achtergrond

Geenstijl

Fietsende apotheek Froome rijdt iedereen in puin

Zo'n bleek pak yoghurt dat zo schril afsteekt bij twee van die Italiaanse wondergodinnen mág de heilige roze trui helemaal niet winnen.

Derhalve, de tot aan donderdag ongenaakbare terbutalineboer ****Simon Yates kreeg zojuist, in de koninginnenrit naar Bardonecchia, opnieuw een pak broekhoest in zijn strakke broekje. Op 90 kilometer van de meet ging Simon Yates eraf: de definitieve mokerslag van ONZE Tom Dumoulin, die wederom de Giro d'Italia gaat winnen! Hoewel, Froome heeft z'n inhalator bij zich en is in de aanval. Dan horen we u voorts nog denken: van die schriele knaapjes met geschoren poten, wat een enorme mieten. Tot u vanavond naar het café fietst en halverwege, weliswaar beneveld door twee indrinkpils en buiten adem door een sigaretje, een tandje lager schakelt. Enfin, kijken kan op Eurosportbelg (ook daar al ja) of mogelijk hier. Liveblogje hier. HUP TOM, fiets die Britse superkneuzen eraf.
UPDATE: Yates is doei. Maar Froome heeft vanochtend heel veel doping gebruikt. Tom nog wel virtueel in roze.
UPDATE: Froome nu 3.00 voor op Dumoulin en virtueel roze. Floyd Landis wel, trouwens.
UPDATE: Simon Yates is eraan voor de moeite, maar de fietsende apotheek Chris Froome (die eigenlijk helemaal niet mee had mogen doen, maar goed) heeft zijn hele lichaam volgepropt met spul en daardoor rijdt hij iedereen op een boel. TACHTIG KILOMETER ALLEEN OP KOP EN IEDEREEN NAAR DE GETVER GEREDEN. Dat gelooft natuurlijk helemaal niemand. Dumoulin weer tweede in het klassement, alleen nu achter een salbutamolgebruiker in plaats van een terbutalinegebruiker.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.