achtergrond

Geenstijl

Nederland pleegt massaal zelfmoord

ezgif-1523578389.gifNederland is één van de meest gelukkige landen ter wereld, zegt men. Dat zijn leugens. Zo'n vijf mensen per dag plegen zelfmoord. Logisch, want er zijn een hoop goede redenen om zelfmoord te plegen in dit land. Rutte duwt ons land steeds meer naar de afgrond die EU heet. Tijdens de kwalificatie voor het WK 2018 is Danny Blind nog steeds de bondscoach van Oranje. En Gordon mag gewoon nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter uitbrengen als een soort visueel zika-virus alsof het al niet erg genoeg is dat deze planeet de genocide in Rwanda heeft moeten meemaken. Van zulke zaken wordt een riem aan de deurknop om je nek in te steken ineens een hele comfortabele gedachte. In totaal scoort Nederland een flinke 1871 zelfdodingen in 2015. Met name mannen, want dat is nu eenmaal het zwakke geslacht geworden. Dat krijg je er van, dat constante bitchen over de privileges en het institutioneel racisme van de man. We kunnen wel gaan brullen dat dit 'DE HOLOCAUST VAN DE MAN IS' maar we haten jankargumenten en dreinredenaties die nergens op slaan. Een kat in het nauw maakt nu eenmaal rare sprongen voor de trein. Ook schokkend is het feit dat in de leeftijd twintig tot veertig jaar meer mensen dood gingen aan zelfmoord dan aan hart- en vaatziekten en verkeersongevallen bij elkaar. Europees gezien doen we met deze cijfers overigens niet mee met de toplanden, maar dat zijn we inmiddels wel gewend.

Opvallende MAIL UPDATE 19 maart 2020

Beste redactie van Geen Stijl,

*We hebben gezien dat u een artikel met betrekking tot zelfdoding online heeft geplaatst, namelijk: https://www.geenstijl.nl/4929132/nederland_pleegt_massaal_zelfm/. Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide in Nederland. Mensen met suïcidale gedachten kunnen bij ons 24/7 en anoniem een beroep doen op ondersteuning via crisishulplijnen, online therapie en zelfhulp. *

We zouden u willen vragen onderaan het artikel de contactinformatie (tel: 0900-0113) en een hyperlink (www.113.nl* of www.113.nl/ik-denk-aan-zelfmoord/crisislijn) naar onze website te vermelden. Zo weten we zeker dat hulpbehoevenden ons, indien nodig, weten te vinden.*

Voorbeelden:

- Worstel jij zelf ook met zelfmoordgedachten of ken je iemand in je omgeving? Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113. - *Zie je het leven niet meer zitten? Of maak je je zorgen over een ander? Bel 0900-0113 of chat via 113.nl. Anoniem, gratis en 24/7. * - Praten over zelfdoding kan bij de landelijke hulplijn 113 Zelfmoordpreventie. Telefoon 0900-0113 of 113.nl. We hopen op uw medewerking!

*Met vriendelijke groet,​
*113 Informatie

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Twee cipiers op wacht tijdens "zelfmoord" Jeffrey Epstein GEARRESTEERD

Ja ja ja jongens het nuit slet zich weer eens om de interdimensionele pedofielenring (die de wereld trouwens bestuurt maar dat zul je in de MSM niet horen).

@Spartacus | 19-11-19 | 17:31 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.