achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Viruswappie Famke Louise met belastinggeld betaald voor 'influencen' coronacampagne

Niet voor onderstaande video

Niet (meer) beschikbaar

Gefeliciteerd allemaal. Famke Louise, algeheel warhoofd en een van de influencendste influencers die meedoet aan de volstrekt idiote campagne #ikdoenietmeermee is eerder dit jaar nog met uw belastingcenten betaald om jongeren erop te wijzen dat ze zich aan de coronaregels moeten houden. Dat heeft ze geregeld via haar managementbureau SPEC (vandaag opeens slechter bereikbaar dan de coronatestlijn), dat eigendom is van flikkerzegger Ali B. "Famke Louise is populair omdat ze te gekke muziek maakt, een geweldige persoonlijkheid heeft én strijdt voor gelijkwaardigheid tussen mensen en culturen. Een belangrijke boodschap!" En daar geeft de overheid uw geld aan uit. Hoe krijgen we dit samen weer onder controle?
INSTANT UPDATE: #ikdoenietmeermee is gecoördineerd door gekkieshoofdman Willem Engel. GOH. 
INSTANT INSTANT UPDATE: Vandaag 2251 nieuwe gevallen.

UPDATE: Managementbureau SPEC heeft de artiestenpagina van Famke Louise VERWIJDERD
UPDATE: SPEC ook uit Insta-bio Famke Louise weggehaald
UPDATE: Leendert Roelandschap (aka Bizzey, die met dat gek geblondeerde haar) deed eerst een greep in de NOW-kas voor ie zich tegen de maatregelen keerde.
UPDATE: Managementbureau SPEC geeft geen antwoord op hele normale vragen van GeenStijl en claimt dat het Famke Louise "sinds vorige week" niet meer vertegenwoordigt. Dat is wel een beetje gek, want vanmiddag stond ze nog op de site. Bovendien heeft het ministerie van Justitie en Veiligheid bevestigd dat Famke Louise wel degelijk via SPEC is ingehuurd, net als rapper rapper Boef trouwens. 
UPDATE: Het nieuwe management van Famke Louise geeft wel non-antwoorden aan RTL Nieuws. Vanavond zit Famke Louise bij Jinek, nadat ze vandaag al een Powned-microfoon uit de handen van Dennis Schouten sloeg. 
UPDATE: SPEC kreeg 65.000 euro voor de campagne.  

Geen Famke Louise meer

Geen Famke Louise meer

Voortschrijdende idioterie

Voortschrijdende idioterie

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.