achtergrond

Geenstijl

WOW! 1 etmaal, ruim 20.000 handtekeningen

We wilden een topic maken van de eerste 10.000 maar daarvoor waren we dus al te laat wakker. De teller is na 1 nacht al ruimschoots door de 11.000 handtekeningen:

Update 5 mei 21u24:

Vrijdagavond om 21:00 uur kwam de internet-achtige constructie online op de server 'Kantklossen'. Na Dodenherdenking en voor het bevrijdingszuipen. Dat weerhield jelui er niet van om alvast massaal te tekenen voor een referendum over de donorwet. Ook zonder de Pauw-Push knalden we daarmee in het wekelijkse daluur van het internet toch net zo snel door de 10.000-grens als destijds bij ronde 1. Dat geeft de democratische burger moed! Maar Parijs Berlijn Heerlen is nog ver, maar de kop is er af! Al getekend? De sleutel tot succes is om mensen in je omgeving aan te sporen om ook te tekenen! Kost ze drie minuutjes, levert straks een compleet referendum op. TEKEN OP REFERENDUM.NL!

UPDATE: 15.000 in 16 uur.

Huishoudelijke dingetjes:

1. Nederlanders in het buitenland moeten tekenen via de Kiesraad en een ID-bewijs bijvoegen.
2. Wie voor de vorige ronde al getekend had, moet nu ook weer opnieuw tekenen.
3. Een live teller doen we nog wel, eerst tractie krijgen 🚜🚜🚜. We geven tussendoor wel updates.
4. Flyers zijn in bijbestelling, worden komende week geleverd & doorgezonden. Zelf printen? Kan ook, hier de PDF van de visitekaartjes. Hier een alternatieve versie.
5. Campagnes kosten knaken, dus we verwelkomen donaties. Mag ook direct op NL59INGB0007179771 tnv Stichting GeenPeil. DANKOEWEL & fijne Bevrijdingsdag!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.