achtergrond

Geenstijl

Turkse minister van BuZa is een liegende Turk

Fascismerend interview met Mevlut Cavusoglu, die eigenlijk minister van Buitenlandse Zaken van Turkije is, maar zodra hij even onder druk wordt gezet verandert in een stotterende stoethaspel met stomme grote ogen.

Mevlut noemde Nederland een fascistisch en racistisch land. Of zoals Mevlut dat noemt: "Kritiek." Met die teksten geconfronteerd is het plots een incoherente woordenkots. "It was coming from both sides and I didn't start that." Moehahaha. Meneer is natuurlijk nog steeds op zijn kleine pik getrapt vanwege die keer dat hij ongevraagd ons land wilde binnendringen om Erdo-propaganda te verspreiden, waarop hij logischerwijs werd tegengehouden aan de grens. "You have your own understanding of democracy", noemt Mevlut dat. En als iemand van de Nederlandse regering zijn volkje had uitgemaakt voor fascistische honden hadden we dat ook wel geweten. Ten eerste zou de parlementaire stront aan de knikker zijn en ten tweede zou Erdogan-slaaf Tunahan Kuzu de boel zo hard ophitsen dat Rotterdam van de aardbodem geveegd zou worden door boze Turken.

Enfin, Mark Rutte & co slikken de bizarre teksten en kronkelingen van deze regelrechte leugenaars als zoete baklava en ondertussen blijft De Volkskrant de advertentieruimte maar volpompen met all-in-reisjes naar de stranden van die fascistische Hitlers. Of mogen we de bal niet kaatsen?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.