achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Mannen met signalement breken in bij echtpaar 020, bedreigen baby van acht weken

Zuid-Afrikaanse toestanden (na breek).

Nou, dat was dus géén PostNL-bezorger. We citeren maar gewoon even uit het bovenstaande interview. "Dus dan zetten ze een geweer tegen m'n vrouw en die moet bij de kleine [acht weken oud, red.] vandaan. En ik word door de woonkamer gesleurd. We hebben nog echt wel gesmeekt de baby bij ons te houden en, nou ja, dat was ook kansloos. (...) Ze zeiden ook echt meerdere malen: "Wil je dat ik je baby pak, wil je dat ik je man sla?" Ze hebben m'n man meer dan 20 keer op z'n hoofd geslagen". Het verdere sadisme dat zich in de rest van het halfuur voltrok is ook niet te doen trouwens. Fles water over de man leeggieten, prop in de mond van vrouw, dat werk. Maar, dan heb je ook wat, namelijk "onder andere een aantal waardevolle sieraden, designertassen en een Rolex-horloge." Met de vrouw gaat het niet mentaal niet al te best, heeft veel nachtmerries en is in behandeling bij een psycholoog.

De politie hint trouwens op een overeenkomst met een eerdere overval. "In januari vond een vergelijkbare overval plaats. Dat was op IJburg, in de woning van realityster Amanda Balk. Daarvoor is op 19 april een 21-jarige verdachte aangehouden. Wat zijn rol bij de woningoverval op IJburg was en of hij mogelijk ook betrokken was bij de overval op 18 maart op het gezin aan de Gaasterlandstraat, wordt onderzocht." Iets aan de optics van de buit en de tongval van het echtpaar doet ons vermoeden dat ze ook uit het showbiz-wereldje komen, maar wat weten wij er nou van.

Ohja, zouden we het signalement bijna vergeten. "Eén van de overvallers is zo’n 1.90 meter lang, leek eind twintig en heeft een lichtgetinte huidskleur. Hij heeft donkere ogen en droeg een zwart petje. Zijn handlanger heeft een donkere huidskleur en volle lippen. Hij is zo’n 1.70 meter lang en droeg zwarte sportschoenen." En gaat over tot de orde van de dag.

"I will take your child and put it in oven"

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Vrouw overvallen terwijl overleden man thuis lag opgebaard. Zoon en kleinzoon verjagen tuig

Opdat u niet vergeet: zelfs dood bent u in eigen huis niet veilig in dit voormalige land, zelfs niet meer in Cuijk (maps)

@Spartacus | 04-10-23 | 16:59 | 131 reacties

Eigen schuld, dikke dwarslaesie

Jongen wordt beroofd van PlayStation 5. Steekt overvaller neer. Overvaller heeft dwarslaesie. En ze leefden nog lang & gelukkig

@Mosterd | 07-12-22 | 15:59 | 0 reacties

VIDEO! Peaky Blinders overvallen Tefaf

Overval op kunstbeurs Tefaf in Maastricht, daders gevlucht, klopjacht gaande

@Mosterd | 28-06-22 | 13:10 | 0 reacties

Zoek! 'Twee mannen met duidelijk lengteverschil'

Foto: niet de mannen met duidelijk lengteverschil in het verhaal

@Mosterd | 13-05-22 | 13:13 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.