Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Geinig voorspelspel: 2018 alvast zelf invullen

Ik zie een grote glazen bol in je nabije toekomst

Terugkijken aan het einde van het jaar is altijd leuk maar evengoed lui en zinloos. Het is geweest, het is gebeurd, het is gedaan. Vooruitkijken en voorspellen is het nieuwe terugblikken! Daar is nu ook een site voor.

We hadden zelf al een lijstje terugblikpolls om je eigen jaaroverzicht mee samen te stellen. Maar wie wordt er in 2018 ontslagen bij Ajax? Welke minister van Rutte III zal als eerste over een bonnetje, onderste steen of steekpenning struikelen, en gebeurt dat voor of na de val van Alexander Penthouse? Waar gebeurt in 2018 de eerstvolgende islamitische aanslag, hoeveel doden zijn er ditmaal te betreuren en worden de daders gevonden in Birmingham, Molenbeek of Parijs-St. Denis? Hoe hoog danwel laag komt de Bitcoin te staan? Winnen 'we' een Touretappe en zo ja, wie dan? Hoeveel F1-races gaat Max Verstappen op zijn naam schrijven? Wanneer sterft de eerste Rolling Stone? En dat dan allemaal in spelvorm met glazenbolgoud in de vorm van een puntentelling. Vooruitblikplezier op Ik Zei 't Toch punt NL.

Reaguursels

Inloggen

Dat Beatrix ook in 2018 de rijkste vrouw van de wereld blijft. Dat het ministerie van justitie en veiligheid een VVD bolwerk blijft. Dat Joris Demmink nog steeds in een dienstauto met chauffeur rijdt. Wel spreek ik de hoop uit dat hij een keer , door een Marokkaans jongetje, die vindt dat hij te weinig betaalt krijgt, stevig in zijn lul wordt gebeten.
Verder zal alles hetzelfde blijven. Misdaad en niet werken blijft lonen. Nepotisme neemt alleen maar toe en Laurens Jan Brinkhorst wordt heilig verklaard.

beau van rtl | 28-12-17 | 10:10 | 2

Maandbladen Quote wordt uiteraard weer verplicht om het geschatte vermogen van Bea onder de 1 miljard te houden.

beau van rtl | 28-12-17 | 10:24

Oh ja. En dat Pieter Omtzigt woordvoerder koninklijk huis wordt en over een paar jaar Piet Hein Donner vervangt als vice voorzitter van de raad van state.

beau van rtl | 28-12-17 | 10:56

Aanslag hier of daar
Rutte 3 kachelt verder
Sleepnetwet wordt ingevoerd
Sociale media moet vergunning hebben
Einde van een aantal kritische websites
Joop wordt gesloten wegens bezuinigingen bij de Bnnvara
Ophef over nep nieuws
Ophef over zwarte Piet
Ophef over vuurwerk
Ophef over de Russen
Ophef over Trump
Ophef over iets racistisch
Weer een TBS-er met verlof als moordverdachte
Ongelukje hier of daar
Iets instorten
Celebrity die doodgaat
Geen witte kerst
Stormschade
Rellen bij voetbal

Ach eigenlijk gewoon niks nieuws.

Is dit nog nieuws? | 28-12-17 | 09:03

Aan die poll te zien en mijn keuzes op een rij zettend wordt het een wat saai jaar, met een dode Stone (statistisch gezien moet dat een keer kloppen; ik vind Charlie Watts er al jaren wat fragiel uitzien), een kabinet die blijft zitten door wat Houdini-werk van Rutte. (Je kan kankeren op die man wat je wil, maar hij lult al jaren de oppositie onder tafel, wat ook wel iets zegt over de kwaliteit van de oppositie).
Op sportgebied valt het allemaal wat tegen. Bij Dumoulin wordt het afwachten hoe hij omgaat met zijn vedetten-status, idem voor Max 'petje' Verstappen. Trump blijft zitten, gaat wel steeds gekker doen. Loopt bij zijn bezoek aan Nambia een voedselvergiftiging op; kiepert al kotsend tijdens een live-perconferentie van het podium en breekt daarbij z'n heup. Een halve dag later ontkent hij het hele voorval vanuit een rolstoel.

Donkersloot | 28-12-17 | 07:31 | 1

De eerste Rolling Stone is al eventjes dood .

Tojo16 | 28-12-17 | 11:17

Ik voorspel dat het Engelse taalgebruik in Nederland nog verder afneemt zowel in quantiteit als kwaliteit dankzij met name de NPO maar alsmede dankzij DVD/Blueray regionalisatie, en de onderkruipsels die er aan verdienen door content (cartoons/games) naar het NL te vertalen.

Nasynchroniseerders zijn hierin het ultieme kwaad!

Lionfromzion | 28-12-17 | 03:30 | 1

Natuurlijk is er onderbouwing voor mijn stelling al is hij niet gevormd door het lezen van dit onderzoek.

Ik dacht laat ik eens kijken of er een onderbouwing is voor mijn frustratie, dit is natuurlijk het geval: www.google.com/url?sa=t&source=we...

Lionfromzion | 28-12-17 | 03:37

29 februari, iets na zevenen: tijdens een freak-accident met een kortsluitende vibrator vat het schaamhaar van Asha Tuinbroek vuur - de brandweer komt massaal ter plaatse maar kan niet verhinderen dat een aanzienlijk deel van de binnenstad door de vlammenzee wordt verteerd.

Herbert_von_Caravan | 28-12-17 | 00:18

Patricia Paay maakt sexfilm-debuut bij Kim Holland.

De Ana(a)list | 27-12-17 | 22:17

Stijgend aantal 7's en sommen daarvan in het (wereld-)nieuws.
Bv: www.ecartelera.com/noticias/44109/sta...
www.bndestem.nl/breda/dit-is-waarom-d...
We gaan meer aan belastingen en heffingen betalen. Zowel op landelijk als gemeentelijk niveau.
Hogere inflatie als de gewenste 2% schoksgewijs door toenemende economische-/oorlogs-/conflicten en milieurampen(mislukte oogsten ed).
abc vermoeden theorie word gestaafd.
Dit vermoeden onderzoekt de fundamentele relatie tussen getallen, optellingen en vermenigvuldigingen die beginnen met de simpele vergelijking a + b = c.
Overheerst het goede dan in de 107'ste Juche word Kim yong-un gedood door mensen die intern nauw betrokken met hem zijn.
Overheerst het kwade dan begin van oorlog over geheel korea noord en zuid met medewerking van de 7e vloot. En zelf vervullend profetie economische gevolgen en intense spanningen in de zuid chineese zee wat uiteindelijk een grondstofoorlog word.
Ijslandse vulkaanactiviteiten storen minimaal wekenlang vliegverkeer boven Europa.
Geen zwarte geblindeerde busjes rond mijn woning maar zwarte helicopters met touwladders volgens afspraak.
Merkel op de atlantische zee op de franse vliegdekschip Charles de Gaulle voor overleg met Macron.
Nieuwe 4k hdr tv voor mij om alles wat ik beschreven heb scherp op het journaal te kunnen zien ipv sd beeld.
Uitbreiding hyperinflatie in zuid amerika.
Mijn 2e vader word net als mij ongeneeslijk ziek alhoewel doorbraken in TIL-
T-cel receptor (TCR) gentherapie en CAR T-celtherapie hoop geven.
Stijgende overlevingskansen dodelijke ziekten maar nog niet de bacterie en virus gerelateerde ziekten.
Bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen is er wel een grote naar rechts verschuiving maar door de vele niet stemmers (gemiddelde opkomst)blijft het grotendeels bij het oude partijen die Oost-Indisch doof zijn en word er weer teruggewezen op de gemiddelde opkomst.
Toevoeging fluoride in keukenzout.
Snellere overboekingsverwerking (maximaal 15 minuten) tussen bankrekeningen van verschillende banken.
Uitwerking eindstroomnetwerk 380 volt standaard ipv 220 volt. Wegens hogere verbruiken en terugleveringen zonnecellen.
Sterke opkomst in de randstad van deelwoningen.
Sex sell's ook in 2018.
Nou dat was het wel zo'n beetje voor 2018.

steekmug | 27-12-17 | 21:27

Ik voorspel meer, meer, meer nieuwsberichten als deze:
"15-jähriger Afghane ersticht Mädchen im Supermarkt
> Kandel (dpa) - Ein 15 Jahre alter Afghane hat im rheinland-pfälzischen Kandel ein gleichaltriges deutsches Mädchen erstochen. Dem Angriff sei ein Streit zwischen den Teenagern in einem Drogeriemarkt vorausgegangen, teilten die Staatsanwaltschaft Landau und das Polizeipräsidium Rheinpfalz mit.

Das Mädchen sei im Krankenhaus an den Verletzungen gestorben. Passanten überwältigten den jungen Afghanen nach der Tat, die Polizei nahm ihn fest.

Das Opfer war nach ersten Erkenntnissen in Begleitung in dem Drogeriemarkt. Der Festgenommene soll nicht zusammen mit der 15-Jährigen zu dem Geschäft gekommen sein. Der Auslöser des Streites war zunächst nicht bekannt.

Anzeige
Der Afghane soll voraussichtlich am Donnerstag einem Haftrichter vorgeführt werden. Ob es sich bei dem Jugendlichen um einen Flüchtling handelt, wurde nicht mitgeteilt."
Bij voorbaat mijn excuses als u op de middelbare school nooit de Duitse taal tot u genomen hebt.
Bron: www.welt.de/newsticker/dpa_nt/afxline...

theo-is-dood | 27-12-17 | 21:24 | 2

Ik kijk naar Cobra 11. Telt dat ook?

En ik versta dat Duits wel, ook al heb ik er geen examen in gedaan.
Ik had geen zin in die naamvallen, ondanks mijn talenknobbel. Die door de leeftijd inmiddels wel wat afgevlakt is.

Bijtendehond | 27-12-17 | 23:21

Heel irritant om hier duits te posten, enerzijds klagen over iedere D en T en anderzijds denken dat dit wel snor zit..

Niet iedereen komt na het horen van het volkslied tot de conclusie dat hij/zij van Duitsen bloed is en besluit daarna die zinloze kut taal te leren omdat de Duitsers zelf te bedonderd zijn om engels te leren..

De enige sympathie die ik daar voor kan opbrengen is dat veel Duitsers er niets aan kunnen doen: hersenbeschadiging van het nasynchroniseren.

Dit wil niet zeggen dat we ze dan maar moeten gaan entertainen!

Ik durf het nog stelliger te maken er zijn maar 2 opties:

Of we bevrijden onze kids en de Duitsers van die verdomde nasychronisatie of we eindigen internationaal verder geisoleerd en vatbaarder voor nepnieuws omdat het aantal mensen dat de wereld via de bril van een andere taal kan bekijken slinkt.

Het aantal Nederlanders dat het Engels niet of nauwelijks beheerst neemt schrikbarend toe!

Waar wij vroeger op 8 tot 10 jarige leeftijd over een aardige vocabulair moesten beschikken om Zelda of Leisure Suit Larry uit te kunnen spelen, danwel cartoons op BBC te kunnen kijken, zijn er nu horden 18 jarigen die de betreffende cartoons en games niet zonder hulp kunnen uitspelen.

Dus als je ff wilt optiefen met je Moffrikaans, of het ff wilt vertalen dan doe je de toekomstige jeugd een enorme deugd!

Lionfromzion | 28-12-17 | 03:20

komtie
Trump populair , WikiLeaks onthullingen , demasque gevestigde orde , bekendmaking wetenschappelijke doorbraken , paradigma shifts

enorme sukkelzak | 27-12-17 | 21:14

* Rusland wint het WK nadat de tegenstanders allemaal buikloop hebben gekregen van de Russische keuken
* Arrogander (aka Kereltje Pechtold) wordt burgemeester van Islamsterdam, en komt om bij de 1e aanslag in NL door jihadisten
* Mark Rutte wordt opvolger Juncker, hij zei weliswaar dit nooit te zullen doen maar er blijkt sprake te zijn van 'voortschrijdend inzicht'.
* nadat Maxima mede-Argentijn en ex-737 jockey Julio Poch heeft gevraagd om WA wat bijles op de 737 te geven, neemt deze wraak op NL door de regerings-737 incl. WA op de woning van Jesse Klaver te doen neerstorten.
* PSV wordt kampioen, bij Ajax beklagen ze zich over alles, iedereen en z'n moeder
* Job "Pickwick" Cohen komt uit de kast: hij blijkt koffie toch lekkerder te vinden
* GL komt met plannen voor het eigenautoforfait: omdat je een auto bezit hoef je niet met de trein en dat voordeel moet belast worden
* Jesse F. Klaver gaat 22.11.2018 op bezoek in Dallas ivm 55 jaar moord op die andere JFK. Als hij in een gehuurde cabrio langs de bookstore rijdt wordt hij met één welgemikt schot naar de eeuwig-populistische jachtvelden geschoten.
* Nadat Rutte III gevallen is wint FvD de verkiezingen, het kabinet Baudet 1 verbiedt vervolgens de PvdAllochtonen, DENK, de Groene Khmer en Demafoob66.
* na weer een lichtgetinte aanslag komen zelfs de NPO, de Azijnbode alsmede NSB Handelsblatt er achter dat de islam wel degelijk iets met de islam van doen heeft.
* Sylvana S. wordt de ruimte ingeschoten en verdwijnt in een zwart gat.

FW Ta-183 Huckebein | 27-12-17 | 21:06 | 2

Hulde! Meer meer meer!

Rommelende Onderbuik | 27-12-17 | 21:09

Ik gok dat 2 van deze voorspellingen uitkomen.

H.Teeuwen | 27-12-17 | 22:29

PS: ik ga liever meteen voor het hoogtepunt. Bijvoorbeeld: hey pech, told you so!

NecroSister | 27-12-17 | 20:35

Voorspel sucks... Grijns...

NecroSister | 27-12-17 | 20:32

Het mother of all referenda zal niet plaatsvinden, er komt een europese minister van financiën en de ECB gaat zijn opkoopprogramma weer opvoeren. We hebben het prima in NL, maar het zou echt veel beter kunnen zonder de EU

barryvantiggele | 27-12-17 | 20:05

Oekraïne en Turkije worden EU landen.
Oekraïnse nazi's en pro-Erdoganturken treffen elkaar in Brussels en slachten elkaar af.
Daarbij fikt het Brusselse arendsnest tot op de grond af en is een nieuwe feestdag een feit die wérkelijk verbroederd en iedereen danst op muziek uit de 80's.

LuckyGirl | 27-12-17 | 19:43 | 1

2018: meer en meer moslim gejank, recordcijfer immigratie, pardon voor alle afgewezen asielmigranten uit de Benelux, nog meer belasting betalen en compleet instorten koopkracht plaatje en alle tbs-ers krijgen miv juni vanaf dag 1 recht op 4 onbegeleide verlofdagen per week dankzij arrest EU. Verder 365 dagen/ 24 uur heel Nederland in presetmodus, monddopd gemaakt door de sleepwet, wat dankzij slimme marketeers van google een goudmijn aan gegevens oplevert voor multinationals. Oh en de schuld voor de Mh17 wordt door alle partijen Belgie in de schoenen geschoven.

Dagdief | 27-12-17 | 19:38

Sorry maar van dit voorspel raak ik niet opgewonden

Sandronique | 27-12-17 | 19:35

De eerste omkoping met bitcoins van een politicus vind plaats. Op GS, verdenken we hem en/of haar van deze omkoping maar bitcoin dus geen bewijs. Methode is succesvol, dus laatste deel van 2018 word het mode om politici op dergelijke manier om te kopen.

O2Neutraal | 27-12-17 | 19:32

De marginale margepartij in de marge, PvdA, verliest de gemeenteraadsverkiezingen, maar levert toch weer de meeste wethouders.
Die kun je gewoon opschrijven, gaat 100% uitkomen.

En verder zal er weer een zootje aanslagen van islamitische moslims komen, die allemaal al in beeld waren van de veiligheidsdiensten.
De Noord-Zuidlijn gaat weer tientallen miljoenen extra kosten.
Voor Groningen is er ook in 2018 wederom geen geld.
Kun je allemaal ook zo opschrijven.

Stormageddon | 27-12-17 | 19:29

Toetredingsonderhandelingen Oekraïne bij EU en toetreding wellicht eind 2018 een feit.

GKJP | 27-12-17 | 19:26

Alexander Penthouse is boos, dat betekend dat GeenStijl als eerste wordt verboden in 2018. Net als bij Nekschot wordt in nacht en ontij GeenStijl onmanteld.
Dit onder de bezielende leiding van Francisco van Jole in een stralende witte negligé met de tong een half meter uit de bek.

GeenStijl verboden. .. het zou zo maar kunnen!

braamstruik | 27-12-17 | 19:25 | 1

@braamstruik | 27-12-17 | 19:25 | reageer
Helemaal niet denkbeeldig. U heeft immers Arrogander tot op het bot beledigd door dat 'nepnieuws' over zijn Scheveningse appartementje. En die BiZa-minister, die is toch van dezelfde Partei?

theo-is-dood | 27-12-17 | 21:28

Ik voorspel dat ik in 2018 de hoofdprijs in een loterij ga winnen.

Zenzeo | 27-12-17 | 19:18 | 1

Dat kan niet, jij begrijpt wel waarom!

braamstruik | 27-12-17 | 19:26

Ik verwacht een charme-offensief van Karin Ollongren (de robot, bekend van de sleepnetwet, afschaffing van het referendum en natuurlijk het nepnieuws). Iets als knuffelen met dieren of kinderen. Kinderen voor kinderen ofzo. Of een keke film over hoe ze mee gaat met de dierenambulance of zieke bejaarden in het ziekenhuis een handje geeft. Terminale patienten een grapje verteld, zulke dingen.

O2Neutraal | 27-12-17 | 19:17

Nou, als gevolg van beroepsdeformatie hier nog een speciale voorspelling:

Omdat vanaf 2018 iedereen zich het schompes gaat betalen aan energiebelastingen stijgt de verkoop / installatie houtkachels, zonnepanelen, warmtepompen en aanverwante volledig de lucht in.
Dat is natuurlijk foute boel, burgers die zèlf proberen iets te doen aan steeds maar oplopende belasting-lasten.

En dus verzint een of andere VVD-D66-CDA-leukerd (hopelijk heeft u hier dus nou eindelijk eens NIET op gestemd) eind 2018 (of in 2019) het 'energiewaarde-forfait', een extra heffing op te tellen bij uw aangifte inkomstenbelasting, want u heeft immers de beschikking over een eigen energiebron, en hoeft daarom niet meer (alles) te dokken aan de energieboer (lees: voornamelijk belastingheffingen).
DAT. MAG. NATUURLIJK. NIET!

Vertelt u mij maar eens wat het verschil met een 'eigen woning-forfait' c.q. aflosboete, omdat u zo braaf bent / geweest om uw vaste lasten naar beneden te brengen door uw hypotheekrente af te lossen....

Sorry, hopelijk leest VVD-D666-CDA deze tegel niet.

EefjeWentelteefje | 27-12-17 | 19:06

GeenStijl verboden in 2018: Karin Hildur Ollongren Demofoob 66 regeert bij de gratie van God, niet van het volk, democratie of de vrijheid van meningsuiting.

Romein 13 vers 1 -5:
1 Alle ziel zij den machten, over haar gesteld, onderworpen; want er is geen macht dan van God, en de machten, die er zijn, die zijn van God geordineerd.

2 Alzo dat die zich tegen de macht stelt, de ordinantie van God wederstaat; en die ze wederstaan, zullen over zichzelven een oordeel halen.

3 Want de oversten zijn niet tot een vreze den goeden werken, maar den kwaden. Wilt gij nu de macht niet vrezen, doe het goede, en gij zult lof van haar hebben;

4 Want zij is Gods dienares, u ten goede. Maar indien gij kwaad doet, zo vrees; want zij draagt het zwaard niet te vergeefs; want zij is Gods dienares, een wreekster tot straf dengene, die kwaad doet.

5 Daarom is het nodig onderworpen te zijn, niet alleen om der straffe, maar ook om des gewetens wil.

Geenstijl heeft geen gewetens; aldus Domofoob 66; hiermee moet u het doen in 2018!

Yoo2621 | 27-12-17 | 19:04

Voor ik het vergeet: Halsema wordt burgemeester van de Doggersbank.

Memek | 27-12-17 | 18:54

Ik denk dat Azië wederom belangrijker gaat worden (ook op het politieke toneel), Rusland en zijn elite mogelijk hun hand zullen overspelen in de zin dat ze internationaal geïsoleerd komen en 'contact' met de bevolking kwijtraken (minimaal resulterend in een crisissfeer, geleidelijk opbouwend gedurende het hele jaar) en dat het ook op universiteiten in de VS een roerig jaar kan gaan worden.. uit de losse hand, even heel macro. Vrienden van Trump merken dat ze verder weinig vrienden (over) hebben - kat(ten) in het nauw (net als Rusland misschien). Snel (en hopelijk goed/beter) voorbereid dan dit jaar daarvoor verder willen naar 2019 denk ik daarna.. (trend voor centraal europa kan minder stabiel zijn - maar ik denk in 2018 nog niet).
Verder, misschien probeer ik het met een nieuwe nick ik werd nooit gejorisd en ben best laks in dat soort dingen (nick verwijzend naar Holden Caulfield en.wikipedia.org/wiki/Holden_Caulfiel... lijkt me wel iets - al is @H.Caulfield al bezet.. ). De huidige nick bedacht ik in 1 seconde, net als andere fora waar ik vaak maar 1x iets postte - in die tijd recreëerde ik dus nog niet op internet.. of ik neem een oude nick van James Comey ("He is a man using Twitter not to connect but to disconnect [..]") over - steeds meer oud-functionarissen in de VS ontdekken Twitter trouwens en posten leuke snarky comments ("These days, when notable squares—Preet Bharara (joined February 2017), Walter Shaub (joined February 2017), Sally Yates (joined June 2017), Renato Mariotti (joined July 2017), John Brennan (joined September 2017)—exit the discretion of a law firm or a government office, they strap on their dancing shoes and head to the Twitter disco." www.politico.com/magazine/story/2017/... Hopelijk wordt 2018 er in dat opzicht nog leuker op (vooral ook internationaal kan er nog wel een tandje aan hilariteit bij, 'Trump maar dan wel leuk..' - het leukere alternatief voor bijvoorbeeld oorlog ook trouwens.. kan ook schelen nogal, als mensen die op een gewapend treffen zouden kunnen aansturen door niet heel veel mensen nog serieus genomen worden). Hopelijk wordt het daarna nog wat met westers leiderschap (en schuift het niet helemaal naar Azie, alhoewel ze daar wel een aantal dingen beter doen - en mogelijk zijn die op enig moment het afkijken waard.. op gebied van landbouw, innovatie in de farmaceutische industrie, mogen ze wel internationale standaarden gaan neerzetten wat mij betreft van wat ik er zo van gelezen heb.. ).

nickolaas | 27-12-17 | 18:54 | 2

En dat twitter heeft op zich wel een parallel met de val van de oude Sovjet-Unie trouwens.. taxi-chauffeurs in Moscow stonden erom bekend dat ze hele college's konden geven onderweg over hoe het daadwerkelijk met het land toen ging - zij waren de kritische mensen, die er als eerste uitgevlogen waren (en gingen met hun auto chaufferen - de rest kon daarna geen auto meer betalen toen het land echt buik-omhoog-ging en stapte dus in toenemende mate bij die mensen in de auto.. ). Veel van dat soort mensen op sociale media is een teken dat een land in verval is misschien.. (hier valt het nog mee gelukkig ;) ). Kan het bijbehorende artikel over de taxi-chauffeurs even niet vinden (moscowtimes meen ik - helaas ;) ).

nickolaas | 27-12-17 | 19:33

En ook mensen als Navalny op Youtube en Facebook (VK is volgens mij in Rusland het platform), daar heeft de gevestigde macht toch echt wel last van en in toenemende mate..

nickolaas | 27-12-17 | 19:45

Nederlanders smeken Putin hun te komen verlossen van de EU

A.C.H.M.E.D | 27-12-17 | 18:42 | 4

Of Poetin komt ons wel verlossen. Daarna:

-Er komt een groots onderzoek naar vermeende belastingfraude bij Omtzigt. Kamerlidmaatschap wordt ingetrokken
-Geenstijl gaat op zwart nadat uit onderzoek blijkt dat er sprake is van belastingfraude
-TPO gaat op zwart nadat uit onderzoek blijkt dat er sprake is van belastingfraude
Powned raakt licentie kwijt na overtreden milieuwetgeving
-JOOP gaat op zwart nadat uit onderzoek blijkt dat er sprake is van belastingfraude en aanranding van de goede zeden
-FvD wordt ontbonden nadat gebleken is dat zij zich op grote schaal schuldig hebben gemaakt aan belastingfraude
-Er komen internetlicenties voor zowel bedrijven als particulieren. Voor particulieren wordt deze gekoppeld aan Digid.
-homopropaganda wordt verboden, net als allerlei andere nieuwe vormen van propaganda
-Moet ik doorgaan?

atheïstisch stemvee | 27-12-17 | 19:31

De npo gaat iedere dag Wilders, Trump en Boudet afzeiken.

gsm | 27-12-17 | 20:03

atheïstisch stemvee | 27-12-17 | 19:31
Graag.

O2Neutraal | 28-12-17 | 11:29
▼ 1 antwoord verborgen

Rusland bezet de Ukraine

A.C.H.M.E.D | 27-12-17 | 18:40

Om de drie maanden ofzo komt er weer een stukkie van Pritt waarin hij zegt dat hij de NPO kut vindt. En daarna de gebruikelijke reaguursels.

DeDenkerT | 27-12-17 | 18:38

Ik voorzie aanslagen....... Heeel veeel aanslagen.
Belasting aanslagen.
Toets aanslagen.
En heeft helemaal niets met islam te maken.

Rest In Privacy | 27-12-17 | 18:36

Ik voorspel meer van hetzelfde. In 2018 veranderd er nog geen fluit. Policor, EU, islam. Hopelijk gaat er rond 2019/2020 een andere wind waaien. Als het dan niet te laat is tenminste. Verder zie ik het onverminderd somber in voor de nabije toekomst in Europa. De enige werkelijke voorspelling die ik kan doen, omdat ik daar zelf nog invloed op mag hebben, is dat ik in 2020 of 21 vertrek uit Nederland en Europa. Als er nog geen hek omheen is gezet tenminste.

Dutchbeaurouge | 27-12-17 | 18:34

- Gloria Wekker pleegt aanslag op burgemeester Pechtold van Amsterdam tijdens Keti Koti.
- Willekeurige burgers worden vanwege de sleepwet opgepakt i.v.m. 'Russisch nepnieuws' . De nieuwe strafmaat is organen afstaan of paspoort inleveren en VN burger worden.
- Kerstbomen krijgen een extra milieuaccijnsheffing vanwege schade aan het sociale en religieuze milieu.: de reliheffing.
- Joop wordt DE 'gemodereerde' opiniesite waarin het volk aangeeft hoe fantastisch divers en inclusief de grachtengordel en ook het zittende kabinet is. Overige sites worden gesloten vanwege het bij voorbaat haatzaaien/nepnieuws verspreiden.
- De nieuwe onderkoning Karin.O. heeft technische hulp ingeroepen bij de Russen, Chinezen en bij Kim J.I. persoonlijk zodat dit efficient geregeld kan worden.
- Er is een kiespas nodig om te stemmen. Na intensieve controle via de sleepwet door de GVD (Gutmensch Veilgheids Dienst) kan men instemmen met het door het kabinet voorgestelde standpunt. Uitslag 98% voor. (2% ziekmeldingen, zij krijgen bezoek aan huis)
- Juncker krijgt amnestie voor alle strafbare feiten in het verleden.. en in de toekomst.
- Timmermans geeft aan dat dubbelpaspoortigen ook 2x een uitkering mogen aanvragen. Na het spelen van monopoly krijg hij een idee: dubbelpaspoortigen krijgen tevens een get out of jail free card.

filibuster | 27-12-17 | 18:34 | 1

Ik hoop oprecht dat je ongelijk krijgt. En eindigt op de laatste plaats.

Gokmaar | 27-12-17 | 18:42

Mark Rutte laat zich ombouwen, en wordt de vriendin van Peggie.

A.C.H.M.E.D | 27-12-17 | 18:32

Ik las "Geinig voorspelspel" met de nadruk op de 'oo'.
Nee, voorspellen is nou niet my kind of voorspel.

De waard zijn gast | 27-12-17 | 18:28

2018 wordt als 2017 maar dan erger.

Rest In Privacy | 27-12-17 | 18:26

Alexander Pechtold maakt in de zomer bekend voortaan als Alexandra door het leven te gaan. Trekt zich terug in Scheveningen

De pakjesboot wordt geënterd door zwaarbewapende KOZP-demonstranten. De laatste Zwarte Piet rent daarop met brandend lont het kruitvat in en roept, dan allemaal maar de lucht in!

Ollongren raakt haar blauwe vinkje op Twitter kwijt. Is furieus

Verhofstadt gaat eindelijk naar een andere kapper

Merkel bevalt van een gezonde maar lelijke tweeling

Ad Melkert maakt bekend last te hebben van klopgeesten in zijn sm-kelder

atheïstisch stemvee | 27-12-17 | 18:26 | 2

Ollongren raakt haar blauwe vinkje op Twitter kwijt. Is furieus
atheïstisch stemvee | 27-12-17 | 18:26 | reageer

Nadat bekend is geworden dat ze een van de veertig buitenechtelijke kinderen van Prins Bernhard is.

Memek | 27-12-17 | 18:52

De pakjesboten voor de kust van Somalië worden al jaren leeg geroofd door zwarte pieten.

meneer der meneren | 27-12-17 | 19:12

Ohja: Geert Wilders doet een stap op zij voor Martin Bosma na tegenvallende Gemeenteraadsverkiezingen.

Panos88 | 27-12-17 | 18:25

@DrumPiet | 27-12-17 | 17:48

Ik weet dat uw soort geen reedt geeft om al de door moslims afgeslachte Europese vrouwen, kinderen en mannen. Medemenselijkheid is u vreemd wanneer dat slachtoffers van islam betreft. De toekomst van onze samenleving is niet belangrijk. De deugmening over Islam moet prevaleren. Daar mogen vele doden voor (blijven) vallen.
.
Dat hoeft u niet expliciet te bevestigen.

Parel van het Zuiden | 27-12-17 | 18:20 | 4

Bakito | 27-12-17 | 18:24
Dus de 'kunstenaars' van Charlie Hebdo waren links? Het rockconcert in Bataclan was linkse muziek? De aanslag op vliegveld Zaventem was daar want vliegen is een linkse hobby? DE vrouwen die in Turku (Finland) werden doodgestoken waren allen linkshandig? De aanslag in Engeland was omdat ze daar allemaal links rijden? Wat een acherlijk geleuter zeg.

De waard zijn gast | 27-12-17 | 18:39

Bakitootje toch ; ik heb net wederom kaartjes voor een concert gekocht, ben afgelopen weekend met het OV gereisd en mijn werk wordt vaak als kunst bestempeld. Ik hoef het plempsel van Pareltje niet eens te lezen om mij door u in de linkerhoek gedrukt te zien.

Promedio | 27-12-17 | 18:42

Bakito | 27-12-17 | 18:24
De echte gutmensch waagt zich enkel in een gender- en CO2-neutrale wagen buiten de A10 of buiten het "Haagse". Zij zullen de laatsten zijn die geraakt zullen worden door een aanslag. Misschien dat een enkele columnist getroffen zal raken, maar dat is slechts bijkomende schade (iemand hier een goede term daarvoor?). Of ze moeten willen vliegen, maar daar zetten ze dan ook alles op alles om aanslagen te voorkomen, ik heb nu al medelijden met idereen die denkt een tandpastatube mee te kunnen nemen!

O2Neutraal | 27-12-17 | 19:25
▼ 1 antwoord verborgen

Voorspelspel, klinkt erotisch. Maar aangezien dit een roze site is, pas ik daarvoor.
Croxifoxio | 27-12-17 | 17:28 |

Luister knul. Ik kan je laten klaarkomen op heel veel manieren zo erg zelfs dat je niet meer kunt lopen de eerste minuten, je weet niet wat je mist.
Kusjes XXXX

Gokmaar | 27-12-17 | 18:14 | 1

Lol!

Dagdief | 27-12-17 | 19:41

Omroep Powned stopt ermee.
Greet wilders dondert een aantal mensen uit zijn partij.
Kabinet valt voor het einde van het jaar.
Koning drinkt breekt zijn nek tijdens het skiën.
Zwarte Piet verliest nog meer terrein.
Er zijn minstens drie incidenten met TBS'ers

miko | 27-12-17 | 18:13

Greet vertrekt uit de Kamer. Gidi volgt hem op.

Moeki de Meeuw | 27-12-17 | 18:12

Eind 2018 zullen veel inwoners van Nederland ontdekken dat men het eind 2017 in grote lijnen niet helemaal correct voorspeld had. Uitzonderingen daargelaten.

marjen | 27-12-17 | 18:08 | 1

Lol!!

DrumPiet | 27-12-17 | 18:14

Er is altijd iemand die een grote ramp voorspeld. Als je genoeg roept heb je wel eens gelijk.

miko | 27-12-17 | 18:26

Village People?
Met de komst van vele nieuwe volgelingen van de liefdesreligie voel ik aan m'n water dat dit het helemaal gaat worden in 2018.. youtu.be/Nm-ISatLDG0?t=7s

Mike2054 | 27-12-17 | 18:22

Mag niet deelnemen zegt GS. Uitstekend zelfs.

Cocorico | 27-12-17 | 18:03

2018 wordt het jaar waar dement, hysterisch en zwakzinnig rechts weer 365 tevergeefs wacht op een terreuraanslag en gulden terug.

Zin in!

Bakito | 27-12-17 | 18:02 | 3

2017 oudejaarsavond, Bakito is stom-dronken en kopt een nitraat vuurwerk bom, gegooid door zijn retard neefje.

Plorkface | 27-12-17 | 18:09

Plorkie toch. Ik drink niet, ik ga niet naar buiten als idioten met buskruit in de weer gaan.

En ik heb geen neefjes, alleen maar nichten en zussen.

Bakito | 27-12-17 | 18:26

Gelukkig schaar je niet iedereen die 'rechts' is onder dement, zwakzinnig en hysterisch.

Montu | 27-12-17 | 19:41

Belasting wordt met vijf schijven uitgebreid.

william7055 | 27-12-17 | 17:59 | 2

U bent erg optimistisch. Hulde.

Gokmaar | 27-12-17 | 18:03

Ollo en Markje proberen het, doch het wordt een zware teleurstelling.

gsm | 27-12-17 | 20:54

In navolging op o.a. meneer der meneren | 27-12-17 | 17:25 | voorspel ik dat ik liever sterf dan dat ik op faecesboek ga.
Betere voorspellingen lees ik gewoon zoals altijd op GS.
Mijn voorspelling: Na ontmaskering Ollongren blijken reptilians te bestaan.

LuckyGirl | 27-12-17 | 17:58

De US valt NK aan.
De opgefokte moslims nemen de EU steeds meer over van de blanke jankerTs.
De randstad wordt nog veel meer een triest en totaal mislukt hellhole.
Papieren/electronische werkelijkheid wordt nog veel meer ingezet dan nu om de moderne slaafjes in coma te houden.

YaHozna | 27-12-17 | 17:58 | 2

Frank Zappa blijkt vermoord te zijn door the brain police.

LuckyGirl | 27-12-17 | 18:01

Waarom niet Cuba, dat is meer gender- en CO2-neutraal!

O2Neutraal | 28-12-17 | 11:31

Zo. Ingevuld. Zal wel weer niks winnen!

overVecht | 27-12-17 | 17:57 | 1

Gaat niet om het winnen, maar om het meedoen.

VreterRdePies. | 27-12-17 | 20:43

Voorspelling: Alexander Pechtold wordt vader. Het zou zijn 3de kind kunnen zijn, maar ook zijn 5de. Mogelijk zelfs hoger. Journalisten weigeren om er over te schrijven omdat het een privé kwestie is.

Het eerste Stones lid dat overlijdt is Kieth Richards (alcoholvergiftiging)
De eerste politicus die struikelt is Dennis Omtzig (over een NRC)
Sylvan Simmons wordt boos op zwarte piet (blijkt een toevallig langslopende Ghanees te zijn)
Bitcoin blijkt een Ponzi schema te zijn, koers daalt naar nul (believers blijven doorhandelen)
Nederlands elftal verliest in de verlenging op penalties. (zoals zo vaak)

Osdorpertje | 27-12-17 | 17:53 | 3

Even over dat nederlands elftal. welk jaar bedoel je ?

Gokmaar | 27-12-17 | 17:58

@Gokmaar | 27-12-17 | 17:58
Op z'n vroegst 2020 (maar deze staat altijd in mijn lijstje van voorspellingen omdat ie altijd uitkomt)

Osdorpertje | 27-12-17 | 18:11

Ik denk wel dat Richards de eerste onder een steen is, maar niet aan iets waar die man al een halve eeuw immuun voor is.

PresidenteDeConjovia | 27-12-17 | 18:34

CBR eist dat elke Nederlander een suikerklontje in het dashboardkastje legt ter voorkoming van verkeersongelukken.

DebraCadabra | 27-12-17 | 17:52 | 2

Of alle ambtenaren verplicht een blikje Energie Drink in de auto, met als tweede titel: "Now you are playing with other people".

O2Neutraal | 27-12-17 | 19:29

De onderste steen zakt steeds dieper.

gsm | 27-12-17 | 20:57

Volgend jaar gewoon weer hetzelfde geneuzel als de afgelopen 13 jaar in de panelen.

DrumPiet | 27-12-17 | 17:52 | 2

Maar het is wel leuk geneuzel, toch ?

Gokmaar | 27-12-17 | 17:57

Iets minder reaguursels denk ik zo.

miko | 27-12-17 | 18:15

Ik heb geen fachboek.
Maar ik voorspel.
Elke 10 minuten een trein van Amsterdam naar Eindhoven (en misschien terug ook)
Lelystad airport gaat niet uitbreiden, teveel wilde vogels.
Ik ga het komende jaar mijn somalische buurman met zijn bek over het asfalt schuuren.
Rutte gaat dood. Weet niet wanneer maar dood gaat ie.
Gut wat nog meer ? O ja. Er komt oorlog in europa, het is al ondergronds aan het smeulen, maar ik schat over een jaartje of 1 komt het boven de grond.
Denk dat ik 100% scoor.

Gokmaar | 27-12-17 | 17:51

Moslims blijven vervelend en de linkse kliek die ze steunt blijft nieuwe woorden verzinnen voor wat we allemaal weten. "Verwarde man" wordt "Patiënt". Afkomst of godsdienst noemen in de media wordt strafbaar.

Alle cryptocurrency vallen compleet uit elkaar in 2018, de bitcoin is een goed idee maar met een waardeloze uitvoering. Alle linkse groene partijen gaan de munten verbieden i.v.m. CO2 uitstoot van het berekenen ervan.

Het kabinet gaat vallen over voltooid leven als Pia haar zin doordrijft bij Pechtold en hij zich verplicht voelt om haar te steunen wegens 3 slechte pijpbeurten in zijn neukhol, sorry penthouse.

MH17 blijft door vliegen onder het tapijt net als alle moslims aanslagen in Nederland. Autobranden worden in de media afgeschilderd als technische problemen bij ALLE merken.

Een bekend iemand die voeltbalt gaat dood, ook zullen er diverse andere bekenden overlijden.

Er volgt een aanslag op Trump door een SJW jongere die zijn geslacht niet kan vinden.

Er komt een enorme ontploffing in Rotterdam als een verwarde man op een LPG tanker tegen een olie opslag plaats aanrijdt. Sorry patient.

In September is het eerste kabinet Boudet een feit

Merkel verlaat de politiek nadat duidelijk geworden is dat ze seksuele uitspattingen heeft gehad met 9 Syriërs.

GerMonster | 27-12-17 | 17:48 | 2

Tegelijk???

miko | 27-12-17 | 18:14

Merkel verlaat de politiek nadat duidelijk geworden is dat ze 9 Syriërs verkracht heeft.

LuckyGirl | 27-12-17 | 18:14

Ik denk dat in het nieuwe jaar Aboutaleb somehow ten val komt.
Hij kan die twee gezichten niet langer volhouden. Aan 1 kant lekker westers carrièrejagen, maar aan de andere kant radicaliseert hij meer en meer.

Carmelita | 27-12-17 | 17:45 | 1

't Zou mooi zijn als ie wat meer zijn achterlijke, donkere moslim natuur laat zien.

YaHozna | 27-12-17 | 19:29

Leuk, een "u heeft uw privacy opgegeven voor een debiel faecesboek-spel"-test....

EefjeWentelteefje | 27-12-17 | 17:44 | 2

Blij dat ik geen Facebook heb.
Nooit gehad, mis je niks aan volgens mij.

Manus Olie | 27-12-17 | 17:47

Alleen voor de contacten, neuk de rest..

Cabana Boy | 27-12-17 | 17:50

Gelukkig zijn er nog genoeg Waffe als het komt volgens Forgotten Weapons; Tour of a Dutch Gun Collection

Cabana Boy | 27-12-17 | 17:44 | 1

2018. Vele Europese mannen, vrouwen en kinderen zullen op de Islamslachtbank aan hun einde komen.
.
Politiekcorrecten zullen opnieuw alles in het werk stellen om dit te vergoeilijken en faciliteren.
.
Immer meer bloed aan de handen van hen die vinden dat ze deugen.
.
Of laat u dat niet gebeuren en brengen we samen deze oorlog naar hun voordeur?
.
Time will tell. It always does...

Parel van het Zuiden | 27-12-17 | 17:40 | 3

Hysterisch figuur.

DrumPiet | 27-12-17 | 17:48

Nee Piet, dat is Judith.

ristretto | 27-12-17 | 17:53

Vele westerse zeurkleppen verdienen niets beters.

YaHozna | 27-12-17 | 19:30

- eerste aanslag met behulp van een drone, in Berlijn
- de Duitse kabinetsformatie mislukt, nieuwe verkiezingen en Merkel exit
- italie kiest een eurokritische regering. Duitse en Franse troepen rukken op tot de grenzen
- willem alexander krijgt een nieuw paleis
- saoedie arabie opent een ambassade in jeruzalem; israel, jordanie en s-a gaan in de bocht van Akaba een gigantische havenstad bouwen
- juncker moet aftreden wegens een spionageschandaal in Luxemburg, toen hij nog premier van dat land was
- Mark Rutte wordt president van de eurocommissarissen
- de euro crasht nadat Italie een parallelle munt invoert
- de HEMA wordt door Nederlandse hedgefondsen overgenomen en heeft al in september een donkerzwarte Piet in het schap liggen
- Johan Derksen wint de gouden televizierring

Glasgow Argus | 27-12-17 | 17:39

You do not have permissions to vote on this poll!

newray | 27-12-17 | 17:39

2018?
Elton John sterft.
Max winst 3 GP's
Hamilton weer wereldkampioen.
Alonso winst minstens 1 keer de 24h Le Mans
Ollongren komt om bij een vliegtuigongeluk.
Rutte krijgt aids.
Pechtold neemt ontslag.
FvD haalt 5 zetels in Amsterdam.
Merkel wordt ongeneeslijk ziek.
Juncker wordt opgenomen in een afkick kiiniek voor alcoholverslaafden.
PSV landskampioen.
Vier Islamitische aanslagen, waarvan 1 in Nederland.
De C.U. trekt de stekker uit het kabinet.

Memek | 27-12-17 | 17:37 | 4

Dat laatste gaat niet door, omdat het zondag was!

Janas | 27-12-17 | 18:10

Mee eens, alleen die Ollongren, die gaat voor moeilijkheden zorgen, teveel Bilderberger. Kabinet blijft zitten, Merkel verdwijnt.
De rest klopt.

gato | 27-12-17 | 18:47

Vergeet nog, bitcoins gaan vallen, China gaat per 1 januari stoppen met bitcoins.

gato | 27-12-17 | 18:50
▼ 1 antwoord verborgen

De wereld draait definitief niet meer door. Francisco van Jole doet de presentatie. Matthijs van Nieuwkerk is verdwaald in nummer 42 van de top 2000.
youtu.be/xik-y0xlpZ0

ristretto | 27-12-17 | 17:36

Wat van 2018 bakken, ik zie het positief in; GeenBagger

Cabana Boy | 27-12-17 | 17:35

Er komt een nieuwe burgemeester van onze hoofdstad. Met of zonder meisjesclitoris, Alexander of Famke, Pik vooruit en recht zo die gaat Kereltje! www.youtube.com/watch?v=zk_WpqVFYZg&a... Gans de provincien zullen u maar wat dankbaar ermee zijn. Dubbel en dwars!

Rest In Privacy | 27-12-17 | 17:34

Siterklaas komt volgend jaar weer aan in Dokkum. Wel zo veilig. De bussen van de KOZP beweging mogen de weg niet meer op vanwege milieugezeik van Groenlinks.

ristretto | 27-12-17 | 17:32

Diabetes type 3 wordt ontdekt. Nur für Moslims.

ristretto | 27-12-17 | 17:30 | 1

Ongeneselijk?

PresidenteDeConjovia | 27-12-17 | 18:32

Vul ik alles in heb ik constant ik op view gedrukt ipv vote. Sukkel van 't jaar: VeelTeSteil

VeelTeSteil | 27-12-17 | 17:29 | 1

winst op de valreep, wat wordt t in 2018 voor u?

Hemmenaar7 | 27-12-17 | 17:39

Voorspelspel, klinkt erotisch. Maar aangezien dit een roze site is, pas ik daarvoor.

Croxifoxio | 27-12-17 | 17:28

- politici gaan nog wolliger praten en de media gaan nog steviger Fake News produceren in de hoop ongewenste realiteit en - waarheden aan te pakken en om te buigen naar politiek meer gewenste uitkomsten.
- Ook in 2018 gaan PVV en FvD in het kader van bovengenoemde strategie NOG vaker vergeleken worden met een bekende socialist (en zijn socialistische beweging) uit het begin van de vorige eeuw, waaruit kijkbuiskinderen dan weer politiek gewenste conclusies dienen te trekken.
- De EU zal nog meer invloed geld en macht gaan vragen, om daar welvaart & vrede mee te veroorzaken voor iedereen. En zijn moeder.
- Ook de islam zal weer wat meer van zich doen spreken.

Jan Passant mk2 | 27-12-17 | 17:28

Francisco van Jole komt op de lijst van mensen die niet meer in de lift mogen.
De Schindlers list.

ristretto | 27-12-17 | 17:28 | 2

De Sloggie list?

Kaas de Vies | 27-12-17 | 17:29

Zolang het maar geen string is. Er ís een grens.

ristretto | 27-12-17 | 17:38

Jullie maken er wel een slecht jaar van, qua artikelen; Komt er nog iets leuks?

Cabana Boy | 27-12-17 | 17:27 | 2

Ik ga vloggen voor Geenstijl.

Kaas de Vies | 27-12-17 | 17:29

Kijk, dat is goeie heid..!

Cabana Boy | 27-12-17 | 17:32

Helen Mees likt de ballen van arrogander?

Rest In Privacy | 27-12-17 | 17:27

Epische EU propaganda gaat epische hoogte bereiken, aangezien Juncker's Commissariaat tot begin 2019 duurt. Laatste kans dus.

Panos88 | 27-12-17 | 17:27

Paay doet haar mond open.

Normpje | 27-12-17 | 17:26 | 2

Hè gadver.

ristretto | 27-12-17 | 17:28

Paay deelt filmpje waarin ze Peter de Vries met een grote zwarte voorbinddildo neemt.

Rest In Privacy | 27-12-17 | 17:30

Als ik me moet registreren of inloggen met een Facebook-account om een mening te geven haak ik direct af. Ik voorspel een groeiende aversie tegen dit soort onzin.

meneer der meneren | 27-12-17 | 17:25 | 1

Zo ist

TisNieZoMoeilijk | 27-12-17 | 18:08

Een voorspelspel? Hhmm.. Vooruit maar, als het maar niet te lang duurt.

zetje01 | 27-12-17 | 17:21

Beetje jammer dat die site voor geen meter werkt. Polls worden niet opgeslagen.

Kameroudste | 27-12-17 | 17:20

Marc Overmars, Karin Ollebol, na Penthouse, welke Europese hoofdstad heeft de elite nog niet gehad om de mensen schrik aan te jagen?, 50.000 euro voor een Bitcoin die eerst daalt tot 5.000 euro, Tom van der Molen, 3 races, Brian Jones is al enige tijd overleden, is die website niet van KPN of een gelieerd bedrijf en wat moeten die met die data?

Watching the Wheels | 27-12-17 | 17:19

Van Jole wordt in zijn hemd gezet.
Silvana richt een nieuwe politieke partij op.
Moslims zijn beledigd.
Ajax wordt in de voorronde van de CL uitgeschakeld door een club uit Finland.
Rolling Stones blijken al 30 jaar dood te zijn.
Rutte liegt vrolijk verder.
Trump krijgt Nobelprijs van de vrede.
Timmerfrans past niet meer in zijn dienstauto.

Rest In Privacy | 27-12-17 | 17:16

Gloeiende Ankara: "You do not have permissions to vote on this poll".

Steinway | 27-12-17 | 17:15 | 1

Ik ook niet. *GL proxy server uit zet*

PresidenteDeConjovia | 27-12-17 | 18:31

Kaas heeft het al gezegd: er komt een aanslag en dit keer wel door moslims, ook in Nederland zou mij dat niet verbazen, gezien de activiteiten in het door en door politiek correct verdorven Witte de Withstraat, die nog wel een keer zal omgedoopt worden in Gloria Wekkerstraat.

Rest In Privacy | 27-12-17 | 17:14 | 1

Ja maar wel nadat er een vrachtwagen met als bestuurder iemand met een glucosefobie. Glucosefobie! Dat zal wat worden tijdens ramadan. Ik stel voor dat we een nieuwe groet uitbrengen inplaats van 'Ramadan Mubarak', wat dacht je van 'prettige diabetesdagen'? Tijd dat wij realisten ook eens gaan 'omdenken' en lukraak namen gaan veranderen, want dat werkt... altijd!

Kaas de Vies | 27-12-17 | 17:18

How many times?
String bets zijn tegen de regels.

PresidenteDeConjovia | 27-12-17 | 18:30

Kaas de Vies neemt ontslag
Kaas de Vies wordt reaguurder van het jaar.
De vriendin van Kaas de Vies maakt het uit.
De vrouw van Kaas de Vies gaat van hem scheiden.
Kaas de Vies brengt narcisme naar een heel nieuw niveau!
Kaas de Vies wordt eindelijk tafeldame bij DDWD

Kaas de Vies | 27-12-17 | 17:11 | 4

Nou eigenlijk had ik de wedstrijden verkeerd in mijn agenda gezet. Zodoende.

Kaas de Vies | 27-12-17 | 17:27

Kaas de Vies gaat voor reaguurder van het jaar(zie ik)

ditotje | 27-12-17 | 18:32

Kaas de Vies wordt schimmelkaas.

Bijtendehond | 27-12-17 | 23:04
▼ 1 antwoord verborgen

Francisco van Jole komt voor de rechter ivm 'sexual harassment in an elevator'.

Rest In Privacy | 27-12-17 | 17:10 | 1

lol nog niet in 2081.

PresidenteDeConjovia | 27-12-17 | 18:30

Er komt een aanslag, dit keer wel door moslims!

Kaas de Vies | 27-12-17 | 17:09 | 1

Nee, man. Door verwarde vrouwen.

Bijtendehond | 27-12-17 | 23:03

Die eerste Rolling Stone is al weer enkele decennia dood dacht ik ;-)

Conan de Rabarber | 27-12-17 | 17:08 | 5

Die heette toch Brian Jones, verzopen in zijn eigen zwembad.

gato | 27-12-17 | 18:59

Ach ja, foutje, John Lennon was de zanger van de Bee Gees. Hij overleed in Amsterdam, nadat hij uit een hotelraam viel met z'n trompet.

Rest In Privacy | 27-12-17 | 20:22

Terwijl hij Staying alive zong zeker?

Rest In Privacy | 28-12-17 | 01:28
▼ 2 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl