achtergrond

Geenstijl

OM verdenkt Malek Fostok de Haagse SteekSyriër van poging tot moord met terroristisch oogmerk

Hee. Terrorisme in Nederland terwijl al onze politiemeneren en politiemevrouwen zo lekker in de haarvaten van onze maatschappij aan het wroeten zijn.

Het Openbaar Ministerie dient vandaag een keiharde motie van wantrouwen in tegen Pauline Krikke, de Haagse burgemeester die ons bezwoer dat er allemaal niks aan de hand was, niemand is perfect, u kunt rustig slapen, geen enkel signaal, etc. etc.,  toen Malek Fostok op Bevrijdingsdag zomaar al allahakbarroepend drie lui de keel doorsneed in Den Haag. Dat lijkt verdomd veel op terrorisme en het OM zegt nu ook 'dat lijkt verdomd veel op terrorisme'. Neemt niet weg dat Malek niet helemaal fris in de bovenkamer is maar op zich is 'psychische problemen' nou niet bepaald een dealbreaker bij sollicitatiegesprekken voor zelfmoordterrorist. Volgende week maandag begint de rechtszaak, voorspellen wanneer mevrouw Krikke de eer aan zichzelf houdt kan in de comments.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Kloosried van een onbegrijpelijk vonnis. Toch nog ff over de 'niet strafbare' halssnijder Malek Fostok

Ze kunnen ons zo veel proberen wijs te maken. Maar een "psychose" die "met voorbedachte rade" in de praktijk wordt gebracht door een Syrische halzensnijder - we trappen er ook een etmaal later nog niet in.

@Van Rossem | 23-07-19 | 21:34 | 0 reacties

Vervolg rechtszaak SteekSyriër Malek Fostok

OM komt met strafeis tegen man die - Allahoe Akbar - drie mensen neerstak

@Pritt Stift | 28-06-19 | 09:00 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.