achtergrond

Geenstijl

Dagelijkse reminder dat u de EU-overlords dankbaar moet zijn. Voor kraanwater

Prijsvraag. U krijgt honderdmiljardtriljoen euro als u een tweetje van @2eKamertweets vindt waarin staat dat wij de Kamer dankbaar moeten zijn voor het lekkere weer op deze mooie lentedag. Maar in Europa valt dit soort propaganda onder Normaal. Doen.

Iedere dag zeggen wij tegen onze buren. Weten jullie het nog? Al dat vieze water van voordat de EU-begroting bestond. Nu hebben we gelukkig een EU-begroting. En komt er heerlijk helder Europees water uit de kraan. Laten we drinken op commissaris Timmermans en commissaris Juncker en al die andere geweldige mensen die de EU-begroting mogelijk hebben gemaakt. En laten we hen op onze blote knietjes danken voor al die andere fantastische dingen die wij verder ook nog krijgen terwijl wij ze eigenlijk helemaal niet verdienen. Proost, buurman. Op de EU-begroting. 

Reuze leuk voor die lui in Roemenië dat ze met Europese soepsiedie schoon water uit hun kraan krijgen en wij gunnen deze mevrouw een zeventien minuten durende reuzestraal uit heur douche net zo hard als de eerstvolgende GroenLinkser, MAAR WAAROM BESTEEDT HET EUROPEES PARLEMENT ONS GELD AAN DIT SOORT FILMPJES EN AAN TWEETJES MET EEN FUCKING BIERGLAZENLOGO ERBIJ?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.