achtergrond

Geenstijl

Domlinkse paf-roeper vandaag voor de rechter

Rechtbankdagje ingeleid door hilarisch verhaal over sneue linkskrakertjes

De paf-roepende 21-jarige Nijmeegse proleet die Thierry Baudet wel graag doodgeschoten zag worden, moet zich vandaag verantwoorden voor een volwassene. Het wicht is onderdeel van een extreemlinks groepje "anti-fascisten" dat geweld niet zou schuwen als het er op aan komt, maar zodra de hoodies worden afgetrokken en de zakdoeken voor de mond worden weggehaald, weten ze niet hoe snel ze 'sorry ik bedoelde het niet zo' moeten zeggen, lafjes via de advocaat. Ze zal er wel met een voorwaardelijke taartstraf taakstraf vanaf komen in Dit Land, maar haar voorgeleiding, later vandaag, wordt ingeleid door een heerlijk clichébevestigend verhaal in het Algemeen Deugblad. Daarin wordt ein-de-lijk eens ingegaan op wat Het Internet al jaren weet. Namelijk dat extreemlinks AFA-tuig het geweld niet zou schuwen, maar dat het vooral hele sneue sukkels zijn die tussen het boe-roepen door dagenlang over de socialistische heilstaat zitten te vergaderen totdat iedereen het eens is, omdat een werkende hiërarchie voor losers is zolang je nog op uitkeringskosten kouwe pasta kunt knagen in een kraakpand waar alleen gelijkgestemden komen om in de kelder speed te snuiven op nostalgisch ontstemde gitaarmuziek uit lang vervlogen tijd dat kraken nog cool was. Weet de AD-lezer ook weer wat voor vegetarisch vlees we in de domlinkse kuip hebben. Mocht het trutje toch veroordeeld worden, dan trakteren we op taart.
LOL Update: Paf-roepster Mila van den Bosch beweert op LinkedIN "veel werkervaring" te hebben, en ze komt regelmatig in "anarchistische bibliotheek" de Zwarte Uil. (Geen idee wat een "anarchistische bibliotheek" is, maar we vermoeden dat de boeken daar niet op alfabet of genre zijn ingedeeld. Misschien wel op kleur en gender.)
LIVE Updates: 14u30. Rechtszaak op het punt van beginnen. Livetweets van Gelderlanderd-journo Karel de Jong na de breek.
Update: Nieuw haar, maakt haar hoofd wel dikker.
UPDATE: Eis. 180 uur taakstraf waarvan 60 voorwaardelijk. Uitspraak over 2 weken. Niets over DNA-afname.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Bindende kijktip voor die paar laatste Andrew Tate-fans- en twijfelaars: het is gewoon een ordinaire psychopaat

Dat pathetische gedweep met Andrew Tate omdat-ie 'anti-woke' zou zijn is echt van het laagst denkbare kaliber

@Spartacus | 31-07-23 | 21:21 | 106 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.