achtergrond

Geenstijl

Onderzoek: vluchtelingen keigoed voor economie

Laad die boten maar vol!

Het gaat helemaal niet goed met de economie in Europa, een biertje kost soms wel drie euro en sigaretten zijn überhaupt niet meer te betalen, maar gelukkig is er nu een oplossing. Een paar Franse geleerden hebben berekend dat vluchtelingen hartstikke goed zijn voor de economie dus hop hop hop waar we wachten we nog op? Laat de Sargentini-boten die in Spanje en Italië niet aan wal mogen lekker omvaren en stuur ze subiet naar Rotterdam! Zit u kansloos op een houtje te bijten in Niger? Naarden heeft u nodig. Laten we die luchtbrug met Libië bouwen en stuur alle illegalen die er met Trump niet uitkomen ook maar onze kant op. Red het vaderlandse huishoudboekje. Neem een vluchteling in huis.

Kom maar door

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.