achtergrond

Geenstijl

Eenpersoons pro-Stef Blok manifest van Erik de Zwart (BN'er)

Goed, we hebben nu dus 60 BN'ers en andere gesubsidieerde types met teveel tijd en te weinig succes die graag deugen over het lijk van wijlen Stef Blok (VVD,). Hartverwarmend stukje heerlijk in je eigen schrijfmeisjeskracht staan, ook jij Simon(e).

Maar, er zijn ook ándere BN'ers die het wél voor wijlen Steffie Blok opnemen. Erik de Zwart bijvoorbeeld! Ja, dat is een BN'er. Voor iedereen die ouder is dan 40 in elk geval. Erik de Zwart is degene die vroeger leuke dingen deed met 'radio' (zeg maar soort podcast) en 'de top 40' (de lijst met 40 meest verkochte singles. In de tijd van opa en oma moest je muziek nog kopen en was het nog niet gratis te downloaden en die muziek stond dan op een zwarte plastic schijf met een gat in het midden, de 'single'). Verder houdt Erik de Zwart van speelgoedtreintjes (weet je wie ook...?) en werd hij schatrijk met Veronica. Dat laatste was een omroep. We gaan niet uitleggen wat 'omroepen' zijn. Gelukkig zijn alle omroepen al lang geleden afgeschaft zodat we nu niet met een achterlijke publieke omroep zitten.

Erik de Zwart (BN'er) legt, exclusief voor Geenstijl en iedereen met Facebook, uit waarom Stef Blok gelijk heeft, waarom realistische partijen steeds meer zetels krijgen en waarom kindertjes tussen de 0 en 4 jaar terminaal ziek worden als ze het woord D66 horen. Dat laatste hebben wij zelf verzonnen. Alhoewel. Misschien niet terminaal, maar tenminste astmatisch. Of burn out. Of wiegedood.

Hup Erik de Zwart (BN'er), HUP!

\

Wat Erik zegt

Wat Erik zegt

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.