achtergrond

Geenstijl

Het duurde exact 1 maand voordat het Amerikaanse abortus-debat hier belandde

En ja dit is belangrijk omdat elk Europees discours een Amerikaanse kopie is

Bovenstaand Matt Gaetz die zegt dat vrouwen die voor abortus protesteren dik en lelijk zijn en überhaupt de kleinste kans hebben zwanger te raken omdat niemand ze wil. Matt is een populistisch-conservatieve agitator van de laagste soort. Een ten diepste ordinaire, proletarische sociopaat. Gespeend van elke verfijning, gravitas en zachtmoedigheid. En dat gaat in het tribale drijfzand waarin elke waardigheid verdwijnt tegenwoordig door voor ****BaSed. Fuck dat, het is niet based en bovendien - in tegenstelling tot Trump - ook absoluut niet grappig.

Het is de """conservatieve""" evenknie van progressieve intersectionele patiënten. En het is de teloorgang van Amerikaans conservatisme. Niet Trump, maar die verachtelijke wezels als Matt die in Trumps kielzog ook een plekje aan tafel kregen. En dan hebben we het nog niet eens over het onderzoek dat tegen Matt Gaetz loopt wegens verdenking van prostitutie met een minderjarige en sex trafficking.

Maar goed, punt van dit topic is dus dat het exact 1 maand duurde voordat het Amerikaanse abortusdebat verwerd tot een rechts-populistische sociopaat die vrouwen die voor het recht op abortus demonstreren dik en lelijk noemt. En vervolgens de onderstaande 19-jarige - inderdaad - morbide obese "queer Latina" Olivia Julianna die Matt Gaetz's speech omzet in een fundraiser die nu al voorbij de $513.138 giert, waar progressieven dan weer die onhebbelijke Yasss Queen Slayyyy tegenaan gooien. 

Er is daar geen maatschappelijk middenveld meer. En dat land is binnenkort niet meer van zichzelf te redden, omdat niemand nog weet dat er leven na ideologie is.

Nee lieverd, ze zijn niet bang voor je (en je gewicht is een gevaar voor jezelf)

Nee lieverd, ze zijn niet bang voor je (en je gewicht is een gevaar voor jezelf)

'Anti-linkse' mensen, willen jullie dit soort psychopathie echt als teamgenoten?

'Anti-linkse' mensen, willen jullie dit soort psychopathie echt als teamgenoten?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.