achtergrond

Geenstijl

Coronacht! Vanavond vieren we VOORUITGANG

Want dat is waar de huidige stilstand voor zorgt.

De nieuwe dagcijfers, die waren niet mals. Maar de briefing gaf óók hoop: we zijn corona aan het afremmen met ons allen. En ja, het is allemaal zwaarmoedig en somber en simpelweg ontzettend kut, maar vergeet niet om af en toe ook gewoon OPGELUCHT adem te halen bij het besef dat we dit takkevirus gaan kapotquarantainen met ons allen. En daar mag best op gedronken worden, dus we gooien de babbelbar weer open voor off topic ongein, je beste én slechtste whatsapp-grappen en alle andere vormen van overdrukverlossing. Zoals 'Zoek het ding dat je ECHT NIET thuis wil doen nu'. Of het goeie nieuws dat de dochter van Steve Irwin (GHZZ) vandaag getrouwd is. Het rare idee dat Charles al 50 jaar op zijn coronation wacht, maar all he gets is corona. Of deze schitterende ironie. Het is ook bijna t-shirtweer, trouwens, dus we steken de olieton aan buiten en gaan met een Coronaatje (het bier, niet de blafhoest) op gepaste afstand frisse avondlucht ademen.

Blijf fit!

"Hallo pornhub? Mijn gratis account werkt niet"

"Hallo pornhub? Mijn gratis account werkt niet"

Connie tilt zich een Breukhoven een boodschappen

BUSTED. Supermarkt-likker is de sjaak

"Who's afraid of the coronavirus?" Ja jij nu, eikel

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Coronalullen. Er zijn er heus waar moeilijk veel van. Hoesters, spugers, blaffers, buschauffeurbedreigers, corpsballen & chrisklompjes. En dan zijn daar natuurlijk de idioten die in supermarkten de schappen aflebberen en dergelijke filmpjes op sociaalmedia posten. Zoals de wereldberoemde Cody Pfister (26) uit Warrenton, Missouri, die met dank aan Nederlandse (!) 0800-bellers nu de sjaak is en aangeklaagd wordt wegens terroristisch dreigen. Hup sherrif.

The video spread around the world, and Warrenton police said in a statement the department had been contacted by people in the Netherlands, Ireland and the United Kingdom.

Leerzame gaming dinges voor geeknerds

Spring Breaker zegt sorry

Of gewoon banaal lachen om SJW-bullshit

KARMA

Niet (meer) beschikbaar

TikTok Toiletlikmeisje vooralsnog (redelijk) gezond

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Feels like we've been here before...

Ha! The idiots are infighting!

Gechilled? Gelachen? Blij met de hangout?

Hou 'm open - word lid of doneer. Help jij ons er doorheen, slepen wij jou er ook doorheen. PARS PRO QUID PER TOTO IN EXCEL SHEET DEO, of hoe Baudet dat ook zou zeggen.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.