achtergrond

Geenstijl

WTF-video. PVV-raadslid 070 Willie Dille beschuldigt Arnoud van Doorns "Marokkanen" van ontvoering en verkrachting

Ja, zo'n video geeft toch te denken. Een vergaande onbehandelde zonnesteek? Een seizoenspsychose? Gewoon een beetje een fantast? Werkelijke mildere intimidatie die vervolgens in haar hoofd een eigen leven is gaan leiden en verwerd tot een self-propelling lie dat niet meer in de hand te houden was? Of hoe onwaarschijnlijk ook, wel gewoon (deels) waar? Hoe dan ook, voormalig PVV-kamerlid en zittend PVV-raadslid Willie Dille spreekt:

"Ik wil gewoon dat de wereld de waarheid weet. 15 mei, 15 maart 2017 ben ik ontvoerd, verkracht en mishandeld door een groep moslims omdat ze graag wilden dat ik mijn mond zou houden in de Haagse gemeenteraad. Nadat ze klaar waren zeiden ze: 'heb je respect voor Mohammed, heb je respect voor Allah, heb je respect voor Arnoud?' En toen wist ik al wie erachter zat. Arnoud van Doorn die ook in de gemeenteraad zit, en ooit door mij ontslagen is als medewerker, die haat mij intens, een vreselijk gemene man. Nadat het gebeurd was heb ik het aan niemand verteld, ik heb de volgende dag gewoon m'n debatten gedaan."

Die genoemde debatten, op 16 maart dus, zijn hier terug te zien en op 02:01:24, -2:25:30, 02:27:03, 02:40:33, 03:24:07, 03:25:28 en 04:03:15 heeft Willie het woord. Of daar een vrouw zit die de dag ervoor op bevel van een collega-raadslid die er ook gewoon rondwandelt ontvoerd en verkracht is door een groep Marokkanen, zal nog moeten blijken. Op het einde van het filmpje zegt ze haar functie vanaf heden neer te leggen.

De bovenstaande video stond gister op Willie Dilles Facebook-pagina, maar is inmiddels verwijderd. Ook een tweet over de zaak van PVV'er Joyce Kardol is inmiddels verwijderd. Kortom, over de hele linie een vreemd verhaal. Maar ja hè, Geloof Slachtoffers, is ons altijd geleerd.

UPDATE: PVV Den Haag: ‘Willie is niet gek, schuld van Bepaalde Media’

UPDATE - Arnoud reageert

Beste media, ik ben op vakantie dus bellen heeft geen zin. Ik verlaag mij niet tot een inhoudelijke reactie op de aantijgingen van mw Dille. Wel overweeg ik aangifte wegens smaad/laster. Ik wens iedereen nog een mooie zomer 👍😎

48
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.