Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Gossie. Jihadkneus Victor Droste heeft spijt

Hey kijk nou. Provinciale misfit Victor Droste komt terug naar Nederland want hij is het spelen in het Kalifaat zat. Kondigde hij al aan, maar nu is het zover. Zoals elke goede mohammedaan verwacht hij dat de Nederlandse overheid voor hem klaarstaat met een gespreid bedje van woning, werk, wijf. Een eerlijk proces, een popstrafje. Uiteraard staat het wandelend stuk landverraad Arnoud van Doorn al weer klaar om zijn boosaardige medestander te verwelkomen om de strijd hier in Nederland voort te zetten. Allahoe akbar!

Duiding van onze huisgederadicaliseerde na de breek. 

"Wat ik geloof doet niet heel erg ter zaken. Wat ik weet is dat deze jongen 5 jaar in een theocratisch oorlogsgebied heeft gezeten waar hij een hoop technieken eigen heeft kunnen maken en wellicht radicaler is geworden dan hij al was. Ik zie aan zijn Facebook pagina dat hij heel erg probeert om zijn liefde voor zijn woonplaats en Syrische kindjes kenbaar te maken aan de wereld. En hij legt steevast de nadruk op dictator Asad en verwerpt IS. Maar aan het einde van de dag steunde hij moreel wel Jhabat al Nusra en verliet hij Nederland met theocratische motivatie, en niet zozeer humanitaire motivatie. Dus ik zie dat hij zich nu al juridisch aan het indekken is. Hij probeert de weg te plaveien voor de aanstaande verdediging van zijn advocaat. Maar ik denk opsluiten en eerst maar eens flink analyseren. Geen haast met zo een jongen. Ook in Syrië wist hij van mij en mijn deradicalisering nog kwaad te spreken, dus zo lief is hij echt niet. Hij had zonder meer goede kanten, hij was bijvoorbeeld een van de weinige hardwerkende jihadi's die ik heb gezien in die gemeenschap. Hij hield van Salland en zijn ouders. Maar tegelijkertijd vertrok hij nogmaals op theocratische grondslag, en zei hij bovendien rond zijn vertrek "als de oorlog in Syrië over is trek ik door naar Irak". Met zo'n uitspraak weet je al dat het hem helemaal niet om Asad te doen is geweest. Dat is slechts een ethisch fondant laagje over zijn werkelijke - strafbare - motivatie."

"Is er dan een andere weg als je naar huis wil? Hij weet dat ook deze benadrukte transparantie de weg plaveien is naar een zo krachtig mogelijke verdediging in de rechtszaal. Hij bereid deze terugkomt al maanden zo niet jaren voor. Vandaar natuurlijk al die plaatjes op zijn FB. Aan het einde van de dag ben ik zijn opmerking over doortrekken naar Irak niet vergeten. Ben ik zijn foto met die Turkse ex soldaat die later bij IS zou gaan niet vergeten. En ben ik ook zijn demoniseren van mijn persoon niet vergeten. En dat laatste deed hij vanuit Syrië. Hij mag mild zijn op de chat. Aan het einde van de dag is het een politieke salafist die daar 5 jaar lang een leven heeft gehad, offline, waar we niks van weten. Ik hoop dat onze overheid kiest voor onze burgerlijke veiligheid, en heel rustig aan doet. Laat hem maar lekker afkicken van die ideologie. Monastiek."

"Voor Jason W was dat de rust die hij nodig had om tot inkeer te komen, maar voor de meeste is het slechts uitzitten om vervolgens meer jihadistische street credibility te hebben in de gemeenschap en bovendien weer een nieuwe morele klacht om het westen nog intensiever te mogen haten. Maar waar het me het meeste om gaat is de Nederlandse burgers zoals jij en ik. Die moeten niet opgezadeld worden met nieuwe buren die het zand van 5 jaar koppensnellende theocratie nog in het profiel van hun schoenzool hebben zitten. En jij als Irakese Nederlander moet dubbel blij zijn als dit soort types in het gevang zitten; ze zijn nu niet meer schadelijk in de Nederlandse, Syrische en Irakese samenlevingen."

Reaguursels

Inloggen

Sterf vies goor varken! Dat je mag branden in de hel.

Roy_01 | 07-12-17 | 21:27

Ik zeg het niet vaak maar "I prefer the French approach!"

benjeallanggek | 07-12-17 | 13:48

Ik mag het vast niet zeggen van GS, maar een fikse trap onder zijn eieren die daarna aan zijn oorlellen hangen... ik ga er voor.

mallekater | 07-12-17 | 11:58

Eerst ff lekker kaalscheren, daarna castreren zonder verdoving en daarna op de electrische stoel. En dat allemaal voordat grapperhaus zijn vinger er achter krijgt want die wil - als geloofsgekkie - iedereen vergeven en lekker knuffelen.

Rdock | 07-12-17 | 08:38

Als het aan mij ligt verdient hij minstens dezelfde straf als Nederlanders die zich aansloten bij de waffen SS en vochten aan het oostfront. Landverraad, hoogverraad, vechten in dienst van / een bijdrage leveren aan de strijdmacht van een vijandige mogendheid. Genoeg juridische grond voor een redelijk lange gevangenisstraf. Nog maar eens wat jurisprudentie op naslaan uit de jaren '40/'50. Enig verschil met die tijd is dat D66 toen nog niet was opgericht en dat rechters van die club toen ook nog geen fopstraffen uitdeelden voor landverraad. Nu helaas wel.

Mark zit te Dutten | 07-12-17 | 08:32

Als ie maar wel die gore pluk schaamhaar van zijn smoel scheert.
Gatverdemme, wat een vieze kop.

mallekater | 07-12-17 | 06:59

Kan hij niet gewoon zoekraken, net zoals dat fotorolletje en de bonnetjes enzo.

obominotie | 07-12-17 | 01:43

Dat politici de weg van de minste weerstand kiezen, en dat academici, journalisten en BN'ers de weg van 'boven-is-onder-en-recht-is-krom' kiezen, dat verbaast me niet. Echter, dat wij als burgers het laten gebeuren dat het vertroetelen van Jihadisten de weg van de minste weerstand is, dat vind ik onacceptabel. Als narcistische randdebielen als deze een huis, auto en opleiding cadeau krijgen van de belastingbetaler is dat echt de grootste klap in het gezicht van de eigen militairen die een overheid ooit gegeven heeft. Moet je eens voorstellen dat je de nabestaande bent van een gestorven militair die is omgekomen door een hond zoals Droste? Bovendien, de overheid is straks voorgoed zijn geloofwaardigheid kwijt t.a.v. zijn belofte dat het de bevolking bewaakt tegen islamisering en terrorisme.

stampertje85 | 07-12-17 | 00:46 | 1

Als deze man niet gestraft wordt, en in plaats daarvan beloond wordt met een huis en uitkering, krijgt de burger dan niet het morele recht om deze hond zelf te straffen? Stel je eens voor dat Michael P. straks vrijgelaten wordt, omdat een rechter, academicus of bestuurder met één of andere absurde logica concludeert dat de samenleving eigenlijk beter gediend is met vrijspraak of een minimale straf. Dan zouden we als samenleving toch helemaal gek worden? Dan zouden we zien dat we dus niet in een rechtstaat leven; dat onze overheid als puntje bij paaltje komt helemaal niet voor de Westerse waarden en de veiligheid van de burger staat, hoeveel het ook zegt dat wel te doen. In dat geval zouden we allemaal begrijpen dat een paar boze burgers Michael zelf zouden straffen, omdat we als samenleving wel ergens voor willen staan. T.a.v. deze hond is het niet anders: wanneer krijgen we de morele plicht aan elkaar, aan onze militairen en aan alle liberalen die onder het juk van de Islam leven, te tonen dat we in dit land barbaarse verkrachters en moordenaars niet tolereren, en al helemaal niet belonen.

stampertje85 | 07-12-17 | 01:50

Dat deze overloper überhaupt een podium krijgt in NL is dus al fout. Die terrorist mag daar blijven en verdient dus geen tweede kans.

BozePaarseMan | 07-12-17 | 00:20

Droste, blijf lekker daar en sterf een gruwelijke martelaarsdood, jij smerig stinkend vuil NSB-varken dat je er bent. Ren maar met een eeuwig brandende baard door je persoonlijke hel met je spijt.

De waard zijn gast | 07-12-17 | 00:15

Laat hem lekker daar blijven. Hopelijk loopt hij tegen een Peshmerga aan, of een Russische bom. Randdebielen zoals hij hoeven we echt niet meer terug.

Beste_Landgenoten | 06-12-17 | 22:37

In zijn fanatiek blauw bezwerende oogjes herken ik een hele colonne van linksekerkers.

Eeuwig..Op..Vakantie | 06-12-17 | 22:07

"Geef oprechte spijtoptant een tweede kans"

Hoe weet Arnoud van Doorn dat Victor al Hollandi "oprecht" is wat betreft zijn "spijt"? Dat kan hij helemaal niet weten. Dat veronderstelt hij maar op basis van helemaal niks.

Ik denk dat je hier een heel ander mechanisme in werking ziet. Een huiveringwekkend mechanisme. Moslims zullen elkaar altijd, ongeacht whatever, dekken en helpen, en altijd ten koste van de andersdenkende. Van Doorn wil Droste weer naar Nederland halen, ongeacht wat hij daar uitgevreten heeft, enkel en alleen maar omdat het een mede-gelovige in Allah is.

Je zult dat pleidooi nog vaak gaan tegenkomen de komende tijd, want er zitten nog ca 180 (o nee, 179, want Marouane schijnt sinds vorige week bij zijn 72 maagden te vertoeven) van die lowlifes daar, die, en dat is echt bijzonder, ALLEMAAL terug willen naar Nederland. Waarom zegt niet de helft "'Nee, wij willen ons in een islamitisch land vestigen, wij hopen dat Iran of Afghanistan of Pakistan ons toelaat om daar een vroom leven als moslim te leiden". De meesten zijn Marokkanen. Waarom zeggen die niet: "Nee, het westen en Nederland is echt ongelooflijk en ondraaglijk haram voor ons. Wij willen naar Marokko, dat komt veel meer overeen met hoe wij een islamitische samenleving voor ons zien". Waarom zeggen niet 10 van die lowlifes dat? Waarom niet 3? Waarom geen één?

Dit soort aliens moet koste wat kost geweerd worden uit Nederland en het westen. De meeste aanslagen van de laatste jaren zijn gepleegd door lieden die terug zijn gekeerd uit islamitische conflictgebieden. Het is voor mij de lakmoesproef. Als de huidige regering en parlement er niet in slaagt om ze buiten de deur te houden, als ze met dozijnen binnendruppelen de komende tijd, dan zijn we verloren. Ik heb nog nooit op hem gestemd, maar dan zal ik op Wilders stemmen, in een laatste wanhoopspoging de islamisering en de ondergang van Nederland te stoppen.

Dr_Johnson | 06-12-17 | 22:00 | 1

Waarom zegt niet de helft "'Nee, wij willen ons in een islamitisch land vestigen..."
Nederland= oitkieroeng. kienderbijslagg, hoerrrsoepsidie, gratiess zorg, gratiess woning, gratiess 10.000,00 euro om huiss in te richten enz enz

telelezer | 06-12-17 | 22:21

Gun hem zijn maagden, spuitje en daarna een zandbak op zijn buik. Maar zal wel weer 20 uur bladeren harken worden en een grote dikke foei van de rechter.

Ruikbaard | 06-12-17 | 21:52

Voltooid leven. Opruimen verbranden en as ver we gin zee dumpen

Jacktheflipper | 06-12-17 | 21:26

Fuck Ginger.

Hensmunter69 | 06-12-17 | 21:22

Er is maar geschikte straf voor zo'n landverrader.

letters_of_cijfers | 06-12-17 | 21:20 | 1

en één ontbrekende woord in mijn zin.

letters_of_cijfers | 06-12-17 | 21:21

De kogel.

Cor Netto | 06-12-17 | 21:02

Brief gaat meteen na de aanhef al totaal de fout in en verderop nogmaals. Uitleg niet nodig.

Wekkertje | 06-12-17 | 20:35

Vergelijk eens met de wijze waarop de Nederlandse regering de Spanje-strijders heeft behandeld: spanjestrijders.nl
Deze mensen mochten na terugkeer in Nederland nog niet eens meer postbode worden! nl.wikipedia.org/wiki/Internationale_...
""Ook 700 Nederlandse vrijwilligers namen deel aan de Internationale Brigades. Onder deze "Spanjestrijders" waren naast militairen ook veel verpleegsters. van de 700 overleefden zo'n 300 de strijd.[2] Bij terugkeer in Nederland werd hen het Nederlands staatsburgerschap ontnomen omdat zij dienst hadden genomen bij een vreemde krijgsmacht. Dit overkwam onder andere de schrijver Jef Last en Piet Laros.""
Klik: "Piet Laros
Piet Laros
Piet Laros (rechts) demonstreert met Oud Spanjestrijder A. Kloostra op het Binnenhof
Piet Laros (rechts) demonstreert met Oud Spanjestrijder A. Kloostra op het Binnenhof
Geboren 1901, Kaatsheuvel
Overleden 1997, Utrecht
Land Nederland
Groep CPN
Piet Laros (1901–1997) was een van de eerste Nederlandse vrijwilligers in de Spaanse Burgeroorlog. Hij vertrok, zodra hij hoorde van de inval van Franco in Zuid-Spanje om de wettige -socialistische- Spaans regering omver te werpen, in 1936, op de fiets naar Parijs, waar hij werd opgevangen door andere socialistische jongeren, en -tersluiks- door de autoriteiten, tijdens de regering onder leiding van Léon Blum. Hij raakte ter plekke in Spanje meermaals gewond. In de Tweede Wereldoorlog zat Laros in het verzet en belandde uiteindelijk in concentratiekamp Buchenwald.

In 1946 kreeg Laros als een van de weinigen de Nederlandse nationaliteit terug die hem als Spanjestrijder in vreemde krijgsdienst was ontnomen. Vele medestrijders van Laros moesten daar nog jaren op wachten, en kregen die toen -tot hun grote weerzin- terug, simultaan met de de Oostfrontstrijders, en andere Nazi-gezinde landgenoten, die in de Tweede Wereld Oorlog dienst hadden genomen in het Duitse leger.

In 1968 maakte Theo Uittenbogaard een VARA-radio-documentaire, getiteld De Oorlog Duurt Voort, over oud-Spanjestrijders, waaronder Laros, na hun terugkeer in Nederland, en hun frustratie, dat zij in meerderheid dezelfde behandeling kregen, na de Tweede Wereldoorlog, als zij die 'fout' waren geweest. In 1969, dertig jaar na het einde van de Spaanse burgeroorlog protesteerde Laros nog steeds en opnieuw op het Binnenhof tegen deze 'historische schanddaad' : "Waarom zijn na dertig jaar nog steeds anti-fascistische oud-spanjestrijders staatloos ? Waarom ?"-

theo-is-dood | 06-12-17 | 20:22

Eerst "onze jongens" beschieten,
en dan hier een uitkering gaan trekken?
Het moet niet gekker worden.

hotmint | 06-12-17 | 19:00 | 1

Volgens de NRC zijn die Syriëgangers ook ‘onze jongens’.

me,myself and IK | 06-12-17 | 19:41
-weggejorist-
dutch bikkel | 06-12-17 | 18:41

Waarom doet men moeilijk? Landverraad. God weet wat voor andere misdrijven tegen de menselijkheid en dan aankomen met een slap sorry? Vuurpeleton!

just another liberal | 06-12-17 | 18:38

Iemand uit het kalifaat, die in de aanhef Allah aanroept, is geen spijtoptant. Einde discussie.

PrakkerT | 06-12-17 | 18:24

enkele reis zandbak = enkele reis zandbak

Maar kom vooral terug. Grapperhaus wil graag met je in discussie.

medusa324 | 06-12-17 | 18:09

"Geef oprechte spijtoptant een tweede kans."
vraagt Arnoud.
"I distance myself from IS..."
zegt Victor.
Hoe moeten wij dat 'oprecht' nou begrijpen? Die lul met vingers (hij heeft ze blijkbaar nog alle tien) was helemaal in de ban van IS, en vertrok naar Syrië niet om het Kalifaat te stichten.
In het Elsevier-verhaal vinden we het volgende citaat: "Mensen zijn vaak bang wanneer ze de naam van Al-Qa’ida horen. Ik denk dat het mensen zijn die strijden voor een goede zaak."
OK, Victor, hoe oprecht ben je, knul? Liegbeest!
Zeg het nou maar. Je dacht het helemaal gevonden te hebben, je ging er hélemaal voor. Maar het werd niks. En nu distantieer je je van die grote droom. Wat is er van je over, lulhannes? Je kunt je baard tien keer afscheren, maar we geloven je niet.Zo diep als jij geloofde in Allah, zo hard geloven wij jou niet, begrijp je dat een beetje, jongen? De diepste overtuiging waarmee jij rondliep, zo ongeveer moet je ons diepste wantrouwen zien. Die bevlogenheid die jij had om samen met die andere bevlogen jihadi's het Kalifaat te stichten, die bevlogenheid ga je terugvinden bij als die kafir hier, al die ongelovigen, in hun gezamenlijke wantrouwen jegens jou en al die andere halve zolen die zich mee lieten slepen en op lieten hitsen door figuren als Honing.
Je verdient geen tweede kans, maar m'n kop eraf als je er geen krijgt....

Schoorsteenveger | 06-12-17 | 17:59

Hier kan ik geen chocolade van maken. Stuur deze boterletter door naar Libië en laat hem daar in zijn sop gaar koken. Win win situatie. Wij van hem af en hij kan daar toneel spelen. Je weet tog ?

Kamervraag | 06-12-17 | 17:56

Hij mist enkele schroeven en daar helpen de Nederlandse zalfjes ook niet meer.Echte helden blijven daar.
Hopelijk zal een Koerd zich over hem ontfermen.

hetwerktniet | 06-12-17 | 17:52

Hey vanLeeuwen, bel je broer eens op en zeg dan dat hij daar in die zandbak mag blijven aub

SchichtigeSpicht | 06-12-17 | 17:48

Gewoon een officieel uitleveringsverzoek naar oom erdo. Gaat ie natuurlijk niet doen, want erdo haat Nederland. Winwin.
Een zekere vrouwenbasher/handelaar houdt ie ook graag dicht bij zich. Oké, die heeft dan wel permanent 72 maagden voor hem klaarstaan. Dat snap ik dan weer wel.

rustzacht6 | 06-12-17 | 17:39

Gelukkig hoefde Victor bij thuis komst in de sociale huurwoning slechts vijf jaar reclamebladen op te ruimen en kon ie daarna lekker even bij komen voor zijn nieuwe flatscreen. De gemeente zag altijd al wat in Victor en heeft godzijdank alle uitkeringsgelden en subsidies voor hem door laten betalen op zijn rekening. En terecht. Is? Joh weet je hoe hard dat bij zo’n jongen binnen komt als wij continu maar ons gal spuien op zijn weloverdachte beslissing om met Interventie Soldaten mensen te gaan helpen. Islam? Niks met IS te maken. Heeft hij gewoon gelijk in. Victor ook niet. Hij wilde goed doen. Niets dan goed. Nou en wie goed zaait zal goed oogsten. Kom op mensen: een van onze zonen is terug gekeerd naar zijn verafschuwde maar ja gratiesch maatschappij. Ik trek er een traantje bij weg. Het is een soort jongensboek wat nog niet geschreven is.. #jesuisvictor

Dagdief | 06-12-17 | 17:33

Victor Droste hoeft niet terug te komen voor de rechtzaak hier ........ mag gewoon met goedvinden van de NL-rechtstaat, sterven aldaar.

Ervaringsdeskundige | 06-12-17 | 17:33

In de regio laten berechten.
Dan is z'n laatste woord gelijk een doodsreutel.....

Mazoeza | 06-12-17 | 17:32

Je verliest toch je Nederlanderschap als je in vreemde krijgsdienst treedt ? Dat is toch de wet ?

boccelullus | 06-12-17 | 17:08

Voltooid leven, spuitje.

DasNouJammer | 06-12-17 | 16:49 | 1

Zinloos en schadelijk leven: afkappen.

mallekater | 07-12-17 | 11:55

Waarom praat Simone Tukker met hem? Laat hem. Wat mij betreft ben je dan medeplichtig.

TheseDays00 | 06-12-17 | 16:49

Ik begrijp dat Victor Droste nu in handen is van de Turken. Hee, Recep, wist je dat Victor Droste een Gülenist is?

MAD1950 | 06-12-17 | 16:48

Die knul wil geen Victor Droste meer heten maar gammelachal al gallemacham of iets dergelijks. Geef die jongen het respect dat hij verdient...

Sans Comique | 06-12-17 | 16:44 | 1

Ik zie toch steeds het achterlijke broertje van chocladefabriek-Sjakie voor me.

Ernst Oosters8389 | 06-12-17 | 16:55

Als we erdogeit nu vertellen dat hij baby`s heeft gestolen om in de bitterballen te stoppen dan kan hij een tijdje een turkse cel van de binnenkant bewonderen.

Lt-Kol Kilgore | 06-12-17 | 16:43

Lieke en Victor, tis een modern sprookje

Slough | 06-12-17 | 16:41

Er is maar één plaats waar je kunt 'weten dat ze doelgericht op je schieten': - de frontlijn.
-
Dus alvast niet zeuren dat je goede werken verrichte achter het front.

bisbisbis | 06-12-17 | 16:40

"I distance myself from IS and attacks in the west and other countries for I believe them to bring no benefit whatsoever and are at the core of increasing the number of casualties". Bring no benefits whatsoever and increasing the number of casualties, no shit Sherlock! Heeft iemand wel door hoe intens belachelijk deze redenering is nog afgezien van slecht Engels?

Slough | 06-12-17 | 16:32 | 1

Het lijkt wel of Borat hem even geholpen heeft for make benifit glourious nation of Kazachstan.

Lt-Kol Kilgore | 06-12-17 | 16:37

Meenemen.

blauwe zander | 06-12-17 | 16:30

Zodra Droeftoeters66 klaar zijn met het vermoorden van het referendum hebben ze mooi tijd voor dit hier.

AdmireMyNuts | 06-12-17 | 16:30

Hij mag de door hem afgehakte hoofden toch wel nemen als aandenken ?

blauwe zander | 06-12-17 | 16:29

Afknallen een optie? Ja? Dan afknallen graag en anders gewoon levend begraven in die zandzooi daar.

Dirk III | 06-12-17 | 16:27

...één grote bak Takiyya wat deze moslimgluiperd probeert te verkopen, afknallen die gevaarlijke gek voordat hij hier de grens overkomt voor Bed,Bad, uitkering en hoer.

swebe | 06-12-17 | 16:24

Ik vraag me echt af , zouden er nog familieleden vrienden of kennissen zijn die iets met hem te maken willen hebben als hij terug komt ? Zou hij de zolderkamer bij zijn moedertje weer mogen betrekken ? Zoiets ban je toch uit je leven ?

RexGloriae | 06-12-17 | 16:24

Hopen dat ze deze oorlogsmisdadiger voor hij Turkije bereikt nog een kogel kunnen geven .

Castor12 | 06-12-17 | 16:17

Eerste stap van het deradicaliseren is dat vieze vlasbaardje eraf halen. Door hem in een bad met natronloog te gooien.

isitsoornot | 06-12-17 | 16:12

Ach wat zielig zeg, zo'n figuur wens je toch van harte een tuintje van 1 meter 80 diep op z'n buik.

pa_niek | 06-12-17 | 16:12

Grapperhaus is onderweg naar Idlib voor een goed gesprek....

Rest In Privacy | 06-12-17 | 16:10

Ik wil mijn land niet delen met deze kk-lijer. Victor al Hollandi heeft gekozen en wij moeten hem aan zijn keuze houden. Hij is niet meer welkom in Nederland of enig ander westers land. Hij vraagt maar asiel aan in een of andere islamitische heilstaat in die contreien; er zijn er genoeg, en daar zijn de samenlevingen veel meer ingericht op de voorschriften van zijn bijgeloof.

Heel Nederland moet hem en zijn mede-"strijders" duidelijk laten weten:

We won't tie a yellow ribbon round the ol' oak tree for you scumbags. Stay away!

Dr_Johnson | 06-12-17 | 16:06 | 1

Mee eens, op de laatste zin na.

ScumbaggusMaximus | 06-12-17 | 17:01

Beschaafde landen hebben een "kill list" voor IS strijders
Nederland heeft een "kill list" voor de eigen bevolking.

James Lastig | 06-12-17 | 16:06 | 2

Goed geschreven, inderdaad zijn de burgers vogelvrij verklaart.

KomkommermetSla | 06-12-17 | 17:12

100% eens met je...!

Sarcastisch varken | 06-12-17 | 18:12

Of je gaat de daden van ISIS zien voor wat ze zijn: (poging tot) genocide. En dan sluit je ze op, zet een tribunaal op en gaat in alle rust ze vervolgen. Dit zijn te gevaarlijke mensen om vrij rond te hebben lopen.

dyslexieman | 06-12-17 | 16:05

"Hij had zonder meer goede kanten, hij was bijvoorbeeld een van de weinige hardwerkende jihadi's die ik heb gezien in die gemeenschap."
Waar werkte hij dan hard aan?

zwarte_weduwe | 06-12-17 | 16:05

“Spijtoptant” suggereert spijt en daar geloof ik helemaal niets van. Gelijk vastzetten en nooit meer vrijlaten.

priks | 06-12-17 | 16:04

Heeft iemand 'm zachtjes ingefluisterd dat als hij alsjeblieft maar terugkomt -zodat de Staat der Nederlanden aanschouwelijk kan maken hoezeer zijn werk maakt van Syriëgangers- hij maar tweederde van 240 uur taakstraf hoeft uit te dienen?

bisbisbis | 06-12-17 | 16:03

Wat de meeste bestuurders, intellectuelen en zelfs psychologen maar niet kunnen inzien is het overvloedige bestaan van borderliners en narcisten. In de meeste gevallen hebben figuren die dit soort extreme beslissingen nemen en metamorfoses ondergaan een psychiatrische persoonlijkheidsstoornis: ze genieten van controverse creëren en het middelpunt van de aandacht worden. Ook Arnoud Van Doorn is er zo één, en veel 'transgenders' eveneens (echte transgenders bestaan, maar neppe ook)
Echter, de zogenaamd geleerde mensen hebben geleerd alles te moeten verklaren met sociaal-economisch, politiek en cognitieve oorzaken; Dat sommige mensen ook gewoon genetisch gek, giftig en asociaal zijn, dat wordt niet gezien: als ze dat zouden erkennen zouden we de illusie van controle kwijtraken, en zou hun 'expertise' grotendeels overbodig worden.

stampertje85 | 06-12-17 | 16:03

Vrede Zij Met Hem. Liever gisteren dan vandaag. De aanvoer van maagdjes, jonger dan 1 jaar, en dan vooral vanuit Jemen, is momenteel voor zelfs het Mohammedaanse Walhalla mogelijk niet te behappen. Zij het met enige Westerse hulp (We aim to please). Ontwikkelingshulp 2.0. Maar dat zou dan het mooie van Ontwikkelingshulp moeten zijn: niet voor binnenlandse consumptie.

Er gaat iets fout.

Rest In Privacy | 06-12-17 | 16:02

Van mij mag hij op de korrel komen van onze Franse en Britse terroristen jagers. Een blauwe boon meer of minder maakt toch niet uit!

BadLieutenant | 06-12-17 | 16:01 | 1

Dat soort samenwerking levert de EU dan weer niet natuurlijk..
Krijgen we wel een EU defensie zal deze denk ik voornamelijk boetes innen tijdens de vakantie

Lionfromzion | 06-12-17 | 16:29

Oorlogsmisdadiger, afknallen die lamlul op de hei. Andere optie is er wat mij betreft niet.

osolemio | 06-12-17 | 15:59

Vaak zijn die ex kalifaat knakkers erg leuk met kinderen. In een dagverblijf of zo. Heb ik van horen zeggen...

ZureJoop | 06-12-17 | 15:59

Heel simpel: deze man heeft misdaden begaan in Syrië/Irak (of wordt er in ieder geval verdacht van). Laat ze hem daar dan ook berechten! Daar zijn de slachtoffers, daar zijn de bewijzen.
Dat het rechtssysteem niet helemaal jofel is, moet je van te voren bedenken. Als ik drugs naar Singapore mee smokkel, moet ik ook niet miepen dat ik ter dood veroordeeld word.

dyslexieman | 06-12-17 | 15:58 | 2

Waarom denk je dat hij boehoe hier heen wil..
Eerst was de overheid aldaar aan zijn zijde, toen was alles geweldig, nu krabbelt iraq weer op en wil hij vluchteling worden.

Lionfromzion | 06-12-17 | 16:31

Snap ik. Maar dan ben je dus gewoon een voortvluchtige oorlogscrimineel. En die sluit je op, tot je een uitleveringsverzoek hebt. Deze groep mensen mag zich nooit meer veilig voelen.

dyslexieman | 06-12-17 | 16:38

Binnenkort bij Pauw aan tafel met een blaartrekkend verhaal over hoe veel spijt hij heeft en hoe hij zich misleid voelt en belooft het nooit meer te doen.
Het Pauw publiek applaudiseert dan natuurlijk.

Memek | 06-12-17 | 15:56 | 1

Pauw: hij is een man die wel voor zijn idealen gaat en er zelfs alles voor achter liet. Nu na vijf jaar in zijn belofte land te hebben gewoond moet hij dit nodig gedwongen achter laten en nu dreigt hij terug in Nederland in de kou te komen staan....

P-unit | 06-12-17 | 16:47

Speel zijn coordinaten maar door aan Assad, Poetin, de Koerden of de Britse en Franse special forces. Deze meneer heeft zowel zijn Nederlanderschap als ook zijn beschaafdheidsdiploma opgegeven en hoeft hier dus niet meer te komen. Ga daar maar spijtoptanten, Victor, wij moeten je niet meer.

Graaisnaaiert | 06-12-17 | 15:56

Kunnen we dit soort gasten niet gewoon op grote hoogte uit een vliegtuig flikkeren boven hun woonsteinstaatje of oceaan, net zoals de Argentijnen deden?
Of gewoon op een kill list plaatsen zodat de Engelsen of Fransen hem kunnen afknallen.

boerenvla | 06-12-17 | 15:54

Toch zonde van zo'n jongen, hè.
Daar hadden zulke mooie plantjes op kunnen groeien, in dat toch wel troosteloze landschap.

You-On-A-Gin | 06-12-17 | 15:53 | 1

Priceless ;) ik moest lachen!

Sarcastisch varken | 06-12-17 | 18:10

"Just want to come back home..."

Wel das nou jammer, uw paspoort is verbeurd verklaard wegens steun aan een terroristische organisatie met een veelheid aan abjecte schendingen van de Mensenrechten in het toenmalig Kalifaat. U heeft gegokt en verloren, daar is de uitgang.

En dan het pareltje daaronder:

"Eén van de weinige hardwerkende jihadi..."

Mag ik éven een teiltje??? De JijBuis en andere internetkanalen staan vol met hun "huisvlijt". Het laatste waar ik persoonlijk op zit te wachten is nog zo'n slachter met strengen schaamhaar op de kin die zogenaamd "the error of his ways" is gaan inzien. Net als die Laura. Gewoon met een laars in de kont het vliegtuig in en terug naar de zandbak. Ga daar je Kalifaat waanzin maar achterna. Ik wil jullie hier niet wegens groot gevaar voor alles dat niet-moslim is!

Sjefke7807 | 06-12-17 | 15:53 | 1

"Eén van de weinige hardwerkende jihadi..." Eens een calvinist..

kaasfondue | 06-12-17 | 16:01

Walgelike vent!!!
Comment heeft geen waarde, moest het wel even kwijt.

robert39 | 06-12-17 | 15:52

Deze man heeft zijn Nederlanderschap verloren laat hem verrekken - de gore schoft

lasttango2016 | 06-12-17 | 15:52

Binnenkort bij Jinek en Matthijs: "Dames en heren, Victor Drosteeee!!!! Geef hem een groot applaus!!! Wat een moed om zijn verhaal hier met ons te willen delen!!!
Welkom Victor!!!
(Uitzinnig applaus)

piloot47 | 06-12-17 | 15:52 | 2

Uw visioen is niet eens zo ondenkbeeldig helaas. Ze zijn er gek en deugend genoeg voor daar op de Gooise matras. Maakt niet uit wat ie op zijn kerfstok heeft, als we maar déugen. En denk nu toch eens om de tóón mensen!

Sjefke7807 | 06-12-17 | 15:58

Mathijs: nu aan tafelen, moed, strijd en overtuiging. Hij durfte het aan de grote stap te nemen uit zijn overtuiging, hij durft wel te strijden voor zijn idealen en komt nu zijn overtuiging met ons delen... Hallina heeft een hoofddoek op dus aplaus.

P-unit | 06-12-17 | 16:51

Kan ook echt allemaal hier.
Kom op met de terror, hoe meer hoe beter en hoe eerder mensen kijken en schrikken en hoop ik dood bij neervallen.

rein9576 | 06-12-17 | 15:52

De Zweedse trol had toch een juridisch truukje tegen het Droste-effect?
Kom maar op dan.

Lewis Lewinsky | 06-12-17 | 15:51 | 1

Haha +veel scherp van je trouwens zeg!

Sarcastisch varken | 06-12-17 | 17:15

Nou Victor de woestijnzwervende, landmijnen zijn er om op te stappen
kies er maar eentje uit, plenty keuze zou ik zeggen

Tobi | 06-12-17 | 15:50

In het kader van een nieuwe sire campagne neerzetten als openbare boksbal "Wordt het leven u even teveel? Mep dan een haatbaard scheel." Is dat islamietje nog ergens goed voor geweest.

VeelTeSteil | 06-12-17 | 15:49

's kijken hoe veel van, haha, Zakaryya's eisen ingewilligd gaan worden. De Nederlandse kabinetten zijn begin 2000 begonnen het christendom als westerse basis weg te flikkeren omdat de islam lonkte, de islam paaldanst beter want in driedubbele boerka's en dat prikkelt die oerdegelijke polderpatriarchen des te meer.
Maar bedenkt wel dat voor honderdduizend hongerige wannabe jih-adders deze export/import geitenkeutel een voorbeeld en een held is. De talkshow uitnodigingen liggen dus al voor hem klaar. Evenals de obligate stapel bouwvergunningen voor 2018 voor nieuwe moskeeën. We moeten en zallen met z'n allen halallen.

dedeurs | 06-12-17 | 15:49

Met IS gangers moet men hetzelfde doen als de Russen in WO II deden met SS-ers; gelijk doodschieten, heeft niemand ooit over geklaagd. En bij die SS-ers kon er nog een enkele brood-ss-er bij zitten of wat misleide Vlamingen, bij de westerse IS-gangers niet; ze deden het niet uit armoe maar uit een volle overtuiging voor hun walgelijke haatideologie.

Franker | 06-12-17 | 15:48 | 2

Alsof die SS'ers uit het westen dat destijds voor het geld deden... geloof je dat zelf? Ook dat waren gewoon overtuigde gekkies die soldaatje wilden spelen, net als deze klootviolen...

Sarcastisch varken | 06-12-17 | 17:14

Nee, Sarcastisch varken, het overgrote deel deed het vanuit hun ideologische overtuiging. Slechts een heel klein deel had andere motieven. Enige wat ik wilde zeggen is dat laatste deel bij de IS-ers 0% is.

Franker | 06-12-17 | 18:15

Oprecht my ass; hij is daar aan het verliezen. Staatsvijand, net als van Doorn. Fuck them.

fram | 06-12-17 | 15:48

Tijd voor Quantanamo Flevoland daarna berechten in den haag als we daar Serven voor oorlogsmisdaden kunnen veroordelen dan dit soort knakkers ook. Beter nog, uitleveren aan lokale justitie daar, en een tribunaal van Raqqa beginnen. Persona non grada maken en burgerschap afnemen lijkt me de eerste stap. Het liefst zie ik ze daar sterven de makkelijkste oplossing.

P-unit | 06-12-17 | 15:47 | 1

Guantánamo. Eilandje opspuiten zo'n 19 kilometer vanaf de kust en daar neerzetten. Voor vluchtelingen een polder Woomera. En dan kijken of half Afrika nog steeds geld wil komen scheppen hier.

Acar_ketimun | 06-12-17 | 17:11

Nederlanderschap afnemen en uitzetten naar Syrië. Iedereen blij.

Lewis Lewinsky | 06-12-17 | 15:46 | 1

En wie gaat dat uitzetten betalen? We worden omringd door een enorme zee desdoods. Steen aan de enkels en klaar zijn we.

overVecht | 06-12-17 | 16:06

Wat kan mij die breor Victor bommen. Ophangen in een slachthuis naast zijn andere breors.
Nee, veel interessanter is het ondersteboven ophangen van die andere Victor, over hoe dat nou zit met zijn gegoochel.

Oprisp | 06-12-17 | 15:42

@ DrumPiet | 06-12-17 | 15:35
Eens. Maar wat swagmachine | 06-12-17 | 15:33 | schrijft zou zo maar is kunnen.

Manson666 | 06-12-17 | 15:41

Ieder mens verdient een tweede kans!

overVecht | 06-12-17 | 15:39 | 7

Waarom ?

P-unit | 06-12-17 | 15:48

Zeiden ze van Michael Panhuis ook.

DrumPiet | 06-12-17 | 15:53

Jezus. Moet je nou bij echt elk bericht een /sarcasme teken gaan pleuren?

overVecht | 06-12-17 | 16:05
▼ 4 antwoorden verborgen

Victor Droste, de voormalige postbode kan gewoon retour afzender.

Glasgow Argus | 06-12-17 | 15:38

Alle 70 getuigen stierven een natuurlijke dood.

Nichtsneues | 06-12-17 | 15:37 | 1

72... Iets met maagden enzo.

overVecht | 06-12-17 | 15:41

Dit was te verwachten. Het schip van IS zinkt en de ratten gaan van boord.

Irnerius | 06-12-17 | 15:37

Vechten in een buitenlandse krijgsmacht = paspoort inleveren en retour afzender wat mij betreft. Laat 'íe zich daar maar redden.

DrumPiet | 06-12-17 | 15:35 | 5

@Glasgow Argus | 06-12-17 | 15:37
Uhm, ons aller Inlegvelletje Rutte zei dat we in oorlog zijn/waren met IS. Waaruit dus automatisch voortvloeit dat hij als zodanig dus wel degelijk tot een vijandelijke mogendheid is toegetreden en dus in aanmerking komt voor een ferme -weg gejorist en opgerot- namens de NL Staat...

Sjefke7807 | 06-12-17 | 15:46

Sjefke, Rutte heeft voordat hij zijn tekst over oorlog sprak dan eerst IS als staat moeten erkennen. Dat heeft hij niet gedaan. Niemand ter wereld heeft IS als zelfstandige staat erkend. En het internationaal oorlogsrecht zit zo in elkaar dat een staat die geen staat is ook geen leger heeft waar een buitenlander dus ook niet in dienst kan treden. Maar zomaar schieten op mensen in Syrie mag niet denk ik volgens het syrisch strafrecht. Laat hem maar gewoon daar en daar berechten

Glasgow Argus | 06-12-17 | 16:01

@Glasgow Argus | 06-12-17 | 16:01
Zie hier Lid 4, Artikel 14 , Hoofdstuk 5 van de Rijkswet op het Nederlanderschap:

4 Onze Minister kan in het belang van de nationale veiligheid het Nederlanderschap intrekken van een persoon die de leeftijd van zestien jaar heeft bereikt en die zich buiten het Koninkrijk bevindt, indien uit zijn gedragingen blijkt dat hij zich heeft aangesloten bij een organisatie die door Onze Minister, in overeenstemming met het gevoelen van de Rijksministerraad, is geplaatst op een lijst van organisaties die deelnemen aan een nationaal of internationaal gewapend conflict en een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid.

Het is dus wel degelijk mogelijk mijn waarde Argus. Want IS voldoet perfect aan de hierboven gegeven omschrijving.

Sjefke7807 | 06-12-17 | 17:14
▼ 2 antwoorden verborgen

Nooit meer terugkomen in Nederland. Naar Syrie, gegaan (vakantie), prima vooral vakantie blijven vieren. De heilstaat en het centrale geloof van de Mohammedanen. Geweldig toch. Tolerantie te over. Don't call us, we call you, over about a thousand years.

De Evangelist | 06-12-17 | 15:35

Laat hem daar sterven, aub. Niemand wil dit stuk vuilnis terug hebben. Dag Victor. Gfy.

brofistbox | 06-12-17 | 15:33

Het erge is dat hij gewoon een proces krijgt, vrijgesproken wordt aangezien er geen concreet bewijs is wat hij daar heeft uitgevoerd. Dat is nou juist het probleem met de rechtsgang hier in Nederland, de persoon die uitreist naar Syrie zo sowieso strafbaar moeten zijn.

swagmachine | 06-12-17 | 15:33

Graag van torenflat naar beneden sodemieteren.

Koning BongoBongo | 06-12-17 | 15:32

Verrader. Bekering naar het mohammedanisme moet verboden worden. Hoe dwaas ben je als je je in deze tijd tot die ideologie wil bekeren! Hoe dwaas is het dat in deze tijd die ideologie ongehinderd zieltjes kan winnen!
Eens was ik nog wel een beetje tolerant jegens mohammedanisten. Eens. Maar die tolerantie is compleet op.

afikoman | 06-12-17 | 15:32

Grapperhaus heeft misschien nog wel ergens plaats in een achterkamertje.

Manson666 | 06-12-17 | 15:31

niet hier laten komen,gewoon onderweg laten verongelukken of daar opsluiten.

pejoar | 06-12-17 | 15:31

Volgend de policor overheid en haar handlangers zijn alle Syrische vluchtelingen in dit land gevlucht voor Assad. En dat is een leugen. Waarschijnlijk gedaan om de geesten hier rijp te maken voor de regieme change die het westen voorstaat in Syrie omdat dat geopolitiek nou eenmaal beter uitkomt. De meeste vluchtelingen hadden een naar hun beleving een goed leven onder Assad. Ze zijn gevlucht of hem gesmeert omdat je nu eenmaal niemand kan vertrouwen in een burgeroorlog. Goed, dan zit je hier en wordt je in jouw moskee geconfronteerd met zo'n smerige klootzak die jouw Assad en jouw familie dacht te moeten bevechten. Dat wordt rotzooi. (ik hoor al verhalen van Turken die Syriers treiteren in dit dorp, maar Turken en Syriers is een ander verhaal)

forecastle | 06-12-17 | 15:30

Voor alles is een oplossing, zodat hij zich de moeite van een terugreis naar Nederland kan besparen. Zand erover. Next!

Een vrije paling | 06-12-17 | 15:30

Donnez-lui la solution française, une seule balle suffit

kommabijmebinnen | 06-12-17 | 15:29

Snap best dat de zin van het leven je ontgaat in Ermelo, Schubbekutteveen of Hoogezand Sappermeer, en dat je gaat kijken of er meer is.

Maar als je dan als bleekscheet je in zo'n pakkie hijst, kun je dan niet in de glimmende glans van je onbesneden eikel zien dat dat het ook niet is? Houd gewoon je spijkerbroek aan, Allah ziet toch best door het uiterlijk heen en ziet dat je hart vol van de goede zaak is? Allah houd je toch niet voor de gek met een stukkie katoen?

Sjors W. | 06-12-17 | 15:27 | 2

Hoogezand Sappermeer...?
Waar leg dattan?

Lefty-Messup | 06-12-17 | 15:36

Rechtsaf by Schubbekutteveen. Zusterstad van Hoogezand-Sappemeer.

Sjors W. | 06-12-17 | 15:39

Het gezicht van de hedendaagse landverrader

tata1981 | 06-12-17 | 15:25

Dit stuk uitschot heeft recht op een eerlijk proces volgens de normen van de sharia. Lever hem uit aan Syrie, want daar heeft hij ook zijn daden begaan. Syrie mag dan gewoon zelf weten wat het doet met misdadigers.

Glasgow Argus | 06-12-17 | 15:21

.. er ligt vast nog wel wat jurisprudentie op de stoffige plank van hoe om te gaan met terugkerende leden van de Waffen SS.

Jan Passant mk2 | 06-12-17 | 15:19 | 2

Internering , en bij schuldig bevonden kregen ze een enkele reis naar de duinen.

pontius | 06-12-17 | 15:21

Meh, alleen de simpele jongens met weinig connecties kwamen aan de beurt. Zijn er genoeg van ouderdom gestorven in de Heimat.

Sjors W. | 06-12-17 | 15:28

Wat mij betreft blijft ie daar. Het zand zal hem wel te heet onder zijn sandalen worden daar, dan is het beter om lekker te chillen in een Nederlandse cel.

brutus68 | 06-12-17 | 15:19

Na 5 jaar strijd is het goed vertoeven in verzorgingsstaat Nederland , lekker uitrusten, uitkering , huisje , warme kachel , re-integratietrajectje , en een sociaal advocaat tot je beschikking 24/7 , radicale moskee om de hoek ( o zo belangrijk ) .

pontius | 06-12-17 | 15:19

Als zelfs de Fransen en Britten daadkrachtiger en pragmatischer optreden, dan is het zaak om het beleid inderdaad eens tegen het licht te houden.

Sjors W. | 06-12-17 | 15:29

Het is niet de Ikea hé, waar je opgehaald kan worden uit Smaland als je geen zin meer hebt. Je wou daar heen dus succes daar.

En als Nederland geen toekomst meer voor je heeft, dan hoef je hier ook niet te komen.

RenHoek | 06-12-17 | 15:18

Hij distantieert zich van de aanslagen van IS in het westen, zo zegt hij, omdat hij geen voordelen daarvan ziet voor hem en zijn medemoslims.

Rest In Privacy | 06-12-17 | 15:17

Alleen om Nederland te klieren geeft die erdoturk hem vrijgeleide

jack and friends | 06-12-17 | 15:15

Niks uitkering! We zoeken nog een Josef voor onze levende kerststal , dus hij kan meteen aan de slag.

nemeton | 06-12-17 | 15:15

Hij is nog niet terug. Met een beetje geluk wordt ie alsnog doodgeschoten en lost het probleem vanzelf op.

Osdorpertje | 06-12-17 | 15:13

Assad heeft toch wel een kerker vrij voor deze man, hij heeft ook veel beter zicht op wat hij allemaal uitgespookt heeft.

Papierversnipperaar | 06-12-17 | 15:13 | 1

Lijkt me ook. Scheelt een hoop gedoe als Assad dadelijk aan Nederland om zijn uitlevering moet vragen.

echtpaul | 06-12-17 | 18:34

Ik ben voorstander van een uitleveringsverdrag met het Kalifaat, die weten vast raad met deze deserteurs

Bertie Wooster | 06-12-17 | 15:13 | 2

Om dat te voorkomen hebben "wij" het Kalifaat vernietigd. Ben ik altijd op tegen geweest; als een groep mensen graag ergens volgens de 7e eeuwse ISlam van Mohammed wil leven vind ik dat prima, ga je gang, gewoon doen. Wijs een stuk grond in de woestijn aan, muur eromheen en wachttorens, deurtje dicht, sleutel weg en have fun daar. Niet hier. Daar.

Graaisnaaiert | 06-12-17 | 16:06

Graaisnaaiert: het is alleen zo jammer dat ze helemaal niets kunnen en daarom altijd andermans have en goed moeten inpikken. Zet je ze in een stukkie woestijn om het zelf uit te zoeken dat is het snel voorbij.

Wekkertje | 06-12-17 | 20:39

hoezo terug naar huis? meneer heeft zijn nederlandse nationaliteit opgeven op het moment dat hij met zijn grote bek al hakbarrend zijn paspoort in de fik stak.
Jouw huis staat ergens in een of ander zanddorp ga lekker trouwen met zon wandelende tent, kan je ook in wonen.
Blijf lekker in de woestijn pikpijp we motte je niet meer!
OPTYFEN GAUW!

TDB | 06-12-17 | 15:13 | 3

- wetten.overheid.nl/BWBR0003738/2017-03...

Kijkt u even onder Hoofdstuk 5, Artikel 14, Lid 3 en 4. De wettelijke mogelijkheden zíjn er gewoon! En deze "man" voldoet aan alle eisen om het paspoort pér direct door de shredder te zien gaan. Kans gehad, kans verkeken en dikke doei ermee.

Sjefke7807 | 06-12-17 | 15:24

@Sjefke: Vergeet het maar, Grapperhaus gaat graag met Victor en zijn kompanen in debat; hij verwacht wel een modus operandi te vinden die voor beide kanten werkt.
*headdeskt*

Graaisnaaiert | 06-12-17 | 16:05

Artikel 8 van datzelfde hoofdstuk zit in de weg :(

marcoplarco | 06-12-17 | 18:56

Je zou zeggen dat Victor niet veilig is in Nederland met al die jonge mannen die voor hem naar dit gave land zijn gevlucht.

RickTheDick | 06-12-17 | 15:11 | 1

Zoals die jongen mannen zich ook thuis zo daadkrachtig hebben opgesteld? Snap dat het makkelijk is van veraf en ik geef eerlijk toe dat ik ook niet zou staan te trappelen om vooraan te staan op de Grebbeberg, maar geloof niet dat jongens als Victor veel te vrezen hebben. Veel klagen en zelf niks doen, schat ik zo. Wat dat betreft zijn ze wel thuis in Nederland.

Sjors W. | 06-12-17 | 15:37

Bel de Fransen of Britten... die willen hem vast wel voor weinig liquideren voor ons!

Oepsie1234 | 06-12-17 | 15:09 | 1

Crowdsource starten? Ik doneer.

marcoplarco | 06-12-17 | 18:50

Aan die baard te zien is ie al een heeeeeele tijdj op het verkeerde pad beland!

Drunken_Pumpkins | 06-12-17 | 15:08

Dit is een staatsvijand en moet behandeld worden zoals we ook de Duitse oorlogscriminelen en NSB'ers hebben behandeld destijds. Helaas bestaat doodstraf niet meer in NL maar levenslang lijkt me minimaal op zijn plaats. Ik denk dat de rechters er hetzelfde over denken. Oh nee... wacht!

ILF2 | 06-12-17 | 15:08 | 2

Sigrid al-Qaag ziet dit als een verzetsheld, iemand die nog nuttig kan zijn als hier de pleuris uitbreekt en de Arabische agenda toch niet zo soepeltjes kan worden ingevoerd als zij zou willen. Dus nee, die is wel zuinig op haar stormtroepertjes...

Graaisnaaiert | 06-12-17 | 16:02

Minimaal levenslang?
En wat maximaal??

mallekater | 07-12-17 | 07:02

Mee vechten met een terreur organisaties, is gewoon berecht worden al terrorist.
Zal ondertussen al lekker vol zitten in Vught.....

Tony Chocolate | 06-12-17 | 15:07 | 1

Die knakker heeft nooit een geheim gemaakt van wat hij daar uitspookte dus inderdaad berechten.
Bewijs lijkt me in zijn specifieke geval niet zo moeilijk.
Maar ach hij is nog niet terug, als hij de verkeerde (of goede, afhankelijk van perspectief) tegen het lijf loopt wordt de zandbak eindstation.

Berbaar | 06-12-17 | 15:25

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl