Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE. Thierry Baudet versus Jesse Klaver

RTL Late Fight

Krachtmeting tussen de Kaasstengels!

De Jeune Premier versus De Groene Belofte. 16 in de peilingen versus 18 in de peilingen. Branie versus Bordkarton. Naakt aan het Zwembad versus Eikeltjespyama in de Bank. Release & Reload versus Odeurloze Odes. Kasteelheer versus Krachtwijker. Piano versus Poptempel. Zomerschool versus Kantinetoer. Jaguar versus Bakfiets. Framboos versus Mocro. Provence versus Westrand. Ironie versus Hysterie. Lavendelbuiltje versus Portiekluchtjes. Romancier versus Public Relations. Bannon versus Piketty. Van elk waarheen bevrijd versus Zin in de toekomst. Kortom: NAZI VERSUS SNOTNEUS! Bij Humberto Twan dus geen openbare live-striem, alleen te zien op de flets-screen.

Reaguursels

Inloggen

@sociaal econoom
U haalt de economische consequenties van de 'nieuwste medelanders' aan.
Gisteren maakte ik een simpel (want ik is) rekensommetje wat de NL-ers met niet westerse achtergrond, per maand zijn (excl. asielzoekers)

Bijstand NL Totaal: 459.000
Allochtoon: 53% = 243.270 x 1.100 p/m = € 267.597.000 per maand
Detentie NL Totaal 35.249
Allochtoon: 32.312 x € 260,- p/d = € 255.534.067,- per maand

Detentie + Bijstand = 275.582 personen € 523.131.067,- per maand

Van de 4 miljoen allochtonen vallen er 2.160.000 onder het kopje beroepsbevolking, minus de criminelen en uitkeringstrekkers kom ik op 1.884.418 belasting betalende allochtonen.

Omgerekend zouden die PER MAAND € 277,60 moeten afdragen aan NL-bv om alleen de onkosten van de onrendabele allochtoon te dekken
...

En ging het nu alleen maar om geld..
Hierboven haal ik de criminaliteit al aan, of wat te denken dat de NL-wetgeving al is aangepast om beledigend gedrag richting vrouwen op straat 'te stoppen'

Mijn dochters kunnen niet alleen met vriendinnetjes naar het zwembad vanwege 'incidentjes'.. of b.v. een tas kopen...
Grensrechter doodschoppen, conrector door zijn hoofd schieten, politici bedreigen, NL'se tradities molesteren, Drugsmaffia, Plofkraken, Loverboys, Gedwongen(Kind)huwelijken, frauderende instellingen (scholen, zorg).. noem het maar op...
De MSM, SJW en CBS trachten de feiten al decennia te verbergen en te ontkennen... maar de feiten liegen niet

Men hoopt tegen beter weten in dat een hyena zich zal gaan gedragen als een labrador als deze maar in het nest toegelaten wordt.
Het hele midden oosten bestaat uit volkeren die door cultuur en religie zelfs niet met elkaar kunnen samenleven en zodra de 'top-dog' (dictator) onderuit gaat komt de ware wrede aard naar boven...

Hetzelfde geldt voor Afrikanen die, hoewel ook hun 'land' enorme rijkdommen kent, nog steeds niet in staat zijn een sociale rechtvaardige samenleving op te bouwen... Minister Blok zei het keurig "het zit niet in de genen"

Na ruim 50 jaar heeft NL 3e en 4e generaties NL-ers die in een parallelle samenleving wonen, bewust en gedwongen, omdat ze simpelweg het DNA niet hebben om in een vrije westerse samenleving 'aan te kunnen'

"ze zijn niet allemaal 'zo' ".. kijk maar eens 'voor de grap' op de FB pagina van Mirjam Kater ... oh nee wacht.. die heeft ze verwijderd wegens bedreigingen
.. dan maar hier: www.geenstijl.nl/5143828/wat-zijn-je-...
.. of hier: tpo.nl/2018/09/11/kapotgetrapt-door-t...
Lees de comments .. de 'Nieuwe NL-ers sluiten de rangen

Mocht u niets beters te doen hebben, lees dit stuk van 29 november 2012 (!) in Trouw .. geeft u een klein inkijkje in onze parallelle samenleving...
www.trouw.nl/home/marokkanen-zijn-mar...

Joost2B | 19-09-18 | 10:41 | 3

..

Joost2B | 19-09-18 | 10:43

Mij is tijdens een discussie wel eens gevraagd of ik dan van die mensen ken. Want kennelijk moet je ze kennen om iets te mogen zeggen. Maar je hoeft niemand te kennen. Je hoeft maar om je heen te kijken.
Kijk bijvoorbeeld eens naar de Facebook-profielen van willekeurige allochtonen die reageren op berichtjes in verkoopgroepen, of die daar zelf berichtjes plaatsen. Hun berichtjes mogen dan in het Nederlands zijn, maar op een uitzondering na zijn al hun profielen in hun 'moedertaal' en niet in het Nederlands. Daar zie je het duidelijkst aan waar hun eerste loyaliteit en prioriteit ligt.

zwarte_weduwe | 19-09-18 | 12:13

zwarte_weduwe | 19-09-18 | 12:13

Helder
Men spreekt over 'Macho-cultuur' of 'Schaamte-cultuur' ... maar feitelijk is het 'Bully-cultuur' of 'Angst-cultuur'
In de laatste link die ik geef ( artikel in Trouw) staat omschreven wat die inhoudt.
'Ons kent ons, en waag het niet buiten de groep te treden, we zullen je verketteren'

De beheersing van de NL'se taal ( het gebrek daaraan) is een heel duidelijke indicatie dat diegene in een andere cultuur dan de NL'se leeft.

Kortgeleden nog een hele duidelijke boodschap van de Minister van onderwijs dat het NL'se bedrijfsleven 'meer stageplekken moest geven aan NL-ers met niet westerse achtergrond'.. en niet moest oordelen op de naam.

... En NL bedrijfsleven denkt: krijg de tyfus maar, ik laat de sfeer in mijn bedrijf niet verpestten door een andere cultuur
Dat oordeel vellen ze niet op de naam onderaan de brief, maar op het gruwelijke misbruik van de NL'se taal .. het zegt nl. het volgende:
- spreekt thuis geen Nederlands
- Spreekt in sociale kringen geen Nederlands
- Heeft geen binding met Nederland ( gebruiken, gewoontes, omgangsvormen, moraal, normen en waarden)
... dus geen stageplek

Ik 'ken' overigens wel Islamieten... over gebeurtenissen zoals de aanslag in Barcelona weigeren zij te praten... is haram

Joost2B | 19-09-18 | 13:40

Ik ben het niet eens met een aantal standpunten van Baudet, maar zoals hij gisteren bij RTL Late Night afgekapt werd, kan niet door de beugel. Het is leuk dat Huys zich nu bezighoudt met de carrière van Glennis Grace, maar gisteravond vergat hij compleet zijn rol als onafhankelijk gespreksleider. Klaver kreeg volop de kans daarvan te profiteren.

Mannes | 19-09-18 | 10:34 | 1

Late Night is een amusementsprogramma. En zo gedroegen Klaver en Baudet zich ook. De rol van serieus gespreksleider heeft Huys met deze show ingeleverd.

Papa Jones | 19-09-18 | 11:52

Jesse is een engnek. En gevaarlijk.

Wie ontkent dat er verschillen tussen mensenrassen bestaan, ontkent de huidige stand van de wetenschap over dit onderwerp. Die ontkent bijvoorbeeld. dat een blanke huidskleur door een genetische mutatie komt, of dat sommige erfelijke ziekten bij sommige mensenrassen vaker voorkomt.

Zo'n iemand als Klaver is gelijk de kerk in de vroege middeleeuwen toen deze op grond van religieuze dogma wetenschappers dwong de door hen gevonden ontdekkingen te verwerpen, op straffe van brandstapel of ophanging. Zo is Klaver.

Wie ontkent dat raciale verschillen bestaan, ontkent niet alleen de huidige stand van de wetenschap, maar ontkent ook andermans identiteit.
(Hier links op KIJK-niveau, zodat iedereen in jip-en-janneke taal kan lezen waarom het taboe op onderzoek naar rassenverschillen onterecht is ).
www.nemokennislink.nl/publicaties/rac...
www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...

gaffelbaard | 19-09-18 | 09:59

Voor de liefhebbers, die niet afhankelijk willen zijn van de gegevens stelende inlog perikelen bij rtl xl. youtu.be/0st0efsfITE

Paaldanseres | 19-09-18 | 09:56

Ik heb de hele uitzending gezien. Bert had het beste verhaal. Van mij mag hij de nieuwe MP worden.

Papa Jones | 19-09-18 | 09:37 | 1

Bert en Ernie als duo-MP en Pino als Minister van Buza i.p.v. Halbe Blok staan we eindelijk een keer niet voor l*l.

Watching the Wheels | 19-09-18 | 10:18

Ik heb Klaver tijdens de verslaglegging van Prinsjesdag net wat te vaak in beeld gezien. Ofwel hij speelt het slim, of hij wordt daar door de msm gepositioneerd. Ik vrees het laatste..

BozePaarseMan | 19-09-18 | 09:19

Heerlijk, dat gezonde verstand van Baudet. Hij kan het allemaal nog wel iets rustiger brengen.
De waarheid behoeft geen extra volume.

Bat-Adam | 19-09-18 | 09:18

Als de mens het klimaat zou kunnen beïnvloeden, waarom hebben we dan steeds niet het weer dat we willen? Volstrekte onzin, quatsch en nonsense. Wij kunnen dat voor geen millimeter beïnvloeden. En dat zal ook nooit gebeuren ook.

RenHoek | 19-09-18 | 09:02 | 2

en dat is maar goed ook. Het is een religie die klauwen met geld kost.

frisenfruitig | 19-09-18 | 09:18

@atheïstisch stemvee | 19-09-18 | 08:24 |

Wat GroenLinks een ''beter milieu'' noemt kost veel geld... en bestaat grotendeels uit verkeerde aannames en onwaarheden.

Samen met Parijs maakt GL ons wijs, dat CO-2 uitstoot de boosdoener van de opwarming en klimaatsverandering is.
Echter nu blijkt... omdat de lucht steeds schoner wordt met minder CO-2 (strakblauwe lucht) dat de zonnestralen alsmaar feller en WARMER het aardoppervlak bereiken.
Ben 66 - je kunt goed merken dat de zonnestralen bijvoorbeeld begin maart en eind oktober veel warmer zijn dan 30 jaar geleden.
Weet nog vroeger met Allerzielen op 2 november gingen wij met vader en moeder buiten naar het kerkhof en dan was het daar guur en ijskoud... nu lijkt het op 2 november alsof het voorjaar is.

Hoe meer we doen waartoe Parijs en GroenLinks ons dwingen - hoe warmer en extremer het klimaat wordt.
De linkse milieujongens zijn sluw en gemeen - omdat het nu warmer wordt roepen ze nog harder dat we de CO-2 uitstoot en het gebruik van olie en gas moeten verbieden.
Ze jagen ons op hoge kosten en ze maken de opwarming en klimaatsverandering alsmaar erger... foei toch!

sociaal_econoom | 19-09-18 | 08:52 | 1

Over klimaatverandering weet ik niet zoveel. Je moet die mooie oneliners van verkiezingsprogramma's proberen te vertalen naar wat een overheid kan. Balkenende heeft pijnlijk duidelijk gemaakt dat dat normaal gesproken zeer beperkt is. Hier procentje af, daar procentje bij en fatsoen moet je doen. Toch wil FvD grote ingrepen doen.

Drastische vereenvoudiging belastingstelsel is zeer waarschijnlijk einde progressief stelsel. Dat kan verstrekkende gevolgen hebben voor een grote groep en zelfs de economie als geheel. Radicale sanering overheid idem. Met name de kwalificaties drastisch en radicaal vind ik weinig geruststellend. Zou willen weten wat men daar mee bedoelt. Ben Forumlid maar heb grote twijfels bij de lijn Thatcher en Reaganomics.

atheïstisch stemvee | 19-09-18 | 09:13

wat ik verwacht zijn politici die professioneel zijn. Die weten waar zij over praten, ons vertegenwoordigen en niet narcistisch met hun pik spelen of met opgerolde mouwtjes bullshit verkondigen om maar goed over te komen in de media.
Basil Fawlty | 19-09-18 | 00:08 | reageer | favorietblock
Dan bent u al decennia teleurgesteld want Ruud Lubbers (rip) begon daar al mee...

Graaf_van_Hogendorp | 19-09-18 | 08:48 | 1

Oi veh Graaf. Lubbers. Het was een papen gladbak maar was wel professioneel net zoals den Uyl, van Agt, Wiegel, Schmelzer etc. zelfs boer Koekoek. Ghehehe.

Basil Fawlty | 19-09-18 | 11:00

Oh nee!!
Geen Humberto Tan! Ik kijk niet naar Humberto Tan. Ik weiger er naar te kijken.
Nee. Ik sla over.

En waarom in godsnaam gaat Thierry naar die zwarte Pim Fortuin look-a-like? Hij heeft dat HT podium helemaal niet nodig.

gaffelbaard | 19-09-18 | 08:28

Over programma van FvD
Basil Fawlty | 19-09-18 | 04:21
Niet dat ik het er per se mee eens of oneens ben, maar je moet goed kijken naar het instrumentarium van de overheid om te kijken wat dit nu precies betekent. Dat voorkomt teleurstellingen. Bv. je kopje economie:

Drastische vereenvoudiging belastingstelsel - is tevens (waarschijnlijk) einde progressief belastingstelsel
Radicale sanering overheid - betekent tevens dat veel "diensten" niet langer naar behoren kunnen of zullen worden uitgevoerd
Pensioenfondsen investeren in NL - klinkt leuk, maar wat als NL bij volgende crisis economisch in zwaar weer komt?

Of; u wilt 'een beter' milieu? U krijgt windmolens en energiebelasting.

atheïstisch stemvee | 19-09-18 | 08:24 | 2

NL is zo verweven qua economie met de rest van de wereld, dat het al enorm lastig is voor pensioenfondsen om om een crisis heen resultaten te behalen. Het voorstel in deze van de FvD klinkt redelijk, maar gezien de overige pensioenregels zal het er op kunnen uitlopen dat er behoorlijk wat van dat geld naar stenen zal gaan. Wellicht pakt het goed uit, het is altijd beter dan geld afdragen aan een EU, staatsomroepen of de VN, dat dan weer wel.

Verder, er zijn meer manieren om te vereenvoudigen, afschaffen van speciale kortingen en uitzonderingen en dan kun je een progressief stelsel prima behouden, nu heb je allerlei speciale uitzonderingen met zorg, opleidingen, auto's, zonnepanelen, fietsen, etc.. En die moeten allemaal getoetst en gecontroleerd worden. Het laagste tarief kan dan gewoon omlaag en de andere tarieven dan een beetje omhoog en klaar, bijv. geen gemiste subsidies meer als u vergeet dat u in 2020 weer in aanmerking kwam voor een nieuwe fiets-van-de-zaak maar toen toevallig net wisselde van werkgever.

De radicale sanering overheid, dat kan best goed uitpakken. Het is nog niet eerder echt aangepakt, behalve verbaal.

O2Neutraal | 19-09-18 | 10:29

O2Neutraal
In hun programma staat het wel iets uitgebreider, maar dan nog roept dat veel vragen op. Geen vlaktaks maar twee schijven (wil VVD ook). Hogere belastingvrije voet, lagere belastingen, afschaffing schenk- en erfbelasting; het kan niet op. Die misgelopen inkomsten moeten ergens anders vandaan komen of de uitgaven minder. Worden aantal voorstellen genoemd (afschaffing toeslagen bv).

Ander punt (economie): "Wegnemen van overbodige regulering die de bedrijvigheid en ondernemingslust remt." Dit is vaker inzet geweest, doch de overheid bleef groeien. Dat de overheid blijft groeien is afhankelijk van meerdere factoren, niet slechts van economische en belastingtechnische.

Nogmaals; ben het niet op voorhand eens of oneens. Probeer een inschatting te maken van wat effecten zouden kunnen zijn op samenleving als geheel. En m.i. is een samenleving meer dan een economisch samenwerkingsverband met een bepaald belastingregime.

atheïstisch stemvee | 19-09-18 | 10:47

Ik kwam op het internet nog een filmpje tegen.
youtu.be/SoHqVWcN3Pg
“Jesse Klaver, als je dit ziet” (de bekende scène met de bokshandschoenen)

Osdorpertje | 19-09-18 | 08:12

Een narcist tegen een racist. Wie heeft er gewonnen?

Mark_D_NL | 19-09-18 | 08:07 | 5

Racist want ? Onderbouw met feiten want geen mens is geïnteresseerd in jouw aannames, veronderstellingen of wensdenk argumenten. Ik heb het debat nog niet gezien maar het zou mij niets verbazen als sokpop Yasser het inhoudelijk & feitelijk (weer) aflegd tegen Thierry B. Omdat die laatste een behoorlijk stuk realistischer in het leven staat dan Klaver.

Grijskijkert | 19-09-18 | 09:12

Rascist?,..... weer zo'n links populistisch dooddoenertje

Rest In Privacy | 19-09-18 | 09:23

Groenlinks is racistisch, ook positieve discriminatie is discriminatie.

boerk | 19-09-18 | 10:20
▼ 2 antwoorden verborgen

@MickeyGouda

dat Pechtold over twee weken opstapt is zeker... een tijdje vakantie met wachtgeld, daarna een goed betaalde baan in Brussel zoeken.
Het leuke van EU-Brussel is - mocht er geen vacature zijn dan verzinnen ze een nieuwe functie wat goed bij Alexander Pechtold past... bijvoorbeeld ''Euromaster'' (omdat hij veilingmeester is geweest).

Belangrijk is wie zijn opvolger wordt, het moet een jong iemand zijn (het liefst een man).
Een net en vlot uitziend figuur waar dames en jongeren op vallen zoals Jesse Klaver en Thierry Baudet.
Heb al zitten kijken of ik bij D66 zo een persoon kan vinden... dat valt vies tegen. Misschien dat jullie iemand weten?

sociaal_econoom | 19-09-18 | 08:06 | 4

Kees V, die likt graag.

eentweehuppekee | 19-09-18 | 08:21

@sociaal_econoom

Op de kandidatenlijst van 2017 staan er een paar die griezelig veel weg hebben van de jonge Rutte: het obligate blauwe pak, brilletje, keurig gekapt, innemende glimlach. U weet wel, alle uiterlijkheden die de schijn hebben van betrouwbaarheid. Maar dat is toekomstmuziek, voor 6 oktober tast ik in het duister. Heel dat D66 mist smoel.

MickeyGouda | 19-09-18 | 08:30

De vader van Petra ?

Shareholder II | 19-09-18 | 08:31
▼ 1 antwoord verborgen

Goed, eerlijke, hardwerkende mensen, wit overhemd of blauwe overall, met beperkte middelen
blijven rijke c*cks*ckers kiezen die geen f*ck om ze geven. Ze geven geen f*ck om je. (vrij naar Carlin)
Ze gebruiken je.
Het geld gaat naar de mensen die er al heel veel van hebben. Meer voor henzelf, f*ck de levenskwaliteit van anderen.
En dat systeem laat de VVD maar voortwoekeren?
Weer een crisis straks?
Als het FvD kan laten merken dat ze daar echt iets aan gaan doen, het vertouwen kunnen winnen, lopen ze de VVD gewoon voorbij.

kloopindeslootjijook | 19-09-18 | 07:55 | 1

Straks weer een woningcrisis, overschot aan woninge , geen afgestudeerde die nog een woning kan betalen, huizen prijzen kelderen, hypotheken onder water, banken in nood.
Maar de rijken zijn wel weer wat rijker.
Het is als een plunjer pomp, van laag naar hoog, van arm naar rijk.

boerk | 19-09-18 | 10:25

Ongezien team Thierry dankzij geweldig intro van Van Rossem

frisenfruitig | 19-09-18 | 07:55

OT: Op 6 oktober vindt het D66-partijcongres plaats, waarbij een ieders aanwezigheid dringend is vereist: bijltjesdag voor Pechtold?

MickeyGouda | 19-09-18 | 07:51 | 2

Pechthold moet blijven !

Shareholder II | 19-09-18 | 08:09

Als ze een beetje kloten hebben blijven ze pal achter Pechtold staan. Hij wordt niet vervolgd door justitie, en met zijn privé-leven heeft niemand iets te maken.

Rest In Privacy | 19-09-18 | 08:11

Niet gezien. Vast niets gemist. Wat een armoede voor de toekomst.
Kiezen tussen iemand die het theoretisch wel begrijpt maar het zonder de op jaren zijnde wijze man nooit zal trekken.
Of de kloon van Justin Trudeau, een realiteit-loze millenial die nog geen kinderfeestje kan organiseren zonder miljarden overschrijding van het budget. Of zonder er een organisatie voor en door islamitisch gestoorde jeugd-exploitanten van te maken.

Dus gewoon maar weer Geert, een trouwe ploeteraar die in ieder geval een partijorganisatie opbouwde die in ieder geval niet op harteloze wijze meetrekt met de opportunisten, naar de afgrond van de EU.

Jan Passant mk2 | 19-09-18 | 07:16 | 3

Mijn gevoel ook. Al is Geert wel erg stil/afwezig momenteel.

Petrus Poortwachter | 19-09-18 | 07:26

“De kloon van Justin Trudeau, een realiteit-loze millenial die nog geen kinderfeestje kan organiseren zonder miljarden overschrijding van het budget. Of zonder er een organisatie voor en door islamitisch gestoorde jeugd-exploitanten van te maken.” Ik heb hartelijk gelachen om deze treffende omschrijving van de groene ridder

Wutangelang | 19-09-18 | 07:59

Het begint er steeds meer op te lijken dat de tijd van Geert voorbij is. FvD kan ook beter de vinger op zere plekken leggen en aanwijzen wat er mis is. Geert jij-bakt teveel, dat komt toch niet daadkrachtig genoeg over. Hoewel Hiddema ook af en toe het over 'die types' heeft, blijft het wel inhoudelijk.

kloopindeslootjijook | 19-09-18 | 08:10

Voorhuid tegen geen voorhuid?

Is dit nog nieuws? | 19-09-18 | 05:19

Dit zijn inderdaad twee lichtgewichten.
Wat een sneuneuzen.
Ik weet niet of de "aanhangers" van Thierry wel eens naar het verkiezingsprogramma van FvD hebben gekeken als ze het over de elite hebben.
Thierry is een voorstander van het invoeren van een eigen elite die de oude elite moet aflossen.
En over de sociale programma's in het FvD verkiezingsprogramma kan je kort zijn, enige solidariteit met midden- en lagere inkomens heeft het FvD niet.
Het is: de rijken mogen alles inpikken en de armen mogen aan de achterdeur hun hand ophouden voor een aalmoes.

Jan Dribbel | 19-09-18 | 03:14 | 9

Jan Dribbel heeft maar wat gezegd. Argumentloos.

letopuwzaak | 19-09-18 | 07:46

Huiliehuilie. Stel dat je de rijken 100 miljoen afpakt en het verdeelt over de rest van Nederland. Dan krijgt iedereen een tientje. En de rijken zijn arm geworden en betalen geen belasting meer. Dus de regering moet de belastingen gaan verhogen en van dat tientje de helft weer afpakken. Schiet lekker op zo.

Rest In Privacy | 19-09-18 | 08:15

Als je de rijkste 1 procent van Nederland 100 miljoen afpakt, dan heb je hun 1 promille van hun vermogen afgepakt. Lijkt me niet dat ze dan arm zijn. Hun een promille. Ik een tientje. Vinnik wel een goede deal. En een vermogensheffing van 50% voor de rijkste 1 procent dan krijgt heel Nederland 10.000 euro. Best wel een goede deal. Wat the rich

langharigwerkschuw | 19-09-18 | 08:57
▼ 6 antwoorden verborgen

Ik heb het even teruggekeken, maar van deze twee hoeven we de komende dagen het vuurwerk in het debat van de Algemene Beschouwingen niet te verwachten. Welk een treurigheid, eigenlijk. Van allebei. Ze zien zichzelf allebei als potentieel premier-materiaal, maar ze kunnen beiden waarschijnlijk nog geen klootschietclub besturen.
Ik ook niet, maar ik hou dan ook niet van klootschieten.

Stormageddon | 19-09-18 | 02:57 | 1

@Storma
Die 2 zijn me toch een pot slecht in debatten. Van Baudet hoef je sowieso niks te verwachten (en het is geen dom baasje an sich, maar mijn god, volg een cursus debatteren). Het feit dat hij Hiddema in dat "pret debat" bij Blok liet babbelen zegt genoeg. En Klaver? Tsja. Tenenkrommend slecht. Wat dat baasje ook zegt? Het komt als een ode rottig uit zijn mond omdat hij niet weet waar hij over babbelt. Zelfs Venloase Jolanda was gezelliger en vermakelijker. Maar Jesse heeft inmiddels wel en nieuw pak gekocht, nadat wij hem er hier op gewezen hadden dat dat blauwe pak toch wel een beetje onder de oksels begon te ruiken. Dank GL PR bureau dat jullie toch gewoon meelezen! Ghehehehe. Bij de algemene beschouwingen melden wij ons weer. ;-)

Basil Fawlty | 19-09-18 | 03:16

Nou, ik heb fragmenten terug gezien en het is geestdodend. De presentator van RTL Late Night was kutter dan Tan, de gasten giechelden aan een stuk door, Jesse Klaver slaat op de morele trommel met z'n ingestudeerde one liners en Baudet probeert op inhoud te discussieren met een kleutergroepje.. Treurnis.

GroetenVanUrk | 19-09-18 | 02:56

Kabinet Baudet Wilders dat wordt lachen!

Frankasd | 19-09-18 | 02:48 | 2

Zowel Wilders als 2e man Martin Bosma zijn uitstekend ingevoerd in het politieke metier.

omanders | 19-09-18 | 07:33

Zeg nooit nooit. Wie had Trump daar verwacht? Bovendien: Wilders heeft een dijk van ervaring in de politiek.

Rest In Privacy | 19-09-18 | 08:18

wilderst | 19-09-18 | 01:30 |

Uit de cijfers blijkt dat 75% van de migranten (asielgerechtigden) langdurig afhankelijk is van een bijstandsuitkering.
De Koning heeft aangekondigd dat de gemeenten gaan proberen nieuwe
migranten ( statushouders) sneller aan een baan te helpen.
Het huidige systeem waarbij migranten ''levenslang in de bijstand'' kunnen blijven - is onbetaalbaar geworden.
Bovendien is dit slecht voor de integratie en gevoel van eigenwaarde.

De Nederlandse overheid en de gemeenten hebben er met hun pet naar gegooid... zij dachten als wij migranten hier een ingerichte woning met zorg en een uitkering geven dan zijn deze mensen geholpen.

Het kostenplaatje is door de grote aantallen onbetaalbaar geworden en het veroorzaakt steeds meer onvrede en een afkeer bij de Nederlandse mensen omdat men ziet dat migranten hier in de watten worden gelegd en alles gratis krijgen.
Als wij een bijstandsuitkering aanvragen dan moet je 8 formulieren invullen en doet de gemeente moeilijk - statushouders krijgen met voorrang een ingerichte woning met extra aandacht, extra begeleiding plus automatisch een langdurige bijstandsuitkering.
Dit kan zo niet blijven duren.... het kostenplaatje is onbetaalbaar geworden en je krijgt steeds meer onvrede en maatschappelijke spanningen in onze samenleving.
Dit zijn dingen waarover Jesse Klaver niet zal praten - Thierry Baudet wel.

sociaal_econoom | 19-09-18 | 02:01

Jammer dat FvD de Hiddemeister niet heeft ingezet. Die zou die snotneus met een paar welgekozen zinnen wel in de hoek hebben gezet. Bijkomend voordeel is dat Hiddema nooit zo stom is geweest om als een sodomiet op de foto te gaan. Je kunt zonder bijgedachten naar hem kijken.

JvanDeventer | 19-09-18 | 01:59

Beroep = Boerenlul | 19-09-18 | 00:42 |.... kosten en uitgaven voor migranten

het is maar goed dat de mensen in NL niet weten wat de opvang (AZC), huisvesting, zorg, begeleiding en uitkeringen aan migranten (asielzoekers, vluchtelingen en statushouders) in 2018 en 2019 ons kosten.

Als de mensen dit zouden weten dan zou niemand nog op Jesse Klaver van GroenLinks stemmen... want GL is voor de komst van nog meer migranten uit Afrika en moslimlanden.

sociaal_econoom | 19-09-18 | 01:37 | 3

Huppelkutjes die studeren stemmen massaal op Klaver.
Die hebben geen idee wat je bedoelt.
En daar ligt het probleem, Econoom.

HoerieHarry | 19-09-18 | 01:47

De islamhobby van de -onterecht- boven ons gestelden kost de Nederlandse belastingbetaler jaarlijx minimaal zo’n € 8.000.000.000.
Hiermee financiert de NLse belastingbetaler dus zijn eigen ondervonden overlast.
Tijd voor opstand zou ik zeggen.......

pennestront | 19-09-18 | 07:45

Tijd om die cijfers steeds maar hier in de panelen weer te lezen en te verspreiden in praatjes op verjaardagen en werk. Dat ze het maar weten!

letopuwzaak | 19-09-18 | 07:53

2016: Officieel 550.000 werklozen, maar in werkelijkheid 1.200.000 en incl. WIA 2.000.000.

Van de 450.000 mensen toen in de bijstand (inmiddels hoger), waren er 400.000 onder 65. Van deze 400.000 mensen telden er maar 100.000 mee als werkloos. Hoefden die 300.000 allochtonen niet te solliciteren dan???

wilderst | 19-09-18 | 01:30

Jammer van Baudet dat ie de opwarming van de aarde door CO2 betwist, dat ie zich niet eens even laat informeren. Heeft hij wel overleg met zijn partij ?! Of zit daar geen know how ? Dit blijft hem achtervolgen straks bij Jinek en Pauw, bij nieuwe verkiezingen gaan ze het daar alleen maar over hebben.
Dat de warmtepomp een duur ding is wat nauwelijks goed warmteverschil genereert is trouwens wel waar.
Installateurs willen wel maar zijn ook maar overbetaalde sleutelaars, laat de TH er eens iets over zeggen, doen ze ook eens wat voor ons belastinggeld. Dring tot de tijd van goede alternatieven aan op Russisch aardgas wat je voor een fooi inkoopt.
Trouwens koopkrachtplaatje geldt slechts tot de plannen op Prinsjesdag, leugens voor het vervolg liggen al klaar.
Ook de CBS cijfers blijken niet te kloppen iemand met een krantewijk en verder een uitkering en toeslagen is al een werkende in hun definitie.
Wie prikt daar eens doorheen ?

G.M.I.M. Pet | 19-09-18 | 01:03 | 7

Tijdens de dino's was het een heel stuk warmer dan nu, en die reden geen auto.

GerMonster | 19-09-18 | 07:16

Baudet betwist de opwarming van de aarde door CO2 niet. Hij betwist de menselijke factor daarin en of alle maatregelen die wij nu nog nemen (voor dat hoge prijskaartje) effect gaan hebben.

GroetenVanUrk | 19-09-18 | 08:44

Het is inderdaad jammer, maar vooral ook kortzichtig, want het toekomstige standpunt van rechts is niet dat globale warming niet door mensen is veroorzaakt, maar dat het niet uitmaakt en dat we, als de grenzen goed bewaakt worden, nauwelijks last van dit fenomeen zullen hebben, wat muggen, wat dijkenverhogingen. Met andere landen ten zuiden zal het slechter gaan, maar laat heb lekker creperen

langharigwerkschuw | 19-09-18 | 09:13
▼ 4 antwoorden verborgen

Altijd moedig om in het hol van de leeuw te verschijnen. Publiek dat hard lacht om ingestudeerde grapjes die Klaver maakt over Baudet. Klaver is nep maar hij brengt het iets beter dan Baudet. Thierry lijkt veel oprechter maar hij moet nog steeds de trucjes leren om zijn politieke tegenstander te vloeren, misschien iets harder en gemener worden, dus iets meer een politicus worden.

sprietatoom | 19-09-18 | 00:52 | 10

Geen commentaar HoerieHarry ;) Tijd voor een goede nachtrust, men moet wat doen om op Brad Pitt te blijven lijken.

sprietatoom | 19-09-18 | 02:45

Ja, lekker liggen.
We spreken. Tjuus.

HoerieHarry | 19-09-18 | 02:50

Rechtse politici hebben het altijd zwaar in dit soort omgevingen. Ze hebben niet alleen hun politieke opponent tegen zich, maar ook de presentator, de andere gasten aan tafel en het publiek. Met de komst van Huys is het bij RTL al net zo'n goor links rattenhol geworden als bij de NPO. Dus hulde voor Baudet dat hij zich daar überhaupt laat zien en het debat probeert aan te gaan. Wilders zou zoiets niet aandurven. In deze setting kreeg Baudet te weinig ruimte en bijval om op de inhoud te kunnen discussiëren, dus die strategie pakte niet goed uit voor hem. Maar ik vraag me af of de gemiddelde FvD stemmer zich laat beïnvloeden door een debatje op RTL Unilever. Die besteed denk ik meer tijd fappend en reaguursels plempend achter zijn pc (als ik voor mezelf spreek althans). Ik vraag me wel af hoe linkse politici het eraf zouden brengen is een soortgelijke rechtse setting. Dus laten we dit debat nog een keer over doen in een PowNed studio met alleen maar GS reaguurders in het publiek met Rutger als interviewer en met Joost Eerdmans en Hans Teeuwen als andere tafelgasten. En dan iedereen heel hard lachen elke keer als Klaver een punt wil maken. Maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren, want in zo'n setting komen die linkse angsthazen natuurlijk niet opdagen!

Mark zit te Dutten | 19-09-18 | 09:33
▼ 7 antwoorden verborgen

GroenLinks (Jesse Klaver) heeft grotendeels al bereikt wat ze graag willen... op gebied van milieu en voor (moslim)migranten wordt enorm veel geld uitgegeven in Nederland.

Nu wordt het tijd dat Baudet zijn zin krijgt... dat we minder geld gaan uitgeven voor milieu en migranten.

sociaal_econoom | 19-09-18 | 00:30 | 2

And so this story never ends...

GizzleMolby | 19-09-18 | 00:31

"Nu wordt het tijd dat Baudet zijn zin krijgt... dat we minder geld gaan uitgeven voor milieu en migranten."

Het wordt zeker tijd om minder geld uit te geven aan migranten. Letterlijk staat er dit in de bijlage van de miljoenennota:

"De niet-conjunctuurgevoelige uitgaven aan de Participatiewet laten een
tegenvaller zien. Dit komt onder andere doordat het macrobudget
Participatiewet is aangepast voor de verwerking van statushouders in de
bijstandsraming zodat de verhoogde instroom van statushouders al in het
uitvoeringsjaar in het macrobudget wordt verwerkt."

Ergo er is een aanzienlijke tegenvaller voor de uitgaven van de participatiewet omdat dat alle Statushouders erin gaan en er nooit meer uitkomen (dit vanwege het feit dat zij geen volledige AOW opbouwen).

Beroep = Boerenlul | 19-09-18 | 00:42

Geenstijl stop een met stukjes zonder links, ik ga me niet iedere keer afvragen of op speld gelezen heb

peterdh | 19-09-18 | 00:18 | 6

@ sprietatoom | 19-09-18 | 00:31
Ik kijk altijd via RTL XL, want dan (mits adblocker geïnstalleerd) worden de reclameblokken automagisch overgeslagen, er is wel een gratis account nodig om te kunnen kijken.

Crusher | 19-09-18 | 01:30

Lenny: 'Log in om deze aflevering te bekijken'.
Zo kan RTL ook peilen wie (naam) waar (adres o.b.v. IP) wanneer 'hun Twan' nog eens wil bekijken. Dan maar afgaan op wat de reaguurders schrijven, het zal toch niet zo zijn dat Klaver plotseling iets nieuws te melden heeft?

EEnzame SchizofrEEN | 19-09-18 | 07:13
▼ 3 antwoorden verborgen

Klaver vs Baudet is alsof ik 8 bier opdrink en dan tegen Rico Verhoeven in de ring stap zonder training.

KutFilosoof | 19-09-18 | 00:16 | 2

Kap daar dan ook es mee.

Eric Newby | 19-09-18 | 00:25

Rico Verhoeven is een mietje...... ik versla hem binnen een minuut. Nu hopen dat hij dit niet leest.....

Dulacs | 19-09-18 | 00:34

Als Baudet kan laten merken dat het geen academische discussie is maar FvD echt iets voor de levenskwalliteit van mensen gaat doen, in tegenstelling tot de laat-maar-waaien-VVD, kon het wel eens heel hard gaan.
We hebben nu wel genoeg gezien van kapotgestripte zorg en onderwijs en politie, ontoegankelijk recht en ontploffende banken waar de burger voor op kan draaien en geldlenende Eu-landen.

kloopindeslootjijook | 19-09-18 | 00:12 | 1

Ik denk dat FvD echt serieus aan oplossing werkt. Zie het voorstel voor migratie problematiek, de Australische methode. Je hoeft niet alles opnieuw uit vinden. Dit is echt een realistische partij met oog voor de Nederlandse maatschappij en waarborgen van dat wat is opgebouwd, ik zie niet anders dan dat er met hen ook ruimte blijft voor opvang van 'echte' vluchtelingen. Ik ben wel 'om' wat dat betreft. Ik geef ze graag een serieuze kans.

Forwaards | 19-09-18 | 00:25

En dan heb je Baudet en Klaver. Baudet naakt met de hand op z'n p*k op de rand van een zwembad. For f*ck sake idioot, je bent een politicus doe 's normaal. En aan de andere kant een domme gladbak genaamd Klaver die alles jat van een ander en als een domme aal glijdt. For f*ck sake idioot, je bent een politicus doe 's normaal.
Ik en velen met mij zitten niet te wachten op deze onzin. En met dat normaal bedoel ik niet de Hollandse manier "van doe maar normaal want dan doe je al gek genoeg." Nee, want ik heb een bloedhekel aan die uitspraak wat ik verwacht zijn politici die professioneel zijn. Die weten waar zij over praten, ons vertegenwoordigen en niet narcistisch met hun pik spelen of met opgerolde mouwtjes bullshit verkondigen om maar goed over te komen in de media. Man man man. Professionaliteit! Hoe moeilijk is dat? En als je dat niet hebt moet je oprotten en een ander beroep zoeken.

Basil Fawlty | 19-09-18 | 00:08 | 12

Aan iedereen in dit hoekje:
Jullie kunnen allemaal aan ad-hominems, what-aboutism doen. Ik vind het prima en doet me niks. Daar gaat het niet om. Waar het om gaat is dat je 2 mensen hebt die bewust voor het publieke domein hebben gekozen en ik als kiezer mag daar een mening over hebben net zoals jullie. Jullie hoeven het niet met mij eens te zijn en dat verwacht ook niet maar kom met argumenten en probeer aub niet voor mij te denken. Doe ik ook niet voor jullie.

Basil Fawlty | 19-09-18 | 01:03

Basil Fawlty | 19-09-18 | 01:03
Zo, jij hebt een dikke plaat voor je kop. Ga eens werk zoeken uitvreter, niemand is geïnteresseerd in jouw mening. Met je verhaaltjes.

Ongeblustekalk | 19-09-18 | 06:34

@ongebluste kalk, jawel hoor, ik wil de mening van Basil wel horen. En die van jou ook. Alleen die lees ik zelden. Soms tussen het gescheld en gezeik door.

ristretto | 19-09-18 | 06:52
▼ 9 antwoorden verborgen

Clash der snotneuzen.

SergeantPierlala | 19-09-18 | 00:05

Baudet kan zich soms wel wat rustiger uitdrukken, maar ik vind hem inhoudelijk in dit soort tv-debatten erg goed. Ik vond die dame naast Baudet erg irritant. Zogenaamd als deskundige daar zitten, maar wel afkeurend lachen als Baudet iets zegt. Ach ja, mediaframing zijn we inmiddels gewend.

LaatsteAvondmaal | 18-09-18 | 23:55 | 4

Jammer dat zelden op de feiten wordt gereageerd, vanavond ook, Klaver zegt iets in de trend van "In sesamstraat zitten meer feiten" maar hij negeert het argument dat de milieu plan een effect heeft van 0.0007% ondanks dat jan-lul met zn twee duizen euries de rekening betaald.

Forwaards | 19-09-18 | 00:20

@Forwaards: Wees dan ook zo eerlijk om Baudet op z'n lariekoek aan te spreken. Man-made climate change is binnen de wetenschap algemeen geaccepteerd, en die 24 mln waar hij mee kwam is pas nog op dit blog ontkracht.
En o ja, 0.0007% vd wereldbevolking is 4.9 mln mensen, dus in die zin dragen we niet eens verantwoordelijkheid voor de gevolgen van de Nederlandse samenleving. We zouden dus eerder meer dan minder moeten doen.

jacovisscher | 19-09-18 | 00:29

Dat valt niet te ontkennen dat er een globale aanpak nodig is. Maar die 0,007 redenatie zou zomaar uit de lemmings gejat kunnen zijn. Als baudet echt een kerel was zou die een soort maga verhaal houden, dikke externality tax op alle importen.

Pedro el Negro | 19-09-18 | 00:35
▼ 1 antwoord verborgen

Groen (S)Links en Ondemocraten '66 twee huichelachtige en hypocriete partijen. Wat hebben deze semi-intellectuelen gemeen: "ze hebben allen hun financiële schaapjes al lang op het droge". Het kanonnenvoer is bij hen, de onnozele studentjes en de activisten die zij voor het klimaat- duurzaam- groen en eurofiele karretjes spannen. Zij zijn het voetvolk welke zij inzetten en marcheren met geweld door de straten. DENK, gebruikt hiervoor het achterlijke geloof, de Islam. Als zombies volgen zij, al het eigen denken is er uitgeslagen door hun ouders en voorouders. Zie hier de naderende duisternis die West Europa zal overspoelen. Een land, blijft hiervan zeker verschoond en dat is Hongarije. Dit land heeft een leider met een visie en een rechte rug.

De Evangelist | 18-09-18 | 23:46 | 12

U heeft buiten de waard gerekend. Als het volk, hun leider steunt en dat doen zij ook, gebeurt er niets. Wat zegt Victor Orban, keep all your dirty money en sluit zich aan bij Rusland. De querulant Sorros, wordt verbannen met al zijn centjes waarmee hij iedereen afkoopt en chanteert. Doei EU. Dont call me i call you. NOT.

De Evangelist | 19-09-18 | 00:16

De Evangelist | 18-09-18 | 23:46 |
Ben je ooit eens in Oost Europa geweest?
Heb een paar jaar samen met een Duitser een flatje in Cluj (Roemenie) gehuurd vanwege werkzaamheden daar.
Je ziet daar geen Afrikanen of Moslims.
Ben er ongeveer 2 jaar weg, maar nog steeds niet.
Heeft niks met Orban te maken maar ze moeten er niks van hebben.
Immigranten wille daar ook niet naar toe vanwege de slechte sociale voorzieningen.
Het mes snijdt aan twee kanten.

HoerieHarry | 19-09-18 | 00:20

@berbaar, wat een eurofiel bent u toch. Oordeel klaar over Oost-Europese landen die zogenaamd ondemocratisch zijn. Landen die de regels van Europa aan hun laars lappen zoals Italië Spanje en Frankrijk zijn zeker gevrijwaard van artikel 7?

ristretto | 19-09-18 | 06:57
▼ 9 antwoorden verborgen

Wat een afknapper. Verder dan moddergooien kwam het niet.

Fortuyn kwam te pas en te onpas met zijn eigen plannen. Zou Baudet ook moeten doen.

Papa Jones | 18-09-18 | 23:46 | 2

Fortuyn btw was het eens, dat de menselijke invloed op het milue alleen door praktisch technokratisch beleid opgelost kan worden. Die kerel, al zou ik toen niet op em gestemd hebben, wordt gemist.

Pedro el Negro | 19-09-18 | 00:12

Welke idioot gaat 15000 euro uitgeven aan een warmtebron, terwijl je net als merkel gewoon gas uit Rusland kan krijgen.
Dit is het meest idiote plan wat ik ooit gehoord heb.
Hoe denk je dat mensen dat kunnen betalen. Welk land doet dit ook, geen enkel land, dus hou ermee op, gewoon gas uit Rusland of Amerika , maar gooi deze plannen de prullemand in.

gato | 19-09-18 | 08:38

Nu had ik dat natuurlijk nooit achter dit programma moeten zoeken, maar er was geen enkel debat tussen deze twee. Wel tussen Bert en Twan over het uitspreken van Ernie daarentegen.

Dat Twan dit zichzelf aandoet. Die kan helemaal niet tussen drie reclame-blokken, vier items en opgehitste RTL-mannetjes die in z'n oor praten, ook nog eens presenteren of debatten aanjagen.
Interessant punt van Thierry trouwens: 15.000 euro gaat die energie-transitie per Nederlander kosten. Hebben wij hier een fact-check-reaguurder zitten? Wel benieuwd waar hij dat bedrag vandaan haalt.

GizzleMolby | 18-09-18 | 23:43 | 12

@LaCroix, als je ff wacht ga ik er anderhalf procent op vooruit, met 1000 euro extra en flinke lastenverlichting ondanks BTW-verhoging, aldus Rutte. Dus dat heb ik dan binnen "afzienbare tijd" zeker terugbetaald!

GizzleMolby | 19-09-18 | 00:17

LaCroix | 19-09-18 | 00:11
Grappig, dat reken ik ook.

Eric Newby | 19-09-18 | 00:30

De prijs van een warmtepomp zal wel rond dat bedrag liggen. En ik denk dat we het dan hebben over een grond-water warmtepomp: www.zonnepanelen-weetjes.nl/warmtepom...

Ik had die bedragen elders ook wel gehoord. Ik denk dat je wel rekening mag houden met kosten van tussen de 15.000 en 30.000 per huishouden.

DolfWeerwolf | 19-09-18 | 06:28
▼ 9 antwoorden verborgen

Vroeg Yassar nu werkelijk of Baudet aan de boeren, die hun oogst zagen mislukken dit jaar, of klimaatverandering bestaat? Ik was niet de enige die het hoorde toch.

Klaver is een sokpop. Hij is een populist pur sang. Baudet moet leren zichzelf in te houden en te discussiëren op de manier dat bijvoorbeeld Hiddema of Fortuyn dat zouden doen. Dan zou hij Klaver terug naar zijn pyama met eikeltjes debateren en kan Klaver, bij gebrek aan een valide tegenargument, niet op een ludieke wijze de gedrevenheid van Baudet gebruiken om het publiek achter hem te krijgen. Maargoed, ik denk dat Baudet dan wel weer oprecht overkomt.
Ik ben helemaal over al een tijdje. FVD gaat het worden.

LaCroix | 18-09-18 | 23:38 | 5

Nu je het zegt. Bosma zou een mooie aanwinst zijn voor FvD. Maar dat zal hier al wel een aantal keer geroepen zijn in de comments. Overigens wat mij opviel is dat beide heren schermden met een onderzoek over klimaatverandering. Kunnen we volgende keer niet gewoon bij een debat een objectieve wetenschapper aanwijzen die alle stellingen live kan beoordelen op feitelijke waarheden. Ik heb geen zin om allerlei ellenlange documenten te lezen over klimaatverandering want niet geïnteresseerd

LaCroix | 18-09-18 | 23:47

Berbaar, nu openbaar je jezelf toch wel als troll hoor.

LaCroix | 18-09-18 | 23:48

@Berbaar: Really...?

GizzleMolby | 19-09-18 | 00:08
▼ 2 antwoorden verborgen

Bert Ernie Tierry Jesse. Ik zie het verschil niet zo 123. Allemaal poppen.

knutsel_ | 18-09-18 | 23:35 | 3

Wel allemaal een story te vertellen, zal je vast bekend voorkomen. Wie is de pop dan?

Ongeblustekalk | 18-09-18 | 23:38

Nogmaals, allemaal.

knutsel_ | 18-09-18 | 23:42

Badoemtss!

GizzleMolby | 19-09-18 | 00:09

Klaver: "Mensen vluchten, omdat ze honger hebben. Mensen vluchten, omdat ze dorst hebben".

Nou, zou je toch niet zeggen, als je die kerels ziet, die hierheen 'vluchten'.

Carmelita | 18-09-18 | 23:33 | 4

Ja honger en dorst. Ik denk dat ze een aantal landen doorkruisen omdat ze een harinkie en een jenevertje willen.

LaCroix | 18-09-18 | 23:40

Gelukkig kunnen ze hun eigen broek ophouden en na de 2-jaar durende cursus veters strikken gaat ook dat wel lukken.

Jan Dribbel | 18-09-18 | 23:44

Jammer dat Jesse per ongeluk vergeet dat het gaat om de OORZAKEN van die honger en dorst.
Je zou haast denken dat Jesse een beetje dom is.

Eric Newby | 19-09-18 | 00:06
▼ 1 antwoord verborgen

2 Entertainers die allebei achter een politieke ideologie staan die zij zelf niet uitdragen. Allebei hebben ze toch heel veel met elkaar gemeen bij nader inzien. Alleen al het feit dat ze allebei nog nooit een echte baan hebben gehad. Of het feit dat ze op holle slogans en volkomen vage beloftes gekozen zijn. Waarbij burgers zijn bespeeld op gevoel en niet op inhoud. Dat elke politieke opponent kaltgesteld wordt. En het aller aller belangrijkste: het zijn proptype ras-narcisten.

Mocro070 | 18-09-18 | 23:30

hoe vaak gaan ze die foto van baudet nog laten zien?Wat een framerij zeg...

Behangdelul | 18-09-18 | 23:30

Baudet heeft 2 doctoraten (recht en geschiedenis) en Klaver heeft zijn VMBO diploma cadeau gekregen.
En toch gaat Klaver iedere discussie winnen omdat de media hem keihard helpen Baudet te framen.
Moedig van Baudet om de discussie aan te gaan, maar of het verstandig is.

Osdorpertje | 18-09-18 | 23:26 | 5

kloopindeslootjijook | 18-09-18 | 23:31
Helaas niet, maar zelfs als ze er zouden zijn dan is dat geen garantie voor kwaliteit, met Frau Merkel als meest afschrikwekkend voorbeeld.

Hetze Haatstra | 18-09-18 | 23:45

Je hoeft niet perse een beta te zijn om de "numbers te crunchen" als ze een beetje slim in het algemeen zouden zijn. Zomaar wat getallen roepen daar schiet in ieder geval niemand iets mee op.

knutsel_ | 18-09-18 | 23:52

Baudet zou Klaver op z'n dooie akkertje kunnen weg-löllen, als hij maar 's niet zo geagiteerd zou reageren op alles wat er gezegd en gesteld wordt. De volumeknop omhoog, telkens de aanval op de persoon plaatsend ... zo schiet het echt niet op.

Nee, niet zo gaan doen als al die andere marionetten, maar als je je boodschap wil overbrengen, zal je toch moeten leren doseren, Terry. Mijn stem en die van vele heb je al lang, vind daar nou een beetje rust in, zodat je de non-argumenten van je tegenstander ook echt aanhoort, om ze vervolgens op een rustige manier stuk voor stuk te elimineren ....

Echt, je kan, maar moet veel beter dan dat over-assertieve, geagiteerde toontje.

Mr Sanbou | 19-09-18 | 00:28
▼ 2 antwoorden verborgen

Als je nu eens niet kijkt naar hun politieke agenda maar naar de personen an sich.

Dan heb ik het idee dat Baudet een stuk oprechter overkomt dan Klaver.
Persoonlijk gruwel ik van die Klaver.
Niet omdat hij van GL is, maar puur hoe gemaakt en geforceerd hij op een populaire manier het volk te woord staat (met z'n opgestroopte mouwtjes).
Ik vind het een engerd en ik geloof het meeste dat hij verkondigd voor geen meter.

HoerieHarry | 18-09-18 | 23:25 | 2

Juist omdat hij van GL is bedoel je.

Ongeblustekalk | 18-09-18 | 23:29

Pak alles van Obama en Trudeau, zet van datzelfde zakje nog een keer thee en je krijgt het product Jesse Klaver.

Vage_eddie | 19-09-18 | 04:17

Haha ik heb toch wel een beetje medelijden met die lavendel snuiverT.
Wil zichzelf wegzetten als de denker des vaderlands en valt in ieder debatje, zelfs met een onbenul als Klaver, door de mand.
Succes Tjer, als het er straks echt om gaat ga je helemaal afgefikt worden door betere tegenspelers.

Berbaar | 18-09-18 | 23:24 | 9

@ Berbaar
Ja, daarom staan ze in de peilingen samen ook op 30+ zetels, waardoor bij VVD’ers als jij de paniekgevoelens niet meer te negeren zijn. Sterkte!

duh! | 18-09-18 | 23:51

Negatief reaguren om het negatief reaguren. Wat een verschrikkelijke slaper ben jij toch ook. Bovendien, een kaaskop die zich Berbaar noemt is echt om te huilen. Shame.

Hexagon | 19-09-18 | 00:07

Jouw lekke mandje misschien..

Bat-Adam | 19-09-18 | 08:47
▼ 6 antwoorden verborgen

Zou Jesse zich wel eens afvragen waar zijn vader is gebleven..?

Als ik me niet vergis, heeft zijn vader z'n verantwoordelijkheden niet genomen en is meteen gaan rennen. Zoals wel meer van dat soort doet.

Een te pijnlijk onderwerp voor Jesse Feras Klaver...?

Padjepejer | 18-09-18 | 23:21 | 4

@Pedro el Negro | 18-09-18 | 23:27
Zekers! Nog homo's in elkaar geslagen met de betonschaar, of grensrechters doodgeschopt, recentelijk..?

Padjepejer | 18-09-18 | 23:34

Dat zijn de sandniggers, niet de pedros. Aub niet alle negers over een kam scheren.

Pedro el Negro | 19-09-18 | 00:03

@Pedro el Negro | 19-09-18 | 00:03

Mijn oprechte excuses. U mag blijven :-)

Padjepejer | 19-09-18 | 00:17
▼ 1 antwoord verborgen

Klavertje blijft een schreeuwertje met zijn drogredeneringen en gebazel. Moeilijk serieus te nemen. Baudet is tenminste zichzelf en ontwikkelt zich.

Bij Klaver kan ik mij maar moeilijk voorstellen dat hij kinderen heeft, eerder broertjes en zusjes die met hem op de bank naar grote mensen programma's kijken.

RenHoek | 18-09-18 | 23:20 | 2

Volgens mij weet z'n moeder niet eens dat 't jochie in de politiek zit.

Kopieerapparaat | 18-09-18 | 23:36

Kopieerapparaat | 18-09-18 | 23:36
Dat weet ze sinds vanochtend toen hij huilend en overstuur vertelde dat hij niet naar het Binnenhof wilde om te luisteren naar het verhaaltje van de voorleesvader

The_Challenger | 18-09-18 | 23:52

Tan, Klaver en Boudet tegelijk in de schijnwerpers. Zoveel geiligheid kan zelfs pornhub niet verdragen. Sterkte aan de kijkers.

Dr. Blechtrummel | 18-09-18 | 23:19

De vraag is hoe integer Groen Links is. Of is het gewoon marketing voor de carriere van fractieleden. VVD idem.

kloopindeslootjijook | 18-09-18 | 23:18

Man, Man, Man...... Terrie, beheers jezelf

AstraalPenisme | 18-09-18 | 23:18

Dus de rationele climaatscepticus is het eens dat er en klimaatvernsdering is. Maar zegt dat het broeikasgas mechanisme niet zeker is, en stelt geen ander mechanisme voor. Ok, helder. Dan over de economische gevolgen dat ze slecht zijn voor de koopkracht. Zelfs als in een statisch koopkracht model de gevolgen megatief zijn, zou dat alleen voor de korte termijn voorspellende waarde hebben. In een wereld waar er steeds meer behiefte komt aan tech en kennis die klimaat verandering vermindert of adaptie, verbetert. Zou de overheid er juist goed aan doen om te proberen NL hier leidend in te maken

Pedro el Negro | 18-09-18 | 23:17 | 7

Wel mooi @the_challenger hoe jij denkt dat een theorie zoals het broeikaseffect, waar we goede meetingen van broekasgas concentrsties hebben. Duidelijke experimenten die de warmte opname aantonen enz.. te vergelijken is met de andere "tevoorgeschijnde" theorie. Die zich experimenteel nul bewezen hebben. De grootste discussie over de klimaatmodellen zijn, relatieve randzaken. Dat broeikasgassen warmte vasthouden, is redelijk zeker. Als jij hier alles wat "groen" is wilt bashen, omdat je je kleine pikkie moet overtuigen dat je nuhter en recht door zee bent en zo. Doet daar niks aan af

Pedro el Negro | 19-09-18 | 00:25

Serieus de maanlandingen zijn waarschijnlijk met minde experimenteel bewijs uitgevoerd dan dst we nu hebben omtrent man made climate change

Pedro el Negro | 19-09-18 | 00:28

Ik hoef mezelf niet te overtuigen en zie de gevolgen zelf wel aangezien ik via mijn bestuurswerkzaamheden aan diverse projecten heb meegewerkt zoals daar is Ruimte voor de Rivier en Natura2000. Onverantwoord geld uitgeven is het. Een meting van een broeikasgas op honderden meters diepte is een ijslaag zegt helemaal niet. Jij als klimatofiel geilt op de fakenieuwsverhalen die de meteorologen ieder seizoen weer de kabel en ether inslingeren. Vorig jaar koel en nat. Dat kunnen we veel vaker gaan verwachten. Dit jaar heet en droog? Dat kunnen we veel vaker gaan verwachten. Het zal me niets verwonderen als je dit met opgerolde hemdsmouwen zit te fabriceren.

The_Challenger | 19-09-18 | 01:09
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik ga niet kijken, ik gun de als journalist vermomde activist Twan de kijkcijfers niet. Ik kijk het morgen wel terug als het door een derde partij is geupload op YouTube.

Draaideurcrimineel | 18-09-18 | 23:16

Goed op dreef Thierry vanavond! Kan alleen gestopt worden door afkappen en flauwe oneliners..

duh! | 18-09-18 | 23:14

Nederlanders stemmen altijd links dus we gaan naar de ratsmodee. Hou je niet tegen.

Pislinq | 18-09-18 | 23:13 | 1

Iemand met helder inzicht.

reagluurder010 | 19-09-18 | 00:01

Met klaver weet je zeker dat die klote Moslims het voor het zeggen krijgen, word voor mij toch bij verkiezingen FvD of PVV, kan niet rotter worden dan met die notoire liegende VVD

psychopeter | 18-09-18 | 23:12

Heb niks met Klaver, maar dat gedweil met een corpsbal die alleen maar moeilijk filosofeert achter een pot lavendel snap ik ook niet. Nouveau elite geeft ook geen fuck om het volk.

menage | 18-09-18 | 23:12 | 1

Met het kleine verschil dat Baudet een baantjescarousel wil inruilen voor een meritocratie. Doe mij dan toch maar die nieuwe elite, dan kunnen ze tenminste gefundeerd het volk een loer draaien.

Vage_eddie | 19-09-18 | 04:12

milieu naar immigratie.... eh weet niet of dat heel handig was Thierry

Behangdelul | 18-09-18 | 23:12

Er komen nieuwe smaken aan.
Kun je recht-progressief zijn?
Kun je links zijn en toch minder minder islam willen want klaar met geloof?
kun je een rechtse milieu partij zijn, want gewoon economisch verstandiger?
Kun je links zijn en niet in de eco-hysterie geloven?
Kun je rechts zijn en in eerste plaats in levenskwaliteit denken in plaats van economie?

kloopindeslootjijook | 18-09-18 | 23:11 | 5

kloopindeslootjijook | 18-09-18 | 23:23
Omdat elke discussie wordt gepolariseerd tot rascist/libtard, Linksmensch etc.

Juriaan Schraamhaar | 18-09-18 | 23:25

Juriaan Schraamhaar | 18-09-18 | 23:25
Goed gezien, en daarvoor kijk ik toch echt naar Links. Altijd dat willen monopoliseren van denkbeelden en beleid en altijd de controverse zoeken. Stoken en demoniseren.
En dan Wilders beschuldigen van haatzaaierij, de minkukels.

Eric Newby | 18-09-18 | 23:33

Dan bente gij een islamofoob dezer dagen.

reagluurder010 | 19-09-18 | 00:04
▼ 2 antwoorden verborgen

Baudet is een prachtfiguur maar soms kan ik hem niet volgen. Dat is jammer.

Pislinq | 18-09-18 | 23:09

Jesse is echt een debiel. "Vraag het aan de boeren" ffs...

knutsel_ | 18-09-18 | 23:08

Ik kijk geen tv meer en ik groet alle apothekers in de recreatiezaal.

Shareholder II | 18-09-18 | 23:00

Heel erg lief dat de vriendin van Baudet fotografe is maar ik wil hem absoluut niet erotisch naakt aan de rand een zwembad zien liggen. Politiek is net iets te serieus voor dit gekloot. Prive k*ttig gerommel net zoals die D66-er die constant ijsjes eet hoef ik ook niet te zien. De debilisering van de politiek. Bespaar mij dat aub.

Basil Fawlty | 18-09-18 | 22:59 | 9

Basil, mag ik jou dan ook mijn stiefpa noemen die zo goed is voor mij? En mijn eigen gamehoek in de bunker?
Van papa mag het wel!
Fucking loserT.

Ongeblustekalk | 19-09-18 | 00:03

@Ongeblustekalk | 19-09-18 | 00:03
Ach Kalkie. Nah nah nah. En ja, je mag je eigen gamehoekje hebben in de bunker. Wij noemen dat dan het rukhoekje waar je je helemaal mag uitleven op jezelf en je linkerhand is je vriendin.
Zo coulant zijn wij dan ook weer.

Basil Fawlty | 19-09-18 | 00:45

einStina | 19-09-18 | 00:01
Heb genoeg goed spul in huis. Wordt een feest!

Basil Fawlty | 19-09-18 | 04:02
▼ 6 antwoorden verborgen

Are you rolling your eyes Jesse?

knutsel_ | 18-09-18 | 22:55

Kindje Klaver met zijn bolle wangetjs. Ik heb de indruk dat Baudet ook nog wel eens overlopen wordt. Zoals toen bij zijn Oxford debat. Alleen hii groeit. Hij wkan groots worden.

Klaver daarentegen. Dat blijft kleuteresk tot zijn 40ste. En dan word het pas echt zielig. Dan heeft hij geen uitstraling en nog steeds geen ballen.

Trans_Fimmermans | 18-09-18 | 22:53 | 2

Voorlopig doet Yasser Ferrad het nog goed bij deugvrouwtjes en hun vrindjes zonder ballen.

HaatbaardKnipper | 18-09-18 | 22:57

Baudet is puur en dat is soms een beetje gevaarlijk voor hemzelf. Daarentegen Klaver is een trekpop met tig persvoorliegers en Wijnand Duyvendak (GL amateur terrorist) achter zich. Zou mij zelfs niks verbazen als Klaver een oortje heeft waardoor zijn GL adviseurs hem vertellen wat te zeggen.

Beroep = Boerenlul | 18-09-18 | 23:04

Hopelijk heeft Baudet zich een beetje degelijk voorbereid. Qua debat wil hij zichzelf nog wel eens overschatten en dat gun ik Klaver niet.

Klik_hier | 18-09-18 | 22:53

Ik ben reuze benieuwd. Ik hoop dat klaver een inhoudelijke discussie aangaat en niet direct gaat Godwinnen.

Labtechnieker | 18-09-18 | 22:53

Val gelijk in de reclame.

knutsel_ | 18-09-18 | 22:52 | 6

Ik heb dan ook geen kroontje nodig laiverd :)

knutsel_ | 18-09-18 | 23:05

Nee, maar wel af en toe een knuffel en wat knusheid. Val daar dan voor ;) alhoewel dit ook als reclame gezien kan worden voor een beter leven. Have fun en truste :)

Rest In Privacy | 18-09-18 | 23:09

Slaap zacht. Ik zal over je waken.

knutsel_ | 18-09-18 | 23:10
▼ 3 antwoorden verborgen

Marokkaan vs echte Nederlander.

funkyd | 18-09-18 | 22:48 | 3

Indo/Fransman bedoel je ;-)

duh! | 18-09-18 | 22:52

Het zijn allebei geen "echte" Nederlanders. Zijn beide indo. Klaver is half indo half Mocro. Baudet is indo en Frans (met zo'n naam had je dat zelf natuurlijk ook kunnen bedenken).

koter | 18-09-18 | 23:38

Dacht dat Yasser Ferat deels Navaho deels Iranees was.
Jeetje zo zie ik maar weer..

Shareholder II | 19-09-18 | 01:48

Baudet verlaagt zich tot een debat met Klaver. Dit debat kent alleen maar verliezers

Rest In Privacy | 18-09-18 | 22:48

bretels vs gratis geld,
grenzen dicht vs taxiboot,
realisme vs idealisme,
auto vs OV,
hengel vs hier is de vis,

kibambam | 18-09-18 | 22:48

Eng ,18 jarige meiden geilen op die marokkaan , leer je kinderen maar alvast arabisch.

Alfa 75 | 18-09-18 | 22:45

Portie kluchtjes...

Zo Ontzettend Moe | 18-09-18 | 22:44

Wat een hysterisch gedoe rond die Glennis Grace. Leuk voor die meid hoor, maar dat hele America’s Got Talent zegt ons hier toch weinig..
Jesse lekker popie Jopie doen dat hij het kent. Doe mij Tjerry maar, die weet een goede opera nog te waarderen en moet hier niks van hebben

duh! | 18-09-18 | 22:42 | 6

einStina | 18-09-18 | 23:10
In Milaan schijnt een vrij goeie tent te zijn. Tipje.

Eric Newby | 18-09-18 | 23:40

@Eric ah, tijd voor een gs-reisje... de betere variant van schoolreisjes.

Rest In Privacy | 19-09-18 | 00:04

einStina | 19-09-18 | 00:04
Wie weet lukt het je.
Ik vond het overdonderend mooi, maar dit zit niet in mijn bloed. Denk ik.

Eric Newby | 19-09-18 | 00:16
▼ 3 antwoorden verborgen

De illuminati wisten in 1995 al dat Baudet een gay activist zou worden. Het kaartspel van 23 jaar geleden laat het zien met deze kaart i.pinimg.com/564x/83/c0/b4/83c0b4028e...

Rest In Privacy | 18-09-18 | 22:42 | 1

Geinig

HaatbaardKnipper | 18-09-18 | 22:54

Kan die bordkartonnen Jesse z'n mond bewegen zoals bij Monty Python? Er zit daar een spleet.

Eeuwig..Op..Vakantie | 18-09-18 | 22:42 | 1

Als Jesse van bordkarton is, is het meer zo'n South Park poppetje.

The_Challenger | 18-09-18 | 23:41

Klaver met zijn genetische IQ < 80, ongelijke strijd.

smdyasc | 18-09-18 | 22:39

Bolle wangetjes, nooit goed voor je geloofwaardigheid als man.

Dommedaris | 18-09-18 | 22:39

Waar komt die eikeltjes pyjama meme eigenlijk vandaan?

Gen. Maximus | 18-09-18 | 22:38 | 2

Vara docu over Yessuh waarin hij werd gevolgd in de aanloop naar verkiezingen. Geen meme maar de waarheid, dat eikeltjespatroon.

Rest In Privacy | 18-09-18 | 22:52

Dat moest integratie en aandoenlijkheid en lievvvvvv uitstralen.

HaatbaardKnipper | 18-09-18 | 23:00

Alleen als dat kartonnen bord een ode gaat houden. Is hysterie.

TheseDays00 | 18-09-18 | 22:35

Baudet wordt halverwege keurig argumenten afgekapt en Klaver krijgt seconden/minuten lang extra spreektijd om luchtfietserij 'recht' te praten in 3... 2... 1...

Kunnen we een spreektijd timer bij houden aub?

LangeTijdGeleden | 18-09-18 | 22:32

Ik weet nooit welke de reus is maar Baudet zou die fake Trudeau makkelijk onder de tafel moeten kunnen praten.

hustler01 | 18-09-18 | 22:30

Bij Humberto Twan ? Dan pas ik. Wel wat beters te doen dan.

suscrofa | 18-09-18 | 22:30 | 2

Heb ook geen tv trouwens. Dus dat komt goed uit, dat ik dit niet wil kijken.

suscrofa | 18-09-18 | 22:31

suscrofa | 18-09-18 | 22:31
Beetje merkwaardig. Hoe kijk jij je reclame dan? Buiten zoeken?
Heb je een reclameaccount ergens op de pc?

Bultkutwalvis | 18-09-18 | 22:43

Kan de microfoon aan, kan de microfoon aan?

Watching the Wheels | 18-09-18 | 22:30 | 1

Samen 34 zetels als er nu verkiezingen zouden zijn, maar die zijn pas volgend decennium. Nu samen hoeveel zetels? 10+2? Daar valt Rutte niet van om helaas.

Watching the Wheels | 18-09-18 | 22:33

David vs Goliath

hustler01 | 18-09-18 | 22:29

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen