Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Feynman en/of Feiten – Verenigd Koninkrijk gedoogde religieus kinderlokken en ontucht

John, Pete, Case,

Groot-Brittannië is al een halve eeuw slachtoffer van grooming gangs. Dat is een eufemisme voor een groep mannen die langdurig samenwerken om minderjarige meisjes tot seks te dwingen. Slachtoffers werden beticht van uitlokking of onveilig gedrag. Het moest in de doofpot. Maatschappelijk werker Maxime Peak deed 180 keer aangifte, er werd niets met de noodkreet van haar cliënten gedaan. De omvang is gigantisch, de top drie:

Rond Telford gaat het om duizend slachtoffers, jongste 11 jaar, sinds 1980. Rond Rotherham gaat het om minimaal 1510 minderjarige slachtoffers, jongste 11 jaar, sinds 1997. Rond Newcastle gaat het meer dan 700 slachtoffers, twaalf jarig meisje zwanger, 2007 en eerder. 


Labour-schaduwkabinetslid Sarah Champion schreef in The Sun dat de afkomst van daders te lang werd genegeerd. Ze werd gedwongen om af te treden. Parlementslid Naz Shah retweette in deze kwestie: "Those abused girls in Rotherham and elsewhere just need to shut their mouths. For the good of diversity." Het leverde haar een promotie tot rechterhand van de partijleider. (via Muxje)

Zelfs minderheden schreven dat Sarah Champion gelijk had, en dat de problemen met Pakistaanse moslims bespreekbaar moeten zijn. Maajd Nawaz legt uit dat 84% van de Britse grooming gangs uit moslims bestaat, terwijl zij maar 7% van de bevolking vormen. Als kaaskoppen zoiets roepen zijn ze gelijk racist. 

Tommy Robinson dacht dat hij alleen verslag deed van zaken die al in het publieke domein waren. Helaas zat in de anderhalf uur live streamen ook een novum. Welke weten we nog niet, want daarover berichten is nog steeds strafbaar. Kopietje van het bestrafte feit staat hier.

Mohan Singh van Sikh Awareness Society deed in dezelfde straat, voor dezelfde rechtbank, tijdens hetzelfde strafproces, via dezelfde videodienst op dezelfde manier verslag, en hij werd ongemoeid gelaten. (Video via Stormageddon). 

De BBC publiceerde een foto van de voorkant van de rechtbank samen met de namenlijst van alle verdachten. Metro publiceerde foto's van daders. Het lijkt wel alsof alleen minderheden en normale media verslag mogen doen van groepsverkrachtingen door moslims. Daarmee ontstaat het beeld van willekeurige en selectieve vervolging. 

Binnen de strafmaat wordt dat beeld herhaald. Grote kranten kregen boetes van tienduizend pond in vergelijkbare zaken. Erger nog, in strafzaken van grotere publieke figuren werd het doorbreken van publicatieverboden gedoogd, omdat de halve pers vervolgen geen optie is. De strafmaat wordt gestuurd door praktische overwegingen. 

De rechtbank vertelde ook de noodzaak om Tommy Robinson snel, direct en zwaar te straffen. Er moest een afschrikkend effect uitgaan van zijn veroordeling. Beetje vreemd dat die rechtsgang in het geheim ging en geheim moest blijven. Pas na protest van andere journalisten werd de procesgang en de veroordeling vrijgegeven voor publicatie.

Media doen kritiekloos verslag van zijn arrestatie, onderstrepen vooral dat Tommy schuldig pleitte en volgens de letter van de wet veroordeeld kon worden tot deze straf. Dat Tommy al eerder een vergelijkbare fout maakte. Ze plakken er nog even de sticker extreemrechts en islamofoob op.

Om daarna direct door te gaan met het doodzwijgen van duizenden minderjarige slachtoffers van verkrachting. Want wee je gebeente als je uitlegt van wat voor soort zaak Tommy verslag deed, of op welke delen van de islam hij kritiek heeft. Het is niet de bedoeling hem een podium te bieden of een menselijk gezicht te geven. Vooral blijven demoniseren!

Er is twijfel of andere culturen vaker zedendelicten plegen omdat de onbegeleide vrouw eerder als gratis vee wordt gezien, dan als een gelijkwaardig persoon. Er is sowieso (ook) iets anders aan de hand. Als om politieke redenen complete bevolkingsgroepen niet meer vervolgd worden, zullen hun rotte appels vrij spel krijgen. Zich onaantastbaar wanen en steeds verder gaan.

Dat gedrag zal daarna worden gekopieerd door de rest. Ze willen niet voor elkaar onderdoen. Het wordt genormaliseerd. Er ontstaan steeds meer incidenten binnen de bevolkingsgroep. De selectieve houding van het OM veroorzaakt deels de statistiek die ze probeert te verhullen door niet te vervolgen. Voor recherche gesloten gemeenschappen doen daar nog een schepje bovenop.

De rest van die bevolkingsgroep betaalt voor die zonden. Wat de rechter niet corrigeert, wordt door vooroordelen en discriminatie alsnog in rekening gebracht. De zachte hand voor daders lijkt lief, maar verplaatst de straf richting onschuldige mensen met hetzelfde uiterlijk of religie. 

Het grootste probleem is niet een vlogger die een jaar cel kreeg. Of grooming gangs die jarenlang kinderen misbruikten. Het probleem is een rechtstaat waar de meest ernstige zedenfeiten geen prioriteit krijgen, omdat de statistiek rond veroordelingen in lijn gebracht moet worden met een utopisch wereldbeeld.

Van de politici, magistraten en bestuurders die jarenlang wegkeken, werd niemand vervolgd. Een 62-jarige moslim die een politieagent verwondde door met een wandelstok op zijn hoofd te rammen, hoefde niet naar de gevangenis. Iemand die op straat via Facebook zijn mening uitte om een groot maatschappelijk probleem aan te kaarten wel. 

Wie is het echte gevaar voor de rechtstaat: De spreker, de hooligan of de trage aanklager?

Tommy

Reaguursels

Inloggen

Als je foto's van dergelijke koppen op een rij tegenkomt in een 19e eeuws boek, waar ging dat boek dan over?

Zoltan | 18-06-18 | 08:17

De oplossing is simpel, verraad door je eigen volksvertegenwoordigers en horen geen stem meer te krijgen. Dan de subsidieslurpende parasitaire subsidiestromen stoppen naar de horden publekgeldverslaafden, die altijd op een Troyaans paard binnen komen galopperen als “humanitaire hulpverenigingen”, maar slechts “humanitair” zijn tegenover hun eigen bankrekeningen en dat timmermannetje, slagertje, fietsenmakertje, en allen arbeidszaam in het kleinere profit-MKB en het MKB zelf gewetenloos in steeds zwaardere belastingslavernijen drijven daarvoor.... en drijven oo hun 2de Satanische poot: groeiende staatsschulden en Draghi geldprintmachines..... die OOIT betaald moeten worden, .
DAT is nu de huidige NSDAP charlatan linkse “liberaal-democratie”..... die alle EU natiestaten systematisch aan het vernietigen zijn op grote schaal.

Katoentje | 18-06-18 | 02:27

Dit soort zaken met minderjarigen en sociaal zwakkere meisjes staan niet op zich zelf maar zijn vaak internationaal georganiseerd: www.boublog.nl/2018/01/24/in-memoriam...
Buiten dat wordt de engelse justitie al decennia lang gecorrumpeerd door vriendjespolitiek vanuit de loges der vrijmetselarij.

matrixbluepill | 17-06-18 | 23:45 | 1

Zoals cognitiewetenschapper Andringa zegt:
"Als je de meest gewetenloze mensen zoekt, die in staat zijn de meest kwetsbare individuen probleemloos te misbruiken, dan vormen seksfeesten met kinderen een prima selectiemechanisme. Personen die deelnemen aan dit soort evenementen, zijn zich er van bewust dat ze op deze manier chantabel worden gemaakt. Maar het maakt ze niet uit, omdat ze hiermee tegelijkertijd toegang krijgen tot machtsposities waar ze anders nooit in terecht zouden kunnen komen. Het is dan een soort initiatieritueel."

www.novini.nl/het-zijn-de-slechtsten-d...

de drijfsijs | 18-06-18 | 07:14

Zou iemand mij kunnen uitleggen waarom we (westerse politici) zo tolerant tegenover de islam en het gedrag van veel volgelingen van dit sprookje.

bustersmile | 17-06-18 | 19:49

Wat een gedegenereerde inteeltkoppen hebben die geperverteerde islamitische misbaksels zeg. Allemaal onschadelijk maken voor hun ranzige en criminele praktijken, dat zou een gerechtvaardigde straf zijn. De verantwoordelijken die dit soort uitschot Europa hebben binnengelaten veroordelen voor hoogverraad.

kempenaer | 17-06-18 | 19:23 | 1

Zeer ontevreden gore rotkoppen inderdaad. Gecombineerd met hun vertoonde gedrag rest mij niets anders dan hun te verassen met een enkeltje Syrie, om daar als kanonnenvlees te kunnen fungeren... Probleem opgelost.

drammerd | 17-06-18 | 20:17

Het gezicht is de spiegel van de ziel.....

Mazoeza | 17-06-18 | 18:11

Bravo. Dit verheldert een hoop.
Ik blijf dit zien als een onderdeel van globalisme, het idee dat de hele wereld aaneen moet worden geregen, dat alle rassen moeten worden weggefokt. Verkrachting en verovering gingen altijd al hand-in-hand. Dus wat zegt dat over de overheid?

wingload | 17-06-18 | 16:14

Dat neven-nichten gerommel bij die booslims levert echt geen toppertjes in de menselijke genenpool op. Wat een ransapen.

Wachtmeester R | 17-06-18 | 15:56

Als ik deze subhumane inteeltkoppen zo eens gadesla, dan verbaast het me in het geheel niet met wat voor smerige praktijken ze in het VK bezig zijn en het wordt alleen maar erger!
Met stip op no.1 als we het hebben over de lelijkste 'mannen' op deze aardbol.

BadLieutenant | 17-06-18 | 13:43

Cesare Lombroso zou met die foto’s in zijn tijd hartstikke blij zijn geweest voor zijn pioniersstudie in de fysiognomie. Tegenwoordig zou hij ongetwijfeld naast Tommy Robinson in de cel zitten.

B.Spiritus | 17-06-18 | 13:00

Ik zie het toch anders dan het simplistische label "religieus kinderlokken". De feiten liggen gewoon anders vooral in NL. Kinderprostitutie is net zo'n oud als prostitutie en mensenhandel is ook van alle eeuwen want: geld, status, macht. Dus als je een grote doelgroep hebt van potentiële slachtoffertjes, naïef en kwetsbaar en beschikbaar, en die mengt met kansarme mannetjes aan de lelijke onderkant van de samenleving vaak met sociopatische aanleg dan krijg je gewoon steeds dezelfde uitkomst. Wat een verrassing! Juist hier wegkijken is een groot probleem, veel groter dan één of twee minderwaardige culturen.

En je kunt ook als een echte Nederlandse man jezelf een beetje verdiepen in wat onderzoekers er over zeggen en dat ook meenemen en afwegen:

."..89% van allochtone afkomst. Van deze groep is 37% Marokkaans, 17% Turks, 14% Surinaams en 12% Antilliaans. De loverboys hebben een relatief laag opleidingsniveau of een niet afgeronde opleiding. Ze zijn vaak op jonge leeftijd begonnen met het plegen van strafbare feiten (vooral gewelds- en vermogensdelicten) en zijn vaak al wel bekend bij de politie)."

"Ook uit het dossieronderzoek van Zanetti & Kanters (2009) komt naar voren dat Marokkaanse, Iraanse en autochtone loverboys juist in de minderheid zijn. De meerderheid van de loverboys blijkt van Surinaamse en Antilliaanse
afkomst." Zanetti & Kanters concluderen dan ook dat loverboyschap niet cultuurgebonden is en dat er loverboys van allerlei nationaliteiten en etniciteit voorkomen.

Uit "Loverboys en hun slachtoffers" , Verwey-Jonker Instituut 2011: www.verwey-jonker.nl/doc/vitaliteit/7...

GeenAccount | 17-06-18 | 12:54 | 1

GeenAccount | 17-06-18 | 12:54,

Hoe kan 37% (Marokkaans) een *minderheid* zijn tegenover 14% (Surinaams) + 12% (Antilliaans) = 26%?
Merk bovendien op dat Marokkanen hier bepaald geen 37% van de bevolking uitmaken; in relatieve zin zijn de cijfers dus nog veel schokkender dan in absolute zin.

En dan heb ik het niet eens over de definities van "allochtoon" en "autochtoon", die traditioneel regelmatig omgegooid worden om vervelende feitjes over immigratie te verhullen.

Op sinds 1970 achterhaalde linkse slogans als "kansarm" wil ik niet eens te diep ingaan. Marokkanen in NL hebben hier 1.000 keer meer kansen dan Marokkanen in Marokko. Dat ze hier massaal de criminaliteit induiken is een keuze, net als het afwijzen van alle menselijke kansen (onderwijs, werk) een keuze is.

Dandruff | 17-06-18 | 13:13

Erg, maar laten we niet wegkijken van Nederland. We hebben hier ca. 1.500 loverboys waarvan 98% niet Nederlands is. Marokkanen, Turken en Antillianen vormen de hoofdmoot. Zij zien onze dochters als hoeren, halen hen bij ons weg en buiten hen uit. Als ouder heb je het toekijken. En de overheid? Die kijkt ook toe. Het is bij ons net zo erg als in Engeland, alleen wij willen het niet weten (kop-in-het-zand methode).

Albert5000 | 17-06-18 | 12:10 | 2

Je kunt ook als een echte Nederlandse man jezelf een beetje verdiepen in wat onderzoekers er over zeggen en dat meenemen:

."..89% van allochtone afkomst. V 37% Marokkaans, 17% Turks, 14%
Surinaams en 12% Antilliaans. De loverboys hebben een relatief laag opleidingsniveau of een niet afgeronde opleiding. Ze zijn vaak op jonge leeftijd begonnen met het plegen van strafbare feiten (vooral gewelds- en vermogensdelicten) en zijn vaak al wel bekend bij de politie)."

"Ook uit het dossieronderzoek van Zanetti & Kanters (2009) komt naar voren dat Marokkaanse, Iraanse en autochtone loverboys juist in de minderheid zijn. De meerderheid van de loverboys blijkt van Surinaamse en Antilliaanse
afkomst."

Uit Loverboys en hun slachtoffers , Verwey-Jonker Instituut 2011: www.verwey-jonker.nl/doc/vitaliteit/7...
Zanetti & Kanters concluderen dan ook dat loverboyschap niet cultuurgebonden is en dat
er loverboys van allerlei nationaliteiten en etniciteit voorkomen.

GeenAccount | 17-06-18 | 12:46

Ik weet heus wel dat je niet altijd 100% in control kunt zijn m.b.t. wat je kind uitspookt, maar kom. Je hebt qua opvoeding alle kansen om ze niet ontvankelijk te maken voor omgang met dergelijk niet of nauwelijks geschoold tuig.

BlowingBubbles | 17-06-18 | 12:56

Anja M. had er wel oren naar, maar ze moesten d'r niet.....

Mazoeza | 17-06-18 | 11:56

Is er eigenlijk al eens een van die vele misbruikende Katholieke priesters vervolgd?

StevenQ | 17-06-18 | 11:45 | 3

Zeker en daar wordt ook volop in de msm melding van gemaakt. Zoals het hoort. Verder OT natuurlijk.

BozePaarseMan | 17-06-18 | 11:51

Andermans zonde is nog niet uw deugd.
Vraagje : heb u ook z'n kop als bij de photographien?

Mazoeza | 17-06-18 | 11:57

StevenQ | 17-06-18 | 11:45 |
Whataboutisms much? U maakt uzelf onsterfelijk belachelijk met een dergelijke opmerking. Zeker zijn, voor zover ze niet al overleden waren, wel degelijk de nodige priesters aangeklaagd dan wel anderszins gestraft. Het heeft ook geen enkel vergelijk met wat er in de UK plaats vond/vindt. Waar het individuele gevallen betrof in de Katholieke kerk is hier sprake van het decennia(!) lang op industriële schaal verhandelen/verkrachten/vermoorden van vooral blanke (en in mindere mate Sikh) minderjarige meisjes uit de armere arbeiderswijken. Gedoogd door de lokale politiek, jeugdzorg(!!) en politiemacht. Mensen die er gewag van maakten werden overgeplaatst en/of ontslagen. Een MP die hier tegen in het geweer kwam kon het veld ruimen. Een ander parlementslid dat vond dat de meisjes in kwestie gewoon hun vieze bek moesten houden "for the sake of diversity" kreeg een promotie. Begint u de discrepantie hier al te zien?

Sjefke7807 | 17-06-18 | 12:01

tribune.com.pk/story/1458032/seven-br...
De foto's van de veroordeelden hierboven doen sterk denken aan de foto's van de leden van de 'grooming gangs'. Overal in dit intrieste verhaal spelen drugs een hoofdrol. Tegelijk fungeert de islamitische moraal t.o.v. kaffers op een desastreuze manier. Groot Brittanië doet denken aan de ontreddering van de uiteengevallen Sovjet-unie onder Jeltsin in de jaren negentig. Schijnautoriteiten zijn als zachte heelmeesters, die stinkende wonden achterlaten.

Eeuwig..Op..Vakantie | 17-06-18 | 11:42

Dit nieuws had in alle reguliere kranten moeten staan!!
Wat een vieze smoelen, ik kan er niet naar kijken. Allemaal onder de pet gehouden voor de sake of diversity.
Nota bene mensen voor ontslagen.

Waar zijn nu alle westerse feministjes? Die zo heulen met de hoofddoek maar als er stelsigmatig kinderen verkracht worden door moslims hoor je ze niet.
Was het een groep kkk leden had je ze wel gehoord.
De hyocrisie druipt ervan af.

Ik hoop op een grote mepgroep die eens korte metten gaat maken met dit soort gasten, want ons rechtsysteem beschermt ons dus gewoon niet.
Zij verstaan alleen de taal van hun eigen barbaarse achterlijke afkomst.

Gaan er al politici aftreden?

letopuwzaak | 17-06-18 | 11:42 | 1
-weggejorist-
Analysis | 17-06-18 | 15:28

Hoe meer ik over het VK lees, des te meer ik besef dat die Brexit de grootst mogelijke onzin is. Er is nauwelijks een land te vinden dat zo slaafs de EU multiculti doctrine volgt en zo welwillend is om elk kritisch tegengeluid te laten verstommen.

NV_2017 | 17-06-18 | 10:54 | 3

Het is de kleine elite die islam/eu geil is.
Net zoals hier trouwens

Rest In Privacy | 17-06-18 | 11:34

EU en multikul zijn 2 totaal verschillende problemen.
Je kunt ook niet zeggen dat een medicijn tegen tyfus onzin is "want kanker is nog steeds dodelijk".

De Brexit is een van de weinige positieve ontwikkelingen in GB de afgelopen jaren. Dat één van de vele opgelegde zelfmoordpogingen van de EU, de massa-immigratie, in GB al lang een voldongen feit was staat daar los van. Enkele jaren geleden gaf een Labourpoliticus al toe dat zij de massa-import van Jodenhaters gebruikt hadden om Labour aan de macht te houden.

Dandruff | 17-06-18 | 11:39

De EU is het gevolg van het multiculturalisme.

Ivoren Toren | 18-06-18 | 07:39

W.E.L.K.O.M

K. Westergaard | 17-06-18 | 10:52

Foei Feynman toch! Uw laatste regel "Wie is het echte gevaar voor de rechtstaat: De spreker, de hooligan of de trage aanklager?" is n.m.m. een tendentieuze muliple choise vraag. Bij een open vraag zou ik eerder geantwoord hebben "Wij, de lethargische zwijgende en wegkijkende meerderheid". Ondanks mijn leeftijd, maar de geest blijft jong, mag wat mij betreft de beuk erin, want grote veranderingen gaan nooit geleidelijk. Cheers!

Een vrije paling | 17-06-18 | 10:40

Ik volg het al een hele tijd het volk komt in opstand !

RedwhiteNick | 17-06-18 | 10:31

De val van het westen.. in een rechtstaat vol witte boorden criminelen (politiek en kapitaal) is de wet omgevormd om deze witte boorden criminelen maximaal uit de wind te houden. Gevolg is een samenleving waarin de wet daders dient ipv slachtoffers. Bedankt politiek, bedankt rijke mensen... bedankt dat jullie met je advocaten en al jullie kapitaal, alle sokpoppen in de politiek hebben omgekocht om valse wetgeving te maken in jullie voordeel (belasting, verantwoordelijkheid, macht geld, etc) Jullie hebben dit hele systeem gesloopt.... en wij (het volk) stonden erbij en keken ernaar... we hebben het laten gebeuren.

Ton8695 | 17-06-18 | 10:24

We zijn eigenlijk al in een burgeroorlog, alleen de deugmensen hebben het nog niet door.
Als dit in de jaren 50 gebeurt was, zouden honderdduizend mensen de straat opgaan om te protesteren. Dit toont al aan het verval van de samenleving, Wat blijft er nog over om de straat op te gaan en te protesteren, als je eigen kinderen worden vermoordt en verkracht, ik kan niets ergers bedenken. Waar blijven al die mensen in het VK. De westerse samenleving is ten einde, maar de meesten hebben het nog niet door.

Ronald89 | 17-06-18 | 09:57 | 1

Ben bang dat dit klopt. Als er zelfs niet meer tegen kinderaanrandwrs wordt ondernomen dan is de rechtsstaat verloren. Of zelfs corrupt? Want zoveel zaken, maar een totale doofpot?

Jan, Leiden | 17-06-18 | 12:27

Islam is varkenspoep

Jay-Jay-Jay | 17-06-18 | 09:42

Als er iets is wat hieruit geleerd kan worden is dat anti-racisme vele duizenden slachtoffers heeft geëist. Het is erg goed om dat wijd en zijd eens in te peperen.

omanders | 17-06-18 | 09:20

The Vision of the Anointed.

postmodernismisdead | 17-06-18 | 09:16

De vraag die bij mij blijft spelen is de volgende. Spelen dit soort grooming gangs alleen in de UK? En zo ja, wat maakt het dat dit alleen in de UK op deze wijze kan plaatsvinden?

Verder wil ik toevoegen dat verkrachting een algemeen verschijnsel is dat door alle culturen plaats vindt. Maar het begrip groepsverkrachting daar had ik nooit van gehoord voordat een 10-20 jaar geleden ergens in Rotterdam daarvoor een groep Antillianen werd opgepakt. Ik probeerde toen mijn hoofd te breken over hoe je als groep in hemelsnaam tot zoiets komt. In de Westerse cultuur is het namelijk zo dat ik een vriend aan zijn haren zou trekken als hij te ver gaat. Maar hoe is het mogelijk dat je als grote groep zijnde gaat verkrachten? Dan is er als groep iets goed mis aan je moraal. En dat tot wel 1500 keer aan toe? Door andere groepen in andere steden? Totaal verdorven groepscultuur. En alle zwijgers collaboreerden.

Foolonthehill | 17-06-18 | 09:13 | 2

In nederland Hebben we kinderpooiers die loverboys worden genoemd. Die komen voort uit dezelfde groep daders.

fraukenau | 17-06-18 | 09:49

De situatie in Nederland is vergelijkbaar met die van het VK. Zolang Nederland blijf struisvogelen en bezuinigen het OM en Politie zal er weinig tot niets veranderen. Dus worden er weer een vergaderingen belegd en rapportjes geschreven. Zo blijf je ook leuk bezig!

Een vrije paling | 17-06-18 | 10:48

Een nationale staat heb je wanneer de rijken en de armen min of meer gemeenschappelijke belangen hebben, en beide klassen dat ook weten.
De verschillen in rijkdom zijn behoorlijk groot, maar binnen de perken.
Zonder een nationale staat hebben de boven- en onderklasse verschillende belangen, ze groeien uit elkaar, steeds verder.
Een staat heeft landsgrenzen, een territorium waarbinnen de wet geldt.
Een "open samenleving" of "liberale democratie" schaft de landsgrenzen af, vrijheid blijheid. In de eerste fase van de afschaffing van de nationale staat lijkt het allemaal geweldig: alles kan, alles mag. In de tweede fase wordt de keerzijde merkbaar, en in de laatste fase krijgt het een lelijk gezicht: wetteloosheid, rechteloosheid, geweld, gevechten om de rijkdommen, etc.
Bizarre ideologieën doen opgeld, iedereen loopt gewoon binnen met zijn knecht, een rauw gevecht om het bestaan. Autoriteit is er niet meer, het gonst van de geruchten.
Het project van de nationale staat, opgericht als uitweg uit de eeuwenlange godsdienstoorlogen, gaat samen met de Verlichting te gronde.

Rest In Privacy | 17-06-18 | 09:06

Twitter heeft inmiddels de bovenste foto’s beoordeeld als gevoelig materiaal. Er is geen geweld, geen bloed of seks op te zien. Zo zijn die mannen door hun moeder en vader gemaakt.

Het grote deugen heeft met die foto een dilemma. Wordt het zelf rascistisch door pasfoto’s van hun te weren, of weert ze de naakte waarheid van delicten?!? Deze foto weren is meewerken aan de doofpot.

Dan kies je voor het voorkomen van discriminatie in plaats van het bestrijden van kindermisbruik. Dan heb je jouw prioriteiten niet op orde. Als Twitter een safe space wil zijn, moet het wegkijken voor al het onrecht. De resterende tweets een sprookjeswereld van Dick Bruna.

Wie zwijgt over kindermisbruik is onderdeel van het probleem.

Feynman | 17-06-18 | 09:04 | 1

Sterker nog, die zijn medeverantwoordelijk voor kindermisbruik. En de arme slachtoffers moeten zich stilhouden ter bevordering van de diversiteit. Dat land en diegene die zich aan deze waanzin conformeren zijn terminaal ziek.

BozePaarseMan | 17-06-18 | 09:19

In de multilul samenleving tellen landsgrenzen niet meer, iedereen komt gewoon binnen met zijn knecht en heeft meteen alle rechten. Wat je in plaats daarvan krijgt, zijn binnen het land nieuwe grenzen. Er ontstaan nieuwe (of misschien wel oude) grenzen binnen de landen. En de eerste grens die weer hoog opgetrokken gaat worden, is die tussen het gewone volk en de elite. De elite verrijkt zich en metselt zich letterlijk in, terwijl het gewone volk verzeild raakt in een complete burgeroorlog als gevolg van de massa-instroom van primitieve hordes, die zich als een ware rattenplaag invreet in de maatschappij.

Rest In Privacy | 17-06-18 | 08:45

Het komt er op neer dat de wegkijkende zichzelf als goedmens omschrijvende naïeveling in elk wiegje van een autochtoon -op kosten van de laatste- een paar revolvers legt.

Wanneer het fout gaat is niet te bepalen, maar dat het fout gaat wél.....

Mazoeza | 17-06-18 | 08:45

Inderdaad, de Engelse toplaag zal het worst (sic) wezen. Het is de lagere klasse van wie de dochters op het menu staan van geïmporteerde barbarenhorden uit de meest achterlijke gebeiden ter wereld.

Rest In Privacy | 17-06-18 | 08:40

Dank voor de link. Ongelooflijk. Het ergste is nog dat er teveel mensen zijn die de agent gewoon niet serieus nemen.

dysdiadochokinese | 17-06-18 | 09:51

Relaxed hoor dat ze het via alle microfoons tegelijk opnamen.

Lionfromzion | 18-06-18 | 11:41

Of er liepen 3 tabs "tegelijk".

Lionfromzion | 18-06-18 | 11:42

Bij den photographi):
Het was (nog) nooit zo gezellig op ons feestje......

Mazoeza | 17-06-18 | 08:38 | 1

Jammer dat ze niet allemaal een mooi rond gaatje in hun voorhoofd hebben.

eentweehuppekee | 17-06-18 | 10:16

Tommy Robinson riep in feite "Minder, minder, minder paki-scum". En dit is het resultaat.

marcoplarco | 17-06-18 | 08:32
-weggejorist en opgerot-
Wim van Ingen | 17-06-18 | 06:42 | 1

" de rest van de bevolkingsgroep betaalt voor deze zonden " En terecht feynman, ze nemen meestal geen afstand van de daders en komen met allerlei alternatieve theorieën, zoals een Zionistisch complot of de losse zeden van de westerse vrouw waar deze getraumatiseerden niet mee om kunnen gaan.
Natuurlijk snap ik ook wel dat niet iedere moslim hetzelfde is, maar laat ze nou eens heel hard dit soort dingen veroordelen. Dat zou pas meehelpen aab integratie, i.p.v. janken over achterstelling.

HoezoStom? | 17-06-18 | 06:11

Alleen al van het kijken naar deze koppen krijg je de koude rillingen. Stel je voor dat ze met een groepje tegelijk om de beurt boven op je kruipen. .. En dat loopt na een korte straf weer vrij rond. Gaat hier ook gebeuren, kwestie van tijd.

HoezoStom? | 17-06-18 | 05:54 | 1

Hoe weten we, met het slappe niets vervolgende OM en het tot laksheid gemanagede niet handhavende politie apparaat dat we in Nederland hebben, zo zeker dat het in ons land niet al lang al óók aan de gang is?
De middelen die we hebben om het te weten te komen en tegen gaan, die werken niet.

CynicalBastard | 17-06-18 | 10:12

In China staan Moslims bekend om hen goede en schone restaurants, waar je ook bier kunt krijgen. Extreem gedrag wordt niet getolereerd. Maar ook hier staat het linkse westerse circus vooraan te roepen, ‘onderdrukking!’ Haha. Islam is een gezwel. Er zijn gelukkig wel landen die dat inzien.

Ray Skak | 17-06-18 | 03:20 | 2

Chinezen leven als varkens voor hen is iets al snel schoon.

Rest In Privacy | 17-06-18 | 05:20

"als vaerkens". En dan nog zijn er moslims die er tussen blijven wonen en werken. Het kan dus wel, een eigen cultuur hebben en die prominent en dominant houden naast de aanwezige islam. fuck deugen. Dan maar een "varken".

CynicalBastard | 17-06-18 | 10:14

Is er ooit iemand in staat geweest om te definiëren wat de toegevoegde
waarde van islam is voor de westerse samenleving?

getzappad | 17-06-18 | 02:22 | 1

Verder dan hompen vlees uit de achterbak van een Mercedes of BMW die verorberd worden door hongerige dronkelappen met een voorliefde voor poepbacterieën en eiwitrijke 'knoflook'saus op onchristelijke tijden kom ik niet.

VeelTeSteil | 17-06-18 | 02:51

Helaas, ik moet het zeggen, maar dit is ons voorland. Tenzij de bevolking een keer zijn rug recht en alle deugertjes laat weten en horen, stop tot hier en niet verder. Zo niet, dan is het West Europese contingent verloren en treedt de duisternis in.

De Evangelist | 17-06-18 | 00:42 | 1

U had na de eerste zin kunnen stoppen : deze bevolking zal nooit zijn rug rechten
Laf volk dat zich laat manipuleren als er gestemd mag worden.

HoezoStom? | 17-06-18 | 05:49

Islam is een terminale ziekte. Die import heeft ons alleen ellende gebracht, en zal in de toekomst nog een veel grotere ellende gaan brengen. Vroeg of laat barst de bom in Europa.

Oepsie1234 | 17-06-18 | 00:37 | 2

U heeft volkomen gelijk, islam heeft nog NOOIT ergens ter wereld
voor verbetering gezorgd.
Waarom zouden we deze parasitaire doodscult eigenlijk tolereren
binnen onze landsgrenzen?
Maak Europa weer gezond, verwijder islam uit onze samenleving.

getzappad | 17-06-18 | 00:54

@getzappad
Volgens Mark hebben we ze nodig,voor wat weet ik niet maar hij zal toch echt niet liegen hierover

Roger-Rabbit | 17-06-18 | 08:34

Hoe is het toch mogelijk dat al die - laat ik het netjes zeggen - 'import'misdadigers zomaar Europa binnen konden wandelen. De EU is volgens mij de grootste misdadiger. Bijna alle machtshebbers uit de EU-landen lopen hijgend achter de burgeroorlog-importerende EU-top aan in de hoop daar een veilig en duur betaald baantje te scoren. Laat de inwoners van bijna elk land maar barsten. De gevolgen laten zich raden, zoals de werkwijze van de Engelse rechterlijke macht die Feynman hier perfect vermeldt.

hoogstetijd | 17-06-18 | 00:27

En deugend / links Nederland blijft principieel weigeren het probleem met moslims te erkennen. Liever de hele samenleving naar de kleauten dan toegeven dat Wilders een punt heeft.

HaatbaardKnipper | 17-06-18 | 00:11

Engeland is een klasse- en kastesamenleving waar justitie en bestuur in handen zijn van de rijkste en meest geschoolde klasse. Die geven geen reedt om engelse arbeiderskinderen die misbruikt worden. Daar is deze klasse zelf ook heel goed in. Zolang er geen kids uit de middeklasse of aristocratie in het geding zijn wordt er in de uk geen fuck om gegeven. Sad but treu, zie grenfell tower.

De Briemusketier | 17-06-18 | 00:11

idd

internetnaam | 17-06-18 | 00:13

UK, een verloren continent.

Eucalyppta | 17-06-18 | 00:02 | 2

De westerse wereld een verloren civilisatie!

getzappad | 17-06-18 | 00:44

@ getzappad
Als u Noord-Amerika erbuiten laat geef ik u gelijk.

JackStick | 17-06-18 | 03:33

Engeland. Waarom zou ik me er druk over maken? Ik erger me al genoeg in eigen land...

Jahowiseffe | 16-06-18 | 23:58 | 1

Totdat jij kebab van je eigen kind gegeten hebt. ( Rochdale feitje)

internetnaam | 17-06-18 | 00:02

In het artikel is niet terug te vinden, zoals altijd, dat het Marokkanen zijn.

Jan Dribbel | 16-06-18 | 23:56

@Jan Dribbel. In Noordwijk duurde het ook even maar de onderbuik had het juist, het zijn Marokkanen.

BozePaarseMan | 17-06-18 | 00:23

Had ik ook al eerder gepost. Al die interviews van de ITNJ zijn redelijk bizar. Dit gaat gigantisch diep.

ardeverb | 17-06-18 | 00:01

Filmpje heb ik alvast lokaal gedownload. Die zie ik nog wel een keer offline gaan.

ardeverb | 17-06-18 | 00:03

Feyn, Feynman. Dank GS om dit vuurtje warm te houden tot de 23e. Gaan we in NL ook nog wat organiseren om Vrij te kunnen spreken?
ot. aivd aub. stoppen om mijn vpn te blokken.

am*dam | 16-06-18 | 23:32

Greisaart | 17-06-18 | 08:40
Dank voor de link! 'If you want to make a difference, you have to be the difference.'

Poesmobiel | 17-06-18 | 09:30

De vervelende waarheid dat de moslimcultuur achterlijk is. Dit feit mag niet benoemd worden, Niet van binnenuit en zeker niet van buiten de cultuur want dan beledigen we een groep. Mensen zijn mensen. Het is de cultuur die tot achterblijven, armoede en onrecht leidt. Niet de mens an sich. Verstoten, verachten of ergere straffen voor benoemen van de waarheid. Fijn, die ramadan ed. Fijn suikerfeest! De wereld is opgeknapt van een maand met 50 procent produktieverlies, Worden wij beter van en zeker de armen. Die zijn er erg mee geholpen.

maarten1959 | 16-06-18 | 23:23

Pat Condell
--
This is very disturbing, and well worth watching in full. If what he says is true, UK police and the Home Office are corrupt at the very highest level.
--
twitter.com/patcondell/status/1006853...

Mark_D_NL | 16-06-18 | 23:15 | 1

Bizar. Tnx voor de link!

peterdh | 16-06-18 | 23:28

Met de trekker en de shredder door de schilderswijk,
gewoon alleen maar om problemen op te lossen.

getzappad | 16-06-18 | 23:10

In het Engeland dat door Tony Blair is omgevormd naar een islamitische hel worden dit soort "schandalen" opgelost door klokkenluiders te ontslaan wegens racisme. In het meest hardnekkige geval, zoals Tommy Robinson, wordt de klokkenluider in de linkse media als racist, fascist, extreem rechts en hooligan afgeschilderd. Waarna de linkse rechter ongestoord door media en Gutmenschen kan overgaan tot opsluiting tussen de daders, wat dus de doodstraf betekent.

Wie dood is kan niet klagen en daarmee is het probleem weer even socialistisch opgelost.
Maar goed. Ook de globalistische elites lijken niet vies van misbruik of erger van jonge kinderen, zijn deze islamitische bendes "Hofleverancier" geworden? Dat zou de samenwerking tussen de linkse rechter en de criminelen verklaren.

Jan Passant mk2 | 16-06-18 | 23:07

Wat een typische uitgestreken Engelse smoelen allemaal haha.

blauwe zander | 16-06-18 | 22:58

De skyline van Londen wordt gedomineerd door hoge gebouwen die zonder financiering uit de Arabische wereld nooit gebouwd zouden zijn.
De kinderen van welvarende moslims (en ja, dat zijn er nogal wat) gaan naar de beste scholen, Oxford, Cambridge.

Grote problemen met moslims zullen stllgehouden worden tot de afhankelijkheid en invloed van moslims ongedaan gemaakt wordt: nooit dus.

LuckyGirl | 16-06-18 | 22:56 | 3

Een trieste observatie is dat die arabieren het financieren met geld dat ze van ons hebben gekregen voor de olie. Die olie waarvan de prijs door kartelvorming kunstmatig hoog wordt gehouden. Kartelvorming is verboden behalve voor thhedoeken. Zucht!

Winter_is_coming | 16-06-18 | 23:04

Niet geld, maar olie. Als er in het MO geen olie in de grond zat dan hadden ze daar nog steeds kamelen gehoed.

Naast de MSM opinie over homo's, vrouwen, moslims, SJW enzovoort is ook de schoonste, efficientste bron van energie, nucleaire energie de nek omgedraaid. Ook daar is een kleine groep schreeuwers (looking at you, Diederik Samsom) verantwoordelijk voor het tegenhouden van grootschalige ontwikkeling die ons lang, lang geleden onafhankelijk had kunnen maken van zandbakvolk en hun giftige ideologie. Leuk hoor, zonnepaneeltjes en windmolentjes, maar als het roer echt om moet, zet dan een stel moderne kerncentrales neer.

marcoplarco | 16-06-18 | 23:05

Van die tronies alleen al krijg ik de rillingen. Het primitieve druipt ervan af. Als dat mij een rascist maakt, dan moet dat maar. Vooroordelen bestaan om een goede reden en kunnen soms levensreddend werken. In dit geval worden ze ook nog eens bevestigd.

MickeyGouda | 16-06-18 | 22:53 | 3

Gezichten die zeggen: geef me één vinger en ik neem je kind.

LuckyGirl | 16-06-18 | 22:56

Discrimineren betekent zoveel als onderscheid maken. Er zijn levensgevaarlijke slangen in het dierenrijk. Het ontwijken van alle slangen is een grof onderscheid maar is tegelijkertijd levensreddend. Ik snap ook niet zo wat er tegen discriminatie door middel van woorden is. (Discriminatie door het weigeren van onderwijs en andere staatsinstituten is wat anders dan iemand een negatief generiek label opplakken)

Winter_is_coming | 16-06-18 | 22:58

Ik dacht dat die foto's van een casting waren voor The Walking Dead. Wat een door en door verrotte smoelwerken hebben die gasten. Niet te geloven dat dat gajes jarenlang beschermd werd in GB.

De waard zijn gast | 17-06-18 | 02:07

Degene die nu nog steeds denkt dat Tommy Robinson een extreem
rechtse engerd is, zou ik willen aanraden om iets te doen met de
internetaansluiting die er blijkbaar voorhanden is.
De domste vraag is die die niet gesteld wordt.

getzappad | 16-06-18 | 22:53

Bij Nieuwsuur zag ik gelukkige gezichten omdat de boot met kansloze gelukszoekers nu bijna in Spanje is aangekomen.

Jan Dribbel | 16-06-18 | 22:50 | 6

Spanje kan dit gemakkelijk doen want dan deugen ze, lange neus naar Italië.
En morgen zijn de gelukszoekers al op weg naar Frankrijk want in Spanje krijgen ze een maaltijd en een reistas en verder niets.

Jan Dribbel | 16-06-18 | 23:06

En dít was ook te zien in Nieuwsuur:
"Aan de voet van de vulkaan Vesuvius ligt het Italiaanse dorp Palma Campania. Op het industrieterrein staan naaiateliers die vaak opdrachten krijgen van Italiaanse modehuizen. Daar werken duizenden mannen uit Bangladesh.".

demaup | 16-06-18 | 23:17

Yep, zodra aangekomen in Spanje even opfrissen en dan volle gas naar Noord -Europa. Dat is sneller dan vanuit Italie. Zij zijn dus nog blij ook.

Ray Skak | 17-06-18 | 03:23
▼ 3 antwoorden verborgen

"Rond Telford gaat het om duizend slachtoffers, jongste 11 jaar, sinds 1980. Rond Rotherham gaat het om minimaal 1510 minderjarige slachtoffers, jongste 11 jaar, sinds 1997. Rond Newcastle gaat het meer dan 700 slachtoffers, twaalf jarig meisje zwanger, 2007 en eerder."

Ies koeltoer.

Dr_Johnson | 16-06-18 | 22:47

De sociale slinger was veel te ver doorgeslagen naar het 'wegkijken om niet van rascisme beschuldigd te worden'. Er zijn signalen dat deze slinger aan het eind van haar beweging is gekomen en op sommige plekken al, zij het langzaam, weer richting de normaal te bewegen.
Oost Europese landen hebben het westen geobserveerd en hebben de slinger tijdig een halt toegeroepen. De Oostenrijkse bevolking heeft ook voor een cultuurbeschermende regering gekozen, en de Italiaanse bevolking heeft ook gestemd voor lijfsbehoud. In Denemarken komen de socialisten tot inkeer. En in Duitsland liggen de christen democraten in spagaat tussen behoud van cultuur en Merkeliaanse afbraak. In de andere Europese landen krijgen de 'rechtse' partijen een steeds groter deel van het electoraat achter zich.
Een optimist kan hieruit hoop halen. Maar bij het terugkeren van de slinger zal nog veel puin geruimd moeten worden. Met dank aan de policor wegkijkers.

Winter_is_coming | 16-06-18 | 22:39 | 4

Je vergeet even dat die tientallen miljoenen invasiërs niet meer zomaar weg te wensen zijn met een 'Wir schaffen es nicht langer'. De schade is al aangericht. Terug naar normaal (voor wat het waard is) zal niet gebeuren zonder volksopstand en geweld.

marcoplarco | 16-06-18 | 22:59

Wat ik er uit begrijp is dat het linkse feestje bijna afgelopen is dat rechts de rommel in de feestzaal kan gaan opruimen. En als rechts klaar is, dan worden weer de zaal uitgeduwd, want tijd voor het volgende linkse feestje en daarbij zijn díé réchtsen niet welkom. Maar misschien begrijp ik het wel helemaal verkeerd.

Rest In Privacy | 16-06-18 | 23:03

En hoe is de stand van zaken in NL? Lastig te duiden.

HaatbaardKnipper | 16-06-18 | 23:43
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Eeuwig..Op..Vakantie | 16-06-18 | 22:39 | 3

Brrrr wat een vieze boeventronies... dat dat zich uberhaubt mag voortplanten...

Rietpieper | 16-06-18 | 22:38

In Moskou rijdt een taxichauffeur uit Kirigië (of zoiets) een voormalige Sovjet republiek, maar dan overwegend islamitisch, in op een menigte. Zes slachtoffers.
De taxi chauffeur was toch niet dronken, maar was is slaap gevallen achter het stuur en schrok wakker en trapte op het gaspedaal. Dat is nu de lezing (ahahaaa).
-
Voordat we de Russische media af gaan branden, herkenbaar? In Rusland hebben ze echter wel de eerlijkheid om het te melden en aan te geven er bewust niet al teveel aandacht aan te schenken. Door met het WK.
De taxichaffeur rijdt niet rechtstreeks de doofpot in, zoals in Engeland, maar zit vast en zal morgen niet met een enkelbandje thuis zitten in afwachting van een agent die een vervangende vrije dag had vanwege de iftar.

bananabanana | 16-06-18 | 22:33 | 1

Hopelijk stoppen ze hem in de Zwarte Dolfijn.

Lupuslupus | 16-06-18 | 22:50

Hem | 16-06-18 | 21:43
Even de lange versie op dit punt, bovenstaande tekst moet helaas kort en bondig, daarom ook de linkjes hierboven en hieronder.

Schending van voorwaarden leverde alleen het alsnog uitzitten van drie maanden van een eerdere straf op. Destijds was het delict het filmen van verdachten. Dat leverde contempt of court op. Heel vreemd dat alleen Tommy daarvoor vervolgd werd, want het delen van foto`s van verdachten is nogal gemeengoed in de Britse pers.

Tommy is nu een tweede keer veroordeeld voor contempt of court. Om precies te zijn, verslag doen van een lopende rechtszaak. Tommy probeerde alleen publiek bekende informatie samen te vatten, wat mag, maar de rechtbank is van mening dat hij ook een novum uit de rechtszaal gedeeld heeft, dat mag niet. Dat geeft hem nog een straf voor dit tweede delict: tien maanden cel. Iets in zijn uitzending zou volgens de rechtbank de rechtszaak tegen de kinderverkrachters kapot kunnen maken. Wat dat precies is, wordt voorlopig niet verteld, hopelijk om die zaak niet alsnog kapot te maken. Wat ik al schreef. www.theguardian.com/uk-news/2018/may/... Op die vraag krijg je pas antwoord, na de volledige strafzaak en zelfs dan moet je ook nog wachten tot de rechtbank beslist dat details rond een rechtzaak gepubliceerd mogen worden. De censuur duurt dus langer dan strikt noodzakelijk.

Alleen Tommy kan helemaal geen novum hebben. Hij had de intel niet om dit delict te plegen. Hij stond alleen buiten, dat zie je de hele video. Express ook niet op grond van de rechtbank zelf. Hij had alleen maar info die al publiekelijk bekend was. Zijn originele aanhouding was voor breaching the peace, dus op dat moment was het de politie nog niet bekend dat hij beschermde informatie gedeeld had. www.independent.co.uk/news/uk/crime/t...

Deze publicatieverboden zijn bedoeld om de rechtsgang te beschermen tegen vooringenomenheid. Dat is an sich een nobel doel. Alleen dan zou dat voor iedereen moeten gelden. Nu lijkt het alsof dit middel breed wordt ingezet om zo veel mogelijk publicaties over deze beerput te voorkomen. Tommy werd binnen vijf uur opgepakt, vervolgd en veroordeeld. Daar zit niet eens de tijd in voor een normaal en eerlijk proces. Je kan niet eens de anderhalf uur video waar het delict mee gepleegd is analyseren en bespreken of een advocaat zoeken. Dit voldoet al niet aan artikel 6 ERVM.

Het publicatieverbod over het tweede strafproces van Tommy Robinson werd pas opgeheven, toen bleek dat het op sociale media ruimhartig werd overtreden. Het verbod werd niet gehandhaafd. Dan gaat de rechtbank haar ene verbod handhaven, maar handhaaft het verbod op dat handhavingsproces weer niet. Ook daar druipt de hypocrisie eraf. De ene sociale media wordt als voldongen feit gedoogd, de andere rücksichtslos vervolgd.

Datzelfde zag je voor zijn hypotheekveroordeling. Er werd een hypotheek verstrekt op basis van valse salarisstrookjes. Die hypotheek werd echter wel netjes afgelost tijdens de verkoop. De vervolging kwam pas jaren later, nadat de politie uit politieke overwegingen minutieus door het hele verleden van zijn directe familie heenging. barthsnotes.com/2018/06/03/on-douglas-... Zoiets wordt normaal nooit vervolgd. Drie verschillende veroordelingen voor delicten die normaal de aandacht van de rechtbank niet waard zijn.

Binnen het strafrecht is het niet alleen een eis dat de verdachte het delict gepleegd is. Daar kan je over twijfelen. Het is ook een eis dat in vergelijkbare gevallen gelijk gestraft wordt, dat gebeurd niet. Het is ook een eis om niet selectief te vervolgen, de ene wel en de andere niet straffen is de extreme variant van de vorige regel.

Dat werkt voor mij twee kanten op. Waarom wordt Tommy WEL vervolgd voor zaken die normaal een beleidssepot krijgen? Waarom werden pedofielen jarenlang NIET vervolgd? Dit is niet meer uit te leggen. www.independent.co.uk/news/uk/crime/r...

Feynman | 16-06-18 | 22:33 | 9

Onder aan de streep verandert er niets.

Ongeblustekalk | 16-06-18 | 23:16

Feynman | 16-06-18 | 22:33,

En zo is het.
Niet voor niets wordt vrouwe Justitia afgebeeld met een blinddoek.
Zij moet recht spreken zonder te weten wie de verdachte is, of hoe hij er uitziet. De zwerver en de edelman moeten allebei op hun daad beoordeeld worden. Dat Tommy 3 keer veroordeeld is voor zaken die normaal gedoogd worden bewijst dat er van gerechtigheid geen sprake meer is.
Tommy is veroordeeld omdat hij Tommy is; nergens anders om.
Een gotspe in het licht van de werkelijke kwesties;
- grootschalige en racistische slavernij-netwerken;
- het gedogen daarvan door de overheid ivm "politieke correctheid".

En in Nederland doen we het echt niet veel beter. Wilders werd veroordeeld voor "minder Marokkanen", terwijl Aboutaleb, Norder en Hamer (allen PvdA) wegkwamen met "minder Polen". Precies dezelfde uitspraak, maar nu zonder ophef, zonder 5.000 voorgedrukte valse aangiften en zonder schijnproces waarin Polen ineens een "ras" worden.
En zo zijn er nog duizenden voorbeelden.
De islam is niet ons grootste probleem, dat is de politieke corruptheid. De islam is niet meer dan de longontsteking die toeslaat als HIV het lichaam heeft verzwakt.

Dandruff | 17-06-18 | 04:12

Dank voor de uitgebreide uitleg.

Hem | 17-06-18 | 12:02
▼ 6 antwoorden verborgen

Het hweft gwen prioriteit. Dit oplossen is erkennen dat er een probleem is, dat je als bestuur gefaald hebt.
Gaat niet gebeuren.

boerk | 16-06-18 | 22:32

Massaal op die partij stemmen; immers, om definitief van elkaar te kunnen scheiden, moet men eerst samengaan en ontdekken dat er onoverbrugbare verschillen zijn en niet op te lossen conflicten.

Rest In Privacy | 16-06-18 | 22:57

@Mark_D_NL | 16-06-18 | 22:39:

De EU of Soros.
Ik gok op de tweede.

Rest In Privacy | 16-06-18 | 23:13

Weet je wie de Pan Europese Unie oprichtte? Precies Coudenhove Kalergi. Zijn ideeën staan aan de basis van de EU...

VeelTeSteil | 17-06-18 | 03:00
▼ 2 antwoorden verborgen

De vraag is natuurlijk wel of GS toestemming heeft gevraagd aan al diegenen die op die foto's staan of GS het mocht publiceren. Zo niet, dan krijgen ze gelazer met de privacy-waakhond vanwege de nieuwe privacy-wet die op 25 mei jongleden is ingegaan.

Rest In Privacy | 16-06-18 | 22:29 | 1

Het zijn stock foto's. Telkens echte daders bij elkaar rapen is vermoeiend.

marcoplarco | 16-06-18 | 22:50

Uitstekend stuk Feyman zelfs de meeste trollen staan met hun stinkende bek vol rotte tanden.

Rest In Privacy | 16-06-18 | 22:27

Kortom, om misstanden/misdaden aan te pakken is dus overduidelijk meer EU nodig.

Rest In Privacy | 16-06-18 | 22:25

www.dailymail.co.uk/news/article-28860... Teenage Pregnancy het hoogste in Groot Brittanië terwijl 80% anti-conceptie gebruikt vanaf 15 jaar.
www.bbc.com/news/education-30882105 Eenmaal in handen van de Jeugdzorg wordt bijna een vierde van de meisjes 'teen mother'.
www.mirror.co.uk/news/uk-news/britain...
fiom.nl/sites/default/files/files/Tie... Nederlandse cijfers.
Groot Brittanië heeft niet alleen met loverboys/grooming gangs een volstrekt falende aanpak, maar eigenlijk is de hele sociale sector huilen met de pet op. De ramp met de Grenfell Tower in Londen illustreert hoe er vooraf niet gecontroleerd werd, hoe de brand zelf niet efficient werd bestreden, maar ook hoe GB compleet onmachtig is om tenminste de nasleep humaan te tackelen. Zo verkokerd die toren ingepakt werd met ontvlambaar polystyreen, zo verkokerd is in GB de hele aanpak van sociale problemen. GB heeft er een handje van om als het even kan met beschuldigende vingertjes richting Rusland te wijzen, waar tijdens het sovjet-communisme inderdaad de vrijheid van meningsuiting het eerst geslachtofferd werd bij het bekend worden van misstanden. In GB gilt May en Johnson nog steeds om de neuzen die richting op te krijgen. Maar Tommy Robinson brengt de publieke aandacht terug naar de zwerende plek. Een land dat zijn meisjes niet beschermt, niet beschermen kan en wil, een land dat critici opsluit achter slot en grendel. Een omgekeerde wereld: waar is het Land of Hope and Glory gebleven?

Eeuwig..Op..Vakantie | 16-06-18 | 22:25

Die gasten zijn stuk voor stuk, menselijk afval. Handelen in het naam van 1 of ander geloof, wordt dit gedoogd. Echt. Zulke mensen moeten levend & met z'n allen tegelijk in een grote blender.

Klutskwijt | 16-06-18 | 22:20

Gevalletje "EU-resolutie 1743"

wiener mit pommes | 16-06-18 | 22:16 | 8

Greisaart | 17-06-18 | 08:56,

Geen idee of Bron achter Breivik staat.

Wat ik wel weet is dat zo'n beetje de hele oude garde van alle linkse partijen in NL decennialang blind Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot en andere genocideplegers bejubeld heeft. Dat zijn controleerbare feiten; google maar eens op CPN, Grijs, den Uyl, Brouwer, Meulenbelt, Rosenmüller, etc. Het gaat dus echt om de (toenmalige) top van linkse partijen, niet om een onbekend bloggertje.

En massamoordenaar Che Guevara is nog steeds een T-shirt held, te bewonderen in elk kraakpand, bij elke demonstratie. Che liet in de 2 maanden dat hij een Cubaanse gevangenis beheerde zo'n 200 politieke gevangenen executeren. Hij werd echter vooral gevreesd in oorlogsgebieden waar hij vrij willekeurig duizenden krijgsgevangenen, boerengezinnen, ondernemers en mogelijke "verraders" in zijn partij voor het vuurpeloton zette. Uiteraard altijd zonder proces; Che vond het namelijk geil om na een executie de menselijke resten op te laten ruimen door de nabestaanden.

Links heeft daar nooit afstand van genomen, integendeel. Naar filmmaker Joris Ivens die zowel Stalin als Mao decennialang verheerlijkte in propagandafilms zijn diverse straten en een filmprijs genoemd. Ivens maakte bij een van zijn propagandafilms gebruik van Russische concentratiekampgevangenen, die hij "onkruid" noemde (want verkeerde mening).
Bolkestein heeft daar een heel boek aan geweid. www.bol.com/nl/p/onverwerkt-verleden/...

Dat de jongere linkse generatie Stalin niet meer kent en daarom blind achter hamas, isis, hezbollah en de EU aanloopt klopt, maar beter is het er dus nog niet op geworden. Vanuit die hoek kan ik dus erg slecht tegen beschuldigingen over "radicaal" en "extreemrechts". Woorden die sowieso hun betekenis hebben verloren omdat iedereen die de holocaust afwijst tegenwoordig als extreemrechts wordt gezien.

De echte racisten zijn de linkse "SJW's" met hun identity politics. Dat zijn ook de mensen die deze racistische pedo-netwerken mogelijk hebben gemaakt. En nog steeds mogelijk maken, zie;
- het zwijgen, nog steeds, in tegensteling tot de #metoo hype;
- het aanpakken van de boodschapper, in dit geval Robinson;
- de al 15 jaar durende mediahetze tegen Robinson;
- zijn belachelijke arrestatie en absurd hoge gevangenisstraf;
- de (zelf-) censuur rond zijn arrestatie en gevangenisstraf;
- etc.

Natuurlijk zijn er wereldwijd diverse linksmensen die deze fabrieksmatige slavernij afwijzen. Alleen al in de Britse Labourpartij gaat het om bijna één politicus, al heeft ze haar woorden terug moeten nemen en is afgetreden. Maar het is te weinig, en te laat. Temeer daar de linkse ideeën over slavernij en genocide kennelijk al diep in het overheidsapparaat zijn geïnfiltreerd. Niet alleen in Engeland, ook hier; zie de idiote rechtszaken tegen dissidenten als Janmaat, Fortuyn, Hirsi Ali en Wilders. Zie hoe het OM tegelijkertijd de ontelbare tot haat, geweld en zelfs moord oproepende campagnes van talloze linkse politici, columnisten, journalisten, "kunstenaars" en andere laffe uitvreters tegen deze dissidenten gedoogt.

In dat licht hoef je geen complotdenker te zijn om te beseffen dat hier een plan achter zit. Wat dat plan precies is; geen idee.
Heb jij een aannemelijke hypothese?

Dandruff | 17-06-18 | 12:52

@Dandruff | 17-06-18 | 12:52
Dat plan heet Agenda 2030.
Een misdadig plan verpakt
in mooie en dure woorden.

wiener mit pommes | 17-06-18 | 14:46
▼ 5 antwoorden verborgen

De mensne in NL die nu het hardst roepen Free Tommy, stemden 10 jaar geleden nog d66, vvd, pvda e.d.... En toen hebben die mensen het al verloren. Niet opeens vandaag.

Mark_D_NL | 16-06-18 | 22:13 | 2
-weggejorist-
Sinister-President | 16-06-18 | 22:18

Mark_D_NL | 16-06-18 | 22:13,

Wil je nu een lintje omdat je er wat eerder bij was?

Dandruff | 17-06-18 | 12:55

Wat we hier aan foto's zien zijn nog niet eens de meest ernstige gevolgen van de 'first cousin marriage' cultuur van de Pakistaanse moslims.

BlowingBubbles | 16-06-18 | 22:13

Goed stuk, enkel die smerige misbare koppen ertussen hoeven van mij niet.
-
Straks gaat er een slachtoffer praten en zal de beerput onvermijdelijk zo hard stinken dat de wegkijkers de lucht niet meer uit hun neus krijgen.
De makers en beheerders van de beerput het te heet onder de voeten krijgen en enkel nog met het schaamrood op de kaken kunnen functioneren bij gelijkgestemde wegkijkinstellingen.

bananabanana | 16-06-18 | 22:12

De werkelijke vraag is: waarom wordt dit niet groter uitgepakt in onze MSM?

Waar is de act van Sanne Wallis de Vries over dit gebeuren?

De pleuris zit in een schommelstoel met z'n sloffen aan.

Knufter | 16-06-18 | 22:12

Het wordt ook eens hoog tijd, dat we rechters de cel in kunnen flikkeren bij dit soort misdaden...

saintinel | 16-06-18 | 22:05 | 1
-weggejorist-
Sinister-President | 16-06-18 | 22:10

Dus als ik het goed heb, heeft Engeland heeft ook veel D66-rechters?

Kartelmaster2000 | 16-06-18 | 22:04

Het kan haast niet anders dan dat bestuurders en allen die met de rechterlijke macht te maken hebben zelf geen dochters hebben. Of wonen ze niet "tussen de mensen?"

warrig | 16-06-18 | 22:01 | 1
-weggejorist-
Sinister-President | 16-06-18 | 22:02

In de brief van die Britse, Sikh en Hindu Pakistanen staat te lezen:
“The common denominator is that victims almost always tend to be non-Muslim girls..."
Nochtans komt het woord 'muslim' of 'islam' geen enkele keer voor in hun artikel over maatschappelijk werker Maxine Peak. Noch dat die laatste er op eender welk moment durft op in te gaan.
Ziet de HuffPo nu niet in dat ze daarmee juist een wezenlijk onderdeel van het probleem vormt door medeplichtig te worden aan het verzwijgen van de grond van de zaak?

Castelnau | 16-06-18 | 21:49 | 1

Ze zien het wel maar ze doen er niets mee. Net als alle anderen die hun ogen wijd gesloten hebben. Teveel belang bij dees of geen. Allemaal.

VictimaDelAmor | 16-06-18 | 21:58

Als die Britten in 1939 wisten wat ze nu weten...
Dan hadden ze Adolf's troepen wellicht verwelkomt met vlaggetjes.

Vrouwtje_haram | 16-06-18 | 21:45 | 3

Alleen Adolf scheen sympathie te hebben voor de islam, in al zijn hardheid. En natuurlijk een gemeenschappelijke afkeer van joden. Hilter scheen niet veel op hebben met het "slappe" christelijke geloof.

kortebroek | 16-06-18 | 22:05

@kortebroek:
Adolf waardeerde dat moslims voor hun geloof opkwamen; ze stonden voor hun overtuiging. Adolf vond dat christenen teveel en te vaak de wang toekeren en te zacht voor hun vijanden.

Arachne | 17-06-18 | 01:13

Sympathie hebben voor een volk met een sterke overtuiging is wat anders dan er miljoenen bij je in je land laten wonen. En misbruik laten maken van je systeem, je volk door hen laten mishandelen en misbruiken. Zoals we elke week weer kunnen zien bij o.a opsporing verzocht.

Vrouwtje_haram | 17-06-18 | 02:24

" De waarheid is de grootste vijand van de islam "

Ashfin Ellian

Van de Islam alleen?

Ernst Oosters8389 | 16-06-18 | 21:44 | 1

Het gaat toch over de islam?

Lupuslupus | 16-06-18 | 21:50

@feynman
"Mohan Singh van Sikh Awareness Society deed in dezelfde straat, voor dezelfde rechtbank, tijdens hetzelfde strafproces, via dezelfde videodienst op dezelfde manier verslag, en hij werd ongemoeid gelaten. (Video via Stormageddon). "
.
Had die man ook een voorwaardelijke straf staan en voorwaarden daarvan geschonden? Ik snap dat ik nu vrij juridisch naar de zaak kijk, maar de schending van de voorwaarden worden genoemd als reden van zijn veroordeling. Waarom wordt dat stelselmatig genegeerd? Was dat de daadwerkelijke reden van zijn arrestatie of wordt dat gebruikt om het juridisch dicht te timmeren? Het lijkt me niet onbelangrijk namelijk.
.
Laten we vooropstellen dat ik vind dat het stinkt en dat het niet klopt wat er gebeurt, maar voordat we de barricades op gaan moeten we wel weten wat er echt is gebeurd. En die feiten heb ik nog niet compleet om een goed oordeel te kunnen vellen. Heb er meerdere malen naar gevraagd, zowel hier als op Twitter bijvoorbeeld, maar niemand komt verder dan "er stonden meer mensen te filmen" en "het gaat om verkrachting". Dat beantwoord op geen enkele manier de vraag: wat zijn de geschonden voorwaarden van zijn vervroegde vrijlating na een eerdere veroordeling.

Hem | 16-06-18 | 21:43 | 10

Het zinnetje 'broke the law again' geeft al aan dat er iets niet klopt. Dus hij overtrad de wet (dezelfde wet waardoor hij voorwaardelijk kreeg) en mijnheer de Sikh overtreedt de wet op krek dezelfde manier. Maar wordt niet gearresteerd, krijgt geen voorwaardelijk, niets. Dus de wet is kennelijk niet hetzelfde voor heer Sikh als voor heer Robinson.

DezeNicknameBestaat | 16-06-18 | 22:20

En daar zit wel degelijk een probleem inderdaad. Het is niet zo ik vind dat Tommy hoe dan ook moet zitten. Ik probeer alleen uit te vogelen wat er nou exact aan de hand is. Het gelijkheidsbeginsel wordt dus niet al te serieus genomen, wat een kwalijke zaak is. En dat wekt wel de indruk dat critici de mond wordt gesnoerd als het even kan. Dus allebei vrij of allebei opgepakt. Nou begrijp ik iig waar het echt over gaat. Dank u.

Hem | 16-06-18 | 22:23

Kijk de Youtube link maar even. Daar krijg je behoorlijk sterke 'Free Tommy' gevoelens van. Als de overheid wil dan kunnen ze je helemaal kapot maken, met de wet. In het filmpje zie je ook een stuk of 10 manieren waarop ze dat gedaan hebben. Grijs gebied, niet helemaal correct, niet zoals de wet bedoeld is, maar wel wettelijk.

Een wet zul je nooit zo kunnen schrijven dat er geen misbruik van gemaakt kan worden door de wetgeven, mocht deze dat willen. Dus dan kun je A. Tegen alle wetten protesteren. Of B. Protesteren tegen de willekeur van de toepassing en 'Free Tommy' gaan roepen.

Ik zou zeggen: B is duidelijker.

DezeNicknameBestaat | 16-06-18 | 22:24
▼ 7 antwoorden verborgen

Het Verenigd Koninkrijk is een land in verval. Goed dat ze de EU hebben verlaten. Kunnen ze fijn irrelevant zijn. Volgens mij zou niemand ze missen als het hele eiland in de zee zou zakken. Laat mooi zien wat er gebeurd als je een ongelimiteerd aantal immigranten binnen laat en ze hun gang laat gaan.

Vula | 16-06-18 | 21:43 | 7

Dandruff |
.
Waarom begint u over 'erfzonden'? Dat wordt helemaal niet bedoeld.Het is de mentaliteit van de Engelsen - d.m.v. het voorbeeld van de Boerenoorlog - die aan de kaak wordt gesteld. Al in de 1e regel van VeelTeSteil's betoog.

Lupuslupus | 16-06-18 | 22:22

Dandruff | 16-06-18 | 22:10
Dat is niet wat ik bedoel. Als er een niet deugt volgens de deugkneuzen ben ik het wel. Mentaliteitsdingetje van de Engelsen zoals Lupus al uitlegt. Nee, wat mij betreft kan de straf tegen deze kiddie fiddlers niet gruwelijk genoeg zijn.

VeelTeSteil | 17-06-18 | 02:39

Lupuslupus | 16-06-18 | 22:22,
VeelTeSteil | 17-06-18 | 02:39,

Lees anders die reactie van 21.53 uur even na.
Ik begon niet over die Boerenoorlog, en ook niet over Britten als "stront" en "arrogante nietsnutten".

En over welke Britse mentaliteit hebben jullie het dan?
Die van de Tommy's die ons hebben bevrijd, of die van deze Tommy die tegen islamitische slavernij en landverraad door de overheid vecht?
Of hebben we het over de mentaliteit van al die Britten die voor Robinson gedemonstreerd hebben?
Over de mentaliteit van Farage die een Brexit voor elkaar kreeg (gaat hier voorlopig niet lukken), of de mentaliteit van islamcritici als Pat Condell en Paul Joseph Watson?

Heel West Europa heeft dezelfde problemen met een elite die streeft naar meer criminaliteit, meer (seksueel) geweld en meer terrorisme. En in al die landen heb je mensen die "deugen" versus mensen die de waarheid spreken. Plus een overgrote meerderheid die simpelweg op de bank voor "boer zoekt vrouw" in slaap gevallen is. Ik zie geen enkele reden om af te geven op lotgenoten in landen waar de ellende groter is, zoals Engeland of Zweden. Want we doen het hier nauwelijks beter, google maar eens op "loverboys + Marokkanen".
Of volg het linkje over de "Nederlandse" slavenhandelaar Saban Baran, die zijn slachtoffers martelde maar toch gewoon werd vrijgelaten.

Dandruff | 17-06-18 | 03:39
▼ 4 antwoorden verborgen

/dooddoener: de mensen willen het zelf; ze hebben er zelf voor gekozen... Totaal geen medelijden mee.

Elementen die millenia lang voor veiligheid hebben gezorgd zoals behoud van eigen cultuur en verdediging van eigen grondgebied worden even in de baan gedaan vanwege een stompzinnige politieke ideologie als "iedereen is gelijk"...

Eat your heart out! Jullie waren gewaarschuwd!

mrXL | 16-06-18 | 21:43

Paken en mohammedanisme = godsdienstig fascisme. Denken dat ze "de betere gelovigen" zijn, en zullen IEDEREEN erop wijzen en er op toespreken dat ZIJ het ware geloof vertegenwoordigen en daarom boven de wet staan. Zij ZIJN de wet. Fascisten van een mislukte staat die geen greintje mededogen met meisjes van een (voor hen-) minderwaardige cultuur/religie hebben. Al dat tuig in een zak naaien en "overboord ermee".

Du-u-u-h | 16-06-18 | 21:40

Ik kan er niet naar kijken. Mijn moederhart breekt voor de slachtoffertjes en mijn bloed kookt als ik die uitgeteerde moslimkoppen zie.
Kan iemand mij vertellen of er ook moslimmeisjes verkracht zijn? Of ben ik bevooroordeeld als ik vermoed dat er alleen blanke, westerse meisjes het slachtoffer waren?

En waar zijn die tering feministen nu dan?

VictimaDelAmor | 16-06-18 | 21:39 | 12

VeelTeSteil..... over mijn lijk met die Sharia. Mijn grootmoeder heeft niet haar BH in de brand gestoken om mijn dochter een boerka over haar kop te moeten laten trekken! En dat meen ik serieus.

Ik erger me dood aan dat blanke mannen bashing. Waar zou de wereld zijn als die mannen er niet waren geweest?

VictimaDelAmor | 16-06-18 | 22:09

VeelTeSteil | 16-06-18 | 22:08
Nou ja, daar waren ze zelf bij. Mijn moeder kon naar het Vrouwencafe gaan wat ze wilde, mijn vader ging toch echt de ramen niet lappen, zelf een knoop aan zijn bloes maken of strijken. Wat ie wel gedaan heeft is gewoon hard werken en bij zijn gezin blijven ook al was t niet altijd even gezellig (understatement). En zelf doe ik ook niet aan die flauwekul mee. Ik begrijp ook nooit dat 'kerels' als ze getrouwd zijn evengoed zelf hun overhemden strijken. Haast erger nog vind ik het als ze het keukenprinsesje gaan spelen en daar heel verheven over praten. Met hun papadagen en hun zittend plassen.

BlowingBubbles | 16-06-18 | 22:30

VictimaDelAmor | 16-06-18 | 22:09
Daar gaan we dus wel naartoe naar die sharia. Dankzij linkse moslimpijpers

Fijn dat u snapt wat ik hier vaak aanhaal. Mannenbashen is gevaarlijk. Kijk maar eens naar die incels die nu en masse vrouwen afknallen in Amerika. Sure, je mag de reden dat ze dat doen nooit 100 procent buiten hen zelf leggen maar het helpt niet dat de maatschappij deze gasten ziet als vullis. (- ben niet voor niks heel kritisch op vrouwen... Echt niet. -) Een beetje liefde en genegenheid helpt 95 procent van deze gasten op het rechte pad te blijven en iets te maken van hun leven. Andere mannen zijn door al dat gebash gaan twijfelen aan hun mannelijkheid. Is dat wat we willen als samenleving, verzwakte mannen? We weten uit de geschiedenis wat voor een consequenties eraan hangen...

VeelTeSteil | 17-06-18 | 02:47
▼ 9 antwoorden verborgen

Het is op veel grotere schaal dan de meeste mensen denken. Zelfs politici en beroemdheden zijn massaal betrokken bij kindermisbruik. Vergeet ook de kostscholen, Jehova en andere geloven niet. Onder het mom van geloof mag je namelijk baby's verminken en vervolgens aan de bloedende plasser zuigen, ook in Nederland. Compleet gestoord.
www.trouw.nl/home/seksueel-misbruik-g...

kaas89 | 16-06-18 | 21:37

Lekker importje weer.
Hier gaat het dak er af bij een eventueel bericht over een misbruikt kind.
Deze etni's brachten het tot een heel nieuw nivo.
Er gaat denk ik nog veel meer uit die beerput komen. Zoveel dat zelfs het meest links georienteerde groepje dit niet meer wilt wegkijken.
Maddafakka's.

NiCeY | 16-06-18 | 21:36

Look what a scotland yard detective experienced when he exposed the top elite pedofiles of the uk in the past. A truly shocking interview.
youtu.be/z01qB-HeYV8

ardeverb | 16-06-18 | 21:34

Volgens mij gaat het dat moslimtuig niet eens om de seks. Het gaat ze om macht, vernedering en totale minachting van uw en mijn normen en waarden.

marcoplarco | 16-06-18 | 21:34 | 13

@einStina, ik denk dat zijn eigen volle zak m in de weg zit, maar dat ie niet slim genoeg is te beseffen dat ie z'n handen dat beter voor iets anders kan gebruiken dan botte hork comments tikken. Truste.

BlowingBubbles | 16-06-18 | 23:13

@Kalk: He, je hebt het licht gezien. Het is me een raadsel waarom, maar dan weer wel een positief raadsel. It's okay, apologies accepted. Sterk dat je dat schrijft. *maakt buiginkje* Take care & mooie zondag, jongeman.

@Bubbles: Truste.

Rest In Privacy | 16-06-18 | 23:16

Verdorie, is er eens een degelijke bitchfight, mis ik de actie! Het wordt nog netjes opgelost ook.

Frau Merkel | 16-06-18 | 23:49
▼ 10 antwoorden verborgen

Waarom, waarom lees ik dit niet in mijn krant, mijn favoriete website, internet? Waarom? Is dit nep nieuws?

Superarchie | 16-06-18 | 21:33 | 1

Tijd om een ander favoriet webstek te kiezen.

LuckyGirl | 16-06-18 | 22:41

De beschrijving van hoe de hardwerkende burger Tommy Robinson verwerd tot 'crimineel' Tommy Robinson is zeker ook een artikel waardig! Die man is zo keihard genaaid door de staat dat het gewoon beangstigend is. Vanaf het moment dat hij kritiek begon te leveren op de islam (hij is zeker geen racist!) is hij stelselmatig kapot gemaakt. En hij blijft strijden!

Daarom verdient hij ook mijn duiten. Mocht je vinden dat hij de jouwe ook verdient, 20 seconden en 't is geklaard. tommyrobinson.online/contact/

DezeNicknameBestaat | 16-06-18 | 21:33 | 1
-weggejorist-
Graaier | 16-06-18 | 21:57

Allemaal het slachtoffer van die dekselse en in en in slechte westerlingen

LickmyNick | 16-06-18 | 21:32

Het eens zo mooie oude rijke Europa is verloren.

frisenfruitig | 16-06-18 | 21:29 | 3

Dat denk ik niet, maar er moet wel gesaneerd worden. Je toko beschermen met genoeg barang.

Ongeblustekalk | 16-06-18 | 21:33

Ongelofelijke, er zijn 3 schoten gelost en frisenfruitig is al aan het wegrennen... dacht je nu echt dat wij onszelf laten overlopen door leugenaars, linksisten en islamisten?

Vraag je eerder af wie deze giftige mix over ons heeft uitgestort.

Veluwse-Eikel | 16-06-18 | 21:41

Bij fris en fruitig is het glas nu half leeg. Maar dat kan best veranderen zodra hij weer een lichtpuntje ziet.

Lupuslupus | 16-06-18 | 22:04

Ik heb geen woorden voor dit tuig en al helemaal niet voor bestuurders en politici die dit onder de pet wilden houden.

frisenfruitig | 16-06-18 | 21:28

Ik ben bang dat het VK niet meer te redden is. Gelukkig komen de verkiezingen in Beieren eraan en zitten CDU en zusterpartij CSU op ramkoers omdat laatst genoemde een historisch slechte uitslag dreigt te behalen ten bravoure van de AfD. Dit kan maandag de val van Merkel betekenen en daarmee word het in Brussel op eieren lopen want de week erop is de EU top onder leiding van Oostenrijk wat net als Italië met nieuwe regering fel tegen de huidige asielpoltiek is. Jammer dat er in Nederland zo weinig aandacht hieraan besteed word. Juncker,Timmermans en consorten komen tegenover 6/7 landen te staan die de grenzen sluiten en Schengen opheffen.

Trumme | 16-06-18 | 21:25 | 4

Rustig aan! Ik heb geen zin in een nieuwe nick.

Frau Merkel | 16-06-18 | 22:12

lol

Lupuslupus | 16-06-18 | 22:36

Frau Merkel | 16-06-18 | 22:12 |:
Maak je geen zorgen, dankzij haar nalatenschap zullen we de naam nog tot in generaties heugen.

LuckyGirl | 16-06-18 | 22:38
▼ 1 antwoord verborgen

Beschouw de UK maar als verloren. Theresa May's gedrag, buigend en kruipend voor de islam, is een teken aan de wand. Zo ook de snelheid waarmee Tommy Robinson veroordeeld werd. Op termijn gaat heel Europa er aan, door de groep slappe politici die aan de macht is, de media die de islam in hun kielzog kritiekloos ruim baan geeft, en de passieve en domme bevolking die het circus op gang houdt.

Fijnstoffer | 16-06-18 | 21:25

Je begint nu toch af te vragen welk land nu meer een multicuturele ramp is het VK of Zweden. Zweden heeft tenminste nog Ikea.

mortgage_freeman | 16-06-18 | 21:23 | 2

Ik vraag mij dit ook regelmatig af ja...................

Wienerschnitzel mit | 16-06-18 | 21:28

Wat wordt er toch gekotst op de lafheid van inheemse Britten hiet in de panelen. Er worden genoeg Nederlandse grietjes uitgehoerd door allochtone pooiers; eufemistisch loverboys genoemd. Waar zijn wij dan? Het is noch pril, maar in het V.K. bouwen ze nu alwel groepen en bewegingen op rondom dit thema en de persoon Tommy Robinson: een Nelson Mandela-figuur.

Ooit een politie agent uitgemaakt voor laffe hoeder van islamitische kinderneukers, en ze vervolgens de straat uitgejaagd met numeriek overwicht? Tienduizenden Britten ondertussen wel. Iedere revolutie begint "relatief" beschaafd. De reformatie begon als bijbelstudieclubjes.

Trekbeest | 16-06-18 | 21:22 | 1

Wij krijgen natuurlijk ook meer en meer jongeren met een diverse achtergrond de komende decenia dus het kan inderdaad nog wel een veel groter probleempje ook in NL worden, ik denk dat we zelf net als de Britten ook laffe honden blijken te zijn.

mortgage_freeman | 16-06-18 | 21:55

Dit is zo ongelooflijk onrechtvaardig.. dit gaat ze opbreken. Dit gaat niet geslikt worden. De autoriteiten worden niet meer vertrouwd. Het begin van het eind. In Nederland doen ze er ook hard aan mee. Misdadig

Rest In Privacy | 16-06-18 | 21:18

Engeland heeft jaren lang vanuit koloniaal schuld gevoel, gastarbeiders uit de voormalige kolonies veelal hun gang laten gaan. Ondanks de mogelijkheid om economische groei en religieuze verlichting als groep door te maken. Hebben vooral de Pakistanen hele wijken onder streng religieuze leer weten te krijgen. Mede geholpen door Extreem Linkse naive Britten die elke kritiek afdeden en nog steeds afdoen als rascisme. Nog steeds heerst vooral bij de babyboomer generatie de angst voor Nazisme en fascisme. Nu de rijkere maar niet minder religieuze Pakistanen meer invloed krijgen in de lokale en regionale politiek. Zullen dit soort zaken harder en sneller in de doofpot worden gestopt. Dit vanwege het feit dat in Pakistan het beschermen van de eigen stam, cultuur en religie boven alles gaat. En in Nederland zien we dezelfde ontwikkeling met de opkomst van DENK en NIDA. Dat worden nog hele interessante tijden.

Indoneesje | 16-06-18 | 21:16

"het doodzwijgen van duizenden minderjarige slachtoffers van verkrachting"

Waar blijven die feministen met hun deugnetwerk als je ze wel nodig hebt? Of de 'metoeters'? Vast geen eigenbelang te beleven

Mark van Leeuwen | 16-06-18 | 21:15 | 3

Feminist is gewoon een eretitel voor linkse trutjes. Zoals Paul de Leeuw een "ridder" is.

Trekbeest | 16-06-18 | 21:30

Totdat die mannenhaters zelf verkracht worden en dan smeken om hulp van, jaaaawel, mannen.

VeelTeSteil | 16-06-18 | 21:34

Trekbeest 21:30
Ridder in de orde van de Bruine Ster! Dat dan weer wel.

JanvandeBiertent | 16-06-18 | 22:05

Vrouwen en meisjes betalen de prijs. Kijk naar de killings in Duitsland. Maar het zijn ook de vrouwen die dit altijd weer verdedigen (of bevorderen).

redanx | 16-06-18 | 21:13

Het beroerde is dat Robinson een veel groter bereik heeft verkregen door zichzelf te offeren.
In het groter geheel bekeken is de waarschuwing:
dit is de prijs die je zal moeten betalen.

LuckyGirl | 16-06-18 | 21:13 | 2

Filossof Mill schreef eerder het volgende,
' Echte vrijheid bestaat uit het najagen van eigenbelang, op onze manier, waarbij we er niet toe neigen anderen te beroven van hun vrijheid, of hun streven naar geluk dwarsbomen'
maw: TR offert zich op ten gunste van jouw, mijn, onze vrijgevochten vrijheden

bij gelegenheid | 16-06-18 | 21:25

bij gelegenheid | 16-06-18 | 21:25
Opofferen heeft alleen effect wanneer het resultaat oplevert. Maar hoogdravende lieden die niet presteren en mooie woorden hebben, mogen zich verheugen door de aandacht van groupies zoals jij. 3 strikes out. Dom mokkel.

Ongeblustekalk | 16-06-18 | 21:52

Tot de wal het schip zal keren.

Geen hollander | 16-06-18 | 21:09 | 1

Dat hopen we dan maar...................

Wienerschnitzel mit | 16-06-18 | 21:29

Ik zie ‘eigen rechter spelen’ in de toekomst nog heel groot worden.
Terecht.

Accident_Prone | 16-06-18 | 21:08

Mijn hemel, die koppen alleen al zijn een reden ze preventief op te pakken en vast te zetten. Wat een engerds.

Accident_Prone | 16-06-18 | 21:06

Eens was het 'Britain rules the waves' en nu is het 'islam rules Britain'. Moslims in het Lager- en Hogerhuis, een moslim als burgemeester van Londen. De islam maakt haast met veroveren. En helemaal 'legaal' oftewel democratisch. De democratie die islamieten toelaat tot het bestel graaft haar eigen graf. Oók in Nederland, laten we dat vooral niet vergeten.

Lupuslupus | 16-06-18 | 21:05 | 1

GB had er beter aan gedaan om de voormalige koloniën te behouden ipv deze bewoners toegang te verschaffen tot GB. Nuff said.

bij gelegenheid | 16-06-18 | 21:13

25 pond overgemaakt naar Tommy Robinson. Toch nog een beetje het gevoel dat ik wat doe tegen de beesten en zij die hen hun gang laten gaan.

Graaier | 16-06-18 | 21:05

Normaal gesproken leveren Britse Tv-journalisten uitstekende reportages af. Zelfs triviale actualiteiten worden bv in "Newsnight" zeer uitvoerig uitgediept, maar deze schokkende en omvangrijke misbruikzaken laat men stilletjes aan zich voorbij gaan.
Kennelijk is dit allemaal te confronterend voor de maakbaarheids-believers en kan dit het ideaalbeeld van veel politici, bestuurders en policorburgers grondig verstoren.

Luchtbakfietser | 16-06-18 | 21:04 | 11

@ Lucky Girl
Dank voor de link. Heb een stukje gekeken, als het verhaal van de dienderklopt [had overigensnog nooit van dit instituut gehoord] is dit zeer zorgwekkend en verontrustend. Opvallend dat hij het ook heeft over mogelijke betrokkenheid van een hooggeplaatste BBC'er

Luchtbakfietser | 16-06-18 | 21:47

LuckyGirl | 16-06-18 | 21:08
De slachtoffers komen uit de lagere klasse in de samenleving. Wij hebben in NL onze VVD/GL/PVDA/'66 deug elite die neerkijkt op het plebs. In Engeland is die afstand tussen de haves en de have nots nog groter en de wederzijdse afkeer ook. Het zal het establishment en iedereen die zich daarbij voelt horen een rotzorg zijn wat er met hun Tokkies gebeurt. Daarom mag het doodgezwegen worden.

BlowingBubbles | 16-06-18 | 21:50

@Luchtbakfietser De BBC heeft ook decennialang de andere kant opgekeken terwijl Jimmy Saville jonge meisjes liep te misbruiken.

Error 404 | 17-06-18 | 12:48
▼ 8 antwoorden verborgen

knip knip knip, knip zegt de schaar.

tata1981 | 16-06-18 | 21:04 | 1

En weg is de voorhuid. En t gevoel. Eelt ontwikkelt zich en normaal gevoel is er niet meer. Hij die zijn impulsen niet controleert wil dan steeds bruter, nauwer, en testosteronrijker handelen.

Shoarmamasutra | 16-06-18 | 21:22

In de UK zijn ze niet vies van onder het tapijt vegen, kijk maar naar de verhalen achter Gary Glitter en Jimmy Saville. Neemt niet weg dat deze zaken enorme proporties aannemen en het schandalig is dat een reporter wordt vervolgd, en de Paki's nog steeds beschermd worden. Lijkt ook een beetje op NL: Slachtoffers mogen met naam en toenaam in de krant, maar als de dader met volle naam in de krant komt is de ophef niet meer te meten, want dat zou hem in de toekomst misschien kunnen schaden (lees: dan is de kans dat hij in herhaling treedt kleiner). Zie ook Michael Panhuis die vrijwel continu met Michael P wordt aangeduid, maar Anne Faber
(RIP) met haar volle naam (dat het de familie tegen de borst stuit geeft niet, die zijn maar slachtoffer in 2e lijn)

InAnumPerRegimine | 16-06-18 | 21:03

Unabrow fest

Olleke | 16-06-18 | 21:03

lees resolutie 1743 europese raad. Is gelijk alles duidelijk. Huiveringwekkend

thebesteoneverbuilt | 16-06-18 | 21:03

De witte mars, n.a.v. de Dutroux-zaak was een mars met 300.000 personen. Wat een contrast met gelatenheid van de Britten. Deze matheid, deze overgave. Het geeft aan dat dit volk geen eer meer bezit. Woede en vuur hadden de reactie moeten zijn. Dat was rechtvaardig geweest.

Statler en Waldorf | 16-06-18 | 21:01 | 3

Konijnen, betoverd door het licht van de naderende koplampen.

LuckyGirl | 16-06-18 | 21:05

We berusten, laten NL ook afbreken..... bang om voor racist uitgemaakt te worden, in de PVV hoek gezet worden. Ik zie het ZEER somber in in Europa.

Wienerschnitzel mit | 16-06-18 | 21:31

Wienerschnitzel mit | 16-06-18 | 21:31
Wiize woorden, maar verander je nickname aub...

wiener mit pommes | 17-06-18 | 11:07

Het toont ook de idiote dubbele moraal aan, geen verslagje mogen doen voor de rechtbank maar wel deze foto's mogen publiceren.
En kom niet aan met beïnvloeding van de rechtsgang, dat was hier niet aan de orde.

LuckyGirl | 16-06-18 | 21:00 | 4

Correctie: Beïnvloeding van de rechtsgang was/is juist aan de orde door het besluit immigranten niet te vervolgen en hun overtredingen stil te zwijgen. De "foute" angst dat de rechters misschien strenger gaan (ver)oordelen is niet bewezen, en als dat zo is, dan is dat een stukje genoegdoening voor de lange, lange tijd dat ze er mee wegkwamen

InAnumPerRegimine | 16-06-18 | 21:09

Het was wel dapper maar in ieder geval niet slim van Tommy. Ze loerden op hem (dat wist hij) en hijzelf heeft hen de kans gegeven om hem te grijpen. En nu maar hopen dat hij de gevangenis overleeft en dat kan alleen wanneer er steeds weer over hem bericht wordt; m.a.w. het publiek let op. En zolang dat het geval is, is hij min of meer veilig. In ieder geval zullen ze het dan niet aandurven om hem te laten vermoorden.

Lupuslupus | 16-06-18 | 21:10

Wat zou het Europesche Hof hier van zeggen? Die zijn toch altijd snel als het om discriminatie gaat.

Trumme | 16-06-18 | 21:13
▼ 1 antwoord verborgen

Bij het zien van die foto's zal er toch wel één linkse mongool zijn die stiekem denkt(natuurlijk wel na eerst online iets te lullen over het christendom): waarom zou ik die debielen als slachtoffer zien?

RickTheDick | 16-06-18 | 20:59 | 2

Omdat ondersteuners en faciliteerders heimelijke voorwaarde-scheppers voor daders zijn...

Veluwse-Eikel | 17-06-18 | 01:11

Berbaar is opvallend stil in dit topic....

Rest In Privacy | 17-06-18 | 05:53

Correctie titel:
.
West Europese landen gedogen breed scala aan misdaden van religieuse daders.

Parel van het Zuiden | 16-06-18 | 20:58 | 1

Zou de lading niet dekken.

Ongeblustekalk | 16-06-18 | 21:01

Wat een inteeltkoppen allemaal. Ongelooflijk dat dit allemaal onder the carpet wordt geveegd.

Yperiet | 16-06-18 | 20:57

Binnenkort ook bij u in het theater !
Met dank aan 40 jaar links knuffelen...

Wijze uit het Oosten | 16-06-18 | 20:56 | 4

Wat dacht je van 40jr. lang politieke en journalistieke propaganda..?

Veluwse-Eikel | 16-06-18 | 21:18

Dat is zeker waar maar de een laat zich indoctrineren, de ander niet. Het is al 11 (12 kan ook) jaar geleden dat mijn t.v. op zwart is gegaan. Ik werd kotsmisselijk van de propaganda en de knikkende koppen om de leugens kracht bij te zetten. Genoeg is genoeg.

Lupuslupus | 16-06-18 | 22:43

Confirm, ik geloof helemaal niets meer... en neem alles ‘ter kennisgeving aan’, waarschijnlijk ligt dit aan mijn karakter en kan er prima mee leven.

Veluwse-Eikel | 17-06-18 | 01:09
▼ 1 antwoord verborgen

Sorry, kan dit niet lezen... krijg direct hoge hartslag. Maar wat ze zeggen... eens!

Tjajaja | 16-06-18 | 20:56

Amen.

Reeksen waarheden als koeien, die we in de MSM niet tegenkomen. Daar wordt terloops wat over die schandaaltjes belicht.
En alleen omdat het moet.
Als we de aandacht rond deze pedo-netwerken vergelijken met die rond de #metoo hype, valt direct op dat acteurs, journalisten, politici en andere elitaire moralisten het vertellen van een tietengrap een veel groter probleem vinden dan het jarenlang verkrachten, mishandelen en verhandelen van een kind.
Of zelfs duizenden kinderen. saltmines.nl/2018/04/02/metoo-blijkt-...
.

Dandruff | 16-06-18 | 20:55 | 6

sprietatoom | 16-06-18 | 22:03,

Dat "een beetje" is nu al de understatement van deze eeuw.

Zoals Feynman al schreef; het gedogen van deze misstanden heeft deze ernstige zaken niet alleen in stand gehouden, maar zelfs verergerd. En dat verwijt geldt iedereen die zulke extreme misdaden opzettelijk verzwijgt.
Een probleem kan pas aangepakt worden als het wordt onderkend.
En zelfs nu is het zo ver nog niet, de MSM berichten slechts mondjesmaat.

Dandruff | 16-06-18 | 22:17

Dandruff schrap 'een beetje' uit mijn tekst, ze zijn gewoon medeplichtig.

sprietatoom | 16-06-18 | 22:40

Wanneer een dader deugt is er ook geen probleem. Zie jolo, vice, oxfam. Hoe hypcriet wil je het hebben?

Kukooo1 | 17-06-18 | 12:29
▼ 3 antwoorden verborgen

Jongens pas nou op met dit soort publicaties!! Straks mag ik Engeland niet meer in omdat ik reaguurder ben...

Jorgensen | 16-06-18 | 20:55 | 3

Die kans is groot gelukkig zit er water russet ons en de UK

Jacktheflipper | 16-06-18 | 21:06

Ik zou er trots op zijn.
Hier je bek over moeten houden gaat te ver. Veel te ver.
Ik snap die Britten ook niet. Stop eens even met brexitkibbelen en pak de hooivorken. Vraag de lokale politiechef tekts en uitleg. Geduldig maar resoluut

Shoarmamasutra | 16-06-18 | 21:10

@Jacktheflipper
Al in Bijbelse tijden liepen groepen pyramidebouwende gastarbeiders gewoon door zee naar het beloofde land. Het is er nu nog hommeles.

Shoarmamasutra | 16-06-18 | 21:13

Goede column Feynman. Dank.

Rest In Privacy | 16-06-18 | 20:53

Er zal een keer een Paul Kersey opstaan.

marcoplarco | 16-06-18 | 20:53 | 3

Tot nu toe zijn de leiders van Britain First èn Tommy Robinson in het cachot verdwenen. Dus een Paul Kersey is zéker nog lang niet in zicht.

Lupuslupus | 16-06-18 | 21:02

Paul Kersey opereerde niet openlijk. Die ging guerilla stijl. Er zullen vaders of broers undercover gaan.

marcoplarco | 16-06-18 | 21:05

Nou dat hadden die vaders en broers dus allang moeten doen. Waar waren ze al die tijd?

Lupuslupus | 16-06-18 | 21:13

Mooi dat GS stellig partij kiest na een ietwat trage start.

LuckyGirl | 16-06-18 | 20:53

De enige instituten in Europa die een afspiegeling vormen van de oorspronkelijke bevolking, zijn de strijdkrachten.

Ongeblustekalk | 16-06-18 | 20:52 | 6

JanvandeBiertent | 16-06-18 | 21:50
Ze doen dat omdat het niet werkt in de praktijk, moslims willen geen vreemd land dienen.

Ongeblustekalk | 16-06-18 | 22:04

Lupuslupus | 16-06-18 | 22:47
Waar beweer ik dat dan?

Ongeblustekalk | 16-06-18 | 22:58
▼ 3 antwoorden verborgen

Sommige dingen zijn veel erger dan gedacht.
Nooit eerder was de keuze tussen onze kinderen en allochtonengeknuffel zo scherp.

LuckyGirl | 16-06-18 | 20:55

Demminkjes in Engeland?
Hoe groter de geest,hoe erger het beest.

De Profundus | 16-06-18 | 21:55

Mijn hart huilt... Vol van woede... Jonge man, in zijn mid veertiger jaren, veteraan, bereid om eventueel lijf en leden op te offeren voor de goede zaak, (nu zéker niet meer trouwens, niet voor dít Nederland) terwijl in eigen land, de elite haar kinderen verkracht en weg geeft aan het de religie van de vrede... Wat een verhaal... De dochters van Europa op het offerblok.

RtotheB | 17-06-18 | 19:50

Mijn bloed begint bijkans te koken bij het lezen van dit artikel. Slangen zijn het. (En dan heb ik het woord dat ik in mijn hoofd heb voor de verkrachters nog maar verzwegen).

RedBill | 16-06-18 | 20:48 | 3

Ik werd er bijna moedeloos van. De politieke correctheid is een beest dat veel slachtoffers maakt. Wie zich tegen het beest verzet weet dat hij wonden moet kunnen incasseren. De staat, de rechterlijke macht en de politiek werken samen om de verkrachtingen buiten beeld te houden en werken samen om degenen die het benoemen keihard aan te pakken. Stelletje foute en vooral laffe politiek correcten. Bang voor de moslims en bang voor hun baantjes.

Graaier | 16-06-18 | 20:58

Achterbuurtvolk die niet goed op hun dochters hebben gelet. leer mij de Britten kennen, de moeders lieten de hele buurt ook over zich heen gaan. En het dan raar vinden dat de politie er niets mee deed.
Snollen for centuries en nu zijn het paki's, same old shit.
Ze hebben de bende wel geaborteerd, schat ik zo in.

Ongeblustekalk | 16-06-18 | 21:21

@ongeblustekalk "leer mij die Britten kennen... allemaal snollen..." Vertel eens wat uit de praktijk, je kent blijkbaar veel Britse snollen. Daarna gaan we dieper en met meer strucuur op de materie in want jij kent blijkbaar de werkelijkheid.
Kalk, je bent een hypocriete sukkel

The Great White Hoax | 17-06-18 | 10:28

Een beetje over the top, maar hé alles nodig toch ?
Wayne Riley ' I'm an Englishman' om dat ene vuurtje brandend te houden.
Ty.

Hensmunter69 | 16-06-18 | 20:46

Faces of rape.
De hearing met die ex-politieman gaf gruwelijk weer hoe de politietop, welzijnswerk en politiek in feite pedonetwerken faciliteren.
Dat laatste vind ik eigenlijk nog erger: als wetgeving gehandhaafd zou worden dan zouden die netwerken nooit zo groot hebben kunnen worden.

LuckyGirl | 16-06-18 | 20:43 | 4

FM: dit zijn Zuid-Amerikaanse drugs-clan martel praktijken, ik ben hier fel op tegen. Simpelweg de Wet naleven, niets meer en niets minder. En dat is ook meteen het probleem: de Wet is er om de autochtoonse bevolking onder de knoet te houden en blijkbaar niet voor al die criminele haat-koppen hierboven.

Veluwse-Eikel | 16-06-18 | 21:25

Laten we niet vergeten dat elites al eeuwen pervers gedrag vertonen. Zo'n Demmink wordt ook niet voor niets de hand boven het hoofd gehouden.

BlowingBubbles | 16-06-18 | 21:54

De wet biedt de mogelijkheid de maatschappij tegen iemand te beschermen door iemand op te sluiten. Bij de straf hoort eveneens vergelding. Dat is voor een enkele persoon niet mogelijk. De autoband is weliswaar niet fraai, maar het dient een doel. Andere opties zie ik niet. Het wordt daarbij nog warm ook, maar dat is bijvangst.

Frau Merkel | 16-06-18 | 21:55
▼ 1 antwoord verborgen

Ook in Nederland hebben dit soort weg-met-ons partijen de meerderheid van de stemmen. Het domme klootjesvolk is nou eenmaal
In de meerderheid en laat zich gewillig manipuleren. Hier heb je geen paki’s maar Marokkanen. Dat is denk ik nog veel erger. Toch wordt er gewoon gestemd op D66 en VVD. En krijgen FvD en PVV maar 20% van de stemmen. Dit zijn echter de enige partijen die niet bang zijn voor moslims.

BluRay | 16-06-18 | 20:43 | 1

FvD wel want die hebben gestemd tegen een PVV motie die de-islamisatie voorstelde.

Error 404 | 17-06-18 | 12:55

Wat een vreselijke rotkoppen op die foto's. Allemaal psychopaten.
Wat ik mij nou nog steeds afvraag: wáár waren de ouders van die kinderen? Wáárom hebben zij niets gedaan? En dan bedoel ik niet aangifte doen (die onderin een lade verdwijnt) maar vrienden, kennissen, familie en desnoods voetbal supporters (hooligans) mobiliseren om dat vuilnis een lesje te leren. Waarom niet??

Lupuslupus | 16-06-18 | 20:42 | 20

einStina | 16-06-18 | 21:51
Ghaha, dus je gooit het argument van de statistiek erin, slap meisje, net als blotebillengezicht.
Je sleept er het hele spectrum aan de haren bij, maar vertel eens eens wat uit de praktijk, jij kent blijkbaar veel verkrachte meisjes.
Daarna gaan we dieper en met meer structuur op de materie in want jij kent blijkbaar de werkelijkheid.

Ongeblustekalk | 16-06-18 | 21:59

@Frau Merkel: uitzonderingen bevestigen de regel, zeggen ze. Ik kan er ook alleen maar 'helaas' over zeggen.

@Kalk: Wat is er slap aan statistiek en eigen ervaringen of observaties? Je zou wat meer respect kunnen tonen voor medereaguurders in een discussie.
En verder, zoals ik zei, zolang jij persoonlijk nooit wraak hebt genomen moet je vooral je hoofd dicht houden dat anderen die dat niet doen slap zijn.

Rest In Privacy | 16-06-18 | 22:11

einStina | 16-06-18 | 22:11
Noem eens een voorbeeld uit de praktijk, dat vraag ik al twee keer. Ik geloof niets van wat jij beweert.
Kom op pechtold, je kan het.

Ongeblustekalk | 16-06-18 | 22:17
▼ 17 antwoorden verborgen

Zolang een groot deel.van de engelse bevolking nog steeds op labour of de conservative party stemt en zo het tweepartijen kartel in stand houdt veranderd er niets. En net als in Nederland Wilders en Baudet gedemoniseerd worden, wotdt de EDL in Engeland effectief gedemoniseerd.
Overigens komt het grootste deel van de moslims in Engeland uit voormalige kolonien van de commonwealth en hebben zij legaal toegang tot de UK...... een hoge prijs die de huidige bevolking betaalt voor het voormalige "empire where the sun never sets"

miff | 16-06-18 | 20:39 | 4

Langshetrandje
Nog maar even afwachten of ze die krijgen, May is niet voor Brexit en juist die moet de Brexit regelen. Ze doet het niet best,

BosrandDirk | 16-06-18 | 21:01

Als ze een pakistixt hadden gehad was dit nooit hebeurd

Olleke | 16-06-18 | 21:06

BosrandDirk | 16-06-18 | 21:01
Ik vind alles best zolang die tronies hierboven maar op dat eiland blijven.

Rest In Privacy | 16-06-18 | 21:36
▼ 1 antwoord verborgen

Allemaal lekker hashtag freetommy blèren vanachter het klikpaneel daar in de UK. Echte actie zie ik niet. Ja, in t begin wat opstootjes, maar mensen blijven bang voor de islam.

DommeNeger | 16-06-18 | 20:36

Ik weet dat ze meelezen. Britten zijn een stel slappe watjes, terwijl ze een skripal case winnen, wordt hun dochter doorgepaald in een steeg. Minderwaardig volk is het.

Ongeblustekalk | 16-06-18 | 20:32

Dat die moslims dat zouden doen is gewoon hysterie! En racisme natuurlijk maar dat spreekt voor zich...

eerstneukendanpraten | 16-06-18 | 20:32 | 5

Bakito | 16-06-18 | 20:33

Geloof is per definitie achterlijk, dat terzijde.

Er zijn inderdaad de nodige misbruikzaken in Christelijke kerken maar __**daar hebben we het nu niet over**__ Die zaken zijn ook gewoon bespreekbaar in de maatschappij, niemand die je met een scheef oog aankijkt en je van racisme zal beschuldigen als je dergelijke zaken zegt. Geen Bakito's met trillende wijzende 'maar hullie ook' die meneer de pastoor zullen verdedigen, niets van dat al.

Dus, Bakito, geef het nu maar op. Ieder relativerend woord dat je zult zeggen brengt je alleen maar dichter bij al die duizenden verwerpelijke, lafhartige, verraderlijke politici en andere vertegenwoordigers van de staat die hun eigen zieleheil boven de rechten van die meisjes en de integriteit van de rechtsstaat hebben gesteld en nog steeds stellen. Wil je daarbij horen, ga dan vooral door.

Voorgeenchanterikpeu | 16-06-18 | 21:00

Bakito | 16-06-18 | 20:33 | Ook binnen islamitische culturen worden jongetjes gepakt. Sterker nog, in stammen gebieden in Afghanistan en Pakistan was en is het normaal dat men rondtrekt met jonge jongens. Deze worden dan als meisje verkleed en dienen doel als (seksueel) vermaak tijdens de reis. Aangezien meisjes nergens naartoe mogen. Kleuterneuken komt overal in voor, alleen is de Islam een van de weinige goedsdiensten waar dat via de sharia gelegaliseerd wordt.

Indoneesje | 16-06-18 | 21:09

Bakito.
Vergelijk de mediagekte over de kleuterneukende priesters met hoe er wordt bericht over moslims. Dan zie je het probleem.

Mahatma | 16-06-18 | 22:42
▼ 2 antwoorden verborgen

Dit gaat tot de top, waarom denk je dat een waxinelichtgooier tot aan de poorten van de hel wordt nagejaagd en de upper class vrijuit gaat?

Kamikazepiloot | 16-06-18 | 20:31 | 5

Geduld is een schone zaak! De dag komt.

Frau Merkel | 16-06-18 | 22:00

De ergste nazi's hebben neurenberg ontlopen en sommigen zitten nog steeds in de zon in Argentinië....

Mark_D_NL | 16-06-18 | 22:07

Hannah Ahrendt heeft weer gelijk: niemand is fascismevrij.

kaasfondue | 17-06-18 | 00:55
▼ 2 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl