achtergrond

Geenstijl

Corstius-Van Dam show krijgt toch nieuw seizoen

Oh jee, leek het vorige maand nog met een sisser af te lopen, komt er nu toch nog een vervolg op de grote Corstius-van Dam intrige. Gijs van Dam laat het er namelijk niet bij zitten dat hij door publiekslieveling JBC breeduit in de media werd uitgemaakt voor VERKRACHTER en heeft Jelle op basis van zijn laatste persverklaring opnieuw aangeklaagd voor smaad, aldus advocaat Peter Plasman:

*“Beide aangiften werden in juli door justitie geseponeerd, ja, ook die van ons – het spreekt voor zich dat we een artikel 12 Sv tegen die beslissing gaan voeren – maar weet je waarom zíjn klacht werd geseponeerd? Brandt Corstius heeft tegenover de politie verklaard dat hij wel gedrogeerd móet zijn geweest omdat hij zich anders nooit zo comfortabel kon hebben gevoeld in een bizarre situatie waaraan hij zich niet kon onttrekken. Met andere woorden: hij heeft niks van die drogering gemerkt! Daar kun je dus, volgens de officier van justitie, geen zaak op bouwen. *

*Maar goed, het leed is al geschied, sterker nog: in zijn persverklaring van 19 juli 2018 * doet Brandt Corstius er nog een schepje bovenop door Gijs van Dam in één adem te noemen met de beweerde serieverkrachters Weinstein en Cosby, door te beweren dat Van Dam leiding gaf aan vijftig mensen – niet waar – en door ook nog maar eens achterwege te laten dat ze ongeveer even oud waren toen deze eenmalige, onfortuinlijke ontmoeting zestien jaar geleden plaatsvond. Dat is, als je het mij vraagt, één grote, valse getuigenis. Alweer. We hebben inmiddels een nieuwe aanklacht wegens smaad bij de officier van justitie ingediend.”

De saga continues dus. Heel Holland meekijken.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.