achtergrond

Geenstijl

#Inspiring dagboekfragment van Queen Bey-feminist Anna

Zondag

Zo, gister echt superhard gegaan op dekmantel haha. Was met een paar vriendinnetjes (Anne-Marie, Shana en Fleur) en we hadden al best vroeg een paar lijntjes gedaan. Ik zag Thomas nog maar deed best wel cool tegen hem. Hij zo van ‘hey hoe is het met je’ en ik zo 'ja gaat superlekker hoor met mij, hoe is het met jou?' Maar zo semi-geinteresseerd weet je wel. Ik had wel expres dat onwijs coole jumpsuit aan van Asos, wist sowieso dat hij daar ook zou zijn, hij was met Joris, die was echt helemaal uit z'n dak. Hij stond dus bij dat podium zeg maar en hij was de hele tijd aan het kijken naar mij en ik gewoon zo dansen doen alsof ik het niet zag. Toen zag ik hem niet meer, maar later zag ik op zijn insta dat hij nog op een after van Jurre was. Wilde niet kijken op zijn story maar was te nieuwsgierig, haha echt stom van mij. Was echt zo veel cooler als ik niet had gekeken. Zo van ‘jij boeit mij echt niet meer’. Wel best brak vandaag. Fleur ligt nog te slapen zij was moeilijk ver heen. Best wel vervelend zij gaat echt heel laag altijd. Zag haar ook de hele tijd naar Thomas kijken maar hij valt echt niet op haar want ze is echt cheap.

Maandag

Vandaag kwamen papa en mama even langs om die bank te brengen. Echt superchill, papa ging meteen in elkaar zetten en ook meteen mijn lampen verwisselen die waren bijna allemaal stuk. Ze wilden nog blijven eten maar had al met Karlijn, Jorne en Daaf afgesproken nog te gaan varen. Daaf heeft echt een onwijs chill bootje. Mam was echt aan het zeuren over dat mijn kamer rommelig was en dat we een schoonmaker moeten nemen echt pff zo’n bemoeial. Echt heb mijn eigen leven nu. Wel nog 50 euro van papa gekregen voor boodschappen echt superchill, was echt broke namelijk haha. Nu even klaarmaken, heb dat korte broekje van H&M aan en dat blauwe topje met die streepjes van Topshop. Kan niet te laat maken alleen morgen best wel vroeg afgesproken met die feministische meiden van  ‘De Bovengrondse’ om lekker te gaan plakken haha. Gaan dan bijvoorbeeld een straat uitroepen tot  'Beyonce Boulevard', zo tof! Vind t echt bizar dat je zo weinig vrouwennamen in het straatbeeld ziet dat irriteert me echt hoor zo van hallo alsof mannen ons onzichtbaar proberen te maken. Mannen denken echt dat ze alles kunnen maken. Echt niet cool.

Dinsdag

Vandaag echt de hele dag met die meiden van het verzet op stap geweest haha. Was echt cool. Isabel en Shana hadden ook echt een grappige foto van me gemaakt terwijl ik daar zo stond met dat straatbord haha. Deed me echt denken aan die ene foto van mam toen zij jong was op zo’n demonstratie waar ze dan echt zo’n onwijs toffe hippie bril op heeft, ik heb ook zo één maar dan van urban outfitters haha. Kon er niet helemaal bij met plakken dus had toen aan zo’n jongen gevraagd of hij even kon helpen, haha ben helemaal niet handig. Hij zo, ‘ja tuurlijk’ echt best een knappe jongen nog. En feministisch ook hij zo ‘echt supercool dat jullie dat doen’ hij vond het ook heel erg dat ons vrouwenbeeld op straat echt helemaal niet representatief is. Heb hem mijn nummer gegeven haha, hoop echt dat hij belt.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Heeee. De mooie @EvaVlaar op televee

Forum voor Democratie-stagiaire bij WNL op Vrouwendag. RadicaalLinks PISWOEST

@Pritt Stift | 08-03-20 | 09:55 | 0 reacties

Volkskrant zou Eva Vlaardingerbroek doen

Aantrekkelijke en intelligente vrouw krijgt aandacht, ochtendblad piswoest

@Ronaldo | 07-12-19 | 10:55 | 0 reacties

Boze feministen kapen Viva-forum: 'Te veel seks'

Vrouwenvoorportaal nu ook al doelwit van het circulaire vuurpeloton

@Van Rossem | 28-10-19 | 12:02 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.