achtergrond

Geenstijl

Refoweb-lezers WOEST op Refoweb om column

Gristen kunnen niet lollen om bruine drollen

Landgenoten met een kleurtje die ooit onze gastvrije natie binnenwandelden, vlogen of zwommen, mede profiterend van de pecunia’s die tegen de drempels klotsten, hebben het plots wat minder naar hun zin hier. En geef ze eens ongelijk. De broekriem moet dankzij Covid-19 aangehaald en als je niet gewend bent er een te dragen, wordt dat natuurlijk lastig.

Wij juichen & lollen om bovenstaande alinea. Even dachten we dat Annabel weer bezig was, of dat Zentgraaff waarlijk was opgestaan danwel Boomsma-basher DonArturito, die nieuw emplooi had gevonden. Maar het tekstje staat gewoon op Refoweb, het Joop.nl voor de orthodoxe SGP-jugend. HIERRR KLIKKEN voor het satirisch-ironische juweeltje "Witblanke schaamte" waarin de totaalgekte van 2020 treffend wordt omschreven, door ene "Kruipolie". Tot grote ontevredenheid van dweepzieke online refo-flagellanten.  

"Dit artikel is echt Refoweb onwaardig. Als gereformeerde christen schaam ik me hiervoor."

"Je moet je niet alleen schamen voor de slavenhandel, je moet je ook schamen voor dit artikel."

"Puberaal stuk vanuit de onderbuik dit, beetje genant. Ook wel typisch voor SGP-aanhangers die de samenwerking met Forum ook aantrekkelijk vinden."

De eeuwig schuldige erfzondige refogristenmens kennende zal de lolcolumn weldra veranderen in een zoutpilaar dus hier alvast maar een SPIEGELTJE.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.