achtergrond

Geenstijl

Liever boeven vangen. Politie totaal niet blij met stupide inzet tijdens Sinterklaas-intocht Zaanstad

600 agenten! Sta je dan, rugtassen te controleren. Op een kinderfeest

Huldoos voor wijkagent W. Knol en politievlogger Jan-Willem. Van hun superieuren zullen ze wel weer een douw krijgen (vandaar screenshot), maar van ons een welgemeende shout-out wegens gewoon normaal gezond verstand en idd de pliesie heeft wel wat beters te doen alsdan met scherfvesten kinderfeestjes te beveiligen. 

Vorig jaar verliep de Sinterklaas-intocht te Dokkum fantastisch met dank aan een stelletje BlokkeerFriezen die op de A7 bij Joure de hakken in het asfalt zetten en zeiden - oant safier, net fierder (tot hier en niet verder - red.) Dit jaar maakt de gemeentelijke overheid wéér de fout om allerlei idioten uit te nodigen om met identiteitspolitieke treiteracties een onschuldige pepernotenparty te verstieren. 

Er mag weer voor & tegen Zwarte Piet gedemonstreerd worden in PvdA-gemeente Zaanstad, en de pliesie mag weer opdraven om de puinzooi op te ruimen. Liefst ZESHONDERD (600) polities zijn hun vrije zaterdag kwijt, omdat ze bij OM/overheid vinden dat het Sinterklaasfeest bloedig mag verlopen, teneinde de Intochten voor altijd af te schaffen. En de mediaas doen lekker mee door die Totale Lamlul van een Kindertjesbedreiger Michael van Z. te benaderen voor een reactie.

Die Van Z. gaat de cel weer in, dus bij die 600 agenten kunt u ook nog 2 cipiers optellen. Lekker gewerkt weer, Nederlandje.

Goedheiligman. Mag deze zak ook mee?

Goedheiligman. Mag deze zak ook mee?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.