achtergrond

Geenstijl

Persco Baudet over aangifte tegen VP Ollongren

Totale trut van een topambtenaar Kajsa Ollongren heeft een aangifte aan haar broekpak, vanmorgen ingediend door de kapitein van de Renaissancevloot, die haar van feeksnieuws beschuldigt na gevaarlijke ophitserij door de D66-minister.

Wat is er toch in D66 gevaren? De partij lijkt te lijden aan een terminale overdosis Pechtold, de zonnekoning van de zelfgenoegzaamheid. Hier een zeer aanbevelenswaardige samenvatting van de schade, wij schakelen ondertussen live over naar de Dédain66 du Jour, die op naam staat van vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken Kafka Orwellogren. Mevrouw beweerde in een lezing dat Thierry Baudet "een grotere bedreiging is dan Wilders" en die gevaarlijke ophitserij van een minister (van een kabinet dat met één mond spreekt), komt haar op stevige hoon & woede te staan op de internets. En op een aangifte van Thierry Baudet, die zijn juridische stappen LIVE toelicht bij de Staatsomroepstream of op de feestboek van Hart van NL.
UPDATE: Baudet had een prima verhaal, en doet aangifte van smaad en laster door minister Ollongren. Aangifte doen wegens woorden is wel altijd stom. En geen vragen beantwoorden na een zelf belegde persco ook.

Update: Oh joh ze wilde alleen maar in "open debat'..

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.