achtergrond

Geenstijl

Weer 30 triljard UK meisjes verkracht door moslimbendes. BBC verzwijgt nieuws volledig

\

Nouja zeg,  weer 1000 overwegend inheemse working class meisjes geofferd op het altaar van een ideaal dat de gegoede middenklasse alleen als abstractie bekend is. Maar even hè, 1000 meisjes, soms pas 11 jaar oud, over een periode van veertig jaar door bendes tot de onderwereld veroordeeld in het stadje Telford, waar maar 170.000 mensen wonen. In het roemruchte Rotherham-verhaal betrof het 1500 meisjes, maar daar wonen zo'n 260.000 mensen. "Behalve (groeps)verkrachting, seksueel misbruik, marteling, mishandeling, mensenhandel en gedwongen prostitutie zijn er tenminste drie moorden gepleegd die verband houden met dit misbruikschandaal". Maar goed, even over die """bendes""" hè. Nadat Tommy Robinson een week lang van Twitter werd getrapt omdat hij stelde dat 90% van de grooming gangs uit moslims bestaan, schoot Maajid Nawaz hem te hulp door met cijfers aan te tonen dat inderdaad gewoon 84% van Britse grooming gangs uit bestaan, terwijl ze maar 7% van de gehele Britse bevolking uitmaken.

Het zal dus uw verbazing schetsen dat ook de Telfordse Boys voornamelijk bestaat uit "Asians". Lees Pakistanen, Bangladeshi's en aanverwante cultuurdragers waarvan niemand nog weet wat ze in eerste instantie ook alweer in Europa doen. Dat alles zou u overigens niet leren als u het van 's lands kwaliteitsmedia moest hebben. Een control-f "asian" levert niets op, dus "muslim" en "islamic" proberen we niet eens. Nog erger: de Britse staats media verslaat het verhaal überhaupt niet. Een BBC-wijde search op "Telford" levert geen enkele hit over het misbruik op. De NOS had ook weer belangrijkere dingen te doen, maar dat spreekt voor zich.

Ondertussen, natuurlijk, worden enemy of the state Lauren Southern letterlijk aan de grens tegengehouden en teruggestuurd, en de brunette-versie Brittany Pettibone‏ was na drie dagen detentie ook ongezien niet welkom. 

Gelukkig is het eten er zo lekker, anders was het echt een kutland.

Update: weblog geenstijl.nl dwingt de BBC tot publicatie, denken we.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Douglas Murray's essay over Tommy Robinson - nu met extragratis Nederlandse vertaling!

Onze favoriete cultuurchristennicht Douglas Murray schreef het meest complete verhaal over Tommy tot nu toe, dus dat willen we u natuurlijk niet onthouden. Onderstaand dus gratis in jullie taal.

@Spartacus | 02-06-18 | 18:00 | 0 reacties

AUDIOO! Epische Bert Brussen Rant. Het Complot van de Mediastilte over islamitische pedobendes

Wij hebben al sinds ons 19e een foto van Bert Brussen op ons nachtkastje staan, waar we moed en hoop uit putten op dagen dat het allemaal een beetje tegen zit.

@Van Rossem | 14-03-18 | 13:25 | 0 reacties

Telford. Alles wat Ome @RHoogland zegt

Laten we de aandacht niet afleiden van zijn column met onze steeds langer wordende tiktopics. Hier, krant, foto, wat Ome Rob zegt over de moslimpedozaak in Telford, UK. En daarmee basta.

@Van Rossem | 13-03-18 | 14:02 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.