achtergrond

Geenstijl

Kopschopkakkers. FOTO & DE NAMEN

Smile jullie staan op GeenStijl

We zullen u eens stap voor stap meenemen in de zoektocht naar namen & rugnummers van de Kopschopkakkertjes, die de mazzel hebben dat hun moordpartij op Carlo Heuvelman wordt overgenomen door het Nederlandse Openbaar Ministerie. Het bleef immers (te) verdacht stil rond de jongens, die halsoverkop naar Nederland waren teruggekeerd, naar verluidt naar Hilversum of Bussum, teneinde te ontsnappen aan het strenge Spaanse rechtssysteem. Er stoven wel wat losse namen over de prairie van onze linktips, zoals de namen 'Sanil' en 'Mees'. Nu wil het toeval dat de vrouwelijke Albert Verlinde, de praatgrage AliExpress-goeroe Yvonne Coldeweijer, gisteren op haar Instagram-pagina een Gooisch Gerrrrrrucht online heeft geknikkerd: een lijst. Met namen. Uit het circuit. VAN EEN INSTAFLUENCER. De lijst gaat meteen rond op alle sociale media: we zoeken blijkbaar een Hein B, een Stan F, een Damian Cl, een David, een Daan van St, een Lucas O en een Martijn Ti. En... een Sanil, een naam die wij ook al door hadden gekregen. Diepgravend en urenlang onderzoek (namelijk op Google intikken 'Sanil Hilversum') brengt ons op het Instagram-profiel van Sanil Boughlalah (TikTok), wiens Instagram tot voor kort HIERRRR te vinden was. Frappant genoeg is het account plots... met de Mallorcaanse noorderzon verdwenen. Zoeken we desondanks verder, bijvoorbeeld op foto's waarop Sanil B. is getagged (Google-zoekterm: "tagging Sanil_B"), krijgen we onderstaande Instagram-post van... de vakantie van vorig jaar. Naar Albufeira.
UPDATE: De Insta-post schoongeveegd. Hieronder een MIRROR. TikTok van Sanil (3 nog best wel geinige video's uit 2020) is ook gememoryholed.

We gaan geen lijntjes trekken tussen namen en koppen, dat mag u lekker doen, maar kennelijk is dit (een deel) van de club die is losgegaan op Mallorca. Op deze foto vorig jaar dus, toen nog wel gezellig, met z'n allen in Albufeira. Die voorste gast met bril is een Portugese taxichauffeur of reisleider, ene Pedro, en hij heeft verder niks te maken met Gooische kopschopkakballetjes. Wel is het geinig dat het bericht (waarin onze Sanil dus is getagged) een lovende reactie heeft van ene Hein Busschers (hoi Hein)(update - ook al pleitos) en laat ons nou net op zoek zijn naar een Hein B.! Dan komen we op de pagina van amateur-dj Lukas Onrust... Lucas O.? Gek genoeg is ook de Instagram-pagina van Lukas zomaar verdwenen. Lukas is net 18 geworden en zijn moeder Annette doet boekjes schrijven met topvrouwen. HOI ANNETTE HOE IS HET MET JE ZOON. Komen we via via weer op de Insta (update - was al private, nu helemaal pleite) van Martijn Tibbe wat ook weer heel toevallig is want in het bericht van Yvonne gaat het over een Martijn Ti! Vriend van iedereen op (zijn fluks verwijderde) Facebook is Stan Franken, die natuurlijk niet de Stan F. uit het bericht hoeft te zijn, maar het zou wel toevallig zijn, nietwaar? Dan houden we nog over David, die laten we maar met rust want hij is achtergebleven met de sleutel en hij heeft kennelijk z'n poten thuisgehouden, en ene 'Daan van st', en over hem krijgen we binnen de naam Daan van Stapele.

Ondertussen is de Gooi- en Eemlander op pad gegaan 'naar de gegoede buurten' van Hilversum en vond daar bevestiging: "De jongen kijkt naar een lijst met daarop de namen van zijn maten. De namen kunnen op een instemmend knikje rekenen." Deze 'knappe koppen niet te stoppen' kennen elkaar allemaal van het poepsjieke Alberdingk Thijm College (havo en hoger) en van de voetbalclub, of moeten we zeggen DE VERENIGING: het deftige Hilversumse Cricket en Football-Club Victoria 1893 (Sanil niet, die moet achterin de bus bij Olympia 25 voetballen). Met disclaimer 1 dat we niet de waarheid in pacht hebben, we kunnen gewoon goed koekelen: dit zouden ze dus kunnen zijn, in ieder geval de makkertjes uit het screenshot van Yvonne Coldeweijer. Vooralsnog zeven plus David, maar we missen nog wat, zoals bijvoorbeeld die 'Mees'. En disclaimer 2: dat ze erbij waren, wil natuurlijk niet zeggen dat ze allemaal een (fysiek) aandeel hadden in de fatale knokpartij. De schuldige(n) van de acties waarbij bij meerdere personen het licht uit de ogen werd geslagen en geschopt, mogen naar voren stappen.

Wordt vervolgd.

UPDATE: De namen kloppen. Bevestiging hier in het AD. Ook de eerste reacties.
UPDATE: Topic en namen aangepast in lijn met de ontwikkelingen in deze zaak

Sanil Bouglalah: "Schande dat er zo wordt gespeculeerd, verder geen commentaar."

Hein Busschers: "Het was wel mijn vriendengroep, maar ik was niet bij de vechtpartij. Verder geen commentaar."

En dit komt ook net nieuw binnen:

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.