achtergrond

Geenstijl

HANS!!! Het wordt een “frisse herfst”...

Jongens, stof de tribale patstelling af en haal de onverzettelijke opvattingen uit 't vet, we mogen weer!!!

Want na een zomer waarin we allemaal stierven aan klimaatverandering, is het weer tijd voor een ontluikende winter waarin we toch weer allemaal sterven aan die andere crisis die vergaand overheidsingrijpen boven individuele keuzevrijheid mandateert (ja is NL woord). Maar goed, de Telegraaf stelt alleen maar vragen. Vijf om precies te zijn. Nou, dat kunnen wij ook!

1. Ja dit is meer een opmerking dan een vraag maar waarom stond Joe Biden gisteren - na een jaar van impliciete en expliciete vaccinatiedwang - te schreeuwen dat hij in datzelfde jaar 'Big Pharma' verslagen heeft?

2. Waarom kwam Bidens Witte Huis eind augustus uit het niets met dat rapport waarin ineens heel hard benadrukt werd hoezeer Trump de FDA onder druk had gezet het vaccin voor de verkiezingen goed te keuren? Want het had er impliciet, tussen de regels, alle schijn van dat Biden zichzelf probeerde vrij te pleiten nu het sentiment rondom bij begon te draaien.

3. Is de voormalig President, Chief Executive Officer and Director of Thomson Reuters Corporation (2012 - 2020) nog steeds een van de twaalf board members van Pfizer? En zit Scott Gottlieb - van 2017 tot 2019 baas van de FDA - er vanaf 27 juni 2019 eigenlijk ook nog steeds?

4. Wat een Amerikaanse vragen allemaal, we wonen toch in Nederland?

5. Nee, Nederland is geen land. Het is een middelgrote Duitse holding die Duits beleid met een vertraging van zo'n 2,5 week op de voet kopieert.

Voor Bidens zege waren Democraten vax-sceptici. Niets menselijks was hen vreemd

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.