achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Tamara - Algemene Voorliegdag

Overmorgen is het weer zover. Het ganse land loopt uit of kijkt tv naar alle oerlelijke hoedjes (een enkele uitzondering daargelaten) om weer voorgelogen te worden over DE STAAT VAN DIT LAND. Aan koning WimLex de twijfelachtige eer om alle door beroepspolitici kromgedraaide rechtlijnige feiten aan ons te verkopen als positief nieuws. Alles om maar te verbloemen dat dit kabinet één van de kutste kabinetten is van de afgelopen decennia. 

We hebben afgelopen week al meegekregen dat de energieprijzen enorm gaan stijgen (los van het feit dat we allemaal straks al flink de sjaak zijn wanneer alle huizen van het gas af moeten), dat de BTW op noodzakelijke boodschappen 3% stijgt, dat de zorgpremie met zo'n 12 Euro p.p. per maand gaat stijgen, dat de krapte op de woningmarkt alleen maar toeneemt etc. Maar natuurllijk gaan we horen dat onze koopkracht erop vooruit gaat, dat De Nederlander nog nooit zo positief was en dat Markie-Mark en zijn Minions ons aan de eigen warme hand een Nieuwe Gouden Eeuw inlijden (pun intended).

En ondertussen is heel Nederland nog steeds over de piss vanwege een stom leugenachtig Armeens dramwijf en haar nageslacht. De ene helft van het land wil maar niet snappen waarom die kinderen en hun moeder überhaupt weg moesten en de andere helft wordt helemaal gek omdat misdaad loont en ze nu niet alleen mogen blijven, maar dat mams ook nog eens zsm terug mag komen in het kader 'gezinshereniging'. 

Begrijp me niet verkeerd, ik vind het nog steeds heel erg lastig voor die kinderen zelf, want die hebben hier in beginsel niet om gevraagd, maar hebben die niet inmiddels de puberleeftijd bereikt waarop je niet meer alles klakkeloos hoeft te doen wat je moeder zegt? Dat die moeder terugkomt is de allergrootste klap in het gezicht van heel Nederland. Hoezo wetten? Hoezo moeten we ons daaraan houden? Gewoon de hele mieterse boel lang genoeg traineren tot je toch krijgt wat je wil. 

Net als een kleuter met een woede-uitbarsting in de supermarkt als ie geen snoepje krijgt. En de volgende 400 Lili en Howick's staan alweer te trappelen voor een Nederlands paspoort.  En ja, natuurlijk moesten die kinderen dit land uit. En nee, dat had niet de hoogste prioriteit. Donder liever eerst al het criminele tuig met een dubbel paspoort het land uit en ga je daarna eens druk maken om een paar kinderen die hier door de leugens van hun moeder en de veel te ver uit te rekken wetten de boel lopen te flessen met weglopen enzo. Maar goed, het is zo en we zullen het er maar weer mee moeten doen. 

Net zoals al die andere ongein over de dividendbelasting, afschaffen referendum, sleepwet, alternatieve energie, Pia's orgaanroof en weet ik het wat voor ellende nog meer. En de gewone hardwerkende Hollander? Die betaalt zich alleen maar meer meer meer scheel en krijgt er steeds minder minder minder voor terug. Weinig tot geen betaalbare huur- of koopwoningen. Belabberde veiligheid. Minder vrijheid. Minder zeggenschap. Uitgeklede zorg. Rente studieleningen omhoog. Naar school (of met de trein) in een kogelvrij vest, en natuurlijk eerst een blaastest doen. Tekenwedstrijden afgelasten wegens terreur en bedreigingen. Maar gelukkig snappen ze het in Australië wel.  

Emigreren dan maar?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.