Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Lichtgetint tuigh schopt vrouw in elkaar. Vrouw snapt het niet waarom tuighjongens zo zijn

hep op feesboek gestaan

Tja. Verbindend vrouwtje ontmoet zegeningen massamigratie GAAT FOUT.

Gisteren om 18.20 ben ik, op de hoek van de straat aangevallen. Ik fietste de laatste meters naar huis op de stoep, ver genoeg van twee jongens vandaan. Zij bewogen zich naar mij toe, waarna ik door een flinke duw tegen de muur aan viel.

Ik heb mijn fiets neergezet en ben naar ze toegelopen, met de vraag waarom zij dit deden. (“Waar slaat dit op, man?”). De jongen met het kortste haar rende op dat moment heel erg snel op mij af, met een been hoog en trapte in mijn rug.
Zijn vriend (op de eerste foto links in beeld) probeer zijn vriend tevergeefs tegen te houden.
Ik heb omstanders (publiek heb je op zo’n moment in NO TIME) gevraagd foto’s te maken. Een meisje deed dit (zie foto’s) en werd vervolgens direct door de jongen aangevallen. Ze kreeg een vuist op haar kaak en heeft drie breuken. 

De agressieve jongen was snel in zijn bewegingen, sterk en vooral uit controle. Woede of lustagressie. Een combinatie van beide.

Was ik bang? Nee, ik was verontwaardigd en boos en ook voelde ik me schuldig naar het meisje dat de foto’s maakte en nu met een gebroken kaak thuis zit. Ik was naïef.

En ik heb vragen. Wat houdt deze jongen bezig, wat wil hij in zijn leven bereiken? Wil hij iets bereiken? Wat ligt er in zijn bereik? En: wat is zijn beeld van vrouwen? Lokt onze westerse emancipatie het uit dat vrouwen ook in fysieke strijd op gelijkwaardig niveau worden 'behandeld' als mannen?

Enfin, heerlijk gevalletje totaal ontremd straattuigh versus juppie in de Grote Stad. Grenzen dicht, Nexit, einde aan het knuffelculturenbeleid en brute heropvoedingskampen voor alles met een opgeschoren koppie en een trainingspak, want zo gaat het niet langer. En nooit meer kickboksles voor eenieder met een achtergrond in een schaamtecultuurtje. 

UPDATE: Bert Brussen dook in de comments zodat u dat niet hoefde te doen. De nichtjes van deze neefjes komen weer massaal uit hun holen (geholpen door linksies met platen degelijk staal voor hun bakkes) om de Stam te verdedigen. Je verwacht het gewoon niet he? 

Reaguursels

Inloggen

"Wij zijn met meer! " Dat was toch een uitspraak van M. Rutte?
"Soms moet je gewoon sterk zijn! " Dat was toch een uitspraak van M. Rutte?
"Willen jullie meer of minder.........?"
[vertwijfeld publiek]
"Minder, minde...... ??"
[interruptie via de microfoon]
Ho Wacht! Willen jullie meer of minder Hiluxen?
[vertwijfeld publiek beetje rumoerig]
"Miele, Miele, Miele"

"Dan gaan we dat regelen!!"
Wat een huzaren zin is dat in het Duits:
Wir Schaffen Das!!!

Wann ist übrigens die Aussage im berühmten "Wilders" -Prozess? Jemand?

Is dit nog nieuws? | 12-09-18 | 23:57

Niks aan de hand mensen, gewoon doorlopen, is cultuur.

Bolder | 12-09-18 | 20:25

Godverfuckingallah Rick!
Begrijp het nou eens!!
Dit stuk triefel is een GEBOREN NEDERLANDER, geboren uit Nederlandse ouders, en die zijn waarschijnlijk ook geboren uit Nederlandse ouders, dan wel grootouders die ook de NL'se nationaliteit hebben ge(ver)kregen.

Het probleem met dit volk is dat ze in een parallelle samenleving wonen waar de normen en waarden ( gestuurd door 'religie') van het thuisland van 'opa' gelden... Dat wil zeggen, zo is dat thuis en binnen de gemeenschap, maar in 'de grote boze (blanke) wereld' worden ze verguist vanwege hun primitieve gedachtegang en gedragingen.

Zelfs na 3 generaties dringt het niet door..
- Je kan niet leven in een sociale welvaartsstaat met alle rechten van dien zonder die rechten ook toe te kennen (respecteren) aan een ander

- Je kan niet eisen dat je vrijheid van godsdienst(beleving) hebt als dat tegen de geldende wetten VAN JOUW LAND in gaat

- Je zal nooit voor vol aangezien worden als je de taal van JOUW land niet behoorlijk beheerst en niet in staat bent een behoorlijke opleiding af te ronden

- Jouw groot, (voor)-ouders zijn hun land 'ontvlucht' omdat de omstandigheden ( sociaal/ religieus/ economisch) dusdanig SLECHT waren dat zij er voor kozen het op een betere plek te zoeken, WIE ben JIJ om nu in Nederland te verlangen dat het hier zo kan zijn als dat land waar je voorouders de rug toe keerden?

.. ze zijn een schande voor hun (dappere) voorouders EN alle inwoners van het land waar ze ingezetene van zijn
... maar dit gedrag.. deze haat en agressie .. het is ze aangeleerd door hun ouders (ook NL-ers) en hun gemeenschap

- Vrouwen in elkaar slaan - "dat zal ze wel uitgelokt hebben"
- Conrector doodschieten - " het is een lieve jongen"

Joost2B | 12-09-18 | 17:34

Wat ik wel eens zou willen weten is, wat de reacties zouden zijn als die twee half verrotte apen gedaan zouden hebben als ze Ollongren fietsend op de stoep waren tegen gekomen.

gratias | 12-09-18 | 17:06

Ik ga me hier niet meer druk om maken. Dit wordt alleen maar meer en erger en links maar afvragen wat die lieve jongen in zijn leven gemist heeft.
Onderwerp de gehele aarde en desnoods met geweld.

sneehoofd | 12-09-18 | 16:28

Lelijke inteelt-haatkop schopt en slaat Nederlandse vrouwen. Politie heeft de beelden dus hopelijk vinden zij dit stuk menselijk (?) afval snel. Ik dacht altijd dat de Marokkaanse meiden beter wisten maar de reactie van die kech (laat ik haar dan ook maar een denigrerende term geven die ze begrijpt) laat zien dat ze allemaal doorgefokt en haatdragend zijn. Als een blanke jongen dat vod van haar hoofd had getrokken dan had ze waarschijnlijk op de voorpagina van het AD gestaan met een jankverhaal. En dan is deze trut zo stom om dit verhaal haatzaaien te noemen? Bah bah bah.

Toos Bevergeil | 12-09-18 | 15:44

Dat verwonderende gutmensch shit is opgedrongen Stockholm shit. Je zal verbaasd staan te kijken wat de consequenties zijn als dit blanke jongens zijn die een moslima aanvallen. Het zal zijn weerga niet kennen, lont, Kruidvat. Emmer, druppels. Dit is gewoon een racistische aanval van moslims op kuffar. Ik ga niet mee met slappe nepmeningen over hun achtergrond. We zijn hier godverdomme niet in moslimshithole-country. Vervolg deze dader voor racial-assult. Eentje met een hoofddoek valt hij niet aan, toch?

rattenvanger XL | 12-09-18 | 15:36 | 1

"Je zal verbaasd staan te kijken wat de consequenties zijn als dit blanke jongens zijn die een moslima aanvallen."

Nou, in Nederland gebeurt dat nooit. Je leest wel eens dat moslima's uitgescholden worden, of - het ergste fysieke geweld - dat men probeert een hoofddoek af te trekken. Ik praat dat niet goed, maar daar blijft het bij.

Een heel enkele keer gebeuren er in het buitenland wel erge dingen: Breivik natuurlijk, en dat enge drietal in Duitsland dat ca 10 Turken heeft vermoord, waarvan de politie eerst dacht dat het afrekeningen in her criminele milieu waren (de zg Donner-moorden).

En verder nog wat verspreide, sporadische incidenten, die ik alleen ken omdat Breedveld op FrontaalNaakt ze al jaren blijft herkauwen, zoals 5 jaar geleden dat in Frankrijk een zwangere moslima door twee autochtonen in elkaar geschopt werd, zodanig dat ze haar baby verloor.

Verschrikkelijk natuurlijk, maar als je het geweld van autochtoon Europa - ca 500 miljoen inwoners - richting de moslims, zou afzetten tegen het geweld van de moslims - ca 20 miljoen - richting autochtone Europeanen, dan zijn de autochtone Europeanen toch een toonbeeld van gematigdheid en zelfbeheersing.

Dr_Johnson | 12-09-18 | 16:19

Wat een wereld. Miriam Kater doet juist een (weliswaar naïeve) poging om het gedrag haar belager in een correct gedragswetenschappelijk kader te plaatsen en krijgt vervolgens het verwijt van racisme voor haar kiezen. Very sad!

Amsterdamsko | 12-09-18 | 15:34

Naouael Ab is een goed voorbeeld van Taqiyya. Zielig doen en handje ophouden om in Nederland te mogen komen, slachtoffer spelen en vervolgens jihadisten die met geweld de lokale bevolking onderdrukken verdedigen. Men heeft geen idee wat binnen wordt gehaald.

StarFox | 12-09-18 | 15:15

Fantastisch die lichtbruine cultuurverrijkertjes. Geweldig dat we dit gore tuig geïmporteerd hebben. Als er inderdaad 300k ligt te wachten om die buurt op te knappen, gebruik het dan alsjeblieft om dit ongedierte te deporteren naar hun eigen kutland.

Rick_ | 12-09-18 | 14:42

Een wijs man vertelde ooit eens: "Islam in een mens is vergelijkbaar met hondsdolheid in een beest " Kijk die verbeten kop en oordeel zelf. Een aanval uit niets om niets waarschijnlijk. Mag ik mijn pens er van vol hebben ?

Bari Oomsma | 12-09-18 | 14:36 | 2

Ja de uitgebreide reacties op t.p.o zijn het bekijken waard. Moslims die zoeken naar verdere uitleg van deze mevrouw. Zelf heb ik al talloze keren meegemaakt dat de zandnazi mij echt toch even opzoeken voor problemen.

rattenvanger XL | 12-09-18 | 15:41

Winston Churchill was pas een kerel!

rattenvanger XL | 12-09-18 | 15:42

pure haat dat gezicht. land uit.

owikzegmaarwat | 12-09-18 | 14:01

Ah, de prachtige Postjesweg, waar 300k aan subsidie al jaren ligt te wachten om opgepakt te worden en er iets van te maken. De snelweg van het prachtige broednest Nieuw-West naar Oud-West, de Oversteek waar vele jongens als op bovenstaand beeld gebruik van maken om met hun scootertjes even lekker aso te zijn van huis. Beetje spugen, wijven slaan, blikjes Red Bull jatten, vrouwen intimideren, verkeersoverlast veroorzaken, de boel vervuilen, af en toe een overvalletje plegen; afijn, kwajongens gedrag, toch? Er is namelijk niks mis met deze jongens hoor. Ligt aan onze perceptie.

Ik woon er om de hoek, en het is echt genieten. Ik raad iedereen aan een keer langs te komen, vooral als je denkt dat er geen problemen zijn met Marokkaans-Nederlandse jongens. Als je echt denkt dat dit een klein groepje is.

Gelukkig kan ik verhuizen, maar helemaal ontkomen aan dit soort mensen lukt niet meer. En zolang iedereen hier nog GL stemt, zoeken ze 't maar uit ook.

boegieuhdikke | 12-09-18 | 13:44
-weggejorist-
Nieuwe Bezems | 12-09-18 | 13:28

Volgende verkiezingen weer Groen Links/'66 stemmen dames? Vrouwenkiesrecht is echt een enorme misser geweest. De meeste vrouwen hebben helaas moeite om emoties en ratio te scheiden. Hopelijk heb ik het mis en worden de gleufdieren eindelijk wakker.

zeertegendradig | 12-09-18 | 13:20

We moeten niet te snel oordelen met zijn allen. Misschien klonk "Waar slaat dit op, man?” wel als "Vulie homo, ga je moeder neuken!" in het Arabisssszzch.

De waard zijn gast | 12-09-18 | 13:16 | 1

Lekker geblowd de vorige dag, i.v.m. de de dagelijkse angsten wellicht? Teveel suiker? Zijn bange jongens en angst vertaalt zich altijd in agressie. Aanvallen of vluchten toch.........

Freba47 | 12-09-18 | 13:23

Altijd een busje pepperspray paraat voor dit soort tuich

UncleAlbert | 12-09-18 | 13:02 | 1

Ik ben bang dat je binnen afzienbare tijd 'zwaardere middelen" paraat moet hebben...

kaplaarzenverkoper | 12-09-18 | 13:13

Het is te hopen dat dit deuggleufje en die met de gebroken kaak nu eindelijk eens inzien dat PVV of FdD stemmen de enige manier is om het tij te keren.

Alco-de-Holist | 12-09-18 | 13:00

In het toekomstige kalifaat der Lage Landen zullen deze helden geprezen worden voor het zo snel en adequaat toepassen van de sharia. Zo'n blonde ongelovige hoer die zich zonder haar man en zonder niqaab op straat beweegt, een klein duwtje krijgt ter correctie en dan vervolgens het lef heeft om deze twee voorbeeldige moslims zomaar aan te spreken op straat, in de ogen aan te kijken en in hun eer aan te tasten. Daar dient volgens de Sharia direct met een paar flinke klappen tegen opgetreden te worden. En dat hebben zij gedaan! Hulde voor deze gasten! En deugmevrouw mag blij zijn dat het hierbij blijft. De volgende keer worden het 100 zweepslagen in het openbaar. Dat zal haar leren, de hoer! #zonukandeislambrilweeraf!#

Mark zit te Dutten | 12-09-18 | 12:39

Sinds wanneer is fietsen op de stoep toegestaan?
Overigens: lieve stad, hoor!

Amsterdamsko | 12-09-18 | 12:26 | 1

ik zie meer mensen fietsen over de stoep, dan lopen met een fiets.

ogeon | 12-09-18 | 15:16

Thanks voor de bevestiging weer Naoual B.

Michael_Scott | 12-09-18 | 12:18

Is het eigenlijk wel een naffer? Ik zie geen bontkraagje.

Alco-de-Holist | 12-09-18 | 12:05

Beste_Landgenoten | 12-09-18 | 09:28
"Het meest stuitend is dat ze gewoon niet wordt geloofd, nota bene met foto's en al erbij."

Ik betwijfel dat ze niet wordt geloofd.. ze weten wel dat het waar is

- Binnen no-time duikt 'de parallelle-gemeenschap' op op iemands prive-FB-pagina ( hoe dan? )
- Schrijf en stijlfouten zijn exemplarisch voor het gebrek aan stageplaatsen
- waarschijnlijk eigen schuld .. dat foto-meisje natuurlijk ook

... maar NIEMAND van hen (her)kent deze jongen(s)? (politie ook niet?)
- Niemand veroordeeld dit gedrag? (één meisje wel, zoekze!)

.. En geen van allen realiseert zich dat juist deze houding tegenover een Nederlandse met west-Europese achtergrond ( feitelijk: geweld tegen vrouwen is best ok) precies de reden is waarom ruim 1 miljoen PVV stemmen

Joost2B | 12-09-18 | 11:59

Wat heeft die gozer in zijn hand? Zal toch niet de nieuwe Privé zijn waarin zijn D'666 beschermengel er weer gekleurd op staat?

FF off topic, maar wat betekent het dat sommige tegels lichtblauw en -groen gekleurd zijn?

Alco-de-Holist | 12-09-18 | 11:56 | 2

dat weten alleen de gekroonden

Joost2B | 12-09-18 | 12:01

@ Joost2B
Ik heb een kroontje, maar toch weet ik het niet.
Waarom heb jij nog geen kroontje?

Alco-de-Holist | 12-09-18 | 12:04
-weggejorist-
Noodaggregaat | 12-09-18 | 11:42

De enige opmerking die ik mis:
"Het is duidelijk dat deze mevrouw Geen Stijl, niet leest"

watmagjenogwel | 12-09-18 | 11:25

Waarschijnlijk heeft ze naar hem gekeken. Dat kan natuurlijk niet. Een Kafir zal een heilige nooit in de ogen kijken! Heiligschennis!

Jahowiseffe | 12-09-18 | 11:14

Jezus! Check dat scheve inteelthoofd. Dat ziet er niet gezond uit.

Maar ik ben niet verbaasd. Ik ben op de basisschool ook weleens uit het niets aangevallen en dat waren vrijwel altijd Marokkanen. En dit was in de jaren 80. Andere kinderen op mijn school maakten ook zulke dingen mee. Eentje werd zelfs aan een lantaarnpaal vastgebonden en dan 'gemarteld' door een groepje 10/11-jarige inteeltmarokkaantjes.

De oorzaak? Er is iets goed mis in hun hoofd. Als een Nederlands kind dit soort gedrag vertoond wordt de oorzaak meteen als iets 'intern' gezien, zoals een stoornis, maar als een Marokkaan het doet wordt de oorzaak als 'extern' gezien, dus de cultuur.

Erno-NL | 12-09-18 | 11:05 | 2

Komt door de inteelt. Als het lang genoeg aanhoudt worden de nazaten van deze kinderen kwijlende personen zonder herseninhoud.

Vitaly Chernobyl | 12-09-18 | 11:08

Vitaly Chernobyl .... het punt van zonder herseninhoud is allang voorbij. Het gedrag lijkt op dat van Zombies of op dat van hondsdolheid.

Slough | 12-09-18 | 12:13

En zo tolereren wij ons heel langzaam dood.

MichelDenHaag | 12-09-18 | 10:17
-weggejorist-
Schemerlamp | 12-09-18 | 10:06 | 1

Altijd een armlengte afstand houden was het devies dacht ik.
www.google.nl/maps/place/Van+Spilberg...
Das geen beste buurt zeg maar. En gezien de nogal dikke kont van de jongen in trainingspak is dat inderdaad een naffer.

Chemokar | 12-09-18 | 09:42

Het meest stuitend is dat ze gewoon niet wordt geloofd, nota bene met foto's en al erbij.

Het komt geregeld voor dat zonder enige aanleiding zoiets plaatsvindt. Wat men zou moeten doen is zich afvragen waarom zo'n etterbak zo ontspoort. Om kennelijk niets. Want dat is het echte probleem hier.

Beste_Landgenoten | 12-09-18 | 09:28 | 1

Heb je geen idee? Onder een steen gezeten de afgelopen, pak m beet dertig jaar? Of ben jij ook zo'n fervent NOS volgertje en blaat je bij voorbaat al dat t niets met de islam te maken heeft? Inteelt, een misplaatst superioriteitsgevoel, het IQ van een pingpongballetje en natuurlijk de ideologie van de haat die dankbaar gebruik maakt van de beperkingen van deze lamstraal. Alle ongelovigen moeten zich onderwerpen! Doen ze dat niet dan moeten ze afgemaakt worden.

kaplaarzenverkoper | 12-09-18 | 13:01

Als ik het relaas zo eens lees denk ik: koekje van eigen stemdeeg.
Wel enorm sneu voor het meisje dat met een gebroken kaak zit.
Deze kansenparels hebben compleet schijt aan onze maatschappij, normen en waarden en aarzelen ook niet om westerse vrouwen helemaal de typhus in te slaan.
Dat doen ze thuis namelijk ook met hun eigen vrouw als die dingen doet of zegt die ze niet bevalt.
En alle geleuter van de goedgelovigen, het deugvolk en de politiek ten spijt, dit is de harde werkelijkheid op straat.

Eppo | 12-09-18 | 09:27

En altijd maar weerloze mensen aanvallen. Wat een verrotte mentaliteit.
Die islam heeft ze 0 beschaving bijgebracht.

marjen | 12-09-18 | 09:24

Steeds meer mensen lopen met een grote boog om hen heen. Dat weten ze en zo voeden we ze met extra agressie. 'Fijn' voor die er 'bovenop' wonen en geen kant op kunnen. Mss dat de deugers onder hen het leuk vinden het verloop te volgen. Prima.

Rest In Privacy | 12-09-18 | 09:13

Mooiste zou zijn als beide betreffende doosjes hardcore GroenLinks stemmers zijn.

Bari Oomsma | 12-09-18 | 09:02

Om niet verdacht te worden van etnisch profileren, zullen er eerst een blanke en een zwarte persoon aangehouden moeten worden.

strijpsestraat | 12-09-18 | 08:58

De Politie gast hier helemaal niets aan doen.
Nederland is al naar de klote. Dus daarover reaguuren is zinloos.
Maar er is een onschuldig slachtoffer met een groot hart, laten we het daar eens over hebben, of helpen. Tips GS?

Flikke-Rob | 12-09-18 | 08:46

Prachtig! Die slachtoffer cultuur! Had ze maar een hoofddoek om moeten doen!

Drunken_Pumpkins | 12-09-18 | 08:37

Heeft Petertje r. de vries al gereageerd?

Nietgek | 12-09-18 | 08:36

Prachtig die multicultuur. Links is hun eerste slachtoffer.

Alleycat | 12-09-18 | 08:30 | 1

Helaas stemt een meerderheid van onze medelanders (s)links en is de meerderheid van ons land straks slachtoffer.

Graaf_van_Hogendorp | 12-09-18 | 08:46

nog steeds het beste middel tot dialoog met dit soort minderjarig onopgevoed riftuig dat in het hoofd niet zal bekeren dat vrouwen, homo's en ongelovige zich niet door hen hoeft te laten mishandelen..

spuitbusje blauwe verf, iedere vrouw hoort dit gewoon in haar tas bij zich te hebben.. into the face... een heropvoeding en correctie van jewelste!

fikkieblijf! | 12-09-18 | 08:21 | 1

Ja, dat zal helpen, een ander kleurtje …. pffff. Ik dacht eerder aan een kogel recht tussen de ogen. Hoewel, dat is eigenrichting en dat moet ik bij nader inzien dan toch maar afraden. Dus rustig afwachten tot ze klaar zijn met rammen, en dan rustig de politie bellen voor een flinke vermaning.

Jahowiseffe | 12-09-18 | 11:19

Tjonge, er bestaan nog steeds naïevelingen die zelfs als ze aangevallen worden denken dat het nog wel opgelost kan worden met een goed gesprek, wat psycho-analise en een goed gebaar. In the US of A was dit tuig allang van de straat gehaald. Net zo lang hun gang laten gaat tot het goed fout gaat en dan een taakstrafje.

Wekkertje | 12-09-18 | 08:06

Deugvolk en racisme-roepers weten wel wat een alinea is of leren dat snel van elkaar. Dat is weer winst.

batvoca2 | 12-09-18 | 08:06

Zoals Joost2B | 12-09-18 | 00:07 al plempt: Opvallend dat er zo rap een halve volksstam op facebook gaat reageren.
Terwijl steeds meer enigszins normale personen FB achter zich laten, wordt het steeds meer een gepolariseerd medium om nog eens goed in de vlek te wrijven, alles in twijfel te trekken, te bedreigen. En Zuckerberg vind dit blijkbaar prima. Zolang het maar de linkse hoek is, die hun gal mogen spugen.

EEnzame SchizofrEEN | 12-09-18 | 07:45 | 2

zit iets van een organisatie achter. Kijk maar eens op de FP pagina's van de bekende kranten, zoals het NRC of de Volkskrant. No way dat die Marokkanen en Turken die kranten lezen (je ziet ze nooit op FP reageren op posts van die kranten), maar als het toevallig om een artikel gaat over de islam of Turkije, zie je plots een trollenleger opdoemen met scheldpartijen, jij-bakken en ontiegelijk veel spelfouten. Kan geen toeval zijn.

martymcfly | 12-09-18 | 07:59

martymcfly | 12-09-18 | 07:59

Die organisatie heet Whatsapp .....

Koning BongoBongo | 12-09-18 | 08:12

I love the smell of roasted unicorn meat in the morning.

postmodernismisdead | 12-09-18 | 07:45

Diep geestelijk gestoorde jongeman.
En was het maar een incidentele einzelgänger..

Bat-Adam | 12-09-18 | 07:43

Deze vrouw was het gesis, gespuug en de intimidatie van deze jongen(s) waarschijnlijk meer dan zat en heeft wellicht ook de moeders van deze jongens al erop aangesproken. Zij zocht wellicht de confrontatie. Misschien op een voor dat volk te Nederlandse, directe manier. Het tuig reageert primair: ‘een verbale aanval, zeker die van een vrouw, moet fysiek worden bestraft.’ De reacties van de deugers zijn erop gericht dat de vrouw het zelf wel zou hebben uitgelokt. En dat is exact de kern van het probleem. Zolang moslimjongens niet verplicht van hun 6e tot hun 18e in heropvoedingskampen worden geplaatst, blijft dit probleem bestaan. Hun cultuur en religie (onderdanigheid en onderwerping) past nul komma nul in die van ons, welke een aanspreekcultuur is. Heropvoedingskampen voor gewelddadige jeugd zijn de oplossing.

Boerkablaffer | 12-09-18 | 07:37 | 2

Aanvulling: Heropvoedingskampen in het midden-Oosten, géén retourticket.
Opbokken met dit primitieve oervolk.

EEnzame SchizofrEEN | 12-09-18 | 07:48

Er is niet zo veel nodig om een moslimbommetje te doen ontploffen. Een halve tel (te lang) aankijken kan al voldoende zijn...

B0bBer | 12-09-18 | 07:49

Oh wat heeft die Dick Schoof het druk met al die staatsgevaarlijke GSreaguurders.

zimmerschwanz | 12-09-18 | 07:11 | 4

Wellicht een idee voor GS (of reaguurders) om dit te testen.. Eens kijken..

'Hé, Dick Schoof, hier, deze is voor jou! *steekt middelvinger op naar beeldscherm.

EEnzame SchizofrEEN | 12-09-18 | 08:07

Vroeg me dit al af. Ik zag dat er een comment plus de reacties verdween. Weg foetsie. En die was beslist niet opruiend.

Rest In Privacy | 12-09-18 | 09:00

De vraag is hier: gaat het hier om technische problemen met de site of is TMG preventief bezig om alles te deleten wat de veiligheidsdiensten en justitie niet aanstaat?

Pierrepoint | 12-09-18 | 10:43
▼ 1 antwoord verborgen

Dit soort tuig dient tbs opgelegd te krijgen want het is overduidelijk niet goed tussen de oren. Doch efficiënter is deze gewoon te ruimen ten behoeve van het Algemeen Nut. Wel erg is dat de politie lijstjes heeft van dergelijk volk waar dit wangedrag blijkbaar nogal besmettelijk is. Preventief ruimen zou derhalve geen overbodige luxe meer moeten zijn.

hoochee | 12-09-18 | 07:09 | 3

Helaas; het durven benoemen van dit stammenvolkje is in de politiek al een zekere manier om direct in de wachtgeldregeling te eindigen, laat staan dat er ook maar íéts tegen gedaan gaat worden.

EEnzame SchizofrEEN | 12-09-18 | 07:51

Niet opruimen. Gewoon behandelen met de methode Smidt and Wesson.

Musashi | 12-09-18 | 07:51

Ik zit meer aan een muilkorf met dwangbuis te denken, voor al die gasten uit riffistan. Het liefst ook nog een blafband erbij, zodat ze een flinke schok krijgen, zodra ze hun muil opentrekken.

Mars020 | 12-09-18 | 08:26

Vervelend voor u mevrouwtje. Volgende keer graag het vakje bij GroenLinks iets harder inkleuren, dan gaat het vanzelf over.

ZegMaar | 12-09-18 | 07:08 | 3

Vrouwen stemmen vooral links tot extreem-links. Daar gaat het al fout.

kempenaer | 12-09-18 | 07:42

Moest even lachen om het harder kleuren; dank!

EEnzame SchizofrEEN | 12-09-18 | 07:52

Zeker weten, dat Groen Links keihard gaat optreden tegen dit tuig. Ze hebben al verschillende smaken thee ingekocht om die gasten nu eindelijk eens een lesje te leren.

Mars020 | 12-09-18 | 08:31

Ik denk dat deze jongeman handelt uit een diepgevoeld schuldgevoel over het feit dat hij niet in dit land thuishoort.

Veldmaarschalk Sorry | 12-09-18 | 07:04

Beste mevrouw, de Timmermansen en Verhofstadten van de EU willen de vrouwenemancipatie terugdraaien naar een paar eeuwen geleden.
Waarom anders zorgen zij dat er islamitisch gestoorde mannen in de militaire leeftijd eerlijk verdeeld moeten worden over nieuw te bouwen/verstrekken opvang in ieder dorp en elk land van de EU!

Maar stemt u vooral niet op een populistische partij.

Jan Passant mk2 | 12-09-18 | 06:57

En dan ook nog een eervolle aftocht willen.
Want we gaan niets iets toegeven natuurlijk, oorzaak komt altijd van buitenaf.
Beetje in de war.
Of er zit een drugje in.
Of beide.

kloopindeslootjijook | 12-09-18 | 06:54 | 1

O ja, en ze willen respect om hun trots te voeden.
Zou zeggen, maak jezelf eens dienstbaar.

kloopindeslootjijook | 12-09-18 | 07:02

Alsof voor de emancipatie het heel gebruikelijk was dat je als Hollands jongeman een man die op de stoep fietste tegen de muur duwde en vervolgens in elkaar mepte.
Deze mevrouw is zo geïndoctrineerd met deugen, dat als ze zou worden neergestoken worden door een allah akbar roepende terrorist, ze nog geen link met de islam zou leggen.
Overigens ben ik wel benieuwd of het optreden als geoefende vechter voortkomt uit door gemeente gesubsidieerde kickbox lassen ( aansprakelijkheid?).

Franker | 12-09-18 | 06:53 | 1

Ga er maar van uit dat vrijwel ál die islamistische jongetjes minstens 2, 3 jaar kickbokslessen hebben gevolgd. Is, zo vermoed ik, binnen die cultuur van zandbak stammetjes normaalste zaak van de wereld.
'Mohammed, je moet er naar toe, jij zal later de eer van je vrouwen moeten verdedigen tegen andere stammen'.

EEnzame SchizofrEEN | 12-09-18 | 07:57

Daarom ga ik nooit meer de deur uit zonder mijn spyderco

Japannert | 12-09-18 | 06:17

Hoe erg ik het ook vind dit te denken, een deel van mij denkt meer meer meer van dit. De deug reactie van mevrouw doet mij kotsen, dit sterkt mij in de overtuiging dat zij een van de mensen is die de landverraders die dit faciliteren een mandaat gaf. Hoe meer van die groep de zegeningen van hun politieke keuzes ontvangt hoe beter. Het wordt tijd dat er de les komt dat je niet "welkom in mijn land kan zingen" zonder consequenties. Gezien de reactie van mevrouw waren de tikjes die zij ontving nog niet genoeg. Wat betreft de mevrouw met de drievoudige kaakbreuk, tja ik heb haar deugreactie nog niet mogen zien, en heb nog geen vermoedens over haar visie op de gebeurtenis, dus triest dat 't haar overkwam. Mocht zij net als de schrijfster deugend in 't leven staan... dan oogst ook zij wat er gezaaid is. Dit neemt zeker niet weg dat ik het geweld absoluut abject vind en dat ik deze creaturen graag uit het straatbeeld gejorist zou zien. Het grotere probleem is en blijft echter niet de gewelddadige straatterrorist die is enkel een symptoom. Het echte probleem zijn de politici, hulpverleners, justitie, ambtenarij,media etc. die dit faciliteren en niet in de laatste plaats stemgerechtigden die dit alles hun goedkeuring gaven.

Ceevoo | 12-09-18 | 06:10 | 1

Eens!
Ik denk alleen wel dat een meisje met geen of amper stemrecht (nog) niet zoveel verweten kan worden zelfs al mocht zij een groenlinks voorkeur hebben om hele andere reden.
Als volwassene kan je inmiddels over alle kennis beschikken, heb je oorzaak en gevolg al meerdere malen kunnen zien gebeuren, en kan je het geheel overzien. (Dat ons land wordt weggegeven door deze partijen en dat daardoor simpelweg landverraad gepleegd wordt).
Ik betreur het dan ook net als u ernstig dat dit meisje er zo aan toe is.

letopuwzaak | 12-09-18 | 08:06

Drie woorden: Zet ze uit.

Datkanjenietmenen | 12-09-18 | 05:57 | 2

Er is een natuurwet dat zegt dat Nederland dat niet kan. Net als met een zwart gat is allochtoon tuig dat eenmaal de grens oversteekt voor altijd verloren. Vlakbij het centrum van dat zwarte gat zijn de omstandigheden zo extreem dat bijvoorbeeld illegale allochtonen niet eens uit gestolen huizen zijn te krijgen.

Mazzelstof | 12-09-18 | 06:33

De wil ontbreekt. Maar wat is er nog meer nodig.......

Datkanjenietmenen | 12-09-18 | 06:44

Vijf jaar lang dwongen de broers Ihsan Ö. en Erkan Ö. een verstandelijk beperkte man twaalf uur per dag te werken in hun restaurant in Apeldoorn. Ze zegden hem salaris toe, maar keerden niets uit. Ondertussen bedreigden ze hem fysiek en pakten ze hem zijn bankpas af. Het Openbaar Ministerie wil dat de broers vier jaar gevangenisstraf krijgen.
De verbale bedreigingen logen er ondertussen niet om. 'Als jij hier weggaat en praat over wat hier gebeurt, dan weten wij jou te vinden. We komen je opzoeken, al moeten we twintig jaar zitten. Wij hebben ook nog familie en vrienden', kreeg het slachtoffer te horen.

Rest In Privacy | 12-09-18 | 05:20 | 1

Toen de zaak aan de Engestraat (Deventer) open ging, was voormalig profvoetballer en oud-international Ugur Yildirim daarbij betrokken. Yildirim speelde onder andere bij Go Ahead Eagles, SC Heerenveen en in Turkije.

In een reactie zegt hij dat hij meer als uithangbord fungeerde. Hij kent de twee broers, het zijn jeugdvrienden van hem. Yildirim noemt de hele zaak die nu naar buiten komt 'onzin'. Hij kent de man die als 'slaaf' uitgebuit zou zijn. ,,Ze wilden die man juist helpen.''
--------------
Die mensen doen nooit wat. Het is altijd de ander.

Rest In Privacy | 12-09-18 | 05:42

Schizofrenie en andere mentale aandoeningen schijnen in die groep relatief hoog te liggen. En worden niet behandeld natuurlijk, want met kleine Mo'tje, hoe agressief en crimineel ook, is natuurlijk niks mis maar juist met de maatschappij om hem heen.

Dat is een deel van het antwoord op de vraag die die mevrouw aan zichzelf stelt.

En of die diagnoses nu allemaal terecht zijn of niet, feit is dat ze geen normaal gedrag vertonen. Het moest eens andersom zijn; dat een gemiddelde autochtoon zo'n agressief gedrag zou vertonen richting een lichtgetintier. Op zich wel een interessant experiment: bewerk alle 'opsporing verzocht'-filmpjes van het laatste jaar waar een allochtoon een autochtoon lastigvalt zodanig dat het autochtoon geweld versus allochtoon wordt. Kijken wat de reactie van de msm en consorten zou zijn.

Braboblanke | 12-09-18 | 05:02

De Amsterdamse fietser is straattuig van de ergste soort. Dit was dan ook niets anders dan een confrontatie tussen twee leden van verschillende 'gangs'.

ciabatta | 12-09-18 | 03:35

Kan er geen medelijden mee hebben.
Gendergelijkheid en meer van dat soort onzin, bekijk het maar gleufdiertjes! Jullie wisten het beter en nu betalen jullie de rekening. Viel Spaß!

Shezmu | 12-09-18 | 03:19 | 3

Waar is de ridderlijkheid ? Een deerne in nood moet je toch ter hulp schieten.

Lt-Kol Kilgore | 12-09-18 | 06:11

Deze deerne niet, die klaagt je aan als je mootje verbouwt tot een kasplantje

Rest In Privacy | 12-09-18 | 06:22

Je moet dat blackadderisch aanpakken, je wacht tot de deerne al klappen gekregen heeft daarna pas verricht je je heldendaad, daarna kan je de deerne aan die andere degen rijgen.

Lt-Kol Kilgore | 12-09-18 | 07:14

Ze vroeg er natuurlijk zelf wel een klein beetje om.

SergeantPierlala | 12-09-18 | 02:27

In Marokko gingen Marokkanen in Casablanca de straat op om te protesteren tegen de criminaliteit.Ook blijkbaar allemaal racisten, want wie het kwaad niet omhelst is een racist. So meet your inner Lu and surrender.

MistaRazista | 12-09-18 | 01:37

heeft iemand hun adres? Moet volgende week toch in Amsterdam zijn.

schimanski70 | 12-09-18 | 01:25 | 5

Ter correctie @self, niet om laf te zjin of zoiets, maar bij nader inzien vind ik mijn tegel niet correct. Zal in het vervolg geen google map links meer plaatsen. Was meer uit interesse daar ik de winkel herkende en de buurt en dacht van ik ga eens op google maps kijken of ik dit kan vinden.

thephysicist | 12-09-18 | 02:00

thephysicist | 12-09-18 | 01:47
Ziet er uit als een ontzettend gezellig buurtje.

lieverdeauddanreaud | 12-09-18 | 02:07

Op Google Streetview zie ik wandelende theedoeken, dus ik weet al genoeg. Zulke buurten moet je vermijden als de pest.

Makleyn | 12-09-18 | 10:51
▼ 2 antwoorden verborgen

Zodan, zojuist premium lid geworden!

FredKlep | 12-09-18 | 01:05 | 3

*bankgegevens aan e-mailadres aan nickname koppelen doet*
So you think that is air that you are breathing?

Is dit nog nieuws? | 12-09-18 | 01:11

Zover ben ik nu: dat mij dat niets meer uitmaakt.

FredKlep | 12-09-18 | 01:27

Een zelfstandig Geenstijl zal zijn premiumleden hard nodig hebben.

Rest In Privacy | 12-09-18 | 05:00

Die wereldvreemde reacties... "ik denk toch niet dat ze je zomaar aanvallen"
Sorry, maar als je zoiets zegt dan kun je onmogelijk in de randstad zijn opgegroeid.
Ik ben in mijn jeugd meerdere keren door toen nog 2e generatie kansenparels zomaar aangevallen. Kan me niet voorstellen dat het tegenwoordig anders is.

lieverdeauddanreaud | 12-09-18 | 01:05 | 3

Ik helaas ook, ik was een jaar of zeven, op weg naar huis. Uit het niets (tot op heden, weet ik nog steeds niet waar ze vandaan kwamen) werd ik door 4 kansenparels van rond de 12 jaar aangevallen en kwam voor het eerst in aanraking met fysiek geweld. Deze jongens hadden toch een partij sadistisch plezier tijdens het schoppen en slaan. Net als dat ze uit het niets kwamen, waren ze weer verdwenen, echt surrealistisch.
Tegenwoordig is het alleen maar erger geworden, totaal ontspoord zijn deze gasten en de politie doet weinig, behalve dan af en toe een praatje met ze maken.

thephysicist | 12-09-18 | 01:35

Juist, in de jaren 80 en 90 maakten groepen aggresieve lichtgetintiers, straat, trein en metro al onveilig. Dat mochten we toen nog niet hardop zeggen, maar het was wel zo. Dat mensen het anno 2018 nog niet zien getuigt toch wel van een enorm vermogen tot zelfbedrog.

lieverdeauddanreaud | 12-09-18 | 02:00

lieverdeauddanreaud | 12-09-18 | 02:00
En complete indoctrinatie. Mijn vader: keurig, braaf, Volkskrant lezer, NOS journaalkijker, schrikt regelmatig van wat ik hem door stuur aan echt nieuws.

schijtzat | 12-09-18 | 06:32

Ik ben tegen geweld, maar als die Naouael Ab helemaal kapot wordt geschopt heb ik er wel begrip voor.

Munchhausen | 12-09-18 | 01:03 | 1

U bent een goed mens.

Eric Newby | 12-09-18 | 01:24

Vriendje weet al wat er gaat gebeuren, dus die hormoongestuurde loopjongen van de duivel is een gevaarlijke recidivist.

gekwetst | 12-09-18 | 00:57 | 2

Precies dat zag ik er ook in. Misschien dezelfde drugs gebruikt en die ander weet wat er dan gaat gebeuren?

Eric Newby | 12-09-18 | 01:10

:"drugs"... ja ja..."drugs".
We hebben in NL nou eenmaal vrijheid van ''drugs'' he...

B0bBer | 12-09-18 | 07:59

En wanneer worden de rollen eens omgedraaid? Dat n paar stevige Hollandse provincie knapen zo’n zandvrouwtje in elkaar rossen??
Zul je zien als dat gebeurt: straten vol linkse demonstranten en moslims die tegen geweld en racisme janken. Nog n paar politici voorop en klaar..... Gatver! Om te kotsen!
Het zullen je moeder en vriendin maar zijn die door zulke kankerlijers inelkaar worden getrapt. Islam? Optyven! Gauw!

Injegezicht | 12-09-18 | 00:46 | 4

Weekend iets te doen?

Lionfromzion | 12-09-18 | 03:02

Je ziet nu al wat er dan op korte en lange termijn zal gebeuren als je naar de zwarte-pieten demo kijkt;
- de MSM gaat volledig in de oorlogs-stand,
- politici buitelen over elkaar heen om dit 'sterk te veroordelen',
- in dit geval zouden duizenden islamisten de straat op gaan (en er en passant alles slopen wat langs hun pad ligt),
- de politie heeft geen personeel dus zal niet optreden,
- de politiek maakt (hoe vreemd, nu kan het wel snel) aanvullende wetgeving om dan maar op te kunnen treden,
- de 'schuldigen' worden direct vervolgd, opgesloten (want vluchtgevaarlijk...) en uiteindelijk veroordeeld tot een (onvoorwaardelijke) gevangenisstraf ('zij' wel!) en een (onvoorwaardelijke) geldboete.

We hebben het hier echt wel goed op de rit, je moet alleen weten aan welke kant je staat.

EEnzame SchizofrEEN | 12-09-18 | 07:38

In de jaren 70 gebeurde dat wel degelijk. Alhoewel ze geen vrouwen pakten, maar misdragende mannelijke Turken en Marokkanen. De mensen van toen waren minder bang uitgevallen dan die van nu.

Makleyn | 12-09-18 | 10:56
▼ 1 antwoord verborgen

Dit is de reden waarom ik telkens weer zo rechts stem :o)

Shareholder II | 12-09-18 | 00:42 | 5

Joost2B | 12-09-18 | 01:02
Jij mag in dezelfde hoek gaan zitten.
"fobos" betekent idd "angst", maar een "fobie" heeft een andere betekenis.
Een fobie is een gevoel van angst voor iets dat "op zichzelf" niet gevaarlijk is. Kleine ruimtes, water, katten, Rutte, ga maar door.
"Xenofobie" in dit geval: een domme term, bedacht door domme mensen die zelf bang zijn voor de realiteit.

Eric Newby | 12-09-18 | 01:19

Ja ga dr lekker ff serieus op in..
Verzuip ze gewoon ofzo om over je fobie heen te komen.

schoon-schip-maken | 12-09-18 | 01:30

Het valt wel mee. Ik ben er niet zo trots op dat ik zo rechts stem. Ik wil vooral de gevestigde urde schuppen. Ik moét hen schoppen. En zolang we toch elke denkbare debiele coalitie accepteren.. boeit het m.i niet eens zoveel.
Kom hier graag es nuanceren over hoe ik bijv de hier genoemde "zandmeisjes" dus de geweldigste vrouwen vind.

Shareholder II | 12-09-18 | 03:40
▼ 2 antwoorden verborgen

Als een meisje, vermeend, onheus wordt toegezongen op een festival in België, dan is de wereld voor MSM te klein en nu niks. Ik, blank en man, vrees dat ik van MSM en overheid niets te verwachten heb in tijden van nood.

arlen | 12-09-18 | 00:39

Ik ben trouwens vorige week na een aanrijding overeind geholpen door twee bezorgde (b)aardige marokkanen. Maar die hadden mijn Twitter niet gezien.

PrinsesStoepje | 12-09-18 | 00:36 | 1

En? Had je al je spulletjes nog? [Grapje! Maar wel met een beetje serieuze basis]

EEnzame SchizofrEEN | 12-09-18 | 07:41

Maar deze stad was toch liev? Door dit soort berichten raak ik best wel een beetje vertwijfeld.

prins_flip_da_luxe | 12-09-18 | 00:30
-weggejorist-
oorwormpie | 12-09-18 | 00:22

Is onze schuld, wij hadden die jongens een buurthuis moeten geven.

JackStick | 12-09-18 | 00:11 | 1

Minimaal moet die jongen nu een column hebben in het AD en een eigen reisprogramma op de NPO.

Mazzelstof | 12-09-18 | 06:46

Zin an de aanstaande verkiezingen. Ik zie er naar uit.

FredKlep | 12-09-18 | 00:11 | 8

@prins_flip_da_luxe
Dat ondervind ik ook, hoewel ik het idee heb dat gezond verstand de laatste tijd wat minder wordt afgestraft.

FredKlep | 12-09-18 | 01:32

Neuh, de tijd is nog niet rijp.
Jaartje of 10 nog wel minimaal. Beter zorg je dat je een beetje in goede conditie bent. ;-)

schoon-schip-maken | 12-09-18 | 01:32

@ schoon-schip-maken | 12-09-18 | 01:32 | favorietblock
Ben niet de jongste meer, mag ik ook op andere wijze weerbaar zijn?

prins_flip_da_luxe | 12-09-18 | 01:43
▼ 5 antwoorden verborgen

Iemand vraagt of er ook wel eens een rifaap in elkaar geslagen is , antwoord, nee daar zijn wij te laf voor , nou reken er maar op dat de D 66 rechter je niet een paar uur laat schoffelen maar enkele jaren gevangenis geeft. .

blauwe zander | 12-09-18 | 00:09 | 1

Dat was bij Badr - Rico nou net andersom

Joost2B | 12-09-18 | 00:15

Abject is groot voorstander van post-natale abortus.

Abject | 12-09-18 | 00:09 | 3

Tamelijk abject, maar vooruit: eens.

Eric Newby | 12-09-18 | 00:17

Op grote schaal!

Rest In Privacy | 12-09-18 | 00:20

Abortus schaaltjes hoeven niet zo groot. Je kan die snot gewoon hoog opstapelen..

schoon-schip-maken | 12-09-18 | 00:57

Wakker worden wakker worden wakker worden wakker worden wakker worden wakker worden . Voordat het te laat is....

Captain_Dipshit | 12-09-18 | 00:09
-weggejorist-
FredKlep | 12-09-18 | 00:07 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

je moet ook niet als hoerige kech moslimmannen rechtstreeks aankijken maar net zoals in de Islamitische Staat nederig naar beneden kijken, opzij stappen, veel kinderen baren en geen kort rokje aan

HetOorAakel | 12-09-18 | 00:06

uitschot, afval, ongedierte, kakkerlakken, beesten, het leven niet waardig. en alle collaborateurs van deze fascisten. mogen ze aub met z'n allen ergens in hun eigen multiculturele zeepbel gaan wonen. maar niet hier.

Ir. Wilhelmus | 12-09-18 | 00:04

Het vrouwen in elkaar beuken door moslimmannen verheffen tot emancipatie.
Wauw....

B0bBer | 12-09-18 | 00:01 | 1

Heerlijk toch? O man, wat gaat dit meiske een wake-up call krijgen met haar softe gebazel, zeker nu haar Marokkaanse zusters haar vol in de bek zeiken.
Ik hoor dat deugbreintje vanaf hier kraken.

Eric Newby | 12-09-18 | 00:09

Jawel hoor Naouel Ab ( of zo), ga maar lekker terug naar je zandbak. Je hebt hier niets te zoeken! (en het is medelijdeN) vmbo-ert)

krijgdetiefusmaar | 12-09-18 | 00:00

Hopelijk.is ze genezen door die reactie van Naouaal Ab. *geen medelijden* en *pure haatzaaierij*... zij heeft geen moreel kompas.

Iemand heeft iemand aangevallen en een ander een gebroken (3x) kaak getrapt..
Dit is dus hoe ze elkaar verdedigen. Gooi je utopie overboord mevr Kater, open je ogen en stem volgende keer wat wijzer.

letopuwzaak | 11-09-18 | 23:59 | 2

De tegels op haar FB zijn idd van ongekende laagte, en domheid

Wat opvalt is dat zij een post op haar FB zet, en binnen de kortste keren het merendeel van de reageerders uit een bepaalde cultuur komen, die haar uitmaken voor racist..
Kennelijk één iemand in haar vriendengroep die dit heeft doorgespeeld naar 'de parallelle-samenleving' .. dat is één ding.. maar de snelheid, de hoeveelheid en de agressie die er uit blijkt is onomstotelijk bewijsmateriaal

Joost2B | 12-09-18 | 00:07

Joost2B | 12-09-18 | 00:07
En reken maar dat die werkwijze een steeds grotere stempel op politiek&samenleving drukken gaat.
Onze democratie wordt het wapen om ons te bestrijden.

Abject | 12-09-18 | 00:21
-weggejorist-
SergeantPierlala | 11-09-18 | 23:57

Deze hoer snapt maar niet dat NLse vrouwen aanstootgevend zijn voor moslims.

B0bBer | 11-09-18 | 23:57

De agressieve rifaap was sterk en snel, waarschijnlijk door zijn gratis vechtsport trainingen, gefinancierd door onze opgebrachte gemeente belastingen.

blauwe zander | 11-09-18 | 23:57

Tja, waren er maar massa’s blanke kids die daar haar konden helpen. Helaas hebben die blanke kids ouders die kapotgetaxt zijn om hyenatuig kinderbijslag x6 uit te moeten keren.

rattenvanger XL | 11-09-18 | 23:56

De stand van het land in een nutshell:
onnozele snowflakes versus woeste neanderthalers.

Joris Beltsin | 11-09-18 | 23:53

wordt er ook weleens een lichtgetintier in elkaar geschopt..??

grapjasz | 11-09-18 | 23:52 | 5

Nee, de millennial-mannen zijn te druk met burn-outs en gender-issues.

Joris Beltsin | 12-09-18 | 00:07

Vaak genoeg. Voornamelijk door negers. Ik woon in een van de grootste steden van Nederland en heb al regelmatig vechtpartijen tussen negers en Marokkanen gezien. Ook een aantal bijna steekpartijen.

In achterstandswijken wordt het van je verwacht dat je niet over je heen laat lopen, dus er wordt al heel snel gevochten. Eigenlijk is het daar een grote apenrots waar iedereen vecht om het alfamannetje te zijn.

Makleyn | 12-09-18 | 00:16

'Muh Kerwin Duinmeijer' Ohnoes...

Shezmu | 12-09-18 | 03:26
▼ 2 antwoorden verborgen

Totaal Parallele Samenleving, met totaal andere normen en waarden en dromen, gestoeld op een geweld uitlokkende, intolerante, vrouw/LGBT onderdrukkende ideologie. En iedereen in Den Haag en andere overheden kijkt weg.
Ik zie het niet goed komen. Echt niet.

(Nee @AIVD, ik ben niet aan het extreemrechts radicaliseren, echt niet, en ik hoop dat je niet Mo of Ab heet)

SaintNick | 11-09-18 | 23:51 | 1

Ik onderschrijf uw zorgen
.. maar schat de Nederlander hoger in

Joost2B | 11-09-18 | 23:57

Ik hoop dat dit soort ellende beperkt blijft tot de grote steden. Echter ook in de dorpen worden migranten geplaatst en het zal dus wel een kwestie van tijd zijn dat deze ellende daar ook plaats gaat vinden.

johnelec | 11-09-18 | 23:51 | 1

Maar daar hebben ze wel hooivorken en varkensstallen.

Lt-Kol Kilgore | 12-09-18 | 06:33

Hahaha! Dit is normaal gedrag voor bepaalde groepen mensen die afkomstig zijn uit bepaalde regio's (*kuch* Noord-Afrika *kuch*).

Ik heb dit helaas al in de jaren 80 mogen meemaken en zien gebeuren. Het is gewoon een kronkel in hun kop (waarschijnlijk door de eeuwenlange inteelt die daar gaande is), maar het wordt weggemoffeld als iets sociaal-cultureels. Ja, ga vooral door met geld pompen in dat volk. Een aap kan je nooit op het niveau van een mens brengen en een Naffer kan je dus nooit.... vul maar in.

Makleyn | 11-09-18 | 23:47

Ik zie dit toch niet meer goed komen. Het verschil in overtuiging en normen en waarden is te groot. Check die comments van de mocro's (zelfs de meisjes) onder die FB post. De gekste bochten worden ingewrongen om dit te downplayen of zelfs de bal terug te kaatsen naar die vrouw zelf. Roepen dat het allerminst zo is dat de dader een Moslim is, maar ineens staat wel half Marokko onder haar FB post te reageren.... Als het toch niet zeker is dat de dader moslim of Mocro is waarom staat half Marokkaans Nederland nu in brand? Omdat het misschien een Poolse Hindu zou zijn? Kom op nou toch.

WassenaervanGhent | 11-09-18 | 23:43 | 2

Het is gewoon een invasieve club wilden.

lacucaracha | 11-09-18 | 23:48

Dat is het frustrerende. Van peilloos dom volk kun je geen redelijkheid verwachten, deze mensen zijn echt niet goed snik.
Plus zwaar geindoctrineerd door links en hun eigen "cultuur", het is stomweg kansloos.

Eric Newby | 11-09-18 | 23:50

'strijders'
Geen enkele empathie, wel vanaf het 4de jaar op kick-boxen, dat is hier het 'linkse' oplossen, zo vroeg mogelijk op een discipline sport doen.
Google 'parool jongeren kickboksen' en lees vol verbazing hoe dit al meer dan 8 jaar beleid is.
Alsof je de longstay Vucht op schietles stuurt, met een wapen en verlof als beloning na gedane tijd..
Toch zijn we verbaast, nog steeds.

001_Mills | 11-09-18 | 23:41

Misschien kan de zieleknijper dit in zijn preek meenemen
Zodat zijn schaapjes ook weten wat de door hen zo gewaardeerde antie cristenen
mee bezig zijn.
Wie wint zaait zal storm oogsten als ik dit zie wordt ik woedend.Ik heb dergelijks meegemaakt 2 mulatten 1 reed recht op me af omdat ik niet uitweek draaide hij op tijd het stuur hij zei pang ik antwoorde dat komt nog.
Verder is er niks gebeurd.
In de landen waar dit tuig vandaan komt hebben ze geen motjes.
Daar hebben ze andere methoden.
Een beetje barbaars zoals ze thuis gewend zijn is passend in hun cultuur.
Ze hebben toch recht op behoud van hun eigen cultuur.
Dus ram ze helemaal in elkaar en vraag dan waar ze vandaan komen voor een retourtje.

soledad | 11-09-18 | 23:41
-weggejorist-
hoogstetijd | 11-09-18 | 23:36 | 2

Niet zeuren. Naar ik meen te hebben mogen begrijpen betalen deze gastjes voor onze AOW. Ik weet nog niet precies hoe, maar het schijnt echt zo te zijn. Dus als ze daar een verzetje voor terug willen, gun het ze dan ook gewoon. Stelletje kut-fascisten.

Pierre Tombal | 11-09-18 | 23:30

Nou dame, ga jezelf nu maar niet afvragen wat die agressieve kansenparel van zijn kansen in het leven gaat maken. Dat wordt toch niks. Ga maar snel een bos bloemen brengen naar dat meisje om haar te steunen. We moeten de rijen sluiten, zoals zij zich tegenover ons gedragen; "Puur haatzaaien ?" Me reet, stomme trut ! Als er een lijst is met deze psychopaten: pak ze gelijk op en geef ze maar preventief een enkelband of een enkeltje thuisland.

suscrofa | 11-09-18 | 23:29

Die domme trut vraagt zich af:
"Wat houdt deze jongen bezig, wat wil hij in zijn leven bereiken? Wil hij iets bereiken? Wat ligt er in zijn bereik? En: wat is zijn beeld van vrouwen?"
.
Djeezus H. Christ... Wat zijn die grachtengordelwijven toch onpeilbaar dom en naïef! Bijna nog dommer dan dat Riffijnse uitschot met een door eeuwenlange inteelt en religie verlaagd IQ van anderhalf keer hun schoenmaat. Nou, D'66 Gutweib, ik zal je vragen even beantwoorden, in volgorde:
1. Geld en sex
2. Zie antwoord 1.
3. Niet veel, wat moet je immers met een IQ van net iets meer dan dat van een chimpansee?
4a: Vrouwen met hoofddoek: zijn moeder, tantes en nichtjes, misschien mag hij er ooit één trouwen;
4b: Vrouwen zonder hoofddoek: hoeren, die je betaald of liefst onbetaald, mag mishandelen en aanranden.
.
Duidelijk? Nou, snel maar weer terug op je bakfiets en elke dinsdagavond "Opsporing Verzocht" kijken voor vervolg-educatie!

Brou Is Back | 11-09-18 | 23:28

De Baarsjes in Amsterdam. Is dat niet al 20 jaar een buurt die als up-cumming wordt gepromoot? Zo'n buurt waar naïeve linkse mensen iets kopen omdat dat zo hip is. Zo'n buurt waar je 's avonds de gordijnen sluit om de ratten die over straat gaan niet te hoeven zien. Ratten die de capuchon over hun kop trekken en snel in hun holen kruipen als de sporadische agent op de fiets op de hoek van de straat gaat staan om te wachten tot het gespuis is verdwenen. Zo'n buurt waar je wordt bedreigd en belaagd en bespuugd. Ja zo'n buurt. Zo'n buurt waar de politie je veiligheid niet meer kan garanderen. En dit is nog niet eens de ergste buurt in Amsterdam. Bij lange na niet. Lang leve de multiculturele 'verrijking'.
GroenLinks houdt van zulke buurten en noemt de bewoners nieuwe medelanders. Wat een land. Wat is links toch ziek. Echt serieus, de linkse kronkel is echt een geestelijke afwijking die nog steeds ontbreekt in de DSM-5 maar die er toch echt in thuis hoort onder de categorie: dissociatieve stoornis.

Rheia | 11-09-18 | 23:26 | 2

Hear hear! Dit zal nog iets erger moeten worden voordat de Gated comuneties hun survaiance upgraden.

rattenvanger XL | 11-09-18 | 23:38

Samen met 'het moslimbrein', want die mag ook in de DSM opgenomen worden, aangezien 99% van alle onderzoeken naar psychische stoornissen en aandoeningen gebaseerd zijn op westerse hersenen.

JackStick | 12-09-18 | 00:10

Ook om deze parasiet zullen legio hulpverleners en justitie medewerkers circelen en zo hun hypotheek betalen.
Laten we niet vergeten dat de oorsprong van de mogelijkheid om dit gedraag bij herhaling te vertonen ligt in de miljarden die te verdelen zijn om de mogelijkheid in stand te houden.
Hadden we dat geld, middelen en manuren, fte in robotica of een ander wereld verbeterend doel gestoken dan, dan...

28 | 11-09-18 | 23:24 | 1

Precies. Iets met kaal scheren die groep linkse opportunisten die de samenleving over de rug van de slachtoffers van hun cliënten verk*nkeren.

Rheia | 11-09-18 | 23:29

Haarlems D66-fractievoorzitter Dilia Leitner kwam enkele jaren geleden met een 'subliem' idee inzake allochtoon tuig : "Geef ze een woning, een wijf en werk"
www.nhnieuws.nl/nieuws/121087/Woning-...

AntonJensen | 11-09-18 | 23:20 | 2

2018: geef ze een toyota, uniform en enkeltje syrie

AntonJensen | 11-09-18 | 23:25

@AntonJensen: geef ze gewoon helemaal niks maar trap ze het land uit en flikker de grenzen dicht!

BaldEagle | 11-09-18 | 23:40

Het zijn natuurlijk weer van die nepmarokkanen, berbers noemen ze dat volk.
Nakomelingen van analfabeten uit het Rifgebergte. Zelfs hier zijn ze verbaal nog zo gehandicapt dat ze er maar weer op los slaan.
Hun moeders hebben net één hersencel meer dan een koe. Maar goed ook want anders zouden ze de hele keuken onderschijten.

leo de pejo | 11-09-18 | 23:18

Die groenemuts in 020, sluit nog eerder een Brandweerkazerne dan dat ze de politie erop laat gaan, nee de politie moet eerst geleerd worden op sokken in de moskee te lopen zonder wapen en heel het dameskorps met een Kopvod, de buiten en de binnendienst natuurlijk.
Misschien een politieburo in een Moskee, lekker verbindend.

Theo-Pim-Riv | 11-09-18 | 23:16

Ik één en al 'broeders van andere moeders' liefde. Mooi om te zien wel.

Dirk III | 11-09-18 | 23:15 | 1

Je bedoelt: "Broeders van andere tantes en nichtjes."

Brou Is Back | 11-09-18 | 23:32

Psychopaten.

lacucaracha | 11-09-18 | 23:15 | 1

Mohammedaanse psychopaten.

Jan Dribbel | 11-09-18 | 23:18

Die foto van die kop rechtsboven, uitvergroten tot pak 'm beet 4 bij 4 meter en in de Tweede Kamer ophangen achter het spreekgestoelte van de voorzitter. Weten ze voortaan waar ze het over hebben bij debatten over het 'Marokkanenprobleem'. Die debatten verzanden nu namelijk nogal snel, vooral als Pechtold het gaat hebben over 'de verbinding zoeken'. Mag hij eens uitleggen, wat hij daaronder verstaat in relatie tot die kop. "Het woord is aan de heer Wilders". "Meneer Pechtold, kijk eens achter u".

Zenzeo | 11-09-18 | 23:10

Die vrouwen zijn aangevallen omdat ze blank, of wacht, wit zijn. En al die mensen die klagen over die laatste alinea uit haar verhaal, die de agressie van die racisten in twijfel trekken, die beschouwen geweldsmisdrijven tegen witte mensen ten alle tijden als legitiem.

Realiseer dat het gros van de van oorsprong Noord-Afrikanen, Arabieren en Sub-Sahara Afrikanen autochtone Europeanen haten en wanneer zij daar fysiek in staat toe zijn je zullen aanvallen en je zoveel mogelijk letsel willen toebrengen.

Bereid jezelf lichamelijk en geestelijk voor op deze racisten en de landverraders die altijd hun kant kiezen. Train 5x per week, verdiep je en wees trots op de Europese historie en cultuur. En wees bereid deze, als ook je blanke soortgenoten, te verdedigen. Want dat we permanent worden aangevallen is wel duidelijk.

Nicholas | 11-09-18 | 23:08 | 2

Train 5x per week.. of pak gewoon een mes.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 23:12

Allemaal op vakantie naar de Balkan en n mooi knallend souvenirtje met extra knallers mee terug nemen

Injegezicht | 12-09-18 | 00:38

twee weken in een schavot op het dorpsplein zonder eten. Om te beginnen. Die Middeleeuwers hadden soms best goede idee"en

small_town_dude | 11-09-18 | 23:08 | 1

Ze hadden in die tijd ook 'vergeetputten' met mooie scherpe punten op de bodem! Lekker diep en af te sluiten met een deksel!

BaldEagle | 11-09-18 | 23:46

Allereerst sterkte aan de vrouwen zonder hoofddoek, want daar begint het mee en ten tweede Bid ik elke dag, dat ze nog een keer een linksch elite familie lid in elkaar tremmen dat allochtonentuich, dan zul je water zien branden. Het gaat wat langer duren, daar de Penthousebewoners niet vaak tussen die randdebielen vertoeven, maar het gaat nog een keer gebeuren, geloof mij het omslagpunt komt steeds dichterbij. Hopende, dat het FvD de pijp om wat voor reden ook aan Maarten geeft, zodat de PVV zijn stemmers terug krijgt.
Er is maar één PVV die voor de echte Nederlanders opkomt, dit tuig moet eruit.

Theo-Pim-Riv | 11-09-18 | 23:07

Een vuist in je linkse mueslibek is natuurlijk ook een vorm van verbinden hé?

Bigi Bana Boy | 11-09-18 | 23:04 | 2

En dit is nou een geweldig mooie ongenuanceerde & nodeloos kwetsende reactie. Hulde!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 11-09-18 | 23:12

Bigi Bana Boy | 11-09-18 | 23:04
Ik wou iets grappigs gaan zeggen maar vraag me ineens af wat dat wel zal gaan kosten, die muilpeer. Niet alleen het door jou genoemde verband, maar denk ook aan tandartskosten, speciaal voedsel, ziekenhuisopname, en tot slot groepstherapie met de daders en de veroorzaakster... het mag en zal wat kosten, die verbinding.

Eric Newby | 11-09-18 | 23:23

Misschien is de beste en meest effectieve manier nog de ineenstorting van ons sociale stelsel. D.w.z. alle uitkeringen en toeslagen laten vervallen en dat alle werkende autochtonen, wij dus, met een soort crowdfunding-actie de (relatief weinig) autochtone bijstandsgerechtigden ondersteunen.

Goedkoper voor ons want meer werkenden per uitkeringsgerechtigde, en de allochtonen kunnen dit trucje niet uithalen want 70% zit in de bijstand. Dan zijn ze binnen een jaar allemaal weg, als een sprinkhanenplaag op zoek naar een nieuw groen veld. Wat je overhoudt zijn de migranten die wél werk hebben, geïntegreerd zijn en waar je in de toekomst misschien wel wat aan hebt.

Binkoo | 11-09-18 | 22:56 | 5

Binkoo | 11-09-18 | 22:56
Prima idee. U bent duidelijk niet geschikt voor de politiek.

Eric Newby | 11-09-18 | 23:26

Nee hoor, ze gaan niet weg. Nu al komt het gros van die sprinkhanen niet rond van de uitkering, maar van de criminaliteit. Dat zal in jouw scenario niet anders zijn.

kapoerewiet | 11-09-18 | 23:41

kapoerewiet | 11-09-18 | 23:41
Met een paar honderdduizend uitkeringen minder à 1000 euro p.p. en flink wat gestopte toeslagen scheelt dit al gauw enkele honderden miljoenen per maand voor de allochtoonse "interne markt". Dat zal dus een flinke knoei geven. En wanneer de parasieten weg zijn is er ook al heel wat minder draagvlak voor de criminaliteit van hun neefjes/broertjes/ooms die hier nog wel zijn. En geen kebabzaken en belwinkels meer om de boel wit te wassen. Of gaan allochtonen met hun criminele geld de hele boel draaiende houden? Dacht het niet..

Binkoo | 12-09-18 | 00:50
▼ 2 antwoorden verborgen

Zelfs het afschaffen van het vrouwenkiesrecht gaat niet genoeg meer helpen. De democratie, het systeem, heeft de huidige situatie veroorzaakt. Daar is geen speld tussen te krijgen. Het democratisch systeem gaat de ellende niet oplossen alleen maar verergeren.

kempenaer | 11-09-18 | 22:52 | 2

Elke democratie is op zelfmoordmissie want het volk is dom, lui en zelfgericht.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 23:06

Over dat vrouwenkiesrecht kempenaer, daar rekent u mij toch niet bij hopelijk? In dat geval ga ik in transitie!

Rest In Privacy | 11-09-18 | 23:15

Tsja, die gasten eten iedere dag in allah's snackbar. Van dat voedsel krijg je rare flips in de brain.

Schadenfreude | 11-09-18 | 22:49

Ik snap de haat van sommigen hier tegen die slachtoffers niet zo.
We weten niet wat ze gestemd hebben, bovendien verdient ook iemand die Groen Links stemt het niet om zomaar kapot geschopt te worden. Naïviteit is geen misdaad.
Naouael Ab verdient het wel om kapot geschopt te worden.
Puur omdat hij geilt op het kapot schoppen van vrouwen en meisjes.

En verder. Hoofdverantwoordelijken zijn, naast de Ranzige Rifaapjes, alle media die NL zo naïef houden. De islam is een doctrine die slavenjachten en genocides bejubelt, en die haar aanhang oproept om niet-moslims overal ter wereld te terroriseren met zware criminaliteit en (seksueel) geweld. Veel moslims handelen dus ook zo, al 1400 jaar. En tot 80 jaar geleden wisten we dit allemaal. Niet voor niets waarschuwde Churchill voor het nazisme door het te vergelijken met de minstens zo kwaadaardige islam.

Als iemand hardop zegt dat hij jou en jouw kinderen af wil slachten, moet je uit zijn buurt blijven. Een paard snapt dat uit zichzelf, een Groen Links stemmer meestal ook na 15 tot 25 keer uitleggen.
Maar de MSM weigeren dit al decennialang uit te leggen. En dus blijven veel Nederlanders stemmen op partijen die meer meer meer criminelen en terroristen naar hier willen halen.

Dandruff | 11-09-18 | 22:48 | 3

'Als iemand hardop zegt dat hij jou en jouw kinderen af wil slachten, moet je uit zijn buurt blijven'? Nee, dan moet je hem vòòr zijn zodat hij nooit meer iets te willen heeft! Wat is dat toch met dat wegkijkgedrag in dit land?

BaldEagle | 11-09-18 | 23:52

"Naïviteit is geen misdaad"
Bewuste naïviteit, tegen beter weten in is dat wel.
Als het geen misdaad is tegen jezelf dan toch zeker tegen de rest van de samenleving.

copywriter | 12-09-18 | 04:36

@BaldEagle: natural selection in progress
@copywriter: precies, stereotype ignoramus: vingers in de oren en lalala roepen - dat zijn de eerste die gaan, die zich als makke lammetjes af laten voeren naar de slachthuizen

liggend_streepje | 12-09-18 | 07:17

Ik begrijp wel dat die vrouw het niet begrijpt. Ze fietst op de stoep, plaatst komma's verkeerd, denkt dat faceboek cool is, noemt een oordelende opmerking een waarom-vraag, wordt door iemand die haar van vóór nadert in haar rug getrapt, betrekt omstanders en heeft het over 'lustagressie'.
Raar verhaal leest als raar verhaal.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 22:43 | 7

@Eric Ja, oke, misschien wordt ze dan wakker. Wellicht niet, gezien haar reactie. Maar dat 'rechtvaardigt' klappen van idioten niet.

Rest In Privacy | 12-09-18 | 00:00

@Jackson ik schreef 'raar verhaal' en impliceer dat betreffend vrouwke een muts is. Ik schrijf nergens dat het niet gebeurd is of dat die duwlullo oké is. Doe eens beter lezen voordat je iemands mentaliteit afzeikt. En kijk daarna ff in de spiegel.

Rest In Privacy | 12-09-18 | 00:06

einStina | 12-09-18 | 00:00
Je hebt me niet begrepen.
Ik bedoel dat een gewelddadig antwoord op die Mocro misschien het enig zinnige is. Kortom, hem teruggeven wat hij heeft uitgedeeld, maar dan met een gulle fooi.

Eric Newby | 12-09-18 | 00:27
▼ 4 antwoorden verborgen

Dit is genetisch afval, het resultaat van eeuwen inteelt en niet als "jongen" of "mens" te benoemen. Gewoon ongewenste rommel.

Er is geen uitleg voor zijn gedrag, buiten het vergelijk met een hondsdol dier.

GerMonster | 11-09-18 | 22:42

Afgezien van het feit dat het tuig in kwestie de meest achterlijke, de meest agressieve, de meest naargeestige en geestesziek makende religie ter wereld aanhangt, en bovendien afkomstig is uit een cultuur die je eigenlijk niet eens 'cultuur' zou mogen noemen, zijn ze bovendien nog spuuglelijk ook.
Ik heb die domme blonde wijven die op kudtmarokkanen vallen nooit begrepen. Bij mij in de straat wonen er twee, op een stukje van nog geen 100 meter. Allebei één of meer lichtgetintiërs geworpen, allebei gescheiden, de één vanwege aanhoudend fysiek geweld, de ander omdat Mo (of Rachid, of Redouan, of Amir) weigerde de verantwoordelijkheid te nemen voor het resultaat van zijn haastige kwakkie.

Peter Emile | 11-09-18 | 22:42

De hoon en agressie die ze krijgt te verduren op haar Facebook van verschillende islamitische dames zal haar ogen misschien nog wel verder openen dan de aanval van het tuig zelf .

Castor12 | 11-09-18 | 22:41 | 2

Die "islamitische" dames zijn nog erger dan hun verstandelijk gehandicapte broertjes. Meer haar op de tanden dan in hun broekje. Instagramsnollen met een hoofddoekje om de geplamuurde bakkes want dat zet zo lekker af. En die linkse sufkutten maar proberen om vriendinnetjes met ze te worden. Maar ze worden vol in het naieve groene smoel gespuugd.

kapoerewiet | 11-09-18 | 23:31

Als ze zo erg is als mijn voormalige schoonmoeder niet.
Voor hysterische vrouwen is geen medicijn. Ze verwachten dat de realiteit zich zal aanpassen aan hun wensen en omdat ze onwijs deugen KUNNEN ze het gewoon niet bij het verkeerde eind hebben.
Dat is eigenlijk het hele probleem bij links, nu ik erover nadenk.

Eric Newby | 11-09-18 | 23:34

Doorlopen en heel hard 'Mand' roepen.

salsaparilla | 11-09-18 | 22:38

We moeten een heel diepe kuil graven en dit soort tuig er in flikkeren, nooit meer naar omkijken.

Hiesjes | 11-09-18 | 22:31

De meeste shit gebeurt inmiddels zoals voorspelt in Amsterdam en deze GroenLinks dame moet gewoon nog even wennen aan haar eigen keuze .
Gewoon met je ogen dienstig naar de grond als er een een rif prins langsloopt zoals het hoort , homo's en joden kunnen beter snel de stad verlaten, krakers en illegalen zijn welkom want kapitale panden staan klaar om te worden uitgewoond, alle witten (racisten) oprotten of muil houden en Femke en Jesse waken over u .
Kortom, maak je niet druk !

Castor12 | 11-09-18 | 22:29

100 meter daar vandaan heb ik een maandelijkse middagborrel,
in een cafe met terras..
Met thematisch lichtelijk uitdagend geklede mensen.
Het komt nu wel erg dicht bij.
Minder alstublieft...

hotmint | 11-09-18 | 22:29

Miriam is blijkbaar niet erg slim, maar ze wordt compleet ondergeschoffeld door moslimmutsen die nog een stuk dommer zijn.
Theoretisch zou dit een eye-opener voor haar kunnen zijn, maar ik reken er niet op.

Eric Newby | 11-09-18 | 22:28

Heerlijk, die filosofische levensvragen van mevrouw op het eind. Wat wil hij bereiken? Niets. Er gaat niets om in zijn hoofd, behalve een constante error-melding wegens inteelt.

kapoerewiet | 11-09-18 | 22:27

Toch raar dat ze altijd zwakkere kiezen. Misschien loopt dat figuur binnenkort ons tegen het lijf. Ik hoop het.

AMX pri | 11-09-18 | 22:23 | 1

Nee, het is niet raar dat ze altijd zwakkeren kiezen, het zijn lafbekken die alleen durven als ze met meer zijn! Daarom is dat!

BaldEagle | 11-09-18 | 23:55

Ik vraag me af wat we hier moeten doen om vreselijk te bezuinigen op het gevangeniswezen en dit soort gasten weg te laten rotten in een inhumaan hol met 6 andere hol maten in een veel te kleine cel waar ze iedere dag reuzel voorgeschoteld krijgen.

marrretje | 11-09-18 | 22:11 | 3

Vroeger hadden ze mooie kerkers hoor, diep onder de grond.

Lupuslupus | 11-09-18 | 22:14

marrretje | 11-09-18 | 22:11
*... laten rotten...*
Nee want we zijn hier nou eenmaal niet meer middeleeuws! Het Christendom (hoe stom vaak ook), humanisme en liberalisme zijn hier al eeuwenlang thuis. Wat die gristenen, humanisten en liberalen nu nog even moeten leren is dat sommige immigranten achterlijk en niet zelden vijandig zijn en dus aangepakt moeten worden! Dit is ons land. Rotten doen ze maar ergens anders!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 11-09-18 | 22:28

Dat humanisme in de gevangenis mag wel wat minder wat mij betreft, goedkoop en efficient, al die gewelddadige rakkers bij elkaar, ze regelen het zelf maar daarbinnen.

marrretje | 11-09-18 | 22:58

Marokkanen de wereld uit, te beginnen uit Nederland.

Ko Ranzig | 11-09-18 | 22:10 | 1

"En ik heb vragen.
Wat houdt deze jongen bezig, wat wil hij in zijn leven bereiken? Wil hij iets bereiken? "
Ja, hij wil Badr Hari worden en is vast begonnen met het criminele deel.
"Wat ligt er in zijn bereik? "
Niets, want hij is kansloos. Hij heeft een islamopvoeding gehad in combinatie met mannelijk superioriteitsgevoel en slachtofferschap tegelijkertijd en heeft dus geen enkele eigenwaarde. Alles gaat mislukken, iedereen haat hem. Niemand wil met hem ruilen. Hij is zo zielig dat het GL slachtoffer hem waarschijnlijk liefdevol onderdak verleent.
"En: wat is zijn beeld van vrouwen?"
Daar is hij bang voor, net zoals een bange hond ook meteen bijt. "Lokt onze westerse emancipatie het uit dat vrouwen ook in fysieke strijd op gelijkwaardig niveau worden 'behandeld' als mannen?"
Vrouwen worden op geestelijk niveau al niet gelijkwaardig behandeld, door mij niet tenminste, en hadden nooit stemrecht mogen krijgen.

skoftig | 11-09-18 | 22:09 | 2

lol

Lupuslupus | 11-09-18 | 22:14

Mhh laat me raden uw werkt binnen DJI ?

grom | 12-09-18 | 00:15

Sorry, het is en blijft kut volk, ook na heropvoedingkampen.

Niamh | 11-09-18 | 22:05 | 1

Ja en met nul corrigerend vermogen binnen de eigen gemeenschap.

2tribes | 11-09-18 | 23:01

Plaatsvervangend zeg ik, doe dat bij mij en je sluit voorgoed de oogjes, samen met je familie van stinking savages.

isitsoornot | 11-09-18 | 22:05 | 1

Maar als er stoepen meer zijn, waar kan ik dan naar hartenlust stoepkrijten?

NeedIsaymore? | 11-09-18 | 23:04

Fietste vanmiddag nog even op de stoep, komt wel erg dichtbij zo.

skoftig | 11-09-18 | 21:53 | 5

skoftig | 11-09-18 | 21:53
Weghalen al die stoepen, er komt alleen maar ellende van.

Eric Newby | 11-09-18 | 22:01

Riep er iemand StoepHoer?.

Pelforth | 11-09-18 | 22:08

Haha geniaal dit.

2tribes | 11-09-18 | 22:49
▼ 2 antwoorden verborgen

Lol die reacties. Ze zal het wel aan zichzelf te wijten hebben. Ze heeft iets over de moeders van de jongens geroepen.
Dom, iedereen met twee ogen ziet dat de vader van die agressieveling een ezel moet zijn.

ristretto | 11-09-18 | 21:53 | 2

Ik dacht meer een kanaak.

Pelforth | 11-09-18 | 22:09

Ligt het aan mij of heeft deze wel een erg laag voorhoofd?

2tribes | 11-09-18 | 22:51

Overigens, hier zijdelings mee te maken hebbende: ik lees op Elsevier dat Jan vd Beek en Jan Latten menen dat de verandering van de bevolkingssamenstelling van Nederland sneller gaat dan iedereen denkt, en ze voorspellen dat aan het eind van deze eeuw - dus nog ca 80 jaar te gaan - er 23.000.000 inwoners in Nederland zullen zijn, waarvan de helft mensen met een migratie-achtergrond. Wij, de autochtonen, oftewel de "mensen zonder migratie-achtergrond" (dat schijn tegenwoordig de officiële term te zijn, las ik) vormen de andere helft.

Op dit moment, as we speak, is het aandeel van mensen met een migratie-achtergrond, al ca 22%, blijkt uit een rapport van het SCP. Ruim één op de vijf dus. Maar de instroom van klaplopers plus "nareizigers" was in 2016 en 2017 ca 30.000. Waarover Han vd Horst gisteren op de Joop schreef: "Dat zijn allemaal geen getallen waar een van de rijkste landen ter wereld met zeventien miljoen inwoners van ondersteboven raakt."

Nee hoor, de "omvolking" gaat zo langzaam, daar merkt u eigenlijk niks van. En al die mensen hebben ook het "recht" om hier te zijn, hier naar toe te komen, en hier meteen een beroep te doen op de verzorgingsstaat.

Dr_Johnson | 11-09-18 | 21:52 | 9

Exact.

lacucaracha | 11-09-18 | 23:16

Als de instroom voor 80% bestaat uit mannen vliegt de vlam veel sneller in de pan.

lacucaracha | 11-09-18 | 23:22

God zij dank heb ik geen kinderen. Als ik die wel had, zou ik ze adviseren zo snel mogelijk naar een Oostblokland te emigreren.

Brou Is Back | 11-09-18 | 23:40
▼ 6 antwoorden verborgen

En toch steeds weer die verwondering over de afwezigheid van bijvoorbeeld een F-side die hun stad een beetje gaan opschonen.
Maar ja, 60.000 waren het toch ?
Godverdomme.

Hensmunter69 | 11-09-18 | 21:50 | 1

Die zijn ook al lang verallochtoond.

Pelforth | 11-09-18 | 22:11

Als we nu allemaal eens een vvd stemmende vriend/kennis/familielid behoeden deze fout bij de volgende verkiezingen te maken, dan kan het voorgestelde lijstje hopelijk eens een keer beginnen.

mr_awesome | 11-09-18 | 21:50 | 3

En de stemmers op GL / PVDA / PvdD / D66 / CU.

kortebroek | 11-09-18 | 22:21

Onbegonnen werk. Ik heb me wat avonden laten vergallen door dit streven. Idealisten, of utopisten, laten zich niet door feiten overtuigen. Daarom zijn ze meestal ook uitermate slecht geïnformeerd: ze gaan niet meer op zoek naar de realiteit, ze hebben al voor zichzelf besloten hoe de wereld eruit moet zien en kneden het in hun hoofd als een potje play doh.

kapoerewiet | 11-09-18 | 23:46

Gewoon ouderwets campagne voeren met flyers en knokploegen.

Onderbuik stemmen: wie op de gevestigde partijen stemt krijgt een paar schoppen in de onderbuik en een bindend stem advies.

Als al die stemwijzers legaal zijn dan moet een simpele low tech stemwijzer ook geen probleem zijn.

Lionfromzion | 12-09-18 | 07:32

Ik ben zo bang dat ik op een dag zo een jongen zijn keel dicht druk.

Tapioca pudding | 11-09-18 | 21:48 | 4

skoftig | 11-09-18 | 21:53
Ik zal het je door de vingers zien.

Eric Newby | 11-09-18 | 22:02

Eerst goed oefenen op de grip, dan valt het best mee.

Pelforth | 11-09-18 | 22:13

Gewoon in 1 klap uitschakelen, is echt niet moeilijk!

BaldEagle | 11-09-18 | 22:38
▼ 1 antwoord verborgen

Is lees hierboven vooral goedkeuring over de actie van deze dappere jongens. Maar wacht maar totdat het buiten Amsterdam gebeurt, dan zeker ineens wel medelijden met het slachtoffer hebben, he?

skoftig | 11-09-18 | 21:43 | 2

Mwah,
Kan je een paar leuke verhalen vertellen van halfdoodgeschopte rifaapjes die wakker werden op een rotonde badend in dr eigen pus.
Neuh, weinig kans dat t op t achterland zo escaleert ten nadele van de inheemserikken.
Korte metten bestaan nog in het achterland.

Dit is echt verloren land, oftewel stads gedrag.

schoon-schip-maken | 11-09-18 | 21:48

In de provincie halen we gewoon de hooivork uit het vet.

Lupuslupus | 11-09-18 | 22:17

Nou, ik zie de verklaring meteen hoor; hij is bezeten door een Djin.

Yumi | 11-09-18 | 21:42 | 3

Hij kan ook van de kook zijn.

Pelforth | 11-09-18 | 21:52

Pelforth | 11-09-18 | 21:52

eerder aangebrand dan

Yumi | 11-09-18 | 22:21

Djin is toch Arabisch voor inteelt?

Brou Is Back | 11-09-18 | 23:41

Terug gaan met versterking en deze gasten alsnog het nodige respect impeperen.

MickeyGouda | 11-09-18 | 21:41 | 3

U bedoelt maaszand op 12 meter diepte neem ik aan?

schoon-schip-maken | 11-09-18 | 21:43

12 meter is een heel eind graven hoor, zou ik niet doen.

Lupuslupus | 11-09-18 | 22:12

Mwah, kwestie van een stalen autovelg..

schoon-schip-maken | 11-09-18 | 22:24

'Ook voelde ik mij schuldig tegen het meisje dat nu met een gebroken kaak thuiszit'

Maar nu niet meer? Hoe krijg je het uit je bek joh.

RenHoek | 11-09-18 | 21:40

Gelukkig maakt de meerderheid van policor NL zich druk om de toename van 'extreem rechts' in Europa. **kuch**

H.Teeuwen | 11-09-18 | 21:39 | 1

Jup.
We hebben nog héél veel meer van dit soort fratsen nodig. Gelukkig zijn door de Islam behaalde reslutaten uit het verleden gewoon een keiharde garantie op de toekomst.

schoon-schip-maken | 11-09-18 | 21:45
-weggejorist-
Bataaf | 11-09-18 | 21:39

Mevrouw heeft zeker iets gezegd over zijn moeder?

Rommelende Onderbuik | 11-09-18 | 21:38 | 1
-weggejorist-
schoon-schip-maken | 11-09-18 | 21:39

1 woord, 2 lettergrepen?

Nek-schot

En wereldvreemde vrouwtje met pvv vlag de schilderswijk door jagen.

schoon-schip-maken | 11-09-18 | 21:38 | 2

Doe nou effe rustig. Ik heb geen brood meer in huis, kan dus ook niks smeren voor onderweg...

knutsel_ | 11-09-18 | 21:50

Gewoon op vrijdagmiddag laat laten uitstappen op HS en dan in d'r upie via de Schilderswijk door Transvaal laten lopen. Geheid succes, ook voor betweterige mannetjes.

Eric Newby | 11-09-18 | 21:59

Kut voor hem dat ie maar 20 uur schoffelen krijgt, want DE grootste wens van deze jongen is natuurlijk de pulserende paal van een van genot schreeuwende Bubba. Daarom doet ie dit.

skoftig | 11-09-18 | 21:37 | 2

Volgens mij wordt ie het liefst gewoon ter plekke kapot geschoten om martelaar te worden..

schoon-schip-maken | 11-09-18 | 21:38

@schoon-schip-maken: het is eigenlijk ook onbeleefd zo'n wens niet in te willigen. Of gewoon van het dak van de moskee flikkeren, als het maar hoog genoeg is.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 21:50

Emancipatie, hahaha!

decksmann | 11-09-18 | 21:37

Ik zou graag in elke berichtgeving over criminaliteit willen zien wat de laatst uitgebrachte stem van het slachtoffer is. Dat je het dus niet altijd erg hoeft te vinden, zeg maar.

skoftig | 11-09-18 | 21:34 | 2

Ik deel die mening. Als het een D66 stemster is vind ik 't allemaal wat... vermakelijker, zeg maar. Niets menselijks blijkt ook de reaguurder vreemd.

Knufter | 11-09-18 | 21:57

Echt ik durf er gif voor in te nemen dat die muts GL stemt.

liggend_streepje | 12-09-18 | 06:58

Links denken is het fatale immuundeficientie ziekte van de westerse samenleving.

Amok_Run | 11-09-18 | 21:31 | 4

Correct, de werkenden kunnen zich geen grote kinderschare veroorloven en de grote schare geïmporteerde niksnutten plant zich ongenadig hard voort.

Pelforth | 11-09-18 | 21:56

Pelforth | 11-09-18 | 21:56
Dat klopt. Mijn zoon heeft ondertussen een dochtertje en kan slechts moeilijk rondkomen. Mijn schoondochter werkt nu nog slechts parttime immers. Ze redden het net. Ik spring nog wel eens wat bij, maar ook ik heb zo m'n vaste lasten en dus geen ruim budget. En op mijn werk ken ik meerdere jonge collega's die nog niet aan kinderen beginnen vanwege studieschuld en gebrek aan geschikte vaste woonruimte.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 11-09-18 | 23:06

Pelforth | 11-09-18 | 21:56
Vervang dat "en" maar door "want". Omdat het zo is, helaas.

Eric Newby | 11-09-18 | 23:39
▼ 1 antwoord verborgen

Gelukkig zijn we pas tegen 2100 in de minderheid landelijk gezien, uit Elsevier:

"Als het zo doorgaat met de bevolkingsgroei, telt Nederland in 2100 mogelijk 24 miljoen mensen, de helft allochtoon."

sprietatoom | 11-09-18 | 21:30 | 3

Glazen bol. Er is een evenredige kans dat er fysieke oorlog komt (inclusief hongersnood), een vulkaan uitbarst en een dodelijk nieuw virus uitbreekt, wat ervoor zorgt dat de bevolking tegen die tijd weer op 10 miljoen, 200k allochtoon staat. Nooit houdt een voorspelmodel rekening met waar men écht bang voor is.

A.U.EnLeven | 11-09-18 | 21:38

Dan ben ik gelukkig al dood. Kinderen? Niet in dit land.

Bubske | 11-09-18 | 21:39

@Bubske

Wij snappen elkaar.
Niet hier!

schoon-schip-maken | 11-09-18 | 21:41

Typisch Amsterdams om dergelijke 'vragen' aan de dader te hebben na een mishandeling. En het misdrijf niet benoemen hè, 'zware mishandeling' is zo stigmatiserend voor die 'jongen'. Man man man.

A.U.EnLeven | 11-09-18 | 21:30

Geloof maar dat als dit bij een moslima was gebeurd er al lang auto's in de fik stonden en de hele Marokkaanse familie met geslepen messen was langsgegaan bij de dader. Dan hadden ze er tot in de tweede kamer schande van gesproken. Misschien tijd om een stukje Marokkaanse cultuur over te nemen en met een stel potige kerels langs te gaan bij de dader? Ik zou er in ieder geval niet rouwig om zijn als de dader *toevallig* elk ledemaat in zijn lijf zou breken.

Ifrit | 11-09-18 | 21:29

Als dit geen redpill-momentje is voor Miriam weet ik het ook niet meer.

OpperGek | 11-09-18 | 21:29 | 4

Morgen loopt ze in een boerka.

knutsel_ | 11-09-18 | 21:36

Welnee, die neemt dat gebroken kaakje mee naar een moskee om te leren hoe je met losse handjes om moet gaan..

schoon-schip-maken | 11-09-18 | 21:42

Ze biedt hem een stageplaats aan.

small_town_dude | 11-09-18 | 23:11
▼ 1 antwoord verborgen

De hoofddoekjes kunnen ook praten maar normaal denken lukt nog niet echt. moslim en normaal doen is lastig

Eddy67 | 11-09-18 | 21:28

En dan die moslim dozen (en linkse deugers) maar beweren dat ze het wel zal hebben uitgelokt. Ik durf er mijn arm om te verwedden dat ze de initiële duw niet had gekregen als ze een kopvod had gedragen. Is dus gewoon terreurdaad.

Ben Hetzat | 11-09-18 | 21:27

Kennelijk zorgt zo'n knellend kopvod ervoor dat er niet meer helder nagedacht kan worden. Hoe is de actie van deze agressieveling anders goed te praten.

BozePaarseMan | 11-09-18 | 21:26

Vreemd dat de evolutie aan de nazaten van de profeet (vredeismethembegraven) volledig is voorbijgegaan.....

Mazoeza | 11-09-18 | 21:26 | 2

Te stom om te poepen en zwaar "gelovig" zijn gaat verdomd goed samen.
Lees die FB-comments van die kopvodjes maar.

Eric Newby | 11-09-18 | 21:35

Dat is ie niet ... wanneer leert mens nu eens dat hard terrein, harde mensen/cultuur kweekt. Iets wat je er niet 1,2,3 uitkrijgt, want evolutie. Alles uit de bergen of woestenij is ongeveer per definitie barbaar, rauw en redelijk onaangepast vanuit ogen van platlanders. Lastig in meer egale samenlevingen/omgevingen in te passen. Van Schotten tot Gurkhas, Berbers maar vooral: nomaden. Vrijwel nog nooit echt iets opgebouwd en altijd maar roven en plunderen. Maar goed, "wij" zijn degene die zo nodig invasieve exoten moeten importeren, anders kwamen ze hier niet (niet capabel genoeg over het algemeen om een gebied zo ver als Nederland te kunnen veroveren). Nu zullen we het met die culturen moeten doen vrees ik. Misschien is het wel goed ook - soms denk ik haast dat het met dit doel gebeurt: worden "wij" er wat harder van. Naar wat ik zie, kan NL dat goed gebruiken (fucking softies). Niets doet evolutie goed als roofdieren loslaten in een gebied. Adapt or perish my friends.

liggend_streepje | 12-09-18 | 07:06

Marokko nl is uitgeweken naar feestboek.
Ondanks de feiten, verdedigen ze dd marokkanen wel. Zie ik de inboorlingen hier niet doen. Mooie teksten met Het is haar schuld. En betichten de rest van racisme natuurlijk. Terwijl ze zelf lekker racistisch bezig zijn.

Echt een aparte cultuur in een Nederland. Geen corrigerende gemeenschap. Het is een Marokkaan, dus is die blanke fout.
Gaat nooit meer goed komen.

Wim Venijn | 11-09-18 | 21:21 | 3

En ze telen als ratten.
(gedragen zich trouwens ook als ratten).

ZZP-er | 11-09-18 | 21:29

ZZP-er | 11-09-18 | 21:29
Ratten zijn slim en zorgen goed voor zichzelf. Probeer maar opnieuw ;)

Eric Newby | 11-09-18 | 21:37

Tja, zo gaat dat in schaamteculturen.

Brou Is Back | 11-09-18 | 23:33

En nog wil die deugzeug het niet begrijpen...

Jan Toeternuitje | 11-09-18 | 21:20 | 1

Je hebt er bij die nog blijven deugen met hun afgezaagde kop naast hun torso.

Mazzelstof | 11-09-18 | 21:58

Hoe beter de Zweden hun best doen om “rechts”uit de regering te houden hoe kwader de mensen worden.
Nederland volgt, Duitsland volgt, Italië en Oostenrijk zijn wakker, Hongarije was al wakker.
De mensen pikken dit niet meer! Nazi’s? Fascisten? Nee, dacht het niet. Gewoon woede. Genoeg is genoeg.
Tijd van pappen nat houden, doodknuffelen, subsidiëren en begrip is voorbij.

Ruimedenker | 11-09-18 | 21:19 | 8

ZZP-er | 11-09-18 | 21:31
In wat ooit Pruisen en/of Saksen was www.google.com/search?q=chemnitz&... begint het ondertussen alweer aardig te rommelen. Moeten wij daar blij mee zijn? De beste nazi's kwamen daar ook vandaan. En dat geldt ook voor veel soldaten die eerder in WW1 en de Frans-Duitse oorlog nl.wikipedia.org/wiki/Frans-Duitse_Oo... vochten. Hoe dan ook, Nederlanders vechten niet meer sinds de 18e eeuw of zo. En daar zijn onze vrouwen blij om.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 11-09-18 | 21:53

@Jan-Joris-Jaap-Joop | 11-09-18 | 21:53
.
Laten we het hopen dat er een sterke Pruis opstaat die Europa redt. Ik ben mijn laarzen al aan het poetsen!

Brou Is Back | 11-09-18 | 23:45

Oeps, mijn opmerking is weggegrist...

ZZP-er | 12-09-18 | 09:49
▼ 5 antwoorden verborgen

Valt het te organiseren om dit soort roofdieren vooral los te laten in omgevingen met veel GL stemmers. Dan zouden deze jongens Nederland een dienst van onschatbare waarde bewijzen.

skoftig | 11-09-18 | 21:16 | 5

Heb je daar ook zoveel GL stemmers?.

Pelforth | 11-09-18 | 22:01

Pelforth | 11-09-18 | 22:01
Zoek dat eens lekker zelf uit zèg! Waarschijnlijk is het antwoord 'ja inderdaad!' maar denk jij dat vrijwel iedereen in bijvoorbeeld Hamburg of Marseille rechts stemt. Laat mij jou dan nu uit de droom helpen: Amsterdam is misschien een kutstad maar jij komt zeker uit een kutdorp!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 11-09-18 | 22:44

Wat ben ik blij dat we die gasten hier niet hebben. Heel soms zien we wel (licht)getinte persoon, maar die werken dan tenminste wel, Respect

small_town_dude | 11-09-18 | 23:17
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
issieookweer | 11-09-18 | 21:16 | 2

Vreemd dat het slachtoffer er hier zo van langs krijgt, evenals degen die eea probeerde vast te leggen met de camera.

Ik snap het wel een beetje: het slachtoffer probeert nog enigszins "inclusief" te zijn naar de dader(s). En dan denk ik ook, meisje, vraag je toch niet af waarom die lieden zich gedragen zoals ze zich gedragen. Het is niet een probleem van vandaag of gisteren, het ontstond al vanaf het moment dat de "gastarbeiders" toestemming kregen hun gezinnen in te vliegen. Vanaf dat moment zijn jonge naffers op straat zich asociaal, brutaal, onaangepast, en crimineel gaan gedragen.

"En ik heb vragen. Wat houdt deze jongen bezig, wat wil hij in zijn leven bereiken? Wil hij iets bereiken? Wat ligt er in zijn bereik? En: wat is zijn beeld van vrouwen?"

Tsja, ik zelf heb die vragen niet. Ik zou zeggen: wees blij dat hij geen mes trok, en wat hem bezighoudt en wat hij wil bereiken, lijken me vragen voor zijn eigen land, Marokko, waarnaar hij zo snel mogelijk uitgezet zou moeten worden. Nederlanderschap vervallen verklaren, dan houdt hij zijn Nafferschap over, en kan hij verder daar vrouwen in de rug trappen. Daar zullen ze hem op passende wijze straffen.

Ik denk dat deze jongeren een vreemde, explosieve cocktail van factoren zijn die ze zo gevaarlijk maken: 1) er is vaak een component van inteelt; neef-nicht huwelijken zijn een goede traditie bij berbervolk, en dat resulteert over de eeuwen vaak in echte debielen, en licht gestoorden met een heel laag IQ, zoals deze jongens. 2) frustratie omdat ze maatschappelijk niks bereiken; vaak maken ze hun scholen/opleidingen niet af, en als ze dan niet heel erg goed zijn met een voetbal - en dat zijn er maar een paar - zijn ze aangewezen op baantjes bij de Mac, in de schoonmaak, hele simpele fabrieksarbeid, etc. Dat levert natuurlijk niet het geld op dat nodig is om dure merkkleding te kopen, bling-bling, en een dure auto, dus gaan ze vaak de criminaliteit in om toch aan de benodigde pecunia te komen. 3) Ook al die dure spullen leveren ze geen "respect" op bij de autochtone Nederlanders; die herkennen eea namelijk als bewijs dat het criminelen zijn. 4) Als de frustratie dan op enig moment zo groot is, worden ze heel vroom, en radicaliseren, want het geloof houdt ze voor dat ze superieur zijn aan de oorspronkelijke, blanke bewoners van Europa. Alleen, ondanks die superioriteit vanuit hun geloof, zien ze dagelijks om zich heen dat de "ongelovigen", de kufars, op alle fronten veel succesvoller zijn dan zij. Dan wordt het gevaarlijk: dan radicaliseren ze en willen aanslagen gaan plegen op die succesvolle ongelovigen die lachen om dat malle geloof van ze.

Zo ongeveer. Tot slot, waarom beschuldigt die Naouael Ab haar van "puur haatzaaien"? Er wordt een laffe nafferaanval beschreven, en dat is dan haatzaaien? Mis ik hier iets, of hoe zit het?

Dr_Johnson | 11-09-18 | 21:16 | 6

Opblazen is gelukkig zeldzaam, maar de types die dat doen zijn niet zelden de criminelen en zondaars die denken als martelaar toch nog in het paradijs te kunnen komen.
Over ideeen die je niet in je samenleving wil hebben gesproken..

noerg | 11-09-18 | 21:58

Mooie analyse van een idd giftige cocktail. Kleine opmerking: respect van kuffar is wel het laatste waarnaar ze imho op zoek zijn met hun gesegregeerde denkwijze.

2tribes | 11-09-18 | 22:58

Super analyse. Zeg GroenLinks kaffers kunnen jullie dit aub eens doorlezen. Wordt je wijzer van.

Rdock | 12-09-18 | 03:59
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
ChatBot | 11-09-18 | 21:11 | 7
▼ 7 antwoorden verborgen

🎶 wees welkom in ons land 🎶

El Rico Grande | 11-09-18 | 21:11

Omstanders. En een *meisje* maakt foto's en komt in het ziekenhuis terecht. Vergelijk dat eens met de Oost-Duitsers in Chemnitz.

Nederlandse mannen. Recht je rug. Kijk ze in de ogen. En doe iets terug.

omanders | 11-09-18 | 21:06 | 4

In die buurt wonen weinig Nederlandse mannen van onder de 50.

Pelforth | 11-09-18 | 21:13

omanders | 11-09-18 | 21:06
Om dan vervolgens door die vette feministische wijkagente in de boeien geslagen te worden wegens openlijk geweld. Ik kijk ernaar uit.

Eric Newby | 11-09-18 | 21:14

@Pelforth: ik ben 60 en had wel degelijk iets gedaan! Of dat stuk stront daarna ooit nog was opgestaan is vraag 2 maar gelegen had hij en zo mogelijk nog lelijker dan hij van oorsprong is!

BaldEagle | 11-09-18 | 22:44
▼ 1 antwoord verborgen

Hyperfeministische samenleving meets hypermasculine cultuur.

ratelaar | 11-09-18 | 21:00 | 2

Zo waar.

oplichter | 11-09-18 | 22:06

Ik ben het eens met de strekking van je verhaal, ik denk alleen dat je "hypergefeminiseerd" bedoelt.

decksmann | 11-09-18 | 23:04

Politie bedoelt met 'leuke zaak' dat ze eindelijk zo'n gastje mogen aanpakken. Hier kan policor 'hogerhand' namelijk niet terugfluiten.

Repetitive Beats | 11-09-18 | 20:59 | 3

Ik mag hopen dat de politie een dergelijke mentaliteit gaat aankweken.

ChatBot | 11-09-18 | 21:06

Kenissje van mij is samen met haar man op oyderjaarsnacht om niks zwaar mis h andeld door riftuig.Een kickbokser.Kaak op meerdere plaatsen gebriken.Na aan gifte bedreigd door de hele buurt Volgens moeder was d iue jongen niet zo.Haar schuld geweest.Auto ging in de fik.Eindstand moeten verhuizen omdat ze anders haar leven niet zeker was.Werden zelfs brandende kranten door brievenbus gegooid.Denk je dat het in het nieuws kwam?Wel nee

Lilia2 | 11-09-18 | 22:45

Moet stoppen op die tel te reageren al die typo's na invoeren van tekst

Lilia2 | 11-09-18 | 22:46
-weggejorist-
Duck Twacy | 11-09-18 | 20:58

En de volgende keer gewoon weer op de GroeneKhmer stemmen. Dit is gewoon een incidentje, toch?

Broekpaling_bezitter | 11-09-18 | 20:58 | 2

Tuurlijk, Fem gaat het gesprek aan.
De theepot van Job staat er nog.

Pelforth | 11-09-18 | 21:14

Helaas een waar woord ‘ een incidentje ‘ , waar we het laatste nog niet van hebben gezien.

HaatbaardKnipper | 11-09-18 | 21:38

Meteen een kopvod die over haatzaaien begint. Haatzaaien is met je kaak tegen een mocro aan lopen?

Repetitive Beats | 11-09-18 | 20:58

En wauw, die post op facebook van het meiske ontploft zowat met "goedpraters voor die jongen" die vooral vallen over die laatste zin. Eentje beweert zelfs "ergens gelezen te hebben" dat het slachtoffer de moeders van dat tuighvolk had lastiggevallen. En u kunt er vergif op innemen: de meeste namen van die posters zie je over het algemeen in Vermicelli-letters op ruiten staan.

Twansel75 | 11-09-18 | 20:57

Hoe gelijker zij worden hoe meer dit soort dingen gaan gebeuren, dit soort dingen zijn voor veel gasten dagelijkse kost.
imgur.com/a/0ATY7tG

Papierversnipperaar | 11-09-18 | 20:56 | 1

En voor mannen is het niveau wat hoger die zullen dit waarschijnlijk niet eens aangeven.

Papierversnipperaar | 11-09-18 | 20:57

Mooi al die reacties van dat lichtgetint tuig op fb, maar ik betwijfel of ze deze vrouw uit haar bubbel kunnen helpen.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:53

Foei Stef Blok Nederland is een voorbeeld van een vreedzame en geslaagde multicultuur!

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:52

Inteelt import. -X- = nafferts

Cold-Cees | 11-09-18 | 20:52

"Flinke pakkans" Bwahahahahaa. Politieagenten die daar op straat lopen weten natuurlijk precies wie het zijn. Ze weten ook dat er geen reet mee gedaan wordt.
Tsja. Misschien dat het "slachtoffer" nog maar eens met wat meer van die gasten "kennis mag maken" en dat lang... zamer... hand... het kwartje valt, en dat de conclusie dat deze bepaalde heerschappen misschien maar eens op een vliegtuig naar verweggistan (of ze daar nou vandaan komen of niet) gezet moeten worden. Geef verweggistan 1000 euro de man voor een blanco paspoort, en hoppetee. Probleem 'statenloosheid' en 'land van herkomst wil niet meewerken' in een keer, en relatief erg voordelig, opgelost.

EnNouJijWeer | 11-09-18 | 20:49 | 3

We zijn te netjes en doen juist als het om zulke dingen gaat alles geheel correct volgens de geldende wet en verdragen. Op andere punten grenst Nederland dan weer sterk aan een willekeurige bananenrepubliek. In beide gevallen is de goedwillende burger de klos overigens.

sprietatoom | 11-09-18 | 21:51

@sprietatoom Daarom mijn voorstel om probleemgevallen van nieuwe identiteits- en reispapieren te voorzien. Dan zijn ze niet langer statenloos (of krijgen een dubbele nationaliteit) en kunnen als ongewenst vreemdeling (persona non grata) naar hun 'nieuwe' eigen land worden uitgezet. Je moet er natuurlijk WEL de wil voor willen opbrengen, en tegen de krachten opboksen die achter het hele immigratie-schandaal (Soros et al. zijn in de openbaarheid, wie weet wie er allemaal in de schaduw staan) schuil gaan. Dat zijn zeer machtige lieden, die ook de Israel-Rwanda deal hebben gekilled.

EnNouJijWeer | 11-09-18 | 22:44

@ EnNouJijWeer | 11-09-18 | 22:44 |

Van mij mogen ze een Jemens paspoort krijgen en daar gedumpt worden. De wil ontbreekt totaal als het hier op aan komt. Maar ja we hebben een rechtsstaat hier, dus pragmatische oplossingen mogen niet.

sprietatoom | 11-09-18 | 23:04

Die verschrikkelijk agressieve kop ook van die smerige Naffer. Je ziet gewoon dat dit niet een toevallig incidentje is. Dit is wat ze doen. Blijkbaar.

Ride_On | 11-09-18 | 20:48 | 1

Hadden ze die arme jongen maar kickboksles moeten geven.

El Rico Grande | 11-09-18 | 21:13

Merkel heeft Europa in de aanbieding gedaan.
We kunnen alleen nog maar hopen op een wonder.

oplichter | 11-09-18 | 20:43 | 1

Wonder zal niet komen, je zal moeten vechten.

echt_links | 11-09-18 | 20:46

Ze had ook in de keuken moeten blijven, godverdomme!

rhov-ion | 11-09-18 | 20:43

Het ergste is dat er mensen zijn die het blindelings voor die rotapen opnemen op facebook. Kunnen we die ook niet deporteren?

Mather | 11-09-18 | 20:43 | 2

Ja hoor, ik ben nog bezig een eindoplossing te verzinnen, die niet dramatisch uitpakt. ;)

istus | 11-09-18 | 20:53

@istus | 11-09-18 | 20:53
Zo'n Hyperloop, van die Elon Musk, is dat niks? In Utrecht in een buis donderen en hóp, terug de Sahara in blazen?

Binkoo | 11-09-18 | 22:20

Als Miriam mijn vrouw/vriendin/zus/nicht/buurmeisje was geweest liep ik nu op straat, druk op zoek naar de dader. Volgende keer niet meer Groenlinks stemmen Miriam.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:43

Wellicht ga je het in een gevecht niet winnen van zo een stuk ongedierte, pak dan zijn hoofd vast met beide handen en druk je duimen zo hard mogelijk in zijn oogkassen. Blind maken voor de rest van zijn leven zo'n figuur.

Ketchupbadger | 11-09-18 | 20:42 | 2

Vlakke hand op oor is ook erg effectief.

echt_links | 11-09-18 | 20:46

Knie, ontmoet bal.

istus | 11-09-18 | 20:54

Los van het 'voorval' vind ik de reacties van moslima's op die facebook schokkend, zo niet schokkender dan het voorval zelf. Hoe kun je dit nog bagatelliseren?

JI-HAAT | 11-09-18 | 20:42 | 5

ja maar die moslima's MOETEN dat ook doen, ze moeten namelijk binnen de eigen contrijen deugen, net zoals wij moeten ook deugen in bepaalde sociale structuren. het is logisch als je erover nadenkt. als zo'n moslima slechte dingen over marokaantjes zou zeggen, reken maar dat ze dan een vuist kan gaan vrezen van iemand.

mortgage_freeman | 11-09-18 | 21:07

Geen volk racistischer dan arabieren of berbers.

Pelforth | 11-09-18 | 21:17

mortgage_freeman | 11-09-18 | 21:07
Zo'n moslima kan ook gewoon haar gestoorde grote muil houden en de afwas gaan doen.
Dit gaat over alle fatsoen heen, het is ronduit pervers.

Eric Newby | 11-09-18 | 21:20
▼ 2 antwoorden verborgen

Daders zijn allang bekend maar links pamper beleid gaat dit ongedierte geen of een lichte straf opleveren. Het linkse wanbeleid gaat straks (autochtone) levens kosten. Wanneer komt de eerste knokploeg?

Feroces | 11-09-18 | 20:42 | 5

Als het OM dat flikt hoop ik dat oom Donald meteen een SEAL-team stuurt om die verwarde klootzak op te halen en eens even goed te onderzoeken in de TBS-instelling genaamd Guantanamo Bay. Zijn ze daar nou echt helemaal van de pot gepleurd?

Rest In Privacy | 11-09-18 | 21:25

Nooit. Hollanders van nu zijn te zwak om zichzelf en hun cultuur creatieve verdedigen. Ze gaan liever beleefd ten onder.

Lychnari | 11-09-18 | 21:26

Definitie van terreur is juist de willekeur!!!

Nico1000 | 11-09-18 | 21:39
▼ 2 antwoorden verborgen

Een Kater zonder alcohol.
Had maar een echte studie gedaan, bv betonvlechter.

Musset | 11-09-18 | 20:41

Dat trappen heeft hij ongetwijfeld geleerd op de door ons gesubsidieerde kickbokslesssen.

J.Slavink | 11-09-18 | 20:41 | 1

Inderdaad. Zoals vele tienduizenden.

VolleKracht | 11-09-18 | 21:05

"Ook al deugt u nog zo fel, de realiteit achterhaalt u wel."

Binkoo | 11-09-18 | 20:40 | 2

om in te lijsten, zo mooi ;-)

mortgage_freeman | 11-09-18 | 20:59

Dank u, helaas wil de realiteit bij de meesten maar niet doordringen.

Binkoo | 11-09-18 | 22:15

Hej, misschien een ideetje hoor. Maar kunnen we geen nieuw Ministerie van deportatie oprichten? Ik meld mij vrijwillig aan voor deze ministerpost. Natuurlijk zal dit beleid streng worden gehandhaafd. Maar met een goed hart. Voor die gene die willen en hun best doen verdienen hetzelfde als de orginele bewoners van dit land. Die gene die criminele activiteiten ondernemen of dergelijk agressief gedrag vertonen mogen lineair terug naar land van herkomst.

Helaas is dat goede hart en empathie voor deze lui ver te zoeken. Dus dan is misschien de beste oplossing dan ook allemaal maar weg. Zonder pardon.

Schraapmaad | 11-09-18 | 20:40 | 2

Geef ze allemaal een jaar lang een uitkering dat ze ontvangen in hun land van herkomst. Dan kunnen ze inderdaad at eerste jaar leven als goden met het valuta verschil. Of misschien dat geld gebruiken om hun eigen landen is op te gaan bouwen IPV te profiteren. Na een jaar verloopt de vaarwel-uitkering dan ook en mogen ze weer op hun eigen beentjes staan. Het is even een dure investering, maar uiteindelijk is het goedkoper dan deze lui hun rest van hun kut leventje hier te verzorgen.

Als we een paar miljard kunnen weggeven aan bedrijven, en miljoenen aan terroristische organisaties dan kan dit er ook nog wel bij.

Schraapmaad | 11-09-18 | 20:45

Enig idee hoeveel geld er al in de vorm van uitkeringen richting die landen van herkomst gaat? Ik heb een veel beter idee: de grenzen dicht en al die uitkeringen acuut stopzetten! Kunnen ze meteen op hun eigen beentjes staan!

BaldEagle | 11-09-18 | 23:03

Heb die agressie al zeer zeer vaak meegemaakt en gaat bijna altijd om Marokkanen. Vandaag exact 17 jaar geleden zag ik ze feestvieren op de Berlagebrug in Adam-Zuid. Ook in het verkeer terroriseren Marokkaans scootertuig en taxichauffeurs de straten van Randstad en omstreken door onbeschoft rijgedrag en schijtaaniedereenmentaliteit en dan is het meest treurige nog wel zo'n Miriam Kater die in haar deugreflex beestje maar liever niet bij naam noemt. En om die redenen heb ik afgelopen verkiezingen het vakje van Wilders rood gekleurd.

van der g | 11-09-18 | 20:39 | 5

van der g | 11-09-18 | 20:57
Laten die nou toevallig ook moslim zijn. Hoe bestaat het.

Eric Newby | 11-09-18 | 21:21

Dit is standaard gedrag van die Finnen. Ze hebben overal schijt aan en kunnen ook niet rijden. Ze hebben ook allemaal dezelfde schapenscheerder als kapper. Deze mafkezen, worden ook nooit gecorrigeerd, door mensen op straat. Dat komt, omdat linkse figuren geen ruggengraat bezitten. Je kunt natuurlijk niet verwachten, dat een jonge autochtoon met een knotje in zijn haar iets durft te zeggen. De vrouwen stemmen net als knotje, natuurlijk Groen Links. Dat weten die Naffers en maken daar dankbaar misbruik van. Zelf heb ik jaren tussen dat vuilnis gewoond en had bijna iedere dag wel een aanvaring met zo'n debiel. In het verkeer, in winkels, op straat enz. Nu zullen er ongetwijfeld weer een aantal geitenwollensokken in de stress raken, omdat ik mijn ervaringen deel, maar de waarheid is soms hard. Die gasten binnenhalen is de grootste fout ooit geweest in de vorige eeuw. Het zal in de toekomst alleen maar erger worden, want ze willen absoluut nooit integreren in onze samenleving. Die gasten lopen te zeiken over Geert Wilders, maar houden hem zelf in het zadel met dit gedrag.

Mars020 | 11-09-18 | 21:23

En dan wordt ze nog door het linkse en mallekaanse volk voor raciste uit gemaakt.
Arme Miriam.

Pelforth | 11-09-18 | 21:30
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
LegoBlokje81 | 11-09-18 | 20:39
-weggejorist en opgerot-
groenegrutto | 11-09-18 | 20:39 | 2

Jammer dat niemand het heeft over die jongen die het tegen probeerde te houden.

DrumPiet | 11-09-18 | 20:39 | 13

@Eric, dat heb jij toch niet gedaan?.

Pelforth | 11-09-18 | 21:32

Ja, vreselijk jammer. Jammer ook dat het hem niet lukte.

ristretto | 11-09-18 | 21:45

Pelforth | 11-09-18 | 21:32
Niet expres, ik zweer het. Ik kan soms ontzettend onhandig zijn achter het stuur, geen idee hoe dat komt.

Eric Newby | 11-09-18 | 22:12
▼ 10 antwoorden verborgen

Ow ja jongens, niet vergeten, hier iets van zeggen of er een onwelvallige mening op na houden is sowieso haatzaaien. Taal. Heerlijk.

Ashtrey | 11-09-18 | 20:38

Gut, waar is mocroGS toch als je hem eens nodig hebt voor de duiding.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:37 | 3
-weggejorist-
HaatbaardKnipper | 11-09-18 | 20:54

Die houdt niet van generaliseringen en voelt zich dus niet aangesproken.
Net als die verschrikkelijke Twittermutsen.

Eric Newby | 11-09-18 | 20:57

Die zit vast, of hij schaamt zich.

Pelforth | 11-09-18 | 21:34

Tsja. Normaal natuurlijk gedrag voor deze soort als je te dicht bij komt. Houdt afstand, richt je ogen naar de grond en loop langzaam achteruit.

SamV | 11-09-18 | 20:36

Amsterdam. Gaat het hier om een gewone fiets of een bakfiets?

Mr_Natural | 11-09-18 | 20:36 | 3

Electrische bakfiets. Urban Arrow van 4 ruggen.

HaatbaardKnipper | 11-09-18 | 20:53

Als het een bakfiets is begin ik sympathie voor de actie van de etnisch minder bedeelden te krijgen. Het is minderwaardig tuig, maar inderdaad, dit MOEST gewoon even.

skoftig | 11-09-18 | 21:08

Het trottoir al daar is vrij breed, dus rien dans la main.

Pelforth | 11-09-18 | 21:35

Op een dag lossen we het probleem op. Op die dag heb ik niets gehoord, niets gezien. Ik weet van niets. Mijn naam is haas.

Stijlicoon | 11-09-18 | 20:35 | 2

Mein Name ist Haaß?

istus | 11-09-18 | 20:56

en ben gek op ouwe kaas.

Pelforth | 11-09-18 | 21:35
-weggejorist-
Pislinq | 11-09-18 | 20:35 | 1
-weggejorist-
joppo0 | 11-09-18 | 20:34

Aan de foto te zien is dit op de hoek postjesweg / spilbergenstr in Amsterdam. Dat huftertje kan niet ver weg wonen. Iedereen even de politie een handje helpen met zoeken?

Erdee | 11-09-18 | 20:33 | 3

Politie schijdt in de nylon dienstbroek voor de naffers. Doen niets.

HaatbaardKnipper | 11-09-18 | 20:36

Nee alleen actievoeren daar zijn ze het beste in. Als ze die energie eens in de aanpak van dit tuig steken dan wordt het misschien is. Maar dan moet je wel met je dikke reet uit de auto komen en dat is nu net het probleem.

LegoBlokje81 | 11-09-18 | 20:43

@Haatbaardknipper: ze willen heel graag iets doen maar ze mogen het eenvoudigweg niet! Is opdracht van hogerhand, die weer opdracht uit Den Haag heeft ontvangen, die weer opdracht uit Brussel heeft gekregen! Dààr zit de bron van al het kwaad!

BaldEagle | 11-09-18 | 23:09

Fietsen op de stoep is ook kut. Dat moeten die linkse wijven eens afleren. Uiteraard geen reden om iemand at te tuigen.

Luna71 | 11-09-18 | 20:31 | 1

Fietsen op de stoep is idd zwaar irritant. Dat doen al die linkse kutten. Mocro's rijden altijd op de stoep met hun scooters, wat ook mijn strot uitkomt. Binnenkort steek ik een stok tussen hun spaken, zodat ze flink op hun muil gaan. Misschien, dat het kwartje dan valt?.

Mars020 | 11-09-18 | 21:38

Ja maar, hij kreeg geen stageplek en is nu terecht boos. Ja maar cartoons en ramadan. En wij moeten respect hebben. Wat een kansloos gevalletje mislukte multicultishit. Hup Stef Blok.

ches | 11-09-18 | 20:30 | 1

Stef Blok is een slappe VVD euger. Een buiger dus voor islam.

HaatbaardKnipper | 11-09-18 | 20:37

Deze jongens zijn gefrustreerd omdat papa en mama ooit zeiden dat het prinsjes waren die de baas zijn en nu blijkt dat niets lukt en ze als derderangsburgers worden beschouwd, omdat het ook derderangsburgers zijn. Ook GL stemmers vinden dit minderwaardige mensen, maar durven dat niet openlijk toe te geven wegens stemmenverlies. Iedereen haat ze, en ze zijn born to lose. Dus dan maar trappen en slaan om 10 sec a la Badr Hari het gevoel te hebben dat ze winnen... en daarna zijn het weer losers, zoals de slachtoffercultuur voorschrijft, hahahaha, zo blij dat ik geen moslim ben.

skoftig | 11-09-18 | 20:30

Deeltje tig in Creatief met excuses.
Indoctrinatie is compleet. Doet mij denken aan zo'n hypnotiseur die mensen laat geloven dat die dikke grote olifant echt niet in de kamer staat. En ze zien het echt niet. Publiek lachen natuurlijk. Iedereen ziet die dikke olifant.

Deeltje 388 Het ligt aan de emancipatie. Maar natuurlijk.

Wim Venijn | 11-09-18 | 20:28

Het is gewoon een kutvolk hier daar in Marokko zijn het juiste aardige en behulpzame mensen. Ons importbeleid is totaal mislukt.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:28 | 4

koning hassan zag de kans om een stuk van de interne onderklasse uit zijn land te exporteren naar europa. belgie heeft ook heel veel last van die rif-achtige figuren.

mortgage_freeman | 11-09-18 | 20:48

HaatbaardKnipper | 11-09-18 | 20:41
Die klootzak heeft hier een hoop stront achtergelaten die zijn weerga niet kent. Onvergeeflijk.

Eric Newby | 11-09-18 | 21:25

Ik heb ooit een reisprogramma op tv gezien. De presentatrice MET cameraploeg kon niet over een plein lopen zonder voortdurend betast te worden . Hier maakt ze ook gewag van tijdens de uitzending van dit programma. Ze is dus moeten stoppen met filmen vanwege de handtastelijkheden. Dat dit fragment waarin ze e.e.a uit de doeken doet er niet uitgeknipt is verbaast me heden ten dage nog steeds. Dus.... zo aardig en behulpzaam is de rest ook niet.

Koning BongoBongo | 12-09-18 | 08:20
▼ 1 antwoord verborgen

Kunnen die mariniers die even zonder werk zitten dit niet “oplossen”?

Compos mentis | 11-09-18 | 20:27 | 1

Dat zei ik ook al in het vorige topic. De oorlog is in Nederland.

Pislinq | 11-09-18 | 20:38

de blik in die ogen ook, alsof het van een wild dier is!

mortgage_freeman | 11-09-18 | 20:27 | 3

Rijp voor IS

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:27

ja, en anders misschien toch maar in de dierentuin stoppen of zo

mortgage_freeman | 11-09-18 | 20:30

Zeg dat nu niet.
Voor je het weet vergelijkt een trol je met een racist of kindermoordenaar ;)
Maar dit gedrag kan je wel gelijk stellen met laag dierlijk gedrag. Een gebrek aan normen,waarden,opvoeding en IQ.
De kunst is om je ook zo laag te gedragen, wanneer je ze tegenkomt in de straat. Van 0 naar 100 in 2 seconden zeg maar.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:36

Als vrouw in zo'n stad ben je toch minstens weerbaar in 2018? Je laat toch niet over je heenlopen?

harry21 | 11-09-18 | 20:26 | 1

Amsterdammers zijn lievvvvvvvv volgens Eberhard ‘ ik steek er nog eentje op ‘ Van der Laan toch?

HaatbaardKnipper | 11-09-18 | 20:43

Ja we hebben ondertussen ook een Albanezen-probleem.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 11-09-18 | 20:26 | 3

Alleen die een relgieuze beperking hebben of maffioos zijn.

Pelforth | 11-09-18 | 21:37

De meeste Albanezen zijn moslim. En velen maffioos dus tel uit uw winst.

Lupuslupus | 11-09-18 | 21:57

@Lupuslupus, dat bedoel ik.

Pelforth | 11-09-18 | 22:05

Kunnen deze 2 kanspareltjes op Dumpert, dan kunnen ze snel gepakt worden en wat mij betreft per direct een enkele reis naar het land van herkomst, klusje voor de afdeling "Dienst Terugkeer & Vertrek" van justitie

Mich2007 | 11-09-18 | 20:26 | 1

Je moet het wel goed zeggen: Justitie en Veiligheid! Met de nadruk op 'veiligheid'!

BaldEagle | 12-09-18 | 00:09

" Lokt onze westerse emancipatie het uit ..."
Nee trut. Juist het tegenovergestelde. Je bent een minderwaardige kaffir hoer, die het waagt een grote bek te geven in hun ogen.

Niks emancipatie. Niks verbinding, Niks dialoog.

Heeft ook niks met discriminatie of sociaal economische factoren te maken.
Steenrijke Arabieren in SA (die daar dus niet gediscrimineerd worden) denken daar exact hetzelfde over.
En het gaat dus ook niks veranderen als je die 2 deugfactoren hier aan gaat pakken.

Ze gaan niet veranderen of aanpassen. Wij zijn minderwaardig in hun ogen

Snap dat nou toch eens een keertje

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:26 | 1

Daarmee is alles gezegd.

letopuwzaak | 11-09-18 | 20:42
-weggejorist-
Peter_K | 11-09-18 | 20:26

Laag IQ, niets meer mee te beginnen, kunnen niets, willen niet en niemand heeft er iets aan.

gebrokenvleugel | 11-09-18 | 20:25 | 1

Minder minder?, geen gvd!

joppo0 | 11-09-18 | 20:35

Hoe worden dit soort gasten toch opgevoed? Worden ze wel opgevoed?

Ton8695 | 11-09-18 | 20:25 | 4

Jazeker. Met de koran die leert dat alle niet moslims minderwaardig zijn. Deze knul heeft goed opgelet in de les

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:28

Pa en Ma weten niet eens hoe je opvoeden schrijft.

theJ71 | 11-09-18 | 20:30

Pa en Ma zijn ook crimineel net als Opa en Oma

Pelforth | 11-09-18 | 21:38
▼ 1 antwoord verborgen

"woede of lustagressie.. of een combinatie van beide.."

Die artsen in 020 moeten eens andere medicijnen voorschrijven aan de deugdmensen....

theJ71 | 11-09-18 | 20:25 | 1

FF de spuit met Testosteron en Dianabol derin, dat zal die cokesnuivende mallekanen leren.

Pelforth | 11-09-18 | 21:39

en er wordt hier veel afgegeven op tokkies en asosiale uit de volksbuurten met tuinstoelen voor de deur.
maar die types laten zich niet zomaar ringeloren, dan komt de hele straat ff met wat tafelpoten in de hand. het zaakje deescaleren.
dus wie is hier nou het probleem mevrouw de gl stemmer?

groenegrutto | 11-09-18 | 20:24 | 4

Beter mikken dan die jeu de boule Fransozen in Parijs.

Pelforth | 11-09-18 | 21:40

Klopt helemaal, want tokkies pikken dit niet. Linkse figuren zijn laf en kiezen partij voor de sterkste en grootste groep. Dat zijn in 020 de Finnen. Links denkt, dat als je het probleem blijft ontkennen het er ook niet is. Dit soort volk heeft sterke leiders nodig, anders gaat het fout. Nu bijna alle dictators uitgeschakeld zijn, is er geen land meer te bezeilen met dat tuig.

Mars020 | 11-09-18 | 21:45

Veel van die tokkies nemen wel dat Marokkananse spraakgebrek over.

lacucaracha | 11-09-18 | 23:33
▼ 1 antwoord verborgen

Eerlijk is eerlijk: hij lijkt wel als twee druppels water op mijn kameraad Rachid. Maar ja, toen ik las 'snel in zijn bewegingen' en 'sterk', ja, toen wist ik eigenlijk al dat hij het niet kon zijn.

VanBukkem | 11-09-18 | 20:23 | 4

@Binkoo: of slaat hem gewoon KO met zijn klomp, reken ik ook goed.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:53

De gemiddelde boerentrien had hem ook wel aangekund denk ik.
Maar ja, zo'n GL deugmens en zo'n stadse bakvis niet natuurlijk.

VanBukkem | 11-09-18 | 20:59

Mallekaanse knekelnek net coke probleem gewoon hard tegen zijn strottehoofd meppen, einde oefening.
Dan hard op zijn borstbeen slaan, breken al zijn ribben.

Pelforth | 11-09-18 | 21:42
▼ 1 antwoord verborgen

Toch eerder donkergetint?

AlexanderVissers | 11-09-18 | 20:23 | 1

Pigmentally challenged.

Mr_Natural | 11-09-18 | 20:28

Tsja, in de steden zijn de allochtoniërs in de meerderheid onderhand.
Het voorland voor de rest van het land. Alleen zijn we de op dat moment failliet. Nu worden de steden nog gesponsord door provinciebewoners met miljarden via het gemeentefonds. Alleen dat gaat niet meer op als de provincies ook zijn weggegeven aan migranten van allerlei soorten en maten.

Tee Of Cup | 11-09-18 | 20:23 | 2
-weggejorist-
groenegrutto | 11-09-18 | 20:26

Jij snapt het.

Pislinq | 11-09-18 | 20:40

Wie gaat dit betalen? Geen idee. Maar ik verheug me op de eindafrekening.

plauter | 11-09-18 | 20:23 | 1

Gekke Gerritjes genoeg in dit land.

Pelforth | 11-09-18 | 21:43

Het zijn mannetjes putters kunnen ook niet tegen kritiek en dat reageren ze af op zwakke mensen laffaards zijn het

Frans007 | 11-09-18 | 20:22

Tjeemig.. Dat was niet erg vriendelijk van die jongen.
/linksmode

marcoplarco | 11-09-18 | 20:22

Toch knap om jezelf zo in bochten te wringen om de vinger maar niet op de zere plek te hoeven leggen... Het is spijtig wat haar is overkomen maar serieus, wake the F up!
Dit is inherent aan een bepaalde cultuur en dat hoor je onderhand te weten. Dan maar wat vervelende reacties op je fakebook-pagina.

Desmoulins | 11-09-18 | 20:22

Gelukkig heeft de politie een lijstje. En wij maar denken dat de politie niks doet. Een lijstje, deze jongens zijn zwaar de pineut!

Wim_Kut | 11-09-18 | 20:22 | 7

Op mijn lijstje staat Rutte als de dader bovenaan.

Pislinq | 11-09-18 | 20:42

Nigel Garage
Erg vindt?!
Wijkcoaches kregen vragen van naffers hoe ze op de lijst konden komen. Het schijnt dat je dan voor allerlei extraatjes in aanmerking komt

Rest In Privacy | 11-09-18 | 22:04

@Ayatholla_Buttbanger: ik geloof het zonder meer, en ben eigenlijk niet eens meer verbaasd omdat misdaad nou eenmaal schijnt te lonen. Wat een land.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 22:15
▼ 4 antwoorden verborgen

Naouael Ab , geweldige aanwinst en modelburger is dit ook haatzaaien ? www.telegraaf.nl/video/2540905/bankre... Deze chick op leeftijd hoeft zeker ook niet op jou medelijden te rekenen ?

ja,diedus! | 11-09-18 | 20:21 | 1

Behalve als er snel tuig door de popo van de brommert getieft wordt, dmv een dienstfiets.
Dan is het wel ongepast geweld en zielig. Wat een sneuneuzen.

boerk | 11-09-18 | 20:30


Ja, je ziet direct in die oogjes: De inteelt look !!

Ervaringsdeskundige | 11-09-18 | 20:20 | 5

Stephen is hemelen.

HaatbaardKnipper | 11-09-18 | 20:24

And though the news was rather sad, well I just had to laugh. I saw the photograph.

knutsel_ | 11-09-18 | 20:31

Als een hond zo zou kijken, zou ik hem laten afmaken.

Ad_Hoc | 11-09-18 | 20:58
▼ 2 antwoorden verborgen

Hoop trouwens dat die Marokkaanse reacties goed gelezen worden door haar en haar vrienden.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:20 | 2

lezen > kunnen ze dat dan?

joppo0 | 11-09-18 | 20:36

Ze kunnen niet eens lezen!. Die gasten een loodvergiftiging geven is nog de beste oplossing. Herprogrammeren heeft geen zin, want daarvoor heb je hersenen nodig. Dat is iets, wat dat soort niet bezit.

Mars020 | 11-09-18 | 21:50

Ik wacht overigens met spanning op een topic op Joop over racistisch en seksistisch geweld...

Lood om oud ijzer | 11-09-18 | 20:18 | 1

Vergeet het maar. Geweld tegen vrouwen, homo's en joden is tegenwoordig veel minder interessant dan discriminatie tegen mensen met een kleurtje.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:32

Dan woon je in A'dam en NOG ben je er niet toe in staat om de realiteit onder ogen te zien.
Jammer dat een ander die klappen heeft opgevangen, ze heeft haar leermomentje gemist.

Eric Newby | 11-09-18 | 20:18 | 3

U bent een capuchonklootzakje ? Of salafist?

DrumPiet | 11-09-18 | 20:36

@EricNewby het is heel triest dat de verhalen van anderen niet genoeg zijn en zelfs als het haarzelf overkomt (nou ja.. vergeleken met het camerameisje is haar niet veel overkomen) zij niet wil inzien dat dit gerichte acties zijn.

Helaas heb ik er zelf ook vaak mee te maken gehad. Het is om NIKS. Je wordt gepakt, mishandeld, geintimideerd en uitgescholden.
Deze jeugd leert op ons neer te kijken (joden, homo's, blanken) en leren niet om elkaar te respecteren maar krijgen clangedrag en overheersing met de paplepel ingegoten.

letopuwzaak | 11-09-18 | 20:50

DrumPiet | 11-09-18 | 20:36
Beide, maar dat zouden we toch onder ons houden??

Eric Newby | 11-09-18 | 21:04

In hun cultuur is incest vrij normaal en daardoor worden er nogal veel met een mentale handicap geboren. Heel veel van deze jongens horen gewoon begeleiding te krijgen, maar in plaats daarvan worden ze op straat gegooid samen met 10 andere broers en gaan ze rotzooi uithalen. Afwezigheid van inlevingsvermogen en andere mentale beperkingen leiden dan naar dit soort situaties of erger.

Het gezicht van deze jongen confirmeert verder wat ik zeg.

MaartRutte | 11-09-18 | 20:18
-weggejorist-
groenegrutto | 11-09-18 | 20:18
-weggejorist-
gheist | 11-09-18 | 20:18

Als je een tijger tegenkomt, kun je drie dingen doen:
A. Je kunt naar het dier toelopen en zeggen dat het heel stout is om mensen op te eten.
B. Je kunt wegrennen en hopen dat hij niet achter je aankomt.
c. Je pakt je ouwe trouwe Remington Model 870 12-Gauge Shotgun.

Mr_Natural | 11-09-18 | 20:17 | 6

Door mijn nick kunt u waarschijnlijk raden waar mijn voorkeur naar uit gaat. Maar dan met een 30.06

The2Amendment | 11-09-18 | 20:44

Ah, wat een nostalgie hier. Een Springfield?
.338 is nu het meest in gebruik geloof ik.

Rommelende Onderbuik | 11-09-18 | 20:47

.308 doet ook wonderen bij dit tuig. Is meer dan voldoende om dat vuilnis uit zijn joggingbroek te blazen. .338 lapua is zonde van het geld. We moeten niet teveel geld uitgeven aan dat mislukte volk.

Mars020 | 11-09-18 | 21:55
▼ 3 antwoorden verborgen

Voor riemen zijn dat soort jongens beducht.

steekmug | 11-09-18 | 20:17 | 3
-weggejorist-
HaatbaardKnipper | 11-09-18 | 20:23

I Love the Smell of Napalm in the Morning...

Mark_D_NL | 11-09-18 | 20:26

Riemen? Om mee te roeien? Uit-roeien?

boerk | 11-09-18 | 20:32

Ik ben wakker geschopt in 2015. Nou zij nog.

Deksmaat | 11-09-18 | 20:17

De wrange realiteit is, dat er veel meer van dit soort 'incidenten' nodig zijn voordat onze linkse medelanders beseffen, dat het toch iets lastiger is om samen hand-in-hand bij het kampvuur Kumbayaaaa te zingen, dan gedacht.

Padjepejer | 11-09-18 | 20:16 | 2

Dan krijgen Wilders / Trump / Baudet etc. de schuld. Die hebben deze ‘ brave ‘ jongens gekwetst waardoor ze dit gedrag zijn gaan vertonen. Breng meer thee!

HaatbaardKnipper | 11-09-18 | 20:27

Uit haar analyse blijkt dit incident blijkbaar niet genoeg

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:35

"Zijn vriend (op de eerste foto links in beeld) probeer zijn vriend tevergeefs tegen te houden."

Nou, zo ziende kreeg mevrouw eerst een trap in haar rug, toen vroeg zo voor foto's, en toen werden deze foto's gemaakt door een meisje waardoor deze gast (van het vorig kinderpardon?) op dat meisje af rende. Al met al was die vriend nogal onsuccesvol met het tegenhouden van deze malloot.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:15

Was ook eens zo'n drollenvanger op zijn fiets die mijn hond van de stoep wilde rammen.
Ik (vrouw) kwam net de hoek om en zag wat er gebeurde.
Ik heb die gast een optater gegeven zodat hij het asfalt een kusje gaf, waarop die aap zei dat hij mij wel effe de volgende keer ging neuken.
Ik heb er hartelijk om gelachen waarop die gefrustreerde aap alleen maar woester werd.
Ik hadden geluk maar die arme vrouw met die gebroken kaak en die vrouw die ze een trap in de rug gaven, hadden pech.

Deze stukken ellende komen overal mee weg omdat ons justitiële apparaat ze geen strobreed in de weg legt.
Het word tijd dat we zelf de touwtjes in handen nemen want op justitie hoef je niet te rekenen.

jufrouw theelepeltje | 11-09-18 | 20:15 | 5

Zullen we samen een knokploeg opzetten? Ik zie dat wel zitten!

BaldEagle | 11-09-18 | 23:18

Niet praten, maar doen, BE. Er gingen u er al tientallen voor.

PaRaR | 12-09-18 | 01:06

Het is inderdaad de beste manier om dat vuilnis een paar keiharde beuken te geven, want praten help niet. Verder moet onze geweldige regering toestemming geven om ons te verdedigen tegen die wilde beesten. Als je naar Spitsbergen op vakantie gaat, moet je ook gewapend rondlopen om jezelf eventueel te kunnen verdedigen tegen wilde ijsberen. Dus waarom is het bij ons niet toegestaan om jezelf te bewapenen tegen Rifapen, die mensen op straat aanvallen?.

Mars020 | 12-09-18 | 07:25
▼ 2 antwoorden verborgen

Het is niet moeders mooiste to put it mild. Daar zal een stukje van de oorzaak zitten heb ik zo het vermoeden.

brutus68 | 11-09-18 | 20:15 | 2

moeders mooiste, de nicht's mooiste... is in principe hetzelfde in die cultuur.

theJ71 | 11-09-18 | 20:18
-weggejorist-
gheist | 11-09-18 | 20:25

En jezelf dan nog afvragen 'wat zo'n jongen nou wil bereiken'. Manmanman, heeft ie niet hard genoeg geschopt?

Tripps | 11-09-18 | 20:14

De foto's op Facebook van mevrouw zeggen genoeg: het meisje leeft/zweeft in d'r eigen droomwereldje en heeft totaal geen besef dat het sprookje van de multiculti samenleving niet echt is.

De Marketeer | 11-09-18 | 20:14 | 1

Nog steeds niet waarschijnlijk. Is een linkse ziekte of zo.

Pislinq | 11-09-18 | 20:47

In die ogen zie je het kwaad. Het kwaad dat Judith Sargentini naar Europa haalde.

Rheia | 11-09-18 | 20:14

Ach, na een toename van wat beschaafde mensen in hun wijkje die wél kunnen kopen , tieft dit spul vanzelf op naar een nieuwe rand van de stad. ....

Mazoeza | 11-09-18 | 20:14 | 3

Zo werkt dat al eeuwen wereldwijd.
Er is altijd een onderklasse geweest en als de wat meer gesettleden een bepaalde wijk in bezit gaan nemen dan vertrekt de onderklasse.
Way of the world.

Berbaar | 11-09-18 | 20:20

Het probleem is straks dat beschaafde mensen helemaal niks meer willen kopen in die wijken, en juist zelf massaal gaan vertrekken naar de betere nieuwe buitenwijken. We hebben in NL nog geen ghetto's maar ik zie grote delen van Amsterdam en bijv. Kanaleneiland in Utrecht binnen een jaar of 15 echt wel die stempel krijgen...

Binkoo | 11-09-18 | 21:59

Je gaat toch geen huis kopen in een getto?. Amsterdam Nieuw West is zo'n getto, waar je struikelt over de baarden, jurken, bontkragen en scooters. Ben verhuist naar een rechtse gemeente om van dat vuilnis af te zijn. Als iedereen nu eens verstandig gaat stemmen, zodat links geen poot meer aan de grond krijgt, komen we misschien ooit van dat gezeik af.

Mars020 | 12-09-18 | 07:34

Misschien omdat ze zonder niqab over straat ging?
Begrijpt ze het dan?
En ja, je mag in het fotoboek kijken.
Misschien levert het wat op, al is het verschil tussen een rifaap en woestijnrat niet zo groot.

Rommelende Onderbuik | 11-09-18 | 20:13

Mag toch hopen dat mevrouw verstandig heeft gestemd

Madamjanet | 11-09-18 | 20:13 | 1

Wat denk je zelf? Hoogstwaarschijnlijk GL, net als al haar andere muntthee-met-gember-drinkende vriendjes en vriendinnetjes.

De Marketeer | 11-09-18 | 20:16

Meent ze dit nou serieus?? "Lokt onze westerse emancipatie het uit dat vrouwen ook in fysieke strijd op gelijkwaardig niveau worden 'behandeld' als mannen?" WOW, dan stem je vast GroenLinks. Wat een ontiegelijk dom naïef figuur.

Rheia | 11-09-18 | 20:13 | 2

Ja dit is echt ongekend, dat ze deze twist eraan weet te geven!

letopuwzaak | 11-09-18 | 20:26

En dat ze juist om die laatste allinea als racist etc. word weggezet door mensen uit dezelfde deugbubbel is zo bizar.

Pienow | 12-09-18 | 00:04

Ik zie dit soort mannetjes iedere dag voorbij lopen, vaak met een mannetje of 6 en allemaal in zo'n straatuniform. En de overheid vindt het maar belachelijk dat de burgers zichzelf willen bewapenen, lijkt me hard nodig dunkt me zo.

En waarom doen ze dit? Gewoon blankenhaat en haat tegen het westen (waar ze zelf in wonen). Bedankt hoor deugers!

XaleX_2 | 11-09-18 | 20:13

Mevrouw, u heeft zojuist de échte wereld gezien. Dit keer dus zónder uw roze bril. Welkom in de échte wereld!

Muskatnuss!!! | 11-09-18 | 20:13

En dan nog in de goedheid van de deze Afrikaan geloven? Hij kan er immers ook niks aan doen.

Rdock | 11-09-18 | 20:12

Als vrouw kun je beter ook niet alleen Postjesweg proberen te gentrificeren. Haar favoriete citaat is trouwens, geen grap, "Denial is not a river in Africa".

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:11 | 1

Te bizar haast.

Eric Newby | 11-09-18 | 21:31

Het vrouwmens in kwestie stond in 2015 waarschijnlijk ‘ je bent welkom in mijn land ‘ te kwezelen op een station toen de wagonladingen opvreters werden binnen gereden. Tsja, wie kaatst ....

HaatbaardKnipper | 11-09-18 | 20:11 | 1

Linkse figuren hebben allemaal een kronkel in hun kop. Met die oogkleppen op en de overbekende roze bril, zijn ze totaal afgesloten van de werkelijkheid. Links heet die gasten welkom, maar rechts mag het betalen. Geitenwollensokken geven namelijk graag een ander zijn geld uit aan het pamperen van opvreters.

Mars020 | 12-09-18 | 07:40

Tja, je kunt muzelmannen wel uit de oorlog halen, maar niet....

lulleficatie | 11-09-18 | 20:11

Er bestaan nu eenmaal sick fucks. Aleen waren het vroeger in wel minder...

bitterpete | 11-09-18 | 20:09 | 1

Vroeger zaten ze in hun van water, gas en licht verstoken strondtdorp in de Rif loerend op een kansje op de geit van de buren.

HaatbaardKnipper | 11-09-18 | 20:33

Sneue kneus zeg.

Titaantje | 11-09-18 | 20:09

Ben nog herstellende van een 5 weken ban. Wat ik denk is allemaal niet zo heel fraai. Laat ik het daar maar bij laten.

RenHoek | 11-09-18 | 20:09 | 4

Ah, beetje slap

Pelforth | 11-09-18 | 20:25

Makkie an Zwitsal zonder kroontje.

HaatbaardKnipper | 11-09-18 | 20:34
-weggejorist-
Pislinq | 11-09-18 | 20:51
▼ 1 antwoord verborgen

Wordt aangevallen door een geïmporteerd kansenpareltje en dan nog diep filosofisch ouweteringhoeren, dit is ons probleem, deze onverbeterlijke deugmenschen .... on-fucking-gelofelijk!!.

swebe | 11-09-18 | 20:09

Dit is een incident, een undercover BOA in opleiding, en daarnaast had ze niet op de stoep moeten fietsen. Een goed gesprek begint trouwens altijd met de vraag of je gesprekspartner een kopje thee blieft, onopgevoede kech.

minnenman | 11-09-18 | 20:09 | 1

Weet je waar ik ook altijd zo moe van word? Van Nederlanders die dat domme Marokkanentaaltje overnemen! Is blijkbaar toch erg interessant!

BaldEagle | 12-09-18 | 00:14

Raddraaiers.
Van 1993 tot 2008 gold in Nederland de Regeling agressieve dieren (RAD, bijgenaamd de pitbullwet). Deze regeling werd ingevoerd na een aantal incidenten waarbij kinderen waren doodgebeten. De RAD verbood het fokken van pitbullterriërs. Het houden van een pitbullterriër geboren na 1993 was verboden. Het houden van oudere pitbullterriërs mocht slechts als ze gemuilkorfd waren, kort aangelijnd, en gecastreerd. Na de invoering van de RAD werd geconstateerd dat het aantal bijtincidenten niet was verminderd.
Lobomocroislamotomie. Helaas door Scrabble afgewezen.

Ernst Oosters8389 | 11-09-18 | 20:08 | 1

Ik kom veel liever tien pitbulls tegen dan 1 van het soort uit dit onderwerp.

Lupuslupus | 11-09-18 | 22:07

Dit is duidelijk aantasting van privacy en eergevoel van meneer. Dit krijg je wanneer je gevoelige mensen kwetst. Zo gemeen. De Kech.

Overnijd | 11-09-18 | 20:07

Raar hè? Hoe kan dat nou? Zien die jongens niet dat ik deug? Zien die jongens dan niet dat ik altijd links heb gestemd? Nee naivo. Ze hebben niks te maken met jouw truttige overwegingen. Dit is survival.

Welkom zou ik willen zeggen. Welkom in de realiteit.

ristretto | 11-09-18 | 20:07 | 1

Exact. Een schurftige agressieve hond bijt niet in de hand de hem voedt. Voor schurftige agressieve naffers ligt dat anders. Dat het linksche deugvolk maar mag lijden onder de zelf geïmporteerde en gepropageerde moslimpest.

HaatbaardKnipper | 11-09-18 | 20:18
-weggejorist-
PijlVader | 11-09-18 | 20:07 | 1

Ik gok hondsdolheid. Spuitje geven voordat hij iemand infecteert.

Gualtiero | 11-09-18 | 20:06

Duidelijk het geval van dat zijn vader en moeder dezelfde opa en oma hadden.

Osdorpertje | 11-09-18 | 20:06 | 2
-weggejorist-
Bloedgezellig | 11-09-18 | 20:10

En de geit was zijn minnares. Nu maar hopen, dat die geit niks heeft opgelopen?. Zit dat arme beest straks met een soa.

Mars020 | 12-09-18 | 07:46

Toen ik klein was, lang geleden, zagen we ze op school in zwartwit rondrennen tussen de bomen. Amper gekleed met rare dansjes en vage kreten.
Ver weg.

oplichter | 11-09-18 | 20:04 | 5

@Mr_Natural
Op school hadden ze nog zwart/wit tv en keken ze school tv aflevering Afrika op nederland 3.

steekmug | 11-09-18 | 20:15

steekmug | 11-09-18 | 20:15
Uh uh, Nederland 3 is altijd gekleurd geweest. 1 en 2 ook maar in het begin waren de kleuren nog in zwart/wit.

Mr_Natural | 11-09-18 | 20:20

@ Mr_Natural | 11-09-18 | 20:10
Episch.

oplichter | 11-09-18 | 20:27
▼ 2 antwoorden verborgen

Dit is een grap, toch? Heeft deze vrouw (Radboud Universiteit, uiteraard) wellicht gedacht aan de witte erfzonde als reden? Zag ik er niet tussen staan.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:04

"Lokt onze westerse emancipatie het uit dat vrouwen ook in fysieke strijd op gelijkwaardig niveau worden 'behandeld' als mannen?"

Wahahaha wat een onnavolgbare mentale gymnastiek. Alles om te voorkomen dat je de logische conclusie trekt. Nl. dat er ook echte patriarchale culturen zijn, die vrouwen zo behandelen omdat ze juist niet als gelijkwaardig beschouwd worden. Maar autochtone blanke kerels zijn de echte klootzakken want we nemen naar rato teveel management posities in. Manmanman

Gen. Maximus | 11-09-18 | 20:04 | 3

M.i. spreekt er juist een diepe wens uit om gedomineerd te worden. Zoals je wel vaker ziet bij extreemlinkse vrouwen.

Gualtiero | 11-09-18 | 20:09

@Gualtiero: Tja de wens is er wel, maar het zijn beroerde subjes.

Muxje | 11-09-18 | 20:22

Wat heeft dat met die rifaap te maken?.

Mars020 | 12-09-18 | 07:48

"Er is een lijst met dit soort jongens..."

En ik maar denken dat er geen etnische gegevens bijgehouden werden.

marcoplarco | 11-09-18 | 20:04

Lelijke inteelt berberaap!

Ali Bundii | 11-09-18 | 20:03

Dit gebeurt dagelijks in Nederland. Overal. Misschien kan er een meldpunt komen? Soort Polen Meldpunt maar dan anders.

Mark_D_NL | 11-09-18 | 20:03

@GSredactie
.
Kunnen we het camerameisje niet een collectieve bloemenzee sturen? Internetachtige constructie and what not. Briefje..
.
Lief camerameisje,

Ik vind het ontzettend dapper en medemenselijk dat jij met gevaar voor eigen leden toch deze plaatjes geschoten hebt. Ik denk dat je daar niet alleen de dame in kwestie geholpen hebt, maar hopelijk veel potentiële slachtoffers voorkomen hebt door te helpen dit zichtbaar te maken voor de Nederlandse maatschappij. Wellicht dat zelfs reeds gemaakte slachtoffers zich meer erkend voelen als dit meer gezien wordt. Alle lof, alle bewondering, alle goeds naar jou. Een echte Nederlandse heldin.
.
Heroes are not defined by their strength or intelligence but by their willingness to act.
.
U hoogachtend,

PvhZ

Parel van het Zuiden | 11-09-18 | 20:03 | 5

Goed idee, Parel!

wiener mit pommes | 11-09-18 | 20:15

@Kapitein Stijlvol | 11-09-18 | 20:12

Doen we die in de ps.
Is inderdaad wat klef maar een beetje aandacht mag. Volgens mij is zij de enige in dat rotzooitje “who did the right thing”. Hou ik van.

Parel van het Zuiden | 11-09-18 | 20:18

@pvhz & @kapiteintje
Ik voel toch dat er facetten in uw beider brieven onderbelicht raken.... Is er een geintegreerde versie beschikbaar? Keywords: pijpen, heldin, sociale erkenning, beugelbekje, blikopener, halal geslacht vlees

Ramses Sappie | 11-09-18 | 20:51
▼ 2 antwoorden verborgen

Wederom bewijs van een mislukte integratie!
Ik neem aan dat Peter R vanavond weer ergens mag aanschuiven om te vertellen hoe vreselijk het is dat die racistische kaaskoppen deze kanspareltjes volledig onterecht hebben vastgelegd?

vanFleppensteijn | 11-09-18 | 20:03 | 1

We gaan zo over een half uurtje eerst weer de bijdrage van onze kansenparels aan onze maatschappij aanschouwen: Opsporing Verzocht op NPO 1.

De Marketeer | 11-09-18 | 20:05
-weggejorist-
De Marketeer | 11-09-18 | 20:03 | 1

Kunnen die mariniers die ontslag nemen niet voor zichzelf beginnen samen. Een soort van buitenwettelijk eskader die de straten eens goed gaan schoonmaken.

sprietatoom | 11-09-18 | 20:03 | 4

Te beginnen met de veroorzakers in de politiek.

Pislinq | 11-09-18 | 20:55

Marinier zijn is zoiets als betaald sporten op exotische locaties. Die gasten zijn echt niet bezig met NL en missen bovendien het vermogen om zoiets te organiseren.

ChatBot | 11-09-18 | 20:57

@Worf100: 'onze leger'? Het leger is van de Landmacht, de Mariniers vallen onder de Marine, dus wat bedoel je nou eigenlijk? Alle opdrachten die de Krijgsmacht krijgt komen indirect van Rutte hoor!

BaldEagle | 12-09-18 | 00:18
▼ 1 antwoord verborgen

Jammer alleen dat dit onschuldigen treft, Wat als het nou Yasser; PeterRRR, Sylvana S of Arrogander Penthouse waren geweest die waren aangevallen? Dan zouden ze misschien eens politiek wat bijdraaien....

Degrelle | 11-09-18 | 20:02 | 1

Die zouden in de eerste plaats toch vooral de schuld bij zichzelf zoeken: een verkeerde blik, niet opzij gegaan...... Het zijn per slot van rekening mensen die deugen dus aan die zandbak-aso's kan het in de ogen van dit soort klojo's nou eenmaal nooit liggen.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:24

The usual suspects, voor de zoveelste keer bevestigd.
Minder, minder, minder...

Air van Boven Dorens | 11-09-18 | 20:02

(Wel weer jammer dat de Geenstijl iedereen met een opgeschoten koppie en een trainingspakkie weer over een kam geschoten wordt... Ik voel mij vreselijk gestigmatiseerd.)

VanBukkem | 11-09-18 | 20:02 | 4

Zet dat dan uit, man.

Pislinq | 11-09-18 | 20:57

Hoe dan?

VanBukkem | 11-09-18 | 21:08

Bij instellingen! Of je tegel al bakkende controleren. Moet ik zelf ook eens vaker doen.

letopuwzaak | 11-09-18 | 22:34
▼ 1 antwoord verborgen

Dit soort praatvrouwtjes zijn verschrikkelijk. Ze vraagt zich af wat zo'n jongen bezighoudt. Mij kan het geen reet schelen wat dat soort gasten denkt. Ik wil alleen dat ze ophoepelen Lekker naar een zandbak naar keuze met die klanten. Het was niks, het wordt niks. Er is al teveel geld en energie in dit soort kanslozen gepompt.

osolemio | 11-09-18 | 20:02
-weggejorist-
boze-witte-man | 11-09-18 | 20:00 | 1

Godwins krijgen bezorgen mij kippenvel en zijn derhalve niet Joris-bestendig.

horsteknots | 11-09-18 | 19:59
-weggejorist-
The2Amendment | 11-09-18 | 19:59

Mooi man. Deugvolk dat maar niet begrijpt dat er ECHT andere mensen zijn dan zij.

Claude_Vieaul | 11-09-18 | 19:59

Albanese rotkop, maffia. Illegaal. Criminelen. Verder :wat een naïviteit van deze mevrouw. Er lopen hier 10 duizend smeerlappen rond die er alleen op uit zijn om ons te bestelen en verder helemaal niks van hun leven gaan maken, Niks.

Zwizalletju | 11-09-18 | 19:59 | 1

Nee hoor geen Europeaan.

Pelforth | 11-09-18 | 20:32

Wat een held op sokken, een meisje een kaakfractuur slaan. Dit is volledig rechtvaardig volgens zijn geloof en hij zal er door zijn moeder ook niet op aangesproken worden. Dit is een gevalletje, crimineel heel de jeugd door, misschien in de cel om later te radicaliseren. Zijn ouders zullen bij zijn aanslag een leuke som geld overgemaakt krijgen.

Kunnen we geen kaartjes schrijven actie houden voor die meid in het ziekenhuis, iemand?

g[E]ulden | 11-09-18 | 19:58 | 1

Ik denk, dat als Rico Verhoeven op straat liep, die kansparel een iets minder grote muil had gehad. Dat laffe vuilnis durft alleen maar bejaarden, vrouwen en kinderen aan te vallen.

Mars020 | 12-09-18 | 07:55
-weggejorist-
hetoog | 11-09-18 | 19:58

De vraag is niet waarom dergelijke lui dit doen, is zonde van je tijd.

De vraag is: hóe komen we asap van deze lui af en roepen we de komst van hun soortgenoten vóór de grens een onherroepelijke 'halt!' toe?

HypoPseudo | 11-09-18 | 19:58 | 1

Soortgenoten. De enige juiste omschrijving...

Air van Boven Dorens | 11-09-18 | 20:04

Klein lichtpuntje: zijn kameraad probeerde hem tegen te houden. Meestal met zijn allen tegen een.

VanBukkem | 11-09-18 | 19:57 | 2

Hij wilde eerst.

Mr_Natural | 11-09-18 | 19:59

Ze hadden afgesproken elkaar in de kont te neuken.

Pelforth | 11-09-18 | 20:33

De intelligentie spat er vanaf. Ben blij dat hij onze cultuur is komen verrijken.

GrowNoodlyAppendages | 11-09-18 | 19:56

koter
Jij denkt serieus dat je wat uit moet lokken om door naffers het ziekenhuis in geschopt te worden? In welk blank paradijs woon jij in hemelsnaam?

Rest In Privacy | 11-09-18 | 22:08

Is ze al uitgehuwelijkt aan haar neef?

Is dit nog nieuws? | 12-09-18 | 01:15

Weer een allochtonen knuffelaar, die probeert om de schuld bij die vrouw te leggen. Jij bent echt rijp voor een gesloten inrichting.

Mars020 | 12-09-18 | 07:59
▼ 5 antwoorden verborgen

Vragen naar zo iemand zijn dromen? Hoe kom je erbij dat zo iemand überhaupt kan nadenken? Wat geeft jou nou eigenlijk de gedachte dat als je dat op je af ziet komen, met zulke ogen in de kop, waarbij in één oogopslag eigenlijk gezien kan worden dat die jongen dusdanig zwakzinnig is dat je niet op enige manier te communiceren valt, dat zo'n jongen ook maar 1 seconde bezig is met morgen?
.
Wat geeft jou het godvergeten recht om jouw verstandelijke vermogens naast die van hem te zetten?
.
Nee, naïef is hier niet van toepassing... Dit is veel erger.

PaRaR | 11-09-18 | 19:55

Misschien miste die gast met dat inteelthoofd zijn familie in Verweggistan gewoon heel erg en reageerde hij dat af op de gehate blanke belastingbetaler. Kan links Nederland misschien een actie op touw zetten om die lieve mensen zo snel mogelijk te importeren? Wel snel graag, voordat Peter R. de Vries boos wordt.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 19:55

"Ik fietste de laatste meters naar huis op de stoep, ver genoeg van twee jongens vandaan."

Is dus gewoon een law abiding citizen. Waarschijnlijk doet mevrouw dit vaker en was hij het stoepfietsen gewoon zat.

koter | 11-09-18 | 19:55 | 2

Gezien locatie, waarschijnlijk ook nog eens een bakfiets.

Milanus Maximus | 11-09-18 | 19:56

@koter, die gasten met hun oerlelijke teringkoppen, rijden zelf altijd op de stoep. Misschien dulden ze geen concurrentie en werd de kansparel, daarom zo agressief?.

Mars020 | 12-09-18 | 08:03

Toch heeft de man in kwestie een vriendelijk gezicht. Kijk, dat heeft met hun cultuur te maken, je moet ze wel netjes met respect behandelen, dan is er niets aan de hand.

beau van rtl | 11-09-18 | 19:55
-weggejorist-
Bloedgezellig | 11-09-18 | 19:55

i.imgur.com/trJjFCD.png
Graag ook even aandacht naar de plempsels onder het Facebook bericht.
Schijnbaar heeft geweld tegen vrouwen een "tegenverhaal" en krijgt ze geen steuk omdat "die laatste alinea" nogal tegenvalt bij de niet wit gemeenschap.

GateKeeperNL | 11-09-18 | 19:54 | 1

Jep, dit gaat helemaal goedkomen.
Er is echt geen onoverbrugbare kloof, onze maatschappij deugt gewoon niet.

Eric Newby | 11-09-18 | 20:06

Nog eens teruglezende..
.
Ik denk dat mevrouw echt even terug naar het ziekenhuis voor een scan. Ik denk dat de klap toch harder is aangekomen dan op het eerste gezicht leek.

Parel van het Zuiden | 11-09-18 | 19:53 | 1

Deze mevrouw heeft geen ruggegraat dus die trap kan niet veel schade hebben aangericht.

Binkoo | 11-09-18 | 22:08

Reken maar dat die jongens op een kopje thee met mevrouw Halsema kunnen rekenen.

Milanus Maximus | 11-09-18 | 19:53

Amsterdam? Daarom woon ik er allang niet meer, geen behoefte om op zo'n vuilnisbelt met menselijk afval te verblijven. Afgeschreven!

kunstliefhebber | 11-09-18 | 19:52

Ik hoop dat ze die rifaap streng zullen toespreken. En gesubsidieerde kickbokslessen om te leren zijn agressie anders te uiten.

aardappelninja | 11-09-18 | 19:52

Het zijn geen mensen, eerste begin naar een oplossing als dit eerst eens wordt vastgesteld.

Feroces | 11-09-18 | 19:52 | 1

Verdingelijking. Niet de beste reflex.

Overnijd | 11-09-18 | 19:53

“Ook alle deugmevrouwen zijn Westerse KuDthoeren”, aldus een citaat uit de Koran.

Kapitein Stijlvol | 11-09-18 | 19:52

Ratten. Tot persona non grata verklaren en uitzetten die handel.

rachid82 | 11-09-18 | 19:51 | 10
-weggejorist-
accijnstoerist | 11-09-18 | 21:50
-weggejorist-
De musso linie | 12-09-18 | 00:10
▼ 7 antwoorden verborgen

Postjesweg 020-gaza... ik zeg hij was mogelijk boos geworden om een van de volgende redenen: geen stage, Wilders, laag suiker, discriminatie, mevrouw droeg geen hoofddoek... etc. genoeg redenen. Eigenlijk is deze jongen slachtoffer van de samenleving en verdiend hij wel een riante uitkering en een miele.

dr.Kwakzalver | 11-09-18 | 19:51 | 1

Vergeet niet de misdadige oorlog die het Westen al decenia lang voert tegen theedrinkende Godvrezende schapenherders.

Milanus Maximus | 11-09-18 | 19:58

benne ze al gepakt , heb nog niets op tv gezien . M misschien bij opsporing verzocht in een paar maanden of in 2019

Verweg | 11-09-18 | 19:51

Zo zo alwéér een gevalletje van zwaar racistisch geweld tegen burgers van oorspronkelijke historie?

wie zal het zeggen | 11-09-18 | 19:51

Super leuke zaak!

Kaas de Vies | 11-09-18 | 19:51 | 2

Nee toch zeker, begin jij nu ook al met dat "super"?!

Eduardo- | 11-09-18 | 20:00

Op z'n Dijkhoff's gezegd een lompe opmerking, maar ze bedoelen natuurlijk dat hij ongetwijfeld al in het plakboek staat en weldra van bed gelicht kan worden.

Milanus Maximus | 11-09-18 | 20:01

Zijn mensen die absoluut geen toekomst hebben in NL. Hebben (willen) geen bruikbare opleiding. Het enige waar ze denken nog van dienst te kunnen zijn is het aanvallen van mensen die niet de islamitische levensstijl beleven. Hieronder vallen mi ook de messentrekkers. Zal nog heel groot worden dankzij islamitische scholen en groeiend aantal moskees.

watazooi | 11-09-18 | 19:50 | 1

dat ziet u niet goed,
de mensen die dit allemaal maar over zich heen laten komen.
dat zijn de mensen die hier geen toekomst meer hebben

groenegrutto | 11-09-18 | 20:00

Overduidelijk een gevalletje van niet overtuigend genoeg gezongen tijdens het welkomstlied.

Jackanders | 11-09-18 | 19:50

'Er is een lijst met dit soort jongens.' Dat prikkelt mijn fantasie. Kan ik die lijst ergens downloaden?

Mr_Natural | 11-09-18 | 19:50 | 2

Ja dat zou mooi zijn, dan kunnen we er eindelijk een keer iets aan gaan doen.

ZZP-er | 11-09-18 | 19:56

Lol. Mohammed A, Mohammed B Mohammed C, etc.

knutsel_ | 11-09-18 | 20:03

Voor alle goedvrouwtjes, het geloof met de naam submissie is niet optioneel. Als het woord impliceert.

oplichter | 11-09-18 | 19:49

Wat het ergste is. Er zijn een paar miljoen van dit soort mevrouwen in Nederland. Dat betekent dus gewoon het einde van Nederland.

Mark_D_NL | 11-09-18 | 19:48

De hersenen van deze vrouw worden even goed heen en weer geschut. Type wat met eigen gebakken koekjes welkom welkom stond te zingen. Wel erg voor dat meisje. Dat inteelt veel karma aub

Rallywally | 11-09-18 | 19:48

Ah, het ligt aan de Westerse emancipatie volgens deze mevrouw, daar ligt de schuld. Jaja, helder. Kunnen die jongens uit onge-emancipeerde landen niets aan doen.

Wake-up call mevrouw, in Westerse ge-emancipeerde samenlevingen behandelen mensen elkaar met wederzijds respect voor het individu. Ja, zowel mentaal als fysiek. Dit gedrag heeft niets met Westerse ge-emancipeerde samenlevingen te maken, en juist wel met onge-emancipeerde samenlevingen, waar geweld tegen weerloze vrouwen veel vaker voorkomt.

Realisties | 11-09-18 | 19:48

Van de FB: "Souraya El. Elk verhaal heeft gelukkig twee kanten".
"Hoop dat diegene die fout zit in dit verhaal gestraft word."
Roflol. De cultuurverrijkers zijn ook zo voorspelbaar.

spanarchist | 11-09-18 | 19:47 | 2

Je mag tenslotte niet over het trottoir fietsen.. slachtofferrol is natuurlijk snel gevonden

Messerschmitt | 11-09-18 | 19:56

jaja, elk verhaal heeft gelukkig twee kanten. En zonodig drie als de eerste twee niet bevallen.

mortgage_freeman | 11-09-18 | 20:44

Zo te zien een gevalletje inteelt

Karel de 1e | 11-09-18 | 19:47 | 4

1500 jaar achterstallig genetisch onderhoud.

LiniaalRectaal | 11-09-18 | 19:53

De ernstige vorm.

Pelforth | 11-09-18 | 20:00
-weggejorist-
gheist | 11-09-18 | 20:26
▼ 1 antwoord verborgen

Allemaal vragen en verbazing die in haar hoofd spelen, en dan vraagt ze zich af of het door de emancipatie komt dat ze fysiek gelijk aan mannen behandeld wordt. Misschien moet ze zich ook eens af gaan vragen of het normaal is om mannen in elkaar te slaan vanwege de wijze waarop ze hun fiets parkeren. Blijkbaar zit in dat koppie al de notie dat het normaal is dat mannen elkaar om niet op de bek timmeren.

Muxje | 11-09-18 | 19:47

Maak ze gvd helemaal kapot!!!!!!!

XaaD666 | 11-09-18 | 19:47 | 1

*Bammetjes smeren doet...*

Wijze uit het Oosten | 11-09-18 | 19:51

Fijn hè, die multiculturele samenleving. Dat vindt Blok tegenwoordig ook!

MAD1950 | 11-09-18 | 19:46

Tegenspraak niet gewenst, waar haalt ze de brutaliteit vandaan!
Zo moet het ongeveer gegaan zijn in die botte harses, voorafgaand aan het moment van ontploffen.

Zum_Fotzen | 11-09-18 | 19:45

Hij was heel erg ontdaan, toen hij van zijn advocaat vernam, dat de Toyota Hilux alleen in Syrië kan worden geleverd.

Pelforth | 11-09-18 | 19:45

je bent wel hardleers mevrouw,
fout 1 je begeeft je zonder mannelijke begleiding in het openbaar.
fout 2 geen hoofddoek op.
fout 3 geen slagersmes in je handtas om ze keel af te snijden.

probeert u het morgen nog een x.

groenegrutto | 11-09-18 | 19:45 | 2

u kan deze fotos ook even naar uw man whatsappen, zodattie zodra hij klaar is met werken even een ommetje door de buurt kan maken met de vrienden van de voetbal vereniging. en een cursus integratie probelematiek er op loslaten.

groenegrutto | 11-09-18 | 19:53

Pepperspray kan toch ?

ZZP-er | 11-09-18 | 20:05

Toen ik nog in Overvecht woonde was dit aan de orde van de dag. En maar wegkijken zelfs in die wijk van de ‘whiteprivilige’ sukkels.

overVecht | 11-09-18 | 19:44

"Lokt onze westerse emancipatie het uit dat vrouwen ook in fysieke strijd op gelijkwaardig niveau worden 'behandeld' als mannen?"

Ik heb nog nooit zo hard gelachen bij zo'n topic, dit is pure komedie haha.

hijger | 11-09-18 | 19:44 | 8

ja met dat soort mensen win je de oorlog idd niet.
eerst de vijand welkom heten.
je dan jezelf weg laten treiteren, huisverkopen met schuld.
raak je aan lager wal, en voor je het weet heb je een marokaanse pooier om in je levensonderhoud te voorzien. en je dochter mag hij natuurlijk gratis uitwonen.
circel rond westerse vrouwen zijn allemaal hoeren.

groenegrutto | 11-09-18 | 20:06

"Lokt onze...... enz"
Dit is zo ongelooflijk krom. Ik word er duizelig van.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 20:35

Ja die hadden we niet zien aankomen haha!

letopuwzaak | 11-09-18 | 20:54
▼ 5 antwoorden verborgen

Zo, die met die kaakfracturen zal ook niet blij zijn.
Dit wijf kwam ervan af met een schop in de rug en een ander krijgt een 3x gebroken kaak.
Beetje gelijkenisje met hoe het in onze samenleving gaat..
De 1 blijft lekker mijmeren zou dit.. zou dat.. hoe kan het toch.. en de ander krijgt de rotzooi.
Heeft ze die dame wel bezocht in het ziekenhuis?

Van vrouw tot vrouw.. wat ben jij een domme doos! Heb je niet geluisterd naar de verhalen van anderen, was dat soms niet genoeg?
Heb je niet gelezen hoe wij ons hier al jaren zorgen maken?

Ik heb een antwoord op al je vragen. Dit is islamitisch tuig. Anti westers tuig. Je bent aangevallen omdat je westers bent en geen hoofddoek draagt. Hun blik op vrouwen is niet gelijkwaardig. Jij bent een h#$$ die in elkaar getrapt dient te worden. En zij wonen hier alleen in de hoop straks de baas te zijn. Genoeg antwoorden zo?

letopuwzaak | 11-09-18 | 19:44 | 7

*man(nen)

IkwilJinekwel | 11-09-18 | 20:04

Ik vrees ervoor.

DeWeerman | 12-09-18 | 00:17

IkwilJinekwel | 11-09-18 | 20:03
Ben je gestoord? Stel je voor dat zo´n jongen een gebroken vingernagel krijgt door jouw actie, dan wordt je een nacht vastgehouden in een politiecel en gaat voor 6 maanden de bak in wegens extreem buitenproportioneel geweld. Nee, vooral doorlopen of eerst een masker op doen.

bergsbeklimmer | 12-09-18 | 06:13
▼ 4 antwoorden verborgen

Gewoon volgende keer weer VVD stemmen, dan komt alles goed. Echt waar.

canis lupus | 11-09-18 | 19:44 | 1

In haar geval Groenlinks of "66.

kaasfondue | 11-09-18 | 22:36

Altijd leuk om de effecten van deze verrijking vol in je bakkes te krijgen..
NOT.

Wijze uit het Oosten | 11-09-18 | 19:44

Waarom deze jongens zo zijn? Omdat deze jongens geestesziek zijn mevrouw, daarom. Leef er maar mee, stop het maar lekker onder het tapijt, doe maar alsof het probleem niet bestaat, doe maar alsof het apothekers uit Aleppo zijn. We weten allemaal dat het grote probleem bij deze kneusjes honderden jaren van inteelt is. Neef en nicht huwelijken zijn volkomen normaal bij deze mensen en dan vraagt vrouwtje zich af waar dat vandaan komt? You ain't seen nothin' yet!

Zwezerik | 11-09-18 | 19:43 | 2

De echte vraag die ze zich moet stellen is: wil ik meer, of minder minder minder?

Muxje | 11-09-18 | 19:49

Je slaat de spijker op z'n kop!

BaldEagle | 11-09-18 | 23:31

Leuk hoor, die vragen, maar ik ga niet lopen mansplainen.

RickTheDick | 11-09-18 | 19:43

"Ik was naïef." nou als ze echt de vervolgvragen meent dan moet dan zijn "Ik ben naïef."

sprietatoom | 11-09-18 | 19:43

Het is de schuld van de Westerse emancipatie! En van de witte mannen! En van Thierry en Geert! Maar vooral niet van de allochtone dader.
Hopelijk leert deze dame hierdoor toch om de maatschappij op een wat realistischere manier te bekijken.

spanarchist | 11-09-18 | 19:42

Hoogstwaarschijnlijk ook een product van een van de vele kinderpardonnen die Nederland "rijk" is....

Ommezwaai | 11-09-18 | 19:42

Ja maar hij had een superslechte dag/ moeilijke jeugd / was dronken / ging per ongeluk. Ahh, doe maar 30 uur taakstraf, maar niet echt want daar sjoemelen ze zich onder uit... Same old, same old.

VP732 | 11-09-18 | 19:42

Die gasten, vaak met islamitische namen, komen nooit aan de bak. Simpelweg omdat Nederlandse werkgevers ze liever niet hebben.

Paintertje | 11-09-18 | 19:42 | 4

Ze zijn een gevaar voor hun collega's.

Pelforth | 11-09-18 | 19:44

@paintertje zolang u geen overeenkomsten met dit schuimtuig vertoont, hoeft u nergens "bang" voor te zijn.

Ramses Sappie | 11-09-18 | 20:12

@Paintertje : daar ben ik niet bang voor, integendeel.... hoop dat die liever vandaag dan morgen met 500 man sterk een paar kansenwijken bezoeken, WIJ zijn tenslotte nog steeds met meer.

Keyboardspeler | 11-09-18 | 22:48
▼ 1 antwoord verborgen

En die wonen bij haar in de buurt...
Mag ik weten waar dat is??

ZZP-er | 11-09-18 | 19:41

Genen versus opvoeding? De eeuwige vraag, die de arme Blok in ieder geval niet meer mag stellen.

smdyasc | 11-09-18 | 19:41 | 2

In dit geval genen plus genen opvoeding....

knutsel_ | 11-09-18 | 19:42

knutsel_ | 11-09-18 | 19:42

GEEN opvoeding dus.

Bijtendehond | 11-09-18 | 21:45

Stond zij niet vooraan met "jij bent welkom"? Overigens, dit zijn figuren die hier geboren zijn. De Mekkaanse gekte gaat ons flink bezuren. Bespaar u deze ziekte en neem het heft zelf in handen, zorg dat u de prooi uit mekka op voorhand uitschakelt.

Bill Cosby | 11-09-18 | 19:40 | 1

Inderdaad, het is dat er foto's van zijn, anders had het een melding van een Nederlandse man geweest.
Zo rollen we nou eenmaal bij de roverheid.

watmagjenogwel | 12-09-18 | 11:21

Daar gaat je bubbel.

Mather | 11-09-18 | 19:40

Wanneer wordt dit soort onkruid nou eens een keer zelf aangepakt?
Waar zijn de Hollandse jongens van vroeger?

ZZP-er | 11-09-18 | 19:40 | 5

Maar is moord op een belastinginspecteur dan geen eigenrichting?

medusa324 | 11-09-18 | 20:28

medusa324 | 11-09-18 | 20:28

Nee, dat is rechtmatige zelfverdediging,,,,

Bijtendehond | 11-09-18 | 21:44

@medusa, komt dicht in de buurt, geef ik toe.

Pelforth | 11-09-18 | 21:49
▼ 2 antwoorden verborgen

.... Woede of lustagressie. Een combinatie van beide.... Nee! islam.

kwark001 | 11-09-18 | 19:40

Het wordt steeds gezelliger in Nederland......

boze-witte-man | 11-09-18 | 19:40

Armoede thuis, weinig steun en/of wijze raad vanuit vader of moeder om de problemen van het leven het hoofd te kunnen bieden. Wegens racistische werkgevers weinig kans op een baan. Op school ook altijd al de gebeten hond. Complexe problematiek kortom. Toch?

Lood om oud ijzer | 11-09-18 | 19:40 | 6

*Vrouw keek zijn kant op.
*Vrouw had geen Burka aan
*Bloedsuikergehalte te hoog door thee.
*Bevangen door een Djinn.
*Mes vergeten.
*Vrouw sprak tegen hem.
*Vrouw keek hem eventjes aan.
*Meisje stond te kijken.
*Geen enkele aanleiding.

kleurdoosje | 11-09-18 | 21:03

Zo aan die kop van die idioot te zien vergeet je 'Zeker vier generaties incest'

Wekkertje | 12-09-18 | 08:11

@lood om oud ijzer, ik heb veel onzin gelezen, maar dit slaat alles. Werkgevers willen die gasten niet, omdat een grote bek hebben en agressief zijn. Als ze nu eens normaal gedrag gaan vertonen, dan stopt de haat vanzelf.

Mars020 | 12-09-18 | 08:16
▼ 3 antwoorden verborgen

Heb ook een teringhekel aan mensen die op de stoep fietsen.

Milanus Maximus | 11-09-18 | 19:39 | 1

Mebrouw Kater is niet voor de poes!.

Pelforth | 11-09-18 | 19:42

Ach, een medisch specialist in spé kan toch ook gewoon een slechte dag hebben?

Correcte eikel | 11-09-18 | 19:39

In welke stad was dit ?

pontius | 11-09-18 | 19:39 | 7

Ook nog op een drukke straat trouwens, Postjesweg/van Spilbergenstraat nabij het kruispunt met de Hoofdweg. Zullen veel getuigen zijn.

Milanus Maximus | 11-09-18 | 19:47

Nijmegen ?

ZZP-er | 11-09-18 | 19:59

@milanus Maximus: ja, veel getuigen daar maar die keken heel toevallig allemaal op hetzelfde moment de andere kant op! Lafbekjes!

BaldEagle | 11-09-18 | 23:34
▼ 4 antwoorden verborgen

“Wie niet horen wil, moet maar voelen.”
.
Oma heeft altijd gelijk.

Parel van het Zuiden | 11-09-18 | 19:39

Daarom heb je toch mariniers nodig.

Pelforth | 11-09-18 | 19:39

Niet te snel oordelen. Misschien was ze te uitdagend gekleed?

Oeloeboeloe | 11-09-18 | 19:38 | 2

Precies! Viese Kech.

knutsel_ | 11-09-18 | 19:39

En aangezien hij haar kon raken was ze overduidelijk in overtreding van de een armlengte regel...

Parel van het Zuiden | 11-09-18 | 19:40

Ze heeft nog mazzel. Hij ziet eruit alsof hij haar gaat vermoorden. Full rage mode.

Rest In Privacy | 11-09-18 | 19:38 | 7

Bezeten door de demonen allah en mohammed ja.

kempenaer | 11-09-18 | 22:50

@kempenaer
Of toch djinn’s?

Smeerzalf | 11-09-18 | 23:25

Het is gewoon een beest. Kijk naar de foto's, kijk naar die kop, daar is niets menselijks aan. Puur primitieve instinctief gedrag spat van die jongen af. Niks meer, niks minder. Simpel. Kun je je als vrouw alleen beter niet mee inlaten en even een wijde bocht eromheen nemen. Jammer dat het zo is gelopen en jammer ook dat er op de sociale media zoveel vraagtekens bij die mevrouw worden geplaatst. En wel weer typisch inderdaad dat zoveel mensen met een exotische naam die mevrouw aanvallen en verzachtende omstandigheden voor het beest opvoeren terwijl ze er niet eens bij waren. Newsflash, het beest heeft een onschuldige vrouwelijke omstander een gebroken kaak geslagen. Wat is daar nog voor nuance in aan te brengen?

Graaisnaaiert | 12-09-18 | 04:32
▼ 4 antwoorden verborgen

Facebook pagina is verwijderd zo te zien.

sprietatoom | 11-09-18 | 19:37 | 2

Nee hoor
Staat er nog gewoon.

Montu | 11-09-18 | 20:47

Krijg deze melding: Deze pagina is niet beschikbaar
De link waarop je hebt geklikt, is mogelijk buiten werking of de pagina is verwijderd.

sprietatoom | 11-09-18 | 20:59

Deugmevrouw is compleet verloren. Misschien moet ze nog harder geschopt worden wil ze wakker worden.

Mark_D_NL | 11-09-18 | 19:36 | 2

Inderdaad en hulpmeisje ook. Hulpmeisje is liev maar om mevrouw bakfiets sneeuwvlokje wakker te schudden.

kaasfondue | 11-09-18 | 22:24

Het is een klassieke psychologische fout. Probeer geen rationele verklaring voor irrationeel gedrag te vinden.

DeWeerman | 12-09-18 | 00:15

Nederland gaat(is) kapot...

Ernstige Zaken | 11-09-18 | 19:36 | 3

Het begint hier al mee: "ver genoeg van twee jongens vandaan". Want dat moet. Mirjam heeft blijkbaar goed opgelet bij de buurtvoorlichting: "Houding en gedrag in de omgang met stagekansarme PoC-jongeren"

Muxje | 11-09-18 | 19:40

Net geen armlengte afstand blijkbaar, eigen schuld dus.

Binkoo | 11-09-18 | 20:20

@Muxje
Dat moet inderdaad als je op de stoep fietst...

edjizreek | 11-09-18 | 21:26

Moeghahha.. Je krijgt waar je voor stemt. Wat een naïviteit....

Ramses Sappie | 11-09-18 | 19:35 | 7
-weggejorist-
De musso linie | 12-09-18 | 00:00
-weggejorist-
DeWeerman | 12-09-18 | 00:13

Verdienen is een groot woord, maar vergeet inderdaad niet dat met naf-vriendelijk stemgedrag je dit in feite vooral anderen toewenst. Je dan verschuilen achter onwetendheid is allang niet naïef meer, maar haast kwaadaardig.

Renkum0317 | 12-09-18 | 07:17
▼ 4 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Alfa 75 | 11-09-18 | 19:35 | 3

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen