Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Oldskool - Prof. Hoxha SLOOPT Peter R. de Vries

Peter R de Vries loog op 9 februari 2017 bij Jinek een verhaal over Dumpert.nl bij elkaar. Dat was zó kwaadaardig dat ik er zowaar van ging bloggen (hier dus). Want het is hoog tijd dat Peter zélf eens rekenschap aflegt, in plaats van steeds-maar-weer anderen de les te lezen.

Voor de archieven: De Vries beweerde dat Dumpert.nl, een filmpjessite op internet, een seksfilmpje van een ‘client’ van hem online plaatste. Dumpert reageerde zogenaamd niet op verwijderingsverzoeken en maakte zogenaamd het leven van een meisje kapot waarbij ze ondertussen een afperser hielpen. Totaal absoluut 110% verzonnen. Vandaag toonde Dumpert aan dat Peter loog. Dumpert had alles prima voor elkaar. YES.

Waarom ik me er druk over maak? Dumpert is mijn oude ‘ding’. Het was de eerste succesvolle spin-off van GeenStijl: een videowebsite met een redactieslag eroverheen. En net als iedereen ben ik dat stichtelijke gelul van De Vries wel een beetje zat, vooral omdat ik nu het over Dumpert gaat, zie hoe ontzettend kwaadaardig hij te werk gaat.

Ik ben de mede-oprichter/verzinselaar van GeenStijl en Dumpert dus. Dus ja, volledig pot verwijt de ketel/takes one to know one/balk-ogen-splinter maar dat boeit me nu niet. Ik praat geen poep op televee en ik zit niet op een moreel hoog paard (mmok nu misschien wel, maar niet lang)

De enige vraag die vanaf NU aan Peter R. de Vries gesteld moet worden, moet gaan over datadiefstal

Peter R. de Vries is een nooit-veroordeelde misdadiger *. Hij is een heler van gestolen gegevens. Hij is nooit door het O.M. aangepakt omdat zijn misdaden plaats vonden in een tijd dat je dingen nog een beetje onderling regelde. Hij had vervolgd kunnen worden, maar dat is niet gebeurd omdat hij een crimefighter was die goed lag bij het O.M. Dat is allemaal ooit al eens beschreven in oa Nieuwe Revu, NRC en door betrokkenen met websites. Zie de bronverwijzingen (links) in de tekst.

Peter R. de Vries heeft zijn journalistieke carrière bestendigd dankzij heling. Hij maakte gebruik van mensen die ambtelijke corruptie tot hun ambacht rekenden. In zijn opdracht zijn diefstallen gepleegd. Diefstal van informatie uit vertrouwelijke politiedossiers. Diefstal van informatie bij banken en verzekeraars. Diefstal van informatie bij gemeentes. Diefstal van persoonlijke gegevens bij ministeries. Diefstal van gegevens bij deurwaarders. Diefstal van gegevens uit de Gemeentelijke Basisadministratie en ga zo maar door. De meeste getuigen van deze feiten leven nog gewoon.

Bronbescherming, sure…

Een aantal van die getuigen sprak ik zelf ooit, ergens in 2001/2/3 omdat ik toen schreef voor Netkwesties.nl, een online publicatie over kwesties rondom het net. Ik heb geput uit oude notities en mijn geheugen maar gelukkig kun je alles ook hierr nog nalezen, de ontzettende web 1.0 website van ene Michel Kraay. Deze Kraay is een veroordeelde datasteelboef, zijn informatie is waarschijnlijk waardeloos in een rechtbank. Maar het opvoeren van een boefje als bron heeft geen Peter R. de Vries ooit weerhouden van een kijkcijfertopper.

Peter R de Vries kocht gestolen informatie onder andere bij Bureau Mariendijk, aldus Kraay. Dit was een recherchebureau dat corrupte ambtenaren en bankmedewerkers op de informele loonlijst had. Uiteindelijk liep Kraay tegen de lamp. Maar de zaak was zo verschikkelijk omvangrijk, ingewikkeld en nasty dat types als Peter R. de Vries door het oog van de naald kropen. Ook advocatenkantoren die nota bene werkten in opdracht voor ministeries ontsprongen de dans.

De strafzaak richtte zich uiteindelijk op een paar sleutelpersonen en niet op de grote schare afnemers zoals De Vries, die natuurlijk dondersgoed wisten wat ze aanrichtten. Het was een fantastisch staaltje O.M. handjeklap met de nodige politieke beïnvloeding waar je nog best een parlementaire enquête tegenaan zou kunnen gooien.

Er was in de jaren 90 een levendige illegale handel in persoonsgegevens waarbij journalisten als De Vries, publieke omroepen, tijdschriften en kranten bij betrokken waren. Niemand heeft en had belang bij een grootschalig onderzoek naar de afnemers.

............

Delen van informatie uit politiesystemen is ambtelijke corruptie. Stentor 29 december 2016: Agent veroordeeld voor lekken van informatie naar EO-programmamakers (SkyHigh televisie).

Uitspraak ECLI:NL:RBOBR:2016:7193

.............

Uiteindelijk was dus alleen Michel Kraay het bokje. Hij is nog steeds verbolgen over het feit dat afnemers als De Vries vrijuit gingen en hij niet.

Tonie.net onthulde in 2008 in de Revu over de ‘methode De Vries.’

Waarom doen die schendingen er toe? Het zijn toch criminelen die Peter pakte? Jazeker, en daar was hij best goed in. Je wordt heus geen succesvolle misdaadjournalist door alleen maar een datajatbureautje in de arm te nemen. Maar HET MAG NIET. Je weet niet hoeveel onschuldige burgers slachtoffer zijn geworden van de dataspitterij van De Vries. Als je één Endstra onderzoekt, betekent het dat er misschien geneusd is in het priveleven van honderden onschuldige Endstra’s, om maar wat te noemen.

Dat De Vries in Hilversum rondloopt alsof hij GODJEZUS himself is die iederen wel even de les leest, is verloedering van de maatschappij. Zo zou het niet moeten werken, zo iemand zou z’n mond moeten houden:

Peter R. de Vries is de échte verloedering van de maatschappij. Strafrecht ontlopen, stelen cq helen. Nooit verantwoording afleggen en on top of it all, anderen de les lezen. Fuck dat!

Verloedering of niet. Tv-redacties worden mogelijk bevolkt door mensen met een slecht geheugen voor feiten. Dus ik wijs u er graag nog even op. The truth is out there!

“Bureau Mariendijk Peter?”

Quote uit 2002, uit mijn notitieboekie van een anonieme bron “Als er ooit een inval bij De Vries wordt gedaan, en ze nemen die gigantische netjes bijgehouden dossierkasten in beslag, dan weet je dat de politie tienduizenden naw-gegevens, paspoortnummers en dat soort zaken gaat vinden van mensen die uiteindelijk NIETS met zijn programma te maken hebben. Genoeg illegaal verzamelde én opgeslagen data om hem achter tralies te krijgen.”

Dit zal vast nog steeds gelden. Dus mocht je ‘m dit weekeinde fikkie zien stoken in de tuin, dan weet je wat hij aan het verstoken is… Dossierkennis!

Prof. Hoxha (bron)

Reaguursels

Inloggen

Peter R. de Vries doet toch ook niet anders dan stiekem filmpjes maken van mensen in privé en die dat op televisie uitzenden? Vraag maar aan Joran van der Sloot. Oh ja, en die Charlie in Chili en Mabel van Oranje Nassau van Lippe Biesterveld - Wisse Smit. Ze was anders onze vice-koningin geweest en nu niks.

DitjaarkrijgikAOW | 12-02-17 | 12:22

% = per 100.
110 % bestaat niet want 110 van de 100 is gelul.

alshetware | 12-02-17 | 06:18

@ Croisantneuf | 11-02-17 | 21:07
• Looser moet met 1x O, natuurlijk.
Slip of the finger.
/
Misselijk manneke is het. Maar kom je aan zijn 2500 euri per "optreden" dan begint hij vuil te doen, wat je nu
Goed verhaal. De man is een neuroot in een keihard pantser. Maar er moeten wel verschrikkelijke dingen in de
fucked witn the wrong marine. Haat die gast, maak het hem maar moeilijk
Hoxa je vergeet dat Peter er ook een sletje op na houdt. "In overleg met zijn vrouw." Jaja.
.
Die man heeft denkt dat hij patent op de rechtvaardigheid heeft. Ondertussen, liegt hij aantoonbaar,
.
Waar kan ik doneren voor de sleur-voor-het-gerecht-en-veroordeel Peter R de Vries -crowdfundingactie?
Kotsmisselijk wordt je van die lul ,net zoals Mulder ,allemmal van die debiele types met een mening ,en half
etc.
- Zo Positief Van Al Die Guurders, Toch, Toppie.
/
Een simpele Google zoekopdracht leert dat u niet anders doet dan anderen afzeiken.
- wat moet ik als zoekargument invullen?
/
U heeft u wellicht al als loser bewezen ?.
- YUP!

h65485665 | 12-02-17 | 00:09

-weggejorist-

jo jo ! | 11-02-17 | 23:57

Deze pretentieuze peter... rrrrrrrrrr de Vries is de meest ranzige lowdown figuur die met zijn verschijning op de flatscreen bijdraagt aan ethervervuiling. Hij liep toch zo geil rond te bazuinen dat hij de moord op Natalee Hollaway had opgelost? Neen mijnheer de nep rechercheur, dat heb je nooit gedaan. En je zal ook nooit een zaak oplossen.., ja met je grote mond !!

jale | 11-02-17 | 21:16

@h65485665

De meeste reaguurders zijn inderdaad wat 'looser'. Starre mensen zijn er al genoeg.

Dank u voor al uw drogreacties op de bijdragen van andere reaguurders. Een simpele Google zoekopdracht leert dat u niet anders doet dan anderen afzeiken.

U heeft u wellicht al als loser bewezen ?

Croisantneuf | 11-02-17 | 21:07

@Gravin v Kippenbouth | 11-02-17 | 16:22
Duh! Hoe heet deze site?
QED

Stormageddon | 11-02-17 | 20:49

Deze figuur word ik ook zooooooooo moe van.

Wienerschnitzel mit | 11-02-17 | 20:02

Peter? Ons nationale geweten en allesweter in de vorm van een nasaal ouwehoerende allesneuqer...

metzonderzijwieltjes | 11-02-17 | 19:54

Die vent het gewoon Peter de Vries, iedereen die er een 'R.' tussen plakt laat zich lekker door die gast gebruiken.

Wekkertje | 11-02-17 | 19:13

Kijk uit!1!!1!!!111
Straks leest hij mee.

Jan Gordelroos | 11-02-17 | 19:12

Dank voor deze achtergrondinformatie over Peter 'Air' de Vries. Maar had ie nou een punt wat dat dumpert-filmpje betreft?

Rest In Privacy | 11-02-17 | 17:46

verhaal*

Yummy | 11-02-17 | 17:43

En wie is het meest integer?
Het is een beetje hij, zij vehaal.

Yummy | 11-02-17 | 17:41

Ik krijg gelijk een misselijk gevoel als ik die man op TV zie, zo een enorme huichelaar, bah.

nStilgar | 11-02-17 | 16:51

Kotsmisselijk wordt je van die lul ,net zoals Mulder ,allemmal van die debiele types met een mening ,en half Nederland zitten er als schapen naar te kijken ,en geloven ook nog wat die parasieten ervan vinden .
Stoppen met kijkgeld verspillen aan de NPO ,ze wonen in kastelen ,en dragen geen ene moer bij .

fleurtje | 11-02-17 | 16:43

@Stormageddon | 11-02-17 | 12:18
Het feit dat "alle mediahoeren" inclusief een pulpprogramma als RTL Boulevard deze shit opvoeren, wil nog niet zeggen dat een zichzelf respecterend nieuwsmedium zich tot hun niveau moet gaan verlagen.
Het is een gewoon een kwestie van stijl, Stormageddon en dat ontbreekt bij Geen Stijl.

Gravin v Kippenbouth | 11-02-17 | 16:22

"Als je één Endstra onderzoekt, betekent het dat er misschien geneusd is in het priveleven van honderden onschuldige Endstra’s, om maar wat te noemen."


Dit doet de AIVD ook, ze hebben zelfs de 'tapwet' cadeau gekregen van het Haagse geboefte waarmee ze heel onschuldig Nederland mee mogen bespioneren.

XaleX_2 | 11-02-17 | 16:20

Zo. De alea is weer fors geiactaad.

LibertasSimplex | 11-02-17 | 16:10

Ik vind het al erg genoeg dat ik Peter Rudolph de Vries regelmatig op de tribune van FCTwente zie zitten. Hij schijnt samen met zoonlief ook nog voetbalmakelaar te zijn van een speler van FCTwente.
De Jan Doedel doet gadomme alles voor geld!

De Laureaat | 11-02-17 | 16:02

Peter r. de Vries is dehedendaagse variant van Heydrich die zich vol verve zou willen toeleggen op de eliminering van de intelligente, dwarse, hoogopgeleide en vooral zelfnadenkende) blanke burger. Peter R. is daarmee een zielige schertsvertoning van zichzelf geworden.

ad melkert | 11-02-17 | 15:55

Hij zit tegenwoordig minimaal 3 X per wwek bij de een of andere omroep. @ 3000 /keer dus zeg € 30.000 per maand. Als hij nou wat zinnigs zou vertellen, maar het is altijd dat gezeik en gezeur. Ben al jaren zat om die kop en dat gezeur aan te horen en zet de TV op een andere zender. Maar ja ..... als Marianne Zwagerman er ook zit, moet ik wel kijken.

EvertsNL | 11-02-17 | 15:34

Waar kan ik doneren voor de sleur-voor-het-gerecht-en-veroordeel Peter R de Vries -crowdfundingactie?

slootschurftklootzak | 11-02-17 | 15:32

Van misdaadverslaggever naar gutmenschgezever.

Nehemia | 11-02-17 | 15:22

@bert.s | 11-02-17 | 12:43
• Peter de Vries vertelt over, Peter en Cor. 12:35
Vragen reaguurders zich wel eens af waarom zij geworden zijn, zoals zij nu zijn?
Negatief, Hypocriet, Grofgebekt, Achterdochtig, Angstig wereldbeeld, Hoog aluhoedgehalte...
Zijn zij ook opgegroeid als Cor van Hout, opvoeders, omgeving, vrienden.
Hebben reaguurders alleen loosers als vrienden?
www.npo.nl/dream-school/25-01-2017/VPW...

h65485665 | 11-02-17 | 15:22

Dus Peter R. de Vries is een lul. Dat wist ik al.

His Lordship | 11-02-17 | 14:43

Het is gewoon een vooringenomen paardenlul , en daar moet ie het mee doen .

Jetstream | 11-02-17 | 14:22

@Petrus Poortwachter | 11-02-17 | 09:42
Dat men deze eikel steeds blijft vragen (zelfs bij VI zat hij al eens) is het echte probleem.
Juist bij VI vriend! Derksen en vd Gijp kruipen echt in iedere linkse kont en zijn hiermee de bekendste goedmensen v d Nederlandse tv. Brrr.

Rest In Privacy | 11-02-17 | 14:18

Peter de vries deed bij rtl-boulevard voorkomen alsof "het filmpje" bij GS te zien was. Wat een leugenachtige hypocriete lul-met-vingers. Toen Luuk Ikink die lul op "embedded" wees, was die hypocriete zak "not amused".
Wat een enorme viezerik, die pr de vries.

Anjin Mohammed | 11-02-17 | 14:01

Peter is een karikatuur van zichzelf: De patriarchale benadering met gefronste wenkbrauwen, nasale stem en een verleden als "rechtsdienaar" waar hij tussen het kamp van goed en kwaad lijkt te schimmeren. Deze man krijgt veel te veel stem op de Nederlandse tv. Tijd dat ie met pensioen gaat.

Admiraal Balthasar | 11-02-17 | 13:35

@eerstneukendanpraten | 11-02-17 | 09:33

Jinek kan en is niets. Ze noemt zichzelf journalist, omdat ze na een paar jaartjes VS geschiedenis te hebben gestudeerd ze zichzelf bij de NOS naar binnen heeft geneukt (letterlijk)

Het huidige programma komt uit de koker van uwe bejaarde geplastificeerde over-geile arogante ijdelheid zelfe: ook wel bekend als Jeroen Pauw.

Een dronken Deelder nodig hebben om je 'talk'show terug op de NPO kijkcijfer kaart te krijgen... het geeft al voldoende aan.

litebyte | 11-02-17 | 13:21

Framboos Wiegers! He's back!

hondsdolle baas | 11-02-17 | 13:09

-weggejorist-

Rest In Privacy | 11-02-17 | 13:07

Die man heeft denkt dat hij patent op de rechtvaardigheid heeft. Ondertussen, liegt hij aantoonbaar, is bevriend met zware criminelen, belazerd zijn vrouw, geniet zichtbaar van het neerhalen van andere mensen, kent alleen oppervlakkige emoties, altijd gefrustreerd. Voelt zich door iedereen aangevallen en heeft een tomeloze zucht naar aandacht en/ of macht.

Calimero zeg maar.

0,0 procent charisma. Volgens mij heeft deze meneer een enorm maar heel zwak ego.

Dan vraagt een psycholoog zich direct af : Hoe was de relatie met mamma? Ik ben bang dat die relatie een hele moeilijke was en dat meneer de Vries een moeilijke jeugd heeft gekend.

Daar heeft hij nooit overheen kunnen groeien. Eigenlijk is hij nog steeds dat kleine jongetje dat snakte naar aandacht van zijn moeder.

Je maakt zelden narcisten mee die met warmte en aandacht zijn opgegroeid. Heel zielig eigenlijk, levenslang zeg maar. Die man heeft hulp nodig. In plaats van anderen te corrigeren wordt het tijd dat Peter zichzelf eens gaat corrigeren.

Het leven is mooi Peter, zonder frustraties.

Croisantneuf | 11-02-17 | 13:06

Hoe meer irritante mannetjes optreden bij de tegenpartij, hoe beter.

Der Paulie | 11-02-17 | 13:06

Hij was al ge botoxt, toen het nog niet bestond.

cat22 | 11-02-17 | 13:03

@ristretto | 11-02-17 | 11:04
Hee, niet zo vloeken he.

nonloso | 11-02-17 | 13:01

Peter factuurtje was destijds zo close met de crimineel en Heineken ontvoerder Cor van Hout dat ie zelfs sprak op Cor zijn begrafenis. zo'n mensen geef je geen podium op de Nederlandse tv. maar goed in dat dossierkastje zal ook wel waarschijnlijk belastende info zitten van productie directeuren die hem factuurtjes laten schrijven.

Rest In Privacy | 11-02-17 | 12:43

Waar je mee omgaat, daar word je mee besmet...

da wizard | 11-02-17 | 12:39

Paytor R. de Vreemdganger, ben benieuwd wanneer over hem de strontkraan open gaa. Met zijn open huwelijk en zijn buiten de deur neuqhobby. Hier zal vandaag of morgen ook wel een fillempie of foto opduiken.
Hoop dat ie gauw van de kijkbuis geflikkerd wordt, je kan je tv niet aanzetten of dat chagarijnige smoel van hem komt in beeld, met die kudtstem van hem.

Hebbiehemookweer | 11-02-17 | 12:38

Peter R. De Vries was vroeger journalist bij De Telegraaf en is daar onvrijwillig ontslagen na een akkefietje. Daarna is hij misdaadjournalist geworden.
Iemand zich er wel eens in verdiept waarom hij onvrijwillig bij De Telegraaf eruit werd geschopt?
.
Beste GS,
Jullie zijn onderdeel van de TMG Groep, waarvan ook De Telegraaqf deel uitmaakt. Voor jullie toch niet zo lastig te achterhalen waarom Peter er bij DTG uitgeflikkert is?
.
Daarnaast is deze ultralinkse zedenprediker niet zo zuiver m.b.t. Zijn sexuele moraal. Zijn ex ook niet, maar dat terzijde.
.
Verder is Peter net als Patricia Paay en Sylvana Simons. Zij zijn permanent op zoek naar publiciteit. Maakt niet uit wat je tegen Peter zegt, hij antwoordt altijd het tegenovergestelde. Als hij dat overigens niet zou doen, hadden we al jaren niets meer van hem gehoord. En... daar kan deze narcist niet tegen. Dus daarom zie je hem overal op de buis, zonder eigen mening maar altijd met een tegenovergestelde mening van de ander.
.
Eigenlijk vind ik Peter een zielige man. Ik ben blij dat ik niet zo ben als hij. Ook gisteren weer bij RTL Boulevard: zum Kotsen!

Albert5000 | 11-02-17 | 12:36

-weggejorist-

meso1 | 11-02-17 | 12:35

Reinaert | 11-02-17 | 10:24
Kennelijk wel, anders vroeg ik het niet.
Maar dank voor je reply!

Einde van de Domheid | 11-02-17 | 12:24

@Gravin v Kippenbouth | 11-02-17 | 12:11
Een topic schrijven over iets wat alle mediahoeren in en om Hilversum allang hadden gezien en gedeeld, wat al dagen in RTL Boulevard is besproken en waarvan het filmpje op twitter circuleerde... wat is daar in vredesnaam verkeerd aan?
Leg eens uit?

Stormageddon | 11-02-17 | 12:18

Dit, tesamen met het verhaal van Jan Dijkgraaf is meer dan genoeg reden voor GS om aangifte tegen Peter R. te doen wegen smadelijke laster EN diefstal en heling van persoonsgegevens. Voor dat laatste moet je dan wel belanghebbende zijn, hopelijk komt er iemand naar voren in wiens privéleven Peter heeft zitten wroeten om hem eindelijk eens aan de juridische paal te nagelen.
Het wordt echt hoog tijd dat die großmaul het zwijgen wordt opgelegd. Door de rechter, wel te verstaan. En dat die walgelijke vent eindelijk definitief wordt verwijderd uit de rolodexen van de Amsterdamse talkshowredacties. Genoeg is genoeg.
Wakker dat vuurtje maar eens aan, Pritt. De definitieve deconfiture van Peter R. Daar kun je een mooi circus van maken.

Stormageddon | 11-02-17 | 12:15

medelmo | 11-02-17 | 11:44

Daar heb je volkomen gelijk in.

gatito | 11-02-17 | 12:15

Inderdaad een zeer mager 'de pot verwijt de ketel stuk'. Ik kan het normaliter prima bij jullie vinden, maar in dit soort zaken, wanneer mensen mede door jullie kapot worden gemaakt als zij dan niet zelf of al dan niet bewust een filmpje opnemen, vind ik jullie behoorlijk walgelijk. Denk bij dit soort acties eens wat je zou doen als je kind, vrouw, moeder of wie je ook lief is zo in beeld komt. Is het dan ook eigen schuld dikke bult?
Verder is het behoorlijk kleuterschool niveau om alles wat De Vries ooit fout heeft gedaan er bij te slepen om je eigen straatje schoon te vegen.

Weerduivel | 11-02-17 | 12:15

-weggejorist-

Demrocks | 11-02-17 | 12:14

Ah. Het moddersmijten is begonnen.
Reageer nu eens inhoudelijk Prof. Hoxha op het gebeurde.
Geef nou maar gewoon toe dat Geen Stijl/Dumpert gewoon heel erg fout zitten, dat zou je sieren.
Dit niet.

Gravin v Kippenbouth | 11-02-17 | 12:11

Zelfs de amsterdamse onderwereld praat over de Maffia- journalist Peter R de Vries.
't is ook nog een bange wezel ook.

www.youtube.com/watch?v=rEJARbqV0m4

De Laureaat | 11-02-17 | 12:03

@funkyd | 11-02-17 | 10:56
Ja, dat heet dus een Open Huwelijk. En het toont aan dat het hele instituut huwelijk met het grof vuil buiten gezet moet worden, willen we afkomen van dat eeuwige gezeik rond vreemdgaan en trouw tot de dood blijven en huiselijke mishandelingen en vechtscheidingen over de rug van kinderen en te hoge verwachtingen van je kinderen hebben.
Ook dat laatste is een funest deeltje in het gezinsleven, die uit religieuze kringen voortkomende 'hoeksteen van de samenleving'.

dedeurs | 11-02-17 | 12:00

Pats en voor de tweede keer een glas rode wijn in zijn arrogante smoel.

blauwe zander | 11-02-17 | 11:51

@strijpsestraat | 11-02-17 | 10:41
'vermeend'?

dedeurs | 11-02-17 | 11:47

De gelukszoeker | 11-02-17 | 10:55 precies .
Het koningsclubgeheim. zoek verder en je vind busjes in je straat;-)

medelmo | 11-02-17 | 11:44

Die R. staat natuurlijk voor rechtschapen, want zeg nou zelf wie is er zo rechtgeaard als 'Peter weet het altijd Beter'.
Men zou een voorbeeld aan die man moeten nemen, dan kun je trots zijn op jezelf en dan hoor je er pas helemaal bij, de deugdelijkheid in optima forma.
.
Wie maakt dat ik niets meer lust, wie verstoort mijn rust, ja dat is Peter, een boerenlul van 1,9 meter.

Memek | 11-02-17 | 11:41

Goldfinger | 11-02-17 | 11:15
Hij heeft meer kapotgemaakt dan hij betekend heeft voor mensen. Hij loopt te koop met die paar kleine gelukjes van hem, maar over al zijn falen hoor je pjotr de vries niet.
--
Maar die strontbak gaat wel over hem heen nu. Hij is aangeschoten wild, en heeft veel vijanden. Vijanden waarvoor ik in een ander land zou gaan wonen, met een andere identiteit, snap ie. En die zullen hem nu niet meer laten gaan. Want nu is de tijd rijp.
--
Hij is een BN-er en de functie van een BN-er is entertainment. En een keiharde teloorgang van pjotr de vries is puur entertainment. Ik wil natuurlijk wel waar voor mijn zuur betaalde belasting centen!

Mark_D_NL | 11-02-17 | 11:24

-weggejorist-

Akke-de-Miekus | 11-02-17 | 11:19

Peter heeft voor veel slachtoffers en nabestaanden een hoop betekend, dat voorop. Verder is hij helaas een zeer zelfingenomen links mannetje dat schopt tegen alles wat niet in zijn straatje past.

Goldfinger | 11-02-17 | 11:15

Ga zo door Hoxha, maar dan wel tot het gaatje, en ga bij WikiLeaks een mooi dossier over Peuturrrrrrrrrr aanleggen. Ter lering ende vermaeck, maar vooral voor mensen die hem daarmee kunnen aanpakken.

Sgnietzel | 11-02-17 | 11:15

Mark_D_NL | 11-02-17 | 11:04
ja precies Mark! Waar zouden we nu zijn zonder de mensen van GS vraag ik me de laatste tijd af.

Waar zouden we zijn zonder internet? Ik erger me suf aan al die moraalridders die het opnemen voor de geile omaatje. Die nota bene er zelf voor is gaan liggen en die zo achterlijk was om het te laten filmen. Begrijp me niet verkeer, als dat je ding is moet je het vooral doen maar het filmen? Dat is vragen om ellende want je weet gewoon dat het gebruikt gaat worden.
En dan die reactie van die griezel met die kaakklem, die Moraalridder met zijn open huwelijk en zijn vriendin die een kind krijgt van een bevriende homo.
Hoe durft hij eigenlijk een ander de les te lezen over goed gedrag? Terwijl hij zelf al jaren op het randje balanceert tussen boven en onderwereld.

En er nog eens dik centjes aan verdient ook. En intussen dat hele Hilversum of weet ik waar die gasten uithangen. Het fokt maar aan en het doet het allemaal met elkaar. Het spreekt er allemaal schande van maar intussen weten ze niet hoe snel ze allemaal een reactie moeten geven om zelf maar even in de picture te staan. Kijk maar naar die reactie van die Joling.
O ja, ik ben geen Zwitsal trouwens. Heb wel een andere nick maar dat terzijde. Carenza is de naam.

VictimaDelAmor | 11-02-17 | 11:14

Ik begrijp het wel waarom hij Geen Stijl en de reagluurders haat.
Die trappen niet in zijn verheven liegende verhaaltjes!
Die zien hem voor wat hij is:
Een min laag mannetje, die doet alsof hij kennis van alle zaken heeft, van een tampon tot voetbal en alles daar tussen in, voor geld.
Zelf een leven lijd dat discussiebaar is, zijn ontrouw, bezoek aan parenclubs en wat hij nog meer uitvoert, moet iedereen zelf weten, maar jee dan een moraal ridder uithangen?
En voor geld, opdraven als het versleten hoer?
Mijn hemel wat heb ik een hekel aan de man.

animalia | 11-02-17 | 11:14

De gelukszoeker | 11-02-17 | 10:55
Omdat hij voor twee partijen werkt, zowel de misdaad als OM.
Dat gelul op tv is gewoon afleiding . En geld is mooi meegenomen.

gatito | 11-02-17 | 11:12

Als je politiekcorrecte mantra's niet luid beaamt krijg je geen "werk" meer, mag je niet meer aanschuiven in ruil voor een handje geld. Dat is voor talking heads een probleem. Immers, met weinig tot geen alternatieve skillset of relevante kennis is het moeilijk een andere inkomensbron te tappen.
.
Dat betekent overigens niet dat je persé dat je meteen een rol als voortrekker hoeft te nemen zoals Peturr doet. Immers Hilversum zit vol met likkende lakeien die slechts nabalken maar niet meteen vervallen in haat jegens eigen mensen prediken en voortdurend onze verworvenheden of culturele eigenheden ondermijnen.
.
Peturr is een poliekcorrectje van het type "kwaadaardig", ook veel terug te vinden bij gevestigde politieke partijen. Actief participerend in het neerhalen van de vrije mens. De extremisten. Een trapje erger dan de politiekcorrectjes type "laf" die zulks in actie ziet en meeknikt. De gematigden.
.
Beide typen zijn overigens in vrijwel gelijke mate schadelijk voor dit land en het welbevinden van de gewone burger. Extremisten kunnen namelijk slechts bestaan en floreren door het meeheulen van zogenaamde "gematigden".
.
Waar kennen we dat nog meer van? Tsja, de gewone Nederlandse burger heeft inmiddels dus te maken met twee virulente haatreligies die hem of haar naar het leven staan.
.
Als u ze niet staande brengt hebben uw kinderen geen toekomst meer.
.
The enemy within...

Parel van het Zuiden | 11-02-17 | 11:05

VictimaDelAmor | 11-02-17 | 10:58
Niet alleen het Partij kartel wordt aangepakt, maar ook dat moraal volk uit Hilversum en omstreken zal het gaan voelen. Die zijn net zo fout, en vaak, zie patries en peterr de vies, te vies om aan te pakken. En vies zowel in hygiëne als in gedrag. TV is dood, we hebben al die zogenaamde BN-ers zonder kwaliteit niet meer nodig. Doei!

Mark_D_NL | 11-02-17 | 11:04

Ik zei het toch? Vaffanculo. Myrna Goossens, britt dekker, Manon Thomas. GeenStijl heeft dit altijd gedaan. Zout dan op. Boe. Kssst.

ristretto | 11-02-17 | 11:04

De talk shows op tv beginnen steeds meer op tokkie shows te lijken.

watazooi | 11-02-17 | 11:03

Petertje, dat boos toontje, hij verslikt zichzelf er in.
Zijn stem trillend van verontwaardiging.
Moraal ridder pur sang, behalve dat hij geen inzicht heeft in zijn zelf stinkende ik.
Mijn hemel wat een griezel is het toch!
Goed verhaal van Prof. Hoxha.
Hij gelooft echt dat iedereen erin trapt, DWDD, Tan, Jinek, RTL boulevard, tja het levert hem wat op.
Petertje pak je eigen misdaad programma weer op, dat was tenminste nog te pruimen.
Maar elke avond 3000 euro innen x tig, is vast lucratiever.
Lutser.

animalia | 11-02-17 | 11:03

ik zei het toch | 11-02-17 | 10:35
Hoe voelt dat nou, achter een onbetrouwbare moraal ridder zoals pjotr de vries aan te lopen? je bent een MSM goedmensch kuddedier zoals velen Nederlanders. Doei, en blijf lekker weg. En lees nog een keer die 3 woorden onder het GS logo. Misschien snap je het dan.

Mark_D_NL | 11-02-17 | 10:58

Memek | 11-02-17 | 10:45

Ik denk dat er een hoop aan het verdwijnen zijn. Dat is juist de reden dat een laag Paay-filmpje nodig is. Beetje kritiek moet je tegen kunnnen, zeker als je fout zit. Triest om mensen met terechte kritiek de deur te wijzen.

Weird Guilders | 11-02-17 | 10:58

toen Paay haar scheur opentrok om daar afval in te ontvangen, trok ze meer open dan Hilversum lief was.

Het is geen kwestie van als maar wanneer de beerput van de Vries opengaat. Hoxha heeft de aanval goed gepareerd.
Het begint.

VictimaDelAmor | 11-02-17 | 10:58

Hoxa je vergeet dat Peter er ook een sletje op na houdt. "In overleg met zijn vrouw." Jaja. Heb je dat wel een geprobeerd bij je eigen vrouw? "Hee schatje, ik nueq buiten de deur ok?"

funkyd | 11-02-17 | 10:56

Als je naar dit filmpje kijkt waarin Peterrrrrr R de Vries het opneemt voor Joris Demmink en Koen Voskuil probeert af te branden dan weet je met wat voor abject en immoreel persoon je hebt te maken.
Het word eens de hoogste tijd dat deze smeerlap word ontmaskerd als een hypocriete en ordinaire zakkenvuller.

www.youtube.com/watch?v=UymFC6Oyz54

De gelukszoeker | 11-02-17 | 10:55

@ Professor Superhirn | 11-02-17 | 09:39

dat waren de gasten rond de groep Bruinsma en de ontvoerders van Caransa. Peter die op de loonlijst stond van die lui zorgde ervoor dat er niets werd geschreven wat ze onwelgevallig was en schreef fake berichten over onderschepte drugstransporten zodat ze hun contacten in het buitenland krantenknipsels konden laten zien dat het transport stuk was gegaan en dat ze daarom de verkopende partij niet gingen betalen.
Bron: Het boek Onderwereld PR van Bart Middelburg,

De Ongematigde | 11-02-17 | 10:54

Tientallen minaressen, en niet allemaal keurige huisvrouwtjes. Moet hij zelf weten , maar zo wordt misdaad en gewone wereld door elkaar gehaald, dan denk je echt van, wat weet hij van al die BN ers, en waarom wordt hij zoveel gevraagd voor 2000,- euro.

gatito | 11-02-17 | 10:52

Peter is niemand zonder zijn R. Ja, Peter de Vries. Daar zijn er honderden van...

w.ravenstein | 11-02-17 | 10:47

@gatito | 11-02-17 | 10:31
Een open huwelijk en dan een kind verwekken bij je minnares.
Moet je natuurlijk zelf weten, maar Peter was 56.
Als je kind 15 is, is hij zelf 71.
Potje voetballen, pappa?
Zijn keus, niet de mijne.

necrosis | 11-02-17 | 10:47

@necrosis | 11-02-17 | 10:35
Zal juridisch wel een heel groot verschil betekenen maar voor de rest echt helemaal niks.

Spinazi | 11-02-17 | 10:45

ik zei het toch | 11-02-17 | 10:35
Als het je zoveel pijn doet, waarom verdwijn je hier dan niet.
Nee liever de deugende schreeuwer te gaan uithangen.

Peter de V., de witte Quincy halve Gario, en o wat is die man toch een held zeg ( bij de familie doorsnee TV kijkers)

Memek | 11-02-17 | 10:45

Waarom zoveel aandacht voor deze debiel?

echt_links | 11-02-17 | 10:44

Google eens op Wim Dankbaar.
Peter R de Vries heeft samen met hem een documentaire gemaakt over de moord op Kennedy. Alleen heeft Peter een keer de laptop van Dankbaar gebruikt en toen zijn mail open laten staan.
Vervolgens, natuurlijk niet netjes van Dankbaar, heeft Dankbaar zijn mailbox gekopieerd. Als je het over vunzigheid en smeerpijperij hebt dan ben je Peter aan het goede adres, schijnheilige teringlijer! En nu zit hij overal de moraalridder uit te hangen bah misselijk narcistisch mannetje.

stormtijd | 11-02-17 | 10:42

Wat ik me afvraag:
Mag hij heimelijk opnames van Joran maken, en die verspreiden? Waar ligt het verschil in een filmpje van iemand anders delen Toen ik Jinek zat te kijken leek het wel of die mensen denken dat we een jury rechtspraak hebben.
Ik snap wel dat Joran een vermeend crimineel was, maar dat maakt hem niet vogelvrij, net zoals ik vind dat beelden van Paay delen niet normaal is.

strijpsestraat | 11-02-17 | 10:41

@ik zei het toch | 11-02-17 | 10:35
Daar doet Geenstijl toch ook niet flauw over? En Patricia Paay vertelde na haar scheiding tegen iedereen dat Adam Curry zich liet naaien door travestieten. En dan ga jij haar verdedigen?

i-Wonder | 11-02-17 | 10:40

gatito | 11-02-17 | 10:36
Sorry , ik bedoel S.B.

gatito | 11-02-17 | 10:38

necrosis | 11-02-17 | 10:10
Daar zijn zelfs fotos van , kijk maar eens bij C.B.

gatito | 11-02-17 | 10:36

-weggejorist-

ik zei het toch | 11-02-17 | 10:35

@Spinazi | 11-02-17 | 10:28
Kleine correctie: GS linkte naar een Vleesboekaccount van een ander die het filmpje erop gezet had.
Een heel verschil.

necrosis | 11-02-17 | 10:35

Nou Hoaxa, eens kijken welk gerenomeerd advocatenkantoor hij nu weer in gaat schakelen. Prettige wedstrijd, ik hoop dat je wint.

netniet | 11-02-17 | 10:35

Ik trap nergens in, zeker niet als het over Peter gaat, met zijn open huwelijk, en wie zat achter het boek van S.H.

gatito | 11-02-17 | 10:31

fucked witn the wrong marine. Haat die gast, maak het hem maar moeilijk

Bokito ergo sum | 11-02-17 | 10:29

@Reinaert | 11-02-17 | 10:26
Ik vind augurken lekker, mag dat?

necrosis | 11-02-17 | 10:29

Heb ik toch gelijk gehad; de "R" in Peter R De Vries staat voor "Rat"

sallandstrots | 11-02-17 | 10:29

Allemaal heel erg interessant hoor dat jij-bakken. Maar het feit blijft dat GS willens en wetens een (link) naar een filmpje publiceert met een heel verhaal erbij en daarmee actief meewerkt aan karaktermoord. Of mensen die daar kritiek op hebben wel of niet hypocriet zijn etc. is irrelevant.

Spinazi | 11-02-17 | 10:28

necrosis | 11-02-17 | 10:24:

Zonde van de augurken. Ik drink iedere ochtend een fles schoonmaakazijn, ad fundum. Daar kom ik qua zuurgraad de dag wel weer op door.

Reinaert | 11-02-17 | 10:26

6750 gulden (oldskool) per bezoek van 40 minuten. Wow, jezelf prostitueren voor elke mening is nog nooit zo duur geweest.

Rest In Privacy | 11-02-17 | 10:26

@Einde van de Domheid | 11-02-17 | 10:13:

Een klokkenluider doet het niet om er in financieel opzicht beter van te worden maar om iets aan de kaak te stellen. Een corrupte ambtenaar doet het puur voor het financieel gewin. Zó moeilijk is dat verschil toch niet te duiden?

Reinaert | 11-02-17 | 10:24

@Pastor Sippenhaft | 11-02-17 | 10:08
Ik heb geen tv meer en het zal me jeuken wat hij te melden heeft.
Hij lijkt een 'Freek' te worden.
Als ik azijn wil, trek ik wel een pot augurken open.

necrosis | 11-02-17 | 10:24

Harry Turtle | 11-02-17 | 10:11
Eensch. Ik hoorde het juist op het NOS journaal. Ongelofelijk. Hoe vuil is dit.
En er is niet eens moeite gedaan er een consistent verhaal van te maken. dit roept meer vragen op dan het beantwoordt. Trap er niet in.

Lotus15 | 11-02-17 | 10:22

Petertje probeert nog met leugens geld te verdienen bij tok shows.

gerrit5042 | 11-02-17 | 10:20

@mirvink3478 | 11-02-17 | 10:13
Wat is het verschil tussen illegaal en illegaal dan?

*Rustig afwachten doet of de fatsoenlijk politiek correcte dubbele moraal standaard tevoorschijn komt. (hoop het niet, maar weet eigenlijk al wel zeker dat 'ie komen gaat in het antwoord.)*

deraderendraaien | 11-02-17 | 10:20

Sterke reactie. Nergens de actie van GS moreel verdedigen (kan natuurlijk ook niet) maar wel hypocrisie van de ander aantonen.

kleuterleider | 11-02-17 | 10:17

Ik blijf me verbazen over reaguurders die tuttuttut tegen GeenStijl doen. Zout op. Ga goed doen in een azc of zo. Als je je morele kompas op het roze weblog hebt gebaseerd ben je af. Uit de koers. Verzin een eigen leven. Please.

ristretto | 11-02-17 | 10:16

Ik bedoel, niet dat hij vrij is van pedanterie, misschien kan een persoon niet zo lang rondzoeken in het slechtste dat de mens voortbrengt. MAW, take a break RRR!

Einde van de Domheid | 11-02-17 | 10:16

Mooi stuk.Maar 1 ding volgens mij is rudolph nooit agent geweest wegens niet geschikt.Dat klopt toch?

Pempy Boludo | 11-02-17 | 10:15

Als Peter R geen criminele vriendjes had, was hij allang koudgemaakt.

Dutch_Holland | 11-02-17 | 10:15

Dat NPO tafelvulling spelen voor dik geld is dan zeker onder het mom.. zorg dat je elke dag op de buis te zien bent, dan heb je altijd een alibi.

deraderendraaien | 11-02-17 | 10:13

GS ziet het verschil niet meer tussen gejatte prive-informatie die door een paar mensen illegaal wordt ingezien of diezelfde informatie die op het internet wordt gepubliceerd en er nooit meer afkomst.

mirvink3478 | 11-02-17 | 10:13

Hoxha, hallo!
Wat is het verschil tussen 'ambtelijke corruptie' en 'klokkenluiden'?

Einde van de Domheid | 11-02-17 | 10:13

Goed verhaal. De man is een neuroot in een keihard pantser. Maar er moeten wel verschrikkelijke dingen in de zandbak zijn gebeurd, waardoor Peter R. zo is geworden als hij is. De man heeft een rigide kijk op de wereld en hoe e.e.a. zou moeten gaan gecombineerd met een keihard pantser. Raar, dat hij in Hilversum nog steeds gepruimd wordt. Of zou hij in zijn keurig geordende dossiers meer weten over de Patriessen en Matthijsen van deze wereld dan dat ze zich in de bek laten pissen.

Graaier | 11-02-17 | 10:11

En ja Patricia, schaam je er niet voor want er zijn maar genoeg mensen op je leeftijd die zouden willen wat jij deed nog zouden willen doen.

Bello de Hond | 11-02-17 | 10:11

@dubbelq | 11-02-17 | 09:39
Dat Peter en Cor vrienden waren, was al langer bekend dan het verschijnen van dat boek, Peter schijnt zelfs bij de begrafenis van Cor te zijn geweest.

necrosis | 11-02-17 | 10:10

Begin eerst eens met die ijdeltuiterige 'R' uit zijn naam te halen, dan blijft er al weinig over.

Wekkertje | 11-02-17 | 10:08

Ohjeee! Is er op zaterdag wel een actualiteitenprogramma waar Peter kan uithuilie huilie huilie doen?

Pastor Sippenhaft | 11-02-17 | 10:08

Als Peter R De Vries aantoonbaar liegt, mag dat toch aan de kaak gesteld worden? En als er bewijs is dat Peter R De Vries persoonsgegevens onrechtmatig verkregen heeft, kan Prof. Hoxa daarvan melding doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Droop | 11-02-17 | 10:07

Ach het is zoals hoxha zegt... wie is P.de Vries wel om dit allemaal te zeggen en inderdaad zonder verantwoordelijkheid dit te kunnen uiten. Kijk ik ben maar een reagluurder die een gewoon baantje heeft in de fabriek. Zoals andere en hooggeleerd weinig opleiding genoten heeft,maar mijn boeren verstand zegt dat er veel dingen zijn die niet kloppen.....(vul dit maar zelf in)
Elke randdebiel weet als je ligt te neuken dat je geen filmpje gaat maken van je daad. Tenzij je het allebei wilt. En als je daarna ermee door "gechanteerd" wordt dan is dat je eigen schuld. Je vond het lekker op het moment dat het gefilmd werd en je weet nu eenmaal dat je het filmpje overal kan "dumpen".
En ach waar maakt men zich druk over... allemaal ach en ohhh zeggen en op internet zien 'we' de walgelijkste/ voor de liefhebber de lekkerste porno sex enz enz... Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten, maar dat schijnt tegenwoordig moeilijk te zijn om te accepteren.

Bello de Hond | 11-02-17 | 10:06

Leefde Willem Oltmans nog maar. Dat was tenminste een onderzoeksjournalist.

kwark001 | 11-02-17 | 10:06

de aluhoedjes roepen dit al jaren

BozHog | 11-02-17 | 10:05

Ach, ik heb geen hekel aan Peter R de Vries. Ik voel me alleen veel beter wanneer hij niet in de buurt is.

atheïstisch stemvee | 11-02-17 | 10:05

En nummer drie is natuurlijk van Jole, maar dat wisten jullie ook allemaal wel.

Marcello Christiani | 11-02-17 | 10:03

Zeer vriendelijk bedankt. Het is maar te hopen voor Nederland en de toekomstige generaties dat deze man nu snel van de televisie gehaald gaat worden. Op Freek de Jonge na is er namelijk niets vreselijker te vinden dan dit abject subject.

Marcello Christiani | 11-02-17 | 10:03

leo de pejo | 11-02-17 | 09:51 alleen afvallige pedo,s opsporen , ra ra .

medelmo | 11-02-17 | 09:59

De verdediging van geenstijl is een volledige aanval op Peter R de Vries wat een zwaktebod is. Je probeert iets te verdedigen door op iets anders te wijzen wat ook krom is.
Als je jezelf wil verdedigen dan moet je argumenten ter verdediging van je eigen standpunten naar voren brengen.
Waarom geenstijl door een link te plaatsen meewerkte aan de afpersing van Patricia Paaij wordt niet duidelijk gemaakt.
Ik vraag me af hoe mensen gereageerd hadden als het om beelden van hun dochter , vrouw of moeder zou gaan.

van_the_man | 11-02-17 | 09:58

Aaaiiiirrr de v heeft info over hilversumse in de kast .
Hoort bij de insiders van V en J , het koningsgeheim.
Clubje van pizza eters , zelf waarschijnlijk ook lid en als afhouder functionerend.
Via zijn kast gaan er veel achter gaas.

medelmo | 11-02-17 | 09:57

Ambroos, ga lekker je geld opmaken. Bezoedel de nagedachtenis aan de prof niet.

RexMundi | 11-02-17 | 09:57

Jezus jongens! Verdedigen met een ad hominem, wat is er gebeurd? Pedante Petert heeft hier gewoon een punt. Excuses aanbieden, zorgen dat het niet weer gebeurd en door met het heersende roze blog. Iets minder polentiek, en voortaan niet meer mensen slopen voor de clicks!

.HLD | 11-02-17 | 09:57

Welcome back Hoxha !

quisnix | 11-02-17 | 09:57

Waar kan ik de voorgedrukte aangifteformulieren ophalen?

Koning Onderbuik | 11-02-17 | 09:57

Dit wetende kan je met goed fatsoen die man toch geen podium meer bieden bij de publieke omroep.

ukuppes | 11-02-17 | 09:55

Vroeger vond ik Peter R de Vries nog wel prima. Hij roerde waar het stonk.
Nu stink het continu. Naar eigenroem.

ristretto | 11-02-17 | 09:55

Maar hij kan het zoooo goed brengen... Complimenten aan de Prof.

Mocro070 | 11-02-17 | 09:52

Deze voetbalmakelaar/ex-aspirant politicus/allesweter/geweten van Nederland/meningenspuier zou zich alleen maar moeten bezig houden met pedofielen opsporen en rennen achter vluchtende Roemeense sigarettenhelers.
Dat is zijn corebusiness.
Je hoeft tegenwoordig maar de buis aan te zetten en daar zit hij weer met zijn chagrijnige smoel bij DWDD, RTL Boulevard, Tan of Jinek.
Of ga het land uit en help je dochters met het schilderen van krakkemikkige schoolgebouwtjes in Afrika.

leo de pejo | 11-02-17 | 09:51

Hoxha = GS = tendentieus en ongefundeerd.

Koos Knak | 11-02-17 | 09:50

Go Hoxha!

hendrikjandetuinman | 11-02-17 | 09:49

Peturrr Rrrr de Vies..

Wijze uit het Oosten | 11-02-17 | 09:45

De extreme boosheid van Peter. R. deed mij vermoeden dat Peter meer dan gewoon betrokken is.

Janloel7282 | 11-02-17 | 09:44

Eindelijk, Hoxha bedankt!

rifraf | 11-02-17 | 09:44

Van mij mag hij nog een paar schoppen onder zijn kont krijgen van Brown, misselijk ventje, heulen met de misdaad en nu de aardige meneer uithangen, wat doet die gek iedere keer op t.v.

gatito | 11-02-17 | 09:42

Dat de Vries een oeverloze l*l is, is zijn probleem.
Daar lopen er wel meer van op dit bolletje.
Dat men deze eikel steeds blijft vragen (zelfs bij VI zat hij al eens) is het echte probleem.

Petrus Poortwachter | 11-02-17 | 09:42

Interessant verhaal. Nu alleen nog even een crowd fundinkje en er een paar mannetjes met lange regenjassen op zetten. Misschien met als eindresultaat dat ie nog voor Pasen in jail zit. Dat zou toch humor zijn, niet!?! En dan zijn we in één keer van die gast af. :P

Aristotalloss | 11-02-17 | 09:42

Slap verhaal

Tourette | 11-02-17 | 09:41

De kaartenbak van NPO talkshow redacties is gewoonweg om te janken. Usual suspects die kritiekloos mogen brallen à 5k/show om iedereen en zijn moeder weer een goed gevoel van deugen te geven.
.
Hup Hoxha met je blog. Dat Peter R. maar eens goed ontmaskerd mag worden maar vrees dat de msm je verhaal niet gaan overnemen. Windesheim is all over namelijk.

de Voorzittert | 11-02-17 | 09:40

Wie geschoren wordt moet stil zitten. Ik begreep dat nooit zo. Maar nu wel. Iedere directe poging tot tegenaanval komt klein en zielig over. Of kleinzielig.

welja | 11-02-17 | 09:40

En de media die hem steeds maar weer uitnodigen.Natuurlijk van uw belastingbijdrage..

van stampij | 11-02-17 | 09:39

En wie zijn eigenlijk die "mafiavriendjes" van PRdV waar Steve Brown het over had voordat hij hem een paar trappen verkocht voor de deur van de Melkweg/politiebureau Lijnbaansgracht? Filmpje staat vast nog wel op Dumpert.

Professor Superhirn | 11-02-17 | 09:39

@necrosis | 11-02-17 | 09:37

Dat klopt, staat ook in dat boek van Astrid Holleder.

dubbelq | 11-02-17 | 09:39

Wat helpt tegen Peter R de Vries? Antivries natuurlijk.

Nehemia | 11-02-17 | 09:37

Was Peter destijds niet goed bevriend met Cor van Hout, mede-ontvoerder van Alfred Heineken?

necrosis | 11-02-17 | 09:37

Peterrrrrrrr RAT de Vries met zijn morele kop........ Nuf said!

Frietje_Oorlog | 11-02-17 | 09:36

Toch vult hij maar overal mooi zijn zakken door in elk programma te verschijnen. Menige redactie zal dit verhaal niet tegen hem aan durven te houden.

dubbelq | 11-02-17 | 09:36

Misselijk manneke is het. Maar kom je aan zijn 2500 euri per "optreden" dan begint hij vuil te doen, wat je nu ook ziet. Hij heeft die conjo een keer in de val laten lopen, dat was wel leuk maar verder heeft hij niks bijgedragen. En waarom hij over dit soort voorvallen zit te oreren en te liegen bij de NPO? Geen idee, maar het is wel van mijn geld.

Bakkeleures | 11-02-17 | 09:35

Vroeger schreef Hox nog wel eens beter dan dit....

Air van Boven Dorens | 11-02-17 | 09:34

In een talkshow het over het sexfilmpje van Patries hebben en dan advocaat Plasmans uitnodigen voor de duiding, je verzint het niet...

eerstneukendanpraten | 11-02-17 | 09:33

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl