achtergrond

Geenstijl

JAAAAA! ALLE KROEGEN OPEN!*

*tot 20:00 uur

Er is weer wat gelekt maar ditmaal is het DE TAPKRAAN: van het OMT mag alles inclusief horeca weer open tot 20:00 uur want omikron is een nachtdier en geen daywalker. Van het RIVM mag je de loopneus nog steeds geen griepje noemen maar dat is het dus ondertussen gewoon wel. De pandemie is voorbij. Het virus is uitgeraasd. De rest is onder controle. We zijn voldoende gevaccineerd. Hou de oudjes en de zwakkeren goed geprikt en laat de rest lekker los, noem het een loopneus en stop de lockdown - en trap die onzalige 2G/3G in het gat der vergetelheid.
FOPSPEEN UPDATE: "Toch mag er van een jubelstemming nog geen sprak zijn: het zou alleen kunnen mits er behoorlijk wat voorwaarden worden gesteld. Een greep uit de mogelijkheden levert deze opties op: vaste zitplaatsen, het gebruik van mondmaskers, een beperkt aantal bezoekers en het gebruik van coronatoegangsbewijzen. En dan ook, waarschuwt een ingewijde: misschien wel een combinaties van al die restricties." (AD)

Fopspeenversoepelingen 🧵

Vanaf 16-12 is bij het RIVM bekend dat omicron voor minder IC opnamen zorgt. Maar in het OMT wordt nog uitgegaan van de delta-cijfers want: “De manier waarop wij ermee omgaan is door aan te geven dat bij alle grafieken een verhaal hoort” -wat betékent dat? nos.nl/l/2414019

1.4K
Reply

bovenste pica bron

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.