Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nepnieuws alert. Waar staat dat Nike zijn Air Max 270 schoen terugtrekt na klachten van moslims?

Nou. Het staat op Nu.nl, op Telegraaf.nl, op AD.nl, op RTLNieuws.nl. en op Metronieuws.nl.

huh

En die hebben het allemaal van het ANP. Maar het gekke is, voor een verhaal dat op de buitenlandpagina's staat, wordt hierover wel erg weinig bericht in het buitenland. Kijk. Er gaat al een tijdje een foto rond van de schoenzool van de Nike Air Max 270. Volgens sommigen staat daar de naam van Allah en u weet het: als ergens Allah staat dan zijn er altijd een hoop gekkies beledigd. Zo ook nu weer. Er is een mevrouw, met een petitie, die wil dat Nike de schoen terugtrekt. Maar als iemand iets wil, betekent het nog niet dat het zo is. Er is dan ook al een keurige reactie van Nike dat zegt DAT ER GEEN ALLAH OP STAAT. "The AIR MAX logo was designed to be a stylized representation of Nike’s AIR MAX trademark. It is intended to reflect the AIR MAX brand only. Any other perceived meaning or representation is unintentional." Geen woord over terugtrekken en hier kunt u de schoen gewoon bestellen (inzoom zool: daar). Maar hee. Bij Nike weet je het niet. Misschien gaan ze de schoen nog wel echt terugtrekken ook. Maar dan zullen ze dat, nemen wij aan, wel ergens aankondigen en niet alleen een wakkere ANP-Buitenlandredacteur waarschuwen. Wel interessante move van nieuwe ANP-eigenaar John de Mol, om het ooit zo trotse persbureau te veranderen in een ophef genererende Macedonische nepnieuwsfabriek. 
UPDATE: LOL. Het Algemeen Dagblad heeft bericht aangepast (kliks zijn nu wel binnen kennelijk) en schrijft: "Eerder vanochtend werd er bericht dat de schoen vanwege de controverse wordt teruggetrokken." JA DOOR HET AD, DE KRANT DIE NORMAAL ALTIJD SCHRIJFT 'OP AD.NL VOLGENS AD NIEUWS IN HET ALGEMEEN DAGBLAD'.
UPDATE 13u15: Nu.nl rectificeert. Vraagje, gaan jullie nu ook deze Facebook-post flaggen als nepnieuws? RTL Nieuws, de Telegraaf en Metro gaan gewoon nog door met opstoken van moslimhaat door middel van nepnieuws. Ranzig hoor. We lezen er volgende week wel weer over in de Volkskrant of zo.
UPDATE 13u49: RTL Nieuws heeft nu als kop "Ophef om Nike-schoen na petitie moslima". Goh. Waar zou die ophef vandaan komen? Voorlopig nog bij Telegraaf en Metro, die het bericht nog steeds online houden.
UPDATE 14u39: Het lijkt wel alsof de hele familie De Mol een hekel heeft aan moslims. Na ANP vanochtend verschijnt het nepnieuws vandaag om 13u28 op LINDA (de Mol, red.).
UPDATE 15u16: Ook Talpa-vehikel Hart van Nederland doet mee. Uiteraard.
UPDATE 18u07: Nou hehe. Iedereen heeft het aangepast. LINDANieuws, Metro & Hart van Nederland ZONDER te rectificeren (en Telegraaf met "schuld van ANP") want die houden kennelijk mensen voor de lol voor de gek. Wij vertrouwden de Familie De Mol al voor geen meter en dat ze met dit soort smerige trucs over de rug van onschuldige sportmerken en/of moslims willen scoren verbaast ons dan ook niks.

UPDATE - Het kost het ANP maar liefst TIEN (!!!) UUR (!!!) om fuck-up te herstellen

via kuchende man in naar mandarijnen meurende regenjas

kijk daar staat alla jonge

deze voor je allah

Reaguursels

Inloggen

Potverdriedubbeltjes, ik word zo langzamerhand doodziek van dat geouwehoer over allah. Het is toch te gek voor woorden aan het worden jongens. Het mooiste van het verhaal is nog dat niemand maar dan ook helemaal niemand in het universum zijn bestaan kan bewijzen. En toch.......zucht laat ook maar..

Krokant_buikspek | 01-02-19 | 13:18

Stap je in de poep dan staat allah op de stoep.

Gulliver | 01-02-19 | 03:17
-weggejorist-
roy3573 | 31-01-19 | 18:59

Hmm ik zie wat jij niet ziet. UWV
Goddelijke uitkering

Haat-links | 31-01-19 | 18:39

Nike onthuld het geheim, de essentie van de abrahamitische godsdiensten op een manier die we kennen van de Vrijmetselaars. Spiegel de naam van allah over de horizontale as en voila ! Het torus model. Energie dat zich zelf in stand houdt. Het vector evenwicht. Dit is overigens ook het diepste niveau van kennis in de joodse Torah. De eerste letter van de Torah in het Armeens. Spiegel deze letter over de horizontale as en voila ! De naam van Allah, het Torus model dus.. Nicolas Tesla was niet gek.

Croisantneuf | 31-01-19 | 18:38 | 1

Hou een spiegel onder je aars en ballen en voila er staat "O Allah".

Gulliver | 01-02-19 | 03:20

Ja dat van die moslims weten we nu wel, maar het gaat om het ANP en het feit dat na zoveel uur het foutieve ANP bericht dit nog steeds doordrupte in de fucking fake NL media , terwijl GS het vanmorgen al debunkte.

Zwizalletju | 31-01-19 | 18:34

Ik begin me steeds vaker af te vragen of moslims geen heel domme zuid fransen waren vroeger. fransen zeggen ook vaak alla, wolla zou voilla moeten zijn, akbar avec beurre etc. Maar ja giet het in een religiesaus en je krijgt een soort jehova's (de de bijbel niet vonden kloppen en hem daarom maar opnieuw herschreven hebben zoals hun het uitkwam), die iedereen lastig vallen met hun geloof. Maar als het allemaal zo'n goede moslims zijn, waarom zie je er dan zoveel in coffeeshops (is haram) hebben ze dure kleding en sieraden (mag ook niet) Maken ze kroegen onveilig onder invloed van (is ook haram) hebben ze een meerderheid in criminaliteitscijfers (mag ook niet volgens het geloof en ga zo maar door. Het is en blijft dom volk, dat zich dan ook nog slim durft te noemen maar notslim zou beter passen

brie-de-penis | 31-01-19 | 18:23 | 1
-weggejorist-
Krokant_buikspek | 01-02-19 | 13:19

Relie gekkies, vroeger had je Gristenen die vonden dat satanische boodschappen verstopt waren in liedjes van BZN als je ze andersom draaide. Nu een islamietje die in Airmax weer iets ziet wat er niet staat. Als je in sprookjes blijft geloven worden je hersenen er niet beter op.

moi6666 | 31-01-19 | 18:04

Zet gewoon fu2 op die zolen.

Cor Netto | 31-01-19 | 17:48

Ik zie een patroon.

Deksmaat | 31-01-19 | 17:41

Nike bestaat wel en hoe, maar allah niet.

henk vintage | 31-01-19 | 17:09

Geef die dwazen toch geen aandacht. Vroeger onder de douche na de sport keken we wie de langste lul had, moslims kijken voortdurend wie de langste tenen heeft.

Rest In Privacy | 31-01-19 | 17:04 | 2

Jaha, hoe herkenbaar.

Alco-de-Holist | 31-01-19 | 17:29

Tja, zij douchen dan ook met hun onderbroek aan

JI-HAAT | 31-01-19 | 20:21

Nike is mijn merk niet maar nu overweeg ik ze toch te kopen.

papiricki | 31-01-19 | 16:42

Daar staat gewoon "Jood" achterstevoren.

pannekoekzonder-n | 31-01-19 | 16:19

Doet trouwens een beetje denken aan een docu die ik in de jaren 80 heb gezien over "Duivelse boodschappen in popmuziek".

De man die meende dat er in popmuziek duivelse boodschappen werden verstopt werd om een voorbeeld gevraagd.
De man; "We draaien nu Led Zeppelin's Stairway to Heaven achteruit. Hoort u? Hoort u dat?"

Interviewer; "Wat dan? Ik hoor niets"

De Man: "Hij zegt nu "Turn me on, dead Man, turn me on deadman". Dat komt uit het occultisme.

Interviewer; "Maar het is heel erg onduidelijk. Dat kan toch van alles betekenen?"

De Man; "Nee hoor u hoort duidelijk "Turn me on deadman".

Interviewer; "Maar het is niet alleen heel erg slecht hoorbaar, het is ook nog eens achteruit gedraaid".

De Man; "Ja, maar je hersenen, die decoderen dat!".

Het doet ook een beetje denken aan het volgende interview;
www.youtube.com/watch?v=hgQ210PTu-M

Sans Comique | 31-01-19 | 15:46 | 2

Mensen zijn over het algemeen genomen mega dom. We denken welndat we heel wat zijn maar we zijn niets meer of minder dan parasieten die in het universum rond kruipen.

Krokant_buikspek | 01-02-19 | 13:21

Op Nu.nl;
"Maar er was ook een bericht dat 25.000 keer werd gedeeld. In dat bericht stond dat verdachten in de zaak rond de snelwegblokkade tijdens de sinterklaasintocht in 2017 achttien maanden gevangenisstraf hebben gekregen. Lezers werden opgeroepen het bericht te delen met hun vrienden om zo te protesteren tegen deze uitspraak.

Eén detail: de rechter had op dat moment nog helemaal geen uitspraak gedaan.

Voor mij was het deze zaak die écht mijn ogen heeft geopend, want er waren veel mensen in mijn persoonlijke kring die ook dachten dat dit klopte."

Wéér zo iemand die decennia heeft lopen slapen wat nepnieuws betreft maar nu, bij dit Grote Extreemrechtse Gevaar, ja, nee, NU gaan zijn ogen pas open. Omdat zijn vriendenkring... Dat zegt alles.

Sans Comique | 31-01-19 | 15:36

Hup! Die dingen in de webshop. Gouden handel!

Frau Merkel | 31-01-19 | 15:14 | 1

Deze wereld vol geloofsgekkies en enorme groep "mensen" die dit soort bullshit faciliteren verdient een epidemie, wereldoorlog of meteorietinslag; dan kunnen de eventuele overlevenden zich druk maken over waar het echt over zou moeten gaan en van wat rest nog iets leuks en moois proberen te maken.

Rest In Privacy | 31-01-19 | 14:54

Nike Air Allah.
Wollah!

Manus Olie | 31-01-19 | 14:48

Dus dat teken met die twee hangtieten betekent allah? Goh.. Nice

DhrDrol | 31-01-19 | 14:19 | 2

Ik heb een W gevolgd door een I in de naam en dan hoef je hem niet eens op zijn kop te lezen, komt wel heel dicht bij nu.

Zwizalletju | 31-01-19 | 14:46

O Dan bent u een afstammeling van...? Of de reïncarnatie him self?!

boerk | 31-01-19 | 15:17

Ik heb precies hetzelfde meegemaakt bij een kledingmerk waar ik werkte. Mijn klant in Saoudie Arabie had een container strandslippers besteld. Die is niet doorgelaten door de douane omdat een deel van de merknaam in spiegelbeeld!! allah spelde op de zool. Je verzint het niet.

Hank Nozemans | 31-01-19 | 14:15

Gekken en dwazen
Schrijven hun naam op deuren en glazen
En op Nikes en schijthuispapier.
Wappies gonna Wappie.
Islamieten, ga es werken. Ies erg goed voor de integratie. En voor het humeur. En voor de Überlange tenen.

Nivelleermarionet | 31-01-19 | 14:07

Volgens mij kwam dit ook al voor in ‘Life of Brian’...

Hercule | 31-01-19 | 14:06

Als deze muts een beetje opgelet had had ze gesnapt dat dit alleen maar 'koren op de (marketing-)molen van Nike is.
Het bedrijf heeft al meermaals laten zien niet vies te zijn van 'een beetje' controverse. Zie bijv. dat 'adopteren' van die hand-egg knakker die knielde tijdens het VS volkslied.
Ze vinden dit prachtig, het is gratis marketing (en ondertussen lachen ze gewoon om die truus; wat nou 'van de markt halen').

Gazzerop | 31-01-19 | 14:02 | 1

Plus. Wat is nou 16.000 handtekeningen op de productie van z'on bedrijf? peanuts. Bedankt voor de exposure!

horsteknots | 31-01-19 | 15:03

Die moslima is een halve zool.

Wekkertje | 31-01-19 | 13:56

OK dit is dus een van het niveau we gaan alle EL-PEES achterstevoren draaien en zoeken naar iets als "worship satan". Zelfs Vicky Leandros zal het gezegd hebben. Kun je na gaan hoe lang geleden dit nog een ding was voor religieus uitgedaagde mensen.

GormSuil | 31-01-19 | 13:52

Ik vind het heel erg lijken en terecht dat Nike hiervan afziet.
Ongepast en nog ongepaster omdat de onderkant van de voet wordt gezien als ultieme belediging.

Einde van de Domheid | 31-01-19 | 13:32 | 1

Lezen domheid: Nike ziet hier niet van af.

Wekkertje | 31-01-19 | 13:59

nou begrijp ik ook waarom de moslims zo`n hekel aan de Amerikanen hebben ,die liepen namelijk rond op de maan het geen Allah betekend in arabisch. daarom hebben ze ook de halve maan op de moskee.

pedro300 | 31-01-19 | 13:31

De mainstream media die zo tegen fake news is produceerd zelf de meeste fake news. Wat een hypocrisie.

alusion | 31-01-19 | 13:28 | 2

En dat is ook van alle tijden. 'De krant brengt de leugen in het land', zo sprak mijn oma al toen ik nog een ukkie was.

obominotie | 31-01-19 | 13:34

@obominotie: Klopt. En toch heerst er het beeld bij de gemiddelde persoon dat 'nieuws' staat voor 'waarheid'. En dat MSM ook waarheid verkondigd.

alusion | 31-01-19 | 15:43

Goede reclame. Er zal nu wel een run op de verkoop zijn. Lekker airmax eh allah vertappen

echtpaul | 31-01-19 | 13:27 | 2

Denk je? Ik denk dat de meeste mensen zich nu wel twee keer bedenken or ze die schoen kopen. Geen zin in gezeik, of erger.

Lewis | 31-01-19 | 13:30

Met Lewis winnen we de oorlog....

shampo | 31-01-19 | 13:36

Net zoiets als muziek achteruit afspelen.

Nichtsneues | 31-01-19 | 13:21

Met een beetje mazzel gaan die mafkezen hun schoenen in de fik steken.

Wekkertje | 31-01-19 | 13:18 | 1

Wellicht zijn ze wel zo intelligent om ze vooraf uit te doen.

MoonBeebe | 31-01-19 | 13:21

Die rare moslims moeten eens leren lezen. Te beginnen met de tekst niet op zijn kop te houden.

J. Jarig | 31-01-19 | 13:17

Ik wil ook zulke Nike's. Iedere stap die je maakt als een schoffering van het geloof en de islam in het bijzonder. Niet meer hoeven uitwijken voor hondepoep.

suscrofa | 31-01-19 | 13:14

Geld, geld, geld …
Geld en rechtvaardigheid hebben nooit iets met elkaar te maken gehad.

Zien we onze kansenparels ooit wel eens op ándere schoenen lopen dan op sportschoenen? Ze zijn een klantengroep die van groot belang is voor die industrie ! Dus …..

Jahowiseffe | 31-01-19 | 13:10 | 3

maar sporten ze ook allemaal? Met hun oververtegenwoordiging in overgewichttabellen...

Nuchternederland | 31-01-19 | 13:17

Ze kunnen wel hard rennen ;-)

MoonBeebe | 31-01-19 | 13:22

Ja daarover he. De dikste mocros zie je in een trainingspak lopen. Wat is daarmee? Wat zit er echter? Het is duidelijk niet om te sporten?

Repetitive Beats | 31-01-19 | 14:03

Jezus liep op water, Allah op nike’s...

Kris | 31-01-19 | 13:09

Met Allah onder je zool door de varkensstront lopen, wat is daar mis mee?

Alco-de-Holist | 31-01-19 | 13:04

Mevrouw de moslima had zeker een momentje van suikertekort?

BaldEagle | 31-01-19 | 13:00

Ik hoop dat Nike een aanklacht indient vanwege het gebruik van hun Design. En dat het gebruik van Allah dan of geld kost of verboden wordt.

Hadena | 31-01-19 | 12:58

Niemand die zich afvraagt waarom allah het logo van AirMax (Nike) gebruikt?

B*tchmeister | 31-01-19 | 12:57

Maar kun je er ook mee over water lopen?

Hadena | 31-01-19 | 12:56 | 1

:-)

horsteknots | 31-01-19 | 15:04

Of twee hangtieten, tis maar wat je er in wilt zien

merel veld | 31-01-19 | 12:55

Belangrijk om te weten: zijn het wel de echte moslims die hier over klagen?

litebyte | 31-01-19 | 12:52 | 3

Bestaan er ook nep-moslims dan?

BaldEagle | 31-01-19 | 12:59

Als in degene die je kop afhakken of degene die alleen in de moskee de rest aanmoedigen?

Repetitive Beats | 31-01-19 | 13:03

Ik denk dat litebyte bedoelt of het niet weer beroepsactivisten zijn die de boel verstieren, alhoewel moslims hier natuurlijk zelf ook uitermate goed in zijn.

R.F.Pickering | 31-01-19 | 13:47

wordt de Wii spelcomputer dan ook verboden?

Padre Grassi | 31-01-19 | 12:49

Relifascisme in optimaforma!

litebyte | 31-01-19 | 12:49 | 1

Sorry... paranoide relifascisme in optimaforma

litebyte | 31-01-19 | 12:50

Allah wordt momenteel inderdaad ook gesignaleerd op M&S toiletpapier , al eerder genoemd door sommigen, en hier de link naar Jihadwatch , met commentaren.

UK: Muslims enraged, call for boycott over toilet paper they claim features the name of Allah
JAN 24, 2019 9:46 AM BY ROBERT SPENCER

www.jihadwatch.org/2019/01/uk-muslims...

Zwizalletju | 31-01-19 | 12:45 | 2

Grappig, in dat artikel wordt verwezen naar een soortgelijke case met Allah op voetzolen van Nike in 1997. Toevallig 22 jaar voor dit topic.

Jos Tiebent | 31-01-19 | 12:59

@Jos Tiebent | 31-01-19 | 12:59 Klopt, dat verhaal heb ik om 11:50 gepost ....

Zwizalletju | 31-01-19 | 14:42

Gave schoenen, meteen besteld. Bedankt booslims voor de tip!

Taggart | 31-01-19 | 12:44

Nu maar hopen dat de mensen geen allah op de straat gaan schilderen. Blijft lastig springen met die boerkaas.

Tishetnetnie | 31-01-19 | 12:42

Het zou je maar gebeuren dat je gekopschopt wordt door Allah.

Klaaglims hebben altijd wel wat te moslimmen.

Koekkeloere | 31-01-19 | 12:40

Ik heb laatst een drol gelegd die leek op het arabisch woord voor Allah. Vervolgens heb ik hem doorgespoeld. Heb ik nu ook heiligschennis gepleegd?

kunstliefhebber | 31-01-19 | 12:33

LOL! Laat ik die nou nog aan hebben ook.

burgertime | 31-01-19 | 12:27

Ik zie er tieten in

salonsocialist | 31-01-19 | 12:25

Ik zie er vooral twee borsten in, met aan beide kanten armen. Teken er een hoofd boven en klaar ben je.

Dr_Prepper | 31-01-19 | 12:21

Ze draagt geen hoofddoek dus niet representatief!

marrretje | 31-01-19 | 12:14

Moslims. Hele redelijke en gezellige mensen.
Daar kan je nog 's mee lachen.
Ze blinken uit van wereldwijsheid en tolerantie. Ze weten dat je soms ook iets moet laten gaan omwille van de lieve vrede.
Wijze mensen.

Oh nee.

letopuwzaak | 31-01-19 | 12:10

.. maar goed. Er is geen lap tekst te vinden of een handige jongen zou uit de beschikbare letters de tekst "AllaHakbar is voor pedo's" kunnen manipuleren.

Schrijven maar verbieden, de tijden lijken er rijp voor. Is er een SJW in de zaal die in deze prangende wetenschap promoveerde op de linkse Uni?

Jan Passant mk2 | 31-01-19 | 12:08

Een ziekelijk allah meisje dat dingen ziet die er niet zijn. We staan nl geen punten en andere dingen bij. Doet me denken aan de eo die verbood om een Beatle plaat te draaien omdat ie als ie achterste voren gedraaid werd de stem van satan hoorde die de dood van John Lennon aankondigde.

Breakdance | 31-01-19 | 12:07 | 1

We staan inderdaad geen punten, leestekens en andere soorten interpunctie toe. Naar het schijnt.

peterdh | 31-01-19 | 12:16

Als je een geloof aanhangt dat alles haat, zelfs fucking schoenen dan ben je niet goed bezig.

Repetitive Beats | 31-01-19 | 12:06 | 1

Correctie: het is geen geloof, het is een kwaadaardige ideologie!

BaldEagle | 31-01-19 | 13:01

Hoe kun je iemand beledigen die niet bestaat?
Wat heeft een stukje rubberzool te maken met kinderlijke fantasie?
Waarom kunnen moslims niks anders dan jammeren en zichzelf keer op keer bewijzen dan complete retards?
Zoveel vragen...

Notenkraker | 31-01-19 | 12:06 | 1

Ies koeltoer.
En van een gelovige hoef je geen gezond verstand te verwachten. Anders werkt dat geloof niet.

Jahowiseffe | 31-01-19 | 13:00

Wat een goed idee voor een handeltje: inlegzooltjes met allah erop.

Zoiets | 31-01-19 | 12:05

Moedeloos word je er van. Jongens wat een zegen die social media, elke eencellige met zijn eigen oproepen, petities en feitenvrije meninkjes.
Be offended nothing changes. Zucht nog maar een keer linken en s.v.p. voortaan als standaard reply zenden / embedden etc.
Steve Huhges, die heeft het perfect verwoord.
www.youtube.com/watch?v=fHMoDt3nSHs

bwanabanjo | 31-01-19 | 12:04

Halverwege de jaren '80 liep ik op de Adidas basketbalschoen Kareem Abdul Jabbar.
Wist ik veel.

Mammeloe | 31-01-19 | 12:04

Laat ze ze maar terugtrekken.

Kunnen eindelijk die Allah-hakbarren ook dicht.

Jos Tiebent | 31-01-19 | 12:04

Heb het ook wel gezien op NY post en Foxnews e.a. dus jullie uitspraak dat er in buitenland niet over bericht wordt is dus niet waar. Dat het idioot is, staat verder buiten kijf. Of ging het alleen over terughalen?

Durkmans | 31-01-19 | 12:03

Hij neemt de kuierlatten.
Dat voel ik op m'n klompen aan.
Held op sokken.
Even een blokje om.
Loop niet zo te dralen.
Het loopt niet zoals gepland.
Het loopt storm.
Dat loopt even anders.
Het is een gelopen race.

Zo nu niet toevallig in de stront stappen met je AirMax.

ParaPiet | 31-01-19 | 12:02

Die petitie opstarter, is dat nou een hardcore christengekkie die niets met Allah te maken wil hebben, een Allahgekkie, of een prototype van de bekende plaatsvervangende gekwetsten?.

zimmerschwanz | 31-01-19 | 12:02

Zag gisteren nog jezus in mijn diepvriespizza. Daarna verscheen de boeddha in mijn melkschuim. En rond twaalven ging net als elke dag het tuinlicht aan, ditmaal met een schaduw van alien 7.485 van planeet Uranus (eindelijk een 7!). In mijn droom nog een paar eenhoorns zie vliegen, een witte, zwarte en regenboogkleurige.
Toen ik wakker werd en mijn eerste bakkie pakte: wéér boeddha in het melkschuim. Mijn toiletproductie was al helemaal geweldig: de Alpen gescheten inclusief Meer van Genève, schaal klopte 100%.
Toen opende ik de Telepathiegraaf, las dit bericht en dacht: ik heb een psychiater nodig, want ik heb allah nog nooit gezien!
Toch maar een petitie aangemaakt, want voor een psychiater moet ik de deur uit.

Toos Doos | 31-01-19 | 12:01 | 1

Op het Camel pakje staat manneke Pis!

CalamityJane | 31-01-19 | 12:42

Helemaal klaar met dat gezeik met de kut islamieten ! Zeuren, zeiken, zuigen en dreigen. Ie-de-re dag weer, inmiddels al decennia lang.
Iedereen van 3-30 jaar is er inmiddels al aan gewend. En daar schuilt mogelijk een nog groter gevaar.

Jahowiseffe | 31-01-19 | 12:00 | 2

100+

BaldEagle | 31-01-19 | 12:50

Vooral dat laatste: van christenen werd en wordt de bekrompenheid altijd beschimpt. Maar van moslims vindt politiek correct Nederland die bekrompenheid heel acceptabel.

Hommel | 31-01-19 | 12:54

Allahammezola. Wat krijgen we nou weer.

Ernst Oosters8389 | 31-01-19 | 11:58 | 2

Allahammezola LOL!

keestelpro | 31-01-19 | 12:00

Deze schoenen komen de moskee niet in!
Oh wacht....

keestelpro | 31-01-19 | 11:57

Ik zie alleen ai max, mis ik ergens de R?

NoE | 31-01-19 | 11:55 | 2

Die heeft Peter de Vries gejat.

keestelpro | 31-01-19 | 11:58

De r is het dunne lijntje in linkerdeel van de m

Durkmans | 31-01-19 | 12:05

Als je dingen wilt zien die er eigenlijk niet zijn, dan kan dat natuurlijk. Dat is al helemaal niet vreemd bij mensen die gelovig zijn; daar draait het allemaal nu eenmaal om.

Gele Beer | 31-01-19 | 11:52 | 1

Ik las laatst ergens dat ze bij Nike voor hun schoenen meestal varkensleer gebruiken.

Mr_Natural | 31-01-19 | 11:51 | 4

Ha ha!
'De Nike Air Odyssey LTR herenschoen is de nieuwe versie van de klassieker uit '87, met een bovenwerk van hoogwaardig materiaal en een Air-Sole unit voor zacht comfort en lichtgewicht demping.
- Bovenwerk van leer en textiel of suède van varkensleer voor optimaal comfort en duurzaamheid.'

Mr_Natural | 31-01-19 | 11:56

Vertelde onlangs aan een moslim dat in het brood wat hij at gemalen varkenshaar wordt verwerkt. Nog nooit iemand zo zien schrikken :-)

AntonJensen | 31-01-19 | 11:59

Ik zie in die zool eerder een varkenskarbonade dan alla

CleaudeSacke | 01-02-19 | 00:40
▼ 1 antwoord verborgen

Is al veel eerder gedoe over geweest in 1997 en later in 2016 toen bleek dat je teksten als Islam niet in custom teksten mocht gebruiken , wat ze kennelijk daarna wel hebben toegestaan op verzoek van de moslims.

"BUSINESS 02/12/2016 04:41 pm ET Updated Feb 29, 2016
Nike Now Allows ‘Islam’ And ‘Muslim’ On Custom Sneakers [UPDATE]

Nike didn’t respond to a request for comment from HuffPost explaining the decision, but it may have something to do with the reaction of the global Muslim community to a line of basketball shoes it manufactured in 1997, in which a stylized set of flames that read “Air” in English also (unintentionally) resembled the word “Allah” in Arabic:

With a pre-production pair of Nike Air shoes in the foreground, Nihad Awad, executive director of the Council on American-Islamic Relations, gestures during a news conference in 1997 to call for an apology from Nike for using a logo that resembles the word “Allah” in Arabic. (AP Photo/Greg Gibson)
The fiasco resolved itself only after Nike withdrew 38,000 pairs of shoes worldwide, issued a formal apology and paid for a playground at an Islamic elementary school in the U.S.

Presumably, blocking the words “Muslim” and “Islam” from any custom shoe is an attempt to head off further outrage. Other words not allowed on NikeiD include “Allah,” “Koran,” “Jihad” and “ISIS” (though “Daesh,” a more insulting term for the terrorist group, is permitted, as is “Quran,” an alternate spelling of “Koran”). Various spellings of “Muhammad” exceed the six-character limit and are therefore off-limits, regardless of whether or not Nike would deem them permissible."

Bron: www.huffingtonpost.com/entry/custom-n...

Zwizalletju | 31-01-19 | 11:50

.. bah, ik zou ook geen schoen willen aantrekken waar een stukje allah onder zit.

Jan Passant mk2 | 31-01-19 | 11:49

Moslims klagen altijd. Geen aandacht aan geven.

Hommel | 31-01-19 | 11:49 | 1

Een ding moet je deze gelovigen nageven: ze zijn wel heeeeeeeel erg origineel qua redenen om zich gekwetst te voelen.

klimgek | 31-01-19 | 11:59

Nah. Is lopen op Nikes voor moslims opeens bah en vies en haram of heel hip, trendy en multihalal?

Lorejas | 31-01-19 | 11:48 | 1

Het is maar net hoe het ze uitkomt hè? Dat is nu juist het hypocriete van dat gepeupel!

BaldEagle | 31-01-19 | 13:05

Carnaval staat weer voor de deur en dan word er weer "alaaf alaaf alaaf"
geroepen, dus sta ik er van te kijken dat er nog geen booslims zijn
die dat teveel op de naam van hun pedoproleet vinden lijken.
En what's next? Disney die alle alladin tekenfilms uit de handel moet nemen?
Als laatste heb ik jaren geleden ook al eens gelezen over booslims
die in het profiel van een autoband beledigende teksten zagen,
dus echt knettergek dat volk en zouden ze wat mij betreft allemaal
naar hun thuislanden gestuurd mogen worden, want met dat tuig
valt gewoon niet samen te leven, en dan een hek er omheen want
net als met wilde dieren moet je ook dit soort wilden opsluiten voor je eigen veiligheid, want waar ter wereld een moslim ook voet aan wal zet is het
niks dan gezeik, ellende, dood en verderf.

derijdendehufter | 31-01-19 | 11:48

allah is altijd gekwetst en beledigd. dat volwassen met kinderen trouwen is wel goed van de islam, hoe achterlijk wil je het hebben??

Eddy67 | 31-01-19 | 11:47

no mohamed no mecca. Nou dat is geen nieuws want je mag als niet-mosim niet
in mekka komen, dus is het ook nog eens de enige religie die mensen discrimineert op basis van hun geloof, en dat alleen al zou wat mij betreft
reden genoeg moeten zijn om de pislam in het westen te verbieden.
Ze zijn daar dan ook druk aan het verbouwen en waar dan ook hypocriete westerse bedrijven aan meewerken, want zelf zijn ze veel te achterlijk om iets te kunnen bouwen, en zo zijn er dan ook westerse werknemers die daar
bv als kraanmachinist werken, maar die moeten zich eerst bekeren tot de pislam
want anders mogen ze er niet aan de slag, en omdat het gewoon vet betaald
gooien ze al hun principes overboord en spelen ze het spelletje gewoon mee.

derijdendehufter | 31-01-19 | 11:59

Draaide vroeger ook vinyl-plaatjes achterstevoren om duivelse boodschappen te horen. Maar eh, is de voetzool toekeren niet een beledigend gebaar onder moslims? Dus hoe kunnen zij ooit - vrijwillig - onder een schoenzool koekeloeren? dat mag toch allahmaal niet van allaaaaah?

Beste_Landgenoten | 31-01-19 | 11:44 | 1

Die schoenzool zien ze wel, namelijk tijdens de wekelijkse kontruiksessies.

ljcoster | 31-01-19 | 11:51

Noord! Macedonische nepnieuwsfabriek. Macedonie is een provincie in Griekenland en daar staat nog geen nepnieuwsfabriek, wel hebben ze daar neppoliticie, nepgezondheidszorg en heel veel nepvluchtelingen.

hadstikkemooiman | 31-01-19 | 11:43

De wereld op zijn kop, net als dat logo trouwens.
Zo kun je van elk logo iets geks maken.
Als je het achterstevoren leest staat er xamRia.
Ria boos, want die zit helemaal niet voor een sexcam.

Ruimedenker | 31-01-19 | 11:43 | 2

Iets met regenpijp andersom ?

ja,diedus! | 31-01-19 | 11:47

@ ja, diedus :
Is net geen palindroom, maar wel een leuke..

Wijze uit het Oosten | 31-01-19 | 11:56

De SP in betere tijden:

“Ik wil mijn afschuw voor de islam – de leer, de dogmatiek, de verboden, de onbeweeglijkheid, de middeleeuwse achterlijkheid die is ontstaan met deze religie voor nomaden en woestijnrovers – niet onder stoelen of banken steken. Zichzelf opsluitend in een gedragspatroon, dat de originele achterlijkheid halsstarrig in stand houdt, vormen zij een Fremdkörper in onze samenleving, dat niet lijkt te kunnen loskomen, iets bij te leren, iets te willen leren, dus verarmt. Zoals nu kan het niet”.
sptransparant.wordpress.com/gastarbei...

AntonJensen | 31-01-19 | 11:41

De ANP database is zo'n beetje de koran voor die flut bedrijven. Copy/paste. Heerlijk hersenloos overnemen!

Mr_Pikibelly | 31-01-19 | 11:41

Als je dat Allah teken omdraait lijkt het erop dat de Mac ook niet geheel onschuldig is...

Bill le Koek | 31-01-19 | 11:39

Nooit Nike air max gedragen, maar denk dat ik nu maar eens een paar ga aanschaffen. Dan is het wat leuker als je per ongeluk in de stront stapt.

peterdh | 31-01-19 | 11:39 | 2

LOL!

de directeur | 31-01-19 | 11:44

Je kunt er ook bewust mee in de stront stappen! Nog leuker!

BaldEagle | 31-01-19 | 12:53

Allah is de ziekte van de wereld. Ik hoop dat alle volgers dood gaan op hun verjaardag. Dan zijn we dr in 1 jaar vanaf

peetjoh | 31-01-19 | 11:38

Als ik des morgens na noeste arbeid op de toiletschotel kijk, zie ik de kop van zowel mohammed als allah en niemand die protesteert als ik het stinkende zooitje doorspoel.....

Mazoeza | 31-01-19 | 11:38 | 1

Mooi zo!

CalamityJane | 31-01-19 | 12:48

Hebben deze schoenen zolen met daderprofiel? Dan snap ik het idee erachter wel.

Mr_Natural | 31-01-19 | 11:36

Dat hele allah verhaal zou zo de Efteling in kunnen
als daar die discriminatie roeperts opgedonderd zijn.

Halul gebakken | 31-01-19 | 11:33

Ach.. het slijt wel.
Die design versie van poep onder je schoen

Premier Trutte | 31-01-19 | 11:33

Heeft wel iets weg van een dildo wanneer je vluchtig naar de afbeelding kijkt...

Wil1971 | 31-01-19 | 11:32

Midden van het woord allah lijkt op een balzak, wat nu?

fram | 31-01-19 | 11:32

Er zijn "al" 17.500 ondertekenaars. Blijkbaar wil de Mol en daarmee zijn geldschieter Soros de petitie een handje hepen door nep-ophef te creëren.
En dat de gevestigde media daar klakkeloos in mee gaan mag niemand meer verbazen.

2voor12 | 31-01-19 | 11:31 | 1

Geld, geld, geld …

Geld en rechtvaardigheid hebben nooit iets met elkaar te maken gehad.

Zie jij onze kansenparels ooit wel eens op andere schoenen lopen dan op sportschoenen? Ze zijn een klantengroep die van groot belang is voor die industrie !

Jahowiseffe | 31-01-19 | 13:09

Ondertussen in 020,

DENK fractieleider, en vrind van kopschopvader, boos op Halsema:
'Marcouchiaanse spookverhalen van Halsema'
www.parool.nl/opinie/denk-marcouchiaa...

AntonJensen | 31-01-19 | 11:31 | 2

De verzetskrant kiest de kant van het religieus geïnspireerde fascisme.

Pelforth | 31-01-19 | 11:33

CDA zetelrover!!!

franck7020 | 31-01-19 | 11:55

Nikes zijn voor paupers.

Mark_D_NL | 31-01-19 | 11:31 | 1

Die kunnen helemaal geen veel te dure Nikes betalen!

BaldEagle | 31-01-19 | 12:55

Doet me denken aan die gekkies die platen achterstevoren gingen afspelen om boodschappen van de duivel te horen. Hoe gek kun je zijn.

Sunir | 31-01-19 | 11:31 | 1

Of the Beatles, dat Paul dood was.Dat was zelfs op de radio.

gato | 31-01-19 | 12:10

Nepnieuws kwam toch alleen bij GS voor?

Hahahaha... De deugmensen zijn nog 'viezer' in het maken van nepnieuws dan nazi propagandaminister Goebbel en de partij-dictatoriale propaganda-apparaten van Noord-Korea, China en de USSR t.t.v. Stalin bij elkaar!
Wat een giller!

gaffelbaard | 31-01-19 | 11:30

Ik lees uwi. Urineweginfectie. Wat een gezeik zeg..

Mahazioth | 31-01-19 | 11:30

Gvd, wat een achterlijkheid.

PijlVader | 31-01-19 | 11:30

Normaal gesproken merk je bijna niet dat moslims er zijn. Nooit klagen ook die mensen. Dus laten we hier meteen werk van maken en een lading schoenen vernietigen omdat dit echt het eerste is waar dat volk een probleem mee heeft.

Repetitive Beats | 31-01-19 | 11:29

Ik snap het niet, ik lees gewoon allah onder die zool, en als je over strand loopt dan staat er halla in het zand. What's the problem? Omgekeerd zou erger zijn als overal in het zand allah verscheen. Of breng ik nu mensen op ideeën?

mozaard | 31-01-19 | 11:29

Staat dit ook op de. Linker zool? Of alleen op de extreem rechtse?

Harkstede! | 31-01-19 | 11:28

One of these days these Nikes are gonna walk all over you.

Een mens mag gelukkig nog dromen.

MickeyGouda | 31-01-19 | 11:27 | 2

Alleen al hierom:

"Terroristen van Islamitische Staat hebben volgers online opgeroepen tot een aanslag op het concert dat zangeres Mariah Carey en dj Tiësto donderdagavond in Saudi-Arabië gaan geven. Dat meldt Daily Mail op zijn website."

MickeyGouda | 31-01-19 | 11:30

Wedden dat dat concert niet door gaat? Zeker als de MSM deze oproep gaat opblazen.

keestelpro | 31-01-19 | 11:34

De ideale schoen voor de varkensboer

NjetNiet | 31-01-19 | 11:27

Als het onder werkschoenen had gestaan was het nooit opgemerkt.....

tsunami69 | 31-01-19 | 11:27 | 2

Scherp...

Bill le Koek | 31-01-19 | 11:32

LOL!! +1

SoepKip | 31-01-19 | 13:36

Dus stiekem schamen ze zich voor hun pedofiele profeet???

obzzcure | 31-01-19 | 11:26

Schoenzolen omgekeerd en achterstevoren lezen is het nieuwe Beatless-LP terugdraaien.
Achterlijken gonna achterlijk....

bakermat | 31-01-19 | 11:25 | 1

Geniaal

Priva Cynicus | 31-01-19 | 11:30

Dit is inbreuk op het merkenrecht van Nike.
Of is Allah stiekem wel Nike Air Max?
"Nike Air Max hakbar" (Nike Air Max = de grootste?)

GebaoreEnGetaoge | 31-01-19 | 11:24

Lees in Allah duidelijk Airmax. Doet een petitie opstarten. #boycotallah

AntonJensen | 31-01-19 | 11:22 | 1

Allah is een enorme hoop (gebakken) lucht.
Dus zo gek is dat pseudoniem Airmax nog niet.

2voor12 | 31-01-19 | 11:28

Nog nooit de naam van Allah herkent in een schoenzool. In elk stuk hondenstront op het trottoir daarentegen...

Kapitein Stijlvol | 31-01-19 | 11:22

Waarom koop je als moslima überhaupt Nike? Dat is de Griekse Godin van de overwinning. En dat strookt niet met haar sprookjesboek, de stouterd.

Mammeloe | 31-01-19 | 11:22

Als je de poriën van die hoofddoek uitvergroot staat er wel duizend keer neuk alla de moeder op haar vel. Weet zij veel.

bodemloos | 31-01-19 | 11:22

Wanneer je het Jopen-bier logo omdraait zie je dan weer 'Adolf' staan in jaren 30-schrift, dat is ook heel erg.

Rest In Privacy | 31-01-19 | 11:21 | 4

Als je een neger omdraait krijg je een trap met een Nike Air tegen je bakkes.

keestelpro | 31-01-19 | 11:28

Dit doet mij denken aan Hannah Draaibaar.

Eierbal-is-fijn | 31-01-19 | 11:32

Wie wil er tegenwoordig geen neger zijn?.

Pelforth | 31-01-19 | 11:35
▼ 1 antwoord verborgen

ik ga ze vanavond meteen bestellen!

pibasso | 31-01-19 | 11:20 | 1

Ik heb ook zoiets van: hebbon!

keestelpro | 31-01-19 | 11:21

Voor de 'invasie' zag men alleen Maria of Jezus in toast, koffie, aardappels etc. Ik vtieg ne dan af hoe je zeker weet dat die afbeelding Maria is en niet Jean d'Arc of Queen Bloody Mary.
En nu hebben we dan de sukkels die overal de naam van een imaginair vriendje in zien. Geen steek verder gekomen in al die tijd.

Winter_is_coming | 31-01-19 | 11:19

mooie manier van graties reclame van Nike...
scheelt toch een hoop aan advertentiekosten als het overal graties als nieuws wordt gepresenteerd..

fikkieblijf! | 31-01-19 | 11:19

Er staat 15W4. Geen idee wat dat betekent.

JTKDM | 31-01-19 | 11:18 | 2

Kwaliteit motorolie ( viscose warm/koud ).

Eierbal-is-fijn | 31-01-19 | 11:33

Das de olie waarmee ze het rubber hebben gemaakt...

Bill le Koek | 31-01-19 | 11:34

Er staat zelfs "Kusje Allah. Peace"
Gewoon erg inclusief dus.

basbadjas | 31-01-19 | 11:18

Nike is de Griekse godin van de overwinning, dat de Grieken nog niet geprotesteerd hebben.

Mr_Natural | 31-01-19 | 11:18 | 2

Beetje Godin komt voor zichzelf op. Die heeft geen failliete Grieken nodig.

Winter_is_coming | 31-01-19 | 11:20

Een god is hetzelfde als de 1000 Euro van Rutte, er wordt veel over gesproken en geschreven maar niemand heeft ze ooit gezien.

Mr_Natural | 31-01-19 | 11:24

Wat is er mis met elke stap op allah trappen?

2voor12 | 31-01-19 | 11:17

"We urge Nike to recall this blasphemous and offensive shoe and all products with the design logo resembling the word Allah from worldwide sales immediately."
Nou, dat weten we dan ook weer, dat er godslasterlijke schoenen bestaan...
Als ik zo kijk naar de gelijkenis, dan is die wel vergezocht. Overigens, in 1997 zou Nike een schoen om dezelfde reden wel degelijk hebben teruggetrokken...
masudblog.com/allah-on-nike-shoes/
... en beloofd hebben niet meer stout te zijn. Benieuwd wat ze nou doen.
Ach, je kunt overal wel "Allah" in zien.
i.ebayimg.com/images/g/skUAAOSwZQxW3d...

Schoorsteenveger | 31-01-19 | 11:16

Met een beetje fantasie is er ook een fallus van het zwarte gedeelte te maken wat te samen met de fantasie van de moslimmadame natuurlijk: "Fuck iedere religie!" betekent!!!!

brilpoetser | 31-01-19 | 11:15

Leipo's die dingen zien die er niet zijn moet je opsluiten!

demaup | 31-01-19 | 11:14 | 3

demaup:
d=4
e=5
m=13
a=1
u=21
p=16
4+5+13+1+21+16=60
6+60+600=666

keestelpro | 31-01-19 | 11:20

keestelpro:
k=11
e=5
e=5
s=19
t=20
e=5
l=12
p=16
r=18
o=15
som=126
12=2x6, 6=1x6, ergo 3x6, oftewel 666

Schoorsteenveger | 31-01-19 | 11:39

@Schoorsteenveger Oké je hebt me ontmaskerd! :-)

keestelpro | 31-01-19 | 11:56

Ik zie er een multiple choice opdracht in:
☒ Allah ☑
(omcirkel uw keuze)

keestelpro | 31-01-19 | 11:14 | 1

Bedankt! Nu zit er een gat in mijn beeldscherm!

Frau Merkel | 31-01-19 | 15:13

Om mij moverende redenen wil ik op korte termijn 30 paar hebben.

RenHoek | 31-01-19 | 11:13

Zelfde nivo als vroeger het achteruit draaien van LP's en dan gillen dat bepaalde albums uit de handel genomen moeten worden omdat waneer je scheef luistert en je lang je adem inhoudt gemurmel hoort wat wel eens duivelse boodschappen zouden kunnen zijn.

JanVergoor | 31-01-19 | 11:12

Dit wordt mijn nieuwe vrijetijdsschoen.......

kotelet | 31-01-19 | 11:12

Kan ik ook toiletpapier met dat logo bestellen?

TheBigKirth | 31-01-19 | 11:12 | 2

Dat is er al.
Zie Mammeloe | 31-01-19 | 11:09 |

Schoorsteenveger | 31-01-19 | 11:18

Je kan toch met die dingen vliegen en over water lopen? Dat Christenen niet beledigd zijn, je snapt het niet.

Watching the Wheels | 31-01-19 | 11:11

Hier past alleen godgodverde bonk bonk bonk.

uisge baugh | 31-01-19 | 11:11

voor mij en reden om die schoen te kopen en er mee in de stront te gaan staan

de dorstige | 31-01-19 | 11:11 | 2

Toch niet in varkenspoep hè?

HogeNood | 31-01-19 | 11:13

Mijn idee. Ik schijt namelijk ook op al die haatbaarden.

De Ongematigde | 31-01-19 | 15:04

Straks staat het ook nog op een aangebrande toast, willen die idioten alle broodroosters onthoofden..

Conan de Rabarber | 31-01-19 | 11:10 | 2

Ik kreeg eens een teken van de Heere Jezus - een kruis in de jus.

HogeNood | 31-01-19 | 11:16

HogeNood
Beter dan andersom

Julianalaan | 31-01-19 | 11:24

Oh lekker ; dus als ik deze koop kan ik met elke stap op allah trappen. Mooi man, val ik ook nog een beetje af..

Kim-Jung-Un | 31-01-19 | 11:10 | 1

Nu nog even naar een fatsoenlijke kapper...

Petrus Poortwachter | 31-01-19 | 12:09

Gisteren heb ik een beste hoop zitten schijten en aangezien figuurpoepen mijn hobby is probeerde ik er ook deze keer weer iets moois van te maken. Uiteindelijk leek het nergens op, maar nu zie ik dat het op "AirMax" ondersteboven leek...

Air van Boven Dorens | 31-01-19 | 11:10 | 1

Wollah Fuck Allah!

Fatwabuster | 31-01-19 | 11:09 | 1

U zet het toch wel op XVIDEO hè?

HogeNood | 31-01-19 | 11:20

Het kan nog gekker; volgens deze meneer staat er allah op het toiletpapier van Marks & Spencer: www.youtube.com/watch?v=SLc9o2XGFtY
Heb er net een gezinsverpakking van besteld.

Mammeloe | 31-01-19 | 11:09

Shit. Stond ik net met m'n nieuwe Nike's in de hondestront.

Nuchternederland | 31-01-19 | 11:09 | 1

Was het geen varkensstront.?

Yalimba | 31-01-19 | 11:11

ANP=TALPA. Need I say more?

mozaard | 31-01-19 | 11:07

Allah is ook een zool dus kan wel kloppen.

sprietatoom | 31-01-19 | 11:07 | 3

Maar geen hele toch?

Watching the Wheels | 31-01-19 | 11:10

Een halve natuurlijk.

sprietatoom | 31-01-19 | 11:19

Daarom staat het ook op beide schoenen van een paar.

Petrus Poortwachter | 31-01-19 | 11:36

Zelf ook mee van doen gehad. Liet een textiel drukken in Pakistan en ze kwamen terug of ze het ontwerp iets mochten aan passen, want er waren mensen die de naam van Allah in de kriebels zagen. Je gaat je gang maar... Ze wilden overigens ook geen naakte mensen drukken... Orders uiteindelijk naar China gegaan.

dyslexieman | 31-01-19 | 11:09

Je moet die dingen niet op de kop lezen, da's net als muziek achterstevoren luisteren. Niets aan de hand, gewoon doorlopen.

053 | 31-01-19 | 11:06 | 2

Dacht dat ze van rechts naar links lazen. Maar dat klopt dus niet?

Schoorsteenveger | 31-01-19 | 11:46

Ja, ken je het nog? Stichting Moria. Satansverzen verborgen in rockmuziek.
Moest je wel je vinyl achteruit laten draaien inderdaad.

gemeentereiniging | 31-01-19 | 11:47

Stop gewoon met online petities en sosjals als nieuws zien. Loekie de leeuw, dit geouwehoer. Rot op. Twitter, Facebook al die zooi, elke halve zool mag er iets op zetten, en dat is een groot goed. Maar dat betekent niet dat je er naar hoeft te luisteren.

dyslexieman | 31-01-19 | 11:05 | 3

Gelukkig is dit stijlloze weplog geen socialiesties medias.

hangtiet met knoop | 31-01-19 | 11:16

De trut dacht met haar mohammedaanse gejank dat ze met gemak haar doel, 25.000 handtekeningen onder haar pathetische petitie, zou kunnen halen. Maar de ummah heeft blijkbaar schijt aan de goede naam van hun allah, dus kreeg het hysterische wijf maar 16.000 islamitisch gekalligrafeerde droedels onder haar oproep.

Van Zessen Klaar. | 31-01-19 | 11:26

Van Zessen Klaar. | 31-01-19 | 11:2
En als je dan weet hoe weinig die mongolen nodig hebben om kwaad te worden beledigd te zijn dan weet je pas echt hoe infantiel en zielig deze actie is.

miko | 31-01-19 | 13:32

Euh, die roze zool roept bij mij heel andere associaties op.

Mammeloe | 31-01-19 | 11:05

Goeie marketing campagne dit!

Harkstede! | 31-01-19 | 11:05

Zo vind ik adihash ook altijd een goede.

ikdenkwat | 31-01-19 | 11:05

Is dit mijn sneaker nog wel?

Mark_D_NL | 31-01-19 | 11:05 | 1

Dat was hij al niet, gok ik zo.

Watching the Wheels | 31-01-19 | 11:13

En al lijkt het op Allah. Lekker boeiend.

BarryOEight | 31-01-19 | 11:04 | 1

Ik zie twee tieten .... ben ik nu een ongelovige ?

Wekkertje | 31-01-19 | 13:20

Er staat duidelijk wollah

henk1948B | 31-01-19 | 11:03 | 1

Dat allah in het arabisch lijkt voor mij op hangtieten met een knoop.
Hoop dat dit mag blijven staan.

hotnot | 31-01-19 | 11:51

Zou ze bijna gaan halen, al is het alleen maar om met Allah z'n naam door de stront te banjeren.

Dibs | 31-01-19 | 11:02

Be woke - go broke

hangtiet met knoop | 31-01-19 | 11:02

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken