Haag.

Francisca | 23-02-19 | 14:18
-weggejorist-
HoogToontje | 23-02-19 | 13:56 | 1

Ik mis niks, want ik ga Brabant niet uit. Ja, een keer naar Vlaanderen, maar verder kom ik niet.

BrabantsVerzet | 23-02-19 | 13:56 | 1

Dan woont u in een gat. Hier in mijn stukje Brabant is de spreektaal Arabisch en Turks. Ik kom ook nooit buiten mijn stad.

Klappernoot | 23-02-19 | 15:24

Antifa uit het artikel is ook Marokkaans. Zij is dus ook een Marokkaanse onderdaan.

Waarom heeft Marokko haar nog niet teruggehaald?
(Ik zeg: alleen de mensen met alleen een NLs paspoort terughalen en hier berechten, want: staatloosheid verbod. Dubbel paspoorters denaturaliseren en niet meer welkom. Dubbel paspoorters zijn de verantwoordelijkheid van hun geboorte-, af- of herkomstland).

gaffelbaard | 23-02-19 | 13:55 | 3

Antifa = Hafida.

gaffelbaard | 23-02-19 | 13:57

@gaffelbaard | 23-02-19 | 13:57:
Te makkelijk. Nederland wil graag deugen, Marokko is dit soort terreur liever kwijt dan rijk.

Is dit nog nieuws? | 23-02-19 | 13:58

Nee. Meerdere mensen hier hebben al aangegeven dat het raar is dat misdaden gepleegd in een ander land, daar moeten worden berecht. Een paar jaar geleden, toen Indonesië een nieuwe president kreeg, hingen ze een Nederlander op die daarzo in de drugshandel zat. Die werd ook niet teruggehaald. Er is geen enkele reden te bedenken, waarom dit soort oorlogsmisdadigers terug mogen keren. Geen enkele!

Klappernoot | 23-02-19 | 15:34

11. Steeds meer belasting en heffingen betalen voor links/liberale klimaatwaanzin en asielprofiteurs en hun zieligheidsindustrie.
12. Je land verkwanseld zien worden aan mensen met een dubbel paspoort of een dubbele agenda (Turkije, Marokko).
13. Een overheid verdragen die absolute onderdanigheid praktiseert aan een stel ongekozen EU-bureaucraten in Brussel.

Fijnstoffer | 23-02-19 | 13:55 | 1

14. De waarheid horen van een reaguurder op een door de deugers verguisde website.

McSplutter | 23-02-19 | 16:29

In Nederland is geen plaats voor smerige IS ratten.

"Ik mis alles aan Nederland, mijn ouders, mijn broertje."

Die kunnen binnen niet al te lange tijd wel af en toe op bezoek bij haar gaan daar in Syrië, zodra dat laatste IS bolwerk(je) is opgerold en eea weer stabiliseert. Kunnen ze zakken drop meenemen en stroopwafels.

"Beide vrouwen willen het liefst zo snel mogelijk terug naar Nederland, mét hun kinderen. "De kinderen zijn onschuldig en blijven onschuldig. Wat betreft ons: iedereen verdient een tweede kans. We zijn moeders."

Kijk, niet alleen de Gutmensch apologeten hier in Nederland, ook zijzelf vinden dat ze een tweede kans verdienen. Lees dat gelinkte artikel en bemerk je afgrijzen bij zoveel ongegeneerde hypocrisie.

"Amber blijft ruimdenkend in haar oordeel over IS: "In elke organisatie zijn er mensen die goede dingen doen en mensen die slechte dingen doen. Ik ga niet de hele organisatie bestempelen als slecht."

Iets soortgelijks hoorde ik laatst een Franse IS rat zeggen: "Ach ja, zij hebben mensen verloren, maar wij ook, hoor."

Gewoon de boel een beetje relativeren, en straks denkt iedereen dat IS eigenlijk niet veel meer was dan een idealistische hulporganisatie die humanitair voor iedereen klaar stond. Je mag niet een hele organisatie veroordelen, alleen omdat er een paar rotte appels rondliepen.

They make me puke.

Dr_Johnson | 23-02-19 | 13:53 | 3

Wat een verschrikkelijk goor wijf. Ze kan zo bij de NPO aan de slag.

Mammeloe | 23-02-19 | 13:58

Ach ja het is ook maar een kwestie van perspectief. Russen vinden het Rooie leger ook fantastisch ook al voerden ze massa verkrachtingen uit in alle gebieden die ze innamen in 1945 met name in Duitsland. De Japanners vinden hun leger ook fantastisch ook al werd Nanking letterlijk verkracht en haar inwoners gemarteld toen het werd ingenomen door het leger in 1937. Fransen zijn ook trots op hun leger ook al plunderde Napoleon op grote schaal overal waar zijn legers verschenen.

De enigen die niet zo trots zijn op hun leger zijn de Duitsers.

Ik kan me Amber's perspectief wel voorstellen. Als je bij de Waffen SS zit ga je toch ook niet denken dat jij de bad guy bent? www.youtube.com/watch?v=hn1VxaMEjRU

Maar vanuit ons perspectief is het misschien beter is ze lekker daar blijven. Want in onze ogen is Amber een moffenh**r. Een verraadster. En om in de denktrant van onze gutmensch vriendjes te blijven, die kinderen hebben daar een leven opgebouwd en zijn gewend aan hun omgeving, het is onmenselijk om ze daar weg te halen.

Graaf_van_Hogendorp | 23-02-19 | 14:11

Prachtig, hè, hoe oorlogsmisdadigers weten te debiteren dat 'iedereen een 2de kans verdient'. Aperte onzin als het over misdaden tegen de mensheid gaat. En je dan nog laten voorstaan op moederschap. Idd, daar heb je een teiltje bij nodig.

eastender | 25-02-19 | 03:05

Ja meissie, als ik jou was zou ik ook die ene bom, die ene kogel, die ene bajonet missen .... die jou hebben gemist om je uit je aardse bestaan te rukken en naar je hemelse vreugde te brengen.
Toch wel sneu voor je.
Blijf daar, zodat je de volgende niet hoeft te missen!

Du-u-u-h | 23-02-19 | 13:52 | 1

11. GS

Fatwabuster | 23-02-19 | 13:51

Missen ? Lichgetinte Arabische knullen die al wekenlang in hetzelfde gebied blanke knulletjes beroven. Schijnbaar te ingewikkeld voor de pliesie
www.haarlemsdagblad.nl/cnt/dmf2019022...

AntonJensen | 23-02-19 | 13:50 | 1

Man zwaargewond na steekpartij: www.mediatv.nl/nieuws/23979/Man-zwaar...
Deze 'man' is mijn 16-jarige buurjongen. Zat op de school van mijn zoon. Meerdere messteken in rug, long en buik. Het komt nu niet dichterbij want dat was het al. Laffe honden.

Mammeloe | 23-02-19 | 13:57

11. De straattaal. Hey coño! Hey dushi! Hoeveel kost? Awo! 2 Donnies! Kan jij wissel Barkie? Heb Bankoe nodig en ook erbij twee Lotto's! Jeweetzelluf. Sahbi, rustigg. Jij ook tranquilo Abi! Oh god, ik moet weer naar die werk deze doekoe verdien pff

onesizefitsall | 23-02-19 | 13:48 | 4

Als iemand mij zo onverstaanbaar aan zou spreken, dan zou ik zeggen: "Zèddegij wel normoal, jongeh? As ge mar wit, dèe gij menne zèèk nie lau maokt, vrèmde kut.

BrabantsVerzet | 23-02-19 | 14:00

Welk werk?

HaagsHaram | 23-02-19 | 14:02

@BrabantsVerzet | 23-02-19 | 14:00: Inderdaad, plat Tilburgs versta ik ook lol. Mijn Papiamento, Surinaams, Pools, Turks en Arabisch gaat ook de goede kant op. Spaans, Duits en Frans gestudeerd voor niets!

onesizefitsall | 24-02-19 | 00:53
▼ 1 antwoord verborgen

In Damascus kan ze in de rij gaan staan voor supermarkt Al-saad, dat zal haar wel aanspreken.

m.facebook.com/Saadsupermarket/

bergsbeklimmer | 23-02-19 | 13:47 | 1

Hebbu een bommus-kaart?

McSplutter | 23-02-19 | 16:31

11. De Efteling in de meivakantie.

Ruimedenker | 23-02-19 | 13:46 | 1

De IKEA op 2e paasdag

Bon-sens | 23-02-19 | 13:51

11. De onmogelijk spagaat van moderne feministen die de onderdanige rol van vrouwen in een archaische, patriarchale macho-religie goed praten want dat is hun vrije keuze. Kritiek daarop is guur fascisme.

Mammeloe | 23-02-19 | 13:44 | 1

Bulls eye! (moest het wel twee keer lezen, hoor).

McSplutter | 23-02-19 | 16:33

Die blik van Jette is ondanks de brede glimlach op de lippen erg leeg. Er ontbreekt een bepaalde menselijkheid, de uitdrukking van de ogen komt niet overeen met de beoogde emotie. Spookie.

Sans Comique | 23-02-19 | 13:40 | 5

Er bestaan robots die humanoïde eruit zien, en er bestaan mensen die er robotoïde uit zien. Bij Rob Jetten praat het ook nog eens robotoïde en denkt het als een partijpop.

Eeuwig..Op..Vakantie | 23-02-19 | 13:56

Prototype NS7 die hoeft ook niet meer aan de drie wetten te voldoen. Grote ellende staat ons te wachten als dit model een serie model word.
Mainframe Femke/vicke neemt dan de zaak echt over

miko | 23-02-19 | 14:53
▼ 2 antwoorden verborgen

Eenrichtingsverkeer, uitgezonderd fietsers.

027 | 23-02-19 | 13:40 | 1

Alleen met onderbord. Wablief, onderwatte? Nooit van gehoord. Dan heb je pech, stomme trut, want ik ga niet aan de kant.

quigg | 23-02-19 | 19:38

Belasting betalen over iets waar je al twee keer belasting over hebt betaald.

Ray69 | 23-02-19 | 13:40 | 1

En daar nog weer BTW over.

PresidenteDeConjovia | 23-02-19 | 18:31

Gewoon een gaaf land.

Baron Clappique | 23-02-19 | 13:40

¨Wir haben es nicht gewusst¨.....
De uitdrukking is toegeschreven aan de Duitse burgers die op 15 april 1945 door de geallieerden gedwongen werden het concentratiekamp Buchenwald te bezoeken. Daar waren ze getuige van opgestapelde menselijke resten, crematoria en uitgemergelde gevangenen. Het bezoek is uitgebreid op film vastgelegd en getoond in bioscoopjournaals en tijdschriften. Volgens de overlevering "... stamelden de Duitsers onophoudelijk één zin: Wir haben es nicht gewusst".
Valt dan toch tegen Amber, die samenleving van het geloof van de vrede.
Dag Amber!

Jan Lange3373 | 23-02-19 | 13:40 | 1

Het kalifaat is toch het paradijs op aarde Amber.
Ok de straten zijn een beetje stoffig de huizen een beetje kapot en de straatverlichting is kapot waardoor je s’ avond elke keer je nek breekt over de afgehakte koppen.
Maar verder een paradijs.

Jacktheflipper | 23-02-19 | 13:49

Hondepoep op de stoep!

Aristotalloss | 23-02-19 | 13:37 | 3

@threeheadedmonkey | 23-02-19 | 13:43: Ik wist het. Ik vroeg me nog af of ik mijn reactie nog zou aanpassen met: "En om de paar jaar een nieuwe versie van Het Groene Boekje."

Aristotalloss | 23-02-19 | 13:47

Mag die foto van Peter Rrrrr de Vries kleiner aub?
Dit wel heel confronterend.

Rest In Privacy | 23-02-19 | 13:36 | 1

Hij heeft hier ten minste nog zo'n mellow coke blik in de ogen. Als je zijn ogen nu ziet, en de haat die er uit spat, vraag je je zorgelijk af of je tienerkinderen niet het risico lopen om in aanraking te komen met het spul dat Peter tegenwoordig lijkt te gebruiken.

Sans Comique | 23-02-19 | 17:33

Terrasje pakken onder een parasol ipv met een parasol/in een parasol.

Debombdiggity | 23-02-19 | 13:33

En niet te vergeten al die losbandige vrouwen zonder hoofddoek die van dansen houden en een eigen leven willen leiden.
Wegblijven dus.
Godverdomme.

Hensmunter69 | 23-02-19 | 13:33

"6 Het hoofd van Rob Jetten"---Daar zou Wiebes beter passen, of naast Rob, of in Rob. Die geruststelling dat het snor zit met je belastingen, je aardbevingen, je energierekeningen... Je ziet een hoofd en je ziet leeghoofdigheid.

Eeuwig..Op..Vakantie | 23-02-19 | 13:32 | 1

Alleen "het hoofd van" moet je niet zeggen als het over IS gaat. Die nemen dat letterlijk. Dat gun ik zelfs die droid niet.

PresidenteDeConjovia | 23-02-19 | 18:31

11 zonder toestemming van eigenaar/echtgenoot naar buiten gaan zonder hoofddoek.

Is dit nog nieuws? | 23-02-19 | 13:32

Toen ze daar heen ging om kafurs de keel door te snijden wist ze toch al van te voren dat ze daar geen Appie Heijns hebben?

2voor12 | 23-02-19 | 13:31 | 1

De enige heijn die je daar frequent tegen komt is de magere Hein

miko | 23-02-19 | 14:47

Ik zou ook voor geen goud in een islamitische heilstaat willen wonen. Jammer dat moslims dat ook niet willen en daarom hier komen wonen om direct bij aankomst heimwee te krijgen naar achterlijke leefomstandigheden - en dan in een commissie gaan voor een flink salaris en installatie van dat alles hier te eisen.

Jan Passant mk2 | 23-02-19 | 13:31 | 2

Islam in een notendop; in het thuisland niks meer te slopen? Dan maar verhuizen en elders opnieuw beginnen.

threeheadedmonkey | 23-02-19 | 13:35

Ze willen juist die heilstaat,maar wij moeten er voor werken.

Roger-Rabbit | 23-02-19 | 15:35

12. Electriciteitsrekening.

Rest In Privacy | 23-02-19 | 13:29

Bikini's!

BrutusBosch | 23-02-19 | 13:29 | 1

Die kalifaatse kameeltenen zijn immers zwaar kudt

Tobi | 23-02-19 | 13:51

11. Een hoop dingen kopen bij de blokker en niet automatisch een plastic zak krijgen om de rommel in te doen.

keestelpro | 23-02-19 | 13:26 | 2

2 weken terug ben ik eindelijk geslaagd in mijn queeste voor een betaalbaar fileermes, bij de Blokker uiteraard en voor 20 euris. Een ander merk dan de rest van mijn keukenmessen, maar verder hetzelfde design. Een tot in het heft doorgetrokken lemmet, no nonsense ergonomische grip en een lang, slank flexibel lemmet. Ik ben blij en ga aan het vis fileren, te beginnen met schar, wijting en poon. Bijvangst en zeer betaalbare (en smakelijke) oefenvissen.

Tevens een degelijke dunschiller aangeschaft, zesenhalve euro. Had ik jaren geleden al moeten doen, maar ik er in ieder geval de komende tig jaar hopelijk mee vooruit.

Rest In Privacy | 23-02-19 | 14:49

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl