achtergrond

Geenstijl

Pussycat Dolls 'te sexy'. Oordeel zelf

Pussycat Dolls zijn terug! Te sexy, volgens kijkers.

Bewijsstuk A

Bewijsstuk A

Nicole Scherzinger (41, 1.65m) alom bekend om haar esthetiek en ingetogen kledingkeuze draagt een zeer fraai doch minimalistisch vormgegeven lederen pakje. Bijzonder detail is de gekuiste afwerking van de polsen, het meest in het oog springende en dus ook aanstootgevende deel van het lichaam van een zangeres die een microfoon vasthoudt. De borsten zijn op uitermate subtiele wijze bedekt door paddings gevuld met alleen de allerbeste merinowol, voor extra comfort. Let ook op de fraai vormgegeven 'V' in de schaamregio, teneinde de prachtige vagina te accentueren.

Bewijsstuk B

Bewijsstuk B

Door het prachtig vormgegeven bovenstuk lijkt mevrouw Scherzinger zo uit het Iran van vóór de islamitische revolutie te zijn weggelopen. De haarstukken zijn zorgvuldig over de schouderpartij gedrapeerd, teneinde de schouders niet de aandacht te laten afleiden van de borstpartij. Deze is vakkundig weggestopt achter de al eerder genoemde paddings van alleen het allerbeste merinowol. Let ook op de subtiele afwerking middels een armband rond de biceps. Kracht doch nuance, dat is wat deze creatie uitstraalt.

Bewijsstuk C

Bewijsstuk C

De Pussycat Dolls, vrouwen van respectievelijk 45, 41, 38, 37 en 37 jaar oud. Prachtige vrouwen ook, die met een beetje geniepige ondertiet hier en daar gewoon doen waar ze zin in hebben en lak hebben aan de kuisheidsmores van getormenteerde zieltjes die de seksuele revolutie helemaal hebben gemist dan wel mensen die volledige lichaamsbedekking dolgraag zouden willen invoeren. Goed zo Pussycat Dolls, wij steunen een bindend vrouwenquotum voor leden van de Pussycat Dolls. Video na de klik.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.