achtergrond

Geenstijl

Anti-VGZ poster VERBOTEN door Zorgkartel

Deze poster mag u niet lezen

VGZ is een verzekeraar zonder winstoogmerk, maar wel met een heel-erg-hoge-salarissen-voor-de-top-oogmerk (de salarissen van bestuurder Ab Klink en bestuursvoorzitter Tom Kliphuis vallen dik boven de Balkenendenorm en zijn zo hoog dat ze onder de huidige regelgeving eigenlijk verboden zouden zijn) en blijkbaar ook met een huisartsen-monddood-maken-oogmerk. Anders kunnen wij deze noodkreet (BINDENDE LEESTIP) van huisarts Nico Terpstra uit Venhuizen niet lezen. Terpstra roept iedereen op de door hem gemaakte poster over VGZ (zie boven) van de muur te halen omdat zorgwAaKhOnD NZa hem anders een boete komt opleggen. Het is blijkbaar verboden voor zorgaanbieders om "subjectieve of eenzijdige informatie" over zorgverzekeraars te geven. Alsof niet iedere reclame van elke zorgverzekeraar altijd bol staat van de subjectieve of eenzijdige informatie. Gaat echt prima met die marktwerking in de zorg. Ab Klink, zeg er wat van!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Hoeveel is je oma waard?

Hej dat is grappig. In Nederland Pialand met voltooide levenseindes en baarmoederstofzuigertjes 4 all is het sowieso al niet al te best gesteld met respect voor "the sanctity of life" en nu doen de hoge heren in Den Haag er nog een scheppie bovenop.

@Zentgraaff | 23-04-18 | 11:04 | 0 reacties

Fuck de formatie. DSW verlaagt zorgpremie EN eigen risico (en Fleur Agema vlamt)

DSW, de kleine verzekeraar that could, wacht niet tot de politiek klaar is met formatievechten, maar gooit tegen alle verwachtingen zowel de zorgpremie als het eigen risico omlaag.

@Van Rossem | 26-09-17 | 10:15 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.