achtergrond

Geenstijl

Tamara - De Nieuwe KinderGestapo

OMFG. Telkens als je denkt dat het niet zotter kan in dit bekrompen land, dan wordt het dus toch nog gekker. We weten allemaal al jarenlang dat je in het Nederland anno nu niet zo veel meer te zeggen hebt over je eigen kind. Niet wanneer het naar school gaat, niet wat het moet leren, niet wat het moet eten en zelfs niet wat het moet denken. Maar een of andere gestoorde psychowappie Jan CM Willems, verbonden aan de Universiteit van Maastricht en met 5 jaar lang gesubsidieerd! onderzoek vindt dat allemaal niet ver genoeg gaan. In Amerika schijnt dit al wat langer te spelen en delen ervan zijn reeds aangenomen door de Senaat en het Huis van Afgevaardigden. Onze eigen lunatic heeft hele enge ideeën uit de VS, de EU en NL samengevoegd tot een plan waar -laat ik de Godwin zelf maar inkoppen- die Duitse psychopaat uit de niet eens zo heel verre geschiedenis een traantje van ontroering om zou hebben weggepinkt.

SMECC. "School, Minimumstandaard, Educatie, Kind- (Child) vriendelijk beleid en zorg-Continuüm." Kort samengevat: je krijgt niet meer automatisch het gezag over je eigen kinderen, je moet tests doen om daar wel voor in aanmerking te komen, je moet over een heel scala aan cursussen en diploma's gaan beschikken om ouder te mogen zijn, als je vroeger bent geslagen dan heb je een grotere kans op kanker, je mag alleen maar LIEF zijn tegen je kinderen, indoctrinatie onder het mom educatie al vanaf dat je een kinderwens hebt etc. Alle kinderen, want in dit plan zijn ze ook niet meer van jou, maar van de staat. Een erfelijke afwijking met medische gevolgen in jouw DNA is straks de schuld van je overgrootouders die hun kinderen wèl een pak op hun broek gaven bij wangedrag.

Waar gaan we naartoe; wil onze overheid een heel leger hersenloos EU-volkslied zingende éénheidsworst? Krijgen we een hele brigade Pia Dijkstra-klonen die preventief gaan bepalen of je wel een goede ouder kunt zijn aan de hand van deze 11 "ACE" vragen die moeten gaan bepalen of je niet te gestoord of te getraumatiseerd bent om een kind te mogen krijgen? Scoor je een 4 of hoger en leggen ze er dan een knoopje in? Voldoe je niet aan de standaard, worden we dan verplicht geneutraliseerd? Verplichte prikpil? Of worden mannen en vrouwen van elkaar gescheiden en staat er iemand bij wanneer je gemeenschap mag hebben? Staat de Gestapo aan je kraambed na een rondje Googlen op je naam en bij het ontdekken van een foute mening, naast de verloskundige om hoogstpersoonlijk je kind uit je baarmoeder te graaien? Vanaf daar is het nog maar een kleine stap om mensen ook op hun kleur haar en ogen te gaan selecteren.

Nee, alles moet MET LIEFDE. Verkracht je 11-jarige buurjongetje het 9-jarige buurmeisje van om de hoek omdat hij eens een draai om zijn oren heeft gehad van zijn vader? Zeg hem dan: "Dit is heel erg, maar het is niet normaal en het is niet jouw schuld." Want jij kunt net 'die aardige buurvrouw' of 'die lieve meester' zijn die 'het verschil' maakt. Alsof 1 aardige opmerking van 1 persoon een heel verleden vol mishandeling door je ouders ofzo goedmaakt. Dit is alleen maar een kutsmoes om nóg meer te zeggen te krijgen over onze kinderen. Om nog harder te kunnen bepalen wat we allemaal denken en willen.  Straks hoeven we ook nooit meer te stemmen, dan zijn we het allemaal bij voorbaat al met elkaar eens. Weg eigenheid en soevereiniteit. Hallo nieuwe socialistische heilstaat.

Ja natuurlijk verdienen alle kinderen alleen het allerbeste. Zij zijn klein en weerloos. Wij moeten hen beschermen en van hen houden. Hen het goede voorbeeld geven. Opleiden. Is een junkie een goede moeder? Dat kan best. Zwanger worden kan maar net de reden zijn om af te kicken en je leven te beteren. En zo niet? Dan hebben we in NL een prachtig vangnet om die kinderen op te vangen.  

Als we op voorhand al gaan bepalen wie wel of geen kinderen mogen krijgen of opvoeden, wie selecteert dan die ballotagecommissie? Naar welke maatstaven? Welke regels? Langs welke meetlat leggen we iemands hart?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.