achtergrond

Geenstijl

Bronnen De T.: LINKS kabinet in beeld

Dat wordt lachen

26 letters en 3 spaties. UIT DE HEL. In De Telegraaf: 'Centrumlinks kabinet in beeld'. Probeer het nog maar eens uit te leggen aan een leek, dat lukt dus niet. De boel zit MUURVAST. Geert en Caroline zijn extreem geil op de macht, Dilan is bereid een beetje geil te worden en Pieter is kurkdroog. En dus: "Er wordt inmiddels rekening mee gehouden dat hierdoor de bal bij Frans Timmermans van PvdA/GL komt te liggen die dan opzoek mag naar een centrumlinks kabinet. Vrijdag spreekt informateur Putters nog met PVV-leider Geert Wilders en BBB-voorvrouw Van der Plas. Mocht Timmermans volgende week worden uitgenodigd voor een dergelijk gesprek, dan is het hoogstwaarschijnlijk bal, valt te beluisteren. Dan wordt serieus verkend of de voormalig Eurocommissaris niet het stuur van de formatie in handen moet krijgen, in plaats van PVV-leider Wilders." Dat wordt: lachen.

Hallloooo kom binnen

Welkom Frans

NEDERLAND HEEFT GEKOZEN: UW PREMIER!

De kiezer wil een centrumrechts kabinet van PVV, VVD, BBB en NSC. De PVV heeft er alles aan gedaan dit mogelijk te maken, we zijn tien keer over onze schaduw heen gesprongen. Kom op VVD en NSC maak een rechts kabinet mogelijk anders komt er dankzij jullie een kabinet Timmermans!

De Telegraaf
De Telegraaf
@telegraaf

Een centrumlinks kabinet met daarin PvdA/GL aan het roer komt steeds nadrukkelijker in beeld. telegraaf.nl/nieuws/1117299…

5.4K
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.