achtergrond

Geenstijl

We zijn live! Teken NU voor een referendum over de donorwet op referendum.nl

De dodenherdenking is geweest, we kunnen weer vooruit kijken. Naar de viering van de vrijheid, de democratie en het binnenhalen van een referendum over de donorwet. De app is live, teken nu op referendum.nl!

We hebben tot 14 juni de tijd om meer dan 300.000 handtekeningen te verzamelen, maar we willen dat aantal binnen hebben voordat de Senaat begin juni stemt over de afschaffing van het referendum. Dus teken nu, vandaag, vanavond, zo snel mogelijk op referendum.nl voor de laatste kans op directe inspraak. En als je dan getekend hebt, help ons dan door nog een, twee of veel meer mensen op te roepen om hetzelfde te doen. Want democratie doen we samen. Laten we een mooi, inhoudelijk referendum over de donorwet mogelijk maken! Eerst nog wat argumenten nodig? Kijk dan op de campagnepagina van Hart voor Democratie. En teken daarna op REFERENDUM.NL. Hoort, zegt het voort!
Let op: Had je al getekend voor een inleidend verzoek? Alle tellers staan weer op nul, dus je moet nog een keer tekenen!
Nederlander in den vreemde? Download het formulier via de Kiesraad, verzend het per post en stuur een kopie ID-bewijs mee.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.