achtergrond

Geenstijl

Nieuwsuur veroordeelt Richard de Mos alvast

TRIAL BY MEDIA IN NAPELS AAN DE NOORDZEE

Eindelijk wat meer informatie over de nu al 3,5 jaar durende strafzaak tegen Richard de Mos, leider van Groepie de Mos en als ie dan toch corrupt is wel de gezelligste corrupte politicus sinds Prins Bernhard. Het Openbaar MiniNieuwsuur heeft hoogleraar Wim Voermans alvast in het strafdossier laten gluren en een vonnis uit laten spreken. "Ik zag De Mos als een nieuwe, frisse, hardwerkende politicus, maar dat beeld is na lezing van dit dossier wel gekanteld. Het zijn ernstige feiten die ten laste zijn gelegd. Justitie heeft dit goed uitgezocht, er is niet gefantaseerd. Dit ziet er niet goed uit." Stevige tik van professor Wim. "Justitie denkt dat drie vastgoed- en twee horecaondernemers uit Den Haag in ruil voor donaties van in totaal 113.000 euro aan de partij van De Mos een voorkeurspositie hebben gehad. Ze zouden vertrouwelijke informatie hebben gekregen over toekomstige vastgoedprojecten, het gemeentelijk beleid hebben kunnen beïnvloeden en twee nachtontheffingen voor hun horecazaak hebben ontvangen." De Mos stelt zich, zoals altijd, strijdbaar op. Maandag begint de rechtszaak, wordt dus snel vervolgd!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Nieuwsuur propageert absoluut geen chemische deeltjes uit vliegtuig storten om zon te dimmen!

Nee nee nee we agenderen en propageren het niet! We platformen, signal boosten en thunderclappen alleen een minuscule minderheidsopvatting die anders nooit onderdeel van de discussie zou worden!

@Spartacus | 15-09-23 | 15:01 | 224 reacties

Nieuwsuur: "Gewelddadige mannen" maken Brussel onbewoonbaar

België is geen land en Brussel is geen stad, het is een protectoraat waar ambtenaren doen alsof Europa een bestuurlijke eenheid is

@Spartacus | 07-09-23 | 10:59 | 352 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.