achtergrond

Geenstijl

vvd kiepert Wybren Van Haga in Berckmoeras

Een moetlees kantlijnstukkie over de manieren van de partij die de afgelopen jaren zowel de meeste integriteitsschendingen als de meeste Kamerzetels scoort.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Klaas Dijkhoff zit in de politiek om te zorgen voor Goed Volk en klaarblijkelijk is Huisjesmelker Wybren van Haga geen Goed Volk want Wybren Van Haga heeft een tweedehands JIJMAGHELEMAALNIKSMEER-sticker gekregen van de bazen in de vvd-fractie. Die sticker houdt in dat Van Haga de hele dag zijn bek moet houden en niet naar het ziekenhuis mag om zijn vrouw bij te staan tijdens een zware operatie, omdat hij het 76e zeteltje van de coalitie is. In ruil daarvoor schrijft de 'integriteitscommissie' (HAHAAHAHAAHAAHAHAHAHAHAA hihihi 'integriteitscommissie' heten en dan politiek gedirigeerde rapportjes schrijven) op dat Van Haga, die een ordinaire huisjesmelker is, geen ordinaire huisjesmelker is. Dit is dus de rotte poot waar onze coalitie op stoelt: een Kamerlid met Spek & Bonen portefeuille dat niet wordt weggestuurd omdat de vvd bang is dat hij dan overstapt naar de Renaissancevloot. Sneuer kan een politieke carrière niet worden. Gratis tip voor Wybren: je vvd-lidmaatschap opzeggen is nog makkelijker alsdan van je NRC-abo afkomen. Gewoon doen!
INSTANT UPDATE: Volgens de vvd heeft Van Haga geen spreekverbod, maar "heeft Van Haga zelf besloten "nu geen interview te geven" en het niet meer over de kwestie te hebben".

'Family first'

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.