achtergrond

Geenstijl

De 10 lekkerste mediawijven

Vrouwen in de media: ze kunnen niks of ze zijn aan het drammen. Maar, zijn ze ook lekker? Mannen mogen die vraag niet stellen van NRC/Volkskrant, want schandelijk seksisme.

Maar als zelf kneiterlekkere lesbi-GS-groupie zijnde mag het heerlijke mediaspul best even langs de ero-feministische 'zou je haar als lesbo doen'-meetlat. Toch, heren?

10. Marijke Helwegen

10. Marijke Helwegen

Best geconserveerde ginger ooit, misschien nog wel beter gemummificeerd dan een willekeurige farao. Is al ver in de 300 maar ziet er nog altijd uit als millennial, alleen dan van plastic. Qua duckface gaat La Helwegen, het cosmetisch-medisch wonder van Utrecht en omstreken, ver over Linda de Mol en Monique van de Ven heen. Wat knap is. En ze geeft nul fucks om haters, dat maakt haar extra lekker. 

\

9. Mona Keijzer

9. Mona Keijzer

Conservatief-christelijk CDA-meisje vervangt alweer sinds tijden met trots Sabine Sterk als lekkerste van het CDA. Gek op stofzuigen, strijken, spruiten doppen en het verzorgen van haar 17 kinderen, terwijl ze ook nog het halve CDA-dossier bij elkaar moet Pieteromtzigten omdat de rest van CDA te kleurloos is. MILF, power en stalen ballen in de Kamer: die zal dus wel naar het Forum voor Democratie gaan!

8. Dominque Weesie

8. Dominque Weesie

Dappere en krachtige man die het als eerste unieke talent van de NPO aandurfde om openlijk voor haar andersgeaardheid uit te komen. Als vrouw heette ze toch al Dominique, dus dat leverde geen problemen op met de productieassistenten qua ondertiteling. Krachtige krullenbos met open gezicht, vol liefde voor de verbindende waarden van onze NPO. En je mag haar gewoon 'meneer' noemen.

7. Anna Dijkman

7. Anna Dijkman

Blonde babe met verstand van geld. Luncht elke middag met oesters en champagne op het hoofdkantoor van ING. Was niet van het scherm te rammen bij de vele door niemand bekeken programma's van RTL Z. Brak om haar carrière te beginnen door het glazen plafond van Das Kapital, stroomde daarna door naar het grote geld van schnabbelmedia en bankenwereld. Bovendien blond, dus who gives a fuck wat ze allemaal kan, zoals elke rechtgeaarde lesbo zal beamen.

6. Carine Crutzen

6. Carine Crutzen

Karakteractrice in menopauze. Ziet er uit als Mona Keijzer maar dan minder Zeeuws. Komt uit Limburg en heeft cup DD,  dat is driedubbel het plezier. Kan als één van de weinige Nederlandse acteurs ook écht acteren, inclusief serieus talent, is derhalve zelden als BN'er te zien, want écht talent. Houdt zich graag op in ongesubsidieerde rechtse kringen, dus outcast in wereld van kunst en cultuur. Geeft net als Marijke Helwegen nul fucks, vandaar huizenhoog op de lijst geplaatst wegens en MILF en powerchick.

5. Annabel Nanninga

5. Annabel Nanninga

TIETEN!

4. Charlotte Pieterse

4. Charlotte Pieterse

Kakkineus corpsmeisje uit Rotterdam dat dagelijks haar leven waagt om filmpjes te maken voor Powned. Terecht: iemand moet het doen, je moet er alleen wel stalen kloten/granieten kut voor hebben. Waarvoor hulde en een standbeeld, al zal dat laatste wel weer snel worden verwijderd door Powned-hatende SJW's. Verder allround lekker, inwisselbaar met alle andere hockeycorpsmeisjes van Nederland, zijn ook allemaal lekker, dus geeft niks.

3. Die ene lekkere van Stellingdames.nl

3. Die ene lekkere van Stellingdames.nl

Stellingdames.nl,  twee meisjes van net 18 die de hele dag doen alsof feminisme en seksisme serieuze wereldrampen zijn en een nieuwe holocaust gaan veroorzaken. De ene is heel slim, heeft humor en is gewoontjes knap, de andere is agressief en zuur, zonder humor maar heeft 1000 Dumpertreeten-knap uiterlijk. Waarover ze dan de hele tijd gaat drammen dat je er niks van mag vinden want objectificerend seksisme rape culture en boosdinges. Yeah right: vandaar dat ze altijd zoveel make up op heeft en strakke truitjes draagt.

2. Esther van Fenema

2. Esther van Fenema

Psychiater in Leiden, violiste en Joods. Type gedistingeerde dame met intellect. Schrijft columns waarover altijd ophef ontstaat en maakt als de nieuwe Sonja Barend, maar dan zonder zuur links VARA-graaimoralisme, het ene diepgravende interview na het andere voor Cafe Weltschmerz. Is trouwens amoureus setje met de 44 jaar jongere Esther II, ook Joods. Kinky! Dokter? Als je als vrouw de hele tijd van sigaren droomt, zijn het dan nog wel echt sigaren?

1. Anne-Fleur Dekker

1. Anne-Fleur Dekker

Extreem-links Gooisch regenboogmeisje, voorheen paardenmeisje, met kwetsbaar bloemengezichtje. Vecht dapper en onverstoorbaar tegen het oprukkende rechtse fascisme en zorgt voor een eerlijke wereld, inclusief langdurige wereldvrede en basisinkomens. Draagt sexy neusringetje en heeft een al even sexy loensblik vol warmte en liefde. Kan wat dat betreft niet vaak genoeg in beeld verschijnen: het wachten is nu met smart op een vaste functie als DWDD-tafeldame voor @AnnefleurDD (tip!). Mooiste mediamoment van Anne-Fleurtje: dat ze moest huilen voor een camera van de EO omdat de zee vervuild was (of was het iets met vluchtelingen?) Hoe dan ook, die zilte tranen, parels van ontroering, op dat strijdbare solidariteitsgezicht vol passie, hoe opwindend!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Kritische Nederlandse media zijn MORS. DEAUD.

Als je denkt dat de zorg in Nederland ziek is. Moet je de (parlementaire) journalistiek eens aan een diagnose onderwerpen.

@Van Rossem | 14-04-20 | 21:01 | 0 reacties

Heeee. De mooie @EvaVlaar op televee

Forum voor Democratie-stagiaire bij WNL op Vrouwendag. RadicaalLinks PISWOEST

@Pritt Stift | 08-03-20 | 09:55 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.