achtergrond

Geenstijl

GeenStijl gooit persco in lockdown & quarantaine

Halve psychopaat en hele narcist kunnen de vliegende blafhoest krijgen

Beleid is alleen geloofwaardig bij de gratie van functioneel vertrouwen. Of dat nou om de handhaving van hang"jongeren" in het wijkplantsoen gaat, om het herstellen van groteske misdaden door Belasting-ambtenaren of om nationaal pandemiebeleid: het werkt alleen als burgers er op kunnen vertrouwen dat degenen aan wie ze - via democratische wegen - de verantwoordelijkheid hebben gegund, daar op een gewetensvolle, logische, begrijpelijke, rationele en daadkrachtige wijze mee om gaan. NOU. DAT STATION ZIJN WE AL EEN LOCKDOWNHALTE OF ZESTIEN GELEDEN GEPASSEERD HE. Aan alle kanten horen we dat "ze" in Den Haag in totale paniek zijn en dat snappen we wel, met hun bewezen niveaus van competentie, elan en bestuurscultuur: het is allemaal sub-Hugo, of nog erger. "Nieuw avontuur", onze roze aars.

Derhalve en omdat het weekend is, vanavond op dit net geen persco van die zogenaamde "leiders" en zogenaamde "experts", als je nog denkt dat we met Pandemiepeppie, Coronakokkie en de vluchtige roemjagers van OMT & RIVM onderweg zijn naar groenere weiden waar je ongestoord in vrijheid zonder schapen-QR na vijven fris pils kan slobberen en een biefstukkie kunt bestellen, dan zet je de Staatsomroep maar aan om je weer eens lekker bang en/of boos te laten maken met fopregels die niets uithalen. Stijlloze feestdagentip: wat de push-pingetjes van de persvoorlichting ook gillen, laat je kerstplannen lekker overeind. Die pratende klerken op de treurbuis weten ook niet meer wat ze aan het doen zijn en wat ze wel doen, dat deugt niet. Wij zijn een overwintering in Zuid-Afrika boeken, en in het vliegtuig luisteren we dit Gesprek van het Jaar *about how De Kerst was lost, and how we got there:
*Update: 22:00 uur geweest. Verzamelen in Cafeetje

“Least daily deaths”

Gompertz straight-line J(t) forecasts converge. Daily cases peak 12/25 at ~25,000 Omicron daily cases. Christmas gift to world: 1) Shows 'expo-talk' like "doubles in 3 days" meaningless. Gompertz always slows. 2) Shows low 'O' lethality, CFR=0.26%. docs.google.com/spreadsheets/d…

Image
Image
Image
Image
Michael Levitt
Michael Levitt
@MLevitt_NP2013

South Africa has daily Omicron cases with least daily deaths since May 2020. Need a week to get deaths/case. The latest outbreak of Omicron daily cases starts near zero. It is beautifully Gompertz with J(t) becoming a dropping straight-line blue line). docs.google.com/spreadsheets/d…

Image
Image
165
Reply

Zeg niet dat ik jullie niet heb gewaarschuwd voor deze nieuwe strengere maatregelen. Heb ik jullie ooit teleurgesteld afgelopen anderhalf jaar?

Richard Steenvoorden 🌱
Richard Steenvoorden 🌱
@Reezyard

Binnen een week is de maximale besmettingsgraad bereikt. Het zal dan even stabiliseren en ze zullen zeggen dat dit zogenaamd door de strengere pas komt. Om vervolgens voor kerst weer een rappe toename te krijgen en daarna zullen ze nog strengere regels invoeren. Wees voorbereid.

122
Reply

Nog een audioboektip voor lange vluchten naar Wegwezië

Kerst 2021

Kerst 2021

Kerst 2021 (II)

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.