achtergrond

Geenstijl

Zo. Nu ook cadeaus voor GeenStijl Premium leden!

GeenStijl Premium is vernieuwd & verbeterd! Nu met extragratis weggeefdingen!

Premium is niet meer alleen maar leuk voor kroontjespronkers in de comments, maar een lidmaatschap met voordelen voor alle lezers. Voor maar 33,33 euro per jaar draag je bij aan het onafhankelijke voortbestaan van je favoriete weblog. En ook doneren was nog nooit zo makkelijk!

Word lid, zodat we alle Jopen, Jesses & SJW's nog lang op de huid kunnen zitten, zodat we blijven roeren waar het stinkt, religieuze uitwassen terug achter hun man/vrouw-gescheiden voordeur kunnen trappen, met de lange neus langs de MSM & over het Mediapark kunnen rijden en nog jarenlang de hele bureaucratische malle- en baantjesmolen van politiek Den Haag kunnen blijven uitlachen.

Maar het gaat niet alleen om ons! Nieuwe Premium leden krijgen ook wat terug: standaard ontvang je een Koepon voor 15 euro korting op een vriezerlade vol heerlijk vlees van Koop een Koe (of kip, kalkoen en varken). Daarnaast ontvangen nieuwe leden een stijlloos telefoonhoesje, krijg je slicke stickers en hebben we een cokeversnijder ledenpas laten maken. Alles met ingebouwde 'neegaweg met je plastic soep'-optie, want als jij ons geen NAW-gegevens wil geven, sturen wij niks op - even goeie vrienden.

*Dat is nog niet alles, Jim! Hoezo Mike, wat krijgen ze dan nog meer? Dat zal ik je vertellen, Jim: *

Lezers die de stijlloze startup een extra schop onder de kont willen geven en meteen twee jaar lid worden, krijgen een uniek, speciaal, zeldzaam & custom made in China MERKEL LEGO BETONBLOK! Voor veiligheid, tegen stress & om de algehele trololo.

Anders nog iets? Ja. We zullen Premium blijven uitbreiden met nieuwe features op de site, stijlloze kortingen en ledenvoordeel voor allerlei awesome shit, omdat we iedereen die ons steunt & financieel support voor altijd van gratis goedkoop bier willen voorzien. Maar als je helemaal geen officiële banden met dit blog wil hebben (of je vindt 33,33 euro gewoon echt te goedkoop) dan kun je ook altijd je geld doneren - geen touwtjes verbonden!

Overtuigd? Lid worden kan HIERRR. Doe dan, of doneer daarrr!

Na de breek nog een paar alinea's kleine lettertjes&huishoudelijke updates.

**Koepons?
**Voor GS Premium hebben we een deal gesloten met koopeenkoe.nl. Dat zijn toffe jongens die allerlei heerlijke boerderijdieren duurzaam slachten en de vleespakketten online verkopen. Want zonder vlees op je bord heb je niks om je groente mee te verklaren, maar we zijn ook niet dol op de de bio-industrie. En nu is er een oplossing: Aan nieuwe GeenStijl-leden mogen we Koepons weggeven, voor 15 euro korting op premium vleespakketten.

Leden die vóór 24 september lid werden, hebben al een Koepon in hun mail gehad. Leden vanaf 24 september ontvangen ze deze week. Niets gezien? Check je spambox, en als ie daar niet zit, meld je dan op koepon@geenstijl.nl. Dan pakken we de excelsheet er bij en zoeken we 't ff uit.

Bannervrij?

Als je Premium Lid wordt, krijg je GS bannervrij gepresenteerd. Dus zonder skyscrapers en rectangles en hoe de paarse broeken die knipperdingen ook allemaal noemen. Er is 1 uitzondering: de 2nd Post, de positie tussen het eerste en derde topic op de homepage, is (voorlopig) nog wel zichtbaar voor Premiums. We gaan nog een knopje aan het dashboard toevoegen waarmee Premiums de 2nd Post aan/uit kunnen zetten - graag even geduld daarvoor. En zodra we 100.000 leden hebben, stoppen we met ALLE reclame op GS. Beloofd.

Banvrij?
Het is heel simpel: de huisregels gelden voor iedereen, dus ook voor Premium leden. Op GS handhaven we de moderatiewetten voor iedereen gelijk. We zijn namelijk Femke Halsema niet. Een kroontje bij je comment is dus geen vrijbrief voor overtredingen en als je een (tijdelijke) ban oploopt, worden Premiums op dezelfde manier behandeld als ieder ander die zich niet kan gedragen in ons huis. Dus: gedraag je, of draag de gevolgen. En nee, we zijn echt niet gevoelig voor dreigen met opzegging.

Buutvrij?
Belangrijk om te weten: met je reaguurdersaccount kun je inloggen & commenten op alle sites van TMG/News Media. GeenStijl is geen onderdeel meer van News Media, maar onze reaguurdersregistratie is nog niet losgeknipt uit de database op Reaguurder.nl. Dat blijft zo tot ergens in Q1 van 2019. Tot die tijd betekent een (perma)ban op Autobahn, DasKapital of Dumpert óók een (perma)ban op GeenStijl. Daarover valt niet te onderhandelen. Op het moment dat we onze database naar soevereine servers hebben gekopieerd, gooien we - zoals beloofd - alle permabans die ever ooit zijn uitgedeeld eenmalig los. Met de nadruk op eenmalig.

Anders nog iets?
We hebben een helpdesk op premium@geenstijl.nl. Drop je vragen daar, en wie weet krijg je nog antwoord ook!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Steun GeenStijl en laat ons livebloggen!

Help het enige wakkere online medium van Nederland om de feiten ongefilterd voor u te sorteren

@Redactie | 07-10-23 | 12:34 | 6 reacties

WORD LID & WIN vrijkaarten voor de Zwarte Cross

Uit de hand gelopen schuurfeest met crossbaan is totaal uitverkocht, maar ALLES KOMT GOED want GeenStijl is uitgenodigd en we mogen gasten meebrengen.

@Van Rossem | 07-07-19 | 12:34 | 0 reacties

#GS16. HOERA GEENSTIJL bijna ZESTIEN JAAR!

Het mooie van jarig zijn is dat je gratis geld krijgt zonder dat je het hoeft te vragen...

@Redactie | 05-04-19 | 12:34 | 0 reacties

Rokjesdag in de Premium Nieuwsbrief!

Premium Worshippers zien het vanmiddag weer allemaal in de postbus

@stijlloze_promotie | 24-03-19 | 15:00 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.