achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Hiero. ACHT plekken om Afghanen op te vangen

Overheid roept hulp provincies en gemeenten in om Afghanen onder te brengen. Harskampie, we komen je helpen

1. Tweede Kamer, Den Haag (1750 Afghanen)

1. Tweede Kamer, Den Haag (1750 Afghanen)

Gigantische A1-lokatie in hartje Den Haag dat de komende VIJF JAAR leegstaat. Zet er tentjes neer en/of containers en breng er mensen onder. Ideale dagopvang alsook dagbesteding. Afghanen kunnen meehelpen met slopen, opknappen, schilderen en/of broodjes smeren voor de werklieden.

2. Paleis Soestdijk (5000 Afghanen)

2. Paleis Soestdijk (5000 Afghanen)

Ideale lokatie voor de wat religieus-rigidere vluchteling die nog moet wennen aan de westerse emancipatie-samenleving. De vrouwen kunnen in de oostvleugel, en de mannen in de West Wing. Was vroeger ook al zo, dus daar hoor je anno 2021 niemand over. Ruime vjiver voor de deur dus kandidaten in het bezit van Zwemvaardigheid 1 genieten de voorkeur.

3. Landgoed Morren Oosterwolde (5000 Afghanen)

3. Landgoed Morren Oosterwolde (5000 Afghanen)

Marcel van Dam (PvdA) is op zoek naar 5000 arbeiders die zijn landgoed om niet willen opknappen en bijhouden. Eigen snoeischaar en spade zijn vereist, en tenthuur is 800 euro per maand. Vluchtelingen met ervaring in land- en tuinbouw alsook opiatenproductie genieten de voorkeur.

4. Camping Bakkum (20.000 Afghanen)

4. Camping Bakkum (20.000 Afghanen)

Ruim opgezet AZC met speelterreinen en sportvelden, nu in gebruik door Amsterdamse groenlinksers die in het najaar hun sleurhut allemaal aan een Castricumse sywertboer met een diesel-trekker moeten meegeven want dat terrein moet des winters leeg "voor het milieu". Gewoon laten staan al die caravans dit jaar & volproppen met tolken en eitjesbakkers.

5. Huis ten Bosch (2000 Afghanen)

5. Huis ten Bosch (2000 Afghanen)

Ruim vrouwenpaleis met meerdere kamers en heel veel badkamers en goed onderhouden kampeerveld. Staat meestal leeg, omdat bewoners liever in Griekenland zijn dan in Nederland. Bewaking is al geregeld.

6. AZC Amsterdam Museumplein (20.000 Afghanen)

Mevrouw Halsema heeft het zelf gezegd. Amsterdam is bereid extra Afghanen op te vangen binnen de gemeentegrenzen. Op het Museumplein is weer plek voor 5000 winterharde 4-persoonstenten met warmtepomp en inductieplaat. Basketbalveld, musea, supermarkt en skatebaan in directe nabijheid. Het door die gemene koffiedrinkers vernielde gras is weer opgefrist, dus daar kunnen de Afghaanse meisjes huppelen. Kampioensfeest Ajax helaas weer bij JC Arena. Maar je moet er iets voor over hebben.

7. Landgoed Jan Terlouw Twello (7500 Afghanen)

Gigantisch perceel, met touwtje uit de brievenbus, dus hartstikke veilig. Rivier, voedselbos, runderweide + moestuin vlakbij dus altijd gratis drinkwater en eten. Huisbaas is een vriendelijke oude meneer en altijd bereid om verhaaltjes over ideale werelden voor te lezen voor de kindertjes.

8. AZC Mediapark Hilversum (10.000 Afghanen)

8. AZC Mediapark Hilversum (10.000 Afghanen)

Centraal gelegen en uitstekend beveiligde lokatie, met veel mogelijkheden tot dagbesteding. Vluchtelingen kunnen in het Rudy Bouma Hoax Centre meehelpen met het debunken van foto's en tweets, en in de studio's alvast "Mag ik dan bij jou" oefenen voor The Voice of Holland 2021 t/m 2030. In Centrum voor Beeld & Geluid worden 24/7 afleveringen Lingo vertoond om de Nederlandse taal te leren. Aanmelden bij Khalid Kasem.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.