achtergrond

Geenstijl

LEESVOER: Alle Fan- & Haatmails voor Femke H.

Reacties op optreden burgemeester, verzameld door de Stopera

Politiek is niet voor bange mensen. Kent u die uitdrukking? Nu wel. En weet u wie nog het meest bang zijn? Bij wie de dunne bange mensenpeop in alle kleuren van de regenboog door de bange mensenbroek kleddert? Juistem. Politici en overige rijksambtenaren. Ze doen het werkelijk tien keer per dag in de broek, uit angst voor DE BEELDVORMING.

We zagen het al ten tijde van het Oekraïne Referendum, toen er cohorten bange mensenambtenaartjes de godganse dag reacties aan het verzamelen en monitoren waren, uit pure felgele angst voor De Burger. En we geven u op een briefje dat er vandaag de dag, tijdens Het Griepje, hele ministeries van 09:00 tot 16:30 uur bezig zijn met het aanleggen van Dikke Dossiers, vol met boze danwel lieve reacties van burgers over Rutte, Grapperhaus, Van Rijn & De Jonge.

Op het Stadhuis in Amsterdam is dat niet anders. Ook daar verzamelen ze gretig & bibberend ALLES wat er over Femke Halsema gezegd en geschreven wordt. Hiero, heerlijk leesvoer. 9 PAGINA'S positieve mails en 36 PAGINA'S negatieve briefjes over Femke H. Zin in donderdag nu.

lol, laat dat lakken maar weg

lol, laat dat lakken maar weg

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.