Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ook @MensHealthMag gaat ultra woke en sleept Joe Rogan voor transgender-tribunaal

Ja als het zo moet, worden we wel gewoon dik want aan deze freakshow doen we niet mee.

Je zou maar een magazine voor (aspirant-)atletische en zelfontwikkelende mannen zijn en denken dat je ermee wegkomt zo'n doodziek artikel te plaatsen over een icoon van fysieke en mentale voortvarendheid. De auteur en BLM/Trans-activist Philip Ellis is na de bovenstaande ratio achter een slotje gevlucht, en daar blijft-ie waarschijnlijk nog wel even.

Het artikel gaat over Rogans onderstaande gesprek met @Abigail Shrier, auteur van het boek Irreversible Damage - The Transgender Craze Seducing Our Daughters. Haar stelling is ongeveer als volgt: naast daadwerkelijke trans-dames bestaat er een groeiende groep jonge meisjes op wie het fenomeen als social media-modeverschijnsel vat krijgt, terwijl ze niet daadwerkelijk trans zijn, maar vervolgens wel na minimaal doorvragen door professionals aan hun transitie-proces beginnen.

En die opvatting valt volgens de auteur van het artikel "Joe Rogan Is Spreading Transphobic Hate Speech and It's Putting Lives in Danger" dus onder "actively fanning the flames of hate".

Philip Ellis is namelijk een trans-essentialist. Dat betekent dat ongeacht de toestand van een persoon de opvatting trans te zijn onmiddellijk legitiem en sluitend is, én dat al het mentale leed van de persoon vervolgens veroorzaakt wordt door de maatschappij die het trans-zijn bemoeilijkt.

En dan krijg je dus dit: "For all their talk of self-harm and other issues that teenagers can experience, neither Rogan nor Shrier openly acknowledged that more than half of transgender and nonbinary youth seriously considered attempting suicide last year. And that wasn't due to "wacky friends" somehow transmitting gender dysphoria; it was due to the prolific, ubiquitous messaging in media that tells them there is something wrong with them, and how they feel doesn't matter."

Ja, maak het nou. Twee dingen. Ten eerste halen ze die zelfmoordcijfers wel degelijk aan. Ten tweede, de hoge comorbiditeit onder trans-makkers is al jaren bekend. Wat echter totaal niet vaststaat is of dit aanvullende leed wordt veroorzaakt door hoe hun sociale milieu met hun genderbeleving omgaat, of dat deze mensen an sich een stuk kwetsbaarder zijn voor zielspijn. 

Uiteraard schrijft hij ook over heldin J.K. Rowling dezelfde ideologisch bezeten drek waardoor je bijna denkt dat je RTL Nieuws aan het lezen bent. Ze "tweets her transphobic half-thoughts out to 14.3 million followers—many of whom are the very kids she is attacking."

Fuck Men's Health, fuck Philip Ellis en fuck het weaponizen van genderbeleving tegen de Westerse beschaving. De hele Rogan show na de breek.

De auteur alsook kwaadaardige clown

Inleiding van het gesprek in kwestie

Social

Reaguursels

Inloggen

Kinderen laten omvormen naar een ander geslacht is een van die extreem progressieve dingen waar ze in de toekomst over gaan lachen. Het midden verdwijnt doordat mensen gedwongen worden om te beslissen over dit soort extreme waanzin. Je kan niet een beetje voor of tegen zijn. Nee je bent helemaal voor of je bent compleet achterlijk volgens de tegenpartij.

Allemaal goed en wel dat volwassenen het doen. Ik snap helemaal dat sommige mensen lijden in hun situatie en uit die situatie willen. Punt is een beetje dat dat voor miljarden mensen geldt, maar niet al die lui willen een ander geslacht. De meesten zijn ontevreden met iets anders en lijden door iets anders. Trans-lui zijn niet speciaal en behoren ook geen speciale aandacht of middelen te krijgen. Maar goed, leg dat maar eens uit aan de progressieve stormtroepen die elke dag weer naarstig op zoek zijn naar een minderheid voor wie ze moeten opkomen.

En Nederland is weer het extreme geval waarin transities met publieke middelen worden bekostigd. We zijn onderhand in een periode beland waar je zo min mogelijk normaal moet doen om zoveel mogelijk te krijgen van het collectief.

Nederland80 | 24-07-20 | 11:00 | 1

Dat moeten ze ook subiet stoppen. Als mensen zichzelf willen verbouwen, betalen ze de kosten ook maar zelf.

Nehemia | 24-07-20 | 16:24

LOL.

Nehemia | 24-07-20 | 16:25

Wat een rare vergelijking maakt die Ellis in dat laatste tweetje. Wacht, ik gebruik even de standaard test door een woordje te veranderen.
"There are really people out there who refuse to believe kids when they say they want to have sex, but claim it is fine when adults want to have sex".
Nope, hij snapt duidelijk het verschil niet tussen volwassen zijn of nog een kind. (Ik had natuurlijk ook auto rijden kunnen kiezen, maar ach.)

TheEgg | 24-07-20 | 09:54

Ik begrijp eigenlijk niet goed hoe het kan dat transgenders menen iemand van het andere geslacht te zijn. Niemand weet hoe andere mannen zich voelen of hoe andere vrouwen zich voelen, en als we dat wel zouden kunnen zou denk ik blijken dat er heel veel diversiteit is tussen mensen. Er zullen genoeg mannen zijn die qua voorkeuren en manier van denken meer op de gemiddelde vrouw lijken dan op de gemiddelde man, en v.v. De hele gedachte dat transgenders mensen zijn die zich voelen als iemand van het andere geslacht beschouw ik dan ook als een denkfout van die mensen. Je kan je alleen jezelf voelen, niet een ander. Onze interpretatie van hoe een ander zich voelt, is in feite een projectie van onze eigen gevoelens en denkwereld.

Wat de precieze achtergrond is van travestie blijft onduidelijk, maar ik denk eigenlijk dat het een seksuele stoornis betreft. In een deel van de academische literatuur wordt dat ook zo gezien. Meer concreet: net als dat travestie als een parafilie wordt gezien kan je transseksualiteit op dezelfde manier benaderen.

Dr. Vigilante | 24-07-20 | 09:51 | 1

Het percentage zelfmoorden blijft na transformatie hetzelfde, dit geeft redelijk goed aan dat veel personen wellicht meer gebaat zijn bij psychische hulp dan een fysieke verandering. Een groot aantal is spijtoptant bestaan, die krijgen echter weinig de ruimte om hun woordje te doen het fanatisme onder de activistische genderkneusjes is dermate hoog dat zelf die hun mond mogen moeten houden.
Ik heb zo'n ding tussen mn benen dus ik ga er volgens de oeroude en nog gangbare theorie maar vanuit dat ik een man ben. Biologisch gezien zegt elke cel in mijn lijf hetzelfde. Er is een bijzonder kleine groep met mensen die een chromosoom afwijking hebben, minder dan 1/10 procent. Zit u er op te wachten hoe ik me voel?
Heb je ergens problemen mee, val mij er niet mee lastig. En als je genderidioot bent, er zijn 7+ miljard mensen op de wereld, geen enkele is gelijk, dus we hebben daarmee 7+ miljard verschillende genders.
Wellicht is het beter dat de kneusjes een beetje eelt op de ziel creëeren ipv aandacht willen voor een niet bestaand probleem. Ga naar huis, naar je 'safe space', huil uit tegen je vrindjes al zijn die waarschijnlijk ook doodziek van je gejammer Niemand zit op je te wachten, je bent niet belangrijk. Die obsessie van al kneusjes met zichzelf is de opmaak voor een heel droevig leven.
Doe iets nuttigs.

donkieshot | 24-07-20 | 10:45

Tsja, het is een verdienmodel. Niet zozeer in geld, maar in wereldbeeld. En dan weer niet zozeer in opbouw, maar meer in afbreuk. Het is echt tijd voor een grote langdurige wereldomvattende ramp. We hebben echt te veel tijd en geld om ons met onnodige zaken bezig te houden. De geest is stuk gegaan door te veel vrije tijd en te weinig echte zaken.

mr_awesome | 24-07-20 | 09:40

Doet me denken aan al die meisjes en vrouwen die met terugwerkende kracht een 'incest-verleden' krijgen aangepraat, ook al is daar geen enkel bewijs voor. 'Verdringing'...

Zenzeo | 24-07-20 | 09:32

Misschien moeten we een man herdefiniëren. Iedereen die achteruit kan inparkeren = man. Iedereen die 'm achterin parkeert = homo.

de euro middenweg | 24-07-20 | 09:24 | 1

Misschien moesten we het begrip “normaal” maar weer eens herdefiniëren.
En stevig(er) verankeren ook.

D-Fens_1963 | 24-07-20 | 09:34

Zelfs de genuanceerdere mensen zijn niet veilig voor het links fascisme: ben je niet uitgesproken vóór, dan ben je dús tegen en moet je kapot. Voor één ding is het goed: al deze moeite, die door de woke-fascisten in het identificeren van hun targets gestoken wordt, helpt later bij het identificeren van alle slachtoffers die deze ellende gaat veroorzaken. Het internet vergeet niet.

Gladiator Fap | 24-07-20 | 09:20 | 1

Die stofzuigers van Silicon Valley zijn dan wel weer vervelend.

Nehemia | 24-07-20 | 16:27

de hele dag deugen, woke en boos zijn op alles wat anders is dan jezelf moet vermoeiend zijn.

Ins0mnia | 24-07-20 | 09:19 | 1

Werken en eigenverantwoording zijn ook vermoeiend. Het woke zijn is echter het enige dat ze kunnen.

Gladiator Fap | 24-07-20 | 09:21

Het is een geestelijke ziekte en zo dient het ook behandeld te worden. Je bent man of vrouw, als je denkt iets anders te zijn dan zit het mis in je bovenkamer. Als je denk een hond of paard te zijn, gaan ze je ook niet ombouwen tot hond of paard. Je kunt het wel spelen, verkleed je lekker, maar gaan snijden in mensen en hormonen geven op onze kosten, is gewoon waanzin.

dutch bikkel | 24-07-20 | 08:56 | 4

Dat is weer wat te ongenuanceerd, omdat - biologisch gezien - in welke mode je hersenen staan sowieso al op een ander moment plaats vindt dan de determinatie van je lichamelijk geslacht.

En iedereen kent wel het syndroom van Down. Een chromosoom te veel.
Je hebt ook het syndroom van Down voor geslachtschromosomen.

En los van dit alles: stel we hebben inderdaad iemand wiens brein letterlijk een mismatch heeft met het lichamelijke geslacht en dat ook denkt en er onder lijdt.
Er is geen enkele garantie dat een transitie zo iemand gelukkig maakt. Hormonen doen van alles met je brein (denk maar eens aan een vrouw die zwanger wordt). En het lichaam wordt wel onomkeerbaar veranderd. Geen recept voor succes.

Het probleem is/was dat geslacht en gender veel ingewikkelder zijn dan leken zich kunnen voorstellen, maar op dit moment is het probleem mss wel meer dat leken er nu allerlei genderdysfore condities aan het bijverzinnen zijn die in de klinische praktijk helemaal niet herkend worden.

Rest In Privacy | 24-07-20 | 09:43

@Franker | 24-07-20 | 09:33:

XXY is wel meer dan 1 op de 1000 he. En er zijn veel meer condities dan XXY.

En hoe denk jij dat het geslacht in iemands hoofd (gender) precies bepaalt wordt?

Rest In Privacy | 24-07-20 | 09:48

@Anoniemtje | 24-07-20 | 09:48: Ik roep nergens 1 op 1000. Hoe het geslacht in iemands hoofd bepaald wordt is een combinatie van heel veel factoren, maar je biologische geslacht is vrij simpel vast te stellen. Maar als je het geslacht in je hoofd bepalend is waarom geldt dat niet voor ras of leeftijd?

Franker | 24-07-20 | 13:46
▼ 1 antwoord verborgen

Die omgebouwde meneer is in een trip blijven hangen. Iedereen die hem niet aardig vindt en accepteert als bouwpakket is een haatzaaier. Sterker nog als je hem wel accepteert als bouwpakket ben je ook een haatzaaier want je moet hem als echte vrouw accepteren.

Osdorpertje | 24-07-20 | 08:52

Voor wie niet zo goed begrijpt wat hier speelt, deze nieuwe oorlog op genders, een goede samenvatting wordt gegeven door good ol' Carl Benjamin (everyone's favorite e grifter): www.youtube.com/watch?v=WlrFUFZf_OA

Komt kort op neer dat culturele marxisten de oorlog hebben verklaard op gender via critical theory en ons huidige denken over gender gebaseerd is op social constructs (die uiteraard afgebroken dient te worden). Er is alleen een heel klein probleem. Het probleem van XX en XY kan NIET worden weggeredeneerd door de marxisten. Er zijn biologisch gezien nog steeds mannen en vrouwen wat empirisch is bewezen. Maar als oplossing hebben de marxisten bedacht dat je dit feitje mag negeren. Met alle gevolgen van dien. Hun einddoel is overigens ook duidelijk: de demoralisatie van het kantklossend klootjesvolk door hun eindeloos te bombarderen met dit soort onzin. En de creatie van hun nieuwe marxistische heilstaat. Die geheel zoals u verwacht een soort China op steroids gaat worden.

Graaf_van_Hogendorp | 24-07-20 | 08:35 | 3

Leuk verhaal, maar je doet af aan het feit dat bijna niemand de biologie negeert. Gender is nou eenmaal iets anders, dus zoek nou maar eerst op wat dat woord betekent voordat je aan het strawmannen slaat.

Vechter | 24-07-20 | 09:45

@Vechter | 24-07-20 | 09:45|
Dat is nu net het probleem. Men negeert de biologie dus wèl. Ik heb meer dan genoeg interviews en JijBuisjes gelezen/ gezien waarin mensen die de biologische realiteit als een vaststaand feit presenteren compleet worden gedemoniseerd en gedoxxet. Er wordt nu glashard beweerd dat mannen kunnen menstrueren:

- www.scarymommy.com/men-can-have-perio...

En:

- www.telegraph.co.uk/news/2018/12/16/b...

Laat deze waanzin maar even goed tot u doordringen. Een transman/ vrouw mag er dan uitzien als een 'echte' man/ vrouw, biologisch gezien zal hij/ zij dat nooit worden! Je chromosomen bepalen dat, en die kun je niet met een pilletje of operatie veranderen in iets dat je wil.

Gender is iets heel anders, ja. Maar ga mij niet wijs maken dat een biologische man kan menstrueren want dan lach ik je recht in je gezicht uit. Ik mis daar als man simpelweg de juiste onderdelen en hormonen voor. Had ik beide wel, dan was ik geen man, maar een vrouw.

Let wel, ik heb het nu niet over interseksuelen. Daar heeft Moeder Natuur overduidelijk een "oopsi" gehad en liggen de zaken heel wat gecompliceerder. Maar; deze groep is een bijzonder klein percentage van de gehele bevolking als zodanig.

Sjefke7807 | 24-07-20 | 10:22

@Sjefke7807 | 24-07-20 | 10 Exact. Plus de bonus waanzin dat mensen die dit biologische feit onderbouwen en als onweerlegbaar neerzetten worden weggezet als extremisten en gevaarlijk. EN extra extra bonus dat de wereld op sommige plejjen zo achterlijk is geworden dan het in de wet wordt vastgelegd dat het strafbaar is als je deze biologosche feiten bespreekt en daarmee niet voldoet aan de wettelijke eis dat je je moet conformeren aan de afgedwongen, in de wet vastgelegde, terminologie.

Epistulae_Morales | 24-07-20 | 18:08

Amerika is een verloren continent. Tijd om de AtlantikFirewall op te brengen.

popeye-de-zeemeermin | 24-07-20 | 07:53 | 4

Amerika is besmet geraakt met Europese theorieën van critical theory, (cultural)marxism en French theory. En deze virussen waaien vanzelf weer terug naar het oude continent. Sterker nog onze bestuurskaste, onderwijsinstellingen en MSM zijn al lang besmet en verspreiden het virus verder naar Europese kroost.

Graaf_van_Hogendorp | 24-07-20 | 08:26

"te laat" bestaat niet, dat betekend alleen maar dat je er meer tegen moet doen. "te laat" is geen goedkeuring voor "laat maar gaan". Sommige mensen hebben die opvatting wel. Sommige mensen zijn lui en kortzichtig.

peterdh | 24-07-20 | 08:36

@peterdh | 24-07-20 | 08:36: Uh, als je nog even met een dode voorouder wilt praten, dan ben je toch echt te laat. Gaat je niet meer lukken. Net zoals je je niet van XX naar XY kunt gaan. In de buik van je moeder is dat al bepaald. Het is nu te laat om het aan te passen.

Graaier | 24-07-20 | 08:46
▼ 1 antwoord verborgen

Knotjes Health, wordt gelezen door ijdele leeghoofden die 24/7 voor de spiegel staan met een hard latje.

DooieKapotte | 24-07-20 | 07:39

O7.03 uur, is de Earl er al of moet er een Amber Alert uit?

MickeyGouda | 24-07-20 | 07:03

Een oninteressant onderwerp an sich, echter de context is wel boeiend, namelijk als voorbeeld voor de totáál decadente tijd waarin we leven. Nog even mensen, dan is het postmoderne gezwets definitief voorbij. Iedereen weer blij na een reset, waarin de verhoudingen weer zwart-wit zijn, goed-fout, man-vrouw, etc.
Zijn er al mensen die verlangen naar een sterke leider, een nieuwe ideologie, een afrekening. Gewoon, omdat het huidige onverdraaglijk begint te worden?

Ad_Hoc | 24-07-20 | 02:40 | 5

@stiffy | 24-07-20 | 08:21:
U kunt uitkijken naar een EUropese variant van het huidige avondland China. It's game over man.

Graaf_van_Hogendorp | 24-07-20 | 08:28

en deze keer zal dan een ongeloofelijke harde reset zijn.

Epistulae_Morales | 24-07-20 | 18:10
▼ 2 antwoorden verborgen

Een meisjesplassertje
Veelzijdig en beperkt
Maar dat ‘t anders werkt
Dan ’n zakkenwassertje
Is wat je steeds merkt
Zoals tijdens ’n uitje
Zonder enige schroom
Zoekt hij ’n flinke boom
En dan is zo’n fluitje
’n Heuse meisjesdroom
Want in noodgevallen
Moet zíj diep in ’t bos
Hurken met een blos
Proberen niet op te vallen
En afvegen met wat mos
‘t Leven lijkt niet eerlijk
Maar wat je ook vindt
De band met je kind
Maakt vrouw zijn heerlijk
En door ’t Leven bemind

Angélica de Sancé | 24-07-20 | 01:32 | 4

Was je aan het wildplassen ? Of wild aan het plassen ?

Lt-Kol Kilgore | 24-07-20 | 08:22

@Lt-Kol Kilgore | 24-07-20 | 08:22:

Eerlijk gezegd "hielp' ik mijn (toen) kleuter. Het resultaat: allebei drijfnat. Niet voor herhaling vatbaar dus. O_o

MickeyGouda | 24-07-20 | 08:24

@Lt-Kol Kilgore | 24-07-20 | 08:22: Valt dat onder zure regen?

Nehemia | 24-07-20 | 16:35
▼ 1 antwoord verborgen

Soms, héél soms, denk ik wel eens dat ze een beetje aan het doorslaan zijn in Amerika. Dat zal in ons gave land gelukkig niet zo snel gebeuren....

Manstein | 24-07-20 | 00:57 | 8

@ratelaar | 24-07-20 | 06:33:
Een neger kan ik Nederland wel degelijk te politiek in,
je hoeft er - net als Sylvana - niks van af te weten laat staan ervaring in te hebben. Het gaat er niet om wat je kwaliteiten zijn maar wie je kent:
het draait voor 95% om netwerken en vriendjespolitiek.

spamzuiger | 24-07-20 | 08:04

@spamzuiger | 24-07-20 | 08:04:
Dat is exact mijn punt. Het is hysterie (gevoed door onderliggende rancune) wat de klok slaat. Het hoeft niet waar te zijn, als het maar waar zou kunnen zijn. Meer hebben de hardste schreeuwers niet nodig om in actie te komen en anderen daartoe ook aan te sporen.

ratelaar | 24-07-20 | 08:15
▼ 5 antwoorden verborgen

Ze heeft best een punt. Een tijdje homo of lesbo zijn omdat het bon ton is of goed bij je beroepsgroep past, soit, maar ombouwen om trendy te zijn? Niet handig

Rest In Privacy | 24-07-20 | 00:48 | 1

Het is ook meteen zo definitief.

Nehemia | 24-07-20 | 16:37

Zojuist eens even op Joop zitten lezen, maar daar word ik in toenemende mate niet goed van. De artikelen over witte schuld en boete zijn niet aan te slepen en ik krijg een heel krappe zak van al die reacties erop van blanke heren die dat boetekleed deemoedig aantrekken, al dan niet aangespoord door Joopers "van kleur" en blanke dames die wel in de huid zouden willen kruipen van een zwarte onderdrukte vrouw. Gloria Wekker wordt aangehaald als "wetenschappelijk sterk" als het over de erfzonde gaat van de blanke kolonisator.

Ik heb echt een teiltje nodig. Is dit waar het heen gaat met die BLM-discussie? Dat we allemaal ons blank boetekleed aantrekken en deemoedig knielen voor de arme zwarte onderdrukte nazaten van vermeende slavenhandelaars uit Ghana en omstreken?

En wat volgt dan, dat we allemaal deemoedig afstand gaan doen van onze verworvenheden, bezittingen en vooral van ons geld, om onze zonden af te kopen waar geen schuld natuurlijk ooit inlosbaar is en waar die aflossing nooit voldoende zal zijn voor het oneindige onrecht dat al generaties wordt beleefd?

Een hartgrondig gatverdamme! Tijd dat we die onzin afkappen. Straks moeten we nog een schuldverklaring gaan ondertekenen aan de deur, als een willekeurige persoon van kleur zich beledigd gaat voelen bij de aanbllik van mijn blanke gelaat.

Beste_Landgenoten | 24-07-20 | 00:03 | 7

BL: dit is de beste tegel die ik ooit van je gelezen heb. Met afstand. Complimenten.

Gladiator Fap | 24-07-20 | 09:15

Ze zitten dus gewoon achter ons bezit aan. Daar komt de aap uit de mouw.

Nehemia | 24-07-20 | 16:38

die govdvergeten zeikstralenzouden zich eens moeten beseffen dat zij als mede profiteurs van hun geslaafde voorvaderen gewoon schuldig maken aan heling.

Epistulae_Morales | 24-07-20 | 18:11
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik ken hem van z'n theatershow, nooit gedacht dat het ZO actueel zou worden. Dit nummer moet meer aandacht krijgen :)

Insan3 | 23-07-20 | 23:38

Echte mannen lezen geen mannenmagazines dus verander die naam maar in WuftigeEikelsMagazine.

De waard zijn gast | 23-07-20 | 23:26

Wanneer grote corporaties een zaak of doel steunen moet je automatisch wantrouwig worden. Waarom steunen ze vol overtuiging LHBT, BLM, massamigratie enz.?

koter | 23-07-20 | 23:13 | 3

Omdat het niet steunen van deze wappies een shitstorm op de sociale media betekent en het einde van je bedrijf kan betekenen. De sociale media hebben een veel te grote invloed gekregen.

Frau Merkel | 23-07-20 | 23:31

Links op basis van het oude socialisme ageerde tegen het kapitaal ten faveure van de arbeider. Daar had het bedrijfsleven een serieuze tegenspeler aan. Die tegenspeler is zo goed als verdwenen, links ageert nu tegen de blanke hetero seksuele man en het bedrijfsleven vindt dat prima zolang links hun met rust laat. Daarnaast denken sommige bedrijven serieus dat ze er moreel goed aan doen. Vergeet ook niet dat de universiteiten kuddes mensen leveren die 4 jaar lang door de indoctrinatie-machine van de linkse fop-wetenschappen zijn gehaald. Ook die laatste laten hun sporen na.

Blauwpetje | 23-07-20 | 23:32

@Frau Merkel | 23-07-20 | 23:31: Ze geven grif geld om dat hele circus te betalen. Je kunt toch ook als bedrijf als policy hebben dat je je niet met dit soort aangelegenheden wenst bezig te houden?

Nehemia | 24-07-20 | 16:40

Ik heb mijn jonge jaren meerdere meiden mogen ontmoeten die aan de psychisch-lichamelijke stoornis boulimia leden. Van twee daarvan weet ik dat ze er bovenop zijn gekomen (en eentje bleek nog een stuk te zijn ook), maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren wanneer je jezelf tijdens zon periode van verdwaasdheid op dusdanige wijze hebt verminkt dat je nooit meer een kinderwens in vervulling kunt laten gaan. Het is juist goed dat ze jongeren die in een leeftijd zijn dat ze voor alles vatbaar zijn tegen zichzelf in bescherming nemen. Eigenlijk zouden ze dat ook op het stemrecht moeten toepassen, pas vanaf 30 of zo...

Pierre Tombal | 23-07-20 | 23:06 | 1

Volledig mee eens. Sommige beslissingen kun je niet aan kinderen overlaten.

Frau Merkel | 23-07-20 | 23:32

Philip Ellis is een zonder meer een doorgedraaide SJW, maar in zijn laatste tweet snijdt hij wel degelijk een inconsistentie aan in het denken van Rogan et al. Het supporten van transitie bij volwassenen is niet logisch als je het bij kinderen afwijst op basis van dezelfde gronden. Als het een geestesziekte is dient het simpelweg afgewezen te worden ongeacht levensstadium.

koter | 23-07-20 | 23:06 | 7

Als Patricia Paay aan plasseks wil doen vind ik dat prima, maar dat wil niet zeggen dat het voor kinderen OK is. Kinderen en volwassenen gelijk trekken is geen goed idee.
Of je het als geestesziekte aanduidt of iets anders maakt niet veel uit. Feit is dat er mensen zijn die dood ongelukkig zijn in hun lijf, zonder dat we dat kunnen "genezen". Voor sommigen is de enige kans op enig levensgeluk het modificeren van het lichaam. Tot we iets beters hebben lijkt me dat prima, maar dan wel als laatste redmiddel en als een volwassen keuze.

Blauwpetje | 23-07-20 | 23:45

Nee, er zijn twee wezenlijke verschillen tussen zelfverminking en wat al eeuwenlang bekend en erkend werd als een daadwerkelijke afwijking. Afwijking nummer 1 is dat het hier om kinderen gaat, over het algemeen dezelfde groep kinderen die ook vatbaar is voor andere psychische storingen als Anorexia Nervosa, Bulimia Nervosa, zelfverminking en/of (andere) verslavingen. Je helpt een verslaafde niet door 'm te steunen in zijn verslaving. Het andere verschil is dat die groep volwassenen die er uiteindelijk voor kiezen om onder het mes te gaan omdat ze naar eigen zeggen in het verkeerde lichaam geboren zijn extreem klein is, misschien 2 promille. Doe eens een onderzoek op een van de voormalige universiteiten, nu politieke actiecentra in de VS - waar we het hier over hebben - naar hoe de studenten zich 'identificeren' en verbaas je over het feit dat 40% van sommige populaties zichzelf als 'trans' betitelen. Van 2 promille naar 40 procent is een factor 200 voor diegenen die met hun telefoon zaten te klooien tijdens rekenles (niet doen kinders, voor het weet denk je dat je een niet-binaire queere aanvalshelikopter bent).

De ene groep heeft een probleem, de tweede groep claimt een probleem. Daar ligt 't verschil, niet in iets wat Rogan of Shrier zegt. Van de tweede groep zal een deel uiteindelijk homosexueel blijken te zijn (tussen de 2% en 5% van de bevolking is homosexueel, dat is dus tussen de 5% en 12% van de zichzelf als 'trans' identificerende personen uit die groep van 40%), de rest groeit er uiteindelijk waarschijnlijk overheen als ze de kans hebben en nog niet onder het mes zijn gegaan.

Voorgeenchanterikpeu | 24-07-20 | 00:25

Kinderen zijn beïnvloedbaar. Die zijn nog niet goed in staat om hun eigen behoeften te kennen. Alleen daarom lijkt het me verstandig om te wachten, en pas na een periode van observatie over te gaan tot een (verminkende onomkeerbare) geslachtsveranderingsoperatie. Kinderen als kleine volwassenen behandelen die zelf heel goed weten wat het beste voor ze is, getuigd van kortzichtigheid en geveinsde ruimdenkendheid.
In die lijn van denken zie ik geen enkel bezwaar in kindsoldaten childrenthataresoldiers.weebly.com/upl... die gaan blijmoedig de strijd in oor de goede zaak. Of wat Epstein heeft gedaan. pluralist.com/wp-content/uploads/2019... Afgaande op de foto’s hadden de dames het prima naar hun zin en hun studies werden ook nog eens betaald door dit suikeroompje...

ratelaar | 24-07-20 | 06:52
▼ 4 antwoorden verborgen

Hoe meer je uitgaat van subjectieve waarheden in plaats van objectieve waarheden, oftewel hoe meer je los gaat staan van de werkelijkheid, hoe minder effectief je zult zijn. Een biologische man die tot vrouw "omgebouwd" is kan geen kinderen baren, en een biologische vrouw die tot man "omgebouwd" is kan geen spermadonor zijn. Meedoen met de trans-hype leidt tot onvruchtbaarheid en dus het einde van je familielijn.

Oh en Marxisten werpen zich op tot zelfbenoemde "vertegenwoordigers" van allerlei "onderdrukte en misdeelde groepen", om die op te hitsen tegen bestaande machtsstructuren en als menselijk schild tegen kritiek te gebruiken terwijl ze de macht proberen te grijpen.

petersteenkamp | 23-07-20 | 23:02 | 5

@koter | 23-07-20 | 23:09: homoseksuele vrouwen kunnen zich makkelijk voortplanten, voor mannen is het lastiger want die moeten hulp zoeken. In beide gevallen hebben de kinderen erfelijk materiaal van maar één van de verzorgers, namelijk de biologische vader of moeder. De rest komt van de spermadonator of de draagmoeder.

Hier zou een relatie tussen een homoseksuele man en een 'trans-man' trouwens een voordeel opleveren, die kunnen nl. wél zelf voor nageslacht zorgen. Nu vermoed ik dat de meeste homoseksuele mannen niet op 'trans-mannen' (oftewel vrouwen die zich als man identificeren) vallen dus dat is dan weer een probleem...

Voorgeenchanterikpeu | 24-07-20 | 00:32

@Van Urk | 24-07-20 | 00:25: Vooral op Netflix wordt het heel erg gepropageerd.

Nehemia | 24-07-20 | 16:41
▼ 2 antwoorden verborgen

Er staat wél vast dat de suicidale comorbiditeit wordt veroorzaakt door de afwijking (gender Dysforie), suïcide neemt namelijk niet af bij een volledige (of gedeeltelijke) transitie. Blijkbaar maakt zijn wie je (denkt dat je) zou willen zijn een transgenders niet gelukkig. De suicidale comorbiditeit zit dus in het beestje. Daarmee is het dus geen geaardheid maar een afwijking. Het individu lijdt er immers onder: de kans om te sterven aan suïcide als transgender is enorm. In tegenstelling tot bijvoorbeeld homofilie, waar homo's blijer worden wanneer ze eindelijk uit de kast zijn en mogen kontneuken. Suïcide neemt af bij homo's die uit de kast zijn. Ook maakt de maatschappelijke afkeer tegen pedofielen die pedo's niet suïcidaal. Toch denk ik dat de afkeer tegen die laatsten groter is dan tegen trans-personen. Het hele 'de maatschappij heeft het gedaan' argument is dus gelul en wordt enkel gepusht door activisten uit de marxistische hoek. Ondertussen sterven er dus mensen aan hun afwijking en wordt iemand die het beste met hun voor heeft weggezet als 'transfoob'. Het marxistische activisme kost levens en heeft zo (wederom) bloed aan de handen van een groep die ze zegt te ondersteunen.

Joostmochtnietsweten | 23-07-20 | 23:00 | 3

Vreselijk voor die personen. Een pil waardoor ze allemaal veranderen in blije travestieten zal er wel niet in zitten, maar als maatschappij kunnen we misschien nog eens kijken of we wat kunnen doen aan preventie, en lui als Swaab niet verketteren.

dugo | 24-07-20 | 00:21

@dugo | 24-07-20 | 00:21: Swaab met z'n gefabuleerde homogen? Grote fantast is dat. Onreproduceerbare onderzoeken, dat is Swaab.

Van Urk | 24-07-20 | 00:28

@Van Urk | 24-07-20 | 00:28: Dacht meer aan de ftalaten.

dugo | 24-07-20 | 01:38

Tja, een oss is een gecastreerde stier, maar zal nooit een koe worden. Bij mensen werkt dat blijkbaar anders. Daar kan alles.

Scepticus | 23-07-20 | 22:51

Men's Health.... Da's toch die bundeling advertenties, met als ondertoon dat je als man echt alleen maar gezond kunt zijn met een sixpack? Ze doen maar lekker hoor, je hoeft het niet te lezen, maar op zich wel gek dat niemand daar iets van vindt. Alle damesblaadjes gaan op de schop....

Tom Hagen | 23-07-20 | 22:47

Kinderhersenen zijn nog niet volgroeid. Enige terughoudendheid is op zijn plek mbt dit soort ingrijpende transities. Maar, dat mag dan niet benoemd worden, liever een voorbarige transitie dan maar?

Canis.bonus.es | 23-07-20 | 22:37

De volgende transitiehype wordt dat negors volmaakt blank gemaakt willen worden. Transitie of color zullen we maar zeggen.
Vice versa zal het wel niet worden.

Alco-de-Holist | 23-07-20 | 22:35 | 4

Ik denk eerder dat blanken volledig neger gemaakt willen worden om aan de Marxistische inquisitie te ontsnappen.

petersteenkamp | 23-07-20 | 23:05
-weggejorist-
Frau Merkel | 23-07-20 | 23:36
▼ 1 antwoord verborgen

Zijn er echt normale mensen te vinden die naar dergelijke interviews of podcasts luisteren, of dit soort getikte stukjes lezen? Ik niet in elk geval.

Alco-de-Holist | 23-07-20 | 22:30 | 1

Mevrouw Shrier was een van Rogan's betere gesprekspartners van de laatste tijd, zeker omdat het onderwerp actueel is. Het transqueerlajvmonster moet en zal onder het bed uit getrokken worden, goedschiks of kwaadschiks, om daarna aan een schandpaal op het plein te worden gebonden waar manden rot fruit wachten op het volk.

Voorgeenchanterikpeu | 24-07-20 | 00:38

De Nederlandse situatie is gelukkig anders, hier gebeurt niks na zeer langdurige gesprekken. Maar ik vraag me wel af, was ik vroeger als jongensachtige meisje ook hierin verstrikt geraakt?

JeannedArc | 23-07-20 | 22:21 | 1

Die vraag heb ik eerder gehoord, o.a. van Rogan's gesprekspartner Shrier en Heather Heying. Wees blij dat je deze ellende bespaard is gebleven zou ik zeggen.

Voorgeenchanterikpeu | 24-07-20 | 00:43

"If gender's a social construct, what the hell are the hormones for?"

LuckyGuy | 23-07-20 | 22:20 | 2

Agressie

arlen | 23-07-20 | 22:43

Social constructs zijn social constructs.

It's social constructs all the way down...

Voorgeenchanterikpeu | 24-07-20 | 00:46

Op sommige scholen in de US zijn bij de college finales dames hardlopen de drie besten allemaal transgender . Waanzin !

Castor12 | 23-07-20 | 22:17

Hoe genuanceerd je ook bent, als je niet precies vindt wat zij vinden ga je op een gegeven moment voor de bijl.

zwarte_weduwe | 23-07-20 | 22:03

Voor zover ik weet pleegt 42% van de transmensen zelfmoord. Het gros heeft psychische problemen. Van de 100 die van geslacht wisselen zitten er hoogstens 8 daadwerkelijk in het verkeerde lijf. Een groot deel van de rest zou meer baat hebben bij een goede geestelijke zorg. En een groeiend deel bestaat uit kinderen en jonge adolescenten die zich laten aanpraten dat ze trans zijn. Die groep zal pas over jaren van zich laten horen wanneer de schade al groot is. Tenminste, degenen die zich daadwerkelijk hebben laten opereren, er achterkomen dat ze de (onomkeerbare) fout van hun leven hebben gemaakt en (nog) niet voor een trein zijn gesprongen.

Varende_Reaguurder | 23-07-20 | 22:02 | 1

Schokkende cijfers inderdaad. 42 procent.

Nehemia | 24-07-20 | 16:45

Je vraagt je ten eerste af wat de gezondheid van mannen in godsnaam te maken heeft met een podcast, maar goed.
En dan ook leuk dat zo iemand zogenaamd weer op komt tegen discriminatie en voor gelijkheid en respect.
Maar dan vervolgens iedereen die ooit naar Joe Rogan gekeken heeft of geluisterd discrimineert, omdat ze allemaal wormen in hun hersenen zouden hebben.

Fele | 23-07-20 | 21:57

Het aantal zelfmoorden gaat in de toekomst echt fors stijgen. Iedereen lijkt steeds meer in de war te zijn en de waanzin neemt toe. Genderwaanzin, transwaanzin, vermeend racisme, millennials met burn-outs, generatie Y waar echt compleet NIETS van te verwachten is dan nog meer waanzin, etc etc. En iedereen maar mateloos social media naar binnen lepelen. Vergif is het zeg ik je. Poison for the mind.

fdisk | 23-07-20 | 21:49 | 1

Ja als straks 95 procent van de samenleving, homo, trans, queer, non-binair, etc, etc is, zou die 95 procent dan nog steeds blijven roepen dat de zelfmoord cijfers zo hoog zijn omdat ze door die 5% niet geaccepteerd worden?

Fele | 23-07-20 | 22:00

Ik heb sowieso weinig op met die narcistische fitnessgekte. Alleen maar bezig met hun zelfbeeld, het is ziek. Maar sluit naadloos aan op de transideologie.

dihydrogenmonoxide | 23-07-20 | 21:49 | 2

Fitness niet verwarren met bodybuilding slampamper.

D-Fens_1963 | 23-07-20 | 23:41

naadloos dingen associëren, daar begint mijnsinziens de ellende. Het niet uit elkaar kunnen houden van causaal verband en correlatie. Niet de moeite nemen tot verdieping, maar direct verbanden leggen vanuit de eigen beperkte perceptie en er voor zichzelf mee weg kunnen komen onder het kopje psychologie. Wat geen exacte wetenschap is, want die 40% zelfdoding blijft 40% ook na de operatie.

BrokenTipi | 24-07-20 | 07:13

Succes met het cancelen van Joe Rogan. De man is multi miljonair en untouchable voor de wokies.

MikeTheBull | 23-07-20 | 21:33 | 1

Als ze je echt kapot willen maken komen ze vaak een heel eind.

Nehemia | 24-07-20 | 16:47

Heh, gezellig weer!

zetje01 | 23-07-20 | 21:32

Echt... Het is een kwestie van tijd voordat de inquisitie van de woke-ideologie aan je deur rammelen.
Maar ik vermoed dat bij de meelopers vooral rancune meespeelt. Een ding weet ik wel zeker; de statement van Phillip Ellis over Joe Rogan, dat die divisive voices een platform geeft ben ik het volstrekt niet mee eens. De divisive voices zijn die stemmen die de hardste beschuldigingen gebruiken en daarmee trachten, zij die niet kritiekloos met de woketivisten optrekken te deplatformen.
Het is weer de hand met de vinger die wijst waaraan drie vingers zitten die terugwijzen.
De grenzeloze naïviteit of domheid, ik weet niet wat erger is, in de tweet ook, “Like where do you think trans adults come from?” Van dezelfde plek als waar volwassen alcoholisten vandaan komen en volwassen rokers, denk ik.

ratelaar | 23-07-20 | 21:30 | 2

Rancune, wat een prachtig woord voor zeeën van ellende.

Mr.Crowley | 23-07-20 | 21:46

Joe Rogan ook een van m'n favoriete NPO/MSM vervangers. Met dik 1500 uitzendingen en counting kan ik nog even vooruit.

roevka | 23-07-20 | 21:28

www.youtube.com/watch?v=4laDITlLU4o

Hele show kijken, bezijdens het echt, echt heel leuk is, snijdt hij ook nog eens een aantal punten aan die hier waarschijnlijk niet meer mogen.

GKJP | 23-07-20 | 21:25

Heel veel ‘jongens’ meisjes’ en zelfs kinderen genoemd hieronder...
Als je kinderen linkt aan trans/bi/ho of wat dan ook, dan sexualiseer je kinderen. En dat is heel erg fout.

Alquest | 23-07-20 | 21:18

gen reparatie is binnenkort mogelijk met CRISPR-cas, jongen blijft jongen en meisjes idem dito, probleem opgelost

Tasmaneiland | 23-07-20 | 21:17 | 1

En als we dan toch bezig zijn, ook nog even vlak voor dat je naar je zonbestemming vliegt je een donkerdere tint aanmeten tegen verbranden. Huidskleur wordt een keuze. Weer een probleem uit de wereld.

F.Klondyke | 23-07-20 | 21:29

Moe....zo moe.

CoffeeDick | 23-07-20 | 21:15

Alle pr teams van zo'n beetje alle bedrijven zijn geïnfiltreerd met woke social justice noodle boys. En alle hr teams ook.

haddem | 23-07-20 | 21:14 | 1

Geen zorgen, mijn beste. Op een gegeven moment wordt de wereld kostziek van deze personen omdat hun hightide moment voorbij is. En dan wordt het voor die gasten bijltjesdag. Dus ontslag.

appeltjesgroeneweide | 23-07-20 | 21:21

Het patroon is natuurlijk dat mensen die kritisch denken tegenwoordig '-foob' genoemd wordt. Islamkritiek? Je bent islamofoob of xenofoob. Kritisch over de transgenderhype? U bent transfoob. Enz enz enz...
Een hekel aan witte mannen? U bent oh, wacht, u hebt het licht gezien.

Hommel | 23-07-20 | 21:14 | 2

Prachtig gezegd!

aardv@rk | 23-07-20 | 21:21

Een fobie, zoals bedoeld in de oorspronkelijke betekenis, is een angst waarvoor u helemaal niet bang hoeft te zijn. Regressief links probeert op deze manier ieder vorm van kritiek te kop in te drukken. Misselijkmakend, al deze woordspelletjes.

therealbraindump | 23-07-20 | 22:04

Vroeger speelde ik weeshuisje met alles wat maar op een pop leek.
De volgende dag trok ik er op uit met een buurtjongen kieviets-eieren zoeken, zelf vliegers maken die we plakten met een platgewreven koude aardappel, vissen met een zelf gefabriceerde hengel. Pijltjes schieten met een pvc-buis . Open slaapkamer ramen was top. Pijltjes maken was werk voor jongens. Een
mooi puntje met spuug vastgelijmd.
Stoere meiden waren ook prima te doen .
De vraag. Wat ben ik ? Moet ik er alsnog iets aan doen?

Rest In Privacy | 23-07-20 | 21:13 | 4

Vuurtje fikken op het stapelbed in de slaapkamer, en dan je vader gelijk geven als hij je verwijt dat je met vieze sokken tegen het witte plafond had gezeten.

GKJP | 23-07-20 | 21:20

@GKJP | 23-07-20 | 21:20: Ik heb ooit nog eens heel hard op de WC pot staan poetsen om de roetvlekken eruit te krijgen nadat we WC papier in de fik hadden gestoken.

Frau Merkel | 23-07-20 | 23:38

> De vraag. Wat ben ik ? Moet ik er alsnog iets aan doen?

IKEA verkoop een magisch kijkglas dat je zó antwoord geeft op deze prangende vraag:

www.ikea.com/nl/nl/cat/spiegels-20489...

Voorgeenchanterikpeu | 24-07-20 | 00:54
▼ 1 antwoord verborgen

In de Telebelg weet Leon de Winter het als volgt te duiden:
Als je je hand opsteekt om iemand te groeten, kun je worden ontslagen vanwege racisme:
mobile.twitter.com/sooppressed

Bolder | 23-07-20 | 21:11

Vroeger zeiden we: da's een druk kind. Schop onder het hol, terug naar school en jaren later gewoon een prima volwassene. Dat heet puberen. Kut snowflakes. De wereld draait om de zon, niet om jou kut.

MisterMr | 23-07-20 | 21:06 | 1

En dat is hoe het is!!!

Mijn moeder zegt nog met regelmaat tegen mij, 45 jaar, 'als jij in deze tijd was geboren, had je heel veel stempels van de "artsen" gekregen.

GKJP | 23-07-20 | 21:15

Je moet als ouder van zo'n kind zeker niet actief en enthousiast meegaan in die ideeen. Volgens die activistische figuren zelf moet zo'n kind worden wie h/z is. Uiteindelijk is! Door als ouder te gaan jubelen maak je het het kind alleen maar moeilijk om op zo'n idee terug te komen
En daar wordt het gewoon smerig. Zijn die ouders het niet met een aandachtsprobleem? Kijk mij eens modern doen.
En dan nog wat, wat heeft trans zijn in godsnaam met BLM van doen? Alsof negers erom bekend staan zo inclusief naar homo's en transfiguren te zijn. Lekker meeliften op het "succes" van een totaal niet gerelateerde beweging doet alleen maar af aan de boodschap van beiden.

LuckyGuy | 23-07-20 | 21:05 | 1

Inderdaad, verstandig mee omgaan. Dus niet meteen meegaan met de hype als je kind tekenen van transigheid vertoont, maar er wel serieus naar (laten) kijken door een expert. Als het kind wat ouder is kan je redelijk goed vaststellen of er echt sprake is van gender dysphoria, en dan het traject ingaan. Want hoe eerder je dat doet, hoe beter.

Muxje | 23-07-20 | 21:11

Alleen negers mogen trans. Witte transen hebben white privilege. Bij negers is het trouwens wel meer werk, zo'n operatie.

Hadena | 23-07-20 | 21:00 | 1

Hoezo dat? Hijskraan en hoogwerker nodig?

Nivelleermarionet | 23-07-20 | 21:04

Heel ingewikkelder moeten we het niet maken. Er zullen meisjes zijn die door beelden van mooie jongens verward zijn of ze niet liever jongen zouden willen zijn, maar daar aangemoedigd door therapeuten, wel degelijk verkeerde beslissingen nemen die leiden tot suïcidaal gedrag. Als onderzoek dat uitwijst kun je niet net doen of dat er niet is door dit weg te laten in de discussie.

Daartegenover zullen er ook meisjes zijn die jongens zijn geworden en daar relatief tot zeer gelukkig van zijn geworden, ook die zijn er, valt ook niet te ontkennen.

Waarom is het zo moeilijk dan om beide voorkomende situaties te erkennen als voorkomend. Waarom toch weer iets op de spits drijven?

Niet de toon van het debat, maar feiten en cijfers ondersteunen wat zich werkelijk voordoet. En precies dat proberen ze met dit interview te bereiken.

Jan, Leiden | 23-07-20 | 21:00 | 2

Maar feiten en cijfers zijn niet belangrijk, alleen de "lived reality", althans volgens de linkse kerk. Net als bij BLM gaat dit volgens mij helemaal niet over de belangen van "echte" transseksuelen. Dit gaat over de belangen van links, en in hun pijlenkoker zit er ook eentje over genderdiscriminatie. Als de Patat/Friet discussie bij zou dragen aan de linkse zaak, zouden ze het daar ook over hebben.

Blauwpetje | 23-07-20 | 21:09

Test

Frau Merkel | 23-07-20 | 20:57 | 7

@aardv@rk | 23-07-20 | 21:27: Nee, minder spectaculair. Er liep sinds een paar dagen her en der de vraag hoeveel reaguursels zwitsals per topic mogen plaatsen. Iemand was dat aan het uitproberen en plempte her en der test-tegels. Ik had net gelezen dat Harry 51 was geworden en had hierboven wat getegeld. Toen zag ik niet in het cafe te zitten en om Harry een leuke verjaardag te bezorgen is het toch leuk als het gezien wordt. Dus heb ik de tekst aangepast en om geen lege tegel achter te laten was dit het eerste dat me inviel voordat de timer afgelopen was. Vandaar. Het maakt nogal wat los zie ik. Sorry lingo!

Frau Merkel | 23-07-20 | 22:38

Joris Ik zie geheimzinnige teksten met onderliggende gecodeerde boodschappen. Ik vermoed een complot.
“De zwaluwen komen terug in de lente”

zuurtjeregen | 23-07-20 | 22:56
▼ 4 antwoorden verborgen

Dat is altijd de vraag zit het in de mens zelf, of wordt het veroorzaakt door zijn omgeving.

Robert Haynes | 23-07-20 | 20:57 | 7

@Robert Haynes | 23-07-20 | 21:35: Zonder in iets te geloven is er geen bestaan meer. In een absoluut vegetatieve toestand (de theoretische, niet de medische) is er geen beleving meer, dus geen geloof. In alle andere gevallen is er wel beleving en is niets gelijk aan alles. Het is niet mogelijk in niets meer te geloven, want ook de overtuiging dat er in niets meer geloofd kan worden is een geloofsovertuiging.

Frau Merkel | 23-07-20 | 23:44

@Frau Merkel | 23-07-20 | 23:44:
Geloof in een god is totaal zinloos. Geloof in Sinterklaas is zinloos.
Geloof heeft alleen zin als er een logische beredenering achter zit, zoals geloof in maatschappelijke waarden die een samenleving draaiend moeten houden.
In mijn optiek is religie ook zinloos omdat het niets toevoegt aan die maatschappelijke waarden.
Geloof is iets wat je af moet leren.
je moet leren begrijpen en niet zomaar aannemen, wat geloof eigenlijk is.
www.youtube.com/watch?v=YZa4sdIwV04&a...

Mr.Crowley | 24-07-20 | 09:04
▼ 4 antwoorden verborgen

Ooit, best lang geleden. Een groep getrouwde hardwerkende dorpsmannen/ vriendengroep van rond de vijftig waaronder één ongetrouwde vrouw die als vanzelfsprekend een van hen was.
Op mijn vraag of deze mevrouw getrouwd was met een van deze mannen kreeg ik te horen, ' nee ze is vrijgezel, er zit geen mannenvlees aan'.
Zo loste een groep, van de oude stempel, dorpsmannen dat op. Heel gewoon!

Rest In Privacy | 23-07-20 | 20:57 | 1

Dat is mooi gezegd en heel zuiver opgelost.

Frau Merkel | 23-07-20 | 23:45

We krijgen deze discussies hoop ik toch niet in Nederland?

Rest In Privacy | 23-07-20 | 20:56 | 2

Ook Nederland kent natuurlijk trans youtubers, vrij succesvolle trouwens. De piek moet nog komen maar komen doet ie.

LuckyGuy | 23-07-20 | 21:09

Die zijn er alláng. Amerikaatje spelen. De gekte regeert en het kan alleen maar meer meer meer worden.

Acar_ketimun | 23-07-20 | 21:54

Als je de DSM-5 erop naleest hebben we allemaal wel een psychische aandoening. We zijn tegenwoordig per definitie patiënten en zo niet dan wordt er wel een probleem bedacht bij de beschikbare medicatie. Als we nou eens beginnen met elkaar gewoon te accepteren. Zonder oordeel. Dat scheelt een hoop hysterie.

Rest In Privacy | 23-07-20 | 20:52

Wat een domme trut... en wat is dat een truttenblad geworden zeg!

litebyte | 23-07-20 | 20:52 | 1

Geworden?

SterF... | 23-07-20 | 21:40

Social engineering een ramp in de maak.

Tasmaneiland | 23-07-20 | 20:51 | 2

Ben je mal... een hysterisch mode verschijnsel

litebyte | 23-07-20 | 20:53

Go woke go broke. Heb me al jaren niet met Gillette geschoren...

DeterioraSequor | 23-07-20 | 20:49

Ik vind dat als je 14 bent je wel kunt weten of je eigenlijk een jongen of meisje bent. Soms gaat het gewoon niet helemaal zoals het meestal gaat in de embryonale fase. Ik zou zeggen hormoonbehandeling vanaf 14, het betere snijwerk vanaf 18. Maar niet dat bekrompen 'je bent een man of je bent een vrouw'. Dat hoeft niemand voor mij te beslissen.

hustler01 | 23-07-20 | 20:49 | 3

Klopt, dat zit in je genen. Valt weinig over te beslissen.

__dictatuur | 23-07-20 | 21:01

@__dictatuur | 23-07-20 | 21:01: gen reparatie is binnenkort mogelijk met CRISPR-cas, jongen blijft jongen en meisjes idem dito, probleem opgelost

Tasmaneiland | 23-07-20 | 21:15

Pubers staan er dan ook om bekend dat ze extreem redelijk zijn. Alsook totaal niet beïnvloedbaar door idolen of groepsdruk.

DeLupLup | 23-07-20 | 22:30

Go woke go broke.

DeterioraSequor | 23-07-20 | 20:48

Ik heb vandaag m'n penis laten verlengen, hij kan nu weer mee tot 2030.

Mr_Natural | 23-07-20 | 20:47 | 5

Ik heb mijn benen laten verlengen.

GKJP | 23-07-20 | 21:02

@Hadena | 23-07-20 | 20:56: Dat hangt er vanaf hoe ik me voel. Ik lees overal dat geslacht slechts een sociale constructie is. Ik zeg ook niet waar de lappen vel zaten of wat voor lappen het waren.

Frau Merkel | 23-07-20 | 23:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Als iemand denkt dat hij Jezus is, hoe wordt hij dan genezen? Spijkeren we hen dan de eerste de beste Goede Vrijdag aan een kruis? Alstie dan na drie dagen weer opstaat is de behandeling gelukt. Dit heeft ongeveer dezelfde resultaten als genderoperaties. Knettergek.

treintrien | 23-07-20 | 20:43 | 2

Als iemand denkt dat hij Jezus is, moet hij verplicht gaan praten met Arie Boomsma.

Rest In Privacy | 23-07-20 | 20:58

@lingo star | 23-07-20 | 20:58: wat ben jij hard zeg. Gun je je ergste vijand nog niet. Psychiater lijkt me beter.

treintrien | 23-07-20 | 21:31

Grappig, dat er koekwauzen rondlopen zoals Philip is van alle tijden. Dat ze een platform krijgen om hun krankzinnigheid te delen is anno 2020 ook normaal.

Maar wat wel nieuw is in 2020, een trans ronselaar! Een persoon die mensen bekeert tot travestiet (voor de gevoelige mensjes, lees transexueel!). Wat een tijd om in te leven.

Via zijn twitter kom ik op zijn aboutme page. Grote foto van zichzelf, heeft ie een oorpiercing. HAHAHA GAY!

Brulaapje | 23-07-20 | 20:42

Maar nu dan maar even wel serieus.
Ik ben sinds kort 51 en heel af en toe zag je iets over transgender problematiek in het nieuws in voorgaande jaren.
Maar sinds een jaar is het alsof het een bedreigde diersoort is en iedereen ze wil redden of zo.
Net als ikzelf kennen weinig mensen een transgender, of transsexueel etc.
Laat iedereen in zijn/haar waarde vind ik.
Maar wat ik niet snap is waarom het nu zo in de media moet.

HoerieHarry | 23-07-20 | 20:38 | 4

Iedereen wil gezien, gehoord maar vooral serieus genomen worden. Met de klemtoon op "serieus" en niet op "genomen". Ten koste van heel veel. Als mensen zich niets meer aantrekken van wat een ander van ze vindt, zijn al dit soort issues direct opgelost. Maar ja. Dat serieus genomen willen worden zit in de weg.

Rest In Privacy | 23-07-20 | 20:42

Het jut elkaar op en de macht van sociale media wordt steeds groter. Niemand kan zich een afwijkende mening veroorloven.

Frau Merkel | 23-07-20 | 20:52

Het komt voort uit de theorie over intersectionaliteit en dat is 1 van de peilers onder het huidige linkse gedachtegoed. Uit diezelfde koker komen de discussies over racisme, extreem feminisme en islamofobie. Minder populair zijn de discussies over discriminatie op basis van leeftijd of validiteit. De intensiteit van de discussie is niet gerelateerd aan enige verandering in de fysieke werkelijkheid, maar alleen aan de scoringskansen die de marxisten zichzelf toedichten op het onderwerp en het applaus dat ze op links krijgen. De verkiezingen in de US zijn wel een stimulerende factor volgens mij.

Blauwpetje | 23-07-20 | 20:57
▼ 1 antwoord verborgen

Het is de beproefde methode van de Critical Social Justice cultus: beschuldig lieden die jouw waarheden niet onderschrijven van racisme, misogynie, Islamofobie, transfobie of wat dan ook, maar ga vooral niet in gesprek.
Rogan zal deze aanval wel overleven, en voor Abigail Shrier betekent het op korte termijn extra belangstelling voor haar boek, maar je mag je zorgen maken om de toon van het debat dat geen debat meer mag zijn, op de heksenjacht van die lui, de agressie en de weigering om op basis van rationeel argument een gesprek aan te gaan met iemand die er anders over denkt. En je mag je vooral zorgen maken om de postmoderne hel waarin sommige jonge kinderen terecht dreigen te komen.

Schoorsteenveger | 23-07-20 | 20:35

Duh. Gaat in NL heel goed, strenge psychologische begeleiding. Helaas gaan ook mensen tegenwoordig via een omweg, dat geeft natuurlijk problemen. Ik ken wel wat transmensen, mij schijnt het toe geen prettig bestaan te zijn. Wanhoopskeuze.

Otto Normal | 23-07-20 | 20:33

Mijn dochter zag ik afgelopen vrijdag langdurig knuffelen met haar vriendinnetje, op initiatief van het vriendinnetje want die ging op vakantie, maar die van mij is een bok van een wijf, 8 jaar, en was er snel klaar mee.

Conclusie, niet lesbisch, maar ze speelt nog steeds met d'r, dus transgender zeker?

Of wellicht, zoals het vroeger bij ons op het platteland ging en waar ik woon, nog steeds gaat, gezond. Kind. Enzovoorts.

Ik word zo flauw van deze wereld, ik snap het letterlijk al een paar jaar niet meer, en dat heeft ook invloed op mijn geestelijke toestand, ik heb de kinderen wel gezegd, en dat is waarschijnlijk de meest wijze raad, 'je bent baas over je eigen lichaam en geest, en zorg dat je een opleiding kiest waarmee je internationaal ergens terecht kwam'.

Tot zover weer mijn zielige gebazel.

Ik heb anders nog wel een leuke mop, meer heb ik niet toe te voegen.

GKJP | 23-07-20 | 20:32 | 6

@John McClane | 23-07-20 | 20:40:

Was enigszins sarcastisch....

Ben nog niet helemaal van gisteren.

GKJP | 23-07-20 | 20:47

Heerlijk joh, al die gender gestoorden die los gelaten zijn om er een compleet gesticht van te maken. Het nieuwe normaal, past allemaal mooi erin. Niet dat iemand dat nieuwe normaal uberhaupt wilt maar dat komt nog wel. Geef die idioten gewoon tijd om zichzelf op te eten. En waar blijft die mop?

Acar_ketimun | 23-07-20 | 21:49
▼ 3 antwoorden verborgen

En plotseling heb je het. Je begint een praatgroep: "Hoe niet doodmoe te worden van allelei compleet gestoorde idioterie die via de media op u af komt". Het lijkt wel of alle breintjes kortsluiting hebben tegenwoordig. Reset!

Nivelleermarionet | 23-07-20 | 20:31 | 1

Ga naar buiten, ga lekker wandelen en lees geen media meer. Scheelt weer een praatgroep oprichten en in plaats van doodmoe word je dan lekker fit van lichaam en geest.

Rest In Privacy | 23-07-20 | 20:44

Als zo'n zaakje er afgesneden wordt, wat doen ze er dan mee? Krijg je het mee op sterk water? Wordt het opgehaald door de hondenvoerfabriek? Gaat het naar exclusieve restaurants?

Mr_Natural | 23-07-20 | 20:30 | 4

Nee hoor, zo luguber is het niet. Die zaakjes worden gebruikt om ongewenst vrouw zijnde personen om te bouwen tot man.

Nivelleermarionet | 23-07-20 | 20:37

www.zavin.nl/ Kijk hier voor de antwoorden.

Blauwpetje | 23-07-20 | 21:29
▼ 1 antwoord verborgen

Zou het er iets mee te maken kunnen hebben met dat in de VS een groot deel van de bevolking aan allerlei medicijnen zit. Antidepressiva e.d. die erin gaan als snoep.

cheops | 23-07-20 | 20:23 | 9

@cheops | 23-07-20 | 20:31:
Wat ik wel weet, is dat een van de oorzaken zou kunnen zijn dat deze meisjes homoseksueel zouden zijn en dus zich aangetrokken voelen tot meisjes waardoor ze dus denken dat ze eigenlijk man zijn.
Helaas wordt hun het verschil niet uitgelegd en staan de chirurgen klaar om het een en ander te verbouwen.
Ik weet er iets van omdat ik altijd geïnteresseerd ben in wat mensen geloven.

Mr.Crowley | 23-07-20 | 20:35

@cheops | 23-07-20 | 20:31:
Wat ik ook weet is dat de zelfmoord rate onder deze mensen na verloop van tijd erg hoog is.

Mr.Crowley | 23-07-20 | 20:42

Er zijn gewoon heel veel wappies. We hebben ze nu een pas gegeven waarmee ze allemaal uit hun schuilplaats komen. Alleen jammer dat ze allemaal zo brutaal en onbescheiden zijn en het publieke debat beginnen te overheersen.

BobDobalina | 23-07-20 | 20:57
▼ 6 antwoorden verborgen

Leo Beenhakker wordt hier zo moe van.

klimaatsloper | 23-07-20 | 20:23

Dat van die zielspijn lijkt me in veel gevallen inderdaad de clou. Een citaat "I guess you've never been an eleven year old girl". Zelf ken ik minder dan een handjevol transseksuelen: het zijn juist vaak de dogma's waaraan ze zich op ongelooflijk dappere wijze hebben weten te ontworstelen.

En dan heb je je persoonlijke strijd gewonnen, de oudere generatie dat is, krijg je al die deugers met twee knieën tegelijk in je nek. Mag u raden wie er dan weer ouderwets de pineut zijn. www.youtube.com/watch?v=5TFvl3-LWS0 Galbakken.

Rest In Privacy | 23-07-20 | 20:23

Zou graag een clowntje willen zijn.

dhrat | 23-07-20 | 20:18 | 6

@Mr_Natural | 23-07-20 | 20:21:
Hahaha, geweldig, gewoon even zeuren hier.
Ik kan niet meer serieus reageren op het transgezeur.

HoerieHarry | 23-07-20 | 20:24

Hugo de jonge clowntje met clown schoentjes, kan je ook nog zo de politiek in

Tasmaneiland | 23-07-20 | 21:00

Cliniclowntje of crimiclowntje?

Rest In Privacy | 23-07-20 | 21:01
▼ 3 antwoorden verborgen

Het ergste komt nog. Straks gaan de zelfverklaarde vrouwen en mannen, zelfs zonder operaties eisen dat ze rechten hebben. Nooit iets bereikt in hun leven. Altijd maar gegooid op alle ellende die ze ervaren door hun genderdysphoria. Iedereen is supergemeen! Maar straks willen ze WEL de privileges die horen bij hun 'identiteit'. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat. Toen ik 12 was wilde ik een Autobot worden, maar ik kreeg die operatie ook niet. Ik wil herstelbetalingen. Get a fucking life. Grow a pair... ironisch.

BBRDWR | 23-07-20 | 20:16

Mijn nichtje had een vriendinnetje dat zich als jongen ging gedragen. De ouders gingen er volledig in mee en ik kreeg op mijn kop als ik liet merken het merkwaardig te vinden. Iedereen buitelde over elkaar heen om te laten zien hoe ze deze verandering accepteerden. Een jaar laten wilde ze weer meisje zijn. Behandel kinderen alsjeblieft als kinderen: het ene moment zijn ze spiderman, het andere moment een crossdresser.

BobDobalina | 23-07-20 | 20:16 | 2

Je hebt complete verenigingen van transkinderen. Totaal woke.

BozePaarseMan | 23-07-20 | 20:30

Zo is het. Iedereen kent uit zijn jeugd wel kinderen die afwijkend gedrag lieten zien. Een jongetje dat liever binnen blijft en met een pop rondzeult, een meisje dat in bomen klimt en hutten bouwt als de beste. Ik ken er van vroeger een paar, allemaal zijn die in hun latere leven goed terechtgekomen, hebben een partner ontmoet en leiden een gelukkig leven. Je moet er niet aan denken dat beïnvloedbare kinderen van alles aangepraat krijgen op social media, en dat er dan een of andere therapeut met de wet in de hand elk waanidee als onaanvechtbare werkelijkheid verdedigt en jou als ouder in feite buitenspel zet als 'transfoob'.

Tashtego | 23-07-20 | 20:32

Is wel zo. Het wordt die kids gewoon aangepraat. Net zoals den homoseksualiteit btw. Neemt natuurlijk niet weg dat je echte homo's hebt en mensen die echt in het verkeerde lichaam zitten om het maar zo te zeggen, maar een groot deel daarvan is het gewoon aangepraat is mijn stellige overtuiging.

VanBukkem | 23-07-20 | 20:16 | 4

@BobDobalina | 23-07-20 | 20:17:
Nigger ben je uit keuze, niemand kan jou jouw keuzevrijheid te zijn wie je bent en wilt zijn ontnemen, dat is inhumaan.

smdyasc | 23-07-20 | 20:20

@smdyasc | 23-07-20 | 20:20: jah man! Dank ik ga nu een potje basketballen op mijn eigen basketballveldje.

BobDobalina | 23-07-20 | 20:54

@smdyasc | 23-07-20 | 20:20: Hahaha. Gaat dat eens uitleggen op een lokaal basketball court in Compton. Of de Bijlmer voor mijn part. Of wil je de test van je leven doorgaan als... The Niggerguy?

Vindt dat gezeik over geuzennaam door Mensen van RAL ook maar niks. Gewoon niet doen, respecteer je kleur, respecteer jezelf dan is dat ook makkelijker naar anderen. Maar een hoop PoCjes hebben die slavenboot gemist. He. Wat ben ik soms een nare racist, en dat als Antilitalo van Kleur.

Acar_ketimun | 23-07-20 | 21:39
▼ 1 antwoord verborgen

Ik snap weinig meer van de problemen die allemaal uitgevonden worden door dit soort wappies. Het lijkt mij dat er belangrijker zaken zijn waar iemand zich mee bezig kan houden.

BozePaarseMan | 23-07-20 | 20:16 | 2

Voor de mensen die hier in opgaan dus niet.
Dat zou wel eens de clou kunnen zijn: ontneem dit volk al hun privileges en dwing ze een zware baan te hebben waarmee ze de touwtjes nauwelijks aan elkaar kunt knopen.
Zul je zien dat ze ineens helemaal niet meer zo begaan zijn met het lot van tedere LGBHTQXVMPK zieltjes.

jemagookniksmeer | 23-07-20 | 20:31

@jemagookniksmeer | 23-07-20 | 20:31: Het gaat te goed als we ons met dit soort problemen bezig kunnen houden. Dat heb ik met dat blm gebeuren ook.

BozePaarseMan | 23-07-20 | 20:35

Mens Health, het enige blad dat iedere maand weer exact hetzelfde is. Betere seks, grotere spieren, zwaardere horloges. Repeat until fade.

John McClane | 23-07-20 | 20:16 | 1

Een echte vent heeft op een gegeven moment genoeg sex en derhalve genoeg van sex en gaat dan gewoon vissen of iets bouwen of zo. Sex willen is meer iets voor jongens en vrouwen vind ik. En... horloges... wat waren dat ook alweer voor dingen?

Knufter | 23-07-20 | 20:32

Toch even wat microagressie plaatsen hoor. Wat hebben Transphobic Hate Speech en een lifestyletijdschrift voor mannen met elkaar te maken? Stuur dan een ronkend opiniestuk naar de plaatselijke RTL-Nieuws of pampieren Völkischer. Keuze zat tegenwoordig.

Rest In Privacy | 23-07-20 | 20:14

Sinds de invoering van islam, zijn mensen steeds meer onzin gaan geloven.

Mr.Crowley | 23-07-20 | 20:13

Ik ga mezelf ook verbouwen, ik neem er een penis bij en als Bruin het kan trekken ook een extra setje ballen.

Mr_Natural | 23-07-20 | 20:12 | 3

Doe em op je voorhoofd.
Maar hoog genoeg dat je nieuwe ballen niet voor je ogen hangen.

HoerieHarry | 23-07-20 | 20:15

Pff.... twee extra ballen ? Jij fietst zeker niet veel.

Koning BongoBongo | 23-07-20 | 21:44

Ben net zo klaar met alles wat met lhbgt te maken heeft, regenboogvlaggen en mannen met makeup als met corona.

JDMslut | 23-07-20 | 20:11 | 1

+ dat marxistische BLM, Antifa en andere linkse tuig

Tasmaneiland | 23-07-20 | 21:05

In je hoofd een ander geslacht zijn dan je lichaam, is per definitie gewoon een geestesziekte.
Er is iets mis met je hoofd, niet met je lijf.
Van geslacht veranderen is dan een oplossing maar wel een hele slechte. Beter is snel uit te vinden hoe we die hersens weer gefixt krijgen.

mark1487 | 23-07-20 | 20:10 | 1

Juist dit dus!

Rest In Privacy | 23-07-20 | 20:18

Ombouwen prima, zolang meerderjarig en toerekeningsvatbaar. Andere dwingen mee te gaan in je gekte gaat echter te ver

Egerius | 23-07-20 | 20:07

De generatie die dit heeft opgevoed, mag zich weleens achter de oren gaan krabben.

arlen | 23-07-20 | 20:07

Dit is zo niet mijn wereldje.
Ik snap het niet en wil het eigenlijk niet snappen.
Mag dat ook?

Ruimedenker | 23-07-20 | 20:05 | 4

Ik help je wel..

HoerieHarry | 23-07-20 | 20:10

Net of wij altijd kroegruzie’s moeten beëindigen. Ik houw mijn hart vast voor straks...

Normpje | 23-07-20 | 20:11

Alos je iets niet snapt, hoef je het ook niet te geloven.
Prima rem.

Mr.Crowley | 23-07-20 | 20:11
▼ 1 antwoord verborgen

Tot voor een paar jaar geleden had nog niemand van alfabet-mensen gehoord. Blijkt nu met stip de meest onderdrukte groepering ter wereld te zijn.
De wetenschoppers van de (inter)Nationaal Socialistische Beweging ontwerpen meer onderdrukten, dan een Chinees lab virussen.

Jan Passant mk2 | 23-07-20 | 20:04

Rogans gasten zijn devisive? Alleen voor gekkies die kleine kinderen vol willen proppen met hormoonremmers zeker. Iedereen mag zichzelf zijn van me maar dan moet je wel eerst iemand zijn. Kinderen vallen daar niet onder. Begrip hebben is een mooi ding, stukken lichaam amputeren is wat anders. Rogan kennende ligt hij er niet wakker van, hij weet donders goed dat dit een logisch gevolg is van een podium bieden aan de soort gasten die hij ontvangt.

LuckyGuy | 23-07-20 | 20:04 | 2

Dit dus. Mensen die daadwerkelijk kinderen tot een andere sexe willen mutileren. Pak die lui eens rap aan. Hele zieke en nare mensen.

BobDobalina | 23-07-20 | 20:11

Hoe zat dat ook al weer met die dragqueens die transgender propaganda voorlezen aan kleine kinderen in de VS en Canada. En dan zijn Rogan en zn gasten devisive. Helemaal los daar sommige lui, als dit hun geforceerde inclusiviteit is mogen ze het stoppen waat de zon niet schijnt. Vinden ze nog lekker ook.

Acar_ketimun | 23-07-20 | 21:22

En wat mag "ratio" in deze context betekenen? We zijn hier niet allemaal twitter-junkies.
Slaat het op de verhouding comments/likes?

frickY | 23-07-20 | 20:04 | 1

Google: On the social media platform Twitter, a ratio, or getting ratioed, is when replies to a tweet vastly outnumber likes or retweets. This means people are objecting to the tweet and considering its content bad.

Realisties | 23-07-20 | 21:43

Laat gaan, laat gaan...
Iedereen mag van mij zijn lul eraf halen of er juist een aanzetten. Achteraf spijt = niet piepen....
Maar dat je dingen niet gewoon mag zeggen tegenwoordig is te misselijk voor woorden... stelletje gedachtenazi...

SterF... | 23-07-20 | 20:04 | 1

Het probleem is dat deze mensen dat ook doen met kinderen. Kinderen doen graag mee om "erbij te horen". Op latere leeftijd kan het lastig zijn voor jongetjes, wanneer zij opgevoed zijn door QWERTY-mensen en daarom een piemol missen.

Jan Passant mk2 | 23-07-20 | 20:12

Ik voel een transitie naar de Billy kast. Dat gammele en niet te verhuizen.. daar voel ik me een bij. En dan een bruine kast , niet zo n witte.

BenDeLier | 23-07-20 | 20:03 | 1

Billy is makkelijk om te bouwen, goede keus.

Mr_Natural | 23-07-20 | 20:04

Beschuldigd, dus schuldig. Alleen een heks ontkent dat hij een heks is.

geenspam | 23-07-20 | 20:01

Ik dacht altijd al dat de Men's Health met zijn gespierde blote mannentorso's een soort Playboy voor homo's was. Dit artikel bevestigt inderdaad deze doelgroep.

Rest In Privacy | 23-07-20 | 20:01 | 2

Is het ook, alleen in de kast zittende nichten lezen dat blaadje...

SterF... | 23-07-20 | 20:05

Wat @ Bigi Bana Boy | 23-07-20 | 19:58 | zeg maar zegt.

overVecht | 23-07-20 | 20:07

Vroeger moest ik nog lachen om Lola van The Kinks, wist ik veel wat een wereld van ellende er achter dat verhaal zat.

Mr_Natural | 23-07-20 | 19:59

Onmogelijk veel Engels in een topic... Komop Spartacus. Lul al de halve dag Engels voor mijn werk. Mag ik tijdens mijn reaguurtijd dan even wat meer Nederlands lezen?

overVecht | 23-07-20 | 19:59 | 10

@2voor12 | 23-07-20 | 20:14:

Ik wil mijn levenlang al Spaans kunnen. Maar de motivatie om het ook echt te leren ligt nog ergens in de sahara ofzo

overVecht | 23-07-20 | 20:16
▼ 7 antwoorden verborgen

Ik denk dat de menselijke beschaving tegen de grote barrière aan loopt zoals beschreven in de Fermi Paradox.

Andersdenkend | 23-07-20 | 19:59 | 5

@Andersdenkend | 23-07-20 | 20:27:
Dat komt omdat hun verdediging via allerlei kanalen ondermijnt wordt.
Op mij heeft het geen enkele invloed.

Mr.Crowley | 23-07-20 | 20:45

Die gedachte bekroop mij ook al de laatste tijd. Hoeveel beschavingen zijn er in het heelal ten onder gegaan na de uitvinding van sociale media.

me,myself and IK | 23-07-20 | 22:09

@me,myself and IK | 23-07-20 | 22:09:
Social media als great filter. Zit wel wat in denk ik.

Gegierde ZeeOtter | 24-07-20 | 00:22
▼ 2 antwoorden verborgen

Iemand enig idee hoe het zit met @abusers_nl?

Rest In Privacy | 23-07-20 | 19:59

Echte mannen lezen geen blaadjes als Mens Health. Je bent toch geen heaumeau?

Bigi Bana Boy | 23-07-20 | 19:58 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

Men's Health Mag.
Ik krijg daar denkbeelden bij van een Arie Boomsma die al bladerend naar die met hormonen doorgefokte mannenfoto's zit te kwijlen.

2voor12 | 23-07-20 | 19:58 | 3

Arie stond een keer op de cover.

Rest In Privacy | 23-07-20 | 20:01

Ik ben geestelijk ook bezig met een transitieproces.
Van een metrosexuele man naar een trisexuele man.
En dat zonder medicatie.

HoerieHarry | 23-07-20 | 19:58 | 11
▼ 8 antwoorden verborgen

Rogan = held

Aflevering van vorige week met James Lindsay (die gast die tig wokescience articles fakete) was een verademing!

eekeek | 23-07-20 | 19:56 | 1

Ja, die artikelen waren hilarisch. Iets met de verkrachtingsratio van de honden van blanke mannen in het park. En dan prijzen ontvangen voor die shit. De research die nodig was om de terminologie van die wappies te gebruiken voor die proefschriften moet ook voor ongeloof hebben gezorgd.

LuckyGuy | 23-07-20 | 20:10

Vroeger hoopte ik zo oud mogelijk te worden, 150 jaar ofzo, om maar zo weinig mogelijk van de toekomst te hoeven missen. Maar hoe meer ik van de toekomst zie, hoe pessimistischer ik word.

obominotie | 23-07-20 | 19:56 | 1

Ha ja, ik weet ook of ik het met de richting eens ben. Alles wordt hysterischer en persoonlijke gevoelens zijn feiten. Met dank aan het postmodernisme...

SterF... | 23-07-20 | 20:07

De mensheid is uitgeëvolueerd, waar er tot nu toe vooruitgang was, is dat sinds een paar jaar, welk jaar precies is maar de vraag, helemaal klaar. Duidelijk is dat we sindsdien hard achteruit lopen.

smdyasc | 23-07-20 | 19:56 | 2

Sinds het jaar dat twitter begon.

2voor12 | 23-07-20 | 19:59

Lange tijd verklaarde mensen zich hoogbegaafd wanneer ze met 2-en en 3-en van school kwamen. Zo was men toch interessant. Die begaafdheid bleek toch moeilijk vol te houden.
Nu zeg je trans dinges te zijn. Zo ben je ook interessant en kun je het vrij lang vol houden zonder door de mand te vallen.
Al dit gender gedoe terwijl at max één promille gediagnosticeerd van de trans is geeft aan dat alles zwaar overbelicht wordt. Oh en max 1 procent is homosexueel en niet 10 wat nogal eens gesuggereerd.

MaarFeitelijk | 24-07-20 | 08:57

Vermoeiend, als je serieus op vermoeiende mensen in gaat.

azijnseikerT | 23-07-20 | 19:53 | 1

Ik begrijp ook niet waar dit over gaat, volkomen oninteressant. Er is in de wereld blijkbaar een onderstroom die zich bezighoudt met transgenders en alles wat daarbij komt kijken maar die onderstroom is zelf... onzeker over zichzelf. Het is een beetje in een cirkel praten en hopen dat anderen je gelijk geven. Denk ik, ik weet het ook niet want ik ken zulke fucknuts niet. Werkelijk, ik ken NIEMAND die zich hier druk om maakt, waarom laat Joe Rogan zich hier dan mee in? Blijf erbij weg, geef het geen aandacht en dan stopt het vanzelf. Het is aandachtszoekerij. Vroeger sneden ze hun polsen door, nu willen ze van hun piem0l af of juist eentje hebben. Weird. Polsen doorsnijden was toch een beter alternatief denk ik dan.

Busverhuur | 24-07-20 | 09:35

Duw je leuter door een gehaktmolen of bind een dildo voor...
I don’t freaking care wat jij vindt wat je ‘gender’ is..

Wijze uit het Oosten | 23-07-20 | 19:52 | 2

Dat is nu precies de ultieme wens van deze lieden. Een seksloze maatschappij.
Nog een mondkapje erop om het gezicht af te dekken en je bent helemaal toekomstbestendig.

zuurtjeregen | 23-07-20 | 19:58

Hear hear! Ik vind het allemaal prima. Al lopen de kerels met make up en high heals, I don't mind. Maar ga mij je wappie ideologie niet opleggen, en verwacht ook niet van mij dat ik geestesziekten een platform ga geven... Want als je niet zeker bent over hoe je geschapen bent (genderdysforie) dan heb je wel degelijk een stoornis. We gaan toch ook niet luisteren naar psychose-lijders in actieve psychose hun ideeën? Of mensen met een bipolaire stoornis in een manische episode ophemelen!? Tenminste, ik vind dat niet ethisch. Mensen Mogen die twijfels over hun gender hebben, mensen mogen het NIET uitbuiten, commercialiseren en aanwakkeren.

Rest In Privacy | 23-07-20 | 19:59

Belangrijker: heeft Joe Rogan een wasbordje?

Rest In Privacy | 23-07-20 | 19:52 | 2

Nee, z'n vrouw wel, en zo hoort het.

Mr_Natural | 23-07-20 | 20:01

MH is het lijfblad voor uitgezakte 50-plussers.

Rest In Privacy | 23-07-20 | 19:50 | 9

Als Doutzens zich man voelt, is haar man dan homo?

RickTheDick | 23-07-20 | 20:26

Baltik

rareme | 24-07-20 | 04:34
▼ 6 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl