Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Eenpersoons pro-Stef Blok manifest van Erik de Zwart (BN'er)

Goed, we hebben nu dus 60 BN'ers en andere gesubsidieerde types met teveel tijd en te weinig succes die graag deugen over het lijk van wijlen Stef Blok (VVD,). Hartverwarmend stukje heerlijk in je eigen schrijfmeisjeskracht staan, ook jij Simon(e).

Maar, er zijn ook ándere BN'ers die het wél voor wijlen Steffie Blok opnemen. Erik de Zwart bijvoorbeeld! Ja, dat is een BN'er. Voor iedereen die ouder is dan 40 in elk geval. Erik de Zwart is degene die vroeger leuke dingen deed met 'radio' (zeg maar soort podcast) en 'de top 40' (de lijst met 40 meest verkochte singles. In de tijd van opa en oma moest je muziek nog kopen en was het nog niet gratis te downloaden en die muziek stond dan op een zwarte plastic schijf met een gat in het midden, de 'single'). Verder houdt Erik de Zwart van speelgoedtreintjes (weet je wie ook...?) en werd hij schatrijk met Veronica. Dat laatste was een omroep. We gaan niet uitleggen wat 'omroepen' zijn. Gelukkig zijn alle omroepen al lang geleden afgeschaft zodat we nu niet met een achterlijke publieke omroep zitten.

Erik de Zwart (BN'er) legt, exclusief voor Geenstijl en iedereen met Facebook, uit waarom Stef Blok gelijk heeft, waarom realistische partijen steeds meer zetels krijgen en waarom kindertjes tussen de 0 en 4 jaar terminaal ziek worden als ze het woord D66 horen. Dat laatste hebben wij zelf verzonnen. Alhoewel. Misschien niet terminaal, maar tenminste astmatisch. Of burn out. Of wiegedood.

Hup Erik de Zwart (BN'er), HUP!


Wat Erik zegt

Erik de Zwart

Reaguursels

Inloggen

Wat heerlijk als je financieel onafhankelijk bent en gewoon kan zeggen wat je wil in tegenstelling tot die gesubsidieerde B en C kunstenmakers.

henk vintage | 24-07-18 | 20:39

Naast 5 december is 6 juni ook een dag om niet te negeren. De dag dat Pim Fortuyn werd vermoord door linksnazi Volkert van der Graaf. Laat dat de dag van de democratie en westers gedachtegoed worden. Op dat we niet vergeten waar er eeuwen oorlogen voor zijn gevoerd. Om vrijheid, welvaart en welzijn te krijgen. Stuk voor stuk rechten die we hebben verworven en die nu aan diggelen geschoten worden door links populisten zoals Pechtold en Klaver. Hun tolerantie jegens allochtoon uitschot is werkelijk van de zotte. BN'ers als Erik de Zwart en Gerard Joling krijgen nu een soort heldenstatus omdat ze gewoon zeggen wat ze denken en feitelijk de waarheid spreken. Wat een onwijs gaaf land.

ILF2 | 24-07-18 | 13:17 | 1

Lekker simbolisch ook weer. Een maand na zijn dood de dag herdenken. De politiek werkt ook traag.

echtpaul | 24-07-18 | 14:59

Dapper van Erik de Zwart om een tegengestelde menig, aan die van de kudde meelopers publiekelijk te uiten. Dat gedrag bewonder ik.

Goedzo | 24-07-18 | 12:02 | 2

Erik heeft zoals altijd de juiste tune!

JohnWalker | 24-07-18 | 12:59

Erik heeft natuurlijk "fuck you money"
Geld genoeg dat het hem niet meer interesseert als hij om zijn mening geen baan of opdracht meer krijgt in de Hilversumse en grachtengordel bubbel.

gas-man | 24-07-18 | 15:27

In de tribale tijden van voor de de grote tribulatie zou Koning Erik nu democratisch door de inboorlingen, die inmiddels een inheemse etnische minderheid zijn, als oorlogskoning zijn verkozen.
Toen waren er ook nog geen aanwaaihapsburgers die de waterlanders niet kunnen mennedzjen wanneer de windhandel in gratis zonneschijn niet door diens ondersaeten in de geuzenbeker wordt geschonken.
Gramschap weegt vele talenten.

hallevvezool | 24-07-18 | 11:40

Naar Polen en Oost-Europa daar gaan (moslim)asielzoekers niet naar toe... ze willen het liefst naar Duitsland en Nederland.
Maar dit is de Nederlandse overheid en gemeenten haar eigen schuld... iedereen die hier binnenkomt krijgt maanden soms jaren gratis eten, drinken, slapen, zorg en zakgeld in een AZC.
Als statushouder krijgt men gratis een ingerichte woning met extra zorg en extra aandacht plus automatisch recht een levenslange bijstandsuitkering.
Ook heb je het recht je naaste familieleden naar NL halen die hier dan ook al deze voorzieningen krijgen.
Iemand helpen is niet verkeerd - maar onze overheid en gemeenten leggen deze mensen teveel in de watten... dit komt omdat ze hier gezien worden als vluchteling en als oorlogsslachtoffer - terwijl een substantieel deel hier binnenkomt als economisch migrant.
De aantallen zijn nu dermate groot geworden dat dit zowel financieel als maatschappelijk onbeheersbaar begint te worden.
De fout ligt niet bij deze migranten (want wij zouden ook naar NL komen) - maar 100% bij Den Haag, bij de politiek die ons maf en onbetaalbaar migratiesysteem niet willen wijzigen.

sociaal_econoom | 24-07-18 | 10:55

Respect voor Erik de Zwart! Moedig om het huidige klimaat van deugen-of-anders-mag-je-er-niet-meer-bij-horen een ander / eigen stemgeluid te laten horen in medialand!

Nibdib Niddib | 24-07-18 | 10:37 | 1

Schopt een 'in' naar boven

Nibdib Niddib | 24-07-18 | 10:38

De "beroemde Nederlandse tolerante samenleving" is er nooit geweest. Het was meer typisch Nederlands schouderophalen en we zien wel, "zal vast wel goedkomen", en "als ik er maar geen last van heb". Nu het duidelijk begint te worden wat voor een ramp de Westerse landen zich schijnbaar vrijwillig op de hals hebben gehaald, en zo goed als iedereen de gevolgen aan den lijve begint te ondervinden, is het over met het schouderophalen. Want het komt niet (vanzelf) goed. Dus mag, en móet, je zaken benoemen zoals ze zijn, zonder dat is er geen oplossing mogelijk.

En daar zit in Nederland de crux.

Want "tolerantie" is verworden tot "wees tolerant of je leven/carriere gaat eraan". En dat gaat natuurlijk nooit goed. Kracht en tegenkracht, een paar groepjes mensen die het al zo'n jaar of 40 beter schijnen te weten en die vertrouwen hebben gekregen moeten hun ongelijk gaan bekennen. Dat is doodeng, dat begrijp ik. Toch kan men dat een stuk beter doen, het zou ook van serieuze verantwoordelijkheid nemen getuigen. Maar de mensen met de grootste bek steken hun kop het verste in het zand. Niemand wil zn vingers eraan branden en dus laten ze het maar op hun beloop en stoken links Nederland op om hun belangen te laten beschermen. Laf gedrag. Maar ik verwacht inmiddels niets meer. Geen oplossingen, alleen maar meer van hetzelfde tot het uit de klauwen giert en dan heten de verantwoordelijken Haas.

Dutchbeaurouge | 24-07-18 | 10:06 | 3

Klopt helemaal @Dutchbeaurouge... er is nog een reden waarom op het onderwerp migratie, asiel en allochtoon een spreekangst zit in Nederland.

Het klinkt raar... maar dit komt door Wilders.
Wilders roept of twittert iets en loopt dan boos weg - zonder dat hij hierover in discussie gaat.... hij wil niet op radio en ook niet op TV bij de NOS.
Pim Fortuyn deed dit wel... die ging rustig bij de VARA zijn verhaal een half uur uitleggen.
Als Wilders iets roept dan kijken de andere Kamerleden inclusief de NPO boos de andere kant op.
NIEMAND in Nederland wil vergeleken worden met Geert - dus iedereen houdt angstvallig zijn mond over dit onderwerp... en als je dit dan per ongeluk toch doet zoals Stef Blok dan krijg je zodanig op je flikker dat je dit nooit meer durft te doen - anders kun je je baan en carrière vaarwel zeggen.
Hierdoor blijven wij doorgaan met ons onbetaalbaar en onbeheersbaar migratiesysteem - waarbij migranten uit Afrika en moslimlanden door de overheid en gemeenten levenslang in de watten worden gelegd.

sociaal_econoom | 24-07-18 | 10:43

Het is erger dan laf gedrag. Het is "shooting the messenger" wat de klok slaat, bij Fortuyn letterlijk, maar t.o.v Wilders, Baudet, en nu ook Blok in overdrachtelijke zin. Wat de EU in het groot poogt te doen zien we hier in het klein. Maak er een puinhoop van, probeer de boel te ontwrichten, desnoods met dwang en desnoods met geweld, en schuif de schuld dan op de boodschappers van het onheil.
Zoals mevrouw Meneer Samuel het kernachtig bij elkaar loog, het is "de maatschappelijke werkelijkheid" versus "het rechts populisme". We dienen hier "de maatschappelijke werkelijkheid" te vertalen naar "de uitgedroomde multiculturele droom" en "rechts populisme" te vertalen naar "een greintje realiteitszin".

Schoorsteenveger | 24-07-18 | 12:16

Dit is de spijker op z,n kop. Auw, jank.

AdmireMyNuts | 24-07-18 | 13:40

He Erik, kun je je mede-bnervrienden niet ook dat licht laten zien? Mooi tijd voor een nieuw gezegde: als 1 bn-er over de streep gaat, volgen er meer...

CobyG | 24-07-18 | 10:00 | 1

Dit was maar een natte scheet van Erik, vrees ik. Denk niet dat hij het lef heeft om het groter te maken, want dan zal hij het , om met de woorden van mevrouw Meneer Samuel te spreken, als "rechts-populist" op moeten nemen tegen "de maatschappelijke werkelijkheid". Want daar is waar we nu geland zijn als het aan figuren als mevrouw Meneer Samuel ligt: er is een werkelijkheid, en er zijn rechts-populisten, en het een sluit a priori het andere uit. Een rechts geluid kan en mag niet samenvallen met de werkelijkheid, of liever met datgene wat als werkelijkheid gedefinieerd en gedicteerd wordt. Ben je rechts, dan heb je een vals bewustzijn, heb je een valse kijk op de werkelijkheid en ben je vals.
Wat mevrouw Meneer Samuel verkondigt is de leer dat rechtse mensen intrinsiek slecht zijn, en dat bijgevolg hun argumenten ook niet kunnen deugen. Eenzelfde positie nam destijds Marcel van Dam in toen hij Fortuyn een "bijzonder minderwaardig mens" noemde en daarmee alle argumenten van Fortuyn bij voorbaat naar de progressieve prullenbak verwees. De verontwaardiging geldt de mens Blok, en de mens blok heeft zich moeten verontschuldigen. Tevergeefs uiteraard, want een intrinsiek slecht mens blijft een intrinsiek slecht mens, ook als hij zich honderd maal heeft verontschuldigd. Wat hij zei mocht jij niet zeggen, want hij zei iets verkeerds over "de maatschappelijke werkelijkheid".
Het schiet door. De maatschappelijke werkelijkheid wordt momenteel in versneld tempo in zijn geheel in een safe space geplaatst.

Schoorsteenveger | 24-07-18 | 10:31

Eigenlijk wel heel erg deprimerend. Eén Bruine Bloksnor die het opneemt tegen het Rode Leger, Erik de Zwart, een Witte Man die het ook nog eens opneemt voor Zwarte Piet. Roepende radioman in een woestijn die zich almaar uitbreidt.
Hoorde op het nieuws dat we inmiddels asielzoekers verwelkomen uit een land dat nog steeds op de lijst staat lid van de EU te worden, en waarmee, zo schijnt het, de diplomatieke betrekkingen weer zijn hersteld. Hoor je mevrouw Meneer Samuel niet over.

Schoorsteenveger | 24-07-18 | 09:42

Veronica ontdekt zijn roots. Tegen de correctheid.

franck7020 | 24-07-18 | 09:01

Na jaren (heel) veel geld verdiend te hebben met politiek correct mee te roepen hoe mooi multiculti is begin je nu te zien dat dat BN'ers heel voorzichtig dat gaan roepen wat ze een paar jaar geleden nog "vol afschuw" veroordeeld hebben.
-
Sorry jongens, maar mede dankzij JULLIE zitten we nu met een extreem schadelijke multiculti.

moitambien | 24-07-18 | 08:55 | 2

Maakt geen reet uit wat die BNertjes roepen, als ze een eerlijke mening hadden gehad waren ze ook massaal hier gekomen. Agenda 21 in uitvoering!

Rallywally | 24-07-18 | 09:15

@Rallywally
Ze hebben realisten die wilden waarschuwen op radio en TV verketterd. Dat was zo lekker veilig politiek correct.

moitambien | 24-07-18 | 10:19

Jammer dat Erik zijn achternaam niet mee heeft,maar verder wat Erik zegt

komtdatschot | 24-07-18 | 08:51 | 1

Mag dat eigenlijk nog wel? De Zwart? Is het nog niet veranderd in: de gekleurde?

echtpaul | 24-07-18 | 15:01

Hay van der Heijden weet wat het is als je niet in de pas loopt. Dus wanneer je als BN' er (of wannabe BN'er) jezelf uit wil rangeren.....

Mart6037 | 24-07-18 | 08:46

Volgens mij houden de meeste mensen zich gewoon aan de wet, Erik de Zwart, zelfs waar het om Zwarte Piet gaat.

Wel weer opvallend hoe een politicus op het schild wordt gehesen na een uitspraak tegen multi-culti. En daar meteen weer vanaf wordt getrokken zodra hij zich nuanceert.

Beste_Landgenoten | 24-07-18 | 08:44 | 5

Nuanceren en laf terug in je schulp kruipen zijn twee verschillende dingen die niets met elkaar te maken hebben.
Blok is gewoon weer terug in de "Belazer NL en zijn bevolking voor eigen politiek gewin" modus. De standaard modus voor "oude" partijen en hun politici.

moitambien | 24-07-18 | 09:00

@BL
Er zijn anders genoeg Surinamers, die bevestigen wat Blok zei. Dus waarom niet waar?

benjeallanggek | 24-07-18 | 09:11

moitambien | 24-07-18 | 09:00 |
Hozo laf in de schulp kruipen? Hij is een sukkel dat hij dit heeft gedaan. Wat hij prive vindt van multi-culti is zijn prive zaak, dan ga je niet in de functie van minister zitten blaten over je eigen borreltafel-theorietjes, nee, je draagt daar het regeringsbeleid uit.

Als je dat niet kunt (Zijlstra?) dan ben je geen goede minister, integendeel, dan ben je een lulhannes die de positie van Nederland in de diplomatie schaadt.

Beste_Landgenoten | 24-07-18 | 09:18
▼ 2 antwoorden verborgen

Hup Erik! Go go go!

MooseNL | 24-07-18 | 08:43

De enige fout die Blok maakte is zijn excuses aanbieden. Daarmee bevestig je alleen maar de smerige hetze van de NOS.

Panos88 | 24-07-18 | 08:42 | 1

Wat heeft de NOS zou weer te maken met de uitspraken van Blok????

Beste_Landgenoten | 24-07-18 | 09:15

Wat Erik zegt!

benjeallanggek | 24-07-18 | 08:38

Hoe kun je uitloggen van geenstijl?

ik_ruk_nooit | 24-07-18 | 07:27 | 2

Niet. GS is de roze islam. Eenmaal eruit kom je er niet meer in. Muahhah, *knielen richting GS HQ doet* Joris Akbarrrrrr

VeelTeSteil | 24-07-18 | 07:40

Hij heeft aan zijn nick te zien zijn andere roze knop ook nog niet weten te vinden.

Rest In Privacy | 24-07-18 | 07:49

BN ers zijn geweldig en ze kunnen van alles.
Waarschijnlijk hebben ze een gen meer dan de gemiddelde mens.
Zo zag ik Lange Frans macaroni koken in een kookprogramma en Ruth Jacut iemands woonkamer restylen in een woonprogramma.
Ik had graag BN er willen zijn. Dan had ik snert gemaakt in een kookshow.

HoerieHarry | 24-07-18 | 06:39 | 4

Doorgaans vooral een chromosoom meer.

Parel van het Zuiden | 24-07-18 | 08:24

Lange Frans heeft wel een mooi liedje.. Kamervragen...

gato | 24-07-18 | 08:36

Ik zag Lange Frans met de vierdaagse optreden. Treed nu op met zo'n carnaval figuur. En nu wordt die door het sectarische tv-wereldje uitgenodigd om te koken oid. Hoe anders was dat toen Frans nog rapte over; Kamervragen, Doofpot en andere pareltjes. Toen werd hij belachelijk gemaakt door de sekte. Maar Frans moet ook alimentatie e.d betalen, jammer....

Rallywally | 24-07-18 | 08:40
▼ 1 antwoord verborgen

In Canada was het ook al ene Faisal die in een uitgaansstraat begon te schieten. Ze durven het nog steeds geen terrorisme te noemen. Het bus incidenten in Duitsland ook nog niet. Eerst gaan ze alle andere opties af om het maar geen terrorisme te hoeven noemen.

Repetitive Beats | 24-07-18 | 06:35 | 2

Canada is het Zweden van Noord Amerika.

Rest In Privacy | 24-07-18 | 07:50

Het bus-incident lijkt mij een duidelijk geval van islamitisch geinspireerde terreur: De afkomt van de dader, de woorden die hij sprak, de manier van aanvallen. Het lijkt er in alles op. Nu nog even wachten voor men het "incident" als zodanig erkent.

Beste_Landgenoten | 24-07-18 | 08:46

We hebben ook 2 nieuwe verslaggevers bij het NOS journaal viel me de laatste paar dagen op.
Moustaffa (Marokkaan) en Hasan (Turk).
Het zal wel nodig zijn of zo.

HoerieHarry | 24-07-18 | 06:29 | 14

@ Beste_Landgenoten | 24-07-18 | 10:25: Harry weet ook dat ie dan gelijk kaltgesteld wordt door linksch GS. Is toch niet zo moeilijk te begrijpen.

WayneGretzky*99* | 24-07-18 | 10:32

Beste_Landgenoten | 24-07-18 | 10:25
Jij denkt mijn mening te weten, dus niet.
Ik weet niet niet of er een sollicitatieprocedure is geweest of niet bij NOS.
Als dat zo is (wat ik niet weet) dan is dit waarschijnlijk positieve discriminatie.
Daar heb ik een hekel aan. Voor de rest natuurlijk prima dat zij daar werken. Ze deden het ook goed.

HoerieHarry | 24-07-18 | 10:32

Ter aanvulling begrijp ik niet wat voor statement NOS eigenlijk wil maken door allochtone verslaggevers aan te nemen. Ik denk sat er namelijk niet meer moslims naar het journaal gaan kijken daardoor.

HoerieHarry | 24-07-18 | 10:44
▼ 11 antwoorden verborgen

Best wel dapper om als Bn'er voor je niet politiek correcte mening uit te komen.
En belangrijk voor de Flow van een nieuwe verfrissend opbouwende beweging.
Samen richting verkiezingen :)

Bat-Adam | 24-07-18 | 06:28

Het is opvallend... mensen die in Nederland eerlijk de waarheid zeggen zoals Stef Blok en Pim Fortuyn worden door linkse partijen zoals Partij van de Anderen (D66 en GroenLinks) en door staatsomroep NPO monddood gemaakt.
Hierdoor is het kunnen gebeuren dat sinds 1960 hier veel migranten zijn binnengekomen afkomstig uit oude koloniën, Afrika en moslimlanden die door de Nederlandse Overheid en door onze gemeenten ''ruimhartig'' worden behandeld.
Met gratis opvang en verblijf in een AZC, gratis een ingerichte woning, extra zorg, extra aandacht en automatisch recht op een bijstandsuitkering.

De fout ligt niet zo zeer bij deze migranten maar bij de maffe (linkse) overheid dit dit ruimhartig en uitnodigend migratiesysteem in stand wensen te houden.
De economie en werkgelegenheid zijn nu goed... maar bij een recessie over pakweg 4-5 jaar dan zien we dat dit verhaal maatschappelijk en financieel in NL onbeheersbaar en onbetaalbaar is geworden.

sociaal_econoom | 24-07-18 | 05:04 | 5

In de jaren 60 kwamen ze tenminste nog om te werken. Nu komen ze voor onze sociale voorzieningen. Ergens is het fout gegaan in de periode dat links het voor het zeggen had. Niet alleen in NL maar in heel Europa.

theJ71 | 24-07-18 | 08:48

Het is dus de vraag of Stef Blok "eerlijk de waarheid" sprak. Hij deed enkele uitspraken over multiculturalisme, deels om zijn publiek te prikkelen zegt hij en om de mening van een deel van de Nederlanders weer te geven in een discussie. Ik vind het ook een wat slap verhaal achteraf maar goed, het KAN natuurlijk zo zijn dat Blok er prive een andere mening op na houdt dan dat hij als bewindspersoon moet uitdragen. Dat hoort ook bij je vak als minBuza, dat je prive en werk kan scheiden.

Dat Blok prive anders denkt over multiculti, dat is zijn eiegn zaak en hoe hij zich hieruit weet te redden is ook geheel zijn eigen verantwoordelijkheid.

Wat me wel enorm ergert is dat al die heren (Zijlstra, Blok) blijkbaar niet in staat zijn de positie van Nederland in het buitenland enigszins met eer te vervullen. Dit soort aangeschoten wild-acties dragen weinig bij aan de geloofwaardigheid van de ministers in het buitenland. Zo bewijs je dit land beslist geen dient.

Beste_Landgenoten | 24-07-18 | 08:51

@ Beste_Landgenoten | 24-07-18 | 08:51: Hij sprak de waarheid. Multikutti was is en zal altijd kut zijn blijven en/of worden.

WayneGretzky*99* | 24-07-18 | 10:26
▼ 2 antwoorden verborgen

Verwarde man met een Arabische naam?!

duh! | 24-07-18 | 02:31

Ja, Hussain.. leuk.. en verder? Was hij advacoaat of chirurg? Of import en Islam.

boerk | 24-07-18 | 08:52

Familie van terror schutter beweert dat hij al jaren psychische problemen had. Hebben onderhand niet alle zich niet in het land van origine bevindende mo aanbidders psychische problemen?

swassannuf | 24-07-18 | 11:03

Topreaguursel van de Zwart...
Hebben we nog meer van zulke BN'ers?
Of zijn het allemaal mietjes???

wiener mit pommes | 24-07-18 | 00:50 | 4

Vroeger had je NSB'ers tegenwoordig BN'ers.
Het gedrag blijft het zelfde.

Rest In Privacy | 24-07-18 | 07:58

Haye van der Heyden is er een. Maar die heeft een Berufsverbot gekregen sinds hij aangaf op de PVV te stemmen. Op uitkomen voor je politiek-incorrecte mening in medialand rust bijna net zo'n groot taboe als openlijke homoseksualiteit in het betaalde voetbal. In beide gevallen een taboe opgelegd door de intoleranten die zich op de borst slaan over hoe tolerant ze allemaal wel niet zijn. U kent de 'no racism' spotjes wel. 'No homo' zou een slogan zijn die veel beter bij de mentaliteit past.

Professor Superhirn | 24-07-18 | 08:28
▼ 1 antwoord verborgen

Alsof bn'ers de wijsheid in pacht hebben. Ze maken zich hiermee nog belachelijker. Er is niemand die aan hun mening enige waarde hecht.

wieowie123 | 24-07-18 | 00:44 | 3

Belachelijk met de ontkenning of met wat de Zwart zegt?

Trumme | 24-07-18 | 00:53

Je zal maar op dezelfde lijst staan als Anja Meulenbelt, de zuurste onder de zuren.

Jan Dribbel | 24-07-18 | 01:01

Het gaat er niet om wie het zegt en of hij in dit geval een BN-er is ,maar DAT hetgezegd wordt en dat het in het nieuws komt . Wat u en ik zeggen zal niemand ooit horen.

Koning BongoBongo | 24-07-18 | 08:23

De grootste huichelaars zijn politiek correcte Bn'ers. Ik heb daarom ook schijt aan hun mening.
Het zal ze wel een goed gevoel geven in hun grachtenpand of Blaricumse vila.

Rest In Privacy | 24-07-18 | 00:19 | 1

En dat vind ik misschien wel het ergste van het hele gebeuren... iemand zei ooit “It’s easy to be a saint in paradise”, je hebt makkelijk lullen als je barst van de centen, niet hoeft te vechten voor je inkomen en nog nooit de puinhopen van dichtbij hebt gezien...

Ad Hominem Tu Quoque | 24-07-18 | 08:11

Wij zijn met meer zei Rutte
Nog wel ja, maar dan......

Mart6037 | 24-07-18 | 00:13 | 3

Ga maar rustig slapen. Uilskuikens.

Mart6037 | 24-07-18 | 00:14

Over een paar jaar zegt opperlandverrader mprutte dat tegen zijn islamvrinden.
Door wie hij betaald wordt.
Glad als een aal in een emmer snot.

pennestront | 24-07-18 | 00:20

Mart6037 | 24-07-18 | 00:14 Wat is jouw plan van aanpak? Wellicht kunnen anderen er ook iets mee.

Rest In Privacy | 24-07-18 | 06:15

Erover springen of betalen.

Mart6037 | 24-07-18 | 00:16

Is niet achter een betaalmuur, je kunt even een account maken en je leest die dingen gratis.

Gele Beer | 24-07-18 | 00:26

Jan is de slimste niet. Komt een beetje over als Wim Kok die zijn muis op de rechter bovenhoek van het scherm plaatste.

Rest In Privacy | 24-07-18 | 07:55
▼ 1 antwoord verborgen

Wat ik wel 'apart' vind aan een openbare oproep in een krant van een groepje Nederlanders, is dat ze daarmee tegelijkertijd aangeven dat de anderen het dus niet met hen eens zijn. Want die hebben niet ondertekend.
En dan heb je de groep de Zwart. Die is wel klein hè?

AntiSoof | 24-07-18 | 00:08 | 2

Dat komt omdat je meteen in je portemonnee geraakt word als je politiek niet ‘correct’ bent in Hilversum.
de Zwart en Joling zijn financieel onafhankelijk en hoeven hun mond niet te houden. De rest waait met alle winden mee of manifesteerd zich nog correcter zoals Jinek.

Trumme | 24-07-18 | 01:01

Wat Trumme zegt. Valt het je niet op dan dat toevallig ALLE BN-ers op 3 na politiek correct zijn ? Toeval ? Ik dacht het niet .

Koning BongoBongo | 24-07-18 | 08:37

Zolang een ander zich er maar niet aan ergert. Haha als we zo gaan beginnen, zijn er wel grotere ergernissen te bedenken dan wat iemand denkt te geloven. Erik de Zwart-wit hypocriet.

Balgesjaakt | 23-07-18 | 23:54

Zoals Trump eens zei: " I belong to p.p., pink people, not white".

Jan Onbewoond | 23-07-18 | 23:46

Ik liep van de week langs het stadspark van Honfleur, met rondom een foto-expositie: Afrika, Afrika, Afrika, alleen black is nog beautiful. Ik kan alleen maar hopen dat de Fransen ook Erikjes de Zwart hebben om het weg-met-ons tij daar te keren.

MickeyGouda | 23-07-18 | 23:42 | 3

Ach. nog even en we hebben hier een donkere tweede kamer.

LuckyGirl | 23-07-18 | 23:47

Komt dan nix nuttigs uit hun poten en ze zijn er niet of komen te laat.
Oh wacht, dat is nu ook al........

pennestront | 24-07-18 | 00:23

MG en LG: It’s OK to be White.

We kunnen trots zijn op onze cultuur en continent en de prestaties van Europeanen wereldwijd.

Rest In Privacy | 24-07-18 | 06:18

160 matig getalenteerde die een oproepje ondertekenen tegen Blokkie. Stef is overduidelijk een laffe lamlul, net als de rest van de Corleone VVD maffia. Bij de fatwa oproepers staat ook weer de naam van Dhr. Karton, je weet wel, die lul met zijn kutmuziek en nep tatoeages. Ik weet, geweld lost niets op, maar wat zou ik graag een Sondercommando oprichten. Het is tijd om ons te ontdoen van dit kwaad. Ban, ja.

paulisimo | 23-07-18 | 23:38 | 4

Inderdaad, soaps yet isrealisch/Palestijns conflict, dat ettert ook maar door omdat ze niet doorpakken.

DeBelastingbetaler | 24-07-18 | 07:52

Hiroshima was ook "opgelost "met een klapper.

boerk | 24-07-18 | 08:57

Met geweld laat iedereen ff zien wie de langste heeft en dan is het weer duidelojk voor enkele jaren.
Tot er weer iemand roeptoetert dat hij de langste heeft, dan moeten ze weer ff "op tafel".

boerk | 24-07-18 | 08:59
▼ 1 antwoord verborgen

Zullen we eens een petitie beginnen waar alle normaal denkende en intelligente op in kunnen tekenen. De petitie luidt: Stef Blok, heeft volkomen gelijk. Wedde dat hier miljoenen mensen voor tekenen. Maar helaas, het kleine clubje deugers horen we constant geholpen door hun vriendjes van de media. Nu ook weer Nieuwsuur. Rusland, heeft een AIDS probleem. Wat dacht je van Frankrijk. Maar nee, hoor we bashen Rusland en Poeitin, dus groot uitgemeten item. Walgelijk.

De Evangelist | 23-07-18 | 23:38 | 1

Ik vind petities racistisch.

LuckyGirl | 23-07-18 | 23:44

Goeie vent die Erik de Zwart. Noemde zich Paul de Wit toen hij nog op een bootje zat omdat radiomaken op Nederlands grondgebied verboden was. Ik heb daar nog bandjes van die ik veelal beluister als ik mijn mijn treintjes speel.

RonaldReagan | 23-07-18 | 23:32 | 1

Snap de fascinatie maar treintjes constant onder de grond dan weer niet. ( Flauw, moest even, knuppel me maar neer).

Dr. Blechtrummel | 23-07-18 | 23:50

Tromgeroffel....
Prinses Mabel heeft pas geleden ontdekt dat er heel veel kindbruidjes zijn op deze wereld.
Een bepaalde groep die in bepaalde kringen niet genoemd mag worden doet al 1400 jaar aan kindbruidjes, zucht.
Voortaan beter opletten, Mabel

Jan Dribbel | 23-07-18 | 23:31 | 5

van Oeffelen:
Volgens mij ook.
Buitenlanders, normale mensen, allemaal gelijk.

LuckyGirl | 23-07-18 | 23:54

Ik ben op zich blij als naievelingen uiteindelijk even wakker worden en een blik buiten de deugbubbel werpen. Maar helaas kruipen de meesten vervolgens weer snel terug, omdat blijven kijken de noodzaak op aanpakken met zich meebrengt. ook jammer dat ik verplicht mee betaal aan ons-kent-ons programma's als Jinek....

benjeallanggek | 24-07-18 | 08:46
▼ 2 antwoorden verborgen

Jaren terug met een paar surinamers gewerkt. Prima mensen maar wat een rasisten onderling... onder het mom van grap kwamen ze er altijd mee weg maar helemaal ongemeend was het niet. Ik stond werkelijk soms met mijn oren te flapperen. Vond het zelf niet nodig om mee te doen, iets in mij vertelde me dat ik dan de rasist zou zijn...

wie zal het zeggen | 23-07-18 | 23:22
-weggejorist-
internetnaam | 23-07-18 | 23:18 | 1

Dit moet wel de K-l-a-p-p-u-r-r-r-r-r-r van de week zijn !!

Ervaringsdeskundige | 23-07-18 | 23:13

Die Erik die kan het bij RTL boulevard wel voortaan vergeten.

Trumme | 23-07-18 | 23:09 | 4

Jinek vergeeft het hem wel wanneer hij iets slechts over Trump wil zeggen

Glasgow Argus | 23-07-18 | 23:12

In reserve staan; Putin, Wilders of Baudet. Altijd avondvullend, gerustellend vermaak.

Dr. Blechtrummel | 24-07-18 | 00:04

Alleen idioten schuiven daarbij aan.

WayneGretzky*99* | 24-07-18 | 10:02
▼ 1 antwoord verborgen

Stef Blok is door zijn eigen ambtenaren in een val gelokt door hem te laten spreken voor een groep van orthodox gelovigen van de multiculturele kerk.
Normaal gesproken zouden de Chatham rules moeten gelden voor een bijeenkomst als deze. Niets komt buiten de muren van de zaal waarin het gesprek plaatsvindt. Niettegenstaande dat heeft dus iemand gefilmd en gelekt.

een opzetje, een opzichtige manier van ambtenaren om een onwelgevallige minister pootje te lichten, om hem voor de rest van zijn ambtsperiode "kallt zu stellen". de ambtenarij geeft hiermee het signaal af wie er in dit land regeert, anders dan de nederlandse staatsinrichting zou doen suggereren zijn dat niet de politici.

op buitenlandse zaken heeft men al decennia geleden de globalistische agenda omarmd. zoals justitie en vuiligheid daderschap als slachtofferschap benoemt, gaat buza al jaren alleen maar voor de multinationale organisaties boven het nationale belang. of beter gezegd: men ziet het nationale belang het best vertegenwoordigd in anonieme, ongekozen en anti-democratische internationale instellingen. zonder de last van nationale bemoeienis is het ook makkelijker je visie doordrijven.

veel te lang hebben politici in nederland en de rest van de westerse wereld zich een rad voor ogen laten draaien door de internationalisten, een merkwaardige kongsi van big government, large corporate en internationale socialisten. een kongsi die het heeft voorzien op nationale soevereiniteit, landsgrenzen en de belangen die daarop zijn gebouwd zoals sociale zekerheid en stabiele pensioenen.

Stef Blok is inmiddels wild en aangeschoten en de extreme flank van de internationale kerk eist nu ook meer "diversiteit" op het departement. "diversiteit", zoals we allemaal weten heeft niets met meer verscheidenheid te maken, maar met macht. niks anders dan macht.

van mij mag Stef Blok worden geslachtofferd. Op de enkele voorwaarde dat zijn opvolger de bezem door het ministerie gaat halen. Allereerst met de extremisten die de portefeuille ontwikkelingssamenwerking bestieren, inclusief de staatssecretaris die minister wordt genoemd Sigrid Kaag.

Glasgow Argus | 23-07-18 | 23:07 | 10

Politici kunnen morgen weg zijn, ambtenaren zijn er voor het leven.
-Yes, Minister, 1980-

LuckyGirl | 23-07-18 | 23:40

@LuckyGirl
Yes Minister is net als heel veel andere bekroonde comedy van de BBC niet meer mogelijk in deze tijd. Ook iets om over na te denken.

Glasgow Argus | 23-07-18 | 23:52

Glasgow Argus | 23-07-18 | 23:52 |:
Vooral omdat het totaal niet gedateerd is, alles wat gezegd wordt klopt nog steeds.
We lijken stil te staan en stilstand is achteruitgang.

LuckyGirl | 23-07-18 | 23:57
▼ 7 antwoorden verborgen

Erik de Zwart. Dat kan natuurlijk ook allang niet meer. Moet tegenwoordig Erik van Kleur zijn.

Dr_Johnson | 23-07-18 | 23:03 | 2

Ja maar, zwart is geen kleur...

Manus Olie | 23-07-18 | 23:12

Waarde collega; donker getint. Maar ja, vanuit welke kleurschakering dan? Licht of donkergeel, rood, blauw. Best spannend die puzzels tegenwoordig.

Dr. Blechtrummel | 23-07-18 | 23:33

Ik ben wel benieuwd hoeveel van die 200 ondertekenaars van die brief aan Stef Blok hun ontslag al hebben aangeboden om hun positie beschikbaar te stellen aan gekleurde medemensen. Zullen dat er net zoveel zijn als mensen die hun huis beschikbaar hebben gesteld aan vluchtelingen? Of NRC journalisten die opgestapt zijn om plaats te maken voor kleurlingen? Ga dan, zou ik zeggen. Ga dan. Blank zijn en zo'n brief ondertekenen om aan te geven dat je zelf te blank bent is gewoon schizofreen. Maar nee, 't is altijd de ander die ontslagen moet worden, de ander die die baan niet mag krijgen ten gunste van de kleurling. Het is de ander die de migrant mag opvangen. De ander die 't moet betalen. Ik ben er benieuwd naar de namenlijst. Kan die gewobt worden?

Knufter | 23-07-18 | 23:01 | 7

U vergeet: de ander die de overlast mag ervaren, de ander die ramen en deuren moet sluiten vanwege geschreeuw, gekrijs en ondraaglijke stank.
De ander die wordt belaagd, bedreigd en geintimideerd door buren uit andere culturen.
Buren zonder fatsoen, zonder geweten, zonder ook maar een greintje beschaving...
En dat in ons over-overbevolkte kleine Nederlandje... waar de belastingbetaler uitsluitend de nare lasten ervaart. Van lusten heb ik nog geen spoor kunnen ontdekken,...
Wie kan mij helpen deze te vinden?

appelvink | 23-07-18 | 23:25

U heeft gelijk, te snel getypt iig.. Het is vtt.. Uitermate scherp en ere wie ere toekomt...

Ommezwaai | 23-07-18 | 23:27

@ Berber | 23-07-18 | 23:03: Daar laat jij je ook niet door tegenhouden om wat ront te kodsen.

WayneGretzky*99* | 24-07-18 | 10:40
▼ 4 antwoorden verborgen

De datum was niet willekeurig. Er zijn meer van die data waarop duidelijk wordt dat de overheid horende doof en ziende blind is, waarbij dit op de gewone bevolking wordt afgewenteld. Om die reden eet ik graag een croissant. Het liefst in de buurt van de merkelkinderen. Heel kinderachtig, maar heel leuk. Payback voor alle keren achter iemand op de grond spugen, uitschelden, dreigen en treiteren.
De reactie van de politie Rotterdam op de vondst van de foto van een politiebureau was veelzeggend. Nu opeens komt het dichtbij. Onderzoek naar de gerichte overvallen op de blanke bejaarden is er niet bij. De dames beschermen is te veel gevraagd. Maar als ze zelf doelwit lijken te worden is het plotseling wèl erg. Schunnig is het gewoon.

Frau Merkel | 23-07-18 | 23:20

Mooi filmpje by the way. Zag er strak uit.

HaatbaardKnipper | 23-07-18 | 23:31

getzappad | 23-07-18 | 22:56 |Dank, dat 9/11, maar dan in 2001 was dus zorgvuldig uitgezocht door die mossels die de vliegtuigen destijds hebben gekaapt.

EA 827 | 24-07-18 | 12:21

AntonJensen | 23-07-18 | 22:51
Ik zou selecteren op geschiktheid.
Ik zag het vanavond en mijn spaarzame haren kwamen omhoog.
Stel zotten!!!

toetssteen | 23-07-18 | 22:55

Trump benoemt onpopulaire zaken, dus populist?

internetnaam | 23-07-18 | 22:54 | 1

Nee, hij liegt ongeveer 3x per dag om tof over te kunnen komen bij zijn achterban. Meer daarom.

Ggroengras | 23-07-18 | 23:22

Nog een brief aan Blok. Heeft niets met z'n uitspraken te maken. Tuurlijk,
.
De brief waarin minister Blok wordt gevraagd om meer diversiteit is ondertekend door zeker 200 ambtenaren van zijn departement. In hun ogen is Buitenlandse Zaken niet divers genoeg. De minister zou veel meer mensen met een biculturele achtergrond moeten aannemen.
nos.nl/teletekst#113

AntonJensen | 23-07-18 | 22:51 | 2

Tijd voor het NOFORN-principe op bestuurdersposities boven een bepaald niveau. Deugen is allemaal leuk en aardig maar de veiligheid van dit land en de loyaliteit van haar bestuurders en ambtenaren moet boven elke twijfel verheven zijn. Dus per definitie geen dubbele paspoorten en ISlamisten op die posities, daar is zowel de binnenlandse als de buitenlandse veiligheid niet bij gebaat.

Graaisnaaiert | 23-07-18 | 22:58

Ik zou er de helft eens ontslaan, er zijn veels te veel ambtenaren en hebben ook nog een grote smoel. Dat is war Blok moet doen, geen excuus.
Gooi ze er maar uit , kon Wiebes toch ook.

gato | 24-07-18 | 07:56

Je zal maar samen met Sylvana Simons en Anja Meulenbelt op het lijstje van deugers staan.
De Ph-meter slaat al door bij het noemen van deze twee namen.

Jan Dribbel | 23-07-18 | 22:40 | 2

Vergeet Claudia de Breij, Eric Corton, Ronald Giphart en Sunny Bergman niet. Ook op de deuglijst ene Dolly Bellefleur. Das een travo 'artiest' die al jaren op alle mogelijke manieren BN'er probeert te worden.

AntonJensen | 23-07-18 | 22:57

Ik noemde alleen de allerzuursten.
Zeg maar het Koningswater onder de oplosmiddelen.

Jan Dribbel | 23-07-18 | 23:03

Je had je pak 'm beet 20 jaar toch niet kunnen voorstellen dat entertainers als Eric de Zwart en Gerard Joling voorop gaan in de strijd tegen de cultuurrelativistische Mokumse/Gooise deugelite?
Ik vrees dat Eric geexcommuniceerd wordt door BN'ers die denken aan de goede kant van de geschiedenis te staan.

Luchtbakfietser | 23-07-18 | 22:35 | 1

20 jaar geleden

Luchtbakfietser | 23-07-18 | 22:35

Er was een vvd'er die ook van treintjes hield, Edje Nijpels. Een bevriende handelaar moest in mijn jeugd een zeldzaam specifiek verzamelsetje regelen dat op zijn verlanglijstje stond. Natuurlijk niet rechtsreeks voor hem maar voor een bedrijf dat het cadeau wilde doen. Is ruim 30 jaar geleden en gelukt. Ging toen om bijna 10.000 gulden. Is vast niet gemeld door Ed Raket

koreaansesletsmoeder | 23-07-18 | 22:30 | 2

Privé kwestie waarschijnlijk.

HaatbaardKnipper | 23-07-18 | 23:33

Het KH voor duizenden aan foto apparatuur, nooit de rekening betaald.

gato | 24-07-18 | 07:54

Ik onderteken Erik's manifest wel.

NeedIsaymore? | 23-07-18 | 22:30 | 1

Ik ook.

gato | 24-07-18 | 07:53

Hup Erik, duw ze die rode pil door de strot

Tabula | 23-07-18 | 22:25

Roepende in de policorwoestijn. Het is gewoon aftellen wanneer de eerste midden oosten oorlog in noord/west Europe gaat plaatsvinden. Ik gok in Belgie.

Mark_D_NL | 23-07-18 | 22:24 | 3

die oorlog is al lang gaande in Belgie. het leger patrouilleert omdat de rijkswacht de enclaves anderlecht, molenbeek en schaarbeek niet meer in durft te gaan. idem in zweden, met hellhole malmo. om nog maar te zwijgen over de banlieues in frankrijk. de barbaren zijn de poorten al lang gepasseerd.

Glasgow Argus | 23-07-18 | 22:28

Eens GA, maar dat zijn nog maar schermutselingen. De echte clash gaat nog Komen.

Mark_D_NL | 23-07-18 | 22:31

Mark_D_NL | 23-07-18 | 22:24 En als dat dan toch helaas zou gaan gebeuren, dan mag ik hopen dat dit wél gaat gebeuren voor de poorten van die ellendige eu te Brussel die dit allemaal gefaciliteerd hebben.

EA 827 | 24-07-18 | 12:17

Jeetje Erik heeft een mening en dat is nieuws??
Helemaal prima natuurlijk maar net zo oninteressant als dat stelletje met hun manifest vandaag.
Next!

Berbaar | 23-07-18 | 22:21 | 5

Een plastic VVD bank valt gelukkig makkelijk schoon te maken.

Rest In Privacy | 23-07-18 | 23:43

Je nek uitsteken heeft wel zin, Moedig van Erik de Zwart en Joling. Die hebben een mening en geld natuurlijk, maar toch.

gato | 24-07-18 | 07:52

Berbaar | 23-07-18 | 22:21
Zijn mening snijdt in ieder geval veel meer hout dan dat oeverloze slappe gelul van jou - knul......

Muchnadt | 24-07-18 | 13:45
▼ 2 antwoorden verborgen

Mag hij nog wel "de Zwart" heten, zo'n witte man?

The_Black_Knight | 23-07-18 | 22:16

Wat een verwarring om een politicus die de waarheid spreekt. Ga je ineens een onsympathiek menneke als de Zwart sympathiek vinden.

BozePaarseMan | 23-07-18 | 22:16 | 4

botbot | 23-07-18 | 22:26,

Blok zei oa dat er geen voorbeelden zijn van geslaagde multikul samenlevingen.
Kun jij er daar wel 3 van noemen?
Niet?
Dat lijkt me voldoende bewijs.
En al zou je 3 voorbeelden kunnen noemen (nee dus), dan neemt dat de honderden problemen met multikul in West Europa niet weg.

Dandruff | 23-07-18 | 22:57

Nu kan elke linkse trol roepen dat hij ongelijk heeft maar de bewijzen daarvan berusten louter op wensdenken.

BozePaarseMan | 23-07-18 | 23:41

De meeste Zuid Amerikaanse landen zijn multiculturele samenlevingen waar de mensen vreedzaam naast elkaar leven. Enige reden dat het hier wel goed gaat is omdat de islam hier volledig ontbreekt. Hopelijk blijft dit zo.

Rest In Privacy | 23-07-18 | 23:48
▼ 1 antwoord verborgen

Erik de Zwart heeft natuurlijk gelijk, maar uiteindelijk is het slechts een mening. Zoals deze hele discussie bestaat uit *meningen* van deugzeugen versus realisten. Maar er wordt in de MSM nergens in gegaan op echte *feiten*.

De uitlatingen van Blok waren volgens de een "lomp", volgens de ander "populistisch" of zelfs "racistisch". Maar de belangrijkste vraag moet zijn; kloppen Bloks uitlatingen, ja of nee.
Niemand durft die vraag te beantwoorden omdat het antwoord *ja* is.

De feiten zijn zoals ze zijn;
- overal in West Europa leidt multikul tot extreem veel ellende;
- van plundering van sociale stelsels tot keiharde criminaliteit en terrorisme;
- er zijn wereldwijd geen multikul-samenlevingen bekend die goed functioneren;
- ook Suriname en Antillen zijn arm, corrupt, gewelddadig en racistisch.

Dus waar gaat dit over?
Blok had feitelijk gezien gelijk, alleen is hij te laf om toe te geven dat hij gelijk heeft. Het is immers niet "Politiek Correct" om de waarheid te spreken.
Immers, "Politiek Correct" betekent altijd "Feitelijk Onjuist".
Altijd.
Dat is ook logisch; anders zou het woord "Correct" volstaan.

Dandruff | 23-07-18 | 22:13 | 4

De uitspraken van Blok over dat zwarten in Oost Europa in elkaar worden geslagen kloppen in ieder geval niet. Daarnaast zijn zijn andere uitspraken raar. Het gaat niet om meerdere culturen die met elkaar leven, het probleem is mensen uit achterlijke culturen die hier komen graaien. De Japanse zakenmensen zijn het probleem niet.

Blasfemie | 23-07-18 | 23:05

Klopt, en dan heb je ook nog de bosnegers die helemaal onderaan de sociale ladder staan. Maar Suriname is nog een relatief vreedzaam land. Op de Antillen krijgen politici doodleuk applaus voor een oproep tot het verbranden van Nederlandse soldaten. www.dagelijksestandaard.nl/2017/10/ont...
En dat is niet iets recents, de sfeer op die overgesubsidieerde eilanden is al langer verziekt. www.geenstijl.nl/1345561/nederlanders...

Dandruff | 23-07-18 | 23:10

Wordt terug gefloten door de partij. Kost ze stemmen, VvD mag alleen Ritte af en toe "harde" statements maken voor de verkiezingen.

boerk | 24-07-18 | 09:03
▼ 1 antwoord verborgen

Het failliet van een land waar linksige luchtverkopers telkens maar weer een stem krijgen. Hoe serieus kan je deze samenleving nog nemen als zelfs " sociaal activist " nog als serieuze activiteit gezien wordt in die malle lijst. Er staat niemand tussen die een echt beroep heeft of überhaupt iets zinnigs produceert.
Wat een triestheid.

neusfluit5 | 23-07-18 | 22:13

Het is veel simpeler. De hedendaagse VVD heeft niets meer met liberaal vrijdenken te maken, maar wordt gestuurd door opportunisten die hun oren te luister leggen bij het grootkapitaal (Sjell, Unilever, etc.) en slim en opportuun inhaken/kapen op "correcte" thema's (groen etc.) om oppositionele krachten de wind uit de zeilen te nemen.

zimmerschwanz | 23-07-18 | 22:12 | 1

zimmerschwanz | 23-07-18 | 22:12,

Die "correcte" thema's zijn vooral opgedrongen door links, omdat links iedere afwijkende mening monddood maakt; desnoods met geweld.
Maar die thema's zijn ook een verdienmodel geworden.
Neem dat stiekeme besluit om iedere Nederlander een niet-werkende, maar peperdure warmtepomp aan te smeren. www.linkedin.com/pulse/klimaatwet-waa...
Daar gaat een hoop geld aan verdiend worden.

En ook aan de import van analfabeten uit gewelddadige clanculturen wordt veel verdiend. De directe opvang kost miljarden, maar dat geld gaat toch ook naar handige ondernemers. www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...
Dat onze economie als geheel dat niet aankan; dat is niet de zorg van de graaiers die aan onze omvolking geld verdienen.

Dandruff | 23-07-18 | 22:37

Eric de zwart stond toch ook met silly syl op de tmf-buhne?

Jos Tiebent | 23-07-18 | 22:11

Dus gewoon niet meer of minder dan iedereen in het juiste spoor. Net als de treintjes. Anders gaat het vreselijk botsen. Simpel.

Leptob | 23-07-18 | 22:11

Blok, een van de vele half producten van de VVD.
Zijn sterkste kant is: in het eenrichtingsverkeer straatje van de VVD lullen. Voor de rest staat zijn radar, gelijk een serieuze vliegramp, uit.
De VVD is allang niet meer de hoeder van rechts Nederland, het is een ingeslapen volgevreten club die zich zelf kuchend op de borst slaat.
En zie toch hoe de VVD als een speculerende belegger heeft afgewacht tot het moment daar is dat COtwee zo populair is geworden, dat we allemaal van het gas af moeten. Niet omdat de VVD ooit iets om het milieu gaf, nee, het is thans hoog tijd om in te stappen dan kunnen de VVD vriendjes weer dik aan u verdienen.
En geheel onverwacht komt er een of andere VVD lobby hotemetoot de beurs waarde van COtwee alvast omhoog lullen en uw energierekening oppoetsen.
Een stem op de VVD is als schreeuwen in een lege emmer.

Memek | 23-07-18 | 22:10

Is die er ook achter dat die Berbers geen top40 luisteren !

liegende lippen | 23-07-18 | 22:08 | 1

In de tijd van Erik's top 40 hadden we weinig gekloot met moslims en andere randgroeperingen....

Ommezwaai | 23-07-18 | 22:20

Een zwarte die het opneemt voor een blanke... Of is hij niet zwart?

Henk P | 23-07-18 | 22:07 | 1

Binnenkort is hij een gediscrimineerde zwarte, vermoed ik.

accijnstoerist | 24-07-18 | 00:57

De TOP 40 is/was een commercieel product van de Stichting top 40 die eigen belangen heeft en zich een beetje verborgen had genesteld in de markt en de omroep van voor de tijd van internet. Niemand kon precies vertellen hoe je in die Top 40 terecht kwam, maar het is/was vast net zo weird als de deal van de VVD met de multinatoinals. Mensen die wilden weten hoe stichting top 40 werkt liepen tegen een ontoegankelijke organisatie aan. Ze blijven liever onder de radar.
Gelukkig bepalen de mense nu zelf wel waar ze naar luisteren. Vrijheid Blijheid.

kloopindeslootjijook | 23-07-18 | 22:03

Erik de Zwart... Niekarker! En in Niekark (mijn geboortestad... STAD JA! Stadsrechten enzo) hebben we het niet zo op links geneuzel. Dan snuiven we nog liever een bak met poedersuiker op. Niet voor niks nummer 2 van Europa mbt snuiftabak en dergelijke. Goed bezig de Zwart en toch een beetje trots dat die gristelijke grafstad wat mijn geboorteplaats is toch nog iets goeds voortbrengt.

overVecht | 23-07-18 | 22:01 | 1

Na de zwarte kousjes is een combi van PvdA, GL en D’66 de tweede partij in Nijkerk. Funky.

Ggroengras | 23-07-18 | 22:13

Ach Stef Blok is natuurlijk een politici vanuit een boekje, maar waar ik me het meest zorgen om maak zijn die 200, D66 ambtenaren en aanverwante , de nieuwe NSBers, zij die totaal blind zijn voor de werkelijkheid, zij die wonen in een beschermde omgevingen, zij die iedere maandag morgen naar hun veilige plekje gaan op diverse ministerie's , zij die eten in de bedrijf kantines tussen de middag tegen sterk gereduceerde prijzen welke bijgelegd worden door de belastingbetalers, nu deze l.llo's tekenen dit vodje papier. Het zijn de bakfiets kinderen die opgegroeid zijn in weelde en aan deze sneeuwvlokjes hebben wij het landsbestuur overgegeven. God cq Allah en nog meer van deze rare vogels die we rijk zijn, helpen deze bestuurders niet meer als de vlam in de pan slaat. Ik weet het nog als de dag van gister toen mijn ouders de Oranjes vervloekte toen zij hun post verlate en ons aanmoedigde om moed te houden en ons te verzetten tegen de vijand, dat deden ze wel in een veilige omgeving aan de overkant van de plas , o ja de bijna voltallige regering vluchtte ook mee met medeneming van de goudvoorraad, de hufters, maar ja dat zal voor sommige niet leuk zijn om te horen en dat zijn de woefdrams, de juffrouw ooievaar aanbidders, de likkende meute die altijd vooraan staan met of zonder ketting, maar ben ik in beeld.
Al met al dit is de meute die de multiculturele samenleving aanbidden, u weet wel die lui die de bek vol hebben van verbinden. En jammer voor jou Stef je bent ook zo L.llo , een beetje kerel had zijn standpunt onwrikbaar vastgezet en hier zijn verantwoording voor genomen, maar ja ook jij bent zo'n nietszeggende baal hooi waar wij niets voor kopen, een beetje kerel had zijn middelvinger opgestoken tegen al die verontwaardigde linkse sneeuwvlokjes, maar ja daar heb jij dus niet de ballen voor, je bent zoals de meeste NIETSZEGGEND.

von Amsberg | 23-07-18 | 21:59 | 5


Petrus Poortwachter | 23-07-18 | 22:24
Sorry ik ben geen Neerlandicus, maar een eenvoudige AOWer die op 13 jarige leeftijd naar zee ging om geld te verdienen en het grote avontuur en dit heeft mij heel veel geleerd. Deze levenservaring krijgt niemand meer, daar is de wereld te veel voor is veranderd.

von Amsberg | 23-07-18 | 22:42

Ach Stef Blok is natuurlijk een politici ...

Hier ben ik opgehouden met lezen. Het blijven Duitsers die von Armsbergen, hoe lang ze ook in NL zijn. Geen respect tonen voor de NL-taal, maar wel verwachten dat mensen verder lezen dan de openingszin, getuige de lengte van dit reaguursel. Schande!

accijnstoerist | 24-07-18 | 00:56

Willem 1 stelde Nederlands nationalisme verplicht na de Napoleontische tijden, wat leidde tot de oorlog met Belgie en de afsplitsing ervan. Zijn "nakomeling" en opvolger WillemA breekt dat weer af want multiculturalisme is weer! de norm. So much voor een bestendige koers onder duurzame leiding.

kindapaas | 24-07-18 | 03:14
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
PresidenteDeConjovia | 23-07-18 | 21:53

Wat is dit voor bullshit om Erik de zwart te koppelen aan Herman Goring @Anna-Fleur???? Vrouwenhumor waarschijnlijk.

Sunabalk | 23-07-18 | 21:50 | 4

Anna-Fleur haarzelf deed laatst mee aan 'De Slimste Mens'. Maar dan de zure versie met die vette blanke Hollander ipv Philippe, Herman en Jerome. Er was zelfs geen zwarte vrouw bij! www.uitzendinggemist.net/aflevering/4... Pas op! Als je je niet wilt ergeren vooral niet klikken.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 23-07-18 | 22:00

Hey bloksnor, je maakt een grapje toch? GeenStijl combineert vrij aardig met nazigrappen. Om de dag ongeveer,

Ggroengras | 23-07-18 | 22:07

Tata Zwitsal.

HaatbaardKnipper | 23-07-18 | 23:41
▼ 1 antwoord verborgen

Hoi Anna-Fleur! Ja, Erik de Zwart, ik heb nog stapels cassettebandjes met liedjes van onder andere Snap, Soul II Soul en Vanilla Ice met wat gesproken woorden van Erik de Zwart aan het begin of einde (eerlijk opgenomen van de radio op vrijdagmiddag, met de vingers aan de REC+PLAY knoppen van je Sanyo Stereo FM cassette player). Twintig jaar later hoorde je dat Erik de Zwart eigenlijk een onwijze lul was richting zijn werknemers bij Veronica. Maar naar nu blijkt dus wel een lul met rationaliteit. Een Johan Derksen maar dan zonder Samsonkapsel en zonder eigen TV-show. Go Erik!

Professor Superhirn | 23-07-18 | 21:49 | 3

Dat had, woord voor woord, mijn tekst kunnen zijn!

PresidenteDeConjovia | 23-07-18 | 22:02

En wat waren we blij als een DJ het lef had om een plaatje zonder intro of afkondiging helemaal te draaien.

Feestjes ; 2 cassettedecks en een source-schakelaar aan de rechterhand, volumeknop aan de linkerhand. Mooie tijden.

Promedio | 23-07-18 | 22:39

@PresidenteDeConjovia, @Promedio, het waren inderdaad gouden tijden. @Accident_Prone hieronder heeft vergelijkbare herinneringen zo te zien.

Professor Superhirn | 23-07-18 | 23:30

Go Erik! Als ik die man zie denk ik aan mijn jeugd! Muziekjes opnemen met mijn mono cassette recordertje, hopen dat de dj niet te lang over de intro lulde. Good times! Toen was alles nog mooi. Ik ben blij dat Erik dezelfde mening is toegedaan als de mijne. Hopelijk volgen er meer!

Accident_Prone | 23-07-18 | 21:46 | 2

I'll up you: al ver voor 7 uur de radio aan, voordat '3' live ging.
Weten we nog, die ontzettend vette synth-tune die steeds onderbroken werd door "Hilversum 3".
Jaja mensen, toen we nog maar 3 zenders hadden die niet eens 24/7 speelde.
Wel mooi dat we tegenwoordig zoveel keus hebben maar de nostalgie is er vanaf natuurlijk....

Oh en Erik de Zwart: goede gast, niet alleen hierom.

Gazzerop | 23-07-18 | 22:53

De tijd dat er ook mensen waren die naar Radio Moscow luisterden met Joe Adamov die brieven beantwoordde en in slaap vielen met Kol Israel op de shortwave, dromend van een romantische aliyah. "Rude awakening" garanties werden niet gegeven en niet verwacht. Maar wel mooie herinneringen, ondanks de commerciële bagger die in die tijd ontstond.

kindapaas | 24-07-18 | 03:38

Wil geen 42 % belasting meer betalen om dit soort experimenten te financieren. Blok heeft domweg een punt.

Chemokar | 23-07-18 | 21:44 | 1

42%? Zoek een echte baan.

accijnstoerist | 24-07-18 | 00:49

Erik heeft al 35 jaar veel te veel gesnoept uit de Sena/Buma/Stemra-pot, dicht... bij de bron, wij uit de provincie moesten het doen met .... Tja internet heeft de lijntjes naar Duitsland/Frankrijk etc, etc. gered, blijken die landen opeens 25x groter.... te zijn hiep hoi.
Erik heeft geen medelijden met bestolen Borsato.... zegt genoeg

hagelkruis | 23-07-18 | 21:34

Erik is altijd een hele grote denker geweest. Om de woorden van Aristoteles aan te halen: Copulus de ratius de poeles 538

yeps | 23-07-18 | 21:27 | 1

Erikkie heeft alles gekopieerd van grandmaster Lex Harding.

WayneGretzky*99* | 24-07-18 | 10:06

Beetje veel denigrerende reaguursels hier, dat helpt niet met de verkoop...

redthehaghue | 23-07-18 | 21:27 | 1

Ik schreef het al jaren geleden. De VVD is een schizofrene partij die lange wandeling op het strand moet gaan maken en langzaam in de oppositie de weg naar bestuursbekwaam moet gaan vinden.

Einde van de Domheid | 23-07-18 | 21:26 | 1

De VVD is vooral blind, blind voor wat er recht onder hun neus gebeurt. Waar links (m.u.v. GL) electorale klappen krijgt, blijft de VVD met hun eenzijdige, 'wij zijn de owner van de economie, en dat is zaligmakend' die linkse club maar onbewust knuffelen. Want wie romen een economie het beste af? Links.
En zoveel mogelijks rechts uitsluiten, ja dan wint GL, die alle kanonnen van stal haalt Zakkenvöller/Halsema, om toe te slaan.
De VVD mist een paar belangrijke dingen: integriteit maar vooral ook kwaliteit, wat een zooi wrakhout.

Memek | 23-07-18 | 21:39

Als je kijkt naar Sinterklaas & Zwarte Piet, en je vergelijkt dat met de Kerstman, dan zie je in de politieke verenigde staten toch echt alleen een white supremacy feestje. Alleen blanken, de helpers verticaal uitgedaagd met een KKK-puntmuts en de arreslee wordt voortgetrokken door geketende dieren.

Eigenlijk laat de ontwikkeling van Sinterklaas mooi de Nederlandse volksaard zien. Binnen onze cultuur was er direct plaats voor een ander kleurtje, geen probleem. Volledig organisch werd het heidense feest van angst een feest waarbij de roede niet centraal stond, maar de zak met cadeautjes.

Nu zitten we in een tijdperk dat iedere verwijzing naar onze geschiedenis moet worden verwijderd. Alsof er nooit zwarten geleefd hebben. Alsof er iets mis is met andere kleuren in een stukje folklore. Alsof iedere slaaf door een hel is gegaan. Alsof iedere Nederlander afstammeling is van een slavendrijver of handelaar.

Daarna begint het grote ontkennen. Slavernij van blanken. Huidige slavernij. Mensen die met flexcontracten en minimumloon soms een onzekerder en armer bestaan hebben dan slaven die vroeger een goede eigenaar hadden. Kijk maar naar Nederlandse boeren. De meesten zorgen beter voor hun vee dan voor zichzelf. Dat is niet een stukje opvoeding van de laatste tijd.

Je mag ook niet zeggen wat je denkt. De ene is tegen kinderarbeid. Want een kind moet niet werken, maar leren. De ander beseft dat zonder kinderarbeid dat kind en zijn kleinere broertjes en zusjes niet te eten hebben. Je kan wel je eigen moraliteit moeiteloos in de derde wereld gaan projecteren, maar daarmee maak je soms meer kapot dan je lief is.

Normen en waarden zijn nu eenmaal niet 1op1 toepasbaar in verschillende tijden, culturen of volksstammen.

Feynman | 23-07-18 | 21:26 | 5

Helemaal waar en mooi neergezet. In de tijd van mijn grootouders werkte ook de kinderen mee om alle eindjes aan elkaar te knopen. Andere moralen op een andere tijdslijn van een andere beschaving.

Snaajoe | 23-07-18 | 21:55
-weggejorist-
Snaajoe | 23-07-18 | 21:56
-weggejorist-
Snaajoe | 23-07-18 | 22:50
▼ 2 antwoorden verborgen

Voor zover ik weet hebben Joling, De Zwart en Blok nog nooit 'hakbar' geroepen terwijl ze iemands keel doorsneden. Hup Joling, De Zwart en Blok!

Rest In Privacy | 23-07-18 | 21:25

Sinds Anne-Fleur besloten heeft dat ze, hoewel ze er linkse ideeën op nahoudt, niet mee gaat doen met de rest om Thierry Baudet te demoniseren, vind ik het een topwijf.

JackStick | 23-07-18 | 20:46 | reageer | favorietblock
Wordt ook een beetje awkward thuis op de bank naar Temptation Island en Jinek kijkend wanneer haar boyfriend, een FvDer, zou moeten aanhoren van Anne Fleur Mekkert dat de FvD fascisten zijn.

Graaf_van_Hogendorp | 23-07-18 | 21:21 | 1

Dit is Anna Fleur en niet Anne Fleur Dekker.....

Weerduivel | 23-07-18 | 21:52

Zit naar dat deugmanifest te kijken en ik kan meer een conclusie trekken:

#sowhite

Graaf_van_Hogendorp | 23-07-18 | 21:18

Blok heeft gezegd wat 3/4e van de bevolking empirisch waarneemt.
Erik is gewoon een van dat 3/4e deel en heeft genoeg centjes om niet om een aalmoes van deugvolk te hoeven bedelen als die manifest zelfpijpers.

Rest In Privacy | 23-07-18 | 21:17

Wow die Erik de Zwart is dom. Zeggen dat het je niet boeit wat mensen achter de voordeur aanbidden, maar vervolgens wel Sinterklaas EN Zwarte Piet opdringen aan andere mensen en het een nationale geloofsdag noemen.

Erno-NL | 23-07-18 | 21:15 | 2

Sarcasme/cynisme is je sterkste kant niet?

Bijtendehond | 23-07-18 | 21:28

Hoe slim denk jij te worden ingeschat op basis van dit reaguursel, Erno-NL?

accijnstoerist | 24-07-18 | 00:46

De Zwart heeft aandelen in diverse tokkie-media. Natuurlijk heeft hij deze mening, want dat wil zijn achterban horen. Heeft met realisme niks te maken, is puur zakelijk

Bakito | 23-07-18 | 21:13 | 3

It takes one to know one

Petrus Poortwachter | 23-07-18 | 21:15

Zucht.... u bent echt dom . En da's niet best ,gaat nooit over ! Wat Rutte in zijn verkiezingsprogramma beloofde had achteraf ook niets met realiteit te maken bleek later........ was ook puur zakelijk .

Koning BongoBongo | 23-07-18 | 21:20

Bakito, jij bent beslist geen autoriteit op het gebied van realisme, noch op het gebied van zaken zoals je al vaak hebt bewezen, dus misschien ben je hier wat boven je niveau aan het reaguren.

accijnstoerist | 24-07-18 | 00:44

Nu is het wachten op Erik de Vlieger. Misschien moeten ze maar eens in gesprek met Mr. Kukident (=fakelach) Rutte.

zimmerschwanz | 23-07-18 | 21:10

Erik pleeg je nu bewust zelfmoord , of wil je de dans ontspringen ?

von Amsberg | 23-07-18 | 21:10 | 1

von Amsberg | 23-07-18 | 21:10
Kom, kom, het is goed dat er nu mogelijk een stevig rechts front tot stand komt. Die roep wordt steeds sterker. Je moet nooit voor de linkse agressie capituleren.

hoogstetijd | 23-07-18 | 21:49

Verstandige woorden uit onverwachte hoek. Curry & Van Inkel op vrijdagavond waren natuurlijk veruit superieur, maar goed, bij deze verlate plussen voor De Zwart.

De Vrijlansier | 23-07-18 | 21:07 | 7

Enkele kenners hier, zeer goed.

De Vrijlansier | 23-07-18 | 22:05

bijzonder dat curry (& nu ook van inkel) na een half mensenleven nog steeds het meest luisterwaardige is dat er te vinden is. ITM

Pimp my Voortuin | 23-07-18 | 22:06

Curry weet veel, daarom ook vertrokken. Zou mooi stel zijn Zwart en Curry.

gato | 24-07-18 | 08:14
▼ 4 antwoorden verborgen

Dank voor de link.

Zwizalletju | 23-07-18 | 22:09

Ja, ook namens mij dank voor de link. Kende die club nog niet. Best wel Israël georiënteerd.

Boeser_Onkel | 23-07-18 | 22:55

Toch leuke stukken. Spreekt taalgevoeligheid uit.

Boeser_Onkel | 23-07-18 | 23:05
▼ 4 antwoorden verborgen

Doorgesnoven borrelpraat. Zijn bijnaam was vroeger niet voor niets Erik de Wit.

DrumPiet | 23-07-18 | 21:04 | 4

Bullshit.
Erik en ik doen heroïne.
Lutser.

RickyLaRue | 23-07-18 | 21:11

@RickyLaRue Erik de Bruin dan

IkWilOokWatZeggen | 23-07-18 | 21:17


Wees niet bang voor het witte poeder, DrumPiet, je zult deze dure hobby niet kunnen betalen... jouw soort zal het moeten doen met goedkoop bier als verslaving...

Berbarossa | 23-07-18 | 22:23
▼ 1 antwoord verborgen

Wat mij betreft samen met Piet de enige Zwart die mag blijven..

Kwetsnat | 23-07-18 | 21:04

Vrij bizar om de opinie van een (voorheen) plaatjesdraaiende, loeiende microcephaal ook maar in de verte serieus te nemen.

Vlg. keer Frans Bauer, Hazes jr.?

Ichneumonidae | 23-07-18 | 21:02 | 9

Ik moet eerlijk zeggen dat als Hazes jr. en Frans Bauer dezelfde teksten bezigen als EDZ, ze een stem waard zijn.

accijnstoerist | 24-07-18 | 00:39

Bauer en Hazes staan onder contract en die mogen niets zeggen; zijn nog teveel op de buis . Over een paar jaar komen ze ook naar buiten met hun persoonlijke mening . En die zal wel dicht bij die van Blok liggen.

Koning BongoBongo | 24-07-18 | 08:46

Gerard Joling durft het ook.

Rest In Privacy | 24-07-18 | 10:25
▼ 6 antwoorden verborgen

Altijd al een topgozer gevonden! Ben aantal keer bij m in de studio geweest tijdens de top40, was altijd gezellig en hij regelde direct blikjes fris ( ik was 12 of 13, en was daar omdat mn vader de apparatuur leverde voor zo’n beetje alle radiostudios in NL ) en vaak kreeg Ik ook nog cd’tjes mee.

Stripe Square | 23-07-18 | 21:01 | 2

Altijd al een topgozer gevonden!
Stripe Square | 23-07-18 | 21:01

Ik kan me voorstellen dat je zo over hem denkt. Toch was hij erg arrogant, of dat nu nog zo is weet ik niet hoor. Erik de Zwart heb ik eens persoonlijk ontmoet en hij kwam op mij over alsof hij het radiomaken en de Top 40 had uitgevonden. Dat was natuurlijk niet zo. Radiomaken is op zee uitgevonden en hij heeft weliswaar een paar maanden voor de Nederlandstalige service van Radio Caroline gewerkt. De Engelse zeezenders en de zeezender Radio Veronica (1960-1974) waren de uitvinders, eventueel ook nog de Engelstalige service van Radio Northsea International.

Erik de Zwart heeft het zakelijk natuurlijk zeer goed gedaan. Als persoon mag ik hem niet. Kijk, dat jij blikjes cola voor jongens van 12 of 13 haalde, dat zou iedereen hebben gedaan.

Maar nu stijgt hij wel in mijn achting om openlijk stelling te nemen. Tegen het geweld dat de islam met zich meebrengt, al zegt hij dat niet openlijk. Wij worden geregeerd door voor de islam buigende, laffe politici. Die azen op een duurbetaald baantje in de EU, inclusief beveiliging, het Nederlandse volk aan zijn lot overlatend. Ondersteund door de grachtengordel, de staatsomroep, het meebuigende RTL4 ook wel eigenlijk, NRC, Volkskrant en aanverwante twitteraars, die niet graag uit de boot willen vallen in hun kringen, onder meer vanwege het mislopen van toekomstige subsidies.

En niet te vergeten extreemlinkse lieden zoals actiegroepjes als We Are Here en Volkert-veganistjes. Al die clubjes dekken elkaar en vormen als zodanig één groot front tegen rechts. Daarmee niet beseffend dat ze een burgeroorlog importeren.

hoogstetijd | 23-07-18 | 21:32

Tsja, je persoonlijke mening mag je uiteraard hebben en ventileren. Arrogant vond Ik hem juist niet, want als mn pa voor een business meeting bij 538 moest zijn en vroeg of hij zn zoon mee mocht nemen en die even in de studio ( waar live uitzending was + een aantal prijswinnaars die nogal aandacht van hem vroegen ) mocht achter laten was het altijd hartelijk ‘Ja, natuurlijk’. Ik weet wel dat hij een stukje afstandelijker was naar die prijswinnaars als die weer met vragen kwamen ( Ik ben zo’n beetje tussen de apparatuur geboren dus Ik kende zo goed als alles in de studio ) dan keek hij me aan en gaf een knipoog een glimlachten we vriendelijk.
Het is een man met een mening en heeft zn sporen verdiend in de business, in Nederland ben je dan al snel een arrogante kwal in de opinie.

Stripe Square | 23-07-18 | 21:50

Ik ben gelukkig niet de enige die typo's maak op twitter zie ik nu. Er is geen twitter premium dus je kan je twitter uitspraak niet editen in tegenstelling tot GS premium voor slecht 2 knaken per maand. It's amazing Jim! :)

XaleX_2 | 23-07-18 | 21:00 | 5

Sinds premium heb ik minder last van mijn OCD.
Of dat lijkt maar zo.

LuckyGirl | 23-07-18 | 23:17

@ Ramsesz | 23-07-18 | 21:16
Zijn er ook slimme typefouten of moet ik Geenstijl Premium-Lid worden om dat te begrijpen? Ik heb wel altijd ook een taalvirtuoos willen zijn.

Elessir | 24-07-18 | 00:42

Elessir | 24-07-18 | 00:42 Wacht dan niet langer! Meld je vandaag nog aan en bemachtig ook dat geweldige roze kroontje dat het leven zoveel makkelijker maakt!

Ramsesz | 24-07-18 | 08:57
▼ 2 antwoorden verborgen

Coke

Nanker Phelge | 23-07-18 | 20:58 | 1

Drink ik al jaren. Niks mis mee.

Koning BongoBongo | 23-07-18 | 21:10

Erik de Zwart schijnt wel verstand te hebben van treintjes, iets voor Rail Away.

Rest In Privacy | 23-07-18 | 20:56 | 2

Treintje met de brede achterkant noemen ze Treintje Oosterhuis.

Rest In Privacy | 23-07-18 | 21:01

Patje2011 Als zij mij netjes zou vragen zou ik niet nee zeggen.

getzappad | 23-07-18 | 21:13

PvdA, GroenLinks en D66... er zit niet veel verschil tussen deze 3 partijen.
Ze zijn alle drie voor het milieu en voor migranten.

sociaal_econoom | 23-07-18 | 20:54 | 1

En tegen inboorlingen.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 23-07-18 | 21:37

Schijfjes van plastic?? Bakeliet zal je bedoelen!

marcoplarco | 23-07-18 | 20:54 | 1

Ja daarom is Suriname zo'n failed state. Niemand zit meer te wachten op Surinaams bakkeliet.

VeelTeSteil | 23-07-18 | 21:01

Hij zal wel weer gedwongen worden zn excuses aan te bieden,
en gaat dat natuurlijk ook doen.

Dario.Maggi | 23-07-18 | 20:52

En zo is het!

blikjeschultenbrau | 23-07-18 | 20:51

Begint het tij nu langzaam maar zeker te keren ?
Het zou eens tijd worden.

Wijze uit het Oosten | 23-07-18 | 20:51

Maar politici zeggen helemaal niet wat ze denken. Dat doen ze hoogst zelden. De (domme) burger plakt dat etiket er op en de politicus denkt 'prima gedaan' over zichzelf.

Bauchschmertzen | 23-07-18 | 20:49

Het is van hetzelfde niveau borrelpraat als van Blok.
Maar ik wacht nog op deel 2 van het deug-manifest waarbij die BN-ers de boel ongetwijfeld inhoudelijk fileren ter aanvulling op hun gratuite krabbel onder de holle woorden van deel 1.

Harry Turtle | 23-07-18 | 20:49 | 1

de een zijn dood is de ander zijn/haar/het subdsie...

lovekila | 23-07-18 | 21:02

I'm not black like Barry White no I am white like Erik de Zwart is,

Petrus Poortwachter | 23-07-18 | 20:47

Sinds Anne-Fleur besloten heeft dat ze, hoewel ze er linkse ideeën op nahoudt, niet mee gaat doen met de rest om Thierry Baudet te demoniseren, vind ik het een topwijf.

JackStick | 23-07-18 | 20:46 | 5

Heb ik wat gemist? Is Anna-Fleur het pseudoniem van Anne-Fleur?

kaasfondue | 23-07-18 | 21:05

Tja ik heb iemand die zich zo plotseling geheel tegen haar geloofsgenoten (links) keert en er dan net zo tegen rant als eerder tegen rechts, niet zo hoog zitten.

Rest In Privacy | 23-07-18 | 21:48

@ kaasfondue
Woeps!

JackStick | 24-07-18 | 10:37
▼ 2 antwoorden verborgen

Het is maar goed dat ie binnen is want als hij nog had moeten werken voor zijn geld dan was hij nu door de policor linkse kliekdusdanig afgeserveerd of buitengesloten dat hij nooit meer aan de bak komt.

SDI | 23-07-18 | 20:46 | 1

Dat heet verbinden joh

lovekila | 23-07-18 | 20:48

Goed gesproken Minister van Cultuur de Zwart.

keestelpro | 23-07-18 | 20:40

Inderdaad, wat Erik zegt.

Manus Olie | 23-07-18 | 20:40

Laten de mensen die het niet eens zijn met Blok of de Zwart eens met
keiharde bewijzen komen dat het NIET zo is.
Ik heb geduld.

(gehad)

getzappad | 23-07-18 | 20:39 | 5

@Rdock : die z.g. morele macht van ze brokkelt steeds meer af, dankzij vooral internet.
Schreef je 30 jaar geleden een ingezonden brief naar een krant en jouw mening stond de redactie niet aan, plaatsten ze hem gewoon niet.... die tijd is voorbij, nu moeten kranten achter FB en o.a. GS aanhollen om nieuws binnen te halen.

Keyboardspeler | 23-07-18 | 22:51

Blok zegt dat zwarten in Oost europa binnen een dag in elkaar geslagen worden. Is onzin. Ook heeft hij het over multicultuur wat het probleem is, maar hoeveel last heeft u van japanners? Het probleem ligt bij specifieke culturen, maar dat zal Stef nooit zeggen.

Blasfemie | 23-07-18 | 23:11

@Blasfemie | 23-07-18 | 23:11
Maar hij had de aanloop al genomen!

Zupschufter | 23-07-18 | 23:22
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik citeer: {In de tijd van opa en oma moest je muziek nog kopen en was het nog niet gratis te downloaden en die muziek stond dan op een zwarte plastic schijf met een gat in het midden} schreef de snotneus, ben je al droog achter je oren? Ha ha ha. Maar ik ben wel fan van Erik.

Rdock | 23-07-18 | 20:39 | 3

In mijn jonge jaren waren LP's nog van Bakeliet... hoezo plastic!

Keyboardspeler | 23-07-18 | 22:47

@keyboardspeler.
Ik weet niet hoe oud je bent maar toen de platen nog van bakeliet waren stond er maar 1 nummer op.

Tojo16 | 24-07-18 | 08:32

Klinkt behoorlijk pragmatisch eigenlijk. Maar dat MAG NIET meer!

LiniaalRectaal | 23-07-18 | 20:37

Wie neemt die cokehoofd nu serieus.
Inhoudelijk heeft zijn reactie niks te maken met de uitspraken van Stef Blok. Die man snapt er echt niks van.

mocroGS | 23-07-18 | 20:35 | 14

Het hoofd dus dát cokehoofd.
De Mocro dus díe Mocro .

Zwizalletju | 23-07-18 | 21:10

Resteert de vraag: Is reaguurder Mocro GS nou een vergissing van de IND in ons voorde.., pardon, nadeel of een in NL geboren integratiefaal? Of gewoon een simpel aandachtstrolletje?

Graaisnaaiert | 23-07-18 | 22:55

Jullie maken nu wel grapjes over mocro, maar houd rekening met het feit dat zijn afkomst hem al met een minderwaardig IQ heeft behept. Daar kan hij persoonlijk niets aan doen en hij heeft toch ook recht om zich te uiten? Hij doet er niemand kwaad mee. Een beetje meer respect zou op zijn plaats zijn, Hij doet zijn best toch? En bovendien, elk moment dat hij hier op het forum zit, kan hij geen vrouwen/homo's lastigvallen of oude vrouwtjes beroven. Laat hem!

accijnstoerist | 24-07-18 | 00:32
▼ 11 antwoorden verborgen

Haha!
Normaal vind ik hem niet zo sterk meer als vroeger...
Maar nu doet hij het gewoon weer eens!
Hulde Erik!!

guillaume | 23-07-18 | 20:35

Oant safier.

F. Jacobse | 23-07-18 | 20:35

zure 'oude witte man'-opmerkingen uit SJW-hoek in 3, 2, 1...

raskol | 23-07-18 | 20:34

Goed gesproken, Erik. Wie durft nog meer?

Montesquieue | 23-07-18 | 20:33 | 5

Als er een schaap over de dam is,dan volgen er meer.
Er is nog hoop.

De Profundus | 23-07-18 | 21:09

Dan moet dat eerste schaap wel al over de dam zijn, voordat het halal geslacht wordt.

Bijtendehond | 23-07-18 | 21:19

Ik vind dat keestelpro helemaal gelijk heeft
althans de eerste zin
Zeg nou zelf

Tobi | 23-07-18 | 21:20
▼ 2 antwoorden verborgen

Die durft! Respect

ik.zou.haar.doen | 23-07-18 | 20:31

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland